Nyheter om Elsker


GAFFA-skribentenes guide til årets by:Larm

by:Larm blir til stadighet omtalt som en bransjefestival. Men hva er vel den bransjen uten live-musikken i sentrum? by:Larm er en glimrende mulighet til å finne ut hva som ligger og ulmer under overflaten og venter på å bli oppdaget. Det som følger er en ikke-altomfattende, men flerfoldig guide til hva du må få med deg for å få en mest mulig komplett by:Larm-opplevelse. LES OGSÅ: Kollegaer og venner hyller Jahn Teigen. Så finn frem programmet, og kulepenn. Kompass kan også være hendig.

Pete Davidson visste at forlovelsen med Ariana Grande ville bli brutt da Mac Miller døde

Det var kanskje derfor forlovelsen ble brutt like raskt som den startet? Pete Davidson bretter ut om kjærligheten, hans tidligere forhold og mentale helse i et personlig intervju med Charlamagne Tha God. Komikeren forteller at Mac Miller sin død skal ha ledet til bruddet mellom han og Ariana Grande. Paret brøt forlovelsen i 2018, kort tid etter Arianas eks-kjæreste, Mac Miller, gikk bort som følge av en overdose. Pete snakker ut om tiden etter dødsfallet og støtten han ga til Ariana Grande, som hadde det veldig vanskelig. – Jeg fortalte henne at jeg skal være her så lenge hun vil at jeg skal

Stenger kaféen: – Det er trist, jeg elsker jobben min

– Det er alltid noe som skal gjøres, også på søndager.
Les mer om:

TikTok-favoritt til Paradise Hotel Norge: Her er årets cast!

Hvem av disse blir din neste favorittblogger? I dag presenterer TV3 hele godgjengen som skal være med i den tolvte sesongen av Paradise Hotel Norge. Noen av dem har trolig en lys fremtid som artist, kjeltring eller ambassadør for tannbleking, men én av årets deltagere er allerede stjerne – på TikTok. Okay, «stjerne» er kanskje å ta i litt hardt, men han har flere følgere enn de fleste. Karl Fredrik Førli fra Larvik er rå til å skate, men det er først og fremst humor som gjør ham populær på nettet. 20-åringen har over 115 000 følgere på TikTok, og totalt har han fått over 4,6 millioner likes vi

–Romsdalingene elsker godteri og smågodt(pluss)

Nyåpning av Europris Reknes – vil friste kundene med enda større utvalg.
Les mer om:

VAMP elsker Jessheim: – Vi har spilt der på hver turné siden kulturhuset ble bygget

De neste to månedene legger Vamp ut på en lengre norgesturné, hvor tredje stopp blir på Romerike. Herr Vamp, Øyvind Staveland, avslører at de har blitt glade i vårt flate distrikt.

Norsk musikkvideopremiere! Britz brekker ned låt for låt

Britwum-sesong! Britz alias Yaw Anane Britwum fra Oslo er ute med sin debut-EP, hvor Isah og Jonas Benyoub gjester. Settet Britz Szn har syv spor (Kanye West ville kalt dette for et album) hvor Oslo-gutten skildrer livet så langt. Fra å legge fotballkarrieren på hylla, fullføre sosionomutdannelsen for pappa som plutselig gikk bort, manøvrere seg gjennom kompiser som har tatt dårlige valg og å holde seg på rett kjøl. – Det er et symbol på at du kan bli noe uten å flippe en eneste bag. 730.no har tatt en prat med dyktige godgutten.

Cara Delevingne reagerer på Justin Biebers rangering av Haileys venninner

Sur respons etter litt lusen lek. På showet til James Corden ble Justin Bieber i natt utfordret til å rangere modellvenninnene til kona Hailey. Hvis han takket nei, måtte han spise ikke så «Yummy» mauryoghurt, torskesæd, reke- og chillismoothie og oksepenis – så han takket ja. Kendall Jenner kommer øverst på Justins favorittliste. Cara Delevingne kommer nederst… – Jeg har ikke tilbrakt så mye tid med Cara, forklarer JB. Nå kommenterer London-jenta innslaget. – Hvis du ikke har noe imot meg, hvorfor slutter du ikke å blokkere meg, spør Cara. For så å dra inn Hailey Baldwin – som Justins kone he

Fiksjon og virkelighet fra L.U:N.A – se videoen til ASP

Stjerneskudd er et litt slitt ord. Men er det noen norske undergrunnsartister som bør kunne bli en sertifisert stjerne, så er det hun her. Dette er den åttende gangen 730.no skriver om L.U:N.A – og nå klarer vi nesten å stave artistnavnet riktig. Den usignerte bergenseren, som egentlig heter Mia Roussel, er ute med sin nye singel «ASP», som akkompagneres av levende bilder. L.U:N.A alias Mia (Carl Martin Storøy) Se videopremieren nedenfor vår prat med L.U:N.A Hva er temaet i «ASP»? – ASP, en giftig slange, et symbol på deres makt over liv og død.

Mange elsker middag for hundrelappen - men her står de på venteliste for skalldyrsbuffé til 875 kroner ...

Mens mange av byens restauranter skaper liv og røre med å tilby middag for 100-lappen, trekker Slippen fulle hus med sin eksklusive skalldyrbuffé.
Les mer om:

Irene la ned nettbutikken og økte omsetningen: – Det er kundene vi elsker å jobbe med! 

For sju år siden fulgte Irene Møller drømmen og startet egen butikk på Strømmen Storsenter. – Det har vært et tøft marked i mange år, men vi har fått mange faste kunder.
Les mer om:

Klopp ble kraftig imponert av bunnlag, snekrer sammen en fristende pakke

Liverpool har pløyd igjennom årets Premier League sesong og har bare en uavgjort mot Manchester United og resten er solide trepoengere. – På Liverpool manager Jurgen Klopps radar, den 21 år gamle midtbanespilleren Todd Cantwell. På lørdag var det topp mot bunn i Premier League, men Norwich viste seg å være en hard nøtt og det var slettes ikke opplagt at dette var en kamp Liverpool skulle vinne.

Kjøpmann Sven Fjellseth på Meny Nordstrand elsker jobben sin: – Mange ser ned på yrket vårt, men da forstår de ikke hvor komplekst det egentlig er

Lokalbefolkningen har trykket Meny-butikken på Sæter til sitt bryst. Kjøpmann Sven Fjellseth simpelthen elsker butikklivet.
Les mer om:

FFK-Mads (26) elsker «Mesternes mester» – måtte opptre som Lady Gaga

Mads Nielsen (25) viste fighteregenskaper og ellevill glede hver gang han var med på å knuse sine lagkamerater under FFKs egen versjon av Mesternes mester. – Teambuilding er undervurdert innen idretten, mener dansken.

Lover: Ny app fra skaperen av Tinder

Kan en app hjelpe deg til å bli en bedre elsker? Lover er skapt av Dr.

Hyller den omdiskuterte stjernen: – Jeg elsker Wierer

Dorothea Wierer har fått en strålende start på VM på hjemmebane. De norske herrene er store fans av italieneren.
Les mer om:

Har du lagt merke til dette i Disney-filmene?

De aller, aller fleste elsker Disney - om de så er åpne om det eller holder kjærligheten skjult. Men visste du at filmene inneholder en rekke overraskende hemmeligheter - eller har du like stålkontroll på Disney-universet som meg?
Les mer om:

Lykken er å være tre under samme tak: – Vi er kjærester med samme dama

De tre bor, lever og elsker hverandre under samme tak. – Vi lever sammen som en helt vanlig monogam familie.
Les mer om:

Camilla (34) er kjerringa mot strømmen: – Jeg elsker yrket mitt, det er helt fantastisk

Det er for få rørleggere her i landet, og nesten ingen jenter. Men for Camilla Cox Barfot fra Fredrikstad ble yrkesvalget et lykketreff.

De tre bor, lever og elsker hverandre under samme tak: - Vi er kjærester med samme dama

– Vi lever sammen som en helt vanlig monogam familie.
Les mer om:

ÜLTRALYD: Kan du love Ongelovende at det går over?

Via vår lekre demospalte, Ültralyd, kan musikken din bli hørt av millioner tusenvis. For veien til folks øregang er ikke så lang som du tror. Er du, eller noen du kjenner, en artist i startgropa som fortjener litt ekstra oppmerksomhet? Send meg en mail: oda@730.no. I dag tar vi en prat med tidligere LIMPI-student Fredrik Domaas, alias Ongelovende. Fun fact: Vi pratet med Fredrik i fjor også. Les saken her. – LIMPI er en ganske nyoppstartet pophøyskole i Lillehammer. Målet med skolen er egentlig bare å lage musikk. Være kreativ. Bo i studio.

Lykken er å være tre under samme tak: – Vi blir bare varmere og varmere i trøya

De tre bor, lever og elsker hverandre under samme tak. – Vi lever sammen som en helt vanlig monogam familie.
Les mer om:

Lykken er å være tre under samme tak: – Vi blir bare varmere og varmere i trøya

De tre bor, lever og elsker hverandre under samme tak. – Vi lever sammen som en helt vanlig monogam familie.
Les mer om:

Lykken er å være tre under samme tak: – Vi blir bare varmere og varmere i trøya

De tre bor, lever og elsker hverandre under samme tak. – Vi lever sammen som en helt vanlig monogam familie.
Les mer om: