Nyheter om Eie


Er det OK å ha det så gøy bak rattet?

Vi vet at vi aldri kommer til å eie en slik bil. Vet også at vi neppe skal sitte bak dette rattet igjen. Men vi hadde virkelig unnet gode venner en eneste liten tur i livet i BMW M550i xDrive.
Les mer om:

Tester ut nytt leie-eie-boligprosjekt

For å hjelpe unge inn på boligmarkedet tester FØ Eiendom AS en ny leie for å eie bolig-variant på Søyland i Flekkefjord.
Les mer om:

Tester ut nytt leie-eie-boligprosjekt

For å hjelpe unge inn på boligmarkedet tester FØ Eiendom AS en ny leie for å eie bolig-variant på Søyland i Flekkefjord.
Les mer om:

Bonden på Reins Kloster

Han flytta fra Rissa som 17-åring og hadde ingen planer om å komme tilbake. Han skulle bli kunstner. Etter 20 år i utlendighet valgte han likevel å dra tilbake til stedet han ble født, Reins Kloster. Herregården som i vikingtiden var en kongsgård og som også skal ha vært i Harald Hårfagres eie.
Les mer om:

Seks vil leie for å eie

Etter utlysning i 2017 kom det inn seks søknader til Flekkefjord kommune som gjerne vil inn i ordningen med å leie kommunal bolig med en avtale som på sikt gjør det mulig for leietagerne å kjøpe boligen de leier.
Les mer om:

«Århundrets største oppdagelse» til salgs for 800 millioner

Det eneste Leonardo da Vinci-maleriet i privat eie ble kjøpt for 500 kroner i 1958. Nå skal det under hammeren for rundt 800 millioner kroner.
Les mer om:

Hyttetur med historisk sus

NISSEDAL (NRK): Spredt rundt i Norge ligger over 70 hytter i Statskogs eie. Hyttene ligger ofte i gode jakt- og fisketerreng og er populære blant dem som ønsker en nostalgisk hyttetur med enkel standard og doturer i blafrende stearinlys.
Les mer om:

Den ene er mye skumlere å eie enn den andre

SUV-dilemma: Ny Mazda eller eldre Porsche?
Les mer om:

Mari (55) samler på kuer

GRAN (VG) Som liten jente drømte Mari Engen Espen (55) om å eie ei levende ku. I dag er drømmen mer enn oppfylt.
Les mer om:

Hvem skal eie barnehagene våre?

Spørsmålet om muligheten til å gjøre seg rike på drift av private barnehager ble det enste utdanningspolitiske spørsmålet med en viss oppmerksomhet i valgkampen.
Les mer om:

Er du en av dem som heller bør leie enn eie?

– Til tross for at boligkjøp ofte er en smart investering er det flere situasjoner der det likevel ikke er å anbefale.
Les mer om:

Etterlyser veteraner

I forrige uke delte områdesjef Sten Eie ut Forsvarets Medaljer for internasjonale operasjoner. Men fremdeles er det veteraner som ikke har fått sin medalje.
Les mer om:

Du bør fremdeles eie fremfor leie

I går meldte flere medier at det fort kan lønne seg å leie bolig fremfor å eie de neste årene. DNB Markets var klare i sin tale, som riktignok tok for seg Oslo-området. Alex Modahl i DNB Eiendom mener at…
Les mer om:

DNB: – Billigere å leie enn eie i Oslo

DNB mener det vil ta rundt tre år før boligprisene i Oslo er tilbake på nivået fra sist vår. Dermed kan det være billigere å leie enn å eie på kort sikt.
Les mer om:

Billigere å leie enn eie i Oslo

DNB mener det vil ta rundt tre år før boligprisene i Oslo er tilbake på nivået fra sist vår. 
Les mer om:

Kommunen holder ikke egen frist

En forstøtningsmur på Eie i Eigersund har rast ned til fortvilelse for naboer og til fare for omgivelsene. Planteknisk utvalg ga i mai kommunen åtte uker på seg til å sikre muren. Fristen er ute for flere uker siden.
Les mer om:

Full perrong i Egersund

Et folkehav møtte Sommertoget på Eie i formiddag.
Les mer om:

Har solgt Tufte-truser for over 100 mill.

– Jeg er ikke nok en utøver som har solgt navnet sitt for at andre skal tjene penger, sier Olaf Tufte (41) som vil fortsette å eie sitt eget klesmerke.
Les mer om:

Mener dieselbileiere ikke har noe å frykte

Dieselbilens fremtid er usikker etter utslippsjuks og krisemøte, men Norges Bilbransjeforbund ser ingen risiko ved å eie en dieselbil i Norge.
Les mer om:

De vil leie bobil — ikke eie

Lians Caravan & Fritid startet opp i vår med utleie av bobiler og campingvogner. Trenden er at stadig flere kommer til Bardufoss og drar ut på ferie i Midt-Troms og på Senja med leid bobil.
Les mer om:

– Har mange planer for dette området

Nå som Djupvåg båthavn endelig er i kommunal eie, er det flere planer på trappene. Nå er blant annet båtutslippet åpent for alle.
Les mer om:

Flere boliger med Høyre

Med den nye byggeforskriften gjør regjeringen det billigere å bygge boliger, så flere kan eie eget hjem.
Les mer om:

Lundteigen mener staten fortsatt bør eie sjukehusbygget i Kristiansund

Sp-politikeren gir råd til politikerne i Kristiansund.
Les mer om:

Sover seg til suksess

I løpet av 32 år i familien Skrams eie, har Cochs Pensjonat ennå ikke hatt underskudd.
Les mer om:

Skruefabrikken kjøpes opp av arendalsselskap

Etter 99 år i Holtefamiliens eie er det slutt. Arendalsbaserte Otterlei Group har inngått avtale om å ta over fabrikken.
Les mer om: