Nyheter om Eggen


Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Norske spillere i Tyrkia

Inntil i går var det 13 norske spillere i Tyrkia hvor de aller fleste spiller i den øverste divisjonen Süper Lig, det er faktisk flere norske spillere i Tyrkia enn i Sverige. – En balanse som svekkes noe ved overgangen til Tobias Heintz fra Kasımpaşa til Allsveskanklubben Häcken.

Goal: United sender Pellistri for å herde seg mot noen av verdens beste forsvarsspillere

Urugayaneren ble hentet forrige høst til Englands beste fotballby. Sikkert, men ikke så sakte, beveger 19-åringen seg på den sikre ferden mot spill for Solskjær. Det tok ikke mange treningene og bare 8 kamper på U23-laget før den sør-amerikanske vingen viste at han følte seg hjemme. En halv sesong etter ankomst har 19-åringen vokst seg ut av ungdomslaget. Det har gått rykte de siste ukene om et mulig utleie.

Alexander Søderlund slutter i Häcken etter en sesong

Jeg skal innrømme jeg er såpass barnslig at jeg trekker litt på smilebåndet hver gang jeg ser navnet på Allsvenskan klubben Häcken, men til mitt forsvar, det er lite å glede seg over om dagen. Tyrkiske klubber har for alvor fått opp øynene for norske spillere, det mange ikke er klar over her hjemme er at Tyrkiske Süper Lig holder et meget høyt nivå. Lykkes to i Tyrkia er veien kort til en av de fem store ligaene.

Tore Reginiussen til klubben som digger nordmenn

Litt uforståelig for oss på «utsiden» men Tore Reginiussen var ved årsskiftet klubbløs etter å ha «sonet» ferdig 12 år for Rosenborg. – Sjefene på Lerkendal valgte å ikke fornye hans avtale til tross for at det ble lovet flere ganger i løpet av høsten. Midtstopperen som er kjent for å gi alt har så mye som en kamp i tysk fotball (Schalke) bak seg. Nå er han tilbake i Tyskland til 2.Bundesligaklubben St.Pauli. Tore Reginiussen som har rukket å bli 34 år gammel har spilt 31 ganger for Norge (4 mål) og hele 290 kamper i Eliteserien. (23 mål og 10 assist).

Kan cashe inn stort på Philip Zinckernagel

Det må være litt irriterende oppe i all jubelen i Bodø at de mistet Eliteseriens beste til Watford helt uten å få betalt. – Bodø/Glimt forsøkte å forlenge kontrakten med deres danske superstjerne, men 26 åringen ville ut i verden noe som er fullt forståelig. Vi har lett for å overdrive hva det vil si å være best i Norge, men faktum er at de største Eliteserielagene sender flere ut til store klubber i Europa, nå enn for få år siden.

Julian Draxler i forhandlinger – akter å bruke Premier League som oppkjøring til EM

Den tyske landslagsspilleren har lenge vært ryktet på vei til verdens tøffeste liga. Nå venter forhandlingene som skal realisere det hele. 465 minutter i Ligue 1 og helt ute av Champions League-moroa så langt i sesongen er ikke nok for Draxler – eller Tysklands landslagssjef Joachim Löw.

«Nød» landslagshelt ble både synlig og ettertraktet

Den 26 år gamle Oslo-gutten Ghayas Zahid gikk i gradene på Vålerenga og ble hentet til ferieøya Kypros av APOEL i 2017. – Der har han vært siden, litt under radaren for oss her hjemme. I 2018 fikk Zahid sin landslagsdebut mot Panama, men det var først i November i fjor vi virkelig fikk se hans kvaliteter. Som en del av Norges nødlandslag (corona karantene) fikk han 19 november 2020 sitt første landslagsmål mot Østerrike i Nations League. – Han burde absolutt inviteres tilbake til fremtidige kamper. Tyrkiske medier er overbevist at Ghayas Zahid snart spiller i Süper Lig.

Gamleklubben til Dan Eggen har fått nok

Vi har passert 20-års markeringen for dagen den tidligere norske landslagsspilleren gikk ut på banen i Alaves-drakt, men husker fortsatt at det virket stort på den tiden å ha «vår mann» i magiske La Liga. Hos Alaves anno 2021 er det alt annet enn harmoni. Bare tre poeng unna nedrykksgjørma ble manager Pablo Machin på tirsdag bedt om å putte personlige eiendeler i en pakkeske og forlate Mendizorrotza Stadium.
Les mer om:

Slaven Bilic kjapt tilbake i managerstolen

Det er bare tre uker siden West Bromwich valgte å sparke den kroatiske manageren Slaven Bilic, ikke så rart egentlig, de skraper bunnen av Premier League. – Det har ikke gått noe bedre med klubben etter de byttet manager til Sam Allardyce bortsett fra et lite lyspunkt da de før jul spilte uavgjort 1 -1 mot serieleder Liverpool.

Vegar Eggen Hedenstad på plass hos sin nye klubb

Den tyrkiske klubben Karagümrük har hatt en eventyrlignende utvikling de de rykket opp til Superligaen før denne sesongen og fortsetter å gjøre det bra. – Neste sesong kommer de, ifølge eksperter til å utfordre de tyrkiske storklubbene og introdusere seg selv i Europa. (Minner om Bodø/Glimt) Den 29 år gamle backen Vegar Eggen Hedenstad reiser ut igjen etter å ha vært de siste tre årene i Rosenborg. – Ved ankomst Lerkendal i 2017 hadde tidligere den Stabæk spilleren vært fem år i forskjellige tyske klubber.

Hedenstad klar for tyrkisk fotball

Den tidligere Rosenborg-backen Vegar Eggen Hedenstad (29) har signert for nytt lag. Hedenstad har signert en ettårskontrakt med den tyrkiske eliteserielaget Karagümrük. Det melder klubben selv, blant annet på sin Twitter-konto. Høyrebacken har spilt for Rosenborg de siste fire sesongene etter å ha vært proff i Tyskland.

Ekeberg-bosatte Fernanda (30) har jobbet og spart seg til formue: – Jeg har erfart at hvis du vil noe, så kan du få det til

Fernanda Winger Eggen er på topp-ti-listen over 30-åringene med høyest inntekt i Bydel Nordstrand. Hun sparer jevnlig, men en ting bruker hun gjerne penger på.
Les mer om:

- Kanskje greit å få ryddet opp litt og få inn nye fjes

Vegar Eggen Hedenstad hadde allerede bestemt seg for å dra da han fikk den endelige beskjeden om at RBK ikke ville tilby ny kontrakt.
Les mer om:

- Kanskje greit å få ryddet opp litt og få inn nye fjes

Vegar Eggen Hedenstad hadde allerede bestemt seg for å dra da han fikk den endelige beskjeden om at RBK ikke ville tilby ny kontrakt.
Les mer om:

Hedenstad ferdig i Rosenborg

Vegar Eggen Hedenstad har vært en viktig brikke i Rosenborg-forsvaret de siste årene. Nå er det klart at høyrebacken ikke blir med trønderne videre. Det melder Rosenborg på sine hjemmesider. Dermed ender Hedenstad på 148 kamper for Rosenborg. – Det er litt spesielt at det er over. Det har vært fire fine år selv om det resultatmessig ikke har vært helt topp de to siste sesongene, sier Hedenstad.
Les mer om:

Hedenstad ferdig i RBK

Vegar Eggen Hedenstad har spilt sin siste kamp for Rosenborg.
Les mer om:

Hedenstad ferdig i Rosenborg

Vegar Eggen Hedenstad (29) får ikke bli med videre i Rosenborgs forsøk på å heve seg etter 4. plassen i Eliteserien 2020.

Hedenstad ferdig i Rosenborg

Vegar Eggen Hedenstad (29) får ikke bli med videre i Rosenborgs forsøk på å heve seg etter 4. plassen i Eliteserien 2020.

Bekreftet: Nå er også han ferdig i Rosenborg

Vegar Eggen Hedenstad fortsetter ikke karrieren på Lerkendal.
Les mer om:

Etter 35 år i samme bedrift, har Frøydis fått seg ny jobb

Tidligere i år sluttet Frøydis Eggen i Haugesunds Avis, etter 35 år i bedriften. Nå har hun fått prosjektlederjobb i organisasjonen hun har vært en del av i 37 år.
Les mer om:

Eggen hyller Molde og drar RBK-sammenligning

Molde tok seg videre i Europaligaen med 2-2 borte mot Rapid Wien etter storspill av Magnus Wolff Eikrem. Nå mener Eggen de nærmer seg RBKs prestasjoner under ham.

Eggen hyller Molde og drar RBK-sammenligning

Molde tok seg videre i Europaligaen med 2-2 borte mot Rapid Wien etter storspill av Magnus Wolff Eikrem. Nå mener Eggen de nærmer seg RBKs prestasjoner under ham.

Nils Arne Eggen (79) innlagt på sykehus

Har pådratt seg store smerter i den ene albuen. Eggen ligger til overvåking på sykehus i Trondheim.
Les mer om:

Eggen innlagt med store smerter i albuen

– En eksplosiv smerte, forteller Eggen.
Les mer om: