Nyheter om Eden


Real Madrid bekymret for Hazard

Eden Hazard var kongen av Premier League. Det meste gikk belgierens vei. Så kom avgjørelsen om at gresset var så mye grønnere i Madrid. Etter dette har ikke fotballhverdagen til Hazard blitt den samme – eller opplevelsen for oss som digger spilleren. Vi orker faktisk ikke å rippe opp i de 1545 minuttene med spilletid i Real-drakt som resulterte i 1 scoring og 7 assists.

Topp 10 spillere med de største overgangene

De aller fleste spillerne på denne listen har vært innom eller spiller for Manchester United, Liverpool eller Chelsea. – Vi finner også klubber som Real Madrid, Barcelona og ikke minst den søkkrike franske klubben Paris Saint-Germain som både kjøpende og selgende klubber. En du ikke finner på denne lista er Lionel Messi, han har vært i Barcelona i 20 år og er ikke solgt enda. – Han befinner seg dog høyt oppe på lista over de som tjener mest. Paris Saint-Germain knuste alle rekorder da de kjøpte Neymar i 2018, og gjennom den dealen ligger han på førsteplass på vår liste.

På søndag skjer det!

Selv om vi har skjønt at det skulle ta tid, virker ventetiden siden Martin Ødegaard forlot moderlandet i 2015 ulidelig lang. På søndag er mye lagt til rette for at Martin Ødegaard går ut og overlister forrige sesongs lagkompiser. Det blir ingen bedre ramme rundt den endelige debuten for Real: La Liga-kamp mot Real Sociedad.

Håper Gareth Bale ikke kommer til Premier League og «ødelegger»

Sheffield United klatret opp det siste henget til Premier League under Chris Wilder og boltet seg fast over midtstreken av tabellen. Forrige sesong klarte Sander Berges klubb nesten å sikre billetten til Europa, denne sesongen må gjengen til Wilder klare seg uten skuddstopper Dean Henderson. Midt oppi alvoret viser Sheffield-manageren at bak milliardomsetning og millionlønninger i øverste divisjon, så dreier fotball seg også om lek og moro.

Klager over dårlig økonomi! planlegger fire milliarder «shoppebonansa»

Real Madrid har store planer som de setter igang så snart det er en vaksine mot Corona eller bergensere slutter med festing i grotter. – Denne sommeren har det stort sett dreid som om å selge spillere og kutte kostnader, en situasjon som slettes ikke passer klubbens meget ekstravagante president Florentino Pérez. Vi lider alle som følge av conona-pandemien, selv har jeg måttet sette en turne til Europas strippeklubber på vent i påvente av at sosial distanse tilhører fortiden. Klubber må spare penger og det er også tilfelle for Real Madrid.

Lampard har delt ut den magiske nr. 10-drakten

Joe Cole, Eden Hazard og Willian har alle fått æren til å bære det elektriske 10-tallet på ryggen. Nå har en 21-åring allerede gjort seg fortjent til det samme. Christian Pulisic fikk en brå overgang fra trygge Dortmund der ungdommen ruler til Stamford Bridge og tomrommet etter Eden Hazard. Det startet haltende, så akselererte det skikkelig etter viruspausen. Rundt 680 millioner kroners-beina kom skikkelig i arbeid, og den amerikanske landslagsspilleren bidro med 11 scoringer og 10 assist i debutsesongen.

Selg, selg og selg: Alt er som før

Da Real Madrid røk ut av Champions League var det mange som regnet med at klubben ville gire opp pengebruken og sikre seg noen nye talenter. – Desverre, mener mange fans er alt som før, mantra er Selg, Selg og Selg Marca stiller spørsmålet: Skal ikke Real Madrid signere noen i sommer? Les: Roma nekter å selge Patrik Schick har norsk erstatter i kikkerten Real Madrids eliminering fra Champions League vil ikke endre deres overgangspolitikk i sommer.

United har luksusproblemet som kommer til å gi Solskjær steintøffe tenåringer

U23-treneren til United brukte første sesong til å få ungdomslaget opp en divisjon til Premier League Two Division One (med litt hjelp fra viruset), men med Solskjærs strategi om å gi ungdommen muligheter på førstelaget, har Neil Wood i prakis en tropp med tenåringer. -Jeg tror hvis de ikke skal være med førstelaget, er det naturlige steget at de sendes ut på utlån for å møte tøffere motstand. Det er ikke logisk å holde dem tilbake i karrieren deres, begynner Wood til Goal. De er: Garner, Levitt, Bernard, Kovar, Dylan Levitt, Eden Mengi og Ethan Laird.

Alle de tre «nye» Premier League klubbene meldt på i kappløpet om Ryan Fraser

Etter Ryan Fraser valgte å la sin kontrakt med Bournemouth gå ut nå i sommer, mye på grunn av Tottenham og Arsenals interesse. – Nå kan det imidlertid se ut om om de begge har mistet interessen for 26 åringen. Dog i en litt «merkelig» sammentreff er alle de tre lagene som i år rykket opp til Premier League interessert. 90min melder at West Bromwich, Leeds og Fulham kaster seg med full tynge inn i kampen om å sikre seg en kvalitets ving.

Skikkelig dårlige nyheter for Chelsea – må starte Premier League uten sin hot shot

Christian Pulisic hadde en famlende start i Premier League etter at han ble hentet fra Dortmund forrige sommer. Så hjalp Lampard 21-åringen inn på rett spor, noe som gjorde Pulisic fortjent til nominasjonen til Young Player of the Season-prisen i Premier League. Mye å glede seg over for den unge amerikaneren og Lampard, som har vist at Eden Hazard kanskje ikke blir så savnet likevel. Det som var mindre lystig, var da Pulisic ble hjulpet av banen i FA Cup-finalen mot Arsenal. Les: I den røde delen av Manchester jubles det over 3.

Real Madrid feirer med å sette på brekket

Real Madrid er fotballkongen i Spania. Nå kom bekreftelsen på at La Liga-trofeet skal feires med å sitte veldig stille i overgangsbåten. Vi husker for ett år siden da Real dro opp enorme bunker med euros for å kjøpe Eden Hazard, Luka Jovic, Ferland Mendy og Rodrygo. Så hva skjer denne sommer, Herr President Perez? -Nei, det blir ingen stor overganger. Situasjonen er virkelig utfordrende. Det vil være vanskelig å be spillerne våre om å gå ned i lønn for å hjelpe, og så gå ut å gjennomføre store handler.

Tidligere United-stjerne ødela festen for Beckham

Inter Miami, eller Prosjekt Beckham som vi liker å kalle det, fikk Orlando City på besøk etter noen kaotiske måneder med virusstengning.

City ble historisk – har noe Klopp bare kan drømme om

Det var totalt feige lag på Etihad Stadium på onsdag kveld. Newcastle kom haltende med et halvt lag på skadebenken, mens Manchester City var giret etter 4-0 overkjøringen mot Liverpool – og tilsvarende forbanna over Southampton tapet. City kjørte derfor over stakkars Steve Bruce og gjengen, og stoppet først på 5-0. Da hadde Gabriel Jesus, Riyad Mahrez David Silva og Raheem Sterling notert seg for scoringene (én scoring var selvmål av Newcastle). Fire ulike spillere.

Eden Hazard er herved erstattet hos Chelsea

Han utviklet seg lynraskt i Borussia Dortmund og var en av favorittene til Jürgen klopp. Så kom en liten dip, før Christian Pulisic ble hentet til London for å fylle tomrommene etter Eden Hazard. No pressure. Mens Eden Hazard slet med å komme seg etter en lengre ferie og tilpasningen til Real Madrid, slet Pulisic tilsvarende etter at han pakket kofferten og dro til verdensmetropolen London. Les: Klopp bekrefter at Liverpool-legenden er ferdig Viruskaoset har rammet verden hardt, men for 21-åringen virker det som pausen er brukt til å akklimatisere seg skikkelig til engelsk fotball.

Solskjær velger en annen strategi enn Zidane

På fredag blir det basketak mellom United og Tottenham. Endelig! De som hadde gledet seg til å se Paul Pogba kjenne på ballen før avspark må trolig smøre seg med tålmodighet. United har på twitter selv begynt å hause opp stemingen rundt et potensielt gnistrende samarbeid mellom Pogba og Fernandes. Franskmannen skal være i tipp topp shape etter å ha vært tvunget til å stå over 12 kamper, men skal visst ikke bli med fra start.

Hazard gjør seg endelig fortjent til en bamseklem

Real Madrid har ikke rotet seg bort i viruspausen. På søndag vant de helt greit 3-1 over Eibar. For Zinedine Zidane var det spesielt én spillers prestasjoner som beroliget ham. Eden Hazard er tilbake. -Det var ikke planlagt på forhånd at han skulle spille 60 minutter. Han spilte en time og gjorde det godt. Han tok imot en hard takling, men det vil gjøre ham godt. Hazard var fornøyd og ikke redd, sier Zidane til klubbens hjemmeside. Som indirekte sier at Hazard har hatt et skikkelig tøft år. Nå gleder vi oss over at Super-Hazard kan gjøre nytte for seg igjen.

Comeback kan avgjøre tittelkampen: – Har kun vist 40 prosent

Tidligere Real Madrid-profiler tror Eden Hazards retur fra skade kan gi dem overtaket når La Liga-sesongen nå skal fullføres. TV 2s ekspert er enig.
Les mer om:

Endelig: Zidane starter rett på Hazard-planen

Det har vært vondt å se hvordan Eden Hazard har blitt bleikere under den spanske solen. Nå planlegger Zidane og belgieren at ingen skal få bruke merkelappen tidligere superstjerne lenger. Siden februar har Hazard jobbet seg sakte og riktig tilbake etter den tøffe ankelskaden. 9 La Liga-kamper fra start skal nå være historie. Viruskaoset har som for Harry Kane og Paul Pogba gitt Hazard noen uventede måneder for å jobbe seg tilbake på kamparenaen, noe som Zidane akter å utnytte når La Liga tuppes igang denne helgen.

Zidane vurderer arsenalet sitt: Hazard, Asensio, Bale, Vinicius, Rodrygo, Lucas …

La Liga kommer snart tilbake om 10 dager tar Real Madrid imot Eibar, selvsagt uten publikum. Manager Zinedine Zidane jobber iherdig med Real Madrid .Det er sannsynlig at vi vil se annerledes lag når de er tilbake enn før pausen, spesielt i angrep. Real Madrid er 2 poeng bak Barcelona som for øyeblikket virker å ha store problemer med sin egen identitet. – De aller fleste spanske eksperter tror at det er en ledelse som Barcelona vanskelig kan holde, spesielt hvis Zinedine Zidane har brukt coronapausen godt.

Real Madrid vil ha Haaland i ny fryktet angrepsrekke

Karim Benzema, Gareth Bale og Cristiano Ronaldo kjent som BBC var Real Madrid sitt ultimate angrepsvåpen som var med å bygge legendestatus for manager Zinedine Zidane og sørge for høy tettet av La Liga og Champions League trofeer slik at peishylla på Santiago Bernabéu Stadion måtte bygges ut.

Real Madrid sikter seg inn mot verdens råeste trio

Zinedine Zidanes suksess med Real Madrid i runde én var avhengig av en gjeng med angrepsspillere som alene var briljante, og sammen giganter. Nå sikter Real-manageren seg inn mot å skape det nye «dødlige» angrepsvåpnet på San Bernabeu. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale var de drivende kreftene i angrepet hos Real gjennom et tiår. Ronaldo er historie, Wales. Golf. Real.

Karl-Heinz Rummenigge: «Har aldri hørt en spiller si noe sånt»

Det var nok en del Bayern München fans som fikk kaffen i halsen om hvordan RB Leipzig stjernen Timo Werner uttalte seg om klubben på spørsmål hvor han hadde tenkt seg i sommer. Istedenfor å vurdere den tyske seriemesteren ønsket han å prioritere en utlandet, og med utlandet mener han England, enten Manchester United, Liverpool eller Chelsea.

Eden Hazard tilbake på feltet

Eden Hazard var blant Real Madrid-spillerne som deltok i individuelle treninger på klubbens Valdebebas treningskompleks denne uken. Før corona-pausen antok man at den belgiske vingen ville være ute resten av sesongen etter hadde en operasjon på ankelen 5. mars.

Det skal ikke være mulig: Luka Jovic ute med brudd

Forrige sommer hentet Real Madrid inn den unge angrepsspilleren fra Eintracht Frankfurt. Forventningene var skøyhøye til spilleren som hadde herjet i Tyskland med 27 scoringer og 7 assists på 48 kamper forrige sesong. I Madrid forsvant stjernestøvet rundt serberen. Det er krevende å komme inn på San Bernabeu, tilpasse seg kjapt og levere. Eden Hazard vet dette altfor godt, og også Luka Jovic ble offer for en nådeløs intro til sin første sesong hos Real. Les: Bekrefter Liverpools jakt på Milot Rashica 15 La Liga-kamper med to stusslige scoringer har fått Zidane til å riste på hodet.

Kjøp av Coutinho blir helt feil

Det går i retning av en retur for den en gang så store stjernen i Premier League. Ryktene tyder på at det det er Chelsea som har siktet seg inn mot Philippe Coutinho. For et av Englands egne midtbanetalenter kan dette bli bli som et tupp i leggen. Det er den tidligere Liverpool-spilleren Jamie Redknapp som advarer mot nedsiden ved Coutinho-overgang til Chelsea.