Nyheter om Egeland


Da det var som mørkest for Ann-Kesia og sønnen, dukket Janne opp: - Det er jobben min!

SKIEN: Da det stod på som verst for skienskvinnen Ann-Kesia Egeland Johnsen og hennes sønn, oppdaget hun at barnehagestyrer Janne Hafredal Løkken i Tiedemannsjordet barnehage virkelig brydde seg om den lille familien (sønnen er anonymisert).

De rødgrønne kan bli mektige, men er samtidig splittet

SV-leder Audun Lysbakken vil samle alle de rødgrønne partiene om en felles politisk plattform. Det kommer ikke til å skje, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Steller i stand juletorv på Teie: – Endelig skjer det noe her

– Nå legger vi alt som skjer fram i tid til side, og samles om noe som skal skje på Teie nå, sier Pål Egeland.
Les mer om:

– Skor seg på Aftenposten

Reklameekspert mener Equinor er den store vinneren i annonsesamarbeidet med Aftenposten. – Kan hende vi trenger et nytt etisk regelverk, sier Maria Egeland.
Les mer om:

Varodd­brua kobles til land: – En stor milepæl

Onsdag vil Varoddbrua bli sammenkoblet til land. – En stor milepæl, sier prosjektleder Jan Helge Egeland.
Les mer om:

Pål er en ekte Tønsberg-gutt: – Jeg hadde en litt spesiell oppvekst, egentlig

Pål Egeland i Folksom tror oppveksten hans på CP-hjemmet på Solvang har gjort ham fascinert og engasjert i stedsutvikling.
Les mer om:

– Vi bør få det gamle sykehuset gratis av Helse Stavanger

– De gamle og syke må få bedre plass her, sier pårørende Sigrund Egeland Line. - Helt enig, derfor bør Helse Stavanger gi oss et sykehus de mer eller mindre har forlatt, svarer ordfører Odd Stangeland.

Håpets kjoleauksjon gikk over all forventning: – Dette er helt bonanza

Lørdag ettermiddag gikk Håpets Katedrals kjoleauksjon "Håp i en kjole" av staben, og besøkstallene oversteg alle forventninger. – Helt bonanza, sier Solveig Egeland, kunstnerisk leder i Håpets Katedral, som kaller dagens begivenheter "fabulous".
Les mer om:

Lauritz tryllet med motorene

Maskinister som Lauritz M. Egeland utførte reparasjoner som i dag synes utrolige.
Les mer om:

Bjørnen kvesser klørne

Det er 75 år siden Den røde arme befridde Finnmark. Russland fortjener stor takk. I dag preges regionen av ny mistillit og opprustning, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Omlegging av «Østlandssendingen»: Tom Egeland: – Illusjonistisk

Mandag annonserte NRK sine planer om å samlokalisere Østlandssendingen etter nye Viken fylke fra nyttår i Fredrikstad. – Umulig oppdrag, mener tidligere nyhetssjef i TV2 Tom Egeland.

Sentralisering skal redde distriktene

Regjeringen prøver å selge et provoserende paradoks i distriktspolitikken: Skal utkantene overleve må de sentraliseres, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

- Trump har fortsatt nøkkelen i Syria

Jan Egeland mener USA må handle raskt. Men Tyrkia-ekspert Einar Wigen frykter at Donald Trump har tvitret bort muligheten for USA.

Egeland frykter mer Syria-vold om USA mislykkes

Den midlertidige våpenstillstanden i Syria kan bli kortvarig dersom USA ikke klarer å få til en avtale som både omfatter Tyrkia og kurdiske SDF, ifølge Flyktninghjelpens generalsekretær Jan Egeland.
Les mer om:

Brølet fra bygdene

Alle partier sier de vil ta hele landet i bruk. Å mene noe annet er politisk selvmord. Men kan vi stole på løftene, spør John O. Egeland.
Les mer om:

Skjøt 14-tagger på sju-åtte meters hold

Atle Morten Egeland (19) skjøt denne helga sin aller første elg. På geviret kunne han telle 14 tagger.
Les mer om:

Hva mener Dagbladet om § 185?

Egeland er altså prinsipiell motstander av § 185, noe han mener er helt i tråd med Dagbladets syn de siste femti år. Er avisas redaksjonelle linje fremdeles den samme?
Les mer om:

Det som tjener Norge

Norge vil inn i FNs sikkerhetsråd for å styrke internasjonal lov og orden. Det vil bringe oss i konflikt med Trumps USA, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Småskuffende finaleløp for Egeland

Sigurd Erik Egeland (33) avsluttet årets NM med en femteplass i finaleløpet i rallycross.
Les mer om:

Stallen blir trolig ofret

Det ligger fortsatt an til at den gamle stallbygningen i Storgaten 28 blir revet i forbindelse med utbyggingen av Foynkvartalet, ifølge Pål Egeland, adm. direktør i eiendomsselskapet Folksom.
Les mer om:

Snart skal bensinstasjonen jevnes med jorda for å gi plass til Påls nye kjempeplaner

Bensinstasjonen på Tolvsrød er nedlagt, og trolig blir bygningen jevnet med jorden i løpet av høsten. – Om det kommer en ny stasjon i området, vet vi ikke, sier adm. direktør Pål Egeland i Folksom, som snart overtar eiendommen.
Les mer om:

Tom Egeland: - Ubegripelig at man ikke har sett mer helhetlig på utbyggingen av Sæter

- Å bruke kaos som trafikkregulerende tiltak blir feil, sier lokalbeboer og krimforfatter Tom Egeland. Han vil ofre litt av arealene utenfor Nille for å gi plass til sykkelfelt i Sæterkrysset.
Les mer om:

Trine er en moden frukt

Politisk ledelse er full av risiko. Når politikken og velgerne svikter, er det lettest å plukke ned partilederen. Se på Venstre, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Valget kan gi ny kurs for Norge

Lokalvalgene er over. Nå begynner kampen om regjeringsmakten. Velgerne har sendt signaler som kan endre Norges kurs, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Når ordene blir gift

Tanken må være fri. Ord eller bilder skal ikke sensureres. Men ytringer får konsekvenser. Det innebærer ansvar og årvåkenhet, skriver John O. Egeland.
Les mer om: