Nyheter om Edvardsen


Se bilder fra Idylfestivalen

Øyvind Holm Edvardsen
Les mer om:

Se bilder fra Idyllfestivalen

Øyvind Holm Edvardsen
Les mer om:

Ute av cupen: Bare nesten...

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Utrolig surt å ryke på denne måten. Gutta skal ha for innsatsen. De la ned en god prestasjon, men det hjelper lite når fasiten er exit. Det begynner å bli en vane at vi er jevngode med motstanderne når vi får besøk fra lag i divisjonene over oss.

- Det er samfunnsmessige fordeler med et steinbrudd på Drageid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Maria Edvardsen 95 90 63 94SALTDAL: Saken om masseuttak på Drageid skal behandles i kommunestyremøtet den 20. juni. Saken har vært behandlet fem ganger i formannskapet i løpet av de to siste årene, siste gang 14. mai. Carl Christian Moland i PK Strøm håper politikerne vil legge til rette for lokalt næringsliv, men får en del motstand fra både politikere og folk i området.

Gledelig åpning av den nye kunstgressbanen: Sen seier og tabelltopp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi får det ikke mye bedre enn dette. Å åpne den nye banen med tre poeng var helt herlig. At vi i tillegg spratt opp og overtok førsteplassen på tabellen gjorde det enda bedre. Den posisjonen er vi ikke bortskjemt med i Grorud IL, sier Grorud-trener Eirik Kjønø.Søndag ettermiddag slo Grorud-herrene Senja 2-1 hjemme på Grorud.

Per fikk kotelett-nekt av kona - i dag fyller byens tidligere parkeringsboss 75 år!

Han er lokalpatriot på sin hals med et stort hjerte for Trosvik og FFK. De seneste årene har Per Edvardsen blitt omtalt som eldregeneralen i byen. På sin 75-årsdag, som er i dag, holder han åpent hus for familie og venner.
Les mer om:

Nå er dette praktbygget solgt

Glenn Edvardsen har solgt Rjukan Admini Hotel. Det har vært kamp mellom blant annet Gaustablikk Høyfjellshotell og Pål Granlund, og den nye eieren er etter det RA erfarer sistnevnte.
Les mer om:

Saken mot mirakelpredikant Tom Roger Edvardsen er henlagt

Politiet har henlagt saken mot mirakelpredikant Tom Roger Edvardsen, melder Dagen. Grunnen er mangelen på bevis.
Les mer om:

Kom ut av kurs over Frankrike - nødlandet hos Anita på Østerkleiv

Planen var å fly hjem til Nord-England, men brevdua kom ut av kurs over Frankrike. Turen endte med nødlanding på verandaen til Anita Edvardsen på Østerkleiv. Der har den tamme dua fått utmerket forpleining i halvannen uke.
Les mer om:

Fauske motorshow: VIDEO: Opp-ned-intervju i Vegvesenets veltepetter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: En av mange attraksjoner under lørdagens motorshow på Fauske var Statens vegvesens "veltepetter", en Volvo som man kan sette seg inn i og som kan snurre 360 grader rundt sin egen akse. Her kan du se videoen fra da Saltenpostens journalist fikk med seg sjefen for showet, Hans Marius Steinbakk inn i Volvoen for å la seg intervjue i opp-ned-positur. Det var han straks med på.

Ramsalt samarbeid for Turistforeningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)(SALTEN) Ramsalt Opplevelser skal samle store og små opplevelsesbedrifter i et faglig, utviklende og inspirerende miljø. - Når vi står flere sammen, får vi en større kontaktflate ut mot verden, sier daglig leder Berit Irgens i Bodø og Omegns Turistforening.

- Jeg ønsker at ungene mine skal ha samme mulighet til å velge å bo i bygda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)1. juni lukker Linda Sandåker døra til nærmiljøkontoret for å åpne nye dører. Hun har aldri vært redd for å drømme stort. Men så lander hun også en hel del av drømmene. I løpet av de to årene hun har vært nærmiljøleder i Misvær og Skjerstad, har Kulturveien blitt en realitet. Vestvatn alpinanlegg har utviklet seg videre og har fått på plass en sjefsstilling.

Kunst med livsglede i hver eneste tråd

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I 40 år har saltdalskvinnen lagd fargerik kunst av ull og nylontråd. De vevde kunstverkene til Ragnhild Monsen pryder offentlige bygninger over hele verden. Vi møter henne på Adde Zetterquist kunstgalleri på Storjord, hvor hun arbeider med å henge opp utstillingen sin, som skal åpne søndag 26. mai.

Avgjorde sekundet før slutt: Videre i NM

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Den satt langt inne, men smakte veldig godt, sier Grorud-trener Eirik Kjønø til Akers Avis Groruddalen.Ett minutt tidligere var Grorud-treneren med på en ellevill feiring på Grorud kunstgress da Preben Mankowitz, ett sekund før andre ekstra omgang var ferdigspilt, satte inn den avgjørende 1-0-scoringen.- Vi eide denne kampen her, og vant til slutt fortjent.

Grorud IL nærmer seg toppformen: Lekte seg i byderbyet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- En utrolig deilig seier. Ikke bare med tanke på poengene, men også på måten den kom. Det var en veldig solid kamp fra vår side som vi hadde kontroll på fra start til slutt. Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen vår, sier Eirik Kjønø.Grorud-treneren smilte fra øre til øre etter at Oppsal ble slått 3-0 hjemme på Grorud søndag kveld.- Leverer vi slik i hver kamp framover, kan det bli riktig så moro.

Saltdal varmest i landet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søndag steg temperaturen ytterligere til 24,3 grader og da tronet Saltdal alene på toppen, forteller daglig leder ved Nordnes Camp og bygdesenter Tommy Edvardsen. Ikke uvanlig Det er nok ikke helt uvanlig at temperaturen bikker tjue grader i mai måned, sier Edvardsen videre. Han refererer til fjorårets maimåned hvor det totalt var 4-5 dager med over tjue grader. - - Den 31.

Ta ei uke i villmarka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN: Aktivitetene er laksefiske i Beiarelva, kanopadling, havfiske, leirdueskyting, fjellturer, rifle- skyting og bueskyting. Det er 40 plasser tilgjengelig på campen. Base er på Lassbrenna skyteanlegg på Trones i Beiarn. - Det blir ei uke spekket med fiske, skyting, fjell og friluftsliv! Vi lover uforglemmelige minner og evige vennskap!

– Helseministeren deler vårt krav om at stasjonene bør opprettholdes(pluss)

Geir-Inge Sivertsen og Margareth Edvardsen fra Senja Høyre møtte denne helgen helseminister Bent Høye og fikk diskutert ambulanseberedskapen på Senja.
Les mer om:

Nytt omsetningsløft for Edvardsen: – Vi er fornøyd med resultatet

Roar Steen Edvardsen Entreprenørforretning AS fikk et omsetningsløft på ti millioner kroner i fjor. Det ble et solid overskudd på 6,8 millioner kroner.
Les mer om:

Helgelesing: To venninner på skitur til Hornsund våren 1986

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den første delen av turen sto på trykk i påskenummeret vårt. Jeg tror vinden må ha steget til storm. Sprekkdannelsene skal være forut en plass. Det eneste fornuftige er å sette opp telt og vente på bedre sikt. Om vi går litt for langt øst kan vi rote oss ned på Paierlbreen og havne helt feil. Men å sette opp telt i storm er litt av et svennestykke.

Deler ut 1,8 millioner fra Kulturminnefondet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Grorud gikk på trynet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rammene rundt kampen var fantastisk. Sola strålte høyt på himmelen og mange hadde tatt turen til Grorud kunstgress for å få med seg Grorud IL sin første hjemmekamp for sesongen. Men, det ble ingen festforestilling som mange hadde håpet på. Kun 7. minutter var spilt da Alta tok ledelsen etter svært passivt Grorud-forsvarsspill.

Gjevt «bytte» for loppejegere

Loppegeneral og korpsleder Henriette Scheen Edvardsen mener det kan være erfarne loppemarkedsjegere som sikret seg Barbie-dukkene.
Les mer om:

Nå starter sesongen for Grorud IL: Forsiktige «favoritter»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nei, vi er ikke favoritter i denne avdelingen. Det er det Åsane som er. For oss gjelder det samme mantraet som i fjor. Vi ønsker å være med å kjempe i toppen og være med i kampen om opprykk, men vi har ikke dårlig tid. Målet er hele tiden å bygge et bedre og sterkere lag.

Kråkerøys nye kunstgressbane klar: – Endelig kan vi trene på hjemmebane

– Banen betyr enormt mye for klubben. Nå har vi plass nok til å trene på eget anlegg, sier Fredrik Bangor Edvardsen, daglig leder i Kråkerøy IL.
Les mer om: