Nyheter om Elverum


Haslum klar for NM-finale

Haslums håndballherrer er klar for NM-finale i romjulen etter å ha banket FyllingenBergen 27–16 på bortebane i tirsdagens semifinale. I en målfattig affære, som på mange måter ble keepernes kamp, var Haslum hele veien et lite hakk foran vertene. I finalen skal Haslum møte enten Halden eller Elverum. NM-finalen spilles 29. desember.
Les mer om:

Pianoballadene tar prisen på en av årets beste norske plater

Signe Marie Rustad fra Elverum bør snart få sin Spellemannspris.
Les mer om:

Bil kjørte i autovernet i Elverum

Ulykke på riksveg 2.
Les mer om:

Kompisene spiste fra kjøleskapet og lagde seg te under innbrudd i Elverum

I februar i år tok mannen og en kompis i 40-årene seg inn i en forretning i Elverum. Blodspor gjorde at politiet avklarte innbruddet. – Vi brøt oss inn fordi vi frøs, forklarte mannen i retten.
Les mer om:

Lukas (37) har gjort BSK til et topplag, men mot Elverum fikk de juling

Svenske Lukas Karlsson har vært en åpenbaring for Bækkelagets håndballherrer denne sesongen, men mot Elverum gikk det skeis for de gule og blå som tapte hele 40-28.
Les mer om:

Se hvem som så BSK - Elverum i Nordstrand Arena

504 tilskuere var på plass i Nordstrand Arena da Elverum utklasset Bækkelaget 40-28 i REME 1000-ligaen i håndball. Her er et lite blikk både fra tribunen og banen.
Les mer om:

Elverum mistet seieren i siste sekund: – Litt skuffet og fantastisk stolt

(Elverum – Zagreb 30-30) Elverum tok sitt første poeng i mesterligaen i håndball med 30-30 mot Zagreb, men det føltes mer som et tap ettersom seieren glapp i siste sekund.
Les mer om:

Elverum mistet seieren i siste sekund

Elverum tok sitt første poeng i mesterligaen håndball med 30–30 mot Zagreb, men det føltes mer som et tap ettersom seieren glapp i siste sekund.
Les mer om:

Elverum mistet seieren i siste sekund

Elverum tok sitt første poeng i mesterligaen håndball med 30–30 mot Zagreb, men det føltes mer som et tap ettersom seieren glapp i siste sekund.
Les mer om:

Mistet seieren i siste sekund

Elverum tok sitt første poeng i mesterligaen håndball med 30-30 mot Zagreb, men det føltes mer som et tap ettersom seieren glapp i siste sekund.
Les mer om:

Politiloggen: Kjørte inn i husvegg i Elverum

To personer ble skadet etter å ha kjørt inn i en husvegg/vindu på en butikk i Elverum natt til lørdag.
Les mer om:

To skadd etter å ha kjørt inn i butikk i Elverum

En mann er kjørt til legevakt, og annen mann er kjørt til Hamar sykehus etter at en bil kjørte inn i en butikk på Elverum natt til lørdag.
Les mer om:

Bil kolliderte med butikkvindu

En mann er kjørt til sykehus og en annen til legevakt etter at en bil kjørte inn i et butikkvindu i Elverum natt til lørdag.
Les mer om:

Frekt tyveriforsøk - 70-åring og 40-åring skulle stjele øl for 13.000 kroner

Betjeningen i en dagligvarebutikk i Elverum stoppet fredag kveld et par frekke øltyver. Tyveriforsøket ble anmeldt til politiet.
Les mer om:

Elverum: Bilfører anmeldt etter kollisjon

Politiet mener sjåføren brøt vikeplikten.
Les mer om:

Lokal vinner av anskaffelsesprisen

Betonmast Innlandet vant Anskaffelsesprisen 2019 i samarbeid med Elverum kommune for byggingen av nye Ydalir skole.
Les mer om:

Tilbake i OBOS-ligaen etter 25 år

I begynnelsen av kampen var det tydelig for alle som så på hvor viktig det var for Stjørdals-Blink, de første femten minuttene så det ut som om det kunne gå Sola sin vei, men så fikk Blink stokket føttene og spillet på plass.  Stjørdals-Blink og Grorud gjorde begge jobben med hjemmeseirer lørdag og rykker med det opp fra hver sin avdeling i PostNord. Les: Italiensk avis: Juventus vurderer kjøp av verdens beste Vi gratulerer @GrorudFotball og @Blinkfotball med opprykk til OBOS-ligaen.

SISTE: Grorud leder til pause mot Fram Larvik!

GRORUD (Grorud-Fram Larvik): Groruddølene fikk en drømmestart på oppgjøret - samtidig leder Elverum mot opprykkskandidat Åsane. Groruddølene er 45 minutter unna OBOS-ligaspill.
Les mer om:

88 har mistet livet – går nye veier for å hindre feilmedisinering

ELVERUM (NRK): Sykepleierutdanning sender studentene inn i en alternativ virkelighet for å ruste de opp mot feilmedisinering av pasienter.
Les mer om:

Sølvmedalje til Løvseth

De norske jentene i militært VM i skyting i Kina åpnet med en fin andreplass på mesterskapets første dag (søndag). På det norske laget skjøt Jeanette Hegg Duestad fra Nøtterøy, Katrine Aannestad Lund fra Elverum og Oda Bårdseng Løvseth fra Hamar.

Dette skjedde mens du sov

Brann i Sørskogbygda og trøbbel i Elverum.
Les mer om:

Haslum til semifinale

Drammen er ute av cupen etter å ha tapt 27-32 mot Haslum i kvartfinalen torsdag kveld. Haslum møter Fyllingen i semifinalen. Halden møter Elverum i den andre semifinalen.
Les mer om:

Kristiansand rystet Champions League-lag. Så tok cupeventyret slutt.

Kristiansand Topphåndball (KRS) hang med lenge, men tapte til slutt mot Elverum i NM-kvarfinalen.
Les mer om:

Kristiansand rystet Champions League-lag. Så tok cupeventyret slutt.

Kristiansand Topphåndball (KRS) hang med lenge, men tapte til slutt mot Elverum i NM-kvartfinalen.
Les mer om:

Her er Hamars nye HR-sjef

Vivian Romberg blir ny HR-sjef i Hamar kommune. Hun er den tredje topplederen som har gått fra Elverum kommune til Hamar kommune de siste par årene.
Les mer om: