Nyheter om Elsker


Anne-Kat. Hærland er tilbake på skjermen – men bare på grunn av Trump

Anne-Kat. Hærland har én hobby, og han heter Donald Trump. Sammen med utenriksjournalist Pål T. Jørgensen skal hun prøve å få svar på det store spørsmålet – hvem er det som elsker Trump?

Lagerbäck holder pusten – på grunn av spissenes valg

Ingen landslagssjef elsker overgangsvinduene, spesielt ikke når laget hans gjør det bra. For Lars Lagerbäck kan denne høsten fort stå og falle på de valgene Alexander Sørloth (24) og Joshua King (28) har tatt/tar.
Les mer om:

Norway first

Ikke for å bli en slik «Norge er best i alt» -type altså. Selv om jeg elsker Norge, så registrerer jeg at noen bruker akkurat den inngangen til noe helt annet enn sunn fedrelandskjærlighet. Så jeg skal, i god «America first»-ånd, inspirert av Donald Trump, proklamere det høyt og tydelig: Jeg kjøper bare norske epler. I alle fall om det er mulig å få tak i dem. Smaken på de norske eplene er så latterlig mye bedre enn smaken på andre epler, at det er ingen tvil i min sjel – Norway first.

Soknepresten til konfirmantene: - Det er ingen synd å elske den man elsker

Prest Arnt Nordkil viser en annen side av den norske kirke enn soknepresten i Kautokeino i årets preken til konfirmantene.
Les mer om:

Ellen DeGeneres er tilbake, svarer på ryktene om at hun er slem

Det siste halvåret har Ellen DeGeneres vært nesten like upopulær som COVID-19. Men er det noe hold i ryktene om at hun egentlig er slem, og at arbeidsmiljøet på The Ellen DeGeneres Show er giftig? Nå er Ellen tilbake på jobb, og hun adresserer flere spørsmål allerede i åpningsmonologen. 62-åringen holder en spøkefull tone gjennom de tunge temaene.  – Velkommen til den 18. sesong av The Ellen DeGeneres Show! Hvis du ser på fordi du elsker meg: Takk!
Les mer om:

Kulture Kiari Cephus (2) har fått sin egen Instagram-konto

Kulture Kiari Cephus skal tidlig krøkes. Knappe to måneder etter toårsdagen har datteren til Cardi B og Offset fått sin egen konto på Instagram. Det er mamma som styrer profilen. I Kultures bio står det at hun elsker alt som er rosa – og at hun er bortskjemt.

Juan Wong fikk drømmen sin oppfylt i Tønsberg: – Jeg bare elsker det jeg gjør

Sushikokk Juan Wong har drømt om å ha sin eget restaurant. Nå er endelig drømmen oppfylt.
Les mer om:

Smarte tips for deg som elsker kjøttdeig

Kjøttdeig to-tre ganger i uka er faktisk for mye, ifølge kostholdseksperten.
Les mer om:

Otto Junior (14) elsker blues – og har allerede spilt med de store stjernene

(jarlsbergavis.no) – Bluesen traff meg med en gang, sier Otto Junior Lagarhus. 14-åringen har bare spilt i tre år, men blir allerede regnet som ett av landets største gitartalenter – og veteranene står nærmest i kø for å spille sammen med ham. Nå er drømmen å leve av musikken.
Les mer om:

Åge Hareide bruker sin stjernestatus for å hente hjem landslagsspiller

For de som er i tvil, det er i Bodø det skjer, ikke bare har de Norges desidert beste fotballag, det bygges en helt ny bydel, kulturhus i milliardklassen og infrastruktur rustes kraftig. Den nye hovedtreneren til Rosenborg Åge Hareide vet det trengs ekstraordinært hard arbeid å få Trondheim til å bli Norges fotballhovedstad igjen. Bodø/Glimt har i praksis sikret seg seriegullet, etter 17 kamper har de 47 poeng, 13 poeng foran Molde på andre. Rosenborg er ute av gullkampen nede på fjerdeplass med 29 poeng.

Kanye West vil hjelpe Taylor Swift å få sine mastere tilbake fra Scooter Braun

Kanye West ordner opp? Ye skal personlig se til at Taylor Swift får tilbake rettighetene til sin egen musikk. Som Scooter Braun kjøpte i fjor – mot hennes vilje. Det skriver i alle fall Kanye i kveld. SELVFØLGELIG I STORE BOKSTAVER. I’M GOING TO PERSONALLY SEE TO IT THAT TAYLOR SWIFT GETS HER MASTERS BACK. SCOOTER IS A CLOSE FAMILY FRIEND — ye (@kanyewest) September 18, 2020 Ye kaller musikkmogulen – som er manager for Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato og ca.

Bayern München elsker å knuse Schalke

Bayern München slo Schalke 04 8-0 da de åpnet den nye Bundesliga-sesongen hjemme i München fredag ​​kveld. Bayern München har vært helt suverene i 2020, der det bare er en kamp som klubben ikke har vunnet. – Det virker som om maskinen virker bra også etter den korte sommerpausen. Etter bare fire minutter skjønte Schalke det skulle bli en tøff kveld. Les: Arkadiusz Milik ferdig hos Napoli og på legebesøk hos ny klubb Joshua Kimmich sparket en lang ball opp til Serge Gnabry som tok den ned i kanten av sekstenmeteren.

Indierocker tar det omsider piano

– Ja, det er det jo åpenbart at det har gjort, men jeg får bare stå i det. Skummelt, så klart, men jeg har jo oppsøkt det selv. Det hjelper å tenke på at jeg ikke er noen musiker og aldri kommer til å bli det, sier Morten Samdal. Grunnleggeren av indieselskapet How is Annie records har gjennom en årrekke vært involvert i den norske undergrunnsscenen med utallige prosjekter, blant andre Youth Pictures of Florence Henderson.

– De kaller meg fyllik og feit, det bare preller av. Jeg svarer heller med en saftig takling

Å overleve i jungelen av utfordringer ute på hockeybanen er ingen spøk. Noen bruker kjeften, andre bruker muskler. Årets Comet-kaptein Jesper Nipe elsker å være midt i stormens øye.
Les mer om:

Koomson: - Jeg elsker Brann, jeg har vært lojal, men nå vil jeg dra

Gilbert Koomson er krystallklar på at han ønsker å bli solgt til Tyrkia.
Les mer om:

Koomson: - Jeg elsker Brann, jeg har vært lojal, men nå vil jeg dra

Gilbert Koomson er krystallklar på at han ønsker å bli solgt til Tyrkia.
Les mer om:

Ja da, Bales agent bekrefter forhandlingene med drømmeklubben

Denne høsten skal Gareth Bale slippe å lure på hvor mange timer på benken Zidane lar ham tilbringe. Skal vi tro waliserens agent kjøres det inn mot den beste løsningen. -Gareth elsker stadig Spurs. Vi snakker sammen. Det er der han gjerne vil spille, sier agent Jonathan Barnett til BBC. Det er der han gjerne vil spille (når det ikke lenger er overlevbart i Madrid).

Guro (43) har termin om bare to uker: – Jeg elsker å trene, livet er bedre når man har rørt på seg

Guro Falk nyter livet med trening i hverdagen mens hun venter på Live i den voksende magen. 
Les mer om:

Kim Kardashian oppfordrer til å fryse Instagram og Facebook i et døgn

Kim Kardashian har mye å takke Instagram for. Via sine nesten 200 millioner Insta-følgere – og 30 mill hos Facebook – har hun tjent flere milliarder kroner. Men nå slår hun et slag for at Mark Zuckerberg skal slå ned på betalte Instagram- og Facebook-innlegg som sprer hat og fake news. Gründeren har lenge blitt beskyldt for å se gjennom fingrene på hva de slipper til på sine plattformer så lenge de får betalt. (Og så lenge det ikke inneholder for eksempel en kvinnelig brystvorte.) 39-åringen oppfordrer alle sine følgere til å ikke poste noe på Insta og Face i morgen. Selv skal hun gjøre det sa

Tom Cruise i Raja-video: – Elsker Norge

I en videohilsen med kulturminister Abid Raja (V) takker Tom Cruise Norge og sier han vil komme tilbake for innspillingen av neste «MIssion: Impossible»-film.
Les mer om:

Raja møtte Tom Cruise: – Jordnær type

I et møte mellom skuespiller Tom Cruise og kultur- og likestillingsminister Abid Raja sier Cruise at han elsker Norge. – Han fremsto som en jordnær type, sier Raja.
Les mer om:

Tom Cruise i Raja-video: – Elsker Norge

I en videohilsen med kulturminister Abid Raja (V) takker Tom Cruise Norge og sier han vil komme tilbake for innspillingen av neste «MIssion: Impossible»-film.
Les mer om:

Tom Cruise i Raja-video: – Elsker Norge

I en videohilsen med kulturminister Abid Raja (V) takker Tom Cruise Norge og sier han vil komme tilbake for innspillingen av neste «MIssion: Impossible»-film.
Les mer om:

Tiltalt for drap på konas elsker

En mann i Wales er siktet for å ha gjennomført et nøye planlagt drap på mannen som kona var utro med.
Les mer om: