Nyheter om Elden


Dagbladet: Elden ville fjerne aktor i Jensen-saken

Eirik Jensens forsvarer, advokat John Christian Elden, skal igjen ha forsøkt å skille ekspolitimannens nye ankebehandling ut, uten å ha vunnet fram med dette.

Nytt ukjent spill i Jensen-saken: Prøver å fjerne aktor

John Christian Elden mener statsadvokat Lars Erik Alfheim er inhabil, og at påtalemyndigheten forsøker å «kamuflere» bevis.

Halvert antall anker behandles av Høyesterett

På ti år er antallet ankesaker som Høyesterett behandler, halvert. – Bekymringsfullt, sier forsvarsadvokat John Christian Elden.

Elden vitnet i Røkke-saken

Måtte vente på dommerne.
Les mer om:

Torpedoen i retten: – Jeg er ikke så dum at jeg banker Røkke

OSLO TINGRETT (NRK): Da torpedoen Jan Erik «Jannik» Iversen skulle møte Kjell Inge Røkke hos Advokatfirmaet Elden, måtte han love å ikke banke ham opp, hevder han i retten.

Alminneleg sjenert og svært populær

Med 86 personstemmer og 54 slengjarar, klinka KrF sin tredje- mann seg inn i kommunestyret på ein fjerdeplass, like i hælane på rutinerte politikarar som Kari Vaage Gjuvsland og Gerd Helen Bø. Den tida Suldal var søkkrik Magne Steine (48) er så godt som ein skårunge, politisk sett, men skal dei neste re åra leia det tunge levekårsutvalet. – Haha, eg kan sjå tilbake på ein heftig varamannskarriere. Eg minnest eg var med då Sand skule blei bygd ut.

Elden mener kameraer og PC-er som ikke fungerte er sentralt i Wara-saken

Laila Anita Bertheussens advokat John Christian Elden mener at videoovervåking som ikke fungerte, er en sentral del av bevisbildet i saken mot henne.

Elden mener kameraer og PC-er som ikke fungerte, er sentralt i Wara-saken

Laila Anita Bertheussens advokat John Christian Elden mener at videoovervåking som ikke fungerte, er en sentral del av bevisbildet i saken mot henne.

Elden om Wara-saken: – Kameraer ute av drift svekker etterforskningen

Advokat John Christian Elden betegner opplysningene i Wara-notatet VG har omtalt som en «sentral del av bevisbildet» og sier ingen filmopptak viser gjerningspersonen.

"Filmskaperen" har bytta forsvarer sju ganger - nå forklarer han seg i retten

SKIEN: Da rettssaken mot den såkalte "filmskaperen" startet mandag i Nedre Telemark tingrett, forsøkte han først å få saken utsatt nok en gang - noe tingrettsdommer Gustav Søvde sa et klart nei til. Retten fikk også beskjed fra advokat John Christian Elden, som representerer en amerikansk stjerneregissør, at den amerikanske stjerneregissøren er blant dem som har blitt plaget med henvendelser fra 38-åringen.

Nettsted: Bertheussen er straffedømt tre ganger

Laila Bertheussens advokat John Christian Elden reagerer på opplysninger om at hans klient tidligere er straffedømt, er kommet ut nå.

Mener dommere var inhabile i drapssak

Forsvarer John Christian Elden mener inhabile lagdommere og tvilsom bruk av undercover-bevis kan føre til at drapsdommen mot Elisabeth Terese Aaslie blir opphevet.

Bombetrussel mot politihuset i Oslo - mann siktet

Onsdag ettermiddag ble en mann i 40-åra pågrepet og siktet for å ha ringt inn en bombetrussel mot politihuset i Oslo. Hans advokat, John Christian Elden, sier at klienten verken hadde med seg bombe, eller erkjenner straffskyld.

Bompengeparti til rettsfeide mot bompengeparti på valgdagen

Advokat John Christian Elden konstaterer at FNB-velgere i Oslo får svaret på hvilket parti de egentlig stemte på – etter valget.

Skyssbåt til Vanvik og gratis barnehage til store familiar?

Båten til Vanvik var Ingvar Olimstads forslag. Det andre var Gerd Helen Bø og Senterpartiet sitt valflesk på oppløpssida i valkampen. Gratis barnehage skal gjelda frå barn nummer tre og oppover. Unge familiar skal, i tillegg, sleppa å betala for søknad om husbygging, om partiet får det som dei vil. Ja til alt som er bra Forslaga blei lanserte under Suldal Mållag sitt valmøte på Kulturhuset måndag. Første del av møtet var via ni listekandidatar som stiller til val til fylkestinget.

– Det blir vanskelig å selge hytter i Bjerkreim hvis Faurefjell får turbiner

Tirsdag står slaget om vindturbiner på Faurefjell. Nå advarer både folk i det lokale næringslivet og advokat Elden om at det kan koste Bjerkreim dyrt å ofre Faurefjell for fire kraftmillioner.
Les mer om:

Vil ha bot i stedet for fengsel for Veireno-Enger

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger har byttet forsvarer etter den knusende dommen i Follo tingrett. Nå skal John Christian Elden forsøke å overbevise lagmannsretten om at Enger ikke fortjener fengselsstraff.

Kan straffes strengere enn Breivik

Advokat John Christian Elden og jusekspert Erling Johannes Husabø er enige: Terrorsiktede Philip Manshaus kan straffes strengere enn massemorderen Anders Behring Breivik.

Elden blir bistandsadvokat for Per Orderud

John Christian Elden er blitt engasjert som bistandsadvokat for Per Orderud i forbindelse med forsøket på å få saken opp for Gjenopptakelseskommisjonen.

Blir ny advokat for Per Orderud

Advokat John Christian Elden tok kontakt med Gjenopptakelseskommisjonen i juni og ba om å bli oppnevnt som Per Orderuds bistandsadvokat, skriver Dagbladet.

Elden blir advokat for Per Orderud

Advokat John Christian Elden er i full gang med å gjennomgå dommen Per Orderud fikk etter trippeldrapet i 1999. - Vi har fått flere navn, sier privatetterforsker Tore Sandberg.

Unge forskarar i full sving

Hydro er samarbeidspartnar til Forskerfabrikken. Hydro Energi Røldal-Suldal stiller ikkje berre med lokaler, dei sponsar også ein god slump av kursavgifta og spanderer lunsj på forskarspirene, som brukar siste sommarferieveka til naturfag og matematikk. Stråler Klokka er ni, og det er på tide med skulestart. – Hugsar de kva me gjorde i går? Studentane Stine Larsen Sakkestad og Kathrine Storli er lærarar for årets kull i Suldal. Dei repeterer frå gårsdagens dont, som blant anna handla om UV-stråler.

Fire nye uker for drapssiktet Stavanger-mann

Stavanger tingrett mener at Stavanger-mannen som er siktet for knivdrap i Riga, skal holdes i varetekt i fire nye uker. - Svært uheldig at politiet ikke har rukket å avhøre han ennå, sier forsvarer John Christian Elden til Aftenbladet.

Cecilia Brækhus i krangel - kjendisadvokater fikk smuler

Morten Adreassen og John Christian Elden er ikke en lenger del av Cecilia Brøkhus sitt selskap.

Cecilia Brækhus i krangel - kjendisadvokater fikk smuler

Morten Adreassen og John Christian Elden er ikke en lenger del av Cecilia Brøkhus sitt selskap.