Nyheter om Eden


Hazards egen favoritt til Ballon d´Or

Det nærmer seg utdelingen av fotballverdenens gjeveste individuelle pris. Eden Hazard er for oss selvskreven som kandidat til tittelen verdens beste spiller.

Hazard – en av de beste i verden, men ikke i familien

Eden Hazard regnes som en av verdens desidert beste spillere. Men Ifølge én som deler genene til fotball-geniet er ikke Chelsea-spilleren den beste i familien. Vi måtte stoppe opp da vi ble kjent med interjuet av Thorgan Hazard. Hæ, Eden ikke best i familien? Thorgan spiller for tiden i Borussia Mönchengladback og har vist gnistrende spill så langt i sesongen.

Hazard takker skaden

Fotballspillere hater å sitte uvirksomme ute med skade mens lagkameratene kjemper om heder og ære for klubben. Men noen ganger kan en skade komme beleilig – når uhellet først er ute. Eden Hazard har hatt en knalltøff sommer. Først en lang sesong som nøkkelspiller for Chelsea, så rett inn i VM-sluttspill, hvor veien gikk helt til bronsefinalen. Etter kampen mot Everton på søndag, kom spørsmål om han var sliten etter sommeren. -Tro meg, jeg er sliten! Men jeg mener også at jeg er i god nok form til å spille. Forrige sesong fikk jeg en ankelskade som holdt meg ute i tre måneder.

Eden Hazard har et komplisert forhold til potensiell Real Madrid manager

Chelsea sin store stjerne Eden Hazard har mye å tenke over om dagen, Real Madrid banker kraftig på døra og er villig til å faktisk tilby både gull og grønne skoger.  Det som egentlig har en «done deal» har fått et par usikkerhetsmomenter som har gjort at han nå tar en liten pust i bakken og konsentrerer seg om tilværelsen akkurat nå. Les: Real Madrid interessert i tidligere Leeds-spiller Slik det ser ut nå er både Eden Hazard og hans tidligere manager i Chelsea Antonio Conte på vei til Bernabeu. – Det skal ha komplisert ting.

Sarri: «Jeg vet ikke om de to har noen fremtid hos Chelsea»

Hos Chelsea har trener Sarri gjort opp status noen måneder ut i sesongen. Italieneren er befriende åpen om hvordan han tenker. Brutalt for to spillere, men samtidig dønn ærlig.  -For meg er ikke Danny Drinkwater passende på midtbanen med bare to midtbanespillere. Jeg fortalte ham dette for to måneder siden. Victor Moses egner seg mer for å spille vingback enn ving eller midtstopper. Jeg vet ikke om de to har noen fremtid i Chelsea, sier en åpen Maurizio Sarri ifølge ESPN. Drinkwater får klar beskjed.
Les mer om:

Alonso forlenget med Chelsea

Chelsea har sikret seg stjernebacken Marcos Alonso fram til sommeren 2023. Samtidig planlegger klubben å forlenge kontrakten med Eden Hazard, melder ESPN.
Les mer om:

Conte til Madrid er svært gode nyheter for Chelsea

Antonio Conte topper Real Madrids ønskeliste som erstatter for hardt pressede Julen Lopetegui. Om Conte går til Madrid er dette gode nyheter for Chelsea. Om Conte får seg ny jobb i løpet av året vil det gjøre at hans etterlønn fra London-klubben blir mindre. En annen viktig faktor som vil glede fansen enda mer er at ansettelsen også etter all sannsynlighet vil sette en stopper for at Eden Hazard drar til Madrid. Chelseas beste spiller har i lengre tid vært sterkt linket til en overgang til den spanske storklubben. Slet med Conte.
Les mer om:

Hazard viser ellevill form

Eden Hazard er hjernen bak det meste som skjer offensivt hos Chelsea.
Les mer om:

Hazard viser ellevill form

Eden Hazard er hjernen bak det meste som skjer offensivt hos Chelsea.
Les mer om:

Hazard viser ellevill form

Eden Hazard er hjernen bak det meste som skjer offensivt hos Chelsea.
Les mer om:

Hazard viser ellevill form

Eden Hazard er hjernen bak det meste som skjer offensivt hos Chelsea.
Les mer om:

Hazard viser ellevill form

Eden Hazard er hjernen bak det meste som skjer offensivt hos Chelsea.
Les mer om:

Hazard viser ellevill form

Eden Hazard er hjernen bak det meste som skjer offensivt hos Chelsea.
Les mer om:

Chelsea gir opp – ser etter erstatter i januar

Chelsea gir opp å få Alvaro Morata til å fungere i Premier League. Maurizio Sarri har bestemt seg og vil forsøke forsøke å forsterke troppen på topp i januar. London-klubben har innsett at Morata ikke blir en suksess i Premier League og vil nå gjøre investeringer i ny spiss som skal sørge for at Premier League-tittelen havner på Stamford Bridge i mai, skriver britisk presse i dag.

Mourinho får massiv støtte fra fotballeksperter før Chelsea-kampen

Flere begynner nå å bli stive i beina etter å ha sittet på gjerdet og vente på at Jose Mourinho får sparken. På lørdag kommer den ultimate testen for den tidligere Chelsea-treneren. Nå får han massiv støtte fra flere Premier League-eksperter. Når vi snakker om eksperter, dreier det seg her om virkelige eksperter. Det vil si kapasiteter som vet hva som foregår ute på gressmatta når det smeller til for alvor. Gi deg selv muligheten til å vinne en drømmereise – test gratis ut fotballkunnskapene på LeoVegas. Og på lørdag kommer det garantert til å smelle.

Har Manchester United en av verdens beste forsvarsspillere?

Når det kommer til rangering av fotballspillere på tvers av landesgrensene og ligaene, er dette ofte en håpløs oppgave. Men tar vi utgangspunkt i størrelsen på lønningssekken, er United i ferd med å sitte på en av verdens beste. Selv om United til tider har fomlet, står Luke Shaws prestasjoner frem som imponerende. Etter å ha kjempet og slitt hos de røde siden 2014, har han endelig klart å spille seg inn på førstelaget – og så til de grader. Les: Mourinho får massiv støtte fra fotballeksperter før Chelsea-kampen 30.

De første tv bildene av berømte fotballspillere

Nå er de å se på tv kontinuerlig, men som med alt annet, en gang må være den første. NI:CK har samlet sammen video av de første skrittene dokumentert med kamera.  Du får se blant andre Mohammed Salah kysse gresset, Eden Hazard løpe inn på matta for første gang for Lille, Raheem Sterling i sine tidlige dager for Liverpool. Les: Premier League er ikke nok for Joshua King – drømmer om mer Les på Popidol: Blir ikke med i Top Gun 2 fikk kald skulder av Jerry Bruckheimer

Hazard: – Jeg vil spille under Mourinho igjen

Eden Hazard har skyldfølelse for hvordan ting endte med José Mourinho i Chelsea.

Formspilleren Hazard flørter med Real Madrid

Eden Hazard storspiller for Chelsea og drømmer om Real Madrid.
Les mer om:

Alle 30 nominerte til Ballon d’or 2018 er nå offentliggjort!

France Football har i dag sluppet de 30 nominerte til prestisjetunge Ballon d’Or 2018. Real Madrid har hele åtte nominasjoner, mens Liverpool har mest i Premier League med fire.

Hazard drømmer om Real Madrid

Chelsea-stjernen Eden Hazard (27) sier til belgiske Het Laatste Nieuws at han drømmer om en overgang til Real Madrid. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Disse kan vinne til Ballon d’Or 2018!

France Football har til nå i dag sluppet de 10 første av totalt 30 nominerte til Ballon d’Or 2018. Ronaldo, Bale, Firmino og Cavani er blant de første som er offentliggjort. I løpet av dagen offentliggjør France Football hele nominasjonslisten til Ballon d’Or i puljer på fem. Neste pulje kommer kl. 14. Vi holder deg oppdatert!

Chelsea straffet Southampton

Eden Hazard, Ross Barkley og Alvaro Morata scoret målene da Chelsea banket Southampton 3-0 i Premier League søndag kveld. Se scoringene på TV2.no.

Hazard hylles etter ny herjing: – Jeg vet ikke om jeg har spilt bedre

(Southampton – Chelsea 0-3) Eden Hazard er den store formspilleren i Premier League. Søndag var han svært sentral da Chelsea senket Southampton.

Liverpool-stjerne møter Carlsen til duell

Liverpool-back Trent Alexander-Arnold kjemper vanligvis mot Eden Hazard og Sergio Agüero på fotballbanen. Nå vil han bryne seg på Magnus Carlsen – i en sjakkduell.