Nyheter om Eliteserien


Ber landslagstrenerne holde øye med denne Gjerpen-spilleren

SKIEN: Thea Øby-Olsen (23) er blant de mestscorende i eliteserien så langt. Christoffer Martinussen mener det er få kantspillere i landet som matcher Gjerpens nummer 14.

Starts grusomme borterekke: – En stor jobb for treneren

Sist Start vant en bortekamp i Eliteserien var i mai 2015. Det er 34 forsøk siden.
Les mer om:

Odd med åtte strake uten tap: – Vi er inne i en fantastisk periode

Torgeir Børven scoret to mål da Odd gikk sin åttende kamp på rad uten tap, da Vålerenga ble slått 3-2 i Skien i Eliteserien lørdag.

Børven senket gamleklubben

Torgeir Børven scoret to mål mot sine gamle lagkamerater da Odd slo Vålerenga 3-2 i eliteserien i fotball lørdag. Odd passerte VIF på tabellen og ligger nå på 6. plass.

Værgudene stopper Glimt-arrangement

Det er ikke like lett å skape engasjement og blest rundt egne hjemmekamper i Eliteserien.
Les mer om:

Enige om at han skal bli lenge

Brann avsluttet siste sesong i Eliteserien på 5.plass med Rosenborg som soleklar vinner. Det var langt opp for Brann og de var i fjor ikke på noe tidspunkt i praksis med i gullkampen, det er de definitivt i år.  Til tross for at Lars Arne Nilsen er en Sogndal mann er han nå i større og større grad synonymt med Brann. – Etter han i 2015 ble hovedtrener han ledet han laget til 2.-plass og direkte opprykk fra OBOS-Ligaen.

På denne tabellen er Notodden FK på topp

SKIEN: Ingen oppfører seg bedre enn Notodden FK i 1. divisjon. Odd er midt på treet i eliteserien.

Kevin Knappen skal ikke ta HamKam tilbake til Eliteserien

Kevin Knappen har tidligere vært trener for blant andre Elverum og Brumunddal, HamKam rykket i fjor opp til OBOS-Ligaen under hans ledelse.

Brann avhengig av 19-åring!

Bergens-klubben ligger bare to poeng bak Rosenborg i tetstriden. Da skulle vi tro det er en mini-krise når sisteskansen blir lagt på operasjonsbordet i sluttspurten i Eliteserien. Keeper Samuel Sahin-Radlinger må inn for en kneoperasjon, som setter ham ute frem til møtet mot Stabæk i oktober. Trenger vedlikehold. (foto: brann) Dette betyr at 19 år gamle Markus Olsen Pettersen med én A-lagskamp for Brann i Eliteserien kastes innpå. Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside Brann-trener Lars Arne Nilsen tar det hele med ro. – Nei, nei, nei.

Dårlige nyheter for Brann

Brann-keeper Samuel Sahin-Radlinger er ute med skade og må opereres. Dermed må den østerrikske 25-åringen stå over minst tre viktige kamper i høstens gulljakt. – Kneet hans skal opereres, og det skjer sannsynligvis over helgen, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen til BA. Trenger vedlikehold. (foto: brann) Det er noen løse fragmenter i kneet som skal fjernes. Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside Reservekeeper Markus Olsen Pettersen har kun én A-kamp for Brann i Eliteserien til nå. – Nei, nei, nei.

Skadesmell for Brann

Brann-målvakt Samuel Sahin-Radlinger må opereres. Nå går sisteskansen glipp av tre viktige seriekamper i gullinnspurten i Eliteserien.
Les mer om:

Vipers stormer videre

Vipers Kristiansand gjorde kort prosess med Storhamar i onsdagens toppkamp i eliteserien håndball og vant hele 30-19 på bortebane.

Lunde storspilte da Vipers kjørte over Storhamar

(Storhamar – Vipers Kristiansand 19–30) Vipers Kristiansand gjorde kort prosess med Storhamar i onsdagens toppkamp i eliteserien håndball og vant hele 30-19 på bortebane.

- Dette er gutter som er laget for å klare seg

I kveld spiller Nærbø sesongens første hjemmekamp i eliteserien, mot ØIF Arendal.
Les mer om:

En skikkelig dårlig nyhet for Kjetil Rekdal og Start

Etter Kjetil Rekdal overtok start i sommer har ting gått vesentlig bedre for sørlandsklubben, likevel befinner de seg fortsatt i nedrykksstriden, men ikke lenger helt nederst. På søndag hentet de hjem en viktig og 3 – 0 seier mot Lillestrøm som har hatt en motsatt kurve av Start. De to lagene byttet plass på tabellen. Les: Da er forhandlingene med Manchester Citys angrepsstjerne i gang – igjen En av Starts viktigste spillere toppscorer Kevin Kabran fikk en smell som vil holde han borte fra fotballen i 6 – 8 åtte uker.

Nordstrands Blad får sende direkte fra eliteserien i håndball

Amedia har inngått en avtale med Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball. Det betyr at lokalavisene og Nettavisen blant annet kan vise eliteserien for kvinner og menn.
Les mer om:

Amedia sikret seg håndballrettigheter

Amedias aviser og mediehus, inkludert Haugesunds Avis, har sikret seg retten til å vise kamper fra eliteserien i håndball for kvinner og menn.
Les mer om:

Amedia sikret seg håndballrettigheter – nå kan du se eliteserien direkte på RB

Amedia har i dag inngått avtale med Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball. Avtalen betyr at Romerikes Blad nå vil sende håndballens eliteserie for kvinner og menn.
Les mer om:

Trøstepremier er ikke for Ole Gunnar Solskjær, det er bare en skuffelse

Molde har nivået inne til å vinne Eliteserien alle dager. I det perspektivet er tredjeplassen Ole Gunnar Solskjær drømmer om bekreftelsen på en skuffende sesong.

Tunet åpnet med 12-0

Innebandydamene til Tunet fortsatte der de slapp forrige sesong da de innledet eliteserien med å banke Sarpsborg 12-0 i Høyenhallen.
Les mer om:

Rosenborgs supersignering avgjorde på overtid mot Vålerenga

Dødballer og selvmål reddet Rosenborg mot et velspillende Vålerenga-lag i toppkampen i Eliteserien. Isaam Jebali ble matchvinner på overtid.

Hjemmeseier for Start over Lillestrøm

Start banket Lillestrøm 3-0 i Eliteserien i fotball.

Nguen reddet poeng på overtid for Strømsgodse

Ranheim var på vei mot seier mot Strømsgodset og for alvor videre medaljekamp i Eliteserien, men Tokmac Nguen reddet et viktig poeng med 1-1 på overtid søndag.
Les mer om:

Stabæk på sikker plass etter kjedelig 0-0-kamp

Det gikk lang tid mellom høydepunktene i 0-0-kampen mellom Tromsø og Stabæk på Alfheim søndag. Det ene poenget sendte Stabæk opp på trygg grunn i Eliteserien.

Sandefjord nærmer seg nedrykk etter nytt poengtap

Sandefjord må begynne å sanke trepoengere for å holde seg i Eliteserien. Da hjalp det lite med 1-1 hjemme mot Bodø/Glimt mens nedrykksrivalene tok poeng søndag.