Nyheter om Eie


Ville rive og selge. Nå blir det historiske bygget stående: – Har fått mange reaksjoner

Nå er det besluttet at det tradisjonsrike samfunnshuset beholdes i kommunens eie.
Les mer om:

Hans Andreas (36) er tilbake etter fem år, og nå er han sjef: – Deilig å komme hjem

Etter fem år som butikksjef i en Rema 1000-butikk på Notodden, har Hans Andreas Eie overtatt ansvaret der han for 18 år siden startet opp som ung gutt.
Les mer om:

SV-leder etter skattesmell på Stortinget: – Folk må få eie sin historie

Fungerende SV-leder Kirsti Bergstø vil ikke oppfordre stortingsrepresentanter til å være åpne om personlige skattesmeller etter pendlerbolig-sakene.
Les mer om:

Du kan bare glemme å se sport i fremtiden, med mindre du har Apple TV

Apple som har en strategi at de skal eie absolutt alt og Major League Soccer (MLS) har avtalt at Apple TV-appen vil tilby streaming av hver eneste MLS-kamp de neste 10 årene. Apple hevder at seere «over hele verden» kan «se alle MLS, Leagues Cup og velge MLS NEXT Pro og MLS NEXT-kamper på ett sted – uten noen form for reklameavbrudd i lokale sendinger eller behov for en tradisjonell pakke med betal-TV». Allerede er en rekke sporter, spesielt i USA kjøpt, noe som betyr at alle andre kanaler stenges ute.

Har vært i familiens eie i 74 år – nå kan den sette prisrekord: – Selger med tungt hjerte

Sist det ble solgt en bolig i Skøyen Allé i bydel Østensjø var i 2008.
Les mer om:

Utsetter vanskelig avgjørelse: – Innbyggerne må få mer informasjon

Spørsmålet om Tysvær skal nedklassifisere 14 kilometer av 136 kilometer kommunale veier til privat eie, ble utsatt i det siste kommunestyremøtet før sommeren. De folkevalgte mener innbyggerne ikke er godt nok informert.
Les mer om:

BBC: Tidligere Manchester United-boss leder kjøp av Everton

Newcastle ble til slutt solgt, Chelsea det samme. Som en av de desidert råeste eksportvarene i sportsverden, er investorer fra de fleste kontinentene på jakt etter å eie en Premier League-klubb. I den blåe delen av Liverpool har Everton-eieren signalisert at han har gått lei av av å dra lasset alene. Fahrad Moshiri gikk tidligere i måneden ut og beklaget overfor Everton-supporterne for feilvurderingene på overgangsmarkdedet de siste sesongene, det er ingen hemmelighet at han er åpen for nye investorer i klubben som kan bidra med kapital – eller like godt overta aksjemajoriteten.

Utleie i egen bolig – dette bør du vite

Å eie bolig er typisk norsk og ikke like vanlig i andre europeiske land. Likevel er det mer enn én million boligleietakere i Norge, og mange kjøpere jakter på eiendommer med utleiedel.
Les mer om:

LeBron James ønsker å eie sitt eget NBA-lag

Basketballstjernen LeBron James avslører en drøm om eierskap i et lag i NBA. Det skal etter stjernens planer være basert i Las Vegas. Det forteller Lakers-spilleren ifølge NBC. – Jeg vil eie et lag. Jeg vil ha et lag i Vegas, sier den firedoble NBA-mesteren. Ifølge kanalen er det snakk om at det en gang skal komme et lag til gamblingbyen, og James har intensjoner om å kjøpe det. NBC melder imidlertid at det er Seattle som per nå er mest aktuelt for å få sitt eget NBA-lag. James kan uansett ikke eie et lag så lenge han selv spiller.
Les mer om:

Volvoen er to år eldre enn Mats: – Dette er ikke en rånerbil

Det er ikke alle som kan si at de eier en bil som er to år eldre enn seg selv – men det kan Mats Tjønnheim. Den trofaste Volvo'n har vært under hans eie i tre år, og slik skal det forbli.
Les mer om:

Marihuana blir lovlig i Thailand

Thailand har som første asiatiske land gjort det lovlig å dyrke og eie marihuana. Men det gis ikke et klart grønt lys fra myndighetene til å røyke planten.
Les mer om:

Han vil ikke kjøpe, men kan likevel ende opp med 4,5 prosent av SAS

Norge kan ende opp med å eie rundt 4,5 prosent i SAS, selv om næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) sier nei til…

Hvorfor ønsker så mange å eie hytte? Jeg vil mye heller leie!

Vi nordmenn lider av hyttegalskap, og hele 22 prosent av oss eier egen fritidsbolig. Det er et ganske imponerende høyt tall, spør du meg. Samtidig undrer jeg meg over hvorfor det ikke er flere som leier fremfor å eie hytte. Og her skal jeg forklare hvorfor!
Les mer om:

Abonnere på bil? Forbrukerrådet fant store forskjeller

Denne måten å eie bil på øker kraftig.
Les mer om:

Trump: Texas-skoleskytingen viser at flere bør eie våpen

Skoleskytingen i Uvalde i Texas der 21 mennesker ble drept denne uka viser at flere amerikanere bør eie våpen, ikke motsatt, ifølge ekspresident Donald Trump.

Trump talte til våpenlobbyen: Skoleskytinger viser at flere bør bære våpen, ikke motsatt

Noen dager etter skoleskytingen i Uvalde i Texas samlet våpenlobbyen NRA seg i Houston. Massedrapet viser at flere bør eie våpen, sa ekspresident Donald Trump.

Jan Ove ble ufør etter å ha krasjet i fylla – nå følger han drømmen om å bli bonde

Etter ei trafikkulykke i 2014, ble han ufør og havnet i rullestol. Nå har Jan Ove Selnes jobbet seg tilbake som avløser, men han gir seg ikke her: 29-åringen vil eie sin egen gård.
Les mer om:

Ber russ takke nei til «smart» løsning

De signerer leiekontrakter på opptil en million for å slippe ansvaret med å eie russebuss. Men så får mange et overraskende tilbud. Forbrukerrådet anbefaler russen å si nei.
Les mer om:

Enebolig til 15 millioner: - Det er sjelden slike sørlandsperler selges ut av familien

Eiendomsmegler Trude Walle i Privatmegleren er spent når hun nå har ansvaret for å selge en strandeiendom som har vært i samme families eie i mange år.
Les mer om:

Leander Eie Jakobsen sikret seieren for Midtbygden

Leander Eie Jakobsen sikret seieren for Midtbygden
Les mer om:

Skatteetaten tar pant i Kygos gigantvilla i Bergen

Leander Eie Jakobsen sikret seieren for Midtbygden

Fjerde seier på rad for Hjelmeland 9er

Leander Eie Jakobsen sikret seieren for Midtbygden
Les mer om:

Adrian Risholm Hansen avgjorde for Bryne

Leander Eie Jakobsen sikret seieren for Midtbygden

Ny seier for Hundvåg

Leander Eie Jakobsen sikret seieren for Midtbygden
Les mer om: