Nyheter om Eden


Eden Hazard er tilbake

Det som skulle være det store løftet for Real Madrid sist sommer var Chelsea legene belgiske Eden Hazard. – De ble langt fra en perfekt start, som i november ble til full stopp. Eden Hazard deltok på Real Madrid-trening for første gang idag siden han ble skadet mot Paris Saint-Germain.

Henrik Gjesdal på plass for ny klubb

Det har ligget i kortene en god stund at Start var neste stoppested for forsvarsspiller Henrik Gjesdal. -Hans kontrakt med Kristiansund gikk ut på dato etter sesongslutt og med bare 10 kamper i 2019 var det ingen som forsøkte å forlenge. 26-åringen har signert en avtale med Start som er tilbake i Eliteserien etter de slo Lillestrøm i kvalifiseringen.

Barcelona har sikret seg – Setién kan få fyken før tiden

På mandag kunngjorde Barcelona sitt mildt sagt overraskende valg av manager. Da hadde de hatt møter en uke tidligere med legenden Xavi. Nå viser det seg at det ikke var ment at Xavi-kontakten skulle lekke ut, men det skjedde, og Quicue Setién starter dermed med et handicap. «Fotballguden» sa nei, vi fikk den tidligere Real Betis-manageren. Les: Jürgen Klopp mister Salah og Mané i én måned Barcelonas president Josep Bartemeu måtte samtidig ut med uttalelsen om at han er sikker på at Xavi en dag blir manager i klubben.

Jürgen Klopp mister Salah og Mané i én måned

Ta det med ro, ingen større skader på gang med disse to gutta. Men overskriften kan faktisk bli scenariet for Liverpool i 2021. Det er arrangørene av Africa Cup of Nations 2021 som nå har lagt mesterskapet til januar/februar neste år. Med andre ord, i en ekstremt viktig periode for klubber i de største europeiske ligaene. Les: Mauricio Pochettino vil bruke 2 milliarder på Neymar som sin første signering Det er Kameruns fotballforbund som på onsdag kunngjorde at de som vertskap for mesterskapet i 2021 har bestemt seg for perioden 9. januar – 6.

Eden Hazard angrer ikke på ferie-gildet

Kroppspress er ikke et ukjent fenomen innen toppidretten. Eden Hazard er heldigvis trygg nok på seg selv til å akseptere at ferie krever sine kilo. Egentlig er det en ikke-sak, men når det gjelder Hazards overgang fra Chelsea til Real Madrid og forventningene om å briljere tilsvarende på San Bernabeu, blir alt som påvirker resultatet av betydning. Les: Haaland og Minamino historie hos RB Salzburg – nå jaktes tredjemann Den belgiske superstjernen fikk stempelet på seg at han veide altfor mye og var ute av form da ankom Madrid i sommer.

Mat og klær til brannofrene i Australia hoper seg opp på lager

EDEN/OSLO (NRK): Hjelpesentre i Australia fylles opp av gaver. Statsministeren og lokale myndigheter ber i stedet turistene komme tilbake, slik at de får økonomien på beina igjen.
Les mer om:

Brannene i Australia: – Den som ikke er redd lurer seg selv

EDEN (NRK): Arbeidsplassen hans står i brann. Nå forbereder Adam Trotter seg på at også hus og hjem kan bli tatt av flammer.
Les mer om:

Real Madrid gir spillere og ansatte valgfri Audi i julegave

Det er skikkelig trivelig når alle ansatte i en bedrift får samme gjennomtenkte gave, f.eks nå som det er vinter og kaldt ute er det ideelt å gi en bøff med firmalogo som kan varme halsregionen og hindre forkjølelse og fravær.  Klimaet er noe varmere i Madrid så vi kan skjønne at vintergaver ikke er like aktuelt, det er sikkert derfor spillere og ansatte i Real Madrid fikk velge seg en Audi i julegave. Det går ubekreftede rykter at flere av spillerne har fylt bensiv selv. Les: Superlegende Buffon fikk en spektakulær gave Los Blancos har i flere år samarbeidet med den tyske bilprodusenten, Audi

Seks navn på Chelsea sin shoppingliste i januar

Med opptil to milliarder kroner å bruke kan Chelsea manager Frank Lampard se frem mot et hektisk januar vindu. – Klubben har laget en liste med seks spillere for nå skal det shoppes.  Det er ikke så rart ønskene er mange, i sommer var det bare Matteo Kovacic som forsterket laget på grunn av kjøpsnekten. Les: «Big Sam» Allardyce kan fikse Arsenal på én dag Da Frank Lampard overtok så det ikke ut som behovet var så stort, men etterhvert avslørte det seg store huller i laget som trengs å fylles.

Zidane velger vekk Brügge

Real Madrid har reist til Belgia uten både Kroos og Ramos og i tillegg er Eden Hazard blant dem som er skadet.
Les mer om:

Zidane velger vekk Brügge

Real Madrid har reist til Belgia uten både Kroos og Ramos og i tillegg er Eden Hazard blant dem som er skadet.
Les mer om:

Zidane velger vekk Brügge

Real Madrid har reist til Belgia uten både Kroos og Ramos og i tillegg er Eden Hazard blant dem som er skadet.
Les mer om:

Zidane velger vekk Brügge

Real Madrid har reist til Belgia uten både Kroos og Ramos og i tillegg er Eden Hazard blant dem som er skadet.
Les mer om:

Zidane velger vekk Brügge

Real Madrid har reist til Belgia uten både Kroos og Ramos og i tillegg er Eden Hazard blant dem som er skadet.
Les mer om:

Zidane velger vekk Brügge

Real Madrid har reist til Belgia uten både Kroos og Ramos og i tillegg er Eden Hazard blant dem som er skadet.
Les mer om:

Bobby har dømt Eden Hazard, Paul Pogba og Sergio Agüero – nå skal han dømme Marius Hagen, Love Reuterswärd og Ludvig Begby

Bobby Madley (34) var i mange sesonger en profilert dommer i Premier League. I 2020-sesongen skal han dømme PostNord-fotball.
Les mer om:

– Haaland beste tenåring i Europa

Det mener sportsdataselskapet InStat. Selskapet skal analysere spillere på en objektiv basis, og har analysert spillere i alle de topp 35 europeiske ligaene. Ikke overraskende er Lionel Messi oppført som nummer en, med 401 poeng, i saken publisert hos CIES Football Observatory. Erling Braut Haaland er kanskje mer overraskende oppført på delt 32. plass, over blant annet Mohammed Salah og Eden Hazard, med 330 poeng. Andre nordmenn på listen er Martin Ødegaard på delt 69. plass og Fredrik Midtsjø på delt 136. plass.

Chelsea i taket etter positiv nyhet

FIFA som vanligvis står på krava har bestemt seg i følge flere engelske medier å oppheve overgangsnekten som Chelsea fikk i sommer og i januar.

Kan miste El Clásico

Real Madrid-stjernen Eden Hazard (28) sliter fortsatt med en skade og kan han gå glipp av storoppgjøret mot Barcelona 18. desember. Belgieren pådro seg skaden i den klubbens 2-2-kamp mot Paris Saint-Germain i mesterligaen i slutten av november. (AP)
Les mer om:

Ballon d’Or: Her er topp 30

Mandag vant Lionel Messi prisen som verdens beste spiller for sjette gang i historien, og her kan du se hvordan alle de 30 nominerte. Mandag kveld vant Lionel Messi Ballon d’Or-statistikken for sjette gang i karrieren og overgikk dermed Cristiano Ronaldo. Les: Ikke så ille som først antatt for Liverpool Nedenfor kan du se listen over alle 30 nominerte: Ballon d’Or topp 30 2019: 1- Lionel Messi – Barcelona 2 – Virgil van Dijk – Liverpool 3 – Cristiano Ronaldo – Juventus 4 – Sadio Mané – Liverpool 5 – Mohamed Salah – Liverpool 6 – Kylian Mbappe – PSG 7 – Alisson Becker – Liverpool 8 – Robert Le

Positiv diagnose for Hazard etter overtråkk

Real Madrid fikk gode nyheter etter at legene undersøkte Eden Hazards vonde ankel etter overtråkket mot Paris Saint-Germain. 
Les mer om:

Tidligere Chelsea-spiller: «Eden Hazard sto og ventet mens vi andre trente»

Den tidligere Lyn-spilleren John Obi Mikel spilte flere år sammen med Eden Hazard i Chelsea. Stemmer fortsatt nigerianerens beskrivelse av belgieren, kan det bli problemer hos Real Madrid. Arsene Wenger har allerede slengt med leppa og beskrevet Hazard som for tung i kroppen. Nå følger Mikel opp med beskrivelsen av en fotballspiller som har et gudebenådet talent, men slettere arbeidsmoral. Les: Gigantisk lønnskrav øker sannsynligheten for Manchester United -Hazard har et utrolig talent. Han han gjøre hva han vil med ballen. Han likte ikke å trene så hardt.

Hazard-show da Belgia knuste Russland og tok gruppeseieren

Belgia tok gruppeseieren etter ha knust Russland 4-1 i gruppe I. Eden Hazard og lillebror Thorgan bidro begge sterkt til seieren som var Belgias niende strake i gruppen.
Les mer om:

Arsene Wenger: «Han er for tykk»

Managerlegenden Arsene Wenger benytter tiden før neste jobb (som sikker kommer snart) til å kommentere alt mulig innen fotball er ikke nådig ovenfor Real Madrid sitt store sommerkjøp belgiske Eden Hazard.  Arsene Wenger kaster hard dom over Eden Hazard.

Real Madrid ga fra seg sjansen for tabell-topp

Real Madrid ga fra seg sjansen til å gå toppen av La Liga da Zinedine Zidanes lag spilte en målløs kamp mot Real Betis på Bernabeu. Eden Hazard så ut til å ha skaffet Real Madrid ledelse i første omgang, men hans utmerkede avslutning ble annullert for offside.