Nyheter om Eikeland


Åpnet ny salong

Fredag var det åpning av den nye frisørsalongen til Hildegunn Eikeland Vatne og familien i Stasjonsveien.
Les mer om:

Gode råd er ikke å forakte, Eikeland!

Politikere i Kristiansand har gitt Søgne råd om ikke å sette av arealer til nye bolig- og næringsområder før den nye kommunen, Kristiansand, blir realisert fra 2020. Dette opprører Frps Christian Eikeland i Søgne.

- Et sted der man går med sorg og savn, men hvor man også kan ha håp om å møte igjen dem man har mistet

Den nye urnelunden i Tvedestrand ble vigslet av prost Ragnhild Eikeland Floberg i dag. Hun minnet om at en gravplass kan være et sted der man går med sorg og savn, men hvor man også kan ha håp om å møte igjen dem man har mistet.
Les mer om:

Irritert Eikeland fremmet protestforslag – ble avvist

Christian Eikeland (Frp) fremmet torsdag et protestforslag mot Kristiansand kommune i Søgne kommunestyre. Forslaget ble kontant avvist av ordføreren.

Svindeljeger brukt i milliardsvindel

Svindel­jeger Ole Eikeland er innkalt til rettssak i USA for å ha blitt utnyttet i en svindel som veltet en av Puerto Ricos største banker.
Les mer om:

En ginbølge rir landet: – Markedet er ikke stort nok for alle

Verden roper etter norsk premium-gin. Investorene Kjetil Holta og Hans Petter Eikeland fra Bergen Group rir på den nye ginbølgen.
Les mer om:

Leder av Agder Frp: - Jeg har utrolig stor sans for Per Sandberg

– Per Sandberg har gjort en god jobb både som fiskeriminister og partiets første nestleder, og jeg har utrolig stor sans for ham, konstaterer lederen i Agder Frp, Christian Eikeland.

Sentrale Frp-politikere i Agder: – Har tillit til Per Sandberg

Kritikken mot fiskeriminister Per Sandberg (Frp) hagler, men fra sitt nye hjemfylke får han støtte: – Jeg har tillit til Per Sandberg, sier Christian Eikeland.

Christian Eikeland vil ikke være ordførerkandidat i nye Kristiansand

Søgne-politiker Christian Eikeland vil ikke ta opp kampen om å bli Frps ordførerkandidat i den nye storkommunen. I stedet ber han om at Stian Storbukås fra Kristiansand blir partiets toppkandidat.
Les mer om:

I rute med Bjerkreim transformatorstasjon

Et svært anlegg er for alvor i ferd med å ta form i heia mellom Gravdal, Eikeland og Matningsdal. Arbeidet med Bjerkreim transformatorstasjon ligger godt an.

Tore Eikeland døde på Utøya – minnelegat utdanner politiske talenter i Afrika

OSTERØY (NRK): Tore Eikeland ble spådd en lysende politisk karriere før han ble drept på Utøya for syv år siden. Et legat opprettet i hans minne hjelper nå skolebarn i Afrika med utdanning.

Svært travel natt for politiet

OSTERØY (NRK): Tore Eikeland ble spådd en lysende politisk karriere før han ble drept på Utøya for syv år siden. Et legat opprettet i hans minne hjelper nå skolebarn i Afrika med utdanning.

Må sende alle oksene han eier til slakt

I første runde så Ole Tom Eikeland seg nødt til å sende 140 okser til slakteren. Snart sender han de siste han har. Stadig flere bønder melder inn dyrene sine til slakt, mens andre fremdeles kjemper for å slippe.
Les mer om:

Speidarane til Stjørdal

Første veka i juli var det landsleir for KFUK – KFUM speidarane. Suldal Billag frakta 24 speidarar og sju leiarar frå Suldal, Sand og Erfjord til Stjørdal for å delta på Futura 2018. Leiren samla nær 4500 deltakarar frå elleve år og oppover, der 300 av dei var utanlandske speidarar frå elleve ulike land. Tekst: Magne Steine og foto: Tone Erfjord, Marit Eikeland, Ragnhild Sukka og Magne Steine.

Her må du kjøre i kolonne de neste ukene

Statens vegvesen utbedrer veien mellom Ålgård og Bryne. Fram til 15. juli må bilister regne med å vente på ledebil mellom Edland og Eikeland.

«Dette blir ikke pent»

Lørdag er det lokaloppgjør, Kvinesdal mot Lyngdal, og Rolf Eikeland mot tre arbeidskollegaer. Noen kan være sure på jobb mandag morgen.

Vegarbeid stenger Ålgårdsvegen i tre veker

11.-29. juni blir det utført vegarbeid mellom Lye og Eikeland.
Les mer om:

Vraket Langemyr: Eikeland ny leder for Agder Frp

Lene Langemyr var nominert som leder for nye Agder Frp, men årsmøtet valgte Christian Eikeland. I en knapp votering tapte hun også nestledervervet.
Les mer om:

Eikeland utfordrer Langemyr om mektig Frp-verv

Ei uke før valget lanserer Christian Eikeland fra Søgne seg selv som leder av Agder Frp. Dermed blir det kampvotering på årsmøtet 2. juni.

Gjenåpner Kafé K med et smell etter brannen

PORSGRUNN: – Det blir stort å være den som gjenåpner Kafe K etter brannen, sier Rune «Tribune» Eikeland.
Les mer om:

Ny losstasjon åpnet i Rekefjord

- Vi er veldig glade for å ha losene våre tilbake, stasjonert ved sjøen nær den båttrafikken de kontinuerlig betjener, sier losoldermann i Skagerrak, Geir Henning Eikeland.
Les mer om:

– Jeg er ikke bekymret. Jeg er livredd

Foreldre er bekymret for sikkerheten til barnehagebarn og elever. Forrige uke ble en bilist tatt i 92 km/t i 60-sona ved Eikeland oppvekstsenter.
Les mer om:

Får oppfylt drømmen om å bygge hus på hjemplassen

Politikerne så bort fra rådmannens innstilling og godkjente fradeling av ei tomt på Eikeland i Vennesla.
Les mer om:

Frp blokkerte arbeiderbevegelsen 1. mai – trodde de

Frp har booket rådhuset i Lillesand til et styremøte 1. mai. – Dette er sikkert ikke så populært i de kretser, kommenterer Christian Eikeland, fylkesleder i Vest-Agder Frp.
Les mer om:

Jan var en av FNs soldater i Libanon - mange av dem kom aldri hjem igjen

Jan Eikeland (61) var en av 21.326 nordmenn som tjenestegjorde som FN-soldat i Libanon. 6. april fikk han medalje for sin innsats i UNIFIL-operasjonen som pågikk fra 1978-1998.
Les mer om: