Nyheter om EliteserienSamtalen som overbeviste stortalentet

Etter en strålende sesong i Eliteserien, ble Kristian Thorstvedt (20) hentet til den belgiske storklubben Genk rett etter nyttår. Debuten for sin nye klubb gikk over all forventning.
Les mer om:

Henter midtstopper som har vokst opp i Molde Fotballklubb

HamKam trenger å gire opp noen hakk om de har tenkt til å nå sitt mål om en retur til Eliteserien. Det kan tenkes at Kristian Fredrik Aasen Strande vil være et bidrag til det. Midtstopperen som har vokst opp i Molde Fotballklubb har signert ut 2021-sesongen. – Foran forrige sesong meldte han overgang til Brattvåg.

Smeller til etter EM-suksessen. Nå skal de sette rekord på ny

I november så rekordmange 7013 publikummere Kolstad knuse Drammen i eliteserien. Det tallet har de planer om å slå.

Smeller til etter EM-suksessen. Nå skal de sette rekord på ny

I november så rekordmange 7013 publikummere Kolstad knuse Drammen i eliteserien. Det tallet har de planer om å slå.

En til ut: Eirik Horneland vil krympe stallen

Det blir et år i solen for Rosenborg sin serbiske midtbanespiller Djordje Denic han lånes nemlig ut fra Rosenborg til Apollon Limassol. – Det virker som om Kypros har en spesiell tiltrekningskraft på spillere (og trenere) som har vært i Norge en stund. 23 åringen har vært i Trondheims-klubben siden han i 2018 kom fra den for oss ukjente serbiske klubben Rad. Denic noterte seg for ett mål på 30 kamper. Les: Birkir Bjarnason sjekker inn i Serie A Nå venter et år i den kypriotiske eliteserien for Denic. Apollon Limassol ligger på 3. plass.

FC Hulløy - Utleira, eliteserien i futsal 19. januar kl. 15.00

FC Hulløy - Utleira, eliteserien i futsal 19. januar kl. 15.00 fra Stordalshallen i Bodø
Les mer om:

Serieleiar Oilers med storsiger

Grüner blei eit lett bytte for Stavanger Oilers i eliteserien i ishockey i dag. Serieleiaren gav seg ikkje før kampen var vunne med 9-2, og har med det stø kurs mot å vinne seriemeisterskapet.
Les mer om:

Serieleder Stavanger ydmyket tabelljumboen

Grüner ble lett bytte for Stavanger i eliteserien i ishockey torsdag. Serielederen ga seg ikke før kampen var vunnet med 9-2.
Les mer om:

Toppscorer i OBOS-ligaen klar for ny klubb

Sandefjord rykket opp til Eliteserien og kan takke deres svenske målmaskin Pontus Engblom for 19 viktige mål. – Det er to år siden OBOS-Ligaens toppscorer meldte overgang fra Strømsgodset, nå reiser han tilbake til byen det hele startet for veldig mange år siden. Med sine 19 mål ble han også toppscorer i OBOS-ligaen. Kontrakten hans med Sandefjord gikk ut ved årsskiftet, nå er det bekreftet at han fortsetter karrièren i GIF Sundsvall. Les: «Rufo» har signert: «Utrolig viktig for oss» Vart är Urbans telefon? Sundsvallssonen är äntligen hemma igen på norrländsk mark!

Kristoffer Normann Hansen er tilbake i Eliteserien

Hansen vender hjem til Sandefjord Fotball og er klar for eliteseriespill. 25-åringen forlot Sandefjord til fordel for Sarpsborg 08 etter 2015-sesongen. Deretter ble det Ull/Kisa for kantspilleren. «Det er rart å være tilbake, men veldig hyggelig. Det er fortsatt mange jeg kjenner her, og jeg er blitt tatt godt i mot. Det er samme klubben, men den har tatt noen steg. Så det er kjempegøy» sier Kristoffer til klubbens hjemmeside. Hansen scoret 20 mål på 57 kamper for Ull/Kisa. Kristoffer kom til Sandefjord Fotball som 15-åring fra moderklubben Larvik Turn.

Han har bøttet inn mål i 1. divisjon – nå er han i TILs søkelys

TIL ser mot Østfold og eliteserien i spissjakten.
Les mer om:

Henrik Gjesdal på plass for ny klubb

Det har ligget i kortene en god stund at Start var neste stoppested for forsvarsspiller Henrik Gjesdal. -Hans kontrakt med Kristiansund gikk ut på dato etter sesongslutt og med bare 10 kamper i 2019 var det ingen som forsøkte å forlenge. 26-åringen har signert en avtale med Start som er tilbake i Eliteserien etter de slo Lillestrøm i kvalifiseringen.

Midtbanespiller til Fløy

Arent-Emil Hauge (22), som har spilt i både eliteserien og på aldersbestemte landslag, er klar for Fløy.
Les mer om:

Fana møter Sola: Følg kampen direkte og chat med vår reporter

Følg lokaloppgjøret mellom Fana og Sola, i den 13. runden i eliteserien.
Les mer om:

Fana møter Sola: Følg kampen direkte og chat med vår reporter

Følg lokaloppgjøret mellom Fana og Sola, i den 13. runden i eliteserien.
Les mer om:

Molde sa nei til bud på Leke James

Tyrkiske Göztepe skal være i ferd med å sikre seg Vikings kaptein Zlatko Tripic (27). Men det er ikke den eneste stjernespilleren i Eliteserien de har vært ute etter.
Les mer om:

«Rufo» har signert: «Utrolig viktig for oss»

Det er en lettet og fornøyd Sandefjord leder Espen Bugge Pettersen som bekrefter at deres offensive spiller Rubén Herraiz «Rufo» har signert en forlengelse ut året. Det har vært en suksess for «Rufo» fra første øyeblikk han kom til hvalfangerbyen sommeren 2018, det var en vitamininnsprøytning med syv mål på 12 kamper, men det var ikke tilstrekkelig for å hindre nedrykk til OBOS-ligaen. – Sist sesong var han viktig i Sandefjords opprykk og han er nå klar til å høste fruktene i Eliteserien.

Fysisk trener i eliteserien – spillende assistent i 3. divisjon

I 2019 tok Kjetil Berge (38) et etterlengtet hvileår fra fotballen. Nå har han fylt opp timeplanen som fysisk trener for Sarpsborg 08, samt at han gjør et overraskende comeback som spiller i Østsiden.

Varsler hardkjør for Start-spillerne: – Kommer til å stille høyere krav

Start skal trene enda hardere foran returen til Eliteserien. I tillegg kan det blir endringer i formasjonen, melder Start-trener Joey Hardarson.
Les mer om:

Varsler hardkjør for Start-spillerne: – Kommer til å stille høyere krav

Start skal trene enda hardere foran returen til Eliteserien. I tillegg kan det blir endringer i formasjonen, melder Start-trener Joey Hardarson.
Les mer om:

Ulrik Fredriksen «rykker» opp til Eliteserien etter U21 landslagsspill

Det er liten tvil om at fremtiden ligger foran 20 år gamle Ulrik Fredriksen etter han gjorde et personlig opprykk fra Sogndal til eliteserieklubben Haugesund. Haugesund beskriver sin nyanskaffelse slik på sine sider: Ulrik Frediksen er født i Bergen og spilte for bydelsklubbene Sædalen og Fyllingsdalen i hjembyen før han gjorde Sogndal-spiller av seg for tre år siden. «Jeg kjenner godt til Haugesund fra tiden jeg spilte hjemme i Bergen og har et veldig godt inntrykk av både klubben og byen.

Enklere å bygge svingdør på Lerkendal

Det skal bli spennende å følge med på hva Rosenborg sin nye sportssjef Mikael Dorsin har for noen planer, så langt ser han naturlig nok mot svensk fotball hvor han har bøtter med kontakter.

Direkte klokken 11.00: Se årets første TIL-trening

I dag starter TIL opp året som man håper skal ende i opprykk til eliteserien. Her kan du se treningen og få intervjuer med spillere, trenere og eksperter.
Les mer om:

Brasiliansk fotballspiller solgt på WhatsApp

Tidligere i dag skrev vi om en gjeng med representanter fra Sporting Lisboa som reiser til England for forhandling. Da måtte vi ta med denne «søte» historien fra Danmark. Næstved i dansk 1. divisjon er ikke skjemt bort med omtale utenfor pannekakelandets grenser. Det er heller ikke sportslige prestasjoner som får oss til å skrive om klubben på 11.