Nyheter om Elsker


FBs fotballblogger har talt: Dette er FFKs 10 beste kjøp de siste 20 årene!

FBs fotballblogger Joacim Jonsson elsker lister! Her rangererer han FFKs beste spillerkjøp de siste årene – samtidig kan DU avgi din stemme.
Les mer om:

Her er oppfølgeren til Lil Nas X’ globale hit Old Town Road

Yeeha! Lil Nas X er fortsatt nummer 1 på VG-lista, hvor han har tronet i syv uker. Over Ed Sheeran og Taylor Swift og andre aktuelle tungvektere innen pop. Men i USA er country-bangeren «Old Town Road» i ferd med å sette rekorder, etter 11 uker non-stop øverst på Billboard Hot 100. Enhitvidunder? Tiden vil vise, men Nas junior står i alle fall på. I kveld slapp 20-åringen fra Atlanta oppfølgeren «Panini», hvor han går fra country mot R&B og urban pop. Nei, låten er ikke en hyllest til din ekle favoritt fra Deli De Luca, men en referanse til karakteren fra tegnefilmserien Chowder. this is pan

Foreldrene mener datteren stenges ute fra idretten hun elsker. Nå har det blitt varslingssak.

Foreldrene til den tidligere landslagsutøveren i RG, som ikke lenger er velkommen i Haugesund Turnforening, har bedt Rogaland Idrettskrets om hjelp.
Les mer om:

Durek om prinsesse Märtha Louise: – Vi har snakket om ekteskap

Sjaman Durek Verrett møtte kjendisspaltist Jan Moir og fortalte at han elsker prinsesse Märtha Louise – og om hvor mye han hatet å være i Norge.

Jeg elsker alle de 83 bommene

Endelig har rettferdigheten seiret.
Les mer om:

Snakker ut om traumatisk «Game of Thrones»-scene som ble kuttet

Nå er det snart en måned siden siste episode av «Game of Thrones» premierte på HBO. Selv om serien nå er avsluttet har det ikke vært stille fra skuespillerne.

730 x Lizzo om Met Gala-hemmeligheter, søte Kygo og Lars… Vaular?

Lizzo er rap-, R&B- og pop-dronningen verden trengte. Nylig landet den amerikanske stjernen endelig på norsk jord, hvor hun velsignet heldige inviterte med twerking, self-love og fengende melodier. Se video fra showcase-konserten i Oslo nedenfor! Med låter som «Truth Hurts», «Juice» og «Soulmate», for ikke å snakke om samarbeid med artister som Missy Elliot, Gucci Mane og Charli XCX, har Lizzo tatt streaminglistene med storm i 2019. Lizzo stjal showet på årets Coachella, hvor hun for anledning døpte om festivalen til ASSCHELLA.

Kunstneriske sjeler på Vestre Haugen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg la fort merke til at de alle er kreative personer og så et potensial i hver av dem, sier miljøterapeut Emmy Lee Nysveen, som selv driver med grafikk.Skikkelig vernissage - En ting er at de alle har kunstnerisk skaperverk i seg. En annen er at flere enn de selv og deres nærmeste bør får oppleve det de skaper.

Christian (21) stortrives med sot, høyder og feiekost i handa

Han har flyttet hjem, er nyutdannet og nyansatt feier i Valdres. Christian Aune Thanke (21) stortrives med valgene han har tatt og elsker jobben.
Les mer om:

Hva mener nordmenn egentlig om fotball for kvinner?

Fotballen har begynt å rulle kvinnenes vei etter den begredelige EM-exiten i fjor. Økonomien har bedret seg, media dekker toppserien for kvinner bredere enn noen gang, og hos Norsk Tipping ser vi at både omsetningen og antall kunder som kjøper spill på norske kvinnekamper på Oddsen har doblet seg siden samme tid i fjor. Vi vet mindre om hvordan det står til med nordmenns grunnleggende holdninger til kvinnefotballen.

Mener datteren (14) stenges ute fra idretten hun elsker: – Det er helt ubegripelig! Vi hadde aldri i vår villeste fantasi trodd at det skulle ende slik

Den tidligere landslagsutøveren i RG er ikke lenger velkommen i Haugesund Turnforening. – Det oppleves som en straff, sier foreldrene.
Les mer om:

Poetisk og forferdelig

Om et barn som elsker sin overgriper.
Les mer om:

Biskop Schjelderup i Ravnedalen – et femtiårsminne

«Kjære menighet! Vi behøver ikke være redde, behøver ikke kjenne oss bare som et støvfnugg i en endeløs vrimmel, behøver ikke å fortvile over vår egen skrøpelighet og synd. Gud selv bryr seg om oss, elsker oss, hver enkelt, hver eneste en av oss….».
Les mer om:

Monica (30) følte ingen kjærlighet: – Jordmødre må fortelle at vi kanskje ikke elsker barna våre

Monica Olivia Pedersen (30) skulle ønske hun ble forberedt på å ikke elske tvillingene sine. – Vi får mindre tid enn vi skulle ønske, sier leder av Den norske jordmorforening.
Les mer om:

Angrer på støtte

Der sa den Oscar-prisede regissøren blant annet at det var «bare en vanlig j***** dag i Amerika». Nå angrer han på å ha trukket forhastede konklusjoner, sier Daniels i et intervju med Vulture. – Jeg er mer enn flau. Jeg tror at da det skjedde, fikk jeg et glimt av meg selv som løp fra mobberne. Jeg fikk et glimt av hele livet mitt, barndommen, ungdommen, da jeg fikk bank, sier Daniels, som selv er homofil. LES OGSÅ: Filmstjernens ungdomsår blir TV-serie. I etterkant er nemlig Smollett beskyldt for å ha stått bak det angivelige angrepet selv.
Les mer om:

VAR er kommet for å bli og ødelegge fotballen slik vi kjenner og elsker den

Men, vi forslår at pass, penger og fødselsattestene fratas dem som forsvarer VAR.
Les mer om:

– Jeg elsker publikum her asså. Fy faen!

Forrige fredag kom Hkeem med ny låt. I kveld kunne Lillestrøm endelig oppleve mannen bak monsterhiten «Fy Faen».
Les mer om:

Nordlendingene elsker Sverige og Spania. Nå kommer banksjefen i Bodø med en advarsel

1 av 3 nordlendinger tar ut valuta i kontanter og har med i bagasjen når vi reiser på ferie. Vi tar også ut større beløp enn før.

Din frihet slutter der min begynner

Da jeg var fem, lærte jeg meg alle bilmerkene utenat. Jeg elsker bil. Men jeg står opp for bomringene.
Les mer om:

Kygo debuterer på norsk med Store P, Lars Vaular og Stargate: – Han skiller seg fra andre rappere

Bergensere elsker bergensere, sånn er det bare. Men få bergensere kan velge fra øverste hylle. Kygo (og Alan Walker, da) kan det – etter samarbeid med artister som Selena Gomez, Rita Ora, Ellie Goulding og John Legend har Kyrre Gørvell-Dahll bevist at han kan jobbe med ca.

Disse konsertene kan du ikke gå glipp av på Piknik i Parken

Piknik i Parken inkluderer pledd, krokket og matkurv. For Oslo-borgerne betyr det å ha Piknik i Parken at man drar til vestkanten å ser masse kule konserter med artister fra og inn- og utland. Det vil si, vi vender ikke nesa vestover lengre. Fem år på rad har festivalen stadig imponert med solide bookinger til Vigelandsparken. Fra i år av avholdes Piknik i Parken på Løkka, nærmere bestemt i Sofienbergparken.

Anton Brenners arvtaker er klar: Strømsborg vender hjem til Sveiva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Herlig å komme hjem igjen til Rommenhallen. Sveiva er min moderklubb, og en klubb som betyr veldig, veldig mye for meg. Da de tok kontakt og forhørte seg om jeg kunne tenke meg å trene herrelaget, trengte jeg ikke lang betenkningstid i det hele tatt. - Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som Sveiva-herrenes nye trener. Det er en utfordring jeg tar på strak arm, sier Anders Strømsborg.

Hilde bor i et av Lillestrøms minste hus. Hun vet det skal rives, men vil bo her så lenge som mulig

I ett av byens minste hus bor og jobber «Fru Bugge». Hun ønsker byutviklingen velkommen, men elsker huset sitt og skulle gjerne bodd der bestandig.
Les mer om:

Dette var GAFFA-skribentenes høydepunkter på Oslo Pix

På lørdag ble de tre vinnerne av årets konkurranseprogram og årets publikumspris annonsert. Da var det den tyske «Systemsprenger» av Nora Fingscheidt som stakk av med prisen for det internasjonale konkurranseprogrammet.