Nyheter om Elsker


RBs matanmeldere er i ekstase, gir terningkast 6: – Jeg elsker atmosfæren her

De lager mat som leker med smaksløkene.
Les mer om:

Ammerud og Rødtvets teaterspirer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er første gang jeg driver med teater, og det er så gøy. Jeg har lyst til å fortsette hele livet, sier Leonora (8).Sammen med 14 andre barn fra Ammerud og Rødtvet i alderen syv til elleve år er hun en del av Ammerud barneteater, som foreløpig holder til på Ammerud skole. Barneteatret ble stiftet høsten 2018 med støtte fra bydelens frivillighetsmidler. Siden den gang har de øvd én gang i uka, og 9.

Justin Bieber og Ariana Grande kommenterer Coachella-kontroversen

Elsk og hat. Etter å ha hatt med blant andre Nicki Minaj, N’Sync og Diddy på Coachella weekend 1, tok Ariana Grande med sin kollega Justin Bieber under weekend 2. Det hele skal ha vært impulsiv; avtalt noen minutter i forkant. Justin tok «Sorry», og det var fort tydelig at han ikke sang mye selv, men brukte originaltracket i bunnen. Han sang altså over sin vokal, noe som ble ekstra lett å merke da han ikke hadde mikrofonen ved munnen da vokalen startet. Men kanadieren har ikke hatt konsert på nesten to år, og fansen syns det var stas å se ham tilbake på scenen. I etterkant ble Justin dog dratt

Hagen dropper dressen på festival: Går i «hippieklær»

Milliardær Stein Erik Hagen elsker den amerikanske Burning Man-festivalen. Her oppdaget han skulpturen som skal pryde havna på Filipstad de neste fem åra.
Les mer om:

Lars + Marit = samarbeid om trim for folket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Zachariassen har det siste året drevet firmaet «Lars Zachariassen» på heltid. Hans egen fagutdanning som fysioterapeut, kognitiv terapi og idrett, utgjør basen i alt han har foretar seg. Før han startet sitt eget selskap, jobbet han ved LHL-klinikken på Nærland, med rehabiliteringsprosesser og livsstilsendringer for mennesker som hadde vært alvorlig syke.

Snakker ut om #FreeBritney: – Ting som blir sagt er ute av kontroll!!!

Hvordan står det egentlig til med Britney? Mye har vært sagt om popstjernen. Av andre. Nå åpner hun selv litt opp om tingenes tilstand. I april ble 37-åringen frivillig innlagt for å fokusere på sin mentale helse. Det var i hvert fall historien som ble fortalt. Så dukket hashtaggen #FreeBritney opp med en tilhørende podcast. Fans mente Britney ble innlagt mot sin vilje, og tok til og med til gatene for å kjempe for Britneys frigjøring:   Concerned fans of Britney Spears have gathered outside West Hollywood City Hall demanding to #FreeBritney.

Mer bortetrøbbel for Arsenal

Wolves elsker å plage toppklubbene. Vi tror at Arsenal får problemer på Molineux onsdag.
Les mer om:

Mer bortetrøbbel for Arsenal

Wolves elsker å plage toppklubbene. Vi tror at Arsenal får problemer på Molineux onsdag.
Les mer om:

Mer bortetrøbbel for Arsenal

Wolves elsker å plage toppklubbene. Vi tror at Arsenal får problemer på Molineux onsdag.
Les mer om:

Mer bortetrøbbel for Arsenal

Wolves elsker å plage toppklubbene. Vi tror at Arsenal får problemer på Molineux onsdag.
Les mer om:

Mer bortetrøbbel for Arsenal

Wolves elsker å plage toppklubbene. Vi tror at Arsenal får problemer på Molineux onsdag.
Les mer om:

Mer bortetrøbbel for Arsenal

Wolves elsker å plage toppklubbene. Vi tror at Arsenal får problemer på Molineux onsdag.
Les mer om:

«Ferskt» Moi-lag er klare til sesongstart

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Moi stiller med nytt lag i år, men ifølge trener Kristian Holte skal Moi også i år klare å bite fra seg i 5. divisjon. En gjentakelse av sesongen for to år siden vil neppe bli gjentatt. Da raste laget gjennom divisjonen mer eller mindre uten poengtap.

– Han er nok den beste treneren jeg noensinne har hatt, og jeg hadde også Ole Gunnar Solskjær

Fredrik Gulbrandsen kobles til Salzburg-trenerens kommende klubb, og legger ikke skjul på at han elsker å jobbe under Marco Roses ledelse.

Camilla (30) elsker å diskutere – men skyr kommentarfelt: – Folk bare spyr ut ord

– Jeg har også brukt hersketeknikker i nettdebattene. Men nå har jeg sagt takk for meg, sier Camilla Victoria Johansen, som er en av 3500 som har meldt seg på «Hele Norge snakker».
Les mer om:

Foo Fighters-frontmannen med overraskende opptreden

Dave Grohl og americana-singer-songwriteren Brandi Carlile brukte påskelørdag som gatemusikanter i deres hjemby Seattle, ved Pike Place Market – stedet hvor sistnevnte innledet sin karriere. Carla annonserte opptredenen umiddelbart før den gikk i gang, og dagen før la hun et bilde av henne og Grohl ut på sin Instagram-profil hvor hun blant annet skrev at hun elsker når Dave Grohl kommer på middag. LES OGSÅ: Rykter om avlysning etter utsettelse av billettsalget til festivalen. Ifølge NME opptrådte Grohl og Carlile i 15-20 minutter og spilte blant annet en versjon av The Beatles-klassikeren Let
Les mer om:

Italia elsker den arktiske Karenina

En rørt Mauseth kan fortelle NTB at filmen, regissert av ektemannen Tommaso Mottola, er blitt kåret til ukens beste film i Italia etter at den er blitt vist på tre av de store teatrene i landet. Det startet med gode kritikker i Italiensk presse, som slår fast at den arktiske Karenina’en er uforglemmelig. Da kom distributørene raskt på banen og Mottolas film har nå fått bred distribusjon i Italia.

«En 15 år gammel gutt i rullestol får beskjed av skolen at det er best han mater endene i stedet for å blir med å bade med klassen. Dette er virkeligheten til barn og unge i Norge som blir ekskludert fra fellesskapet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LESERBREV: En gutt på 9 år med cerebral parese blir trakassert i skisporet når han faller i løypa. Klassen til en 15 år gammel gutt skal på badetur som skoleavslutning. Fordi han bruker rullestol mener skolen det er bedre at han drar og mater ender, alene med assistenten sin. Høres dette ut som en aprilspøk?Det er dessverre ingen spøk. Dette er virkeligheten til barn og unge i Norge som blir ekskludert fra fellesskapet.

Ariana Grande om å turnere igjen: – Et helvete

Tiden leger alle sår, men traumer forsvinner ikke med det første. 22. mai er det to år siden en bombe gikk av etter Ariana Grandes konsert i Manchester. Florida-sangeren kom seg ut (fysisk) uskadet etter terrorangrepet, men 22 personer, mange av dem barn og unge fans, mistet livet.

Alt taler for at Guardiola lurer Pochettino på lørdag

Onsdagen Tottenham-seier på Etihad stadium er glemt. Hos City. Nå venter et nytt oppgjør i Premier League, der Pochettino har fordelen med den ferskeste seieren, mens Guardiola har fordelen som den lureste reven av de to. Det skal heller ikke glemmes at Mr. VAR også hadde sin teknologiske finger med i spillet da City ble kastet ut av Champions League, men seier er seier. Genial. (foto: tottenham, twitter) Når Tottenham og City stiller opp til nok en kamp på lørdag står det utrolig mye på spilll.

Desiree lager sunt påskegodteri som barna elsker

– Da kan du spise «ubegrensede» mengder med god samvittighet, sier helseblogger Desiree Andersen.
Les mer om:

Desiree lager sunt påskegodteri som barna elsker

– Da kan du spise «ubegrensede» mengder med god samvittighet, sier helseblogger Desiree Andersen.
Les mer om:

Avslører forventninger om forlovelse

- Jeg elsker ideen om at mannen velger selv.
Les mer om:

12 norske podcaster for påskeferien

Gratulerer med påskeferie! Gitt at du ikke har jobb-påske, da. Vi vil nødig at du skal kjede deg, og vil i den anledning anbefale 12 norske podcaster du kan sluke eller ha som bakgrunnsstøy. Flittige studenter og folk med jobb uten ferie kan for all del lese videre, det er jo ikke noe i veien for at du kan hører et par episoder til og fra jobb/skole. Felles for alle podcastene nedenfor er at de får oss til å le, noen gjør oss også litt klokere og samfunnsengasjert.

Påskeprat på Lilloseter: - Dette er våren på sitt beste

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Ta med en spade og lag en fin plass. Man kan sette seg ned og nyte sola. Småfuglene kvitrer som aldri før, og det er fin stemning i marka om våren, smiler drifter av Lilloseter sportsstue, Torgeir Soot. I fjor fikk man ikke oppleve våren, noe man virkelig har muligheten til i år.