Nyheter om Eid


Dei skal lage julestemning frå Eid

Er du i Eid på luciadagen førstkomande torsdag kan du ta ein pause frå julemaset – og bli med i førjulsselskapet til NRK Sogn og Fjordane.
Les mer om:

Boligblokk solgt for 48 millioner kroner

Solbergveien 12 på Eg, eid av Kristiansand kommune og Sørlandet sykehus, er solgt for 48 millioner kroner til entreprenøren HSH.

Tromsø har bare ett lokalt eid oppdrettsselskap: - Lukkede anlegg betyr slutten for oss

Varordfører Jarle Aarbakke: - Jeg kommer på besøk.
Les mer om:

Se hele lista: Disse 75 kan slippe eiendomsskatt

SKIEN: Rådmannen i Skien foreslår at 75 eiendommer får fritak fra eiendomsskatten i 2019. Dette er blant annet eiendommer som har en historisk verdi og eiendommer eid av ideelle organisasjoner i kommunen.
Les mer om:

Serie B klubben til Haitam Aleesami solgt for 10 euro

Palermo har vært i trøbbel en stund og eier Maurizio Zamparini er ikke lenger i stand til å holde klubben i gang på det nivået som ønskes. – Nå har han av kjærlighet solgt klubben for 10 euro. Farewell letter from Maurizio Zamparini https://t.co/lChVDLBr1u pic.twitter.com/HYEzdkPlW8 — US Città di Palermo (@palermocalcioit) December 1, 2018 Den italienske serie B-klubben Palermo, der Haitam Aleesami spiller, ble lørdag solgt for til et London basert selskap. Maurizio Zamparini, som har eid Palermo siden 2002, har solgt klubben for en symbolsk sum på 10 euro.

Demokraten får nye eiere: Avisen er solgt til Dagsavisen

Dagsavisen AS har inngått avtale med Agder Medier om å kjøpe Fredrikstad-avisa Demokraten, og overtar formelt eierskapet 1. januar neste år. Det er Agderposten Medier som har eid Demokraten de siste årene.
Les mer om:

Han har kjøpt denne sentrumsgården for 15 mill.(pluss)

Siden 2006 har Gjensidigegården vært eid av Tromsø-selskapet Integrade. I. desember overtar Aagaard-Nilsen 1.- og 2. etasje i bygget.
Les mer om:

Bensinmannen på Hamresanden slutter

Få, om noen, har eid og drevet bensinstasjon lenger enn Johan Jørgen Ribe. Og hadde det vært opp til ham, ville det blitt enda mer enn drøye 42 år på Hamresanden Bensin.
Les mer om:

Aksel Lund Svindal skal få nordmenn til å pante mer

Norge er suveren verdensmester i panting – ingen panter mer enn oss. Dagens panteløsning er både miljøvennlig og svært effektiv, men ifølge Infinitum kan vi strekke oss enda litt lengre det kommende året. I dag er alle drikkeflasker og -bokser med pantemerke gjenvinnbare, slik at de kan brukes på nytt. Det er nemlig langt mer miljøvennlig enn å lage nye flasker av olje.

«Det er sannsynleg at det Rotevatn seier er feil»

Faktisk.no har sjekka politikaren frå Eid
Les mer om:

Utenlandske eiere bygger ut norsk vindkraft

Innen 2020 skal 18 nye vindkraftanlegg stå ferdige i Norge. 15 av dem er helt eller delvis eid av utlendinger.
Les mer om:

Nok en seiersmaskin på gang

Trygve Holtebekk fra Arendal har eid mange fremgangsrike travhester de siste årene. I tre år gamle Iron Transs R. kan han ha nok en seiersmaskin på gang.
Les mer om:

Kripos-ekspert: Kan ikke ha kjørt til Eid bru før 2. januar

HAMAR (VG) Drapstiltalte Svein Jemtland hevder han fraktet sin døde kone til Glomma i en lånt bil natt til 30. desember. Kripos-ekspert mener derimot at denne bilen ikke kan ha kjørt så langt før tre dager senere.
Les mer om:

Tror Janne Jemtland kunne blitt liggende lenge uten å bli funnet

Etterforskerne som fant Janne Jemtland under Eid bru i Våler, tror den drepte kvinnen kunne ha blitt liggende lenge uten å bli funnet.
Les mer om:

«Hvilken bil ble egentlig Janne Jemtland fraktet i?»

HAs krimekspert stiller spørsmålet: Hvilken bil ble egentlig Janne Jemtland fraktet i før hun ble dumpet fra Eid bru? Se HATVs sending fra lunsjpausen.
Les mer om:

Blod fra Janne Jemtland funnet mange steder

Etterforskerne fant blod fra Janne Jemtland ved boligen, i biler og på to steder i Brumunddal. Blod på rekkverket ved Eid bru avdekket stedet hun ble funnet.
Les mer om:

Eksplosjon ved leiligheter eid av Svenska Akademien

En eksplosjon har funnet sted i en trappeoppgang i et hus på Mariatorget i Stockholm mandag. Leilighetene i bygningen er eid av Svenska Akademien.
Les mer om:

Polititeori: Kan ha druknet Janne før hun ble dumpet i Glomma

HAMAR (VG) Svein Jemtland kan ha druknet Janne Jemtland et annet sted før han senere fraktet henne til Eid bru i Våler kommune, ifølge politiets teori gjennom etterforskningen av drapet på tobarnsmoren.
Les mer om:

Valdres Kompeptansevekst er slått konkurs og de ansatte er sagt opp

Valdres Kompetansevekst ble slått konkurs i forrige uke. Selskapet som var eid av Oppland fylkeskommune sammen med de seks kommunene i Valdres, har sagt opp de åtte ansatte.
Les mer om:

Rasmussen-dominans på bedriftsskattetoppen i Lund

Tre selskaper eid av Rasmussen-familien topper fjorårets liste.
Les mer om:

Publikumsvennlig bransjefestival – i en av verdens kuleste byer

De siste årene har undertegnede besøkt flere av de store showcasefestivalene i Skandinavia og Europa. Enten det er snakk om Eurosonic i Nederland, Spot i Danmark eller lokale varianter som Trondheim Calling og by:Larm, er det alltid et spørsmål om hva man skal prioritere å få med seg. På dagtid bys det ofte på et velfylt konferanseprogram, som kan gi utenforstående en pekepinn på hva som rører seg i musikkbransjen.

- Vi er kanskje den eneste lovlige aktiviteten på Fosen som er eid av russere(pluss)

På Fosenmøtet 2018 fortalte daglig leder Knut Jørund Olden i Olden oppdrettsanlegg AS om hvordan det har vært å være i russisk eie i litt over et år.
Les mer om:

Karadas tek ein ny sesong i Brann

Azar Karadas (37) har forlenga kontrakten med Brann ein sesong til, melder klubben på sine nettsider. Karadas har spela 14 seriekampar denne sesongen, alle som innbytar. I haust er det 20 år sidan Karadas kom til Brann frå Eid. Men han har også spela for Rosenborg og Sogndal pluss fleire klubbar i utlandet.
Les mer om:

Huset har vært eid av én familie i 200 år - nå er det lagt ut for salg

Megler Ronny Jørstad sier at det har vært mange henvendelser på det sjarmerende, lille huset i Tallakshavn.
Les mer om: