Nyheter om Eie


Hold deg fast - denne villaen har 12 rom og 3,3 mål tomt

SKIEN: Villaen fra tidlig 1900-tallet har helt fram til for et par år siden vært i samme families eie. Nå ligger den 450 kvadrats store villaen ute i markedet.
Les mer om:

Nå kan du få hus og hytte i ett på Malmøya: – Her kan du med god samvittighet dra på hytta

– Jeg har jobbet som megler i 33–34 år og det er ikke ofte jeg drar frem floskler som unik, men det må jeg nesten om denne eiendommen, sier Lars Faale i Eie Eiendom.
Les mer om:

Kjøpte huset for 700 000 - nå selges det for 3,95 millioner

BREVIK: Etter fire år i Jarle Sørensens eie selges nå Skipper Sørensens hus, et av Breviks eldste hus. En enorm restaureringsjobb er lagt ned.
Les mer om:

ÜLTRALYD med Doglover95: – Jeg vil få folk til å gråte

Ültralyd for kulturen. Spalten hvor vi gir norske artister i startgropa litt drahjelp, og gjør veien til folks øreganger litt kortere. Noe du, bandet ditt, eller noen du kjenner trenger? Gi meg en holla: oda@730.no I dag introduserer vi Doglover95. Doglover95, som trives best bak MSN-aliaset, balanserer på en knivsegg mellom hip-hop og jazz. En kombo vi skulle likt å høre mer av? I 2019 kom solodebuten, selvproduserte «Love». – Jeg lager en mix av grungy, psykotiske ting og vond grinemusikk. Jeg vil få folk til å gråte. Eller løpe til de får blodsmak i munnen. Eller klemme en venn.

Glazers lover Solskjær alt han peker på

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær er lovet støtte på historisk høye nivåer i sommer, kjøpekraften vil til og med overgå de 2 milliardene han har kjøpt for så langt. – Solskjær har levert inn en ønskeliste på fem spillere han ønsker å kjøpe til klubbsjefene og har fått et rungende ja. I fjor sommer hentet han inn Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka og Daniel James, mens vi i januar var vitne til Bruno Fernandes og Odion Ighalo kom til Old Trafford, så og vant.

Dette må du tenke på før du kjøper din første bolig: Fredrikstad-meglernes beste tips

FB har snakket med tre av byens meglere om hva man bør tenke på når man skal kjøpe sin første bolig. – Vær realistisk, man får som regel ikke drømmeboligen med en gang, sier Amund Tvete Hermansen (34) fra Eie Eiendomsmegling.
Les mer om:

– Det blir ikke idrett uten frivillige

Hele livet har Anne-Chatrine Sælleg (48) vært interessert i hest. – Om noen hadde sagt til meg da jeg var liten jente at jeg en dag kom til å eie seks hester, å drive som trener. Nei da hadde jeg aldri trodd på dem!
Les mer om:

Nå skifter de navn og ansetter flere folk: - Tar gjerne litt tid å finne de rette folkene

SKIEN: Meland og partners går ut av Partners-kjeden og heter nå Eie Eiendomsmegling Grenland.

Nå kan du kjøpe bolig sammen med Obos!

Nå lanseres en helt ny boligkjøpsmodell som gjør det mulig å kjøpe leilighet sammen med Obos. Slik skal flere kunne eie sin egen bolig.
Les mer om:

Nå kan du abonnere på bil – men dette må du passe på

Det finnes etter hvert mange alternativer til å eie sin egen bil.
Les mer om:

Nå kan du abonnere på bil – men dette må du passe på

Det finnes etter hvert mange alternativer til å eie sin egen bil.
Les mer om:

George Clooney kjøper tidligere storklubb i krise

Hva er man egentlig uten å eie en fotballklubb når pengene svir i lomma? Det har blitt popis å investere i det neste store håpet, filmstjernen Clooney er ikke unntaket. Nå ser det ut til at «Danny Ocean» ser på fotball som et ledd i transformeringen av spanske Malaga til Europas Hollywood. Byen huser en haug med grupperinger av film og TV-producere som lager serier for Amazon, Clooney inkludert. Fotballklubben Malaga har ligget med brukket rygg siden de forsvant ut av La Liga i 2018.

Full forvirring om hvem som eier denne speedbåten: – Minst tre ulike personer som hevder båten er deres

Flere stusset da en speedbåt med fire personer om bord gikk på grunn i Løperen midt på natten for noen uker siden. Politiet har nå tatt beslag i båten da flere personer hevder å eie båten.
Les mer om:

Sjekk den medlemsveksten! Slik kan du spare mange tusen kroner i året på bil

Å eie bil er et kostnadssluk. For mange er det store penger å spare på å bruke delebil. Sjekk om du er blant dem som kan tjene på å endre bilvanene.
Les mer om:

Naresh selger gatekjøkkenet på Karlsrud: – Det sto mellom det eller familien, da var valget enkelt

Har du drømt om å eie ditt eget gatekjøkken? Nå er det mulig å kjøpe det lille gatekjøkkenet vegg i vegg med Narvesen under Karlsrud T-bane.
Les mer om:

Her hugger han løs på det flunkende nye, svindyre, Ringnes-sponsede Steinway-flygelet med hyl og karatebevegelser

Hyung-ki Joo var blant artistene som bidro til en minnerik åpning av den åttende Hemsingfestivalen i rekken i Aurdal kirke onsdag kveld. Den britisk-koreanske pianisten var også en av de første som fikk legge hånd på det flunkende nye Steinway-flygelet som investor Christian Ringnes har spytta 200.000 kroner i potten for at festivalen skal få i sitt eie. Joo hadde imidlertid ikke akkurat silkehanskene på da han framførte sin svært ukonvensjonelle versjon av 250-årsjubilanten Ludwig van Beethoven sin udødelige «Til Elise» til stor latter fra publikum.
Les mer om:

Du trenger ikke eie egen bolig for å få drømmeutsikt – her er boligene i bydelen du kan leie

Forrige uke skrev vi om boligene man kan kjøpe med fjordutsikt i Bydelen. Her er oversikten over et utvalg av boliger til forskjellige priser du nå kan leie – hvor du fortsatt har utsikt ut over Oslofjorden
Les mer om:

Pogbas agent sender en drittpakke til Solskjær

Mens vi andre gleder oss over tre deilige poeng på Stamford Bridge, bruker Mino Raiolo tiden på å dele sin eder og galle. For agenten betyr det mindre om United lykkes, så lenge klienten hans fortsatt står utenfor moroa. Og det gjør Pogba så til de grader. Ankelskaden har sendt franskmannen helt ut av sesongen, der han nå nærmest har blitt glemt av supportere og presse. Det skal selvfølgelig agent Raiola ikke ha noe av.

Pogba-agent ut mot Solskjær: – Kan ikke eie et menneske

LONDON (VG) Den langvarige sagaen mellom Paul Pogba (26) og Manchester United ser ikke ut til å ende med det første. Nå har agent Mino Raiola (52) for første gang kvesset klørne mot Ole Gunnar Solskjær (46).

Pogbas stjerneagent fyrer løs mot Solskjær: – Du kan ikke eie et menneske

Paul Pogbas agent Mino Raiola kritiserer Ole Gunnar Solskjær for hans uttalelser om sin klient.

Stjerneagent fyrer løs mot Solskjær: – Du kan ikke eie et menneske

Paul Pogbas agent Mino Raiola kritiserer Ole Gunnar Solskjær for hans uttalelser om sin klient.

Pogbas stjerneagent fyrer løs mot Solskjær: – Du kan ikke eie et menneske

Paul Pogbas agent Mino Raiola kritiserer Ole Gunnar Solskjær for hans uttalelser om sin klient.

Stjerneagent fyrer løs mot Solskjær: – Du kan ikke eie et menneske

Paul Pogbas agent Mino Raiola kritiserer Ole Gunnar Solskjær for hans uttalelser om sin klient.

- Kupping er en uting, sier eiendomsmeglere på Nordstrand. Nå ber de om påmelding til visninger

Nå kan du melde deg på visningene som Eie Bekkelaget & Nordstrand arrangerer. De startet det nye konseptet for å bedre kvaliteten, fordi det forplikter mer av dem som kommer og kan bidra til å forhindre at boliger kuppes før visning.
Les mer om: