Nyheter om Elsker


Nazi-satiren med Scarlett Johansson kan bli Oscar-film?

Kritikerne mener at Jojo Rabbit er midt på treet. Nesten bokstavelig talt, jamfør 53 av 100 poeng hos Metacritic. Men folket elsker. I alle fall deltakerne hos store Toronto Film Festival, hvor førvisningen fikk mest stemmer av publikum og dermed vant People’s Choice Award. (Offisiell premiere er 18.

Haaland skrev CL-historie: – Alle i laget elsker ham

SALZBURG (VG) (Red Bull Salzburg – Genk 6-2) Erling Braut Haaland (19) startet Champions League-karrieren med et historisk målshow i storseieren over Sander Berges (21) Genk.

Rockelegendens dødsårsak er offentliggjort

Den kjente vokalisten ble funnet død hjemme i huset sitt på Manhattan søndag morgen.
Les mer om:

Elbilen – Keiserens nye klær

Odd Semstrøm Olsen fra Rolvsøy mener det går galt når sjampis-drikkende byråkrater i Brussel skal vise handlekraft: «De elsker kvoter og finner da ut at bilprodusentene må produsere en viss andel batteribiler hvis de i hele tatt skal få lov til å produsere konvensjonelle biler.».
Les mer om:

Ariana Grande svarer fansen som er bekymret for «Don’t Call Me Angel»

Skal ikke popdronningene få en smash sammen? Fansen til norske artister følger kanskje ikke så nøye med på VG-lista for å se hvor høyt sangene deres går inn. Men fansen til de største stjernene er (i likhet med store deler av musikkbransjen) ofte besatt av plasseringene deres på Billboard Hot 100. Nå er tilhengere av Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey redd for at deres nye singel «Don’t Call Me Angel» ikke tar førsteplass. Til tross for at det er tre av popmusikkens størte stjerner sammen.. Responsen er nemlig under middels. Miley, Lana, Ari (Republic/Universal) På nettet er det mange

Møtte sin store helt: – Helt utrolig kult

De elsker fotball, men det var Randulle som stjal barnas oppmerksomhet på Flint arena i helgen.
Les mer om:

Godset-trener Pedersen om nedrykksdramaet: – Jeg elsker dette

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset – Ranheim 1–0) Strømsgodset slo Ranheim. Men fortsatt lukter det nedrykk i Drammen. Trener Henrik Pedersen (41) medgir at han elsker dramatikken som herjer.

Her finner du vinen som passer til sterk mat

Elsker du krydder? Da trenger du tre strategier for å sette den beste drikken til maten.
Les mer om:

Solskjær trygg på at De Gea blir

Stjernekeeper David de Gea er inne i sitt siste kontrakstår med Manchester United og står fritt til å snakke med andre klubber fra 1. januar. United ville at 28-åringen skulle signere ny kontrakt før årets sesong, men slik gikk det ikke. – Jeg har åpenbart ikke vært involvert i alle diskusjonene, men jeg er likevel ganske trygg på at dette vil ordne seg. David har aldri sagt noe annet til meg enn han elsker denne klubben og at han ønsker å fortsette her.

I Fredrikstad risikerer du å møte på Norges skumleste klovn

Trym Kristoffersen (17) elsker å sminke seg og kle seg ut som kjente filmkarakterer. Hans gode etterligning av Stephen King-figuren «Pennywise» gjorde han populær da filmen «IT: Chapter Two» hadde premiere i forrige uke.

Anders Pamer: «Alle elsker Karadas. Men nå må det være slutt.»

Branns siste helt blir knapt benyttet. Da blir det feil å ha ham i stallen.
Les mer om:

MDG må passe på symboleffekten

Lan Marie Berg har dekning for politikken bak utsagnet «Vi elsker bomringen». Men MDG må passe på symboleffekten av partiets radikale utspill.
Les mer om:

Leder arbeidet som skal løse hundedød-mysteriet

Hannah Joan Jørgensen fra Kristiansand leder arbeidet med å finne årsaken til at hunder i Norge blir syke og dør av oppkast og blodig diaré. Mysteriet preger henne både natt og dag. Selv elsker hun hunder, og kan knapt tenke seg et liv uten.

Trine (52) og Sondre (30) gjenåpner den populære kafeen: - Vi er ikke så glade i røde dager

SKIEN: Søndag åpner Jarseng sportsstue dørene igjen. Mor og sønn utgjør driverduoen som elsker å lage mat - og som avskyr for mye fritid.
Les mer om:

- Jeg elsker min datters kjæreste

Chris Martin får skryt av «svigermor» Melanie Griffith.
Les mer om:

10 norske artister stiller for regnskogen

Hva gjør man når regnskogen raseres? Den Oslo-baserte DJ-en og artisten Tilla Margrethe Gaasø ville gjøre noe mer enn å dele triste bilder i sosiale medier. Hun fikk derfor idéen om å stelle i stand en veldedighetskonsert for Regnskogfondet. Tilla tok kjapt kontakt med både spillesteder og artister, og jaggu var det mange som ville være med.  – Jeg våknet opp en morgen og kjente at jeg bare MÅTTE gjøre noe. Jeg er verken milliardær eller høytstående politiker, men jeg kjenner masse flinke og kule folk i kulturbransjen.

Et spesielt hotell på Grefsen

«Jeg elsker hotell, men biene får ikke svømmebasseng da. De skal bare sove eller dvale seg i hullene. Men vi må ha mange rom, for kanskje det kommer mange bier.»
Les mer om:

Ikke rart de elsker bompenger

Miljøpartiet De Grønne har gjort maks ut av både tidsånden og bompengekrisa.
Les mer om:

MDG ligger an til brakvalg: – Vi elsker bomringen

Miljøpartiet de grønne har all grunn til å juble etter kveldens første prognose.
Les mer om:

- Jeg elsker deg, Åse Gro! Gjett om vi skal rocke bystyret!

SKIEN: Klimapartiene går fram i Skien og dobler antallet representanter uti fra valgdagsmålingen.
Les mer om:

MDG dobler seg i hovedstaden: – Vi elsker bomringen!

Stemmene i Oslo er klare. Det rødgrønne byrådet kan vinne kampen om Oslo i fire nye år.
Les mer om:

Torstein Lerhol kan bli ordfører i Vang: – Jeg elsker utfordringer

VANG (VG) Senterpartipolitikeren Torstein Lerhol skulle egentlig ikke bli eldre enn to år gammel. Nå kan han bli ordfører i Vang.
Les mer om:

Post Malone hylles for å ha gitt «nykommeren» Ozzy Osbourne en karriere

Post Malones nye blockbuster-album Hollywood’s Bleeding lyder stort sett som eklektisk pop. Men Texas-gutten har med en haug av rappere, blant andre Meek Mill, Lil Baby, Future, DaBaby, Young Thug og Travis Scott. Sistnevnte gjester «Take What You Want», som også har med den britiske rockelegenden Ozzy Osbourne. Men 70-åringen, som ble kjent som The Prince of Darkness via bandet Black Sabbath, er tydeligvis ukjent for mange av fansen til Posty. En del skaper seg og troller, men flere tror at 24-åringen har gitt en ny ukjent artist sjansen. Altså at Post Malone er raus som lar Ozzy Osbourne få

Rørt og stolt etter storseier: Fjellhammers ungutter knuste storebror Lillestrøm

(Fjellhammer IL - Lillestrøm Topphåndball 30-20). Fjellhammer-trener Kristian Bliznac var nesten tom for ord etter at gutta hans hadde full kontroll og knuste LTH i søndagens nabooppgjør. – Jeg elsker dette laget, sier han.
Les mer om:

Jenny (44) elsker å kle seg ut som havfrue: – Første gang føltes som å «komme ut av skapet»

For fem år siden sto Jenny Sanchez fram som talassofil. 44-åringen elsker havet, og kler seg ut som havfrue før hun legger på svøm.
Les mer om: