Nyheter om Eliteserien


Om det ser bra ut? Ja, visst ser det bra ut!

Kun generalprøven mot Tromsø gjenstår før seriestart i eliteserien for Bodø/Glimt.

Om det ser bra ut? Ja, visst ser det bra ut!

Kun generalprøven mot Tromsø gjenstår før seriestart i eliteserien for Bodø/Glimt.

Hvilken fotballsang er den beste i Eliteserien?

VG kårer Eliteseriens beste fotballsang, og du bestemmer hvilken sang som stikker av med seieren. Én låt får terningkast 1 av VG-anmelder Tor Martin Bøe.
Les mer om:

Eira (22) herjet da Oppsal trolig berget plassen

22-18 seier i nøkkelkampen mot Rælingen gjør at håndballdamene til Oppsal med all sannsynlighet spiller i eliteserien også neste sesong.

Nøtterøy tapte opprykksthrilleren

Kunne sikret opprykk til eliteserien med seier mot Sandnes søndag kveld. Nå må de ut i kvalik.

Se Nærbøs siste seriekamp fra kl. 17.50

I kveld skal eliteserien 18/19 avgjøres.
Les mer om:

Se Nøtterøy Håndball – Sandnes direkte

Rykker Nøtterøy Håndball opp i eliteserien? Søndag får vi svaret. Se den spennende opprykkskampen mot Sandnes direkte på tb.no fra klokken 17.30.

Fortsetter å låne ut til Stjørdals-Blink

Stjørdals-Blink har ambisjoner og har funnet ut at å låne spillere lokalt er veien å gå i år.

Ga proffkontrakt spisstalent og lånte han samtidig ut til Asker

Simen Hammershaug (18) har signert sin første proffkontrakt med Strømsgodset – ut 2020-sesongen. Samtidig lånes spisstalentet ut til 2. divisjonsklubben Asker. I fjor satte Lillerhammer-gutten inn 15 mål på 14 kamper for G19-laget og det ble også 9 fulltreffere på 22 kamper for Team SIF i 3. divisjon.

ANtv sender årets siste BHK-kamp

Søndag spiller BHK årets siste kamp i Eliteserien, når Halden kommer på besøk til Bodø.
Les mer om:

Hun går på sin 21. og siste sesong som toppspiller: – Det blir vemodig å legge opp

Hun debuterte i eliteserien i 1999. Da er det ikke så rart at det blir litt spesielt for Ingrid Hjelmseth (38) å legge opp etter årets sesong.
Les mer om:

Ble vraket etter to år i eliteserien. Nå har Molde-gutten fått ny klubb.

Etter fem år i Kristiansund fikk ikke Jonas Rønningen ny kontrakt. Fredag ble 28-åringen presentert som Kongsvinger-spiller.

I fjor spilte han i 2. divisjon for Kristiansund. I helga kan åndalsnesingen vinne eliteserien.

Kjetil Åndal (20) og ØIF Arendal spiller seriefinale mot Elverum på søndag.

Det gjenstår bare den medisinske testen for Harmeet Singh

Det er Sarpsborg Arbeiderblad skriver at Harmeet Singh (28) er på vei bort fra Sarpsborg 08, men de skriver ikke hvilken klubb det gjelder.  Til avisen sier Sportsjef Thomas Berntsen: «Jeg kan bekrefte at Harmeet er på vei bort. Hvilken klubb han er i, har vi ikke mulighet til å si noe om, men vi kan bekrefte at han i dag skal gjennomføre den obligatoriske medisinske testen. Det er opp til den nye klubben å offentliggjøre overgangen, dersom den går i orden» Oppdatert kl 1600 fredag: Singh kommer signere for den finske toppklubben HJK.

Forsterker med Eliteserie-ving

Kongsvinger begynner å se sterke ut før årets OBOS-liga sesong og har nå forsterket med en gammel kjenning fra egen liga.  Jonas Rønningen (28) har skrevet under på en toårskontakt med Kongsvinger. Kantspilleren kommer fra spill i Eliteserien og Kristiansund. KIL-sjef Espen Nystuen kommenterer på egne sider: «Vi er veldig fornøyde med å ha signert Jonas. Vi kjenner ham godt gjennom hans periode på flere år i KBK, og vet at han vil tilføre oss rutine og løps- og duellkraft. Jonas er i tillegg en meget seriøs utøver, og en fin gutt.

test helge skog eliteserien

Følg første serierunde her
Les mer om:

Lånes ut til gamleklubben

Mats Lillebo, som pådro seg en skade i forkant av treningskampen mot Ventspils i Marbella forrige måned, er nå på god vei tilbake på banen igjen, men ikke i Eliteserien.  Bruker 2.divisjon som springbrett «Mats har slitt en del med skader i den perioden han har vært hos oss og med tanke på den konkurransesituasjonen som er på spissplass i Ranheim akkurat nå har begge parter blitt enige om dette er en god løsning for alle involverte. I tillegg er han sterkt ønsket i Blink», sier Ranheim-trener Svein Maalen.
Les mer om:

Ranheims nye grep: Lønnshopp og «five year plan»

Ranheim fjerner lønnstaket og øker budsjettet med 10 millioner kroner. En ny femårsplan skal sørge for at trønderne slår rot i Eliteserien.
Les mer om:

«Spørsmålene er mange. Vi venter på svarene, gutter.»

BLOGG: Nå begynner det reelt å dra seg til. To treningskamper gjenstår før Eliteserien starter. Endelig.
Les mer om:

Mangler førstekeeper, løsningen kan være i Molde

Mjøndalen er tilbake i Eliteserien etter å ha kjempet seg tilbake etter noen år i OBOS-Ligaen, vel tilbake på øverste nivå er det lurt å ha en førstekeeper. – Med bare noen dager igjen til seriestart begynner det å haste.  Førstekeeper Sousha Makani ble langtidsskadd mot slutten av forrige sesong, og i en treningskamp for noen uker siden ble den andre keeperen, Georges Bokwe, også alvorlig skadet.

Spiller du Fantasy Eliteserien? Her er Viking-spillerne du bør ha på laget.

Vi har fått en Fantasy-ekspert og Viking-supporter til å plukke ut de spillerne du bør vurdere til laget ditt før første runde.
Les mer om: