Nyheter om Ekeberg


Anmeldelse: – Å leve ved sverd

– Det spraker ikke nok av historien denne gang. Jan Ove Ekeberg har vist tidligere at han kan bedre, skriver vår anmelder Christen Hvam.
Les mer om:

Tavakoli senket gamleklubben i «slaget om Oslo» – Start avga poeng

(KFUM Oslo - Skeid 2–1) Det er ti år siden to Oslo-lag møttes i Eliteserien, men på Norges nest øverste nivå trakk KFUM det lengste strået på Ekeberg – takket være en tidligere Skeid-gutt.
Les mer om:

Låner bort penger for å fikse huset alle naboene eier litt i

– Vi hadde penger på bok, trodde vi. Men jammen måtte vi ikke låne mer. 10.000 kroner fra Jan her blant annet, sier Åse Ekeberg og skotter bort på Jan Fiskå.
Les mer om:

20-talls hunder er døde. Mange bekymrede hundeeiere kontakter dyreklinikkene på Nordstrand

Stadig flere hunder blir smittet av det ukjente viruset som hittil har tatt livet av en 20-talls hunder over hele Østlandet. Hos Anicura Dyreklinikk på Ekeberg har telefonen gått varm.

Bygger idrettspark på Ekeberg til en milliard

Med en prislapp på rundt en milliard kroner skal BSK og Oslo Idrettskrets bygge en storslått idrettspark i tilknytning til Ekeberghallen.
Les mer om:

Kritikerroste Jan Ove Ekeberg: – Nå er fallhøyden stor

Jan Ove Ekeberg (65) gir i disse dager ut sin tredje bok i vikingserien «Den siste vikingkongen». De to første har til nå et samlet opplag i Norge på 60.000 bøker.
Les mer om:

Bokanmeldelse: Jan Ove Ekeberg: «Den siste vikingkongen: Keiserens leiesoldat»

Alle gode ting er ikke alltid tre.
Les mer om:

Bokanmeldelse: Jan Ove Ekeberg: «Den siste vikingkongen: Keiserens leiesoldat»

Alle gode ting er ikke alltid tre.
Les mer om:

Hundesletta fikk hard medfart etter festival sist helg: – Gresset er totalt ødelagt

Sommerøyafestivalen hadde 10-årsjubileum i år og valgte Ekeberg som lokasjon, nærmere bestemt på hundesletta sist helg. Dette har fått flere hundeeiere til å reagere. – Jeg vet ikke hva som må til, annet enn å skifte ut noe av gresset her.
Les mer om:

Hofmo-bautaen er forsømt, men Kyvåg lover at noe vil bli gjort

Under 1.mai-markeringen ved Rolf Hofmos bauta på Ekeberg i år, kom byrådssekretær Frode Kyvåg nærmest med et «valgløfte». Foreløpig har det ikke skjedd så mye.
Les mer om:

Christian Ekeberg (19) vil vise seg frem i eliteserien

Christian Windt Ekeberg (19) viste seg frem med seks scoringer på syv skudd da håndballherrene til Bækkelaget knuste Kjelsås 44-17 i andre runde i NM onsdag.

Bærbønder i sjokk etter menneskehandelsikting

– Stemmer dette, så er det godt at han blir tatt, seier Knut Olav Ekeberg. Politiet meiner polsk mann kan ha utnytta mellom 30 og 40 polske sesongarbeidarar.
Les mer om:

Zucca-sjef har fått sparken: – Har ingen betydning for meg

EKEBERG (VG) Mannen som hentet Mats Zuccarello (31) til Minnesota Wild er ferdig som daglig leder i klubben.
Les mer om:

Tre Valdres-lag klare for A-sluttspill på Ekeberg

Dagens kamper har gitt gledelige resultat for Valdres-laga.
Les mer om:

1701 tilskuere da «Solo» sitt Raufoss ble slått på Ekebergsletta:

Kåffa slo Raufoss på folkefesten i solsteiken på Ekeberg foran 1701 tilskuere. Romsås-gutten Solomon Owusu spilte hele kampen for gjestene fra Toten i toppkampen i OBOS-ligaen.
Les mer om:

KFUM feiret 80 års-jubileum med seier – Aalesund stormer mot Eliteserien

EKEBERG (VG) (KFUM Oslo - Raufoss 2–1) En sen scoring gjør at KFUM Oslos drøm om «det umulige» lever i beste velgående. Samtidig befestet Aalesund sin posisjon som ligaens soleklart største opprykkskandidat.

Kommentar: Norway Cup også i dalen

Alles øyne er rettet mot Ekebergsletta i disse dager: Det er tid for verdens største fotballturnering - Norway Cup, men selv om det meste foregår på Ekeberg «drypper det også på klokkeren». Og vel så det.
Les mer om:

Mathias fra Ekeberg er blant de tøffeste på Ingierstrand

Mathias fra Ekeberg tok søndag med kompisen Jordan til Ingierstrand for å teste badevannet, og ikke minst ti-meteren.
Les mer om:

Stang ut på Ekeberg

Volbeat fant ikke formen på Tons of Rock.
Les mer om:

Nå inntar rock og metal fotballsletta

– Du kan kalle oss den største kommunesammenslåingen i Norge, sier festivalens presseansvarlige, Lars Tefre Baade, og sikter til at publikum som har kjøpt billetter kommer fra hele 350 norske kommuner. Festivalområdet har en kapasitet på 15.000 per dag. LES OGSÅ: Hva er galt med Volbeat? Men rock- og metalpublikummet som vil innta gressletten fylt med sirkustelt, tivoli med pariserhjul, salgsgate med utsalg i spennet Neseblod Records til Europris og en gigantisk hovedscene, kommer ikke bare fra Norge: Hele 50 nasjonaliteter blir å finne, ifølge festivalstatistikken. – Metalsjangeren har veldig

Profilert Hareide-tilhenger melder seg ut av KrF

Hilde Ekeberg (34) er tidligere sentralstyremedlem og var en sterk tilhenger av Knut Arild Hareides venstredreining i KrF. Nå har hun meldt seg ut av partiet.
Les mer om: