Nyheter om Eide


Hjemreisen fra Mallorca kan ryke for bodøfamilien: - Kan ikke gjøre annet enn å nyte 30 grader

For Kari Eide Seljeseth og familien kan hjemreisen fra Mallorca bli både lang og dyr.
Les mer om:

Noregs eldste vart 108 år søndag

Vidar Eide vart fødd om lag fire veker før første verdskrig braut ut. Søndag feira han sin 108. bursdag.
Les mer om:

Vil støtte Freyr med 4 milliarder kroner

Statlig eide Eksfin vil støtte Freyr Battery sin gigafabrikk i Mo i Rana med 4 milliarder kroner.
Les mer om:

Fylket overtar kommunale veilys

Forrige uke ble det bestemt: Viken fylkeskommune overtar kommunalt eide veilyspunkter og anlegg langs fylkesvei i løpet av 2022.
Les mer om:

Regjeringen: Norge får ny havmiljølov

Det bekrefter klima og- miljøminister Espen Barth Eide (Ap) og fiskeriminister Bjørnar Skjæran (Ap) på FNs havtoppmøte i Lisboa.

Ap-topp i Kristiansand med penger fra regjeringen

Etter turbulente uker i partiet, var statsråd Espen Barth Eide (Ap) glad for å komme til Kristiansand for å presentere en storsatsing i byen.

Vegard Birkeland Eide i scoringshumør mot Hinna

Flyteknikerne har tatt kontakt med motparten
Les mer om:

Heidi Weng står over ny samling

Heidi Weng mister sesongens andre samling for langrennslandslaget i Bø. Hun sliter fortsatt etter å ha sklidd på isen og fått hjernerystelse i mars. Det opplyser Norges Skiforbund og medieansvarlig langrenn, Gro Eide, overfor VG mandag. Weng måtte stå over den første samlingen på Sognefjellet tidligere i juni, og blir heller ikke klar til samlingen i Bø. Hun følger en plan for gradvis opptrening. Weng publiserte tidlig i juni et innlegg på Instagram der hun omtalte perioden etter hjernerystelsen som en «tålmodighetsprøve». – 2,5 måneder etter hjernerystelsen.

Amund (18) ble nektet å kjøpe alkohol – butikken trodde ikke på kompisens legitimasjon

SKIEN: Amund Heimdal Øverbø (18) skulle bare ha to bokser med Hansa Seltzer. Kompisen Vegard Eide Svendsen (18), som også var med, skulle ikke ha noe, men ble bedt om å vise legitimasjon. Da ble ikke det nye nasjonale ID-kortet hans ansett som gyldig.

Georg Eide: – Det er eit justismord

Nyleg melde Økokrim at Høgsterett avviste Georg Eide sin anke av dommen i «Tide Carrier»-saka. Eide er djupt skuffa over rettsvesenet.
Les mer om:

Melby langer ut mot «parodiske» Barth Eide: – Bruker de rette ordene, men gjør ikke det som trengs

Venstre sin partileder mener regjeringen bare later som om de gjør nok for å kutte klimautslipp. – Dette jobber vi med hver dag, kontrer statssekretær i Klima- og miljødepartementet.
Les mer om:

Drøyt to uker etter Lena mistet alt i brannen, kom skrekkbeskjeden: – Finner ikke ord

Lena Kristin Olsen (46) trodde hun hadde nådd bunnpunktet i livet da alt hun eide brant opp. Så kom beskjeden fra legen.
Les mer om:

Drøyt to uker etter Lena mistet alt i brannen, kom skrekkbeskjeden: – Finner ikke ord

Lena Kristin Olsen (46) trodde hun hadde nådd bunnpunktet i livet da alt hun eide brant opp. Så kom beskjeden fra legen.
Les mer om:

Varslere anmelder styret og tidligere daglig leder

De fem arbeidslederne som har varslet om en rekke forhold ved den kommunalt eide arbeidsmarkedsbedriften KSI, har nå politianmeldt deler av styret og tidligere daglig leder.
Les mer om:

Espen Barth Eide avviser at Frevar er feilført og kan slippe regningen for klimakvoter

Frevar har godt håp om å få slippe forbrenningsavgiften på 11 millioner, men det ser mørkt ut for klimakvoter, som kan koste 35 millioner i år. Statsråd Espen Barth Eide (Ap) avviser at Frevar er feilaktig ilagt kvoteplikt.

Ingjerd Schou (H) ber statsråden svare om Frevar-krisen – frykter at Kronos Titan og Denofa er i fare

Ingjerd Schou (H) tror Frevars forbrenningsanlegg kan bli nedlagt i 2023 med kvoteplikt. Hun vil vite hva klima- og miljøvernminister Espen Barth Eide vil gjøre for å unngå nedleggelse av bedrifter og forskjellsbehandling av anlegg.

Har mottatt varsel: – Leit og overraskende

Ifølge en pressemelding er fylkesråd for utdanning og kompetanse i Nordland, Elin Dahlseng Eide, informert om at elever ved Knut Hamsun videregående skole opplever ikke å ha et trygt og godt skolemiljø.
Les mer om:

Fratrer som daglig leder for Kjøkkenservice Industrier

Daglig leder ved den kommunalt eide arbeidsmarkedsbedriften KSI, Tom Willy Olsen, fratrer etter granskning av varslinger og kontroversielle bilhandler.
Les mer om:

Arbeidstilsynet har funnet flere lovbrudd hos KSI

Den kommunalt eide bedriften Kjøkkenservice Industrier AS har fått pålegg om å rette opp flere brudd på arbeidsmiljøloven.

Kommunen vil kjøpe grunnen under skolen. Vedtektene i et gammelt legat kompliserer prosessen

Hans Holst og Anna Eegs legat av 1777 sitter på verdier taksert til over 10 millioner kroner. Blant eiendommene legatet eier, er grunnen Eide skole står på. Den grunnen ønsker Karmøy kommune å kjøpe.
Les mer om:

Eide tidligere Yara-partner – nå har oligarkens kone tatt over

Den russiske oligarken eide en av Yaras leverandører, men den norske gjødselprodusenten brøt båndene på grunn av…
Les mer om:

Birgitte (30) og Benjamin (31) solgte alt de eide og kjøpte småbruk i Valdres

Birgitte (30) og Benjamin (31) Staal solgte nærmest alt de eide, flytta fra hjemlandet og bydde på et småbruk i Valdres – uten å ha vært på visning.
Les mer om:

Betalte 900.000 for å leie russebuss – eier visste ingenting

Russegruppen trodde de hadde leid drømmebussen. Så viste det seg at en annen russegruppe eide bussen.
Les mer om:

Jonny (50) og familien mistet alt i brannen: – Helt sinnssykt urealistisk

På sekunder mistet Jonny Asphaug, samboeren og sønnen alt de eide i husbrannen i Finnåsgata. Familien var ikke forsikret og står nå på bar bakke.
Les mer om:

Britiske myndigheter kan umulig godkjenne de nye Chelsea eierne

Etter at vi fikk tilgang til et lekket Chelsea-bud sendt inn av indianerstammer i forrige uke, utviklet vi naturlig nok en interesse for det svært omtalte salget. Vi har siden studert forslaget og forsøkt å forstå hvem som er de involverte partene, hva som er motivasjonen bak kjøpet. Funnene våre peker på noe helt annet enn alt vi har lest i media tidligere, og for å være helt ærlige, det hele er svært sjokkerende selv om vi foreløpig befinner oss bare på overflaten.