Nyheter om Elsker


– Jeg elsker jo elbilen min!

Kristiansand har den fjerde største elbilandelen av norske storkommuner. 11,5 prosent av personbilene i byen var utslippsfrie ved årsskiftet.
Les mer om:

Solskjær: «Sanchez har vært fantastisk!»

Én etter én har United-spillerne returnert fra høst -og vinterdvalen (med hederlige unntak), forårsaket av Jose Mourinhos trøblete periode. Fortsatt står en chilener utenfor. Alexis Sanchez. Arsenal-stjernen som slukket da han kom til Manchester. Hvis det er en timing som er riktig for å plugge inn kontakten igjen, så er det nå. Har virket litt stusselig på Old Trafford, men det blir nå historie.
Les mer om:

Vegard Harm er årets influenser: – Vi er en gjeng narsissistiske rasshøl, og vi elsker det

VGTV-profilen fra Stokke stakk av med Vixen-prisen.
Les mer om:

Vegard Harm er årets influenser: – Vi er en gjeng narsissistiske rasshøl, og vi elsker det

VGTV-profilen fra Stokke stakk av med Vixen-prisen.
Les mer om:

Martial avslører hvordan Solskjær jobber med angriperne

Under Ole Gunnar Solskjær har Manchester United levert gnistrende angrepssfotball. Målene renner inn, fansen elsker det og det samme gjør spillerne. Overfor TV 2 forteller Anthony Martial hvordan Solskjær får frem det beste i Uniteds målscorere.

Norske kjendiser elsker #10YearsChallenge

Her er 10 av våre favoritter.
Les mer om:

The Telegraph: United har bestemt seg for Solskjær!

Manchester United-spillerne har fått igang den nødvendige adrenalinstrømmen som kreves for å prestere og vinne kamper. Da er det ikke så rart at de nå ønsker å bringe hovedårsaken for dette videre – også på lengre sikt. En manager er så god som laget presterer. Dette er en lov markedet  har «vedtatt». Taper du som manager er du ute,  vinner du blir du genierklært – uavhengig av ytre faktorer. Ifølge The Telegraph har Solskjærs innhopp hos United allerede fått spillere til å jobbe for å sikre seg mer Ole Gunnar. Solskjær får dem til tro, så vinne.

Matoma tolker Munch: – Jeg var livredd «Skrik»

Artisten Tom Stræte Lagergren (27), verdenskjent som musikkprodusenten og DJ-en Matoma, elsker kunst. Men et barndomsminne har gitt ham lett angst for vår egen Edvard Munch sine malerier. Helt til han fikk en musikalsk utfordring.
Les mer om:

Guardiola håper på Leeds-opprykk: – Jeg elsker ham som et menneske

Pep Guardiola har et godt øye til opprykkskandidat Leeds. Det er på grunn av én mann spesielt.
Les mer om:

Kritisk til VM-utvidelse

Norske profiler: - Elsker kamper som betyr noe.
Les mer om:

Da lillebror spurte, ble Grete for én gangs skyld målløs

Hun elsker kongehuset og reiser land og strand rundt for å være med på rojale begivenheter. Det vil nok prege innholdet når Grete Stebekk Hommelsgård skal holde 17. maitalen på Vegårshei. - Dette blir «once in a lifetime», sier Grete.
Les mer om:

– Jeg elsker livet som brøytebilsjåfør

På en av Sør-Norges villeste fjelloverganger er det fembarnsmoren Ann Therese (33) som sørger for fri veibane. – Jeg har verdens beste jobb.
Les mer om:

Glem grisetaklingene – Sergio Ramos fortjener vår hyllest!

Sergio Ramos er spilleren du enten elsker eller hater. Heier du på Liverpool eller Real Madrid, er sannsynligheten stor for at ikke kan fordra denne spilleren. For er det noe Real Madrid-spilleren har gjort seg bemerket for, er det et arsenal av triks for å stoppe motstanderne. Mohammed Salah er kanskje den som best husker nærkontakt med oksen Ramos. Les: Barcelona var i London for å bytte brasilianere For oss som digger denne fargerike spilleren, er det på tide med en hyllest.

«Jeg elsker denne plassen»

Om det er Ishavskatedralen, det imponerende antall skjenkesteder i forhold til befolkningen, eller Gutan som gjør at Tromsø sin finske suksesstrener Simo Valakari har lyst til å fortsette lenger enn de to årene som er igjen av kontrakten kan vi bare spekulere i. Tromsø-trener Simo Valakari sier han har noe ugjort i Eliteserie-klubben og ønsker å forlenge kontrakten.  – 45-åringens avtale med Tromsø går ut etter 2020-sesongen, men finnen håper han får lov til å fortsette i klubben også etter den tid, skriver Nordlys. Valakari ble nevnt som kandidat til trenerjobben i Rosenborg etter vårsesongen

Drapsdømt 25-åring vant missekonkurranse i fengsel

Vinneren av skjønnhetskonkurransen soner 15 år for å ha kvalt sin elsker.
Les mer om:

Derfor «elsker» kriminelle kryptovaluta: – Umulig å følge pengene

Cyberkriminelle elsker kryptovaluta på samme måte som kriminelle generelt elsker kontanter, mener sikkerhetseksperten Mikko Hyppönen.
Les mer om:

Vil forlenge avtalen med TIL: – Jeg elsker denne plassen

Simo Valakari (45) er revansjelysten etter fjorårshøsten og føler han har noe ugjort i TIL. Derfor er finnen interessert i å skrive under en ny TIL-kontrakt.
Les mer om:

Norge trenger ikke bompenger

Fakta er at: Alle partiene som etter valget i september 2017 ble representert på Stortinget uten uten unntak dessverre "elsker bompenger".

Norberts magiske drøm

Lysende hester, løver og elger. Norbert Kuhns elsker lys i mørketida. Nå jobber han målrettet for å realisere drømmene sine på Lo.
Les mer om:

Ingen land elsker ham mer enn Norge

Snart gjør stjerneskuddet sin første norske konsert.
Les mer om:

Detaljen fansen elsker. Solskjær: - Hvor er shortsen?

Manchester United-fansen har bitt seg merke i at Ole Gunnar Solskjærs assistent Mike Phelan ofte stiller i shorts.
Les mer om:

Klæbo er russernes store motivasjon

Russerne elsker å slå Johannes Høsflot Klæbo, og ønsker å sette opp et voldsomt tempo for å stoppe nordmannen.
Les mer om:

Selv Klæbo gruer seg til monsterbakken

– Russerne sier at det er deg de elsker å slå?
Les mer om: