Nyheter om Elsker


Vennene ber for Naya Rivera

Naya Rivera er fortsatt savnet. Nå ber vennene for henne. Det har gått fire døgn siden skuespilleren ble meldt savnet etter en båttur med sin sønn. Siste oppdatering i saken er at politiet i Ventura i California antar at skuespilleren har druknet. I går ble det sluppet hjerteskjærende overvåkningsopptak som viser Naya og sønnen Josey Hollis Dorsey (4) som ankommer Lake Piru alene. I etterkant har det vært fryktelig stille. Men mange håper fortsatt at 33-åringen er i live. Heather Morris, som i Glee spilte Brittany S.

Kontorfellesskapets forsvarer: – Ikke alle er bygget for hjemmekontor, bare se på meg

Stikk i strid med hva man kunne tro, elsker Lunch-skaper Børge Lund å sitte på kontor. – Det var som i en zombiefilm, sier tegneserieskaperen om å sitte mutters alene i store lokaler i koronaens tidligste fase.
Les mer om:

Javicia Leslie tar over rollen som Batwoman fra Ruby Rose

Javicia Leslie blir nye Batwoman. Ruby Rose trakk seg brått som DC Comics-karakteren kort tid før sesong 2 av serien skulle begynne produksjonen. Hennes erstatter er begeistret over å få ta over. – Jeg er ekstremt stolt av å bli den første svarte skuespilleren til å spille den ikoniske rollen som Batwoman, sier Javicia Leslie i en pressemelding fra The CW. – Som en biseksuel kvinne er det en ære å få bli med i denne banebrytende serien som har vært så viktig for LHBTQ+-miljøet. 33-åringen skal spille karakteren Ryan Wilder, som blir nye Batwoman etter Rubys karakter Kate Kane. Ruby Rose på Syd

Veslemøy (24) ny Ung-ambassadør for DNT: – Sykt gøy!

Veslemøy Odland fra Haugesund elsker naturen, dans og filming. Da en jobb i turistforeningen dukket opp, der hun kunne kombinere alle disse tre, lot hun ikke sjansen gå fra seg.
Les mer om:

GASHI gikk fra oppvekst i flyktningleirer til deal med JAY-Z

GASHI er et navn som kommer til å prege musikkverdenen fremover. Men han er ingen nykommer – og historien hans er sterk. Den Libya-fødte artisten Labinot Gashi, med albanske foreldre fra Kosovo, vokste opp i flyktningleirer i Afrika og Europa, før familien flyttet til USA da han var 10 år. Nærmere bestemt New York, hvor drømmen om en artistkarriere begynte å vokse. Som seg hør og bør ble det mer vanskelig enn Brooklyn-nykommeren trodde, og etterhvert endte han opp som hjemløs i NYC. GASHI forteller at han vekslet mellom å sove på en Wendys-restaurant og t-banen. Lille Labinot Gashi etter noen

Halle Berry trekker seg fra rollen som transkjønnet mann

Halle Berry sier unnskyld. I helgen var Halle Berry på Instagram Live og fortalte om en ny rolle hun vurderer å ta. – [Rollen er] en karakter hvor kvinnen er en transkjønnet karakter; en kvinne i overgang til å bli en mann.

Malene (30) flyttet til Fredrikstad med familien for å følge drømmen: – Jeg elsker hunder!

Hun tjener foreløpige bare noen tusenlapper i måneden, men for Malene Isaksen (30) er hunder livets største lykke. Derfor har hun startet Lykke Hundehage.
Les mer om:

Flyttet fra Hadeland til Haugseter for å drive fjellstue

Karoline Ellingbø (29) elsker livet til fjells og håper flere vil få øynene opp for Haugseter fjellstue.
Les mer om:

For Truls Svendsen er laksefiske i Namsen og bobilferie blitt en fast tradisjon(pluss)

– Jeg elsker bobilferie, men hater å tømme dassen. Truls Svendsen og familien benytter helga til laksefiske i Grong.
Les mer om:

Topp 7 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk sammen med sommer og sol. Og en del spredte byger og brått 15 grader kaldere i løpet av 15 minutter. Men det er a-okay! 730.no satt oppe i natt og sonderte norsk musikk-terrenget og luket ut disse kliss nye godbitene fra kongeriket Norge. Kapteinen «Abstinenser» «Går rundt med plaster midt på brystet mitt som ingen ser / og det gjør vondt når jeg ler.» Hjertesmerte grunnet kjærlighet som har gått skeis er skikkelig shitty. Spesielt om sommeren. Men selv om denne singer-songwriter-produsent-flinkisen fra Stavanger er trist, klarer han å gi sangen en lystig vri.

Banker hjertet ditt for sneakers?

Oppdatert: Sommerens store giveway er nå avsluttet, men Klarna byr også på rabattkoder! Sjekk ut Klarna-appen eller Klarnas nettsider for å få et deilig avslag i prisen hos butikker som YME, Junkyard, ASOS og Follestad. Klikk her! Stiger pulsen din når du ser noen lekre sneakers? Elsker du eksklusive slipp, men hater bots og resellers? Da er denne konkurransen for deg ♡ Klarna har som mange andre sett seg lei av at tech-drevne luringer kupper salgene hver gang nettbutikker lanserer et eksklusivt drop.  Derfor lanserer de i dag den internasjonale kampanjen Heartbeats 4 Sneakers. Ved å måle hjer

Tvilsom riking skyter inn 1,5 milliarder i klubben til Jarstein

Tysk presse er ikke nådig i sine karakteristikker om Bundesliga-klubben Hertha Berlin sin nye hovedeier Lars Windhorst. – Han skal være villig til å gjøre hva som helst for å bli rik, han omtales som kriminell og konkursrytter, sist ut er hans deltagelse i skandalen i det Mayfair baserte hedge fondet H2O. Han elsker sin klubb og har nå mens alle andre klubber sparer penger skutt inn 150 millioner euro for å nå tabelltoppen i Bundesliga. Les: Da ble det enighet om Sanchez og Smalling TENNOR Holding B.V. invests a further €150 million into Hertha BSC GmbH & Co.

Ny gigantdeal

Flere medier melder at fotballstjernen Leroy Sané går fra Manchester City til Bayern München. BBC, Sky Sports og Bild melder at den tyske storklubben har blitt enig om en avtale som sender Leroy Sané tilbake til sitt hjemland. Allerede i fjor sommer gikk det rykter om en overgang til Bayern München, men så pådro Leroy Sané seg en alvorlig kneskade som trolig satte en demper på overgangsamtalene, så sent som 22 juli fikk han sitt comeback i en seriekamp mot Burnley.

Andrea Pirlo blir Juventus trener

Andrea Pirlo tar sine første skritt inn i trenergjerningen ved å påta seg rollen som Juventus U-23-trener. Den legendariske italienske midtbanespilleren oppnådde de relevante trenerlisensene hos Coverciano og er nå klar til å returnere til sin tidligere klubb for å starte sin nye karrière, ifølge Sky Sport Italia- journalisten Gianluca Di Marzio. Les: Ønsket Pierre-Emerick Aubameyang erstatter elsker Liverpool Pirlo hadde ventet på at det rette tilbudet skulle komme, og har nå blitt enige om å bli sjef for Juventus sin andre tropp.

ESPN: Forhandlinger om Ferran Torres-overgang startet

Navnebroren til Fernando Torres (vi får fortsatt gåsehud når vi ser for oss El Nino i Liverpool-drakta) har vært en gigant for Valencia denne sesongen. Utstillingsvinduet er vel brukt, nå er forhandlingene i gang. Vingen som har stormet frem i La Liga og har vært linket både til Manchester United og Liverpool det siste halvåret, skal ifølge ESPN være lagt ut for salg av Valencia. Les: Solskjær har stengt døra for stjernenykker Men mens de to Premier League-gigantene sitter og grubler, har Juventus hoppet opp av stolen og inn på forhandlingsrommet.

Ønsket Pierre-Emerick Aubameyang erstatter elsker Liverpool

Arsenal har begynt å forberede seg på livet uten deres største stjerne Pierre-Emerick Aubameyang. Wolfsburg-spiss Wout Weghorst som en potensiell erstatter. Aubameyang har vært en åpenbaring for Gunners helt siden han kom fra Borussia Dortmund i 2018. – Nå er det bare et år igjen av kontrakten, det pågår forhandlinger om en forlengelse, men nesten hver eneste dag kommer det nye signaler. Det er nesten umulig å vite om han blir eller går.

Menn som elsker shorts

For noen måneder det har vært, folkens!
Les mer om:

Klopp avdekker løsningen for Solskjærs United

Da Jürgen Klopp ankom Liverpool i 2015, fortalte han at Premier League-trofeet skulle hentes tilbake i 2020. Bullseye! Vi mener United bør se mot Klopps Liverpool for å se verdien av de riktige byggesteinene. Liverpool har nådd det hårete målet om både Champions League -og Premier League- triumf, er da tiden inne for å løpe seiersrunder resten av sommeren og inn i neste sesong? Klopp er kjent for å holde seg langt unna Trump-inspirerte uttalelser om fremtidig suksess og seire.

Per (66) fra Ulvøya var overarbeidet og møtte veggen. Nå har han kjørt over 10.000 mil med bobil og elsker livet på veien. – Du kommer til et sted, og så er det paradis

Da jobbstresset kastet Per Vie (66) ut i en livskrise, mistet han mye. I dag føler han seg friere enn noensinne.
Les mer om:

Oslo har tatt ansvar

Jeg håper at det ikke blir lenge til at alle vi som elsker norsk fotball kan se vårt lokale lag fra tribunen igjen. Men meteren må gjelde!
Les mer om:

To sydendager til. Så kommer regnet

De som elsker varmen bør utnytte den nå, mens dem som mener det er noen knepp for varmt kan glede seg til søndag.
Les mer om:

Plastisk kirurgi? Madison Beer forklarer bildene

Madison Beer må stadig forsvare seg. For en drøy uke siden beklaget artisten sin romantiserende omtale av en av kontroversiell klassiker. Men #MadisonBeerIsOverParty trendet ikke bare på Twitter på grunn av en bok.

Vil dele litt girl power i sommer

Hvor har du hentet idé og inspirasjon til denne musikken? – Akkurat «Commando» fikk jeg inspirasjon til på en ferietur til Zanzibar. Jeg møtte en lokal fyr der som ga meg kallenavnet «Commando» fordi han syns jeg virket så sterk og bestemt. Det tok jeg som et skikkelig kompliment.

Knutsen hyller fansen: – Det er klart det er trivelig å bli satt pris på av alle som elsker Glimt

Glimt-treneren fikk se sitt eget lag sprudle i varmen, og i takt med storspillet fikk han høre fansen synge om ham selv.
Les mer om:

Etterlatt

Tenk deg at du finner et brev der den du elsker mest tar farvel. Da Ørjan fant brevet fra sønnen, falt verden sammen.
Les mer om: