Nyheter om Elsker


Maltas største stjerne elsker Norge – strålte etter iPad-invitasjon

En strålende opplagt Michael Mifsud (38) tok invitasjonen fra eks-lagkameraten i Lillestrøm på strak arm etter kampslutt mot Norge.
Les mer om:

Gimletroll 3 - en herlig gjeng

Gimletroll Kvinner 3 består av rundt 20 kvinner som elsker fotball og har et fantastisk samhold.
Les mer om:

Edwin van der Sar tenkte ikke på at kontrakten hans gikk ut på dato

Edwin van der Sar har utvidet samarbeidet med Ajax, men han visste ikke engang at kontrakten hans gikk ut. Edwin van der Sar har forlenget kontrakten sin som administrerende direktør i Ajax, som nå har papir på klubbens tidligere keeper frem til november 2023. Les: Toppklubbene står i kø for 19-åringer hos RB Salzburg Edwin van der Sar innså imidlertid at han i det hele tatt trengte en ny kontrakt. «Jeg var faktisk overhodet ikke klar over at kontrakten min gikk ut.

Se Burger King lure Oslo-folk når de tester ny versjon av Whopper

NB! De blir lurt, men lykkelige. Burger King lanserer nye Rebel Whopper – et plantebasert alternativ til klassikeren. Denne varianten av Whopper inneholder 0 % kjøtt, men er likevel 100 % Whopper. For godt til å være sant? Vel, noen vil nok tro det. Derfor tok Burger King en test med en håndplukket gjeng som er ekstra glad i kjøttburgere. I videoen nedenfor får personene smake Rebel Whopper for første gang. Men de får ikke vite at dette er den plantebaserte versjonen av Whopper. Se snutten nedenfor fra ganske ikoniske Burger King på Majorstua i Oslo. (Spoiler-altert!

Polarfuglen

Mens mange unge rømmer fra Nord-Norge, står 20-årige Bilal Saab på nasjonal TV og sier hvor mye han elsker å bo der. Nå vil Stjernekamp-vinneren helst ikke velge mellom et liv på scenen og et liv i fiskebukser.
Les mer om:

Monterte blålys på bilen – slik stakk han fra politiet

Alex Rosén elsker Tesla og Elon Musk.

Liverpool hadde vurdert Zlatan-overgang

Det høres egentlig helt feil ut, samtidig som det kunne ha vært en spektakulær kombinasjon. Vi prøver å forestille oss Zlatan på Anfield – med tilholdssted i hjemmegarderoben. For Jürgen Klopp ble også dette litt for kontroversielt. -Hvis han ikke hadde spilt for Manchester United, da hadde vi kunnet vurdert ham.

- Jeg elsker å kunne elske to mennesker

Stjernen om å være polyamorøs.
Les mer om:

Jeg elsker sekularismen

Jeg vil aldri mer bli pådyttet religiøsitet i noen former, og det gjør meg trist og sint at vi stadig ser andre menneskerettigheter underordnes religionsfriheten.
Les mer om:

Nilsen: – Det blir en krig i 60 minutter

Sarpingen Magnus Nilsen (24) elsker å slå Stjernen. Lørdag jakter han sin tredje strake seier mot erkerivalen denne sesongen.
Les mer om:

Ja vi elsker kebab i Fredrikstad: Her er byens store kebabguide!

Det er lenge siden norsk kosthold besto av fårikål og brødskiver med leverpostei. Først fikk husmannskosten konkurranse av pizzaen, deretter taco-fredag. Men den virkelige revolusjonen skjedde på 90-tallet – da kebaben kom.

Vil heller spille på landslaget enn for Real Madrid

Vi skulle tro at når Real Madrid sin trøblete stjerne Gareth Bale skulle forklare hvorfor han liker bedre å spille for Whales enn for de som faktisk betaler hans imponerende lønning at han ville peke i retning av manager Zinedine Zidane, men det gjør han ikke. – Bale sier at språkbarrièren er den viktigste grunnen. Gareth Bale elsker når det er pause i de europeiske ligaene på grunn av landslagsfotball. Les: James Maddison kostet Leicester nye millioner «Jeg vil heller spille for Wales» sier Bale ifølge AS.

Se traileren til Jul i Blodfjell 2

Koser du deg? Den utradisjonelle julekalenderen Jul i Blodfjell tok Norge med storm vinteren 2017. Nå er TVNorge endelig klar med oppfølgeren. Spoiler: De fleste gjestene på høyfjellshotellet døde i første runde, men skuespillerne bak er heldigvis sprell levende. Det vil si at vi får et nytt gjensyn med Kevin Vågenes som ørten karakterer, i tillegg til stjerner som Espen Eckbo, Jakob Schøyen Andersen, Emilie Skolmen, Atle Antonsen og Jon Øigarden. Ine Jansen og Trond Fausa Aurvåg returnerer som etterforskerne Nanna og Svein Soot. Denne gangen er det en helt ny drapsgåte som må løses. – En ung

Oscar André (15) er bisatt: – Elsker deg for alltid

Kapp (TV 2): Oscar André Ocampo Overn (15) ble drept av sin egen far. Fredag har flere hundre personer møtt opp i Hoff kirke for å minnes ham en siste gang.
Les mer om:

- Elsker å bo hver for oss

- Jeg skjønner ikke hvorfor folk har problemer med det.
Les mer om:

Nå fjerner Instagram likes i Norge

Sist planeten så en lignende thriller må ha vært under det amerikanske presidentvalget i 2016. Eller Get Out (2017). 2019s største spenning har dog dreiet seg om Instagrams testing av skjulte likes-tall. Iallfall for de mest sørgelige av oss. Det startet i Canada for et drøyt halvår siden. Så fulgte syv nye land i sommer, før Instagram satte inn nådestøtet ved å kjøre tester på vilkårlige brukere i USA denne uken. Torsdag kveld har Instagram fjernet visning av likerklikk og videovisninger i feeden på verdensbasis.

Au/Ra x 730.no: – Alan Walker er en kosebamse

730.no møtte det karibiske stjerneskuddet for å snakke om samarbeidet med Alan Walker og hennes creepy videoer. Jamie Lou Stenzel alias Au/Ra er ennå ikke myndig, men hun har allerede rukket å skape et navn for seg selv. 17-åringen fra Karibien tok artistnavnet sitt fra en Ringenes Herre-fanfiction karakter.

Sandro Tonali: «Skremmes ikke av 300 millioner euro prislapp»

Sandro Tonali gjentar at han ser seg mest lik Gennaro Gattuso, «men mer teknisk» og insisterer på at han «ikke er redd» av Brescias verdsettelse av ham på  300 millioner euro. Tonali har alltid blitt sammenlignet med Andrea Pirlo, som også startet sin karriere i Brescia, men 19-åringen er ikke enig i sammenligningen, og navngav i stedet en annen italienske midtbanespiller. Les: Zlatan med perfekt hilsen til amerikanerne «Å bli sammenlignet med Pirlo plager meg ikke, men vi er veldig forskjellige fordi han hadde ubeskrivelig teknikk og kvalitet. “Jeg anser meg for å være som Gattuso, men mer te
Les mer om:

Alle elsker kebab!

Bli med bak kebab-disken.
Les mer om:

Surprise! Taylor Swift teamer opp med Shawn Mendes

Drømmeduett deluxe? Tittelsporet på Taylor Swifts seneste album Lover blir ikke mindre romantisk av at Shawn Mendes joiner sporet. På Instagram forteller Tay at hun har kjent sin nye partner lenge, og at de endelig har spilt inn en låt sammen. 29-åringen røper også at Shawn Mendes har gjort sin egen lille vri på «Lover». – Han har skrevet om deler av den, som er så viktig fordi jeg elsker ham som låtskriver. Alle ville skrevet et forskjellig kjærlighetsbrev til sin elsker, sier hun og referer til låtens tematikk. – Hans versjon er SÅ vakker.

– Jeg elsker jobben min, men grensen er nådd(pluss)

Den økonomiske situasjonen på Krisesenteret i Midt-Troms har ført til at daglig leder har sagt opp og går av i protest.
Les mer om:

Økende interesse for landslaget: – Vi ser en gjeng som elsker å spille for Norge

Billettsalget til Norge – Færøyene har passert 11.000. Det pekes på flere årsaker til interessen.
Les mer om:

Økende interesse for landslaget: – Vi ser en gjeng som elsker å spille for Norge

Billettsalget til Norge – Færøyene har passert 11.000. Det pekes på flere årsaker til interessen.
Les mer om:

730 x Halsey: – Norge har en spesiell plass i hjertet mitt

Halsey forteller 730.no om sitt mest personlige album og hva hun vil endre med musikkbransjen. I 2012 fanget Ashley Frangipane publikums oppmerksomhet på Tumblr. Få år senere selger hun ut arenaer verden over under anagrammet Halsey. 25-åringen er en av vår tids mest frittalende popstjerner. Om det er kvinnekamp, psykisk helse eller kjipe ekser – alt kan drøftes enten på Twitter eller i en låt.