Nyheter om Eikås


Even tente 41.000 julelys

Tirsdag tente Even Eikås 41.000 julelys i Eiketjønnveien i Søgne. Det er 5000 flere enn hos julelyskongen Kjell Rune Strømstad på Hornnes.

Følte seg 70 år yngre etter rulling med russen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: Søndag 12.

Kvinne døde av rabies: – Familien er veldig berørt

– Det er en forferdelig tung sak og en belastning for familien, sier smittevernlege Jens Eikås i Fjell kommune til VG.
Les mer om:

Frontkollisjon på Eikås i Jølster

To bilar har frontkollidert på Eikås i Jølster, og begge bilane har store skadar. E39 var stengd i begge retningar, men no er vegen delvis opna med manuell dirigering i nordgåande retning.
Les mer om:

Tidlegare Ørsta-spelarar tok NM-sølv i Sogndal

Noregsmeisterskapen i fotball for studentar, vart i helga arrangert i Sogndal. Blant dei deltakande var Maria Muren og systrene Frida og Tuva Eikås Hagen.

Krev sikring av farlege gruvehol(pluss)

I utmarka på Raudsand er det fleire usikra gruvehol, 36 år etter at gruva vart nedlagt. – Heilt uansvarleg at det ikkje blir sikra, meiner Perly Grande Eikås, som melde saka til politiet fredag.
Les mer om:

Mest småflikking før Tour des Fjords

- Noen småting må gjøres, men i det store og hele er den tekniske kvaliteten på løypa i Egersund god, sier Bjarte Eikås, teknisk leder og styremedlem i Tour des Fjords.
Les mer om:

Even (21) tente 22.000 julelys

Even Eikås har alltid elsket jula, men i år har det tatt helt av. 21-åringen har rigget opp over 22.000 julelys.
Les mer om:

Flere tar farvel før take-off

Her har har Stein Erik Johansen nettopp fått ansvaret for Lene Eikås Pettersens hund Rilo. Han og matmor skal begge med det samme flyet til Bergen – men hver for seg.