Nyheter om Egeland


Egeland frykter mer Syria-vold om USA mislykkes

Den midlertidige våpenstillstanden i Syria kan bli kortvarig dersom USA ikke klarer å få til en avtale som både omfatter Tyrkia og kurdiske SDF, ifølge Flyktninghjelpens generalsekretær Jan Egeland.
Les mer om:

Brølet fra bygdene

Alle partier sier de vil ta hele landet i bruk. Å mene noe annet er politisk selvmord. Men kan vi stole på løftene, spør John O. Egeland.
Les mer om:

Skjøt 14-tagger på sju-åtte meters hold

Atle Morten Egeland (19) skjøt denne helga sin aller første elg. På geviret kunne han telle 14 tagger.
Les mer om:

Hva mener Dagbladet om § 185?

Egeland er altså prinsipiell motstander av § 185, noe han mener er helt i tråd med Dagbladets syn de siste femti år. Er avisas redaksjonelle linje fremdeles den samme?
Les mer om:

Det som tjener Norge

Norge vil inn i FNs sikkerhetsråd for å styrke internasjonal lov og orden. Det vil bringe oss i konflikt med Trumps USA, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Småskuffende finaleløp for Egeland

Sigurd Erik Egeland (33) avsluttet årets NM med en femteplass i finaleløpet i rallycross.
Les mer om:

Stallen blir trolig ofret

Det ligger fortsatt an til at den gamle stallbygningen i Storgaten 28 blir revet i forbindelse med utbyggingen av Foynkvartalet, ifølge Pål Egeland, adm. direktør i eiendomsselskapet Folksom.
Les mer om:

Snart skal bensinstasjonen jevnes med jorda for å gi plass til Påls nye kjempeplaner

Bensinstasjonen på Tolvsrød er nedlagt, og trolig blir bygningen jevnet med jorden i løpet av høsten. – Om det kommer en ny stasjon i området, vet vi ikke, sier adm. direktør Pål Egeland i Folksom, som snart overtar eiendommen.
Les mer om:

Tom Egeland: - Ubegripelig at man ikke har sett mer helhetlig på utbyggingen av Sæter

- Å bruke kaos som trafikkregulerende tiltak blir feil, sier lokalbeboer og krimforfatter Tom Egeland. Han vil ofre litt av arealene utenfor Nille for å gi plass til sykkelfelt i Sæterkrysset.
Les mer om:

Trine er en moden frukt

Politisk ledelse er full av risiko. Når politikken og velgerne svikter, er det lettest å plukke ned partilederen. Se på Venstre, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Valget kan gi ny kurs for Norge

Lokalvalgene er over. Nå begynner kampen om regjeringsmakten. Velgerne har sendt signaler som kan endre Norges kurs, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Når ordene blir gift

Tanken må være fri. Ord eller bilder skal ikke sensureres. Men ytringer får konsekvenser. Det innebærer ansvar og årvåkenhet, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Siv og Sylvi: Kyniske på bestilling

Når Siv Jensen henter fram begrepet «snikislamisering» vet du at det er få dager til valget. Det er nøye kalkulert kynisme, skriver John O. Egeland.

Velgerne er på straffetokt

En statsminister som stiller kabinettsspørsmål i egen regjering. Et Ap som har mistet seg selv og et Sp som funkler. Norsk politikk er ikke som før, skriver John O. Egeland.

Politisk jordskjelv i Nord-Norge

Nord-Norge rystes av et politisk jordskjelv. Mistilliten og kravene vokser. Mange føler at den norske samfunnskontrakten er brutt. Valget kan påføre Arbeiderpartiet livstruende sår, skriver John O. Egeland.

Sørlending funnet omkommet etter å ha gått gjennom isen med hjullaster

61 år gamle Karl Sverre Egeland fra Kvinesdal som 15. mai ble meldt savnet i Rødøy i Nordland etter å ha havnet under isen i en arbeidsulykke, ble funnet omkommet torsdag.

Sørlending funnet omkommet etter å ha kjørt gjennom isen med hjullaster

61 år gamle Karl Sverre Egeland fra Kvinesdal som 15. mai ble meldt savnet i Rødøy i Nordland etter å ha havnet under isen i en arbeidsulykke, ble funnet omkommet torsdag.

Ny pallplass til Egeland

Sigurd Erik Egeland og teamet var klare for revansje etter to «stang-ut-løp».
Les mer om:

Raser mot denne Frp-plakaten: – Årets frekkeste valgplakat

SV-duoen Lars Egeland og Olav Sannes Vika mener Fremskrittspartiet villeder velgerne ved å si at de er mot bomring i Tønsberg.

Det er mye å hente på å lytte til pasientene

LEDER: Synøve Egeland (93) har rett. Hjemmesykepleien har utrolig mye å lære av de som mottar tjenestene og deres pårørende. De bør særlig lytte når Egeland kommer med tips og triks.
Les mer om:

Flyktninghjelpens arbeid i Iran lammes av USA

USAs sanksjoner mot Iran er i ferd med å lamme Flyktninghjelpens arbeid i landet, advarer generalsekretær Jan Egeland.
Les mer om:

Synøve (93) har brukt mange år på å pleie sine nærmeste og gruer seg til å selv bli sengeliggende

Synøve Egeland har hjemmesykepleie for både seg og datteren.
Les mer om:

Synøve (93) har brukt mange år på å pleie sine nærmeste og gruer seg til å selv blir sengeliggende

Synøve Egeland har hjemmesykepleie for både seg og datteren.
Les mer om:

Den grønne puritanismen

Den grønne bevegelsen trenger sterkere folkelig forankring. Da må den unngå moralisme og nypuritanisme, skriver John O. Egeland.
Les mer om: