Nyheter om Eden


Carlo Ancelotti gjør det eneste rette med Hazard

Zidane støttet Eden Hazard gjennom perioder med dårlig form, gjentatte skader og fraværende prestasjoner på kamparenaen. Real Madrid hadde investert godt over milliarden for å bygge opp angrepet rundt en av Premier Leagues største stjerner, og utdelte Hazard VIP-kortet. Noe av det første Carlo Ancelotti gjorde var å inndra dette. 382 minutter på banen, det er status for Hazard under Carlo Ancelottis ledelse. Tyve poeng på ni La Liga kamper viser likevel at Real klarer seg fint uten den belgiske fotballartisten på banen.

Skade minner storklubber om at milliarder er mye penger

Det er bare å spørre Real Madrid som er en av de som over lengre tid har vist interesse for det norske måldyret Erling Braut Haaland hva det koster klubben å hente en «Galácticos» som plages med skader. To gode eksempler fra kongens klubb på spillere som er vanvittig dyre og som plages av skader er Gareth Bale som tjener nesten 400 millioner i året og Eden Hazard som henter ut omtrent 280 millioner.

Bale og Hazard er allerede glemt, har funnet frem en røff angrepstrio

I sommer var tanken til manager Carlo Ancelotti at Gareth Bale og Eden Hazard sammen med Karim Benzema skulle være kjernen i Real Madrid sitt angrep denne sesongen, men skader og manglende form sammen med noen gledelige overraskelser gjør at verden ser helt annerledes ut. Real Madrid har ikke tapt en enste kamp med angrepstrioen Karim Benzema, Vinicius Junior og Rodrygo Goes. President Florentino Pérez får det akkurat slik han ønsker unge talenter som briljerer sammen med veteraner.

Hazard nedprioriteres i Madrid

Real Madrids belgiske stjerne Eden Hazard må finne seg i at treneren velger andre spillere selv om han nå er kampklar igjen. Real Madrid-trener Carlo Ancelotti sier rett ut at han foretrekker andre spillere. Ancelotti sier Hazard er en toppspiller som har alt. – Han må finne seg i det. Han spiller ikke, men har alt det en Real Madrid-spiller skal ha. Noen ganger er det sånn at treneren foretrekker andre. Det gjør treneren nå. Det viktige er at han er motivert og klar for å jobbe, sier Ancelotti. (NTB)
Les mer om:

Selger Hazard for å kjøpe Haaland

Real Madrid rullet ut den røde løperen da de for to år siden kjøpte spilleren som har vært synonymt med Chelsea i en årrekke, 30 år gamle Eden Hazard. – Siden da har det vært skader og varierende form, men aldri toppformen man så uke inn og uke ut i Premier League. En av Premier Leagues beste er en stor skuffelse i La Liga. – Real Madrid manager Carlo Ancelotti var egentlig allerede lei før han overtok tømmene i sommer og er ikke innstilt på vente på at den belgiske superstjernen skal begynne å virke.

Skadesmell for Belgia: Lukaku og Hazard ute mot Italia

Belgia må klare seg uten stjerneduoen Romelu Lukaku og Eden Hazard i kampen om tredjeplassen i nasjonsligaen mot Italia søndag.
Les mer om:

Skadesmell for Belgia

Belgia må klare seg uten stjerneduoen Romelu Lukaku og Eden Hazard i kampen om tredjeplassen i nasjonsligaen mot Italia søndag. Det bekreftet Belgia-trener Roberto Martínez lørdag. Årsaken skal være overbelastninger i ulike muskelgrupper. Martinez opplyser at det er uvisst hvor lenge duoen vil være satt ut av spill. – De har begge overbelastning i muskler på forskjellige steder, og vi har ikke fasilitetene her til å jobbe med vårt medisinske apparat slik vi ønsker, så vi var nødt til å sende dem tilbake til Belgia, sier Martinez ifølge nyhetsbyrået AFP.
Les mer om:

Guardiola: «Jeg elsker Premier League!

Liverpool og Manchester City, Jürgen Klopp og Pep Guardiola. Gigantenes søndag. Det endte med poengdeling, men for en forrykende kamp!

Asensio styrer inn mot vinterens overgangsvindu

Forrige sesong ble det syv scoringer på 48 kamper for høyrevingen. På 6 kamper etter sommerferien har 25-åringen bare fire mål igjen før han tangerer dette. Hattrick mot Mallorca på tirsdag hjalp på statistikken. En spiller på vei opp? Ikke nødvendigvis. Asensio trenger nå å vite hvor han står. Høyrevingen har blitt sett på som en av de langsiktige brikkene til Real Madrid etter at han ble hentet i 2014 fra nettopp Mallorca. Likevel har spilleren møtt utfordringen som de fleste unge talentene på San Bernabeu: Veteranene og de største verdensstjernene tar det meste av spilletiden.

Rafael Benítez prøver å finne James Rodriguez sin på-knapp

Da Carlo Ancelotti dro tilbake til Real Madrid og lot sin gamle favoritt James Rodriguez hengende igjen på Goodison Park regnet alle med at den colombianske superstjernen ville følge etter. – Men det viste seg å være et «hard sell» selv om en manager av Ancelotti sitt kaliber. Det var iherdige forsøk på salg fra Everton sin side og James Rodriguez ønsket seg også bort. Liverpool Echo skriver i dag at til tross for ønske om salg har de ikke tenkt til å la sin meget godt betalte spiller (syv millioner pund) visne bort på benken.

Eden Hazard har kampvilje så det holder

Da Ronaldo forlot Juventus noen dager før overgangsvinduet lukket, spant det et rykte fra Madrid om at Hazard kunne være på vei til Torino. Belgieren ble, er drittlei alt pratet om skader og exit – og full av kampvilje. -Jeg har skrevet kontrakt med Real Madrid for fem sesonger.

Chelsea-spiller Baba Rahman slipper fortsatt ikke tilbake til Stamford Bridge

Chelsea er en av verdens beste klubber, noe gjengen fra Stamford Bridge viste forrige sesong. Men for hver spiller som kunne heve CL-trofeet, befinner det seg Chelsea-spillere rundt om i Europa som aldri kommer i nærheten av å få delta på festen. De befinner seg på utleie. Chelsea er beryktet for å hamstre talenter, sende dem på utleie-reise som til slutt ender med exit fra klubben. Hva er hensikten, spør vi oss hver sesong. For Chelsea dreier dette seg om business og jakten på de 1-2 talentene, en John Terry, som virkelig tjener klubben i tiår.

Fotballryktene: – Hazard ønsket som Ronaldos erstatter

Eden Hazard kan være på vei til Juventus, mens Erling Braut Haalands lagkamerat kan ende i Premier League. Her er lørdagens fotballrykter!

I løpet av noen dager ble drakta til Cavani en belastning

Owen Hargreaves (han med det trøblete kneet hos United) har selv spilt noen kamper med Ronaldo. Nå mener han Ronaldos retur til Old Trafford jekker United opp som en av de største favorittene i Premier League. Samtidig er Hargreaves overbevist om at vi får se 1-2 exit´er fra Old Trafford de neste dagene. Cristiano Ronaldo tar plass, og når CR7 signerer for United følger det med forpliktelser begge veier. Forpliktelser som får konsekvenser for andre i troppen.

Verdens beste keeper Petr Cech fortsetter å ha to jobber

Petr Čech som var rangert som verdens beste målvakt i 2006 fant etter en lang og imponerende karriere med spill for klubber som Viktoria Plzeň, Chmel Blšany, Sparta Praha, Rennes, Arsenal og Chelsea at det på langt nær var nok å være teknisk rådgiver for Chelsea. Han måtte stå i mål og skal vi tro valget til den tsjekkiske keeperen innebærer det ikke nok fysisk smerte å være fotballkeeper. – Han ble en del av masokistiske delen av idrettsverden og ble ishockey keeper istedenfor. Guildford Phoenix tok imot med åpne armer.

Tromsø-gutt Isak Hansen-Aarøen har klart å bite seg fast på Old Trafford

For ganske nøyaktig et år siden fikk nå 17 år gamle Isak Hansen-Aarøen sjansen til å bli en del av Manchester Uniteds akademi, det var en sjanse han tok meget godt vare på. – Før han dro fikk han syv «voksen» kamper for Tromsø. I dag signerte han sin første proffkontrakt. Les: Ronaldo så vidt ute av porten – nå kan Eden Hazard være på farten Isak Hansen-Aarøen omringet av familie var svært fornøyd i sin oppdatering på Instagram. «Det er et stolt øyeblikk å skrive under min første proffkontrakt med Manchester United.

Ronaldo så vidt ute av porten – nå kan Eden Hazard være på farten

Nå skjer det mye, og det skjer kjapt. Ryktet om at Ronaldo var på vei ut av Torino ble fyrt av forrige helg etter at CR7 gjorde noe så uvanlig som å starte sesongen på benken. Under en uke senere bekrefter Manchester United at jepp, Ronaldo er tilbake på Old Trafford. I Madrid jobbes det knallhardt for å få til det samme med Kylian Mbappé. Mbappé-prosessen har vart et halvt år, noen dager før overgangsvinduet stenger har det akselerert. Les: Mbappe signering er nært forestående Men for å få manøvrert seg til et usannsynelig Mbappé-kjøp, må Real Madrid rydde plass.

Real Madrid har samlet inn 2 milliarder

Det begynner å bli lenge siden Real Madrid tok frem det store sjekkheftet og kjøpte Eden Hazard fra Chelsea og allerede da i 2019 var det blitt utypisk for klubben som har vært behersket i overgangsmarkedet i årevis.

Noe skikkelig stort er på gang hos Real Madrid

Carlo Ancelotti kunne endelig komme igang med det han er betalt for: Vinne kamper. 4-1 mot Alaves var så overbevisende som det kunne bli. Den italienske reven har uten tvil fått spillerne til å beholde fokuset gjennom fotballstormene som har feid over klubben. For oss står to spillere som symbol på at virkelig gode ting skjer i Madrid. Karim Benzema fortsetter der han slapp forrige sesong, og det var ingen stor overraskelse at kapteinen dro til med to scoringer. Nacho Fernandez og Vinicius Jr. sto bak de to andre, David Alaba ser ut til å skli rett inn i systemet til Ancelotti.

Brentford forlot Old Trafford med uavgjort, scoring av League One-spiller og bakoversveis etter Pereiras volley

Det var fortsatt litt tidlig for Kristoffer Ajer å kastes inn på kamparenaen, men nykommer Frank Onyeka fikk den siste halvtimen av den overraskende underholdende treningskampen mellom Solskjær og Frank. United ga Brentford lightversjonen av en forsmak på hva de kan vente seg i Premier League om to ukers tid, men med 2-2 og en skikkelig lekkerbisk av en scoring av Shandon Baptiste, lover det godt.

Marca: Eden Hazard ikke i nærheten av der han må være

Vi ønsker virkelig at belgieren skal lykkes hos Real Madrid og at La liga-klubben får igjen på godt over milliard-investeringen de gjorde på spilleren i 2019. Vi så tegn til at noe var på gang i EM, men så også at mesterskapet kostet. Det var spesielt i siste del av EM-kampene at den helt ville eksplosiviteten fra storhetstiden som holdt 90 minutter, ikke lenger var der. Les: Fabrizio Romano: Liverpool vet bedre enn å fyre av et milliardbud Ikke rart etter sesonger med skader og trøbbel, men for Real Madrid har ikke EM vært noe løft for Hazard før La Liga-sesongen.

Spansk media: Eden Hazard er fortsatt i spill

Mens Hazard har mer enn nok med å jobbe seg tilbake skadefri og i form, har ryktene gått de siste månedene om en mulig retur til Chelsea. Ifølge spanske AS begynner en overgang å ta form. Zidane digget belgieren og støttet ham uansett hvor lite spilletid han kunne gi milliard-investeringen til Real, nå er Zizou historie hos Real. Vi så Hazard glimtet til i EM med storspill, men det ble med glimtene.

Raphael Varane er tilbake i Madrid for pre-season

Den franske superstjernen Raphael Varane er tilbake i Madrid for pre-season samtidig som han har en stor beslutning han må ta. Real Madrid manager Carlo Ancelotti vil starte å jobbe med troppene sine denne uken, Karim Benzema, Raphael Varane, Luka Modric, Toni Kroos, David Alaba og Gareth Bale, kommer tilbake på jobb etter å ha blitt eliminert i åttendedelsfinalen i EM Så senere vil Thibaut Courtois og Eden Hazard komme etter at Belgia nådde kvartfinalen.

De Bruyne kjemper mot klokka

Kevin de Bruyne og Eden Hazard unnslapp alvorlige skader under kampen mot Portugal, men begge er svært usikre kort til Belgias EM-kvartfinale mot Italia. Belgia-sjef Roberto Martínez opplyser til Sky Sports at duoen ikke har strukturelle skader og forblir i troppen. – Men vi kjemper mot klokka, og det er veldig vanskelig å se at begge skal bli spilleklare. Så vi må ta det dag for dag, og forsøke å få dem klare, sier treneren.

Frykter alvorlig Hazard-skade

Både Kevin de Bruyne og Eden Hazard måtte bli byttet ut med skade da Belgia slo Portugal 1-0 i EM søndag. Belgia skal være bekymret for skaden til Hazard. Begge spillerne skal undersøkes i løpet av mandagen. De Bruyne måtte halte av banen tidlig i 2. omgang med en ankelskade, mens Hazard sa selv fra om at han måtte bli byttet ut i sluttminuttene av åttedelsfinalen. Fredag spiller laget kvartfinale mot Italia i München. I den kampen kan det være at Belgia at må klare seg uten to av deres desidert største stjerner. Ifølge nyhetsbyrået DPA frykter belgierne at skaden til Hazard er seriøs. (NTB)