Nyheter om ElskerJulie (24) elsker å fiske - da hun traff Adrian ble det full klaff

Drømmen er ei brosme, men kveite henger nesten like høyt. Julie Louise Haugen (24) er mer enn gjennomsnittlig interessert i fisking og stort sett hver eneste dag drar ranværingen, som nå er bosatt på Fauske, til sjøs sammen med kjæresten Adrian Nikolai Norlun.

Vega (17) har endelig funnet noe hun brenner for. Nå må hun flytte sørover for å gjøre det hun elsker mest

Talentet ønsker å satse profesjonelt på sprang, og treneren tror hun kan nå så langt hun vil. Det er bare ett problem: Økonomien strekker ikke til.
Les mer om:

Hilary (47) fra Ormøya har tatt over driften av Fjordvogna: – Dette er helt perfekt for meg

Hilary Woulfe elsker mat, mennesker og lokalmiljøet.
Les mer om:

Uhrenholdt Jacobsen får ros etter Instagram-innlegget: – Frihet og menneskeverd gjelder oss alle

Natt til søndag publiserte Astrid Uhrenholdt Jacobsen (35) et innlegg på sin Instagram-profil der hun forteller at hun elsker en av samme kjønn. Nå får hun ros fra flere hold.
Les mer om:

– En sjanse til å gjenoppdage det jeg elsker med stedet jeg kommer fra

Thilla Masdal (20) var i ferd med å lete etter sommerjobb i hovedstaden da handelsstandslederen tok kontakt.
Les mer om:

Tidenes best betalte Liverpool-spiller har endelig signert

Etter mer enn et halvår med usikkerhet, surrete kommentarer fra Salah og nøling fra Liverpool, er den beste løsningen for begge parter på plass. Mo Salah blir Liverpool for «evig og allltid». Vi kan høre et lettelsens sukk fra all verdens Liverpool-supportere når forlengelsen er bekreftet. Og enda bedre: Ifølge Sky Sports løper den nye avtalen til 2025, altså arbeidsro i minst to sesonger til. LES: Solgt for 400 millioner! – Fant gnisten hjemme i Porto etter å ha floppet i Premier League -Jeg har det fantastisk, og jeg elsker å vinne trofeer med denne klubben.

Elsker å se folkehavet under Skudefestivalen

Endelig er feststemningen tilbake i Skudeneshavn. Tre år uten Skudefestivalen har satt sine spor, men nå er det full gass framover. Bli ikke overrasket over om du observerer lederen i Næringslivsforeningen i byen dansende på bordene.
Les mer om:

Filmblogg: Kjærligheten er fri for alle

Å elske er en menneskerett. Uansett hvem du elsker. Uten unntak.
Les mer om:

Sofie elsker det hun driver med: - Det gir stor frihet og mestringsfølelse

SKIEN: Sofie Valle Mørk (13) er blant de beste, men bryr seg ikke nevneverdig om plasseringer.
Les mer om:

Låste alle inne: - Kaotisk

Daglig leder på utestedet Elsker, Jim Ekberg, forteller om kaotiske minutter da de første meldingene kom om skyting noen hundre meter bortenfor natt til lørdag.
Les mer om:

Julia (25) holdt gjerningsmannen nede: – Han skulle f ... ikke få skade flere

Julia (25) var på jobb på utestedet Elsker da hun hørte skuddene omtrent 200 meter unna.
Les mer om:

Gareth Bale kickstarter karrieren

Det har gått rykter som at Gareth Bale ville legge opp etter utløp av hans kontrakt med Real Madrid. – Han har tjent nok penger så dette ville ikke være utenkelig at han ville hvile på laurbærene. Det mange glemmer er at Waliseren faktisk elsker å spille fotball og at han bare er 32 år gammel. Wales er kvalifisert til fotball VM i Qatar og med det kom det konsensus at Gareth Bale ville holde formen med like til etter VM. – Mannen som har hele 19.titler med Real Madrid er ikke ferdig med å vinne. Nå går han i følge The Athletic til serieleder i MLS Los Angeles FC.

Game over: Manchester United nok en gang henvist til tribunen i kampen om toppmål

Det var en periode engelsk media hadde begynt å forberede seg til den engelske landslagsspiller Kalvin Phillips skulle gå ut på Old Trafford for de første bildene i United-drakt. De siste månedene med kaos på sidelinjen, på kamparenaen og på styrerommet har likevel sett ut til å dempe Phillips sin entusiasme for å dra på den røde drakta. Ifølge The Athletic er det ikke selve byen som har fått 26-åringen til å tvile. For det blir Manchester.

Tea Egenæs elsker 60-tallshuset: – Treverket gir den gode atmosfæren

Nesten alt i huset er slik det var da det ble bygget. – Jeg liker ting som er ekte og autentiske, sier Tea Egenæs.
Les mer om:

Null stress for Manchester City å gjøre det Manchester United ikke klarte

Manchester City har signert et av Manchester United sine definitive sommer mål Kalvin Phillips fra Leeds. – Og det, i følge rapportene fra England helt uten stress. Det er ganske rått egentlig av de regjerende seriemestrene som i løpet av få år har gått fra å være lillebror i Manchester til nå å være en av de aller største klubbene i verden.

Ble kjent over natta: - Forbanna

Kristian Frantzen (36) elsker å skremme vettet av moren.
Les mer om:

Joe Allen kan gjøre comeback i sin tidligere klubb

Den Walisiske midtbanespilleren Joe Allen vil forlate Stoke City når kontrakten hans går ut i slutten av måneden. 32-åringen har hatt samtaler om å forlenge oppholdet, men har bestemt seg for å gå videre og har blitt klinket til en retur til Swansea, hans første klubb. Allen kom til Potters fra Liverpool for 13 millioner pund i juli 2016 og scoret 18 mål på 212 ligakamper. PREMIER LEAGUE: Setter overgangrekord med tidligere Liverpool-spiss! Han spilte hele 44 kamper for Stoke forrige sesong. «Det er tøft å forlate, men jeg tror det er det rette tidspunktet for både meg selv og

Kevin-Prince Boateng signerer og lover selvfølgelig å dele ut 2023 dönerkebaber

Vi elsker alle dönerkebaber, spesielt den tiden på døgnet det nærmer seg soloppgang. Kevin-Prince Boateng har skrevet ny ettårskontrakt med Hertha Berlin. – Den tysk/ghanesiske fotball-veteranen som til slutt valgte å spille for Ghana har vært innom nesten alle klubber i verden! Vi nevner i fleng: Hertha Berlin (hvor det hele startet), Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth, AC Milan (i to omganger), Schalke 04, Las Palmars, Eintracht Frankfurt, Sassoulo, Barcelona, Fiorentina, Beşiktaş, Monza og siden 2021 Hertha Berlin igjen.

Farvel, Tønsberg

Læreren min sa en gang til meg at enten så elsker man deg, eller så hater man deg. Jeg går ikke upåaktet hen. Og i en liten by som Tønsberg har jeg lært meg å kjenne. På godt og vondt.
Les mer om:

Sliter med å få tak i gul krem

Det er slett ingen selvfølge at det blir en kremsommer for Geheb bakeri og konditori – eller alle som elsker «blaudis».
Les mer om:

Williams etter comebacket: – Elsker også det jeg gjør utenfor banen

Serena Williams og Ons Jabeur vendte til seier i double i den amerikanske tennisstjernens første kamp på nesten et år. Nå kan hun bli historisk i Wimbledon.
Les mer om:

Se hvem som er tilbake i manesjen: – Jeg elsker denne bransjen

Roberto Solberg var en sentral og synlig del av hotell- og restaurantbransjen i 30 år. Etter flere års pause, er han nå tilbake igjen. Med inspirasjon fra sin mors hjemland.
Les mer om:

Kjendisfeed

Elsker du kjendiser? Og kanskje du også er opptatt av hva som skjer på tv? Da bør du lese vår kjendisfeed, den gir deg en rask oppdatering på hva som skjer.
Les mer om:

- Jeg elsker deg så mye

Hollywood-paret åpner seg om det tidligere forholdet.
Les mer om: