Nyheter om Eide


Hadde som mål å bli en bedre distanseløper, men satser nå på sprintcupen

Langrennsløper Mari Eide (29) har vært såpass mye sjuk i sesongforberedelsene at hun nå har innsett at målet om å bli en bedre distanseløper må gå på bekostning av å gjøre det best mulig i verdenscupen i sprint.
Les mer om:

Tårevåt: - Alt brøt sammen

Forteller om tiden etter tapet av den gode venninna Ida Eide.
Les mer om:

Tårevåt Johaug:- Alt brøt sammen

Therese Johaug (31) forteller om tida etter tapet av den gode venninna Ida Eide.
Les mer om:

Dei seier nei til vindkraft i Gaular

– Det har vore ein udemokratisk prosess, seier varaordførar Anita Eide Kvamme (Ap) og møter motbør frå utbyggjaren Fred Olsen Renewables.

Fikk drømmejobben: – Jeg så ikke den komme

Da hun så stillingsannonsen sendte hun den rett til sjefen sin. – Denne tror jeg at jeg må søke på, var den klare beskjeden fra Monica Eide Arnesen.
Les mer om:

Fikk oppleve Atlanterhavsvegen før de ble Bergtatt med middag(pluss)

Etter landing i Molde i 17-tida tok de nordiske toppolitikerne bussen gjennom fjellet rett til Fræna og Eide for å oppleve kystlandskapet i vertens heimtrakter.
Les mer om:

Senterpartiet tar ordfører og varaordfører i Seljord

SELJORD: Beate Marie Dahl Eide blir ordfører og Sondre Aasan varaordfører, begge Sp. Dette i et samarbeid med Miljøpartiet De Grønne, som ikke ville ha varaordføreren.
Les mer om:

Sterke reaksjoner mot Høyre-kritikk av klimaforliket - taus Elvestuen

Espen Barth Eide (Ap) og Lars Haltbrekken (SV) er svært overrasket over Høyre-statsrådens kritikk av stortingspartienes klimaforlik. Ola Elvestuen forholder seg taus.

Sjølkritisk Eide-rådmann: – Burde innført eiendomsskatten mye før(pluss)

– Sett i ettertid burde Eide kommune ha innført eiendomsskatt mye tidligere. Jeg foreslo dette i 2016 og 2017, men ble nedstemt. Økonomien kunne vært bedre og Robek-statusen unngått.
Les mer om:

Djerv 1919 tilbake på vinnersporet

Endre Eide og hans menn er tilbake på vinnersporet. 
Les mer om:

Mari Eide (29) fra Beitostølen har ikke fått den beste sesongoppkjøringen. Har vært sjuk flere ganger

Sykdomsavbrekkene har av­løst hver­and­re i som­mer for Mari Eide (29). Tre­nings­pla­nen hun had­de lagt opp, måt­te tid­lig skro­tes.
Les mer om:

– Må få ta vare på gamle hus(pluss)

Politikerne i Eide planutvalg ønsker at gamle hus skal bli tatt vare på og går nok en gang imot anbefalinger fra overordna organ.
Les mer om:

Val-kongen

Nå i kveld er mandatkåringa klart, og her er det nye kommunestyret i Suldal i den rekkefølgja kandidatane er komne inn i.

– Jeg er lettet og overveldet

Utsira-ordfører Marte Eide Klovning ble brått ordfører i 2012. Resultatet etter årets valg synes hun er overveldende.
Les mer om:

Her viser hun fram forhåndsstemmene - klarer du å tolke mannens pokerfjes?

SELJORD: Beate Marie Dahl Eide og Senterpartiet har seilt i medvind på meningsmålingene. - Jeg håper jeg har ny jobb i morgen, sier hun.
Les mer om:

Det gode VALG

Først da bestefar nesten var voksen fikk fattigfolk som fikk hjelp lov å stemme. Før det gjaldt ikke stemmeretten for slike. Kanskje det var derfor han og bestemor følte ekstra høytid på valgdagen De to pyntet seg på valgdagen. Bestemor tok på seg en litt finere kjole enn dem hun ellers brukte. Bestefar hadde også finere klær enn vanlige hverdagsklær. Og både hatt og frakk, om været vestpå krevde det. Det gjorde været ofte i september. Det lå helg og høytid over å gå til valgurnene. Bestefar var født i 1904. Bestemor noen få år senere.

Mann i 50-årene gikk løs på flere festdeltakere på en fest i Eide

Måtte overnatte i arresten.
Les mer om:

Halv pris på nye 9 tomter(pluss)

Eide formannskap tilbyr resten av de byggeklare industritomtene i Skjelvika til halv pris. Men den som vil kjøpe ei av de 9 tomtene, må være rask.
Les mer om:

- Deilig med «Djervagutt» igjen

Etter tre tap på rad kunne endelig Endre Eide og hans Djerv 1919 feire for tre etterlengtede poeng igjen. 
Les mer om:

Kraftige reaksjoner på Ap-toppens MDG-flørt

Arbeiderpartiets Espen Barth Eide er åpen for et regjeringssamarbeid med Miljøpartiet De Grønne. – Alvorlig linjeskift, sier Frp-leder Siv Jensen.

Lei av å høre på mennesker som klagde over ting som ikke fungerte

Navn: Marte Eide Klovning Parti: Utsira Fellesliste og Arbeiderpartiet Kommune: Utsira Alder: 36 Sivilstand: Gift Ordfører i Utsira kommune

Harm og Hegseth kjem på Hjertebank-fest

Kvart år reiser Sparebanken Vest ut til utvalde stader på Vestlandet, og i år får indre Ryfylke bankbesøk med mange pengar i utdelingssekken i tillegg til seks andre område. Heile ein million kroner er lagt i potten som nå skal fordelast til lag i Suldal og Sauda. Siste frist for å melda seg på i kampen er 8.

Cathrine fikk Espen på besøk: – Du er min klimahelt

En melding på Twitter i sommer startet det hele. Torsdag kom Espen Barth Eide på besøk til Cathrine Palm Spange på Tømmerholt.

Får ikke skattepluss(pluss)

Eide kommune ligger an til et merforbruk på vel 12 millioner kroner i 2019. Håpet fra tidligere i år om å komme lavere, er borte.
Les mer om:

Ett år etter at hun mistet søsteren: – Det har vært noen tøffe dager nå

Mari Eide forteller at de vonde følelsene kommer tilbake ett år etter at hun mistet søsteren Ida Eide.
Les mer om: