Nyheter om Ellingsen


Kommunen må trolig ta millionregningen selv(pluss)

Ørland kommune har drevet Ørland sivile lufthavn med milloner av kommunale kroner. Statssekretær Allan Ellingsen (FrP) i Samferdselsdepartementet skriver i en epost til Fosna-Folket at det er kommunen som bærer den økonomiske risikoen ved å drive lufthavna på dyrere måte enn tilskuddet man får.

Tommy Ellingsens «Drive» til Henie Onstad Kunstsenter

23. august åpner utstillingen Norsk dokumentarfotografi med 35 fotografer som sammen stiller ut rundt 250 fotografier. Én av fotografene er Tommy Ellingsen, frilansfotograf med base i Stavanger.

Ellingsen scoret målet som kan sende MFK til playoff – vil spille en sentral rolle også i Europa

Da innbytter Martin Ellingsen i det 87. minutt dukket opp på 17 meter og smalt ballen i mål, kan han samtidig ha sendt Molde videre til playoff i Europaligaen. Nå håper han på mer spilletid i Europa.

Ellingsen scoret målet som kan sende MFK til playoff – vil spille en sentral rolle også i Europa

Da innbytter Martin Ellingsen i det 87. minutt dukket opp på 17 meter og smalt ballen i mål, kan han samtidig ha sendt Molde videre til playoff i Europaligaen. Nå håper han på mer spilletid i Europa.

Molde med strålende utgangspunkt

Molde nærmer seg den fjerde kvalifiseringsrunden i Europaligaen etter at de torsdag slo greske Aris 3–0 på hjemmebane. Magnus Wolff Eikrem, Eirik Hestad og Martin Ellingsen skåret målene for Molde. Returoppgjøret spilles neste uke.

Emma Ellingsen pryder coveret av Elle

– Bildet er tatt på en hytte i Sande, forteller influenseren og YouTube-stjerna fra Nøtterøy.

Konge­pyton savnet i Stavanger

Slik kom den seg unna. Video: Tommy Ellingsen
Les mer om:

Ellingsen om havvind: – Markedet fikser ikke dette alene

Mens motstanden mot landbasert vindkraft øker, mobiliseres det til fordel for havvind. Det passer Node-sjef Anne Grete Ellingsen aldeles utmerket.
Les mer om:

Skuespillerparet avslører babynyhet

Mads Ousdal og Heidi Ruud Ellingsen blir foreldre igjen.
Les mer om:

Søker bredt etter ny direktør

Forrige uke meldte Unis at administrerende direktør Harald Ellingsen går av ved nyttår.

Travel skuespiller i feriemodus

Det er vanligvis travle dager for Lena Kristin Ellingsen som nylig var hjemme i Saltdal på ferie.
Les mer om:

Ellingsen fratrer som Unis-direktør

Harald Ellingsen (65) slutter som Unis-direktør ved nyttår etter uenighet med styret om videre veivalg.
Les mer om:

Debatt: Vensmoen Eiendom AS - hva nå?

Jan Arild Ellingsen svarer på beskyldningene om at han var illojal, da han varslet rådmann og kontrollutvalget om låneopptak i Vensmoen Eiendom.

Beyoncé synger i ny Lion King-teaser

Vi får aldri nok av The Lion King aka Løvenes Konge. For noen dager siden kunne KK melde at Jan Thomas og Einar Tørnquist musikalartistene Heidi Ruud Ellingsen og Espen Grjotheim har de norske stemmene til Nala og Simba. Den norske utgaven blir garra flott, men aller størst spenning knyttes det nok til den engelskspråklige versjonen med Beyoncé og Donald Glover aka Childish Gambino. Vi har ennå ikke hørt hovedrolleinnhaver Simba snakke i en promosnutt for den kommende Disney-blockbusteren, men i en ny teaser hører vi løvene synge strofer fra Elton John-klassikeren «Can You Feel The Love Tonigh

- Bryter samfunnskontrakten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Fylkeskommunen ser bare på et år av gangen, og ikke veien videre. De ser ikke ut til å forholde seg til samfunnskontrakten de har signert, der de har forpliktetet seg til å dimensjonere skolene etter behovet i næringslivet, sier Lene Lakså, leder for Indre Salten opplæringskontor.Utspillet kommer etter beskjeden om at det ikke blir Teknikk og industriell produksjon (TIP) på Saltdal Videregående skole til høsten.

- Elevene bør få gå TIP i Saltdal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er veldig synd og dramatisk at det ikke blir TIP. Det handler for det første om seks elever som har lyst å ta utdanningen sin i hjemkommunen sin, og nasjonalt har det vært et sterkt fokus på å skaffe nok fagfolk, sier Ole Bøhlerengen i Saltdal Høyre.- I tillegg er det ille for næringslivet i kommunen som er avhengig av lærlinger som ønsker å satse på en vei inn i yrkesfagene.

Hadde ikke rett til å øke kassakreditten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På nyåret besluttet styreleder i samarbeid med ordfører å søke om en økt kassakreditt med 300.000 kroner. Det hadde de ikke anledning til, kom det fram da saken ble behandlet i kontrollutvalget denne uka.

Thor og Cornelia hadde denne utsikten fra balkongen under Byfesten: – Vi hørte bassen ganske godt uansett om vi lukket vinduet eller ikke

Kjæresteparet Thor Hald og Cornelia Ellingsen flyttet nylig til Lillestrøm og fikk et tett møte med sin første byfest.
Les mer om:

Få lokale orienterte seg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Orientering er en sport for alle aldre. Vi reiser rundt på løp forskjellige steder i inn- og utland, forteller Elisabeth Rød fra Sandefjord. Hun representerer Andebu IL i klassen D-60, og hadde reist til Longyearbyen sammen med flere andre o-frelste for å delta i Longyearbyen City Race.I alt tre løp ble arrangert i helga. Tolv deltok i nattløpet natt til lørdag, mens 18 stilte i lørdagens løp.

Debatt: Saltdal - hva nå?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I disse dager jobbes det med Samfunnsplandelen i Saltdal kommune. En plan som legger føringer for de neste 10 år. Hvilke mål skal vi sette oss og hvilke kvaliteter skal opprettholdes og styrkes?For Saltdal FrP er det grunnleggende viktig at næringslivet vårt tas vare på, og styrkes. Av de store spørsmålene er om samarbeidet mellom Saltdal kommune og næringslivet er optimalt?

Lammer lokalsamfunn: – Vi skal stå’an av. Denne gangen og!

SKROVA (VG) – Vi skal stå’an av. Denne gangen og. Som vi gjorde da en storm tok all fisken i 1983. Og da laksesykdom tok all fisken i 2015, sier styreleder Ulf Ellingsen (58) i Ellingsen Seafood.
Les mer om:

Klimakritisk provokatør fra Vettre: Trond Ellingsen bryr seg lite om at han provoserer

Styreleder i Document.no er Trond Ellingsen, Frp-representant i Asker kommunestyre.
Les mer om:

- Dette er ikke en nedleggelse

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL/BODØ: Saltenposten skrev lørdag at Vg1-tilbudet på Teknikk og industriell produksjon (TIP) ikke blir igangsatt ved Saltdal videregående skole til høsten. Nå vil utdanningssjefen belyse saken nærmere.Les også: - Dramatisk at det ikke blir TIPIkke nedleggelse - Først og fremst er det viktig å understreke at denne saken ikke innebærer en nedleggelse av TIP ved Saltdal VGS.