Nyheter om Eik


Are Strømland blir ny assistenttrener i EIK

Are Strømland, som selv har spilt fortball i 2. og 3. divisjon, har tidligere jobbet som trener for aldersbestemte lag og i Agder Fotballkrets med spillerutvikling.
Les mer om:

Nest-Sotra fortsetter å skrive kontrakter

Elmin Nurkic har signert kontrakten som binder han til Ågotnes og Nest-Sotra også i 2019 sesongen. Elmin, som kom til Nest-Sotra fra Varberg Bois i super-ettan i Sverige i slutten av juli, har vært fast inventar i Steffen Landro sitt forsvar denne høsten. En tydelig fornøyd sportslig leder Arve Haukeland er stolt når han kan fortelle at også Nurkic blir med videre. Dette er en spiller som har vært svært viktig for et bunnsolid Nest-Sotra i høst. Nurkic er også en person som bidrar til det gode miljøet som nå er et kjennetegn for de grønnkledde.

100 elever skal fremføre julesanger i kirka: – Vi håper selvsagt på utsolgt konsert

Elevene på musikklinja på Greveskogen arrangerer julekonsert i Eik kirke.
Les mer om:

Se bildene fra åpningen av pepperkake-Tønsberg!

Torsdag åpnet pepperkakebyen Tønsberg i biblioteket. Agnes Stock sang inn julen i biblioteket før ordfører Petter Berg høytidelig åpnet mini-Tønsberg. Etterpå viste 7.-klassingene fra Eik skole frem stolt sine egenproduserte gater i pepperkakedeig.

– Gøy om vi kunne utfordre de beste

– Jeg har tro på at vi kan gjøre det bra neste år, og det hadde vært gøy om vi kunne utfordre de beste lagene, sier Eik/Ørns nye trener Kim Thomassen etter å ha tatt en titt på neste års liste av motstanderlag.
Les mer om:

Strømsgodset-spilleren legger hanskene på hylla etter 21 år

38-åringen fra Tønsberg har vunnet det aller meste i norsk fotball, og kan nå snu seg og se tilbake på en spill for Eik Tønsberg, Sandefjord, Molde, Strømsgodset og landslaget. Espen Bugge Pettersen har stått for Strømsgodset i 124 kamper, hvor høydepunktet kom i 2015 da det ble seriesølv til klubben. Har strukket seg langt for Strømsgodset. (foto: godset) Les: Fire Premier League-klubber fotfølger Roma-spiller Denne sesongen mistet han etter hver hvert keeperplassen til Morten Sætra, noe som gjorde det lettere å ta avgjørelsen om å legge opp.

Eik-spiller trente med Vålerenga: – Jeg har lyst til å prøve meg på et høyere nivå

Ingen vet om Nuredin Syla, Alen Patros og Johan Gulliksen fortsetter i Eik. – Jeg har lyst til å prøve meg på et høyere nivå, sier Syla.
Les mer om:

Utbygger felte gammelt eiketre uten tillatelse

Grunneieren felte en gammel eik og ertet på seg både naboer og kommune.
Les mer om:

Hvis det er sånn folk på Eik er, kommer dette til å gå bra: – Eva er en humørspreder av de sjeldne!

I fire år har Eva (54) jobbet i kassen på Rema 1000 Eik. Der har hun delt ut mange smil.
Les mer om:

Korneiciks inn, Lie ut av EIK-målet

Keeper Alexander Lie er blant EIK-spelarane som ikkje blir med inn i 2019-sesongen. I staden har EIK henta Deniss Korneiciks frå Sandnes Ulf.
Les mer om:

Sterk pulje, men EIK-trenaren fryktar ingen

I året då klubben fyller 100 år, skal EIK gå ut i 100 i alle kampar, lover trener Ojan Bijan. Dét inkluderer sjølvsagt også kampane mot Fredrikstad, Moss og Levanger.

Her vil de bygge 400 nye boliger – men det kan bli lettere sagt enn gjort ...

Utbygger planlegger 400 nye boliger på Eik. Det er ikke sikkert kommunen er forberedt for det.
Les mer om:

Disse sjuendeklassingene baker sin drømmeby. Nå kan du også være med!

I år som i fjor kan du hjelpe til med å lage Tønsberg i pepperkaker, og sjuendeklassingene på Eik skole er godt i gang med dugnaden.
Les mer om:

Mange nye lag for Eiger

Oppsettet for neste års 4. divisjon i fotball er klart. Eiger og EIK II er i samme pulje, men denne gang unngår de å møte en del av de "faste" lagene fra Jæren.
Les mer om:

Lars (35) sitter med pennen klar

Midtstopperen fra Eik er tilbudt ny kontrakt med Sandefjord Fotball.
Les mer om:

Corovic blir med vidare

Midtbanespelar og årets børsvinnar i DT, Aleksandar Corovic, har forlengt kontrakten sin med EIK fotball ut 2019-sesongen.
Les mer om:

«Broen»-stjerne skal spille kronprinsesse Märtha i ny NRK-satsing

I serien «Atlantic Crossing» blir kronprinsesse Märtha en uformell, men sentral maktfigur i Washingtons politiske kulisser. Samtidig som hele verden står i brann, ser kronprinsesse Märtha at hun må gripe mulighetene til å ha politisk innflytelse. – Dette er en ufortalt historie om ei dame som har gjort en forskjell i verdenshistorien. En spennende rolle! Så langt har det ikke vært plass til kvinnelig påvirkning i vår fortelling om andre verdenskrig.
Les mer om:

«Hemmelig» suksess på Slotta - Gjeving Trevare leverer til landets fineste boliger

Skal det være et unikt kjøkken? Et stupebrett av ett eneste stykke eik? En spasialinnredet vinkjeller, hjemmespa eller stueinnredning? Eller kanskje rett og slett et håndlaget surfbrett? Gjeving Trevare kan levere. - Vi kan lage hva som helst, når som helst, sier Jan Marcussen.
Les mer om:

EIK har fått ny forsvarsspelar

Spanske Juan Manuel Cordero har signert for EIK.
Les mer om:

EIK får behalda toppscoraren sin

Bubacarr Sumareh har forlengt kontrakten med EIK.
Les mer om:

Fotballspelarane fekk bruka hendene

Aldri har EIK sine handballdamer møtt motstandarar som har hoppa høgare og støytt meir energisk enn då dei spelte mot fotballspelarar frå a-laget i same klubb.
Les mer om:

Flint og FK Tønsberg har inngått et samarbeid om toppfotballsatsing

Eik står utenfor, mens Flint og FK Tønsberg slår seg sammen.
Les mer om:

Støtte til julegran-tenning

FAU ved Kiellands Minde skole i Hovsherad ønsker også i år å samle folk i bygda til felles julegrantenning i Eik sentrum.
Les mer om:

- Verken Bryne eller EIK kan få mer enn terningkast fire

Lokalfotball-podden runder av fotballsesongen 2018
Les mer om:

Nabo avverget potensiell brann: – Hørte brannalarmen ule fra utsiden

Det som kunne blitt en brann i en bolig på Eik ble avverget av lydhør nabo.
Les mer om: