Nyheter om Egeland


Politisk jordskjelv i Nord-Norge

Nord-Norge rystes av et politisk jordskjelv. Mistilliten og kravene vokser. Mange føler at den norske samfunnskontrakten er brutt. Valget kan påføre Arbeiderpartiet livstruende sår, skriver John O. Egeland.

Sørlending funnet omkommet etter å ha gått gjennom isen med hjullaster

61 år gamle Karl Sverre Egeland fra Kvinesdal som 15. mai ble meldt savnet i Rødøy i Nordland etter å ha havnet under isen i en arbeidsulykke, ble funnet omkommet torsdag.

Sørlending funnet omkommet etter å ha kjørt gjennom isen med hjullaster

61 år gamle Karl Sverre Egeland fra Kvinesdal som 15. mai ble meldt savnet i Rødøy i Nordland etter å ha havnet under isen i en arbeidsulykke, ble funnet omkommet torsdag.

Ny pallplass til Egeland

Sigurd Erik Egeland og teamet var klare for revansje etter to «stang-ut-løp».
Les mer om:

Raser mot denne Frp-plakaten: – Årets frekkeste valgplakat

SV-duoen Lars Egeland og Olav Sannes Vika mener Fremskrittspartiet villeder velgerne ved å si at de er mot bomring i Tønsberg.

Det er mye å hente på å lytte til pasientene

LEDER: Synøve Egeland (93) har rett. Hjemmesykepleien har utrolig mye å lære av de som mottar tjenestene og deres pårørende. De bør særlig lytte når Egeland kommer med tips og triks.
Les mer om:

Flyktninghjelpens arbeid i Iran lammes av USA

USAs sanksjoner mot Iran er i ferd med å lamme Flyktninghjelpens arbeid i landet, advarer generalsekretær Jan Egeland.
Les mer om:

Synøve (93) har brukt mange år på å pleie sine nærmeste og gruer seg til å selv bli sengeliggende

Synøve Egeland har hjemmesykepleie for både seg og datteren.
Les mer om:

Synøve (93) har brukt mange år på å pleie sine nærmeste og gruer seg til å selv blir sengeliggende

Synøve Egeland har hjemmesykepleie for både seg og datteren.
Les mer om:

Den grønne puritanismen

Den grønne bevegelsen trenger sterkere folkelig forankring. Da må den unngå moralisme og nypuritanisme, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Den kalde fornuften

Følelser - særlig godhet - har et dårlig rykte i politikken. På den annen side: Uten et fungerende hjerte blir du raskt hjernedød, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Nå kommer de selvstyrte drapsrobotene

Forskere fra hele verden advarer mot krigsroboter som selv tar beslutning om å drepe. Stormaktene fortsetter opprustningen, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Hunde­aller­giker tar vare på de forlatte valpene

Hundeallergiker Elaine Michelle Egeland (23) har tatt på seg ansvaret for å passe på valpene som ble forlatt langs veien i Vanse. Politiet starter etterforskningen fredag.
Les mer om:

Dette øker faren for at Norge blir dratt inn i en ny krig

Regjeringen signaliserer at den er klar for å bistå USA i konflikten med Iran. Vi er det lydige landet, skriver John O. Egeland.

Det radikale skiftet

Røde og grønne partier har stabil medvind. Høstens valg kan endre tyngdepunktet på venstresiden i norsk politikk, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

NM-trøbbel for Egeland

Det gikk rett og slett ikke fort nok for kvindølen Sigurd Erik Egeland i helgas NM-runde. Han endte på åttendeplass, og er nummer fem i sammendraget.
Les mer om:

Sveriges statsbane overkjørte Vy

Den svenske statens togselskap (SJ) kan drive jernbane i Norge for en brøkdel av hva Vy får betalt i dag. Vy har feil på kjøreledningen, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Skammens mørke kilder

Det er fire liv som avkles i Nord-Troms tingrett. Juridisk er kjernen om Svein Ludvigsen har utnyttet sin stilling. Under ligger seksuell skam, skriver John O. Egeland.

Disse 9-åringene skal lese hele sommeren

Skumle, morsomme og rare bøker. Spennet er stort når tredjeklassingene ved Porsholen skole kryper opp i sofaen for å lese. Leselysten tar de med seg inn i ferien. – Men det blir først bading, så lesing, sier Emil Egeland.
Les mer om:

Den fossile friheten

Bompenger kan sprenge regjeringen. Hvorfor er avgiften så eksplosiv? Det handler om mer enn penger, bl.a. om frihet og rettferdighet, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Skivebom for Egeland i NM-runde

Etter seieren i årets første NM-runde, fikk Sigurd Erik Egeland det langt tøffere i helgas konkurranser i Trondheim.
Les mer om:

Kvindøl antatt omkommet

Den 61 år gamle Karl Sverre Egeland fra Kvinesdal er antatt omkommet etter at hjullasteren han kjørte havnet i vannet.
Les mer om:

Knakk nesa i sitt første ritt - kan bli proff neste år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Trump sier ikke så mye klokt, men han sa en gang "hvis du først skal tenke, tenk stort". Og det sitter litt i egentlig. Det får meg til å være mer seriøs med det jeg gjør, sier Martin.Han har nettopp kommet hjem fra en lengre utenlandstur med en rekke ritt. Sesongstarten gikk bra, men litt sykdom i etterkant av de siste rittene var ikke optimalt.