Nyheter om Eckhoff


Eckhoff går sprinten på Beitostølen

Skiskytter Tiril Eckhoff stiller til start på sprinten under langrennsløpernes nasjonale åpning på Beitostølen lørdag. I tillegg stiller Ingrid Tandrevold på 10 kilometeren, og Henrik L'Abée-Lund er klar for 15 kilometer.
Les mer om:

Drømmekveld for Alex i Bærum-seier

Bærum – Centrum (92-75) Ledet av Alex Dakin vant Bærum komfortabelt hjemme mot Centrum. Med forsterkninger på vei forventer Bærum-trener Mathias Eckhoff at laget blir enda bedre.
Les mer om:

Eckhoff: - Har et «sykt» potensial jeg ikke har fått vist

TRYSIL (VG) Skiskytter Tiril Eckhoff (28) mener hun fortsatt ikke har fått vist hva hun er god for. Det har hun tenkt å gjøre noe med denne sesongen.
Les mer om:

Skiskytterjentene i innbruddsdrama – tok opp jakten på tyvene selv

Tiril Eckhoff (28) og Ingrid Tandrevold (22) kom tilbake til et rundstjålet hotellrom, men takket være en mobilapp tok de tyven på fersken.
Les mer om:

– Vi blåser ikke i serien

Bærum-trener Mathias Eckhoff forsikrer om at de på ingen måte gir blaffen i kampene før sluttspillet, og fyrer seg opp om noen mener noe annet.
Les mer om:

45 sykedager felte Tiril Eckhoff

Tiril Eckhoff (28) har fått god tid til å evaluere fjorårssesongen. - Jeg var alt for mye syk, sier skiskytteren.
Les mer om:

Eckhoff om den nye hverdagen: – Noe helt annet

DRAMMEN (NRK): I flere år har Tiril Eckhoff ønsket tettere oppfølging på skytebanen. Nå er hun omsider blitt hørt og neste måned flytter hennes nye italienske trener til Oslo.
Les mer om:

Savner norske skiskytterstemmer i dopingdebatten: – Egoistisk

Tiril Eckhoff har unngått debatten om dopingavsløringene i frykt for russisk hets.
Les mer om:

Landslagsstjernene til Midt i Drammen

Fredag 8. juni og lørdag 9. juni blir det storstilt folkefest når verdens beste skiskyttere med Tiril Eckhoff og Johannes Thingnes Bø inntar Bragernes torg.
Les mer om:

Nye skiskyttertrenere vil være mer tilstede

Sverre Waaler Kaas og italienske Patrick Oberegger ble i dag presentert som de nye trenerne for de norske skiskytterjentene. Oberegger vil ha fokus på skytingen, mens Kaas vil stå for den fysiske treningen. I en pressemelding sier Tiril Eckhoff at de ønsket seg et trenerteam som er til stede for dem hele tiden, og det håper de at de nå har fått.
Les mer om:

Ny trenerduo for skiskytterjentene

Italienske Patrick Oberegger og Sverre Waaler Kaas er ansatt som landslagstrenere for Tiril Eckhoff og resten av skiskytterlandslaget for kvinner.
Les mer om:

Skiskytterkvinnene fornøyd med ny trenerduo

Det har tatt sin tid, men nå er trenerne til de norske skiskytterkvinnene klare. Tiril Eckhoff er fornøyd med valget.
Les mer om:

Bedriftseigar frustrert over treg postgang

Kjell Åge Maldal i Maldal Import er ikkje imponert over postgangen frå Haugesund til Sand. At postpakkene blir liggjande to til tre dagar på terminalen i Haugesund før dei blir transporterte vidare inn til Sand, har han problem med å skjøna. Stoppar opp Maldal driv nettbutikk frå lokalet sitt i Bergekrossen på Sand. Han importerer startmotarar og dynamoar til alle typar køyretøy, i tillegg reservedelartil amerikanske bilar og har 5000 registrerte kundar i registeret sitt. – Eg får varene mine frå USA, Tyskland og Nederland. Transporten derfrå til Oslo og vidare til Haugesund, går raskt.

Eckhoff med ny jobb

Starter i ny jobb til høsten.
Les mer om:

Eckhoff: – Dæven, det er trist

– Jeg har trodd jeg er en «super woman», sier Tiril Eckhoff.
Les mer om:

Skiskytterlandslagene er klare

Norges Skiskytterforbund har til tross for at ikke alle trenerne er på plass tatt ut seniorlagene for neste sesong. Må innrømme det er uvant å ikke se hverken Ole Einar Bjørndalen eller Emil Hegle Svendsen på listen over de som skal ut og kjempe for Norges ære. De utvalgte er: Elitelandslag kvinner: Tiril Kampenhaug Eckhoff, Fossum IF, Emilie Ågheim Kalkenberg, Skonseng UL, Thekla Brun-Lie, Oslo SSL,Marte Olsbu, Froland IL, Synnøve Solemdal, Tingvoll IL, Ingrid Landmark Tandrevold, Fossum IF. Elitelandslag menn: Lars Helge Birkeland, Birkenes IL, Erlend Øvereng Bjøntegaard, IL Bevern, Johannes

Eckhoff lei av dumme valg: - Har trodd jeg er «super-woman»

Tiril Eckhoff lover å skjerpe seg før neste sesong.
Les mer om:

Eckhoff vil lære av feilprioriteringer

Tiril Eckhoff innser at sykdom og «dumme valg» bidro til at hun fikk en svært varierende skiskyttersesong. Nå lover hun å skjerpe seg.
Les mer om:

Eckhoff var syk i 45 dager: – Jeg har trodd jeg er en «super woman»

Etter en altfor variabel sesong erkjenner Tiril Eckhoff at hun har vært altfor mye syk. – Jeg må lære litt av de dumme valgene jeg har gjort, konstaterer hun.
Les mer om:

Utålmodig Eckhoff vil ha ny trener: – Min årsplan er ingenting

Skiskytterkvinnene mangler fortsatt en trener. Tiril Eckhoff føler det haster å få på plass treningsplanen.
Les mer om:

Fra i dag kan du sende post fra egen postkasse

I dag trer et nytt post-tilbud i kraft som lar deg sende brev og små pakker direkte fra egen postkasse. - Dette er en tilpasning til markedet vi lever i, sier pressesjef i Posten og Bring, John Eckhoff til Solabladet.
Les mer om:

Mesternes mester

Noen må ta opp arven etter Leif Ove Andsnes på sikt. Kanskje blir det Telma Eckhoff Dagestad. Men Må hun bli pianist, bare fordi hun er flink?
Les mer om:

Tiril Eckhoff nummer sju på fellesstarten

Finsk seier i sammendraget.
Les mer om:

Hilde Fenne legger opp – ble hedret av de norske jentene da Domratsjeva vant

Tiril Eckhoff (27) og de andre norske skiskytterjentene gikk til ære for Hilde Fenne (24), men noen norsk jubeldag ble det ikke.
Les mer om:

Norsk nedtur da Mäkäräinen vant

Eckhoff nummer 11
Les mer om: