Nyheter om Elsker


Bageri bagider

Til deg som elsker gul krem!
Les mer om:

Siri og venninnene bruker hele året på å planlegge Slottsfjellantrekket: – Vi elsker Slottsfjell

Spraytan, løsvipper, glitter og nøye planlagte antrekk. Slottsfjell handler om veldig mye mer enn musikk for denne jentegjengen.
Les mer om:

Norsk Manchester City-spiller sendes på ferietur

Mens forberedelsene til Premier League-sesongen går inn i siste fase og Manchester City gjør de siste justeringen for å være i posisjon til å forsvare ligagullet, blir City-spiller Diskerud sendt på «ferietur» til Asia. Vi hadde ikke forventet at 27-åringen skulle stille til start for City, men undres litt over veien videre. Mix Diskerud startet i Stabæk, hadde noen kamper i Gent, fikk med seg to år hos Rosenborg, ble flydd over til New York City, tok seg noen kamper for IFK Göteborg, fikk kontrakt med Manchester City, fikk noen flere kamper for IFK Göteborg – og sendes nå til Sør-Korea. Dette

Rykter om ny klubb: Arsène Wenger forteller om sin største tabbe

Ridder av Æreslegionen, offiser av Den britiske imperieordenen er fortsatt leken og lysten på nye utfordringer i en alder av 68 år.  Det er lett å tenkte på Arsène Wenger som en gammel fotballprosessor, men han er mye mer enn det, man skal huske han var på oppdagelsesferd på mange kontinenter både da han var i Monaco og de første årene i Arsenal. – Det er mange som har fått fantastiske karrièrer på grunn av han, Hos Monaco brakte han inn George Weah, som senere ble «FIFA World Player of the Year» med AC Milan.

Kylian Mbappé imponerer like mye utenfor banen

MOSKVA (VG) Kylian Mbappé hater å bli minnet på at han bare er 19 år. Da elsker lagkameratene å fleipe med at han er 15.
Les mer om:

Hele Jærens sangfugl tar ferie på fjelltopper og elsker duften av våt ull

Vi har tatt «Sommerpraten» med Hilde Selvikvåg.
Les mer om:

Dårlig nytt for alle som elsker jordbær

Varmen i sør gjør at jordbærsesongen er over mye tidligere enn vanlig.
Les mer om:

Grete (62) er blind, døv og elsker fotball på TV

Mange søknader om personlig assistent avslås i dag. Døvblinde Grete (62) fikk et nytt liv med Gerd som assistent. Men når det kommer til spørsmål om fotball må hun greie seg selv.
Les mer om:

Speedleser bøker på nettbrett

Nordmenn elsker å lese bøker. Malin (26) fra Asker leser to bøker i uken.

Elsker å fleipe med lokalaviser

77.000 personer følger med når Ken André Ottesen ler av norske lokalaviser på Instagramkontoen BAdesKen.
Les mer om:

Malingen som aldri tørker

Tror du Birger Vormestrand lever et kjedelig liv siden han tilbringer mesteparten av døgnet i butikken sin? Glem det! Han elsker å jobbe og hjelpe andre til å få mer farge inn i livene.
Les mer om:

Bekreftet: Guttedrømmen er nå oppfylt

Det må være en fantastisk følelse å kunne signere med klubben man har drømt om å spille for siden man var en liten gutt.

Dårlig nytt for alle som elsker jordbær

Varmen gjør at jordbærsesongen er over mye tidligere enn vanlig.
Les mer om:

– Ei uke uten Sommer på Torvet er ei dårlig uke

Livet, stemningen, musikken. Folket elsker Sommer på Torvet. Her er noen av torsdagens fjes.
Les mer om:

Planen er å flytte tilbake(pluss)

Dagens fosning Anniken Fjeldvær mener Stadsbygd IL som idrettslag fortjener en bauta. Hun elsker turer i skog og mark, men først og fremst skal hun snart bli mor.
Les mer om:

Denne bilen skapte landesorg

Enten elsker du den – eller så hater du den.
Les mer om:

Har du Nord-Norges fineste utsikt?

Har du en idyllisk perle av en utsikt du elsker å skue utover på morgenkvisten med kaffekoppen i hånden? Eller har du kanskje spektakulære fjell å hvile blikket på? Bli med i konkurransen og vis folket din utsikt.
Les mer om:

Rives mellom drømmen om Barcelona og lojalitet til klubben han elsker

Barcelona jobber med et bud på Manchester Citys midtbanespiller Ilkay Gündogan og de skal være villige til å ta frem det store sjekkheftet. Men om han har lyst til å bytte klubb er en helt annen sak. Den støtten som Ilkay Gündogan møtte da han var skadet i 2016 har gjort at han har et «kjærlighetsforhold» til sine fans og medspillere. – I tillegg har han blitt en av Manchester City manager Pep Guardiola sine favoritter. Les på F7: Manchester United-legenden blir helamerikansk Man City players show their support for injured teammate Ilkay Gundogan before the match.

Ba om løslatelse – for å være med sin elskede

– Jeg elsker min kone så høyt at jeg må være sammen med henne, argumenterte den irakiske mannen (32) da påtalemyndigheten ba om enda åtte uker i varetekt.
Les mer om:

- Jeg elsker Vidar Villa

Les mer om:

Kikki elsker Vollen – og Vollen elsker Kikki. Så hva gjør de nå når hun skal slutte?

Kundene til Kafé Oscar vet nesten ikke om de kan tåle det, når deres egen Mor Go’hjerta gir seg etter sommeren. – Det er en tid for alt, smiler Kikki Nilsen Hammer. Men ikke uten vemod.
Les mer om:

Øystein elsker rockefestivalen

Øystein Tollaksen fra Flekkefjord brenner for rocken
Les mer om:

Dette betyr rekordvarmen for insektene vi elsker å hate

Myggen, knotten og kleggen setter mer pris på varmen enn brunsneglen.
Les mer om: