Nyheter om Eide


Innrømmer galskapen - satser på verdensrekord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg skjønner godt de som mener jeg er gal, eller til og med litt syk. Men jeg har alltid reist mye, og trives med å være underveis. Og så har jeg god tid, sier Andreas, eller Andy som de fleste kaller ham.Hvis alt går etter planen tar han siste båt fra Ushuaia i Argentina 16. mars til neste år.

Går knallhardt ut mot regjeringen: – Gjør vondt å høre disse historiene

Justispolitisk talsmann i SV, Petter Eide, sier at etterforskning av voldtekter er det største kriminalpolitiske problemet vi har i Norge.
Les mer om:

Mari Eide vant Jomfrulettfjellet rundt for tredje gang og dermed ble vandrepokalen hennes

Mari Eide og Harald Øygard med sterk innsats i den 35. utgaven av Jomfruslettfjellet rundt, som ble arrangert søndag.
Les mer om:

Billettene til cupfesten på Eide går unna så det suser

1500 billetter til storkampen mot Molde ble lagt ut før helga. Nå er 500 av dem borte.
Les mer om:

Billettene til cupfesten på Eide går unna så det suser

1500 billetter til storkampen mot Molde ble lagt ut før helga. Nå er 500 av dem borte.
Les mer om:

Fikk et årsresultat på 25,5 millioner kroner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDLAND: Coop Nordland har gjennomført årsmøte.

Millionoverskudd for Coop Nordland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Solgte alt hun eide – nå har hun åpnet påskeparadiset

Hele vinteren har Solveig (50) bodd alene på snaufjellet og jobbet på spreng for å restaurere den 100 år gamle turisthytta. Nå har hun åpnet dørene og tar i mot sine første gjester.
Les mer om:

Seier og løyperekord til Eirik Brandsdal - Mari Eide vant også

Duoen Eirik Brandsdal og Mari Eide satte konkurrentene på plass over 27 kilometer søndag.
Les mer om:

Bygda og banken feira Mari og VM-medaljen

Bronse på langrennssprint i under VM i Seefeld i vinter var i overkant av kva både Mari Eide frå Beitostølen sjølv og heile ski-Norge hadde våga å håpe på. Desto større grunn til ei markering på heimebane no etter sesongslutt.
Les mer om:

– Det hadde tatt kortere tid å bygge et helt nytt hus enn å totalrenovere dette

Da de flyktet fra krigen i Kosovo, var alt de eide brent til jord. 20 år senere har boligdrømmen endelig gått i oppfyllelse. Det har vært en lang vei å gå.
Les mer om:

– Har ventet lenge på denne kampen

Djerv 1919-trener Endre Eide sier at serieåpningen ikke kan komme fort nok.
Les mer om:

Eide har bestemt seg: Bronsevinneren fortsetter langrennskarrieren

Mari Eide (29) vurderte å legge opp etter VM-bronsen. Nå er hun topp motivert for en ny sesong.
Les mer om:

Raushetspris til lokal foregangskvinne

Etter en gjennomgang av flere mulige kandidater, kom juryen til at Marit Eide Dahl skulle få den lokale Jobzone Raushetspris for 2019. – Jeg har knapt fått igjen pusten, sier prisvinneren sjøl etter utdelinga.
Les mer om:

Arbeidet er snart i gang igjen

Byggherre Suldal kommune betalar ut ein del av pengane dei har halde tilbake frå entreprenøren, og dermed blir det slutt på stillestanden i arbeidet på Suldal Bad. Stopp sidan februar Der har det vore full arbeidsstans sidan 21. februar, og ingen har sidan turt å seia noko om når badeanlegget kan stå ferdig. Stoppen kom som følgje av at Suldal kommune heldt tilbake pengar som sikring for framtidige dagmulkt-krav.

– Vegsaka må avklares (pluss)

Planutvalget i Eide er positiv til planforslaget om en turistsatsing på Snipa over kalksteinsgruvene på Nås, som også omfatter en omstridt veg fra nåværende tunnelåpning opp til bygget som er tenkt reist.
Les mer om:

– Vi kan ikke regne med å få med oss tre poeng framover hvis vi slipper inn så enkle mål

Djerv 1919 snudde 0–2 til 4–2 borte mot Brodd i generalprøven før neste helgs seriestart. Det var trener Endre Eide naturligvis godt fornøyd med. Ikke like fornøyd var han med at laget hans slapp inn to alt for enkle mål.
Les mer om:

- Dette er et stort og viktig løft for mer likestilling i politikken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi er altså samlet på landsmøtet til Arbeiderpartiet i Oslo. Der er det uvanlig mange kvinner, sier ordførerkandidat i Sola Ap og leder av kvinnenettverket i Rogaland Ap, Siv-Len Strandskog.Det er rekordmange kvinnelige ordførerkandidater i Ap før valget i høst. 42 prosent av ordførerkandidatene er kvinner, noe som er en økning på ti prosent siden valget i 2015.- I Rogaland er tallet enda høyere.

Eide sterkt kritisk til nedlegging (pluss)

Etter initiativ fra representanten Birgit Dyrhaug (Sp) drøftet Eide formannskap torsdag situasjonen som har oppstått etter vedtaket om nedlegging av fødeavdelingen i Kristiansund.
Les mer om:

Agenter med flaks(pluss)

Elevene i klasse 4 B på Eide barneskole var både dyktige og heldige. Batterijakten til Miljøagentene skaffet dem plass blant de 49 fremste klassene i landet og førte til at de fikk en premie på 10.000 kroner.
Les mer om:

Lise fra Elnesvågen sa opp jobben for å bli fotballproff

Samme dag som overgangsvinduet stengte fikk Lise Janbu Eide et tilbud hun ikke kunne si nei til. En time før fristen gikk ut ble hun klar for toppserieklubben Fart på Hamar.
Les mer om:

Lise fra Elnesvågen sa opp jobben for å bli fotballproff

Samme dag som overgangsvinduet stengte fikk Lise Janbu Eide et tilbud hun ikke kunne si nei til. En time før fristen gikk ut ble hun klar for toppserieklubben Fart på Hamar.
Les mer om:

Beiarn Challenge utfordrer hele bygda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Beiarn: - Jeg skulle vel alltids ha kommet meg opp den bratte lia på ski, men ned igjen? Nei, da måtte noen ha henta meg, sier Kari Anne Steinåmo i Arena Beiarn, og ler hjertelig.Hun er likevel med og arrangerer det spektakulære turrennet.- Ja, det er helt rått å se når de slipper seg ned bakkene! FLOTT UTSIKT.

- Hadde ikkje posisjonen styrt denne kommunen, hadde økonomien vore betrakteleg verre enn han er i dag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tysdag kveld gjekk eit nesten samrøystes kommunestyre inn for dei budsjettjusteringane som gjekk gjennom i formannskapet. Altså at den opne barnehagen på Bryne får halda fram, og at stillinga som kulturhussjef blir vakant i eitt år.Men før votering var det fleire hissige ordvekslingar mellom posisjon (H, KrF, Frp, V) og opposisjon.- Ingen uventa situasjon - Den situasjonen me er oppe i nå er svært alvorleg.

Mari avsluttet spesiell sesong på mesterlig vis

På fredagens fem kilometer friteknikk gikk Mari Eide inn til en femteplass på tida 12.55,2. Hun var 40,6 sekunder bak norgesmester Therese Johaug i mål.
Les mer om: