Nyheter om Elton


Forsvarer hertugparet etter flykritikken

- Jeg er dypt fortvilet, skriver sangstjerna Elton John på Twitter.
Les mer om:

Elton John støtter prins Harry og hertuginne Meghan etter flykritikk

Musikeren ber pressen om å slutte å dele usannheter.
Les mer om:

Paul McCartney lager sin første musikal – basert på filmklassiker

Til tross for at McCartney har blitt 77 år gammel, roer han ikke ned på arbeidsfronten. I fjor ga han ut sitt 17. studioalbum som soloartist, og nå går den levende legenden til scenen. Nærmere bestemt musikalscenen. Filmklassikeren «It’s a Wonderful Life» skal gjøres om til musikal, og McCartney skal stå for musikken, ifølge The Guardian. LES OGSÅ: Anmeldelse av «The Lion King». Den britiske teaterprodusenten Bill Kenwright henvendte seg til McCartney med ideen for tre år siden. – Å skrive en musikal er ikke noe som har interessert meg.
Les mer om:

Syv filmer der soundtracket er hele filmen

Et skikkelig bra soundtrack kan løfte en film fra bra til fantastisk. Vi har samlet syv filmer (+ en bonus) der soundtracket er nesten hele filmen. Musikken blir stadig mer viktig å fokusere på i filmbransjen. Vi ser ofte eksempler på at sanger og artister blir oppdaget gjennom filmer og serier. Et godt eksempel på det er Skam. Etter Hkeem og Temur sin låt var med i en episode, gikk plutselig hele Norge rundt og sang/bannet «Fy faen, fy fy faen».

Vakker ønskereprise fra 2001

Voulez-vous coucher avec moi, ce soir? I herrens år 2001 slapp australske Baz Luhrmann (Romeo + Juliet, The Great Gatsby) det som kanskje er hans aaaller beste film – Moulin Rouge!.

Se bilder fra Glommafestivalen Søndag og Pappbåtseilasen

Pippi Langstrømpe og Piraten m/Talina Hansen Skogseth og Roberto Palermo.Pappbåtseilas m/underholdning Babba er fire ungdommer fra 12 til 16 år som synger sanger av Abba, Queen og Elton John. og Premiering pappbåter - Dampskipsbrygga

Putin svarer på kritikken fra Elton John

Elton John sa fredag at han var opprørt over et intervju Putin ga til Financial Times, der den russiske presidenten hevdet at liberalismen er død. LES OGSÅ: BBC-suksess gjør comeback. Den 72 år gamle britiske artisten anklaget Putin for dobbeltmoral og viser til at han på den ene siden sier hevder å ville se LHBT-folk lykkelige i Russland, samtidig med at den russiske filmsensuren har klippet vekk scener som viser sex mellom homofile i filmen «Rocketman». – Jeg har stor respekt for ham, han er et musikalsk geni og vi nyter alle sammen musikken hans, men jeg syns at han tar feil, sa Putin da ha
Les mer om:

Musikkfestival avlyst

Den tre dager lange VestiVille-festivalen skulle ha startet lørdag, men ble avlyst fredag etter at myndighetene innledet etterforskning av bedrageri og hvitvasking av penger. LES OGSÅ: Putin svarer på Elton John-kritikk. Videoer viser en scene som står klar for tre dager med musikkopptredener i Lommel i Flandern. Men tusener av tilhørere fra hele Europa ble overrasket da politi med hunder var møtt fram for å hindre dem i å ta seg inn på festivalområdet. The post Musikkfestival avlyst appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Raser mot Putin etter homofili-utspill

Det foregår en aldri så liten ordkrig mellom Russlands president Vladimir Putin og den britiske superstjerna Elton John.
Les mer om:

Slagkraftig suksess: Trommisen fra Hedalen har verden for sine føtter – legger ut på tremåneders turné med Elton John-favoritten Fieh i høst

Sir Elton John elsker «Glu». Den karakteristiske og taktfaste trommebeaten som danner fundamentet i låten, som klistrer seg til hjernen, er det utflytta hedøl Ola Øverby (23) i bandet Fieh som står for.
Les mer om:

En rekke store artister til søksmål mot plateselskapet Universal

Det dreier seg ifølge BBC om arvingene til avdøde Tom Petty og Tupac Shakur, så vel som Steve Earle selv og bandene Hole – med Courtney Love om bord – og Soundgarden (bildet). Det skal være snakk om erstatningskrav på mer enn 100 millioner dollar. LES OGSÅ: Tar med seg overdådig show til Norge i 2020. Saksøkerne ønsker å få til et såkalt gruppesøksmål, noe som innebærer at andre artister i samme båt kan slutte seg til underveis. Hundrevis av artister rammet Dette er første sak ut etter at New York Times for snart to uker siden satte på trykk resultatet av en omfattende gransking av brannen i e

Beyoncé synger i ny Lion King-teaser

Vi får aldri nok av The Lion King aka Løvenes Konge. For noen dager siden kunne KK melde at Jan Thomas og Einar Tørnquist musikalartistene Heidi Ruud Ellingsen og Espen Grjotheim har de norske stemmene til Nala og Simba. Den norske utgaven blir garra flott, men aller størst spenning knyttes det nok til den engelskspråklige versjonen med Beyoncé og Donald Glover aka Childish Gambino. Vi har ennå ikke hørt hovedrolleinnhaver Simba snakke i en promosnutt for den kommende Disney-blockbusteren, men i en ny teaser hører vi løvene synge strofer fra Elton John-klassikeren «Can You Feel The Love Tonigh

Elton John hedret av Frankrikes president: – Et melodisk geni

Med Macrons karakteristikk «pianovirtuos, melodisk geni og en ekte showmann» innabords kunne popsangeren motta landets høyeste sivile utmerkelse: Æreslegionen. Det skjedde sist fredag – datoen da franskmennene feirer musikkens dag med sin Fête de la musique, og dagen før Pride, melder BBC. LES OGSÅ: Forbyr Elton John-film. Elton John fikk prisen, som tildeles for fremragende militære og sivile fortjenester, både for innsatsen som musiker – og som en av de første homofile artistene som snakket opp for LHBT-samfunnet. Da president Macron festet ordenstegnet på jakkeslaget til en sobert dresskled
Les mer om:

– Musikken, imaget, showene, stylingen: Alt stemte og alt var veldig sterkt

– Jeg går trolig i gang med et nytt album til neste år, sier artisten til TT. Det startet i Australia for 32 år siden, da Kylie Minogue slapp Little Eva-coverlåten The Loco-Motion. Låten ble en hit i hjemlandet, men det skulle drøye ett år, og ett album, før Europa begynte å synge med på musikken hennes, blant annet låten I Should Be So Lucky. LES OGSÅ: Elton John hedret av Frankrikes president. I 2001 kom storhiten Can’t Get You Out of my Head, men Minogue har vært aktiv gjennom hele 2000-tallet.

Bryce Dallas Howard spiller Elton Johns mor: – Ringte psykiater

CANNES (VG) Bryce Dallas Howard (38) er vokst opp i Hollywood. Nå spiller hun Elton Johns mor, og slet med å forstå hennes handlinger.
Les mer om:

Bryce Dallas Howard spiller Elton Johns mor: – Ringte psykiater

CANNES (VG) Bryce Dallas Howard (38) er vokst opp i Hollywood. Nå spiller hun Elton Johns mor, og slet med å forstå hennes handlinger.
Les mer om:

Bryce Dallas Howard spiller Elton Johns mor: – Ringte psykiater

CANNES (VG) Bryce Dallas Howard (38) er vokst opp i Hollywood. Nå spiller hun Elton Johns mor, og slet med å forstå hennes handlinger.
Les mer om:

Markerer 25 år med originalmedlemmene

– Det er gøy, og det er sjelden vi gjør sånne ting.

Forbyr Elton John-film

Samoas sjef for sensur Leiataua Niuapu Faaui sier tirsdag til avisen Samoa Observer at den homoseksuelle aktiviteten som er framstilt i Elton John-filmen bryter med lover og ikke kommer godt overens med landets kultur og kristne trosretning. Omtrent 97 prosent av befolkningen på Samoa er kristne, og samfunnet er generelt ansett som konservativt og tradisjonelt. LES OGSÅ: Dette var GAFFA-skribentenes høydepunkter fra Oslo Pix. Apollo kino på Samoa skriver på Facebook at de har tatt «Rocketman» av programmet grunnet sensurproblemer. Filmen skildrer Elton Johns seksualitet og forhold til daværend
Les mer om:

Taylor Swift med nytt album

Stjernen leverte nyheten under en direktesendt Instagram-stream, skriver CNN. Singelen You Need To Calm Down gis ut midnatt til fredag i New York-tid, som vil si fredag morgen norsk tid. LES OGSÅ: Forbyr Elton John-film. En musikkvideo til singelen kommer 17. juni. – Det er mye jeg har vært spent i lang tid. Jeg ville bare vente til det riktige tidspunktet til å fortelle dere, sa Swift. The post Taylor Swift med nytt album appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Legendarisk musikkarkiv forsvant i brann

Denne uken publiserte The New York Times en lengre artikkel som gikk i dybden på brannen som oppstod hos Universal City Studios i 2008.

Elton John-film forbudt på Samoa

Den biografiske musikalfilmen «Rocketman» om Elton John forbys i stillehavsnasjonen Samoa, fordi den skildrer homoseksualitet.
Les mer om:

Bannlyser «Rocketman» på grunn av homofili

Elton John-filmen «Rocketman» får ikke vises på Samoa, fordi landets sensuransvarlige mener filmen bryter loven.
Les mer om:

Elton John-film forbudt på Samoa

Den biografiske musikalfilmen «Rocketman» om Elton John forbys i stillehavsnasjonen Samoa, fordi den skildrer homoseksualitet.
Les mer om: