Nyheter om Egersund


Avlyser alt etter kaos-konsert

Alle arrangementer avlyses i «sommerteltet» i Egersund etter mulige brudd på smittevernseglene. Arrangør mener skjenkekontrollen gjorde situasjonen verre.
Les mer om:

Stenger konsert-teltet i Egersund etter knusende kritikk

Mandag leverte skjenkekontrollen en knusende rapport om forholdene under lørdagens konsert. Like etterpå ble det avholdt møte mellom kommunen og arrangøren. Etterpå ble teltet stengt.
Les mer om:

Knusende skjenkerapport etter lørdagens konsert

Tydelige brudd på smittevernet og det ble ikke holdt en meters avstand fra noen av gjestene, skriver skjenkekontrollen etter konsert i Egersund lørdag.
Les mer om:

- Kaotisk og ute av kontroll

Skjenkekontrollen mener det var tydelige brudd på smittevernloven under en konsert i Egersund i helga. Arrangøren er ikke enig, og sier de hadde god nok kontroll.
Les mer om:

Venter «grave­rende rapport» etter konsert i Egersund

Video viser publikum tett i tett under en konsert med ItaloBrothers lørdag kveld. - Vi fikk slått ned på det med en gang etterpå, sier arrangør.
Les mer om:

Venter «graverende rapport» etter konsert i Egersund

Video viser publikum tett i tett under en konsert med ItaloBrothers lørdag kveld. - Vi fikk slått ned på det med en gang etterpå, sier arrangør.
Les mer om:

Tre dager med buss for tog på Jærbanen neste uke

Bane NOR melder i en pressemelding at flomsikring og utbedring av sporet på Jærbanen vil føre til stengte togskinner mellom Egersund og Nærbø i perioden 10. - 13. august.
Les mer om:

Julemarkedet i Egersund er avlyst

Egersund har svingt seg opp til å bli Julebyen på Sør-Vestlandet. Nå tar det tradisjonelle julemarkedet pause, men lover allerede nå å komme sterkt tilbake i desember 2021.
Les mer om:

20-åring dømt for å sette fyr på kamerat

En 20-åring bosatt i Egersund er dømt til to års fengsel for blant annet å ha satt fyr på kameratens rygg mens de var på fylla.
Les mer om:

Dømt for å sette fyr på kameraten: – Utspekulert og sadistisk

En 20-åring bosatt i Egersund er dømt til to års fengsel for blant annet å ha satt fyr på kameratens rygg mens de var på fylla.
Les mer om:

Vard slo opprykksfavoritten: – Imponerende å se

Vard-kaptein Roy Miljeteig gjorde livet surt for gamleklubben Egersund, som fikk bank i serieåpningen. – Det er veldig sterkt av oss, sier han etter seieren mot opprykksfavoritten.
Les mer om:

Unge Notodden blir enda yngre

NOTODDEN: Nye og unge Notodden FK blir enda yngre og blir uten halve forsvaret borte mot opprykksfavoritt Egersund neste helg.
Les mer om:

Det er nok nå!

Jeg kom nylig hjem fra seilferie, på kysten fra Bodø til Egersund. Fantastisk, i 14 dagers paradevær, igjen å oppleve de tusen øyer langs vårt vakre, langstrakte land. Måtte dette også være riktig mange andre forunt!
Les mer om:

En krane skaper strid i Tjeldsund(pluss)

Fylkesmannen i Troms og Finnmark skal avgjøre om Egersund Net får etablere seg i Tovik. Det står om 12 arbeidsplasser.

Her slepp du parkeringsbot i sentrum

Egersund ønsker meir folk og liv i byen. Derfor har dei droppa parkeringsbota på 600 kroner i sentrum.
Les mer om:

– Rogaland kan snart få en lang, ny og god lakseelv

To elver renner gjennom Egersund sentrum. Her går det laks som før i tiden gikk helt opp til Mydland i Sirdal. Nå vil elveeierlaget ha tilbake gammel storhet.

Han ble dømt etter et nachspiel-dødsfall. Nå har Høyesterett opphevet dommen mot ham for tredje gang

Natt til nyttårsaften 2016 døde en mann på et nachspiel i Egersund. Over tre år senere er saken fremdeles ikke ferdig behandlet i rettsvesenet. 

Løgner og kjærlighet Rogaland rundt

Sandnes, Egersund, Aksdal og Haugesund står på reiseruten når Riksteatret drar igang en ny sesong etter en ufrivillig koronapause.

I sommer er Jørpeland og Egersund størst på levende musikk

Sulteforet på konserter? 17. og 18. juli er det bluesfestival i Egersund, mens det nye sommerteltet på Jørpeland innvies av Morten Abel.

Vard-treneren om åpningskampen: – En fordel å møte dem hjemme

Vard åpner årets 2. divisjon med hjemmekamp mot Egersund 11. juli. I 3. divisjon åpner Djerv 1919 hjemme mot Start 2, mens Åkra møter Hinna i Stavanger.
Les mer om:

Torsdag kan du se Hilma Nikolaisens eksklusive konsert her

Hilma Nikolaisen fra Moi drar med seg 10 musikere og framfører helt nye versjoner av et knippe sanger torsdag kveld. De som liker det de hører, kan også få trykket opp en eksklusiv lp med konsertopptaket, fra Coastal Town Records i Egersund.
Les mer om:

Aker Solutions applauderer olje-pakken, men permitteringene i Egersund kommer uansett

For verftet i Egersund er det nok jobb ut året. Nå håper Aker Solutions-direktør Jan Ertesvåg at oljeselskapene følger opp tiltakspakken og investerer i nye prosjekt.
Les mer om:

Denne delikatessen er større ute enn hjemme

EGERSUND OG ÅLESUND (NRK): Norsk sjømateksport går ned, men to råvarer skiller seg ut: reker og sild. Sildeeksporten overgår finanskriseåret 2008, og eksportverdien av reker til Kina er den største noensinne.
Les mer om:

Tar strømmekonsertene videre – til å bli ny vinylplateserie

Det heter Koroneserien, og er Christer Falcks nye påfunn i samarbeid med vinylplatebutikken Big Dipper og Coastal Town, vinyltrykkeriet i Egersund, samt konsertscenen Sentralen i Oslo. 10. til 14. juni blir det fem lagt ut fem strømmekonserter i Koroneserien – fire av dem fra Sentralen, der Hilma Nikolaisen, Bare Egil Band, Minor Majority og Luke Elliot trår til, mens den femte er strømmet fra Lars Lillo-Stenbergs egen loftsleilighet. Meget begrenset opplag Konsertene vil gis ut på vinyl, men det spesielle er at man må være rask på labben om man vil ha plate.

Full rulle og optimisme i turist-Egersund

Egersund har lenge vært en turistmagnet før jul, men sommeren har vært litt uforløst for «Sørlandsbyen på Vestlandet». Nå har 222 årigen Egersund lansert den mest ungdommelige sommerpakken på år og dag.
Les mer om: