Nyheter om Eike


– Blir mer og mer gira for hver dag som går

Kristine Eike (27) og Linn Cathrine Kro (34) er gode naboer, men det var en tilfeldighet som fikk dem til å skjønne at de hadde en felles drøm.
Les mer om:

Eigedom

Eidssjøen 14 B (Gnr 93, bnr 126) er overdrege for kr 3.100.000 frå Hove Katinka Joyce Ten og Peter Gabriel Tijhuis til Cecilie Gustavsen (04.11.2019) Del av Hegglandsveien 87 (Gnr 35, bnr 98) i Rennesøy kommune er overdrege frå Terje Sætrevik til Anne Tranberg Sætrevik (01.11.2019) Overdraginga omfattar også del av Breiastøldalen 1 (Gnr 4, bnr 59) i Suldal kommune Øysteinslandsveien 255 (Gnr 225, bnr 7) i Lyngdal kommune er overdrege frå Arne Bjørknes til Esther Martha Rud Bjørknes (05.11.2019) Overdraginga omfattar

Bildeserie: Offisiell åpning av Musikkfestuka 2019

Lørdag 3. august var det duket for den tradisjonsrike åpningen av Musikkfestuka. På programmet sto taler og musikk fra Bjarte Eike, Barokksolistene og bodøbandet Hobbel - og tradisjonen tro ble det selvsagt servert marsipankake, kaffe og saft. Det er tydelig at åpningen av Musikkfestuka har blitt en tradisjon for mange bodøværinger. Torget var nemlig stappfult av både barn, voksne og eldre som ville nyte god musikk, folkelivet og kake.
Les mer om:

Bjarte spiller på restene av en togstasjon

Under Nordland Musikkfestuke 2019 vil publikum møte Bjarte Eike ved flere anledninger. Vær da klar over at han spiller på en togstasjon.
Les mer om:

Tabelltopp etter fire strake seire

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Stord 2-0 (1-0)Mari Horpestad og Karen Aarrestad Nesse scoret målene som sikret tre nye poeng i banken for Bryne. Scoringene kom i det 19. og 54. minutt. Stord stod i likhet med Bryne med full pott etter de tre første kampene.

Lærerne på folkehøyskolen er klare

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Her er noen av de nye lærerne på Svalbard folkehøgskole. Fra venstre Christine Tilley (lærer friluftsliv), Eike Stübner (lærer forskerspirelinje), Rico Behlke (lærer forskerspirelinje), Pål Berg (administrasjonssjef), Mari Eiken (lærer friluftsliv), Ronny L. Berntsen (lærer friluftsliv) og Ingeborg Runde (internatleder). Rektor Espen Klungseth Rotevatn, Nils Egeland (lærer friluftsliv) og Stian B.

Waldron til Lund kirke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Han vil gi oss vår- og påske-feeling med sine pianotoner denne aprilkvelden. Waldron har gitt ut flere plater i gospel- og jazzsjangeren, og vi gleder oss til å høre han i Lund kirke. Også lokale artister vil delta, opplyser kantor Solvor Kvåle Konstali.Maria Steinsdatter Eike og Marianne Drivenes bidrar og Stig Martin Hansen med akkompagnement på piano.

– Det er ikke rom for å gjøre feil. Da ødelegger jeg for alle som jobber her og alle som ser på.

Thea-Ellida Eike (23) er scenearbeider på en av Londons største musikaler.
Les mer om:

Nå går startskuddet på Grenstøl - lokale investorer kjøper to tomter - og har en tredje i sikte

Denne uka signeres den første kontrakten for nye næringsbygg på Grenstøl. Og det er lokale A67 Invest AS med Geir Byvold, Jo Eike og Simon Aas Skaarup som er først ut.
Les mer om:

Dette er verdens største puslespill

Thomas Eike (18) slapper av når han får sette sammen tusenvis av puslebrikker. En nitid jobb som nå byr på plassproblemer.
Les mer om:

Han var bistandsadvokat i Utøya-saken. Nå etterlyser han en landsdekkende ordning som tar tak i hatmeldinger og trusler.

Advokat Thor Harald Eike mener det må sterkere midler enn rosetog til i kampen mot hatmeldinger, og skrev derfor et innlegg om temaet i juli. Eike er overrasket over vendingen debatten har tatt.
Les mer om:

Årets bibliotekpris til Storhamar-ansatt

Skolebibliotekar Tiril Eike ved Storhamar skole er vinneren av fylkets bibliotekpris for 2017.
Les mer om:

Donerer bort ferdig puslespill

I oktober fikk han et puslespill på 33.600 brikker. Nå er bildet ferdig, og Thomas Eike ønsker å gi bort det ferdige resultatet.
Les mer om:

Thomas (16) skal pusle sammen 33.600 brikker

Det vil kreve tid og tålmodighet når puslespill-entusiast Thomas Eike (16) skal pusle sammen 33.600 brikker til et enormt puslespill.
Les mer om:

Gammel kjenning kan senke Vard

Tysværbuen Torstein Eike har en faretruende god statistikk mot Vard. Nå spiller han spiss for Frigg.
Les mer om:

– Interessen for tidligmusikk er dalende

Aldri før har det blitt delt ut mer penger til norske tidligmusikkensembler enn i 2016. Men interessen for stilen kan allerede være på nedadgående, tror fiolinist Bjarte Eike.
Les mer om:

Kristoffer blir Krisos

Kristoffer Eike dikta opp ein ny Star Wars-figur og laga seg eit kostyme. Så fann han eit miljø for likesinna.
Les mer om:

Olav har ventet på omsorgsbolig i 1,5 år

Olav Ragnar Eike (59) er lettere psykisk utviklingshemmet. Han venter på en leilighet som skulle stått ferdig for 17 måneder siden.
Les mer om: