Nyheter om Eliteserien


Slo tilbake etter tung periode: – Det har vært utrolig kjedelig

Bodø/Glimts Jens Petter Hauge har slitt med spilletid i Eliteserien i år. Torsdag åpnet han scoringsballet og var med på å senke Finland i G19-EM.

Bruker VR-briller for å bli mentalt sterkere: – Skal tenke som Iniesta

SARPSBORG (VG) Nå gjør Sarpsborg 08 noe ingen andre klubber i Eliteserien har gjort før dem. De legger inn spill med VR-briller i treningsopplegget.

Klarer Tønsberg å følge opp suksessen i eliteserien?

Tønsberg Seilforening stilte med et knippe unge seilere som gjorde sine saker godt i den første runden av seilernes eliteserie i Bodø i slutten av mai. De kom hjem med en tredjeplass i kofferten.

Simen Juklerød solgt etter to sesonger i Eliteserien

For to år siden etter et par meget gode år i Bærum ble det overgang til Vålerenga for kantspiller Simen Juklerød.

Hauge tror norske dommere er avhengige av VAR for å få dømme mesterskap

Dommersjef Terje Hauge i NFF tror norske dommere vil være uaktuelle til framtidige fotballmesterskap uten innføring av VAR i Eliteserien.
Les mer om:

Dommersjefen: Norske dommere sjanseløse på VM uten VAR i Eliteserien

– Dommere med VAR-erfaring i hjemlige ligaer prioriteres, sier dommersjef Terje Hauge.
Les mer om:

Tror norske dommere er avhengige av VAR for å få dømme mesterskap

Dommersjef Terje Hauge i NFF tror norske dommere vil være uaktuelle til framtidige fotballmesterskap uten innføring av VAR i Eliteserien.
Les mer om:

VAR kan bli aktuelt i Norge etter VM-suksess

Norges Fotballforbund tror eliteserien er moden for VAR. Men prislappen kan skremme vannet av de fleste.
Les mer om:

NFF mener VAR kan bli aktuelt i Eliteserien etter VM-suksess

Norges Fotballforbund tror Eliteserien er moden for VAR, men vil ikke spekulere i når det innføres. Toppklubbene er positive, men foreløpig avventende.
Les mer om:

Norges Fotballforbund mener VAR kan bli aktuelt i Eliteserien etter VM-suksess

Norges Fotballforbund tror Eliteserien er moden for VAR, men vil ikke spekulere i når det innføres. Toppklubbene er positive, men foreløpig avventende.
Les mer om:

Videodømming kan bli aktuelt i Eliteserien. – Klubbene er positive

Norges Fotballforbund mener VAR kan bli aktuelt i Eliteserien etter VM-suksess.
Les mer om:

NFF VAR-positive etter VM-suksess: – Må nok på et tidspunkt følge etter

Norges Fotballforbund (NFF) tror Eliteserien er moden for VAR, men vil ikke spekulere i når det innføres. Toppklubbene er positive, men foreløpig avventende.
Les mer om:

Finnes det ingen gode trenere på Nedre Romerike?

Den berømte stolleken fortsetter også i år, tidligere idag ble eks Stabæk-trener Jörgen Lennartsson ble fredag presentert som ny Lillestrøm-trener. Arne Erlandsen, fikk det ikke til å svinge og i slutten av juni var de fleste lei av både sutring og dårlig tabellsituasjon. – Hvis ikke noe drastisk skjer kan de godt møte sin naboklubb Strømmen i OBOS-Ligaen neste år. Les på F7: Fotball er bedre enn sex, viser fersk undersøkelse Veldig viktig med gode treningsforhold «Jeg er glad og stolt for å være her. Jeg føler meg veldig inspirert og sulten, og er veldig motivert for oppdraget.

Strømsgodset-leder om Eliteseriens terminliste: - En tap-tap-situasjon

Tidlig seriestart, fire uker lang sommerpause og kollisjoner med viktige VM-kamper - VG har sett på noen av de mest omdiskuterte punktene på terminlisten i Eliteserien.
Les mer om:

– Har vært interesse fra både Eliteserien og Toppserien

På lille julaften i fjor ble det klart at Avaldsnes og Per Inge Jacobsen skilte lag etter uenigheter. 36-åringen har siden det gått arbeidsløs.
Les mer om:

Dette er børskongene i Eliteserien

Brann topper både tabellen og spillerbørsen. Finn ut hvem som har vært best på børsen i din Eliteserie-klubb.

Fra Brann til Aalesund

Aalesund er serieledere i OBOS-Ligaen og på god vei tilbake til Eliteserien, suksessen gir ikke bare selvtillit for de som allerede er i klubben, det gjør det også mye enklere å signere nye som har lyst til å være med på oppturen. AaFK har signert to midtstoppere på to dager. Først ble Ståle Steen Sæthre fra Nest-Sotra klar. Han skrev under på en kontrakt som strekker seg over to og et halvt år. Les: Lover å spille med hjertet utenpå drakta Dagen etter ble det klart at Brann-stopper og tidligere U21-landslagskaptein Jonas Grønner blir å se i oransje.

– De vinner vel helt fortjent

Henning Berg skulle nok helst hatt med seg minst ett poeng i sin første kamp som trener i Eliteserien igjen siden han var Lillestrøm-trener fra 2008 til 2011. – Jeg synes vi starter kampen veldig bra. Vi hadde godt spill,…

Haugesund forverret Sandefjord-krisa etter vanvittig snuoperasjon

Haugesund hentet opp Sandefjords 2-0-ledelse og vant 4-2 i Eliteserien søndag.
Les mer om:

LSK avfeier krise etter Odd-bank

SKIEN (VG) (Odd-Lillestrøm 3–1) Odd holdt lekestue i Skien mot et Lillestrøm-lag som ikke har vunnet en kamp i Eliteserien siden 13. mai.
Les mer om:

Opseth øydela dagen for serieleiaren

Brann gav frå seg leiinga to gonger i Bodø, og det er spenning igjen i toppen av eliteserien. Det enda 2-2 i Bodø.

Klarer Brann å reise seg igjen mot Bodø?

Brann gikk på en kjempesmell mot Molde under forrige runde i Eliteserien. Klarer de å vinne tilbake stoltheten i kveld? Følg kampen direkte her.

Høg energi enda med uavgjort på Aspmyra

Bodø/Glimt møtte topplaget i eliteserien Brann på Aspmyra i dag. Begge lag var svoltne etter poeng og nordlendingane heldt seg godt mot topplaget.

Denne effekten har trenersparkingene i Eliteserien gitt

Alle utenom Sandefjord har fått en positiv effekt av å kvitte seg med treneren. Søndag er det Henning Bergs første kamp som Stabæk-trener, mot mannen som har fått fart på Start, Kjetil Rekdal.