Nyheter om Eliteserien


FBK med 14-målsseier mot Gjerpen

(FBK - Gjerpen 33-19) Etter en rufste start, var det klasseforskjell i Kongstenhallen da FBK tok sin femte strake seier i eliteserien.
Les mer om:

Hulløy med sliteseier i Oslo

I helgen var Hulløy i Oslo for å møte KFUM og Fredrikshald i Futsal Eliteserien.
Les mer om:

Oilers tok tilbake serieledelsen

Stavanger Oilers hadde få problemer med å slå tabelljumbo Ringerike 5-2 på hjemmebane og klatret til topps på tabellen i eliteserien i ishockey.

Oilers tok tilbake serieledelsen

Stavanger Oilers hadde få problemer med å slå tabelljumbo Ringerike 5-2 på hjemmebane og klatret til topps på tabellen i eliteserien i ishockey.

Oilers tok tilbake serieledelsen

Stavanger Oilers hadde få problemer med å slå tabelljumbo Ringerike 5-2 på hjemmebane og klatret til topps på tabellen i eliteserien i ishockey.

Vant byderbyet og sikret serieledelsen - se kampen i opptak her

BKT tapte overraskende første sett mot by-rivalen TSI. Det endte likevel med seier. Nå øyner de eliteserien. Opptaket fra kampen finner du lengre ned i saken.
Les mer om:

KBK må spille kortene riktig

Kristiansand Badmintonklubbs mål er NM-medalje, og da må klubben først ende blant de fire beste i eliteserien. Det avgjøres i helga.

Molde-sjokk i eliteserien håndball

Molde er et forvandlet lag i eliteserien håndball. Onsdag tok romsdalsklubben en ny storskalp da Storhamar ble slått 24-23. Molde har klatret til femteplass under ledelse av sin danske trener Helle Thomsen, men det er ni poeng opp til serielederen.

Nytt Molde-sjokk i Eliteserien

Molde er et forvandlet lag i Eliteserien i håndball. Onsdag tok romsdalsklubben en ny storskalp da Storhamar ble slått 24-23.
Les mer om:

TIL tester spiss: – Det er eliteserien jeg vil prege

Moses Dramwi Mawa (22) har fått signaler fra KFUM om at de ikke vil prise han ut av en overgang til TIL.
Les mer om:

Siktar mot eliteserien(pluss)

Volda hadde ikkje store problem med sikre seg to nye poeng borte mot Førde søndag. Trenar Halldór Stefán Haraldsson seier at dei no har sjansen til å ta steg opp i Eliteserien.
Les mer om:

Imponert på trening: Signert stortalent fra Mali

Sarpsborg 08 skjønner at de kan ha skutt gullfuglen når de nå har fått signaturen til 18 år gamle Ismael Cheick Coulibaly på en langsiktig kontrakt. Klubben har blitt meget dyktige på overgangsmarkedet under sportssjef Thomas Berntsen sin ledelse.  Det er utallige eksempler på å enten ha kjøpt billig eller «funnet» spillere som en sesong eller to senere er solgt videre med stor gevinst.

Valgte å være med på opptur fremfor Eliteserien

At Nicolay Solberg ikke skulle spille OBOS-ligaen i 2019 er ingen overraskelse, men de fleste hadde nok forventet at han skulle ta steget opp i Eliteserien etter flere gode sesonger for Ull/Kisa. Isteden blir det en divisjon ned for kantspilleren som kommer inn og definitivt styrker Fredrikstad foran 2019-sesongen. Les: Fredrikstad signerer spennende spansk angrepsspiller Solberg skriver under på en 3-årsavtale og er på plass på trening allerede i morgen. – Nicolay har uttrykt et sterkt ønske om å være endel av FFK.

Midtbanespiller vender hjem til Bergen

Petter Strand vender tilbake til Bergen etter å ha vært borte i fem år, de første to årene var han Sogndal spiller og de tre siste Molde. – Det ble ingen ny kontrakt i rosenes by og i dag har den 24 år gamle midtbanespilleren skrevet under en avtale med Brann for de neste fire årene.  – Jeg er bergenser.

Patrick Thoresen med nytt hattrick i storseier

(Storhamar-Ringerike 9–1) Patrick Thoresen gjorde hattrick for annen søndag på rad da Storhamar knuste tabelljumbo Ringerike 9-1 og tettet luken til Vålerenga i eliteserien ishockey.

Bare detaljer gjenstår for Vålerenga-spiss overgang

Det ser ut til at Sam Garyahzon Johnson bare fikk en sesong for Vålerenga, han kom til klubben fra et opphold i Kina, før det var det diverse svenske klubber med Djurgårdens IF som høydepunkt. Nå skriver den amerikanske journalisten Paul Tenorio hevder at Sam Johnson bare er detaljer unna en overgang til MLS-klubben Real Salt Lake. Les: Tottenham klar med bud på spiller fra klubben som senket Liverpool #RSL is in the final stages of signing Liberian forward Sam Johnson of Vålerenga, per sources.

Emil Bohinen blir værende på Nadderud

Det ble bare nesten drømmemøte mellom far Lars Bohinen som manager for Aalesund og sønn Emil Bohinen midtbanespiller for Stabæk i Eliteserien eller OBOS-ligaen. – Noe alle på Stabæk er glade for.  5 desember møttes de to lagene, Stabæk vant den første kampen 1 – 0, mens den andre playoff kampen 12 desember endte 1 – 1. Stabæk ble værende i Eliteserien og Aalesund fortsetter i OBOS-Ligaen. Les: FK Haugesund får lett-tjente millioner på spillersalg Emil Bohinen som er 19 år har vært «fast inventar» på alderbestemte landslag og viser han er i ferd med å etablere seg på Stabæk.

Signert keeper etter han drev spissene til vannvidd i cupen

De som ikke er med i korttidsminneklubben fikk kanskje med seg at det var tent en lunte på cup bomba i første runde for Stabæk. – De var nære på å ryke ut mot PostNord laget Ullern.

Kroppen tåler ikke videre spill på toppnivå

Forsvarsspiller Håkon Skogseid setter karrierepunktum – Sist sesong viste med all tydelighet at kroppen tåler ikke videre spill på toppnivå. Håkon Skogseid er oppvokst et steinkast fra Nadderud stadion. I 2006 debuterte han for Stabæk i Eliteserien, da han kom inn for nåværende sportssjef Inge André Olsen i 8-0-seieren mot Molde.

Øyvind Alseth forlenger ut 2021

Det er ingen overraskelse at Ranheim spillere har lyst til å være med videre, det blir spennende å se om de klarer å ta med seg engasjementet inn i sin andre sesong i Eliteserien. – Nå har de forlenget med forsvarsspiller Øyvind Alseth ut 2021.  Alseth kom til Ranheim foran fjorårssesongen og fikk totalt 19 kamper for A-laget, cupen inkludert, i sin første sesong i Ranheim-trøya.

Fredrik Sjølstad viser stolt frem Molde-drakta

Midtbanespilleren melder overgang fra Kongsvinger og er klar for tre år i blått. – Administrerende direktør Øystein Neerland bekreftet i dag at Fredrik Sjølstad er klar for Molde FK. Fredrik Sjølstad er en 24 år gammel norsk fotballspiller, som de to siste sesongene har spilt på midtbanen til Kongsvinger IL Toppfotball i OBOS-ligaen. I årets sesong spilte han 28 av 30 seriekamper fra start. – Vi er glade for at Fredrik har signert for oss nå, vi har fulgt med han en god stund.

Spiss forlater Molde etter to og et halvt år

De som har fulgt med på Fredrik Brustad i både Stabæk og Molde vet hvorfor han kalles for hurtigtoget. – Han har et imponerende steg som tidligere Moldetrener Ole Gunnar Solskjær valgte å ikke benytte seg av det siste halvåret.  Han har siden juni 2016 spilt 59 kamper for A-laget til Molde, og 2 kamper for Molde 2. I sesongen 2017 scoret han 11 mål på 32 kamper. Les: Magne Hoseth blir trener i Eliteserien Fredag ble det klart at den rutinerte lynvingen Fredrik Brustad melder overgang fra Molde til Mjøndalen.

Hentet dansk midtstopper i Belgia

Den danske midtstopperen Tobias Salquist (23) har signert en tre års kontrakt med Lillestrøm Sportsklubb. Tobias kommer fra den belgiske klubben Waasland-Beveren, og er tidligere lagkamerat av vår egen Daniel Pedersen i Silkeborg. «Jeg er en spillende midtstopper med god fart og luftstyrke» sier han selv. Tobias er med på sin første trening i dag, og gleder seg til å komme i gang.