Nyheter om Eclipse


Hvis du har sett Us, så skjønte du neppe alt

Spoleringsalarm! Handlingen røpes nedenfor. Hvis du ikke har sett Us, får du ikke lov til å lese videre. Etter Oscar-suksessen Get Out har Jordan Peele igjen truffet spikeren på hodet med sin nye «social horror». Us dro inn 607 millioner kroner (71 millioner dollar) på kino i Nord-Amerika i premierehelgen, noe ingen andre originale skrekkfilmer har klart tidligere. Ekstra rått ettersom produksjonsbudsjettet (20 millioner dollar) ble spilt inn mer enn tre ganger på tre dager. I Norge ble tallet for Us 1,89 millioner kroner og 2. plass på kino.

Test av nye Mitsubishi Eclipse Cross: Overbevisende comeback

I påvente av en helt ny Outlander-generasjon om et par års tid, lanserer Mitsubishi en mindre crossover, Eclipse Cross, for å kapre nye kundegrupper til bilmerket.
Les mer om:

Går rett i strupen på bror ASX

Tøffere utfordring vær- og føremessig kunne neppe nye Mitsubishi Eclipse Cross fått. Snøfokk, stiv kuling, speilglatte veier og 10–12 kalde grader var utfordringene den fikk.
Les mer om:

Ny Mitsubishi Eclipse Cross kan ikke lades

SUV uten el- / lade- / hybridteknologi ble vanskelig i fjor og ser ut til å bli enda vanskeligere i år. Likevel forsøker ladehybridvinner Mitsubishi seg med ikke-ladbare Eclipse Cross.
Les mer om:

Mangler én ting for å kunne bli ny storselger

Eclipse Cross kommer i februar – her er prisene:
Les mer om:

Mitsubishi Eclipse Cross

Nå lanserer Mitsubishi sin nye SUV som skal dekke gapet mellom populære Outlander og lillebror ASX. Men har den det som skal til for å bli en volumselger?
Les mer om:

Med denne skal Mitsubishi kjempe om nye kunder

Med en coupe-aktig crossover satser Mitsubishi på å kapre nye kunder. Eclipse Cross får sterkere fokus på design og sportslighet enn de andre modellene i sortimentet.
Les mer om:

Eksklusivt: Her er nye Eclipse

FRANKFURT (BROOM / TV 2): Målet er at 2.000 nordmenn skal kjøpe den.
Les mer om:

Stort cruiseskip besøker Stavanger fredag

"Celebrity Eclipse" er blant de største cruiseskipene som besøker Stavanger denne sesongen. Fredag ligger hun i Vågen.