Nyheter om Edvardsen


Dette er de mest populære lokalpolitikerne

Arve Edvardsen i Nordstrand Høyre fikk flest personstemmer ved bydelsvalgene i Østensjø og Nordstrand.
Les mer om:

Dommerkjendis går rett i strupen på Moen etter Glimt-kampen: - Åpenbart veldig arrogant

Svein Erik Edvardsen slakter sin gamle kollega etter gårsdagens batalje på Aspmyra.
Les mer om:

Stjerne- og målkongen ut av Groruddalsfotballen: Oliver til Stabæk

Fredag serverte vi våre lesere stjerne-og måljakten med oversikt over hvilke fotballspillere i Groruddalen som hadde gjort det best så langt i sesongen. Mon tro om også ikke Eliteserielaget Stabæk fikk med seg den statistikken. Lørdag hentet de nemlig Groruds Oliver Valaker Edvardsen som toppet begge statistikkene.
Les mer om:

Tar med seg bedriften og flytter til Dyrøy(pluss)

Leikny og Tom Robin Edvardsen i Tromsø har kjøpt et tidligere butikk-lokale og etablerer seg nå i Dyrøy med bedriften sin. – Vi måtte bare ta sjansen når den bød seg, sier de to.
Les mer om:

Derfor lukter det ille bak Stadion på Værste

Entreprenør Roar Steen Edvardsen er i gang med gravingen bak Stadion. Der skal blokka Dreieværste reises, og det lukter av den forurensede grunnen. All masse sjaktes ut og leveres hos Frevar.
Les mer om:

Kommunen mener det 103 år gamle fjøset er doblet i verdi på ti år

Torill Edvardsen forstår ikke hvordan verdien på de over hundre år gamle byggene på eiendommen hennes kan ha doblet seg på få år. Kommunen svarer at det er naturlig at taksten går opp på ti år.
Les mer om:

– Jeg begynte å gråte, og løp rundt til kollegene mine og fortalte dem nyheten. Jeg måtte få lov til å gå hjem fra jobb, for jeg klarte ikke å sitte i ro

En episode av «Tore på Sporet» inspirerte Silje Edvardsen til å finne ut hvem hennes biologiske familie er.
Les mer om:

Mirakelpredikant hevder politiet ba om forbønn

Mirakelpredikant Tom Roger Edvardsen hevder politiet som etterforsket ham, i en sak som senere ble henlagt, ba om forbønn. Politiet avviser påstanden.
Les mer om:

Insektene tok over konsertområdet:– Det var et lite helvete

Anette Fosse og Jonny Edvardsen er på Trænafestivalen for fjerde gang, tredje gang som frivillige. Lørdag delte de ut myggspiraler til publikum på Kirkhelleren.
Les mer om:

Ælveduellen: – Mye muskler og lite hjerne var det som skulle til

Nok en gang var det Byggmester Håkon Hansen som dro i land seieren i Ælveduellen lørdag ettermiddag. Og Marius Edvardsen mener de hadde suksessoppskriften. – Vi slo sammen hjernene våre og samarbeidet godt. Kombinert med muskelkraft, var vi uslåelige.
Les mer om:

Se bilder fra Idylfestivalen

Øyvind Holm Edvardsen
Les mer om:

Se bilder fra Idyllfestivalen

Øyvind Holm Edvardsen
Les mer om:

Ute av cupen: Bare nesten...

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Utrolig surt å ryke på denne måten. Gutta skal ha for innsatsen. De la ned en god prestasjon, men det hjelper lite når fasiten er exit. Det begynner å bli en vane at vi er jevngode med motstanderne når vi får besøk fra lag i divisjonene over oss.

- Det er samfunnsmessige fordeler med et steinbrudd på Drageid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Maria Edvardsen 95 90 63 94SALTDAL: Saken om masseuttak på Drageid skal behandles i kommunestyremøtet den 20. juni. Saken har vært behandlet fem ganger i formannskapet i løpet av de to siste årene, siste gang 14. mai. Carl Christian Moland i PK Strøm håper politikerne vil legge til rette for lokalt næringsliv, men får en del motstand fra både politikere og folk i området.

Gledelig åpning av den nye kunstgressbanen: Sen seier og tabelltopp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi får det ikke mye bedre enn dette. Å åpne den nye banen med tre poeng var helt herlig. At vi i tillegg spratt opp og overtok førsteplassen på tabellen gjorde det enda bedre. Den posisjonen er vi ikke bortskjemt med i Grorud IL, sier Grorud-trener Eirik Kjønø.Søndag ettermiddag slo Grorud-herrene Senja 2-1 hjemme på Grorud.

Per fikk kotelett-nekt av kona - i dag fyller byens tidligere parkeringsboss 75 år!

Han er lokalpatriot på sin hals med et stort hjerte for Trosvik og FFK. De seneste årene har Per Edvardsen blitt omtalt som eldregeneralen i byen. På sin 75-årsdag, som er i dag, holder han åpent hus for familie og venner.
Les mer om:

Nå er dette praktbygget solgt

Glenn Edvardsen har solgt Rjukan Admini Hotel. Det har vært kamp mellom blant annet Gaustablikk Høyfjellshotell og Pål Granlund, og den nye eieren er etter det RA erfarer sistnevnte.
Les mer om:

Saken mot mirakelpredikant Tom Roger Edvardsen er henlagt

Politiet har henlagt saken mot mirakelpredikant Tom Roger Edvardsen, melder Dagen. Grunnen er mangelen på bevis.
Les mer om:

Kom ut av kurs over Frankrike - nødlandet hos Anita på Østerkleiv

Planen var å fly hjem til Nord-England, men brevdua kom ut av kurs over Frankrike. Turen endte med nødlanding på verandaen til Anita Edvardsen på Østerkleiv. Der har den tamme dua fått utmerket forpleining i halvannen uke.
Les mer om:

Fauske motorshow: VIDEO: Opp-ned-intervju i Vegvesenets veltepetter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: En av mange attraksjoner under lørdagens motorshow på Fauske var Statens vegvesens "veltepetter", en Volvo som man kan sette seg inn i og som kan snurre 360 grader rundt sin egen akse. Her kan du se videoen fra da Saltenpostens journalist fikk med seg sjefen for showet, Hans Marius Steinbakk inn i Volvoen for å la seg intervjue i opp-ned-positur. Det var han straks med på.

Ramsalt samarbeid for Turistforeningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)(SALTEN) Ramsalt Opplevelser skal samle store og små opplevelsesbedrifter i et faglig, utviklende og inspirerende miljø. - Når vi står flere sammen, får vi en større kontaktflate ut mot verden, sier daglig leder Berit Irgens i Bodø og Omegns Turistforening.

- Jeg ønsker at ungene mine skal ha samme mulighet til å velge å bo i bygda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)1. juni lukker Linda Sandåker døra til nærmiljøkontoret for å åpne nye dører. Hun har aldri vært redd for å drømme stort. Men så lander hun også en hel del av drømmene. I løpet av de to årene hun har vært nærmiljøleder i Misvær og Skjerstad, har Kulturveien blitt en realitet. Vestvatn alpinanlegg har utviklet seg videre og har fått på plass en sjefsstilling.

Kunst med livsglede i hver eneste tråd

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I 40 år har saltdalskvinnen lagd fargerik kunst av ull og nylontråd. De vevde kunstverkene til Ragnhild Monsen pryder offentlige bygninger over hele verden. Vi møter henne på Adde Zetterquist kunstgalleri på Storjord, hvor hun arbeider med å henge opp utstillingen sin, som skal åpne søndag 26. mai.

Avgjorde sekundet før slutt: Videre i NM

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Den satt langt inne, men smakte veldig godt, sier Grorud-trener Eirik Kjønø til Akers Avis Groruddalen.Ett minutt tidligere var Grorud-treneren med på en ellevill feiring på Grorud kunstgress da Preben Mankowitz, ett sekund før andre ekstra omgang var ferdigspilt, satte inn den avgjørende 1-0-scoringen.- Vi eide denne kampen her, og vant til slutt fortjent.