Nyheter om Eden


ESPN: Real-styret har begynt å murre over Zidane

Han er en legende som spiller og manager. Det er bare det at fotball er og blir ferskvare.

Eden Hazard vekker oppsikt: – Her er supporterne virkelig supportere

Eden Hazard (28) mener Real Madrid-supporterne er mer fanatiske enn sine kolleger i Chelsea.
Les mer om:

Paul Rudd kjemper mot sin egen klone i absurd Netflix-serie

Hva om du kunne makset ut dine beste egenskaper? Nesten som i The Sims? De fleste av oss ønsker å leve våre beste liv, men noen ganger kommer livet i veien. Potensialet er der, men du klarer kanskje ikke å utnytte det du har – eller leve opp til dine egne eller andres forventninger. I Netflix-serien Living With Yourself finnes det et alternativ. Hos Top Happy Spa tilbys det nemlig en tjeneste litt utenom det vanlige.

De 20 mest verdifulle angrepsspillere i verden akkurat nå

Det overrasker ingen at de to øverste på listen til Transfer Mark spiller på den franske storklubben Paris Saint-Germain, det er muligens litt overraskende at det ikke er Neymar som er øverst.  Kylian Mbappe er den mest verdifulle angrepsspilleren i verdensfotballen Les: Zidane har en plan for Eden Hazard Franskmannen, som har scoret svimlende 62 mål på 90 kamper for Paris Saint-Germain siden han flyttet inn fra Monaco i en overgang på 166 millioner pund i 2017, sies nå å være verdt enorme  200 millioner euro – 20 millioner euro mer enn Paris Saint-Germain kollegaen hans Neymar. De to neste på

Zidane har en plan for Eden Hazard

Den tidligere Chelsea-stjerna har fortsatt til gode å få spilletid i Real-drakten. Nå varsler Zidane at dette blir en høst med små drypp av kamptrening for belgieren. Zidane vet bedre enn å forte seg med å utnytte at Hazard endelig er tilbake på trening. -Vi må ta ett skritt av gangen med ham. Han har vært skadet i tre uker og vendte tilbake denne uken på trening. Vi ønsker alle å se ham spille, men vi har syv kamper på 21 dager og må gå rolig frem med ham. Les: Guardiola mister Laporte for resten av året Så hva betyr det egentlig, Zidane? -Han er klar, det er det viktigste.
Les mer om:

Real Madrid får ikke viljen sin hos United og Bayern

Real Madrid er vant til å få det som de vil. Chelsea måtte gi fra seg både Thibaut Courtois og Eden Hazard til La Liga-giganten. Men fra München og Manchester måtte de reise tomhendt hjem. Reals president har tydeligvis behov for å lufte seg litt etter sommerens overgangsvindu, og gir oss små gløtt av «behind the scenes». Les: United-legende ønskes tilbake,men har fortsatt ambisjoner hos Ajax -Det er spillere som ikke blir solgt. Vi gikk etter Lewandowski i flere år, men det skjedde ingenting, for han har ingen klausul og Bayern ville ikke selge ham. Det er umulig.

Florentino Perez om hvorfor Real Madrid ikke signerte Paul Pogba og Neymar

Real Madrid-president Florentino Perez har angivelig sagt at klubben ikke prøvde å signere Paul Pogba eller Neymar i sommer fordi å gjøre det ville representert en overinvestering fra hans side. Los Blancos brukte over 200 millioner pund i sommer ved å hente inn spillere som Eden Hazard fra Chelsea og Eintracht Frankfurts Luka Jovic.

Wan-Bissaka sendes hjem fra landslagsleir

Eden Hazard ble sendt hjem fra Belgias landslagssamling, nå tvinges United-spilleren Aaron Wan Bissaka også til å trekke seg fra moroa for de tre løvene.  Ifølge BBC er det en ryggskade som får skylden for at 21-åringen nå går glipp av landslagsdebuten. Les: Nå som vi trodde Hazard var spilleklar – reiste hjem på tirsdag Dette betyr at mens England møter Bulgaria og Kosovo, befinner den tidligere Palace-spilleren seg tilbake i Manchester for å bli knadd, knekket og det som må til for å bli klar til neste Premier League-kamp etter landslagspausen. Utrolig kjipt. Les: Ikke rart Neymar-overgange
Les mer om:

Nå som vi trodde Hazard var spilleklar – reiste hjem på tirsdag

Superbelgieren har kommet dit han ville, men fortsatt er han et stykke unna La Liga-debuten.

Bekreftet: Nok en skade hos Real Madrid

Har Real-spillerne sluntret unna i grunntreningen og oppkjøring mot sesongen, eller dreier det seg om en epidemi? flåsete ja, men når sjettemann settes på skadelisten, begynner vi å lure. James Rodriguez, Eden Hazard, Marco Asensio, Rodrygo og Brahim Diaz er alle satt utenfor med skade.
Les mer om:

Fotball-jubileum i sommarregn

(U)synkron oppvarming Kl 9:30 hadde laga frå dei ulike grendene på kreativt vis slått vasstette leirar på midtbanen. Lydige våga dei seg ut i regnet då speaker Eskil Nerheim var klar til å sparka det heile i gang. Etter at eden var avlagt, var det klart for kollektiv oppvarming. Dette året hadde arrangør Onda Nuten hyrt inn spreke ungjenter til det som var tenkt som synkrone øvingar. Om takt og tempo varierte i rekkjene, fekk spelarane varmen i seg. Låtten sat laust, og stemninga for dagen var sett.

Zinedine Zidane med tidenes kuvending

Real Madrid manager Zinedine Zidane dro fram hele hornorkesteret når han tok imot Eden Hazard fra Chelsea. Den walisiske angrepsspilleren Gareth Bale skulle byttes ut med belgisk gull. Ikke mere pudding Eden Hazard hadde kost seg litt ekstra i sommer og lagt på seg og i oppkjøringen til sesongen klarte han å spille på seg hamstring.

Balotelli dro nesten til Rio, ender i Serie A – med karantene

Han skulle bort fra Marseille og var på egentlig vei til Rio. På torsdag trakk den brasilianske klubben Flamengo seg, og veien er derfor åpen for Seier A-debut for Super-Mario. Men først i september. Ifølge football-italia annonserer Serie A klubben Brescia i løpet av noen dager at Balotelli er «deres». Les: ESPN: Liverpool har brutt forhandlingene med Roma Det Brescia ikke har fått med seg, er at det følger en karantene med spilleren fra Ligue 1.

Bekreftet: Eden Hazard er ute

Det blir ingen gnistrende debut i La Liga på den tidligere Chelsea-dirigenten. Når arbeidsgiveren har betalt rundt 1 milliard kroner for tjenestene hans, settes dette ikke noe mindre press på belgieren når han blir skadefri. Flere reagerer gjenkjennende med et grin når de hører ordet hamstringskade. Dette gjør vondt og det tar tid. På fredag informerte Real Madrid at belgieren er ute med nettopp en hamstringskade. Les: Liverpool står «uten keeper» mot Southampton Som betyr? Vanligvis går det fort 4-6 uker for spillere med denne type skade er tilbake i spill.

Skadd Eden Hazard går glipp av Reals serieåpning

Real Madrids nysignering Eden Hazard mister serieåpningen mot Celta Vigo. Driblefanten har fått påvist en hamstringsskade.
Les mer om:

UEFA har bestemt hvem som er de beste spillerne i verden

På torsdag kom meldingen fra UEFA. To gjengangere og én nykommer har albuet seg plass blant topp tre. Og de tre som kjemper om å kunne titulere seg som verdens beste forrige sesong, er: Cristiano Ronaldo Lionel Messi Virgil van Dijk Det er en jury bestående av 80 trenere en haug med journalister som har kommet frem til de nominerte. Les på Popidol: Vinmonopolet har undersøkt drikkevanene til studenter Her er de syv neste: 4 . Alisson Becker  – 57 poeng 5 . Sadio Mané  – 51 poeng 6 . Mohamed Salah  – 49 poeng 7 . Eden Hazard  – 38 poeng 8 . Matthijs de Ligt  – 27 poeng 9.

Kaos i Real Madrid: Vil kvitte seg med dyrt sommerkjøp

Real Madrid klasket 600 millioner kroner på bordet og kjøpte Luka Jovic fra Eintracht Frankfurt. – Sist sesong i Bundesliga var Jovic alle keeperes skrekk med 27 mål, men denne sommeren har det ikke gått så bra hverken for han eller for Real Madrid.   Manager Zinedine Zidane er ikke fornøyd med han, ei heller med Eden Hazard som kom med overvekt fra Chelsea.

Drømmedebut og en genial strategi fra Ole Gunnar Solskjær ga målkalas

Chelsea merker med all tydelighet de ikke lenger har Eden Hazard og David Luiz, dessuten møtte de et Manchester United lag som hadde mye å bevise. – Planen til Ole Gunnar Solskjær var tydelig fra første sekund, det skulle gjøres på kontringer. Skulle tro den norske manageren hadde lest seg opp på Drillo sine strategier i sommer.  Frank Lampard sin debut som Chelsea manager var på forhånd annonsert som svært vanskelig. Manchester United hjemme på Old Trafford er vanskelig uansett. – Vertene startet med debutanter Aaron Wan-Bissaka og Harry Maguire, mens Daniel James så fra benken.

Vraker Gareth Bale for tredje kamp på rad med fare for å få sparken selv

Real Madrid manager Zinedine Zidane er en mann med sterke meninger og selv om hans egen klubbpresident og mesteparten av egne fans er uenige i den konstante vrakingen av Gareth Bale er han tydeligvis ikke til å rikke.  Gareth Bale er vraket fra Real Madrid-troppen for tredje kamp på rad. Han blir ikke å finne på banen når den spanske klubben møter Red Bull Salzburg på Red Bull stadion senere i dag.

Gjett hvor mange bud det har kommet inn på Coutinho

Barcelona har definert den tidligere Liverpool-stjernen som prioritert salgsobjekt denne sommeren. Nå kan planen gå skikkelig i vasken. Ifølge ESPNs kilde hos klubben, er det nå en voksende bekymring for at de starter sesongen med Coutinho på lønningslisten.

Disse kan bli årets spiller

FIFA offentliggjorde onsdag de spillerne som er nominert til årets spiller i verden. Listen er som følger: Mohamed Salah (Liverpool), Virgil van Dijk (Liverpool), Sadio Mané (Liverpool), Cristiano Ronaldo (Juventus), Lionel Messi (Barcelona), Harry Kane (Tottenham), Eden Hazard (Real Madrid/Chelsea), Matthijs de Ligt (Juventus/Ajax), Frenkie de Jong (Barcelona/Ajax), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain).

The Cure mobiliserte junioravdelingen

Istedenfor å avlyse opptredenen sin under Fuji Rock Festival mobiliserte bandet Eden Gallup, sønn av Simon, på firestrengeren.

Frank Lampard varsler at de selvopptatte stjernenes tid er over hos Chelsea

Med legendestatus på Stamford Bridge har Frank Lampard en god porsjon med godvilje og automatisk støtte hos eier, ledelse, spillere og supportere. Dette kan han saktens trenge når mye gikk til fotballhelvete før den tidligere Derby-manageren fikk på seg manager-dressen. Overgangsnekt, Eden Hazard til Real Madrid. Så hvordan påvirker dette en (nesten) sylfersk manager som har hele fotballverdens øyne på seg de neste månedene? – Målet er å kjempe for tittelen allerede i år. Det er det jeg sier.

Zidane og Perez totalt uenige om prestisje-overgang

Skal vi tro flere spanske medier denne uken, som kaster seg over Neymars forventede exit fra PSG, er det uenighet på kammerset mellom Florentino Perez og Zinedine Zidane. BREAKING: PSG have informed Real Madrid that they would accept Gareth Bale + cash in a sensational swap deal for Neymar.

N´Golo Kanté forlater Chelseas treningsleir

Etter at Eden Hazard forlot Stamford Bridge trenger Chelsea alt de har av verdensklasse.