Nyheter om Eden


800 millioner er på langt nær nok for Eden Hazard

Det er ingen hemmelighet at Eden Hazard har lyst til å spille for Real Madrid og at han står øverst på ønskelisten til La Liga giganten.

L´Equipe: Zidane skal tappe PSG for deres største stjerne

Etter at Zidene igjen gikk opp på podiet i Madrid, må vi bare leve med at ryktene kommer til å hagle i månedene fremover mot sommerens overgangsmarkedet. Men når den franske avisen hevder å ha fått nyss om noe, er det verdt å lytte. L´Equipe har hatt rett før. Denne gangen hevdes det fra avisen at Zidane har rettet «overgangs-siktet» mot to unge menn, den ene hos PSG. Kylian Mbappe. Var sikkert fotball-voksen som trettenåring. Les: «Zidane vil ikke jobbe med ham» For oss er dette den største stjernen hos PSG med et potensiale som overgår Neymars.

Hazard berget Chelsea-poeng

Chelsea rotet bort to viktige poeng hjemme mot Wolverhampton i Premier League. 1-1-kampen kan bli en gavepakke til Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Raúl Jiménez scoret først for gjestene før Eden Hazard berget et viktig poeng for Chelsea.

Chelsea med håndsrekning til Solskjær - rotet bort poeng på hjemmebane

Eden Hazard reddet poeng på Stamford Bridge.
Les mer om:

Hazard reddet poeng på overtid

Chelsea var på vei mot et nytt tap for Wolverhampton, men så dukket Eden Hazard opp.
Les mer om:

Real Madrid legger 1,6 milliarder og James Rodriguez på bordet

Det er ikke noe nytt at Real Madrid er ute etter Paris Saint-Germain sin brasilianske superstjerne Neymar. – Det har de vært lenge før han ble «tvangssolgt» fra Barcelona.  Annenhver uke kan vi lese om Neymar som det ene øyeblikket ønsker å bli og det neste har lyst til å flytte fra Paris. Paris Saint-Germain som har penger nok, har likevel et behov for å ba balanse i bøkene skal ønske ca 220 millioner euro hvis de skal selge Neymar. James Rodriguez på sin side er på utlån i Bundesliga hos Bayern München.

Håper å få til tilsvarende bånd som Lionel Messi har til Barcelona

Etter at det ble usikkert om Chelsea kan kjøpe noen spillere de to neste overgangsvinduene (anke sendt inn) har det blitt enda viktigere for dem å beholde Eden Hazard. Hazard har etter å ha vært midt på treet fornøyd med sin manager Maurizio Sarri begynt å like å spille for han. – Et bytte til Real Madrid har vært aktuelt så lenge at det allerede føles som gammelt. Argumentet i sin tid var at Real Madrid under Zinedine Zidanes ledelse vinner Champions League pokaler.

Hele kortstokken må stokkes om hos Chelsea

Det er litt av en kabal som skal gå opp når du driver en toppklubb. Spillere faller fra og kommer til. For Chelsea ble denne kabalen ekstra utfordrende. Denne uken ble det kjent at Chelsea blir utestengt fra overgangsmarkedet i to år. Dermed må kortene frem mot sommerens overgangsvindu stokkes om. Med i kortstokken har Chelsea esset Hazard, jokeren Mateo Kovacic, ruterknekten Alvaro Morata og kongen Gonazalo Higuain. Alt kan bli satt på hodet.

Ole Gunnar Solskjær har inspirert Gareth Bale til å velge ny klubb

De siste årene har det alltid vært noe sårt ved Gareth Bale, han har aldri følt seg helt ivaretatt av Real Madrid til tross for å være en av verdens aller beste angrepsspillere.  Nesten kontinuerlig siden overgangen fra Tottenham i 2013 har spekulasjonene rast om at Real Madrid var klar til å selge han, til sommeren kan de endelig få rett. Les: La Liga kan gi Real Madrid stjerne 12 kampers karantene Real Madrids nye trener Santiago Solari finner sjeldent plass til Bale i lagets startoppstillinger og ifølge Dailystar har Bale nå bestemt seg for hvilken klubb han ønsker å dra til. Gareth Bale og

Engelsk media: Zidane sier ja – hvis to krav oppfylles

Har vi begynt å ta det for gitt at Maurizio Sarris dager hos Chelsea er talte? Han kom sent inn på banen, uten muligheter til å gjøre de store forberedelsene, fikk en pangstart, mistet fart, og gikk på en ydmykende 0-6-smell mot City. Bør ikke mannen få en skikkelig sjanse til å bygge opp sitt lag? Ifølge The Sun puster Zinedine Zidane italieneren i nakken. Vi har gått og ventet på at Zidane entrer Premier League, men Chelsea? Gi mannen en skikkelig sesongoppkjøring.

Chelsea har funnet erstatter for både Sarri og Hazard

Maurizio Sarri var ubeseiret i sine første 12 kamper som Chelsea manager og har tatt Blues til Carabao Cup-finalen. – Nå innrømmer han problemer med å motivere spillerne, noe som betyr at jobben henger i en tynn tråd.  Såpass tynn at Chelsea allerede er igang med samtaler med en ny manager, ikke bare det, Eden Hazard skal erstattes og de har funnet ut at det beste alternativet er å bla opp 2 millioner kroner for å sikre seg Liverpool sin gullgutt Mohamed Salah. Men Chelsea er ikke alene: Mohamed Salah og 2 milliarder kroner nevnes i samme setning Engelske aviser er fulle av to rykter i dag.

If you love somebody set them free

Eden Hazard er like viktig for Chelsea som fløte er for fløtegratinerte poteter.

Gode nyheter Sarri – Fabregas har vært på innsiden av den belgiske superskallen

Cesc Fabregas kjenner Eden Hazard bedre enn de fleste etter å ha delt arbeidsplass med belgieren i rundt fire år. Selv om «hele verden» gjør seg klar til Hazards overgang til Real Madrid, mener Fabregas noe helt annet. Den spanske midtbanespilleren gav tilbake Chelsea-drakten forrige måned og tok flyet til Monaco. Dette betyr ikke at Fabregas ikke har føling med hva som foregår på innsiden av den kortklipte belgiske skallen. Kjenner´n godt. Les: David Beckham får endelig sin statue -Han sier han har bestemt seg, så jeg tror han vil fornye med Chelsea.

Chelsea kan nå bare glemme Hazard

Det er jobbet intensivt i kulissene for å beholde sin største stjerne.

Courtois: Real Madrid har allerede sin Hazard

Vi stiller oss alltid skeptiske når det på død og liv skal settes en merkelapp på fotballspillere. Nye ditt og neste datt. I Madrid har Thibaut Courtois dratt frem sammenligningen med Eden Hazard. Mens vi venter på at Hazard-overgangen faktisk blir noe av, tar vi med at en landsmann til Chelsea-spilleren lar seg imponere av en brasilianer. Og hva er det største en belgier kan gi av komplimenter? Belgias Pelé. (foto: chelsea, twitter) Les: Situasjonen er snudd på hodet for Marcus Rashford -Han minner meg om Eden Hazard.

Higuaín og Hazard herjet

Eden Hazard og Gonzalo Higuaín scoret to mål hver da Chelsea slo knallhardt tilbake. London-klubben vant 5-0 hjemme mot Huddersfield. Les mer på TV2.no.
Les mer om:

Mange har oppdaget Joshua King etter hans to mål mot Chelsea

Vi i Norge har vært klar over Joshua King sine kvaliteter og bare ventet på at han skulle virkelig slå igjennom i Premier League.

PSG desperate – skal ha Neymar-vikar på Deadline Day

Det telles ned mot lukkingen av overgangsvinduet. Nå foretas de siste desperate grepene fra klubbene som må ha erstatninger eller forsterkninger for å nå målene sine. De siste timene på torsdag kan bli dyre. Neymar er ut i tre måneder. Dette betyr at PSGs fotballartist mister begge Champions League-kampene mot Manchester United. For Thomas Tuchel er dette en stor fotball-krise som må begrenses. Blir bare ord og lite sparking de neste månedene.

Chelsea-manageren ber Hazard bytte klubb

Hvis det er riktig. Eden Hazard har vært på vei bort fra Chelsea i et år nå. Ifølge mange forstå-seg-påere og ryktespredere. Maurizio Sarri står hvertfall ikke i veien hvis belgieren har lyst. Ønsker en spiller seg bort, er det bare ett utfall. Ivan Perisic har bedt direktørene om at han vil reise fra Inter og har dermed gjort seg uaktuell for spill i Milano. Maurizio Sarri har også skjønt dette. Vil han, så bør han. (foto: chelsea, twitter) Les: Trompetfanfare på Old Trafford! -Eden er 28 år.

Mauricio Pochettino: «Han er ikke en del av Tottenham sine planer»

Det var ganske tydelig i går at det er litt mindre prut i Tottenham i gårsdagens cupkamp mot Chelsea. – Både Harry Kane og Son Heung-min er borte og dermed ble det mindre push fremover og straffespark-konkurranse som Tottenham tapte med stor margin.  Enkelte pressefolk har lurt på om det ville vært lurt å hente frem den nederlandske spissen Vincent Janssen fra tørkeloftet. Janssen var forrige sesong på lån i tyrkiske Fenerbahce hvor han scoret fem mål på 18 kamper.

Chelsea til finale på straffespark

Det endte med straffekonkurranse i returoppgjøret mellom Chelsea og Tottenham i Ligacupen. Tottenham ledet 1-0 etter første kamp. N'Golo Kante og Eden Hazard satte to mål for Chelsea før pause, men Fernando Llorente utlignet for Tottenham i andre omgang. I straffekonken bommer Tottenham to ganger, og David Luiz' mål sender Chelsea til finale.
Les mer om:

Hazard fortsetter flørten med Madrid: – Hvorfor ikke?

Det er ikke lenge siden Eden Hazard virket å ville legge en demper på ryktene om at han ønsket seg bort fra Chelsea. Nå setter han fyr på overgangryktene igjen.
Les mer om:

Eden Hazard bryr seg ikke om scoringer og assists

Chelseas superstjerne snakker om hva han egentlig bryr seg om, og hvorfor han frustrerer alle managerne sine.
Les mer om:

De største skandalene, viktigste seirene og Twitter-meldingene

For nøyaktig to år siden avla Donald Trump eden som gjorde han til USAs 45. president. – Et kontinuerlig realityshow og drama vi ikke har sett maken til, oppsummerer ekspert.

Magnus Powell henter «hjem» back

Det er ingen tilfeldighet at Levanger har signert Henrik Kjeldsen Dahlen i dag, backen har vært på treninger med klubben i flere uker allerede. Magnus Powell er hentet inn som ny hovedtrener for å snu skuta etter en meget dårlig 2018 sesong og nedrykk.  Det har vært litt klissent i rekkene på Levanger etter nedrykket, vi regner med påfyll av flere i dagene som kommer. Les: Prislappen på Eden Hazard skal være satt 24 år gamle Dahlen er fra Levanger, dermed var klubben et naturlig startpunkt i 2013, så langt har det blitt 39 kamper. Han forlot LFK etter den første sesongen i 1. divisjon.