Nyheter om Eek


Equinor stopper produksjonen på Heimdal etter gassulykke

– Vi vil ta vare på de som jobber på plattformen, sier pressekontakt Morten Eek i Equinor.
Les mer om:

Seier for butikkeierne - får utvide og bygge ut

SANDØYA/BREVIK: Det har vært en lang og krunglete vei men ekteparet Eek har nå fått tillatelse til å utvide butikken på Sandøya. Kommunen sier også ja til selvstendig boenhet i andre etasje.
Les mer om:

Tidligere bøssebærer kritisk til opplegget: – Et godt formål men en håpløst gammeldags måte å samle inn penger på

Anne Bullen Eek har gått med bøsse de siste tre årene, og blitt møtt med stengte dører og folk uten kontanter. I år har hun bestemt seg for å ikke gå.
Les mer om:

Equinor har funnet olje i Norskehavet

Equinor har funnet olje og gass i Norskehavet utenfor Helgelandskysten. – Kan fort bli lønnsomt, sier pressekontakt Morten Eek.
Les mer om:

Equinor har funnet olje i Norskehavet

Equinor har funnet olje og gass i Norskehavet utenfor Helgelandskysten. – Kan fort bli lønnsomt, sier pressekontakt Morten Eek.
Les mer om:

Politiet vil undersøke hva som skjedde da supply­båt kolli­derte med Statfjord A-platt­formen i natt

Det var ikke produksjon på Statfjord A da PSV «Sjøborg» traff plattformen klokken 01.55 natt til fredag. – Det er for tidlig å si noe om skadeomfanget, sier pressetalsperson Morten Eek i Equinor.
Les mer om:

Supply­båt kolli­derte med Statfjord A-platt­formen i natt

Det var ikke produksjon Statfjord A da PSV «Sjøborg» traff plattformen klokken 1.55 natt til fredag. – Det er for tidlig å si noe om skadeomfanget, sier pressetalsperson Morten Eek i Equinor.
Les mer om:

En ekstra politiker i byggekomiteen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Dette er en stor og viktig utbygging. Da vi bygde Spira foreslo vi noen ekstra politikere til byggekomiteen. Jeg menr vi bør ha to politikere i tillegg til ordføreren i byggekomiteen og styringsgruppen for idrettshallarenaen på Uenes. Jeg foreslår Jan Kåre Hansen (H) og Nina Danielsen (Sp), sa Ivar Larsen Fidje (Frp).Jeg synes innstillingen til prosjektplan er bra nå som idrettshall skal inn i en gjennomføringsfase.

Ønsker å gå fra ord til handling

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ved hjelp av en styringsgruppe fra reisenæringen og kommunen og prosjektledelse fra Mimir AS kunne Smaabyen Flekkefjord nylig legge frem for bystyret en flerfarge-trykksak med flotte bilder og oppsummering av reisemålsstrategien for Flekkefjord komune.Gjennomføringsplaner og finansieringsmodeller er imidlertid ikke lagt frem ennå. Det kommer senere som egne dokumenter og saker.

Vårkampanje og valgkamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Denne helgen avsluttes Arbeiderpartiets vårkampanje I to uker har det vært stor aktivitet i hele landet, og kampanjen rundes av med nasjonal aksjonsdag i dag lørdag, forteller ordførerkandidat Svein Hobbesland i Flekkefjord til Agder.Vårkampanjen handler om at partiet går ut og møter innbyggere med blomster og Arbeiderparties program.

Kraftig røykutvikling på Equinor-plattform - 121 personer er om bord

Alle de 121 arbeiderne om bord på Snorre B-plattformen er mønstret på grunn av kraftig røykutvikling. Det er ikke snakk om evakuering foreløpig, sier Equinors Morten Eek til Aftenbladet klokka 15.40.
Les mer om:

Kan bli barnefamilier og folk med rusproblemer i samme bygg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kleivan 10 er tidligere foreslått revet og erstattet med et nytt bygg for vanskeligstilte. Nå foreslår Flekkefjord kommune at bygget renoveres for 2,5 millioner kroner og brukes til to leiligheter for barnefamilier i 1. og 2.

Krever gangfelt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Skådevikveien på Svege går til renseanlegg, betongproduksjon, småbåthavn og boligfelt, men har ikke noe fortau eller veiskulder. Naboer påpekte i fjor at det ikke er holdbart med enda mer trafikk uten at veien blir utbedret og at det blir anlagt gang- og sykkelsti.Utbygger av 25 nye boliger mener det er feil å bli pålagt hele kostnadene ved utbedring av vei og gang-/sykkelsti.

Mange sykehus-innspill fra salen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Møtet i regi av Senterpartiet og Aksjonsgruppen for sykehuset i Flekkefjord var først og fremst beregnet på bystyrepolitikere, sykehusledelse og aksjonsgruppen. Lokalpolitikerne benyttet sjansen til å komme med mange innspill. Rolf Terje Klungland fra aksjonskomiteen. Foto: Svein LøvlandKJØP BILDE - Mediaoppslagene er en trist sak for sykehuset. Det er fritt sykehusvalg i Norge.

Vi tar rollen som vaktbikkje alvorlig, men mener at ei god vaktbikkje bør knurre litt før den biter

Pasientombud Marianne Eek skriver om å skli inn i køen, plastring av sår og gode vaktbikkjer. Hun beskriver sin rolle som å være ombud for den enkelte, men også å se de store linjene.
Les mer om:

Ferdig i klubben, hylles av treneren

Den 30 år gamle forsvarsspilleren Karl Morten Eek slutter i Ranheim etter et år preget med skader, med seg på veien får han noen meget hyggelige ord fra trener Svein Maalen. «En av de mest lojale». Det er kontrakten som nå går ut etter seks år i klubben.

Fikk lite gehør for vegetarmat fra tidligere slakter

Egil N. Eek (Ap) ville ha ordfører og tidligere slakter Jan Sigbjørnsen (H) til å bytte ut kjøtt med vegetarmat.
Les mer om:

Mener kommunen har overreagert med stenge-vedtak

SANDØYA: Advokatfullmektig Anders Anundsen ber på vegne av Tormod og Vivi-Ann Eek om at vedtaket om å stenge bistroen med umiddelbar virkning, oppheves i påvente av behandling av søknaden.
Les mer om:

Butikk og bistro-driverne har fått mye å rydde opp i: - I etterkant er det lett å si at vi har vært litt naive

PORSGRUNN/SANDØYA: Flere år etter at Sandøya handelshus utvidet virksomheten sin skyller byråkrati og strengt regelverk innover dem. - Vi har handlet i god tro og ikke prøvd å snuske til oss noe, sier Vivi-Ann Eek.
Les mer om:

Vi kan pasient- og brukerrettigheter – bruk oss!

Marianne Eek, Pasient- og brukerombud i Østfold, ber om å bli kontaktet – også av pasienter som er fornøyd med behandlingen de har fått.
Les mer om:

I fjor sommer fikk Sofie kreft. I dag fyller hun 11 år, er kreftfri og gleder seg til å begynne på skolen igjen.

Livet tok en brå vending for Sofie Eek Berning og familien, da hun plutselig fikk vite at hun hadde fått kreft i fjor sommer. Ett år senere kan den livsglade, unge jenta endelig se framover.
Les mer om:

Mener boligprisene sjelden «flater ut»

Prisene på borettslagsboliger har steget hittil i år, og det kommer de fortsatt til å gjøre, mener NBBL-sjef Thor Eek.
Les mer om:

Marthe trodde hun hadde satt et høyt mål for innsamlingen. Hun fikk inn fjorten ganger så mye.

I stedet for gaver til bursdagen ønsket Marthe Eek Johannessen at folk skulle gi penger til Sykehusklovnene via Facebook. Få har samlet inn mer penger enn henne der.
Les mer om:

JUBILANT: Fra elektrofag til jaktleder

Interessene og engasjementet spenner vidt for Hvaler-mannen Espen Eek Linderud. Torsdag 1. mars ser han 60-årsmerket.
Les mer om:

Ba om tiggerferd for utstilling

Ordfører Jan Sigbjørnsen (H) likte ikke museumsforslaget til Egil N. Eek (Ap).
Les mer om: