Nyheter om Eidissen


Disse næringene har de mest tro på

12. september går første runde av DNB NXT av stabelen i Bodø. Investor Benn Eidissen roser investor Ingri Sivertsen for å gå veien fra oppdrett og se mulighetene i andre næringer.

I potten ligger 300.000 kroner til vinneren: – Det er plass til mange flere gründere

Investorene Ingri Sivertsen og Benn Eidissen er klare til å hjelpe gründere som har gode ideer.
Les mer om:

Hogne Eidissen: – Ønsker å bli blant de aller beste(pluss)

Alle de fire kommunene som skal bli nye Senja kommune ligger langt ned på årets kommunebarometer. – Vi har veldig gode forutsetninger, sier prosjektlederen.
Les mer om:

Bodø/Glimt hyller Harald «Dutte» Berg med en statue

Da ideen om en statue av Bodø/Glimt legenden Harald «Dutte» Berg først kom i 2006 var alle unntatt legenden selv overbevist om at det var noe klubben burde gjøre. – Det måtte 12 års overtalelse til og en kvinne før Dutte med på å reise en statue av han. – I tillegg måtte et løfte om bidrag til Glimt-akademiet på bordet.  Harald Berg har spilt for Bodø/Glimt i to omganger i nesten 20 år, og i tillegg levert en strøm av gutter som også har levert år med spill for laget og for landet.

Flom av ideer for turist-satsing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Men det er ikke nødvendigvis en flom av turister Sulis ønsker seg.Alt for noen - Målet er ikke å kjøre busslass etter busslass med folk til Sulis.

Stjernelag hyller Terje Nilsen i Stormen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den store konserten går av stabelen mandag 24. juni klokka 20. Billettsalget starter i morgen, torsdag klokka 10.00.En unik hendelse og en uforglemmelig musikalsk opplevelse står det i pressemeldingen fra Stormen. Disse skal fremføre Terje Nilsens låter: Maria Haukaas Mittet, Tungtvann, Halvdan Sivertsen, Helge Jordal, Frode Alnæs, Eva Trones, Kråkesølv, Elisabeth Moberg, Jan Gunnar Hoff og Terje Berg.

Landslagsstjernene hyller Kobberløpet etter Opplyst-pris

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BODØ: Jubelen sto i taket da Mosti - på vegne av Kobberløpet - mottok Ambassadørprisen under Opplyst-konferansen i Bodø torsdag kveld.- Dette betyr mye for Kobberløpet. I dag bør alle hjemme i Sulis ta seg en skål.

Verdens beste skilag på plass i Sulis

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Det sier trener Eirik Myhr Nossum.Mandag kveld kom han til Sulis. Da hadde åtte løpere allerede fått seg ei treningsøkt i det de omtalte som glimrende løyper.Etter en utsøkt middag satte hovedtreneren seg ned med Saltenposten.For andre år på rad er herrelandslaget i Sulis på oppstartssamling.La grunnlaget her - Vi evaluerer og planlegger. Vi er ikke her først og fremst for å trene oss i hjel.

Mosti er nominert til tre priser under Opplyst

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Mona Mosti er tredobbelt nominert i to kategorier under Opplyst 2019, næringslivet i Saltens egen Oscarutdeling. - Jeg har gått rundt og grått litt jeg, etterhvert som meldingene om nominasjonene nådde oss. Ja, jeg blir rørt når folk legger merke til det arbeidet vi legger ned i her oppe i Sulis, sier Mona Mosti. Ambassadør Hun er selv nominert til «Årets ambassadør».

Mona og ildsjelene vil legge til rette på nytt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Det sier Mona Mosti. Hun var sentral da langrennslandslaget gjestet Sulitjelma for elleve måneder siden.Hun og mannen driver firmaet Fjellfarer som hadde regien og var sentrale i forbindelse med samlingen.Les også: Verdens beste vil tilbake til SulisGod mat Monas selskap sørget for innkvarteringen og de hadde leid inn en kokk som lagde maten.

Henter verdens beste distanseløper til Kobberløpet og Sulis

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Gladmeldinga kom tirsdag fra kobberløpskamerat Geir Wenberg. Wenberg fisk og Eidissen Consult er vertskap for verdens fremste distanseløper når han kommer til Sulitjelma, skriver arrangøren i en pressemelding.- Det er en historisk dag for oss, sier daglig leder i Kobberløpet, Mona Mosti.- Jeg måtte sette meg da jeg fikk telefonen med denne gladmeldinga fra Benn Eidissen og Geir Wenberg.

Pål Golberg skal stake sitt første Kobberløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Pål Golberg slutter seg til «Team Eidissen» under det 51. utgaven av Kobberløpet som går av stabelen i Sulitjelma lørdag 6. april. Benn Eidissen er allerede vertskap for Martin Johnsrud Sundby, Niklas Dyrhaug, Didrik Tønseth, HC Holund og skilegenden Bjørn Dæhlie. Eidissen er glad for å få en toppløper til på gjestelista.- Golberg imponerte under lørdagens NM-femmil på Lygna.

Benn Eidissen legger 100.000 på bordet for å gjøre Olsen til TIL-spiller

Tror flere kan være med på å gi TIL-ledelsen en «gratispakke».
Les mer om:

Tidligere Glimt-leder vil bidra med 100.000 om TIL signerer Trond Olsen

Benn Eidissen ga et sekssifret beløp da TIL hentet Morten Gamst Pedersen i 2016. Nå er han klar til å bidra til en signering av Trond Olsen.

Tidligere Glimt-leder vil bidra med 100.000 om TIL signerer Trond Olsen

Benn Eidissen ga et sekssifret beløp da TIL hentet Morten Gamst Pedersen i 2016. Nå er han klar til å bidra til en signering av Trond Olsen.

Tidligere Glimt-leder vil bidra med 100.000,- om TIL signerer Trond Olsen

Benn Eidissen ga et sekssifret beløp da TIL hentet Morten Gamst Pedersen i 2016. Nå er han klar til å bidra til en signering av Trond Olsen.

Han er en av Nord-Norges rikeste. Nå vet ikke Benn sin arme råd etter måneder med parkeringskrøll

Benn Eidissen betaler for fast parkeringsplass hele året, men får likevel nye regninger hver gang han er på Tromsø lufthavn.
Les mer om:

Han er en av Nord-Norges rikeste. Nå vet ikke Benn sin arme råd etter måneder med parkeringskrøll på Tromsø lufthavn

Benn Eidissen betaler for fast parkeringsplass hele året, men får likevel nye regninger hver gang han er på Tromsø lufthavn.
Les mer om:

Benn Eidissen: - Terje kommer til å stå der i all evighet

- Det er så ubeskrivelig trist at han er død. Han har gitt så mye til så mange, sier Benn Eidissen.
Les mer om:

Industrileder, gruveslusk og Kobberløpsdeltaker Robert Hermansen er 80 år

Hedersmannen Robert Hermansen fyller 80 år tirsdag 26. februar 2019. Gratulerer med dagen, gode venn!, skriver Benn Eidissen i denne gratulasjon til jubilanten.
Les mer om:

Næringslivstoppen Benn Eidissen (60) fløy fra Bodø til Tromsø – og kjørte til Narvik for å få med seg åpningen av Hålogalandsbrua

– Du må tilbake til åpningen av flyplassene i Bodø og Tromsø for å finne enkeltprosjektet som er større enn dette, mener Benn Eidissen.

Benn Eidissen fløy fra Bodø til Tromsø – og kjørte til Narvik for å få med seg åpningen av Hålogalandsbrua

– Du må tilbake til åpningen av flyplassene i Bodø og Tromsø for å finne enkeltprosjektet som er større enn dette, mener Benn Eidissen.

På samme lag i ett år til

Ingrid Mathisen (22) satser videre i skisporet, blant annet med støtte fra Benn Eidissen.
Les mer om:

Dramatiske tall for Midt-Troms(pluss)

I løpet av tre kvartal har det samlet blitt 77 færre innbyggere i Midt-Troms kommunene. – Dette er uansett tall jeg ikke liker, sier Hogne Eidissen.
Les mer om:

Manchester United på shopping i Norge

I dag kom representanter fra Manchester United til Tromsø for å sikre seg en avtale med stortalentet Isak Hansen-Aarøen. Det er ikke mulig for en utenlandsk klubb å hente spillere før de er 16 år gamle, men de har mulighet til å skrive en såkalt forhåndsavtale.  – De er ikke alene, i fjor var Liverpool på besøk i samme ærend, noe som førte til treningsopphold. Les: Liverpool-spilleren: «Denne ligaen er latterlig!» Slike avtaler har blitt mer og mer vanlige og har den fordelen at små klubber kan få mer penger til utvikling av spilleren.