Nyheter om Eid


Oppvisning av Aurdal-traver

Lustra Odin, eid av Magne Haadem fra Aurdal og trent av Heidi Moen, vant på Biri tirsdag. På særdeles imponerende vis.
Les mer om:

Kilder: Medlem av pistolklubb

Våpenet politiet har beslaglagt skal være eid av drapssiktede, får Dagbladet opplyst av kilder.
Les mer om:

Fantasy Premier League: Spillerne som kan gi jubel

Her får du servert ti spennende spillere som er eid av mindre enn 6 prosent av FPL-managerne.
Les mer om:

Haalands sinna-agent driter i Manchester United

De som tror konflikten mellom Mino Raiola og Manchester United er av nyere dato, må tro igjen. Den går helt tilbake til Sir Alex sine dager.

Olympiaparken bevilges 10 millioner

Fredag ettermiddag får NRK bekreftet fra kulturminister Abid Raja at regjeringen bevilger 10 millioner kroner til Olympiaparken som en engangsbevilgning grunnet parkens økonomiske tap som følger av pandemien. Olympiaparken søkte om støtte for første gang i sommeren 2020, men fikk ikke innvilget støtte da de er kommunalt eid, selv om de drives kommersielt. – Parken er av stor nasjonal betydning og interesse.

Ivar har drevet pizzabaren siden 1987 — nå vil han selge Joker`n(pluss)

I 34 år har Ivar Johnsen eid og drevet Joker`n pizzabar i Heggelia. Men nå vil han selge livsverket.
Les mer om:

Anette (32) og Andreas (29) fant drømmehjemmet på første visning: - Det var tre puljer med folk her, og jeg tenkte bare "det skal jo bli vårt"!

På Mågerø på Tjøme ligger et ganske nytt hus, med sjel av noe gammelt. "Det er gårdshuset mitt, bare uten gården", beskriver Anette Wilhelmsen (32). Men at det var her hun og kjæresten Andreas H. Eid skulle bli samboere, var ikke akkurat gitt. Han skulle aldri bo på Tjøme.

Får dele eiendom i to

Mosvold-familien har eid gårdene Mosvold og Haugen på Simonstad i Åmli siden 1965. Nå har de søkt om å dele eiendommen i to.
Les mer om:

Amerikanske investorer nær kjøp av Ipswich Town

Den ærverdige klubben Ipswich, har ikke klar å komme tilbake på topp på samme måte som Leeds, West Bromwich og til en hvis grad QPR. – Det finnes fortsatt en del fans i Norge, men de er fleste av dem er godt over femti. Det begynner å bli lenge siden klubbens storhetstid, de vant Premier League tilbake i 1962 og landet på andreplass to sesonger på rad på 80 tallet. Etter 2019 sesongen rykket de ned til nivå tre i England League One) og der har de blitt værende med et nødskrik. – Denne sesongen går det imidlertid litt bedre, de er på trygg plass på en 8.plass.

Siktet for millionunndragelser og bedrageri: Her skal konkursslått selskap ha utført arbeid for flere millioner

I denne boligen i Fredrikstad hevder eierne i et konkursslått håndverkerselskap at de har utført arbeid for 2,4 millioner kroner. Bostyreren derimot, mener boligen, som attpåtil var eid av en av eierne i selskapet, har vært en del av et omfattende bedrageri.

Drømmeform for Drømmefangeren

Eldens Drømmefanger, eid og oppdrettet av Gorm Engen fra Vang er i superform for tiden. I løpet av elleve dager har vallaken rasket med seg en førsteplass og en tredjeplass og 25 000 kroner innkjørt.
Les mer om:

Nå vil han hjelpe mosjonister – denne «tabben» bør du unngå

SKIEN: Mange mosjonister bruker titusenvis av kroner på dyre sykler og utstyr. Hvorfor ikke legge litt i et tilpasset treningsopplegg også? spør Sindre Eid Hermansen. Nå kommer han med råd før «vårslippet» om noen uker.
Les mer om:

Maria (39) kjøpte huset til bestemor: - Jeg liker interiør med litt humor

Bestemoren bodde store deler av livet sitt her, moren er oppvokst her, søsteren har eid det, og nå bor Maria Fresvik i «huset med det rare i».
Les mer om:

Fossesholm på sykkellandslaget

Langrennsløper Helene Marie Fossesholm, som for alvor har slått igjennom denne sesongen, er tatt ut på sykkellandslaget i terrengsykling for 2021. I en pressemelding fra Norges Cykleforbund står det at verdensculaget består av seks beste utøverne i landet. Der er eneste kvinne Fossesholm. De er Erik Hægstad, Knut Røhme, Mats Tubaas Glende, Petter Fagerhaug, Emil Hasund Eid og Helene Marie Fossesholm.
Les mer om:

«Mix» drar til Tyrkia

Norskamerikaneren Mikkel «Mix» Diskerud (30) skal spille for Denizlispor i den tyrkiske toppserien. Denizlispor ligger sist på tabellen i Tyrkia, og halvveis i sesongen har laget fem poeng opp til sikker plass. Siden 2018 har han offisielt vært eid av Manchester City, som har lånt ham ut til klubber i Sverige og Sør-Korea. Overgangen til Denizlispor er imidlertid permanent, og han har skrevet under for halvannet år med den tyrkiske klubben.

Ny tjeneste fra Statens vegvesen

Lurer du på hvem som har eid bilen din tidligere? Statens vegvesen kan hjelpe deg.
Les mer om:

Lurer du på hvem som har eid bilen før deg? Det kan du finne ut nå

Vegvesenet lanserer ny digital tjeneste.
Les mer om:

Lurer du på hvem som har eid bilen før deg? Det kan du finne ut nå

Vegvesenet lanserer ny digital tjeneste.
Les mer om:

Mona har forsøkt å selge kroa tidligere. Nå har hun dumpet prisen

Mona Edvardsen har eid og drevet Kroa Di siden 2011. To ganger tidligere har hun lagt ut hjertebarnet sitt fort salg.
Les mer om:

– Skulle gjerne eid et saltdeponi nå

En leser kommenterer farene med kvikklere i grunnen.
Les mer om:

Privat selskap avviste presidentdatter: – En viktig årsak var daværende eierforhold

Mens et offentlig avløpsselskap på Romerike ga grønt lys til et selskap eid av korrupsjonsanklagede Isabel dos Santos, ble det samme selskapet avvist av private Biokraft i Trøndelag.
Les mer om:

Havnesjefen i svarbrev: - Dette kan vi ikke etterkomme

Tidligere i desember, skrev Tvedestrandsposten at de nærmeste naboene til Søgnebrygga, som holder til i bygget som tidligere var eid av «havnesjef» Kjell Nygård, krever at Tvedestrand kommune fjerner skøyta «Amor».
Les mer om:

Onega het tidligere Remifisk og var eid av Nergård-konsernet: - En forferdelig hendelse

Ulykkestråler har sterke bånd til Troms: Bygd i Norge, eid i Tromsø og på Senja frem til 2002 og en gjenganger i norske farvann: - En veldig god sjøbåt, ifølge tidligere skippere og mannskap.
Les mer om:

Truet med å rive støttemur, ble stanset av tingretten(pluss)

En huseier i Harstad mener en mur eid av naboen er satt opp på huseierens eiendom, og ga beskjed til naboen at hvis den ikke ble fjernet innen 15. desember, ville den uansett bli revet.
Les mer om: