Nyheter om Ekeberg


Hofmo-bautaen er forsømt, men Kyvåg lover at noe vil bli gjort

Under 1.mai-markeringen ved Rolf Hofmos bauta på Ekeberg i år, kom byrådssekretær Frode Kyvåg nærmest med et «valgløfte». Foreløpig har det ikke skjedd så mye.
Les mer om:

Christian Ekeberg (19) vil vise seg frem i eliteserien

Christian Windt Ekeberg (19) viste seg frem med seks scoringer på syv skudd da håndballherrene til Bækkelaget knuste Kjelsås 44-17 i andre runde i NM onsdag.

Bærbønder i sjokk etter menneskehandelsikting

– Stemmer dette, så er det godt at han blir tatt, seier Knut Olav Ekeberg. Politiet meiner polsk mann kan ha utnytta mellom 30 og 40 polske sesongarbeidarar.
Les mer om:

Zucca-sjef har fått sparken: – Har ingen betydning for meg

EKEBERG (VG) Mannen som hentet Mats Zuccarello (31) til Minnesota Wild er ferdig som daglig leder i klubben.
Les mer om:

Tre Valdres-lag klare for A-sluttspill på Ekeberg

Dagens kamper har gitt gledelige resultat for Valdres-laga.
Les mer om:

1701 tilskuere da «Solo» sitt Raufoss ble slått på Ekebergsletta:

Kåffa slo Raufoss på folkefesten i solsteiken på Ekeberg foran 1701 tilskuere. Romsås-gutten Solomon Owusu spilte hele kampen for gjestene fra Toten i toppkampen i OBOS-ligaen.
Les mer om:

KFUM feiret 80 års-jubileum med seier – Aalesund stormer mot Eliteserien

EKEBERG (VG) (KFUM Oslo - Raufoss 2–1) En sen scoring gjør at KFUM Oslos drøm om «det umulige» lever i beste velgående. Samtidig befestet Aalesund sin posisjon som ligaens soleklart største opprykkskandidat.

Kommentar: Norway Cup også i dalen

Alles øyne er rettet mot Ekebergsletta i disse dager: Det er tid for verdens største fotballturnering - Norway Cup, men selv om det meste foregår på Ekeberg «drypper det også på klokkeren». Og vel så det.
Les mer om:

Mathias fra Ekeberg er blant de tøffeste på Ingierstrand

Mathias fra Ekeberg tok søndag med kompisen Jordan til Ingierstrand for å teste badevannet, og ikke minst ti-meteren.
Les mer om:

Stang ut på Ekeberg

Volbeat fant ikke formen på Tons of Rock.
Les mer om:

Nå inntar rock og metal fotballsletta

– Du kan kalle oss den største kommunesammenslåingen i Norge, sier festivalens presseansvarlige, Lars Tefre Baade, og sikter til at publikum som har kjøpt billetter kommer fra hele 350 norske kommuner. Festivalområdet har en kapasitet på 15.000 per dag. LES OGSÅ: Hva er galt med Volbeat? Men rock- og metalpublikummet som vil innta gressletten fylt med sirkustelt, tivoli med pariserhjul, salgsgate med utsalg i spennet Neseblod Records til Europris og en gigantisk hovedscene, kommer ikke bare fra Norge: Hele 50 nasjonaliteter blir å finne, ifølge festivalstatistikken. – Metalsjangeren har veldig

Profilert Hareide-tilhenger melder seg ut av KrF

Hilde Ekeberg (34) er tidligere sentralstyremedlem og var en sterk tilhenger av Knut Arild Hareides venstredreining i KrF. Nå har hun meldt seg ut av partiet.
Les mer om:

I starten var det få som la merke til ham. Nå skal Oslo-gutten spille på den største scenen av dem alle.

En 21 år gammel kar fra Ekeberg i Oslo fikk golfinteresserte nordmenn til å holde seg TV-våken sist helg. Torsdag slår golfsensasjonen Viktor Hovland sine første slag som proffspiller blant de aller beste.

I starten var det få som la merke til ham. Nå skal Oslo-gutten spille på den største scenen av dem alle.

En 21 år gammel kar fra Ekeberg i Oslo fikk golfinteresserte nordmenn til å holde seg TV-våken sist helg. Torsdag slår golfsensasjonen Viktor Hovland sine første slag som proffspiller blant de aller beste.

Varsler øvelse med mye røyk i Gamlebyen

Onsdag 19. juni fyrer Bane Nor opp røykmaskiner i forbindelse med en beredskapsøvelse ved Follobanens tunnelmunning ved Grønlia og Mosseveien nedenfor Ekeberg.
Les mer om:

Borgerlig side garanterer for de store veiprosjektene: - Eneste måten å løse trafikkproblemene på

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Her ser vi et krystallklart skille mellom borgerlig side og det sittende byrådet, sier Høyres byrådslederkandidat Eirik Lae Solberg mens han skuer utover ettermiddagstrafikken på Kalbakken. Han har fått selskap av Venstres førstekandidat Hallstein Bjercke og Frps førstekandidat Aina Stenersen. Sammen med Krf har de nå blitt enige om en felles platform for samferdselsutbyggingen i Groruddalen.

Stor interesse for Ekeberg hovedgård - vil ha innspill til hva huset skal fylles med

Det var mange som sist søndag valgt Ekeberg som turområde, og en god del av dem satte også kursen for hovedgården som var åpen for både en titt og og et innblikk i gårdens lange historie.
Les mer om:

Fra og med søndag blir det flere avganger på disse busslinjene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Søndag gjennomfører Ruter en ruteendring i Oslo, som har blitt en vane å gjøre to ganger i året. I vår del av byen vil dette styrke kollektivtilbudet på flere busslinjer i rushtiden.

Glimt fra 17. mai på Kastellet, Ekeberg, Munkerud og Nordseter skoler

For en flott 17. mai det ble, med strålende solskinn, festkledde folk, korpsmusikk og nærmiljøhygge. Her er noen glimt fra Kastellet, Ekeberg, Munkerud og Nordseter skoler.
Les mer om:

Tons of Rock presenterer planene for sitt nye festivalområde i Oslo

Tons of Rock har de siste årene vokst frem som landets største festival med fokus på hardrock og metal.
Les mer om:

Rikke, Ingerid og Tiril sørget for Eik-damenes første seier for sesongen

To scoringer av Rikke Pedersen, ett av Ingerid Ekeberg Hansen og et selvmål framprovosert av Tiril Møller Olsen var mer enn nok til å ta tre poeng mot Urædd.

Tons of Rock-scenene har fått navn

Munch lot seg inspirere til «Skrik»-motivet da han gikk tur på en sti langs Ekebergåsen i Oslo, og fikk sin angstopplevelse. Siste helgen i juni har Tons of Rock premiere på Ekeberg, etter i flere år å ha blitt arrangert i Halden. Fredag ble det kjent at hardrock- og metalfestivalen har inngått et samarbeid med Munchmuseet. LES OGSÅ: Norsk festival avlyst. «Skrik» – på engelsk «Scream» – blir navnet på den største teltscenen.