Nyheter om Elsker


«Superkvinnene» elsker Norge: – Vil gjerne dra tilbake

«Wonder Woman 1984»-skuespillerne Gal Gadot (35) og Kristen Wiig (47) har begge et nært forhold til Norge.
Les mer om:

«Superkvinnene» elsker Norge: – Vil gjerne dra tilbake

«Wonder Woman 1984»-skuespillerne Gal Gadot (35) og Kristen Wiig (47) har begge et nært forhold til Norge.
Les mer om:

Sondre elsker å herje på isen med sin Tesla: – Passer perfekt til dette!

Videoene hans er delt rundt om i verden. Se klippene:
Les mer om:

Sara for livet til SMA-kjæresten

Sara elsker Ola som lider av den uhelbredelige sykdommen spinal muskelatrofi. Nå går den tidligere skiskytteren i krigen med kunsten sin for at kjæresten skal få spinraza.
Les mer om:

Amerikansk manus-guru kobles til «Lange flate 3»

Grunnleggeren av HBO New Writers Program – Steve Kaplan – skal komme med innspill i arbeidet med «Lange flate ballær 3». – Kaplan elsker de filmene og er en venn av meg, sier Harald Zwart som er i Fredrikstad om dagen. 

Mange elsker designet, men «hater» elmotoren: Her er løsningen

Med Audi RS 7 får du både i pose og sekk.
Les mer om:

Han har sunget på Slottsfjell og jobbet med kjente artister. Nå er Simon (30) blitt pappa: – Den du virkelig elsker, kan du gjøre absolutt alt for

Tidligere var Simon Tøllefsen fra Færder en del av hip hop-duoen Poporn Radio. Nå er han Just Simon, «bare Simon».
Les mer om:

Til Se og Hør: - Elsker papparollen

Hollywood-stjernen mistenker at hans nye rollefigur er kraftig inspirert av ham selv.
Les mer om:

Dropper Real Madrid for mye større penger

Sporten.com skrev nettopp at det måtte være noe som var på gang i og med at David Alaba ikke skrev under for Real Madrid etter hans avgang fra Bayern München, vi tippet det var Chelsea som fristet med en litt fetere lønn, men nå vet vi bedre, det ligger enda større penger på bordet. Real Madrid har lenge vært klubben sett på som en favoritt for å rekruttere 28-åringen, med gjentagende rapporter at de var enige om lønn og andre betingelser, men nå melder Sky Sport Germany at en annen stor klubb virkelig har kastet seg inn i kampen om en av Europas aller beste forsvarsspillere.

Jonathan (20) fikk massiv respons på spørsmålet sitt: – Det sier noe om folka i Tønsberg

Jonathan Høgset (20) har nettopp flyttet til Tønsberg og elsker å gå på tur. Da han spurte om turtips i Facebook-gruppa På tur i Vestfold, rant det inn med forslag og tips.
Les mer om:

Refleksjoner: Jeg elsker dugnad!

Som sosialdemokrat er faktisk dugnad ett av de fineste ordene jeg vet om.
Jeg elsker hvordan samfunnet vårt drives av dugnad, i borettslagene, i idrettslagene, i musikk-korpsene, i hele det frivillige Norge.
Les mer om:

John Arne Riise sa ja på direkten: – Jeg elsker utfordringer

John Arne Riise (40) sier ikke nei til en utfordring.

– Arbeidslivet elsker deg ikke fordi du er snill og grei. Du må ha noe å by på

«I hvor mange andre yrker aksepterer man å bli slått til blods? Å jevnlig bli drapstruet? Det er ikke mange»
Les mer om:

Elina (17) holder seg hjemme fra skolen: – Jeg elsker skolen, men føler jeg må være hjemme for å begrense det som kan skje

Med gult nivå i videregående skole er ikke enmeterskravet gjeldende i klasserommet. Elina Louise Karlsen Storheil tør ikke risikere å ta med seg smitte hjem – og følger derfor undervisning hjemmefra.
Les mer om:

Frontløperne blant de Europeiske fotball-ligaene

Med nesten 40 forskjellige fotball-ligaer på det Europeiske kontinentet er det alltid noe som fanger oppmerksomheten til fotballfansen. Selv om det finnes en rekke forskjellige ligaer med sine fordeler og ulemper er det «the big five» som de aller fleste følger med på når de følger fotball i Europa. Det er i disse ligaene de store personlighetene spiller og det er uten tvil her de beste oddsene og sponsorpengene ligger. På lik linje med de største økonomiene i Europa er det også disse landene som har de mest fulgte fotball-ligaene.

«United skal få kjenne på hva de går glipp av»

Det er vel ikke så mange av United-supporterne som savner Adnan Januzaj på Old Trafford, men på torsdag akter belgieren å minne United på hva de kunne ha hatt på vingen. Belgieren ble hentet til United fra Anderlecht i 2011. Det gikk ikke akkurat helt etter planen. Selv om høyrevingen kan skryte av 65 kamper for førstelaget, ble 5 scoringer og 6 assists i tynneste laget når du bærer United-drakta.

Harald med monstersuksess etter tre år: – Jeg har lagt sjela mi i dette, nå er jeg en lykkelig mann

Harald Rønneberg tok en lang TV-pause etter Senkveld. Denne vinteren har haldenseren gjort et heidundrende comeback, for nordmenn elsker hans nye serie «Helt Harald".

Her slenger bilene seg over i motsatt kjørefelt med vilje: – Jeg skjønner selv at dette ikke er bra

SKIEN: I Grenland finnes det et miljø bestående av jenter og gutter mellom 16 og 30 år, som elsker nysnø. Ikke fordi de skal ut og ake eller stå på ski. De skal kjøre bil. De skal kjøre fort. Og de skal kjøre farlig.
Les mer om:

Hvor skal grensen gå?

Som flyktning fra Oslo, der jeg har mistet min bevegelsesfrihet er jeg veldig glad jeg har et husrom i Tønsberg. Byen jeg elsker og der jeg er født. Dessverre innhenter storbyens problemer også denne idyllen av en såkalt sommerby. 
Les mer om:

Chelsea-mangeren sender en krystallklar tåkete melding til Haaland

Vi kan starte med at Thomas Tuchel selv skjønte at uansett hva han svarte på spørsmålet om ryktene rundt Haaland-overgang til Stamford Bridge, så ville det åpnes for misforståelser. The Athletic står hardt på at Chelsea planlegger å knuse overgangsrekorden på 71 millioner pund som de betalte for Kepa (jepp, han som såvidt får spille).

Yr har 8 millioner treff i uka. Men jeg bare elsker gradestokken min!

Gradestokken og jeg. Vi er på lag.
Les mer om:

Elon Musk elsker det. Vil denne oppfinnelsen forandre verden?

Teslagründer Elon Musk elsker kryptovaluta og bitcoin. Nå fyker verdien igjen i været.
Les mer om:

Ladet opp til VM-gullet med Northug-video

– Jeg elsker å se videoer av Petter Northug, sier Émilien Jacquelin til TV 2.

Voksen legobygging brer om seg – og det er ren terapi

Da Geir-André Gilbu (41) og familien flyttet, var halve lastebilen fylt med Lego. Familiefaren elsker mulighetene klossene gir.
Les mer om:

Ordføreren har oppkalt sitt nye familiemedlem etter en kjent politiker, og kjendisadvokaten får kjeft for å være for bløthjertet mot valpen sin

Ordfører Marianne Borgen (SV) elsker å komme hjem til glad valp og kjendisadvokat Geir Lippestad gir litt for mye leverpostei til sitt nye familiemedlem.
Les mer om: