Nyheter om Eggum


Fellesforbundets leder advarer LO: – En gavepakke til Putin

Fellesforbundets leder Jørn Eggum mener det vil være et stort feiltrinn av LO-kongressen å gå inn for stans i oljeletingen.
Les mer om:

Fellesforbundets leder advarer LO: – En gavepakke til Putin

Fellesforbundets leder Jørn Eggum mener det vil være et stort feiltrinn av LO-kongressen å gå inn for stans i oljeletingen.
Les mer om:

Fellesforbundet mener Norge kan bli nødt til å sakke farten på klimakuttene

Norge kan måtte redusere klimamålene dersom energikrisen som følge av Ukraina-krigen varer lenge, varsler Fellesforbundets leder Jørn Eggum.
Les mer om:

Hvor er det blitt av alle helter?

Visa til Jan Eggum kan man saktens nynne på i disse woke-tider med så øredøvende taushet fra de beste blant oss og så mye politisk korrekthet.
Les mer om:

Kornbonden sliter med økte kostnader: – Regjeringen har forstått alvoret

VORMSUND (VG) Kornbonde Dave Eggum (33) er glad han kjøpte kunstgjødselen sin i fjor høst. Det sparte han over 600.000 kroner på.

Jørn Eggum foreslås som ny LO-leder fra 2025

Fellesforbundets leder Jørn Eggum spilles inn som aktuell kandidat til å overta som LO-sjef i 2025. Eggum selv vet ikke om han vil ta jobben.
Les mer om:

Snart kan du høre Jan Eggum på norsk

Espen Melbye og Giert Clausen har tatt på seg jobben med å oversette Jan Eggum til norsk. Noen måtte jo gjøre det.

Vil ha kraftsvar fra regjeringen

Leder i Fellesforbundet Jørn Eggum har klare forventinger til Støre-regjeringens energimelding.
Les mer om:

Jan Eggum med ny musikal

Den folkekjære bergensaren skal spele seg sjølv når songen hans "En Natt Forbi" blir musikal.
Les mer om:

Krever at regjeringen sikrer norskbygde ferger

Stadig flere norske ferger bygges i utlandet. – Meningsløst, sier SVs Lars Haltbrekken. – Nå må regjeringen vise handlekraft, sier LO-topp Jørn Eggum.
Les mer om:

LO-topper kritiserte Tajik: – Takker henne for innsatsen

Jørn Eggum var en av tre LO-topper som kritiserte Hadia Tajik. Etter hennes avgang takker han henne for innsatsen som statsråd.
Les mer om:

Jan Eggum på Polarjazz: – Jeg er ganske pysete når det gjelder kaldt vær

Jan Eggum spilte for full under fredagens Polarjazz, men det ikke første gang bergenseren setter sine ben på Svalbard. Det på tross av at han ikke kan fordra kaldt vær.
Les mer om:

Frontfagsjef Jørn Eggum varsler høyere lønnskrav i år – i dag bestemmes kravene

Økt kjøpekraft blir det viktigste i årets lønnsoppgjør, mener Fellesforbundes leder Jørn Eggum, som kaller det et «hårete mål». I dag skal kravene vedtas.
Les mer om:

LO-topp truer med økte lønnskrav hvis ikke Støre gir mer i strømstøtte

Etter to år hvor LO bare har krevd å opprettholde kjøpekraften, er det tøffere krav som slås i bordet i år: – Nå er det tid for et løft, sier leder Jørn Eggum i Fellesforbundet.
Les mer om:

- Har ikke godt av dette tempoet

Jan Eggum fylte 70 år i desember, og feirer med plate, bok og TV-program. Han har ikke tenkt å gi seg som artist på lang tid, selv om han egentlig føler at han har for mye å gjøre.
Les mer om:

- Går alltid mine egne veier

Jan Eggum er visesangeren som alltid har spilt på de rette strengene. Nylig fylte han 70 år, og for noen år det har vært!
Les mer om:

«Bææregns» største sønn fyller 70

«Bææregns» største sønn fyller 70PORTRETTINTERVJU (DEL 2/2): – Min største opplevelse i bransjen var da eg ble portrettert på forsiden av Donald Duck & Co, sier Jan Eggum. Denne høsten er han aktuell både med biografi og ny plate – og i dag fyller han 70.Les mer

Rockheim, avdeling Bergen

Rockheim, avdeling BergenPORTRETTINTERVJU (DEL 1/2): – Eg håper at dette kan bli et museum når eg er borte, sier Jan Eggum, mens han viser meg rundt i det som må være en av Norges største private musikksamlinger. Denne høsten er han aktuell både med biografi og ny plate – og på onsdag fyller han 70.Les mer
Les mer om:

Se den rørende hyllesten til Jan Eggum fra de unge talentene

Artistene dePresno og Myra hyller 70-jubilanten med å covre hans kjente og kjære «En natt forbi».
Les mer om:

Albumanmeldelse Jan Eggum «Hold ut, hold på»: Ungdommelig gamling

70 år og 24 album ut i livet er Jan Eggum som tilværelsen han beskriver: Varierende, men egentlig ganske greit.
Les mer om:

Eggum holder ut!

Jan Eggum feirer 70 år med nytt album og jubileumskonserter.
Les mer om:

Magne Lunde er død: «I’m Going Back to Nature Now»

Magne Lunde er død: «I'm Going Back to Nature Now»Natt til i dag døde trommeslageren Magne Johan Lunde etter et kort sykeleie, 70 år gammel. Han studerte med Oscar Petersons trommeslager, spilte med Miles Davis uten å vite det, var med i en av landets største popgrupper (Saft), har spilt på flere hundre norske plater (blant annet for Jahn Teigen og Jan Eggum), og ble en gang spurt om å bli med i AC/DC. Han fortalte meg at dersom han en gang fikk laget en boks med låter fra hele karrieren – slik han ønsket – så ville han avslutte samlingen med Single Mirrors-låten «Back to Nature».Les mer

Therese (26) valgte omplasseringshund: – Det var fint å kunne ta imot en hund som trengte et hjem

Bør du kjøpe en fersk valp eller satse på en omplasseringshund? For Therese Eggum falt valget på en godt voksen og ferdig dressert hund.
Les mer om:

Fellesforbundets leder bekrefter at Ap sto på sitt i oljepolitikken

Leder i Fellesforbundet, Jørn Eggum, bekrefter overfor VG at Ap ikke hadde noe å gi SV i sonderingene når det gjaldt oljepolitikken.
Les mer om: