Nyheter om Elever


Skjeggkre i harstadskolen(pluss)

Skadedyret ble i høst påvist ved Seljestad ungdomsskole. Informasjon er gått ut til elever og foresatte ved skolen.
Les mer om:

Tigger tok seg inn i klasserom og skremte elever

NOTODDEN: Politiet måtte torsdag bortvise en tigger. Hun var frekk mot dem som ikke ville gi henne noe. Etterpå tok hun seg inn i flere klasserom på Notodden videregående skole og ba om å få penger – og frukten elevene spiste til lunsj.
Les mer om:

FBK vant generalprøven

(FBK - Oppsal 27-25) Eirik Haugdals (34) elever vant sesongoppkjøringens siste treningskamp. Til uken venter cupoppgjør mot Pors før alvoret braker løs med bortekamp mot Byåsen 1. september.
Les mer om:

Vil starte bygging av ny kristen friskole i Stavanger

Kristen Friskole AS vil starte byggingen nytt skolebygg på Tjensvoll allerede i høst. Skolen skal ha plass til 364 elever og 50 lærere.
Les mer om:

Selmer, Maja og Mattis går på byens minste skole: – Vi har mindre bråk i klassen

Dette skoleåret er det fire barn i førsteklasse på Nylende. Hele skolen har 53 elever og er med det den minste i Fredrikstad.
Les mer om:

Pride-flagg revet ned på videre­gående skole for andre året på rad

Da elever og ansatte ved Vågsbygd videregående skole ankom skolegården torsdag morgen, var flaggstangen tom.
Les mer om:

Vil trygge de nye elevene

75 elever i andre klasse stiller som faddere for de nye elevene ved Valdres videregåande skule. Trygghet ved skolestart kan utgjøre den store forskjellen for mange.
Les mer om:

Norges største ungdomsskole fremdeles en byggeplass: – Nesten hele klassen har hodepine

Ved Rana ungdomsskole får elevene undervisning mens byggearbeidet fortsatt pågår, og flere elever kommer hjem med hodepine etter endt skoledag. – Nye bygg bør «luftes ut» i flere uker før de tas i bruk, mener forsker.
Les mer om:

Tidligere elever fikk melding om korrupsjon på trafikkstasjonen: – Det er bare tull

Torsdag formiddag mottok flere tidligere elever ved kjøreskoler på Romerike en sms om at de vil miste førerretten, på grunn av en uærlig ansatt ved Lillestrøm trafikkstasjon.

Elever fikk «hetta» da de logget seg på PC-en etter ferien

Elever både i Telemark og Vestfold fikk seg en overraskelse da de logget seg på skole-PC-en sin etter sommerferien.
Les mer om:

Stavanger kommune får millioner for friskoleelevene

Den ene siden i det politiske landskapet mener friskolene skaper et mangfold, mens den andre hevder at de tapper den offentlige skolen for elever og ressurser. Men gjør friskolene egentlig det?
Les mer om:

– Nå kan vi starte skikkelig

Haugesund International School har flyttet fra Rossabø skole til gamle Håland skole på Torvastad. Rektor Julie Osteig tar tatt imot 60 elever etter en sommer fylt med oppussing.

«Det siste jeg ønsker er å skremme elever bort fra å søke yrkesfag»

Kristoffer Wemundstad har skrevet dette leserinnlegget om yrkesfaglig utdanning og plassering av ny videregående skole i Vanvikan.
Les mer om:

Jo, norske elever har lært mer

DEBATT: Nok en gang ser vi at resultater fra forskning på Reform 97 feilaktig brukes til å si noe om elever som har gått på skolen under Kunnskapsløftet 2006.
Les mer om:

Elever fikk «hetta» da de logget seg på PC-en etter ferien

Elever både i Vestfold og Telemark fikk seg en overraskelse da de logget seg på skole-PC-en sin etter sommerferien.
Les mer om:

Vil ikke si hvorfor kontrakten ble brutt - Nå kreves det gransking

NOME: Tirsdag morgen denne uken ble 17 elever stående uten skoleskyss. Grunnen var at Skien Maxitaxi AS sa opp sin kontrakt med fylkeskommunen med umiddelbar virkning. Ingen vil si hvorfor kontrakten er brutt og nå forlanges det gransking.
Les mer om:

Gi elevene rett til en utdannet lærer

Hver dag blir tusenvis av norske elever undervist av «lærere» som mangler lærerutdanning og derfor ikke er lærere i det hele tatt. Likevel får de den særlig ansvarsfulle jobben som kontaktlærer, og de setter karakterer.
Les mer om:

Se den historiske fylkesvalgdebatten i opptak her

Flere fylker tilbyr gratis skolemat for elever på videregående. – Mange av dem som ellers ikke spiser, får mat, sier en av rektorene.
Les mer om:

Frokost på videregående: – Elever som ellers ikke spiste, er nå mette

Flere fylker tilbyr gratis skolemat for elever på videregående. – Mange av dem som ellers ikke spiser, får mat, sier en av rektorene.
Les mer om:

17 elever ble ikke hentet til skolen - Vil ikke si hvorfor

TELEMARK: Tirsdag morgen sto til sammen 17 elever uten skoleskyss til både Holla og Lunde 10-årlige skole. Grunnen er at Skien Maxitaxi AS sent i går kveld sa opp sin kontrakt med fylkeskommunene med umiddelbar virkning.
Les mer om:

- Den var trist, men veldig god!

Filmfestivalen inviterer samtlige elever i 5-7. trinn på kino for å se relevant film. Solvang-gjengen fikk en om hva vennskap kan bety.
Les mer om:

Preben i 9J og Andrea i 10L går på Norges største ungdomsskole: – Litt skeptisk

Over 800 elever på én ungdomsskole. Det er realiteten i nordlandskommunen Rana fra nå. Tillitsvalgt er redd kvaliteten på læringa vil gå ned, men hva sier forskninga?
Les mer om:

Frederik II går for fellesskap, mangfold og inkludering i Pride-paraden

Elever og ansatte ved Frederik II vgs. går i Pride-paraden lørdag. – Det gjør vi fordi vi mener at alle elever og ansatte skal være en del av et åpent og tolerant fellesskap, skriver skoleledelsen.
Les mer om:

Første spadetak for Mørkvedbukta Skole: - Vi gleder oss

Tirsdags formiddag var elever, barnehagebarn, entrepenør samt ordføreren på plass i Mørkvedbukta for å stikke spaden i jorda hvor Mørkveds nye skole skal reises.
Les mer om: