Nyheter om Element


På lørdag kan du følge en verdenspremiere – rett fra sofaen

Lørdag går tidenes første strømmekappleik av stabelen fra Hallingdal med to lokale arrangører – og et aldri så lite element av «Idol».
Les mer om:

Hopp i vannet – sjekk hvor varmt det er!

Først til helgen starter de offisielle målingene av badetemperaturer for fullt, men allerede nå kommer tall som kanskje viser hvorfor så mange hopper i det våte element om dagen.
Les mer om:

Premier League på vei tilbake: Den skjøre starten

Britene har de verste coronatallene i Europa, og sliter med å få viruset under kontroll. Da er det et element av gambling å slippe en storindustri som Premier League løs.

To ekorn har sjekket ut fra familien til «Staysman»

I syv uker har ekornene Sonic og Tails hospitert hos «Staysman»-familien i Fredrikstad. Forrige helg ble de sluppet fri i sitt rette element, og nå overstrømmes Ekornhjelpen av ivrige fosterforeldre.
Les mer om:

Kalnes-lege Remi (35): – Hvorfor skal noen tjene penger på at pasienter og pårørende parkerer ved sykehuset?

Lege ved Sykehuset Østfold Kalnes, Remi Nilsen (35), forstår ikke hvorfor noen skal tjene penger på parkeringen ved sykehuset på Kalnes. – Det er et forstyrrende element for både pasienter, pårørende og ansatte, sier han.

Konkursboet etter Snøhetta Element

Avisa Valdres har ved flere anledninger – sist i en artikkel 11. mai – omtalt salget av aktiva i konkursboet etter Snøhetta Element AS. Den siste saken krever noen korrigeringer og kommentarer.
Les mer om:

Kledde for tann-ekspedisjonar

Det er ikkje fritt for at ho er litt låtten, Venke Olene Vaarvik, når ho beskriv stemninga som rår på tannlegekontoret om dagen. Tar akutte ting Der er det på ingen måte heilt normal drift, og eit eksotisk element i arbeidskvardagen til tannhelsesekretæren og tannlege Ragnhild Sukka er å iføra seg smittevernutstyr som lett gir assosiasjonar til romferder. På den offentlege klinikken tar dei imot barn og institusjonsbebuarar som har akutte tannproblem, men den vanlege innkallinga av barn og unge går ikkje endå som
Les mer om:

Gir ikke opp arbeidsplassene – nå må bankens styre svare

Ordførerne i Dovre og Lesja har ikke gitt opp håpet om en videreføring av virksomheten ved den konkursrammede bedriften Snøhetta Element på kommunenes felles industriområde ved Dombås.

Anmeldelse: Emma. er en fargerik adapsjon av en litt kjedelig roman

Siden alle kinoer i Norge er stengt i 14 dager, ble Emma. sluppet rett på nettet via Viaplay. (PS: Kinas 70 000 kinoer gjenåpner snart etter å hatt koronastengt siden januar.) Les Emma.-anmeldelsen til 730.no nedenfor. Jane Austen-romanen Emma blir til vill satire i hendene på Autumn De Wilde. Emma Woodhouse presenteres som en «vakker, smart og rik» pike som har levd sine 21 første år uten nevneverdig motgang. Hennes favoritthobby er tilsynelatende å finne staselige ektemenn for venninnene sine, men selv er hun bastant på at hun ikke ønsker å gifte seg. Og hvorfor skal hun det?

– Humor er et sentralt element i min opplevelse av livslykke. Jeg hadde aldri overlevd uten

Fastlege Hans-Christian Myklestul tror den norske folkehelsa hadde hatt godt av litt mer latter.
Les mer om:

Bård-Endré (19) døde i ulykke på E8: – Veien og vogntoget har stjålet sønnen min

Her er Bård-Endré i sitt rette element. Smilende, sittende på en firehjuling med nevøen Nicolai. Det er slik moren vil minnes ham.
Les mer om:

Høye boligpriser - hva gjør vi?

Bolig er et helt sentralt element i livene våre. Familieliv, arbeid, utdannelse, det sosiale livet. Alt tar utgangspunkt i at vi har en funksjonell bolig. Hvorfor tillater vi at prisene på boliger stiger så mye at unge ikke kommer inn på markedet? Det er lokalpolitikerne som er de viktigste aktørene i boligpolitikken for å fremskaffe tomter som kan bebygges.

Hanne Sørvaag i sitt rette element

Perfekt er det ikke, men Hanne Sørvaag er definitivt i sitt rette element i «Meg og Dolly».
Les mer om:

Right Said Fred

Vi har ventet lenge på å bringe skjorte løs disko og Manchester United sin midtbanespiller Fred sammen i en eneste overskrift og nå gikk det endelig.

Andreas Martinsen «frigitt» på fredag, allerede klar med ny klubb

På fredag fikk den norske ishockeyspilleren Andreas Martinsen beskjed om at det ikke lenger var nødvendig å komme på jobb og med det er en lang nomadetilværelse i NHL over. Det tok ikke lang tid før en ny klubb var på plass, sveitsiske Zug skryter idag av å ha kapret nordmannen. Les: Tottenham-keeper sendes til dansk kornåker «Vi har ønsket et fysisk element offensivt, derfor lette vi etter en stor, fysisk sterk forward. Andreas Martinsen tilsvarer nøyaktig vår profil», sier sportssjef i EV Zug, Reto Kläy til klubbens nettside.

Politiker: – Presterer å sette opp skilt som ikke er vedtatt

Frp-politiker reagerer på at nye veiskilt for Lindesnes kommune mangler et element i kommunevåpenet. Rådmannen synes skiltet ser fint ut.
Les mer om:

– Folk har prøvd å kopiere stilen hans, men det går ikke

Desember er kanskje ikke alle musikkelskeres høytid, da de samme gamle julesviskene går igjen over samtlige høyttaleranlegg i offentligheten. Likevel er årets siste måned en musikkelskers høytid, på sin måte. For jul er også ensbetydende med den stolte tradisjonen årslister. Det er perioden hvor et helt musikkår skal oppsummeres og alle våre favoritter skal samles i lister, hvor vi kan både fryde oss og irritere oss over andres valg. LES OGSÅ: Kakkmaddafakka med ny singel og stor turné. I år har GAFFA-redaksjonen atter en gang valgt sine favoritter i fellesskap.

Hva syns du om den nye klubblogoen til FK Eik Tønsberg?

FK Eik Tønsberg har Slottsfjelltårnet som bærende element i sin nye klubblogo. – Vi ønsker å være hele byens klubb.
Les mer om:

Hvorfor er Baby Yoda plutselig over hele internettet?

Søteste i space og cyperspace. Nettet flommer over av memes med en miniversjon av den ikoniske Star Wars-karakteren Yoda. Men de fleste nordmenn har ennå ikke fått med seg babyen i sitt opprinnelige element. Ettersom Disney+ ennå ikke har startet i Norge. (Spoiler-alarm!) Lille Yoda er fra The Mandalorian; Star Wars‘ første live-action-serie, som hadde premiere 12.

Om låsing og ansvar

Suldølen veit like godt som alle andre at skal vårt jordiske gods vera trygt, må det låsast og sikrast. Men me er godt vane med trygge samfunn og synest nok at ulåste forhold er eit fint uttrykk for livsmåten vår her. Det har sjølvsagt også eit element av det irrasjonelle i seg.

Tjukk ordrebok for i3 Element. Vurderer to skift for å møte etterspurnaden

Det er full produksjon og fleire store leveringar på gang for i3 Element i Vang.
Les mer om:

Landslaget skal trene på Serbia før kampene mot Færøyene og Malta

Landslagets treninger før EM-kvalifiseringskampene mot Færøyene og Malta kommer til å inneholde et element av øving på å møte Serbia.
Les mer om:

Her geleider politiet en skadet gås fra Posebyen til elva

I morgentimene mandag fikk politiet melding om en skadet gås i Holbergs gate i Kvadraturen. Den fikk god hjelp til å finne tilbake til det våte element.
Les mer om:

Sarri ser til Premier League for å lage «Europas beste midtbane»

Det er tydelig at manager Maurizio Sarri er mer i sitt rette element i Juventus enn da han ledet Chelsea. – En ting synes han å mangle for å nå sin egen målsetning om å lage Europas beste midtbane, nemlig N’Golo Kanté. Ifølge Daily Mail ønsker Sarri å lage sin egen drømmetrio på midtbanen, N’Golo Kanté vil gjøre godt på de aller fleste midtbaner i verden.

Lys er den nye krom

Vi har jo sett det komme – lys som et element i bildesign. Noen av bilene på IAA tok det lenger enn ventet. Men kanskje ikke langt nok allikevel.
Les mer om: