Nyheter om Eilertsen


Fløya-spiss benekter at hun kalte dommeren korrupt: – Det er helt feil

Mona Ophus Johannessen og dommer Simen Albrigtsen Eilertsen er helt uenig i hva som ble sagt da Fløya-spissen ble utvist.

Fløya-spiss benekter at hun kalte dommeren korrupt: – Det er helt feil

Mona Ophus Johannessen og dommer Simen Albrigtsen Eilertsen er helt uenig i hva som ble sagt da Fløya-spissen ble utvist.

Her skal skoleelevene få boltre seg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det er ikke lenge siden brua over Finneidstraumen på E6 ble åpnet, og anleggsarbeidene var over. I hvert fall tilsynelatende.For der veien nå går, var det tidligere et solid stykke fjell. Det ble tatt ned og brukt som fyllmasse når området ble ferdiggjort.

- Det finnes ikke noe monster. Det er bare to gründere som ønsker å starte en bedrift(pluss)

- Kristian Eilertsen er blant annet redd for at sjalene som selges skal bli brukt som hijab. Da spør jeg meg selv om han er klar over at man også kan kjøpe sjal på H&M og Cubus til samme formål.
Les mer om:

Ingen kommunal oppgave å gi støtte til butikk(pluss)

Kristian Eilertsen avviser kritikken fra ordfører og varaordfører og tar denne med stoisk ro.
Les mer om:

Fikk støtte til klesbutikk: – Et knefall for Islam, sier Frp-politiker

Frp-politiker Kristian Eilertsen raser etter at to kvinner fikk 50.000 kroner fra Harstad kommune for å etablere en butikk med klær fra Midtøsten. – For Frp sin del er det et åpenbart knefall for Islam.

Frp-Eilertsen mener ny klesbutikk er et knefall for islam. Ordføreren er rystet over mistenkeliggjøringen(pluss)

Kristian Eilertsen (Frp) får knallhard kritikk fra formannskapspolitikerne for sin holdning til at to kvinner vil etablere ny klesbutikk i Harstad, der det kan blir solgt skjerf eller hijab.
Les mer om:

Frp-Eilertsen mener støtte til ny klesbutikk er et knefall for islam. Ordføreren er rystet over mistenkeliggjøringen(pluss)

Kristian Eilertsen (Frp) får knallhard kritikk fra formannskapspolitikerne for sin holdning til at to kvinner får støtte til å etablere ny klesbutikk i Harstad, der det kan blir solgt skjerf eller hijab.
Les mer om:

– Et knefall for Islam(pluss)

Eilertsen la lite imellom i sine synspunkter på at formannskapet skulle behandle to kvinners søknad om midler fra Harstad kommunes næringsfond.
Les mer om:

Ville kaste Kari-Anne Opsal: – Vi trenger en ordfører som er villig til å blø for innbyggerne(pluss)

Frps Kristian Eilertsen valgte sterke ord da han lanserte Eivind Stene som motkandidat til ordførervervet etter Marianne Bremnes.

Roger Eilertsen begraves i dag

PORSGRUNN: Roger Eilertsen (62), som var daglig leder i fotballkretsen, begraves fra Eidanger kirke tirsdag.
Les mer om:

Kristian Eilertsen vil vite hvor mange som søkte handikapkort i 2017 og 2018, og hvor mange av disse som ble avslått(pluss)

– Ulogisk at folk med handikapkort i årevis plutselig mister det.
Les mer om:

Butikkjede krevde titalls millioner av Studentsamskipnaden. Nå er dommen klar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: - Vi er glade for at retten ga oss medhold i de viktigste påstandene i saken, men det er overraskende hvor mye retten reduserer kravet vårt, sier Bunnpris-gründer Trond Lykke til Dagens Næringsliv, som tirsdag omtaler saken mellom Bunnpris og Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO).Ville ha enerett Nordre Aker Budstikke har også tidligere omtalt saken.

Slik hyller de Roger Eilertsen: – Det går egentlig ikke an å sette ord på hvor viktig han har vært

SKIEN: Daglig leder i NFF Telemark, Roger Eilertsen, gikk bort 16. mai og ble hyllet før kampen mot Ranheim. Etter oppgjøret vanket det mange fine ord fra Odd-hold.
Les mer om:

Siste år som tilskuere på 17. mai

I år er siste gang 6-åringene Brede Landsgård og Theodor Eilertsen bare skal se på 17. mai-toget til Hvalstad skole.
Les mer om:

Minnet Roger Eilertsen før kamp

SKIEN: Roger Eilertsen (62) ble minnet før kampen mellom Odd og Ranheim.
Les mer om:

Døde i dag

SKIEN: Roger Eilertsen (62), daglig leder i fotballkretsen, er død.
Les mer om:

Nå er det ansatt kommuneoverlege

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: Ingar Strand, som i dag er vikarlege ved Sørfold legekontor, er ansatt i stillingen som kommuneoverlege. Han var en av de som hadde søkt på jobben.Strand er i slutten av 20-årene og er opprinnelig fra Svolvær. Han kom til Sørfold 1. september i fjor som lege i spesialisering (tidligere kalt turnuslege), og gikk over i et vikariat 1.

Sterke historier i krigens fotspor

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: Med Ole Henrik Fagerbakk fra Sørfold lokalhistorielag i spissen, fikk skoleelever og lærere et innblikk i hverdag og dramatiske hendelser knyttet til krigsfangeleiren i Evjen i Sørfold.Se flere bilder her.Levende fortellinger Rundt 50 elever totalt fra hele kommunen møtte ved ruinene til tyskerbrakka der veien går opp til Øvre Evjen.

Fotballsjef akutt syk i utlandet

SKIEN: Daglig leder i fotballkretsen, Roger Eilertsen, er sykmeldt på ubestemt tid. Janne Helmet tar midlertidig over ansvaret.
Les mer om:

Klar for landsmøtet i Frp(pluss)

Frps ordførerkandidat Eivind Stene og Kristian Eilertsen deltar på Fremskrittspartiets landsmøte i helgen.
Les mer om:

Lokale Leeds-supportere gjør seg bemerket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)130 Leeds-supportere fra store deler av landsdelen satte seg på flyet til Leeds fredag formiddag.