Nyheter om Eide


TV 2 frifinnes for ærekrenkelser

I Oslo tingrett ble TV 2 dømt for ærekrenkelser mot hjernekirurg Per Kristian Eide. Nå er kanalen frifunnet i lagmannsretten. 
Les mer om:

TV 2 frikjent i lagmannsretten

Lagmannsretten har kommet til at TV 2 AS, journalistene og redaksjonssjefen i TV 2, må frifinnes for krav fra nevrokirurg Per Kristian Eide om oppreisningserstatning.
Les mer om:

Frp-politiker om Barth Eides fossilbil-utspill: – Mobbing av landets bilister

Morten Stordalen (Frp) synes lite om at Espen Barth Eide (Ap) oppfordrer folk til å tenke seg om to ganger før de kjøper en fabrikk-ny fossilbil. – Ikke et fnugg av mobbing. Det er ikke kritikk av folk som bruker fossilbil, svarer Eide.  

Barth Eide (Ap) oppfordrer folk til å tenke seg om før de kjøper ny fossilbil

– Det å kjøpe seg en helt ny fossilbil er ikke et fornuftig privatøkonomisk valg, for det kommer til å koste stadig mer, sier stortingspolitiker Espen Barth Eide (Ap).

– Dette godtar vi ikke!(pluss)

Et samlet politisk miljø i Eide reagerer kraftig på forslaget om avvikling av tannklinikken i kommunen. Klinikken har vært uten tannlege siden juli, og stillingen har ikke blitt lyst ut.
Les mer om:

Minneord Halldis Rørvik

Halldis blei født den 8. juni i 1922 på garden Rørvik. Foreldra var Serina og Andreas og Halldis va yngstabadne i ein søskenflokk på fem jenter. Hu snakte litt om det, av å te, at det sikkert va ein skuffelse for morå å faren atte hu òg va ei jenta. Dei hadde nok sitt føre seg – og håpa på ein odelsgut denne gongen. Men ka sko nå dei med nåken odelsgut, så hadde fått fem så flotte og flinke jenter. Halldis gjekk på skulen på Ås. Det var lang veg, minst ein time å gå i allslags vêr og vind.

Lokal investor handler eiendom i sentrum for 7 millioner kroner(pluss)

Trønderenergibygget i Åfjord har fått nye eiere. Bak oppkjøpet står det lokalt eide selskapet Så Anleggspark As.
Les mer om:

Derfor bør du unngå å bruke denne dingsen hjemme

For ni år siden gikk det fryktelig galt mens Bjørn Stolt og familien var borte fra hjemmet. Huset tok fyr, og de mistet nesten alt de eide.
Les mer om:

På topp i Gjemnes, Eide og Rauma(pluss)

Kvinner toppar inntektslistene i tre av kommunane i Romsdalsregionen. Men på øvste delen av listene er det langt mellom damene.
Les mer om:

Svar til Øivind N. Tolfsen: Jeg takke alle som virkelig står opp mot slike fordommer

– Heldigvis blir det mindre om mindre av slike fordommer år for år, skriver Aleksander Eide i sitt svar til Øivind N. Tolfsens angrep på homobevegelsen.
Les mer om:

Fem tannklinikker blir lagt ned(pluss)

Fylkeskommunen sliter med å skaffe tannleger til flere av de minste tannklinikkene. Det fører til at tannklinikkene i Midsund, Aukra, Eidsvåg, Eide og Batnfjordsøra avvikles, foreslår fylkesrådmannen.
Les mer om:

Nye kostar på snøbrøyting

Bedrifta i Sandsbygda har fått kontrakt på to rodar, brøyteruter, dei neste fire åra. Det er to kalde i lufta denne morgonen, og på nutane ligg snøen og lurer. Dei tre karane utanfor garasjen på Kløv er klare, ikkje berre til å brøyta snø, men til å kosta vekk det kvite som legg seg på vegane. Frå gras til grus og snø Selskapet til Eide har dei siste åra slått seg opp på tenester innan landbruket, som mellom anna slått og balling. Men nå treng ikkje traktorane gå i hi.

Farmor Foldøy, bokdebutant på nær 90 år, samla eit fullt sanitetshus

Anledninga var boksleppet til Kari Utne Foldøy, som er ute med debut-boka Dikt og forteljingar. God hjelp Forfattaren har skrive heile livet, og nå syntest to av barnebarna det var på tide å samla nokre av skattane mellom to permar. Ane Hoås Foldøy og Solfrid Eide Foldøy spurde mållaget og gamlelæraren Ingvar Olimstad om hjelp, og onsdag kveld var dei klare til å presentera boka med Suldal mållag som utgjevar. Travelt slepp Fargerike Kari Utne Foldøy, som fyller 90 år i april, fekk ein travel kveld.
Les mer om:

Dømt for trygdesvindel etter Spania-tur: – Mistet alt jeg eide

48-åring er en av flere nordmenn som nå håper å få gjenopptatt Nav-sakene der de er blitt uberettiget dømt og i noen tilfeller fengslet.
Les mer om:

Amnesty Norge kritiserer influencer på Instagram

Har du noen gang tenkt at en influencer opptrer dårlig eller reklamerer for noe uetisk? Du kan maile, skrive kronikk eller hekse på Jodel, men det mest effektive er kanskje å gå rett til kilden. Det har Amnesty Norge gjort. Kenza Zouiten (28) er en av Nordens største nettprofiler med hele 1,9 millioner følgere på Instagram.  Stockholm-bloggeren koser seg denne uken glugg på reise i Dubai, noe norgeskontoret til Amnesty har fått med seg. Innleggene fra familieferien er reklame for det statlig eide turistselskapet Visit Dubai. Under lekre feriebilder postes det for det meste hjerter og kommentar

For to år siden spilte han 4. divisjon for Eide. Nå er Træff-stopperen på vei til 1. divisjon.

Stian Samdal (25) var glad for interessen fra 2. divisjon. Så rykket Stjørdals/Blink opp i 1. divisjon. – Det er litt surrealistisk, sier Træff-spilleren.
Les mer om:

For to år siden spilte han 4. divisjon for Eide. Nå er Træff-stopperen på vei til 1. divisjon.

Stian Samdal (25) var glad for interessen fra 2. divisjon. Så rykket Stjørdals/Blink opp i 1. divisjon. – Det er litt surrealistisk, sier Træff-spilleren.
Les mer om:

– Vi skal kjempe om opprykk også neste år

Djerv 1919-trener Endre Eide lover at Djerv 1919 skal kjempe om opprykk fra 3. divisjon også neste sesong.
Les mer om:

Tøff åpning i verdenscupfinalen for Norges mannskap

Varme og sterk kupering tok ut sin rett da Ingeborg Eide og Audun Heimdal var best av de norske med 14.- og 16. plass i verdenscupen i orientering lørdag.
Les mer om:

Selger «kongsgård» med 550 meter strandlinje – men du må ta et livsvalg

VINJE: Anders og Helen Annabeth Eide selger nå sin arkitekttegnede «kongsgård» på Våmartveit. Huset fra 2015 er på 217 kvadratmeter og eiendommen på 83 mål har 550 meter strandlinje. Har du 4,75 millioner blir det ditt, men du må ta et valg for livet.
Les mer om:

Sa opp jobben, fikk ny og tok lønnskutt med det samme

SELJORD: Beate Marie Dahl Eide (Sp) ble torsdag Seljord valgt til ny ordfører i Seljord. For å bli det måtte hun si opp sin egentlige jobb. Det første hun gjør er å kutte 50 000 kroner i sin nye lønn.

Dette synet fikk Jan til å sperre opp øynene: «Jøss, hva er dette?»

Jan Eide (53) går ofte tur, men sist søndag så han noe ved sjøen for første gang.
Les mer om:

Atea har hentet inn jurist som ny bærekraftansvarlig

Elisabeth Nissen Eide skal styrke satsingen på bærekraft.
Les mer om:

Dette synet fikk Jan til å sperre opp øynene: «Jøss, hva er dette?»

Jan Eide (53) går ofte tur, men sist søndag så han noe ved sjøen for første gang.
Les mer om:

Da var toget gått

Med poengtap i Bergen må Djerv 1919-trener Endre Eide innse at opprykkstoget har gått.
Les mer om: