Nyheter om Dyrstad


«Unge lovende»-skaper tar regi når Ingrid Winter er på vei mot kinolerretet

Seljeseth markerte seg først som skaper av den NRK-sendte og Gullrute-vinnende serien «Unge lovende». Første sesong, sendt i 2015, bygget løselig på hennes egne erfaringer. Gjennom fire sesonger var hun å se i rollen som Elise. Denne uken fikk produksjonsselskapet Chezville og produsent Gary Cranner 175.000 kroner i tilskudd fra Filmkraft Rogaland i kategorien Utvikling – lang fiksjon for å lage film basert på Janne S.

– Vi ser på forhandlingene som et spill fra Aps side(pluss)

– I ettertid ser det ut til at Arbeiderpartiet hadde strategien klar, mener Ola Dyrstad og Senterpartiet.

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk. I dag ble det gitt ut sanger fra mer enn 40 norske artister. Her velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Lars Vaular & Röyksopp «To minutter» Lars har roen på elektroniske stjerner. Først lager han mat med Kygo, nå med Norges elektroniske konger Svein Berge og Torbjørn Brundtland. Låten lyder slik man forventer at Lars Vaular & Röyksopp skal lyde? Altså jæla stilig!   Gabrielle «Tenker på deg» Apropos bergenske helter. Vi har tenkt på Gabby siden i fjor sommer, da vi hørte fra henne sist.

På hundepensjonatet må de jobbe raskere i sommervarmen (pluss)

Høye temperaturer har ført til en travel sommer for Ane Karoline Tvedt Dyrstad (22) ved Innherred Hundepensjonat.
Les mer om:

Tor Åge trosset sykdommen og gjennomførte drømmen: - Den verste episoden var en trailer som skulle forbi meg.

Tor Åge Dyrstad Jørgensen hadde i flere år drømt om å sykle Norge på langs. Han ønsket å bevise for seg selv at sykdommen som har plaget han i årevis, ikke var et hinder. Nå har han bevist det, og 280 mil på sykkelsetet er tilbakelagt på kun 18 dager.
Les mer om:

Reservekraft til 59 millioner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lokalpolitikerne vedtok mandag å kjøpe ny reservekraftløsning til byen. Valget falt på en «kontainerløsning» med en effekt på 6 megawatt. Prisen er anslått til å bli 59,1 millioner kroner, der staten har sagt seg villig til å bidra med halvparten.Løsningen er dieseldrevet. I møtet stusset Espen Klungseth Rotevatn (MDG) over at LL ikke hadde vurdert en løsning basert på biodiesel.

Finn ditt parti – ta NRKs valgomat

SVELGEN (NRK): – Det er vemodig å leggje ned etter så mange år, det har jo vore ein livsstil, seier butikkeigar Sverre Magne Dyrstad i Svelgen. Butikkdøden brer om seg.
Les mer om:

Butikkdøden breier om seg – no må også Sverre Magne gje opp

SVELGEN (NRK): – Det er vemodig å leggje ned etter så mange år, det har jo vore ein livsstil, seier butikkeigar Sverre Magne Dyrstad i Svelgen. Butikkdøden brer om seg.
Les mer om:

Butikkdøden breier om seg – no må også Sverre Magne gje opp

SVELGEN (NRK): – Det er vemodig å leggje ned etter så mange år, det har jo vore ein livsstil, seier butikkeigar Sverre Magne Dyrstad i Svelgen. Butikkdøden brer om seg.
Les mer om:

Ny bro kommer tidligst om ett år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Siden august i fjor har Melkeveien manglet en bro. Eneste måten å komme seg forbi stedet, har vært å gå til fots over elveleiet til Longyearelva. Har du bil, må du kjøre via Museumsveien eller Vei 600 forbi Sjøområdet. Broen ble fjernet fordi den begynte å bli rusten, samtidig som betongfundamentet var i ferd med å forvitre.Broen er en av fire som krysser Longyearelva.

Først sol, og nå vindkraft

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er et treårig testprosjekt, der vi skal finne ut hva slags effekt vi får ut av vindkraft. Hvis resultatet er tilfredstillende, kan det bli slik at vi setter opp flere turbiner, sier lufhavnsjef Carl Einar Ianssen.Målet til Svalbard Lufthavn er å bli selvforsynt med strøm i sommerhalvåret.

Fikk ikke vite at det ble 2,4 meter høyere - før bygget plutselig reiste seg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Skal man finne seg i hva som helst når man bor i Longyearbyen? Det ønsker de å finne ut, naboene som har klaget til Longyearbyen lokalstyre (LL). - Vi er spente på hvordan denne saken blir behandlet av LL, sier de når de møter avisa. I Vei 232 reiser nye boligbygg seg. 30 nye boliger skal stå klare senere i år, som trinn to i boligprosjektet i Gruvedalen. Dette må til når boliger skal rives i Lia.

Pizzabakeren etablerer seg i Kvinesdal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi kunne tenkt oss Pizzabakeren eller McDonalds i Kvinesdal. Det er ikke mange typiske ungdomsplasser der man kan bestille mat og drikke, sa et knippe ungdom fra Kvinesdal i fjor da Agder intervjuet dem om ungdomstilbud, savn og ønsker i bygda.Ole Jakob Røyseland, Ida Ludvigsen Dyrstad, Emma Lervik Emilsen og David Bauge var alle enig om at flere spiseplasser med mat og tilbud rettet mot ungdommen var ønsket.

Kjører kun på gammelvegen – må likevel punge ut for ny veg(pluss)

Når nye Fv. 17 mellom Dyrstad og Malm er nedbetalt, har Camilla Fellmann Kristiansen punget ut 336.960 kroner for en veg hun ikke kjører på.

Stuperne fra Sola håvet inn medaljer under NM senior og master

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tananger-jenta Helle Tuxen viste i helgen at hun igjen er en av landets beste stupere. Etter å ha vunnet forsøkene i alle øvelsene med god margin, var det bare å håve inn på edelt metall. Det tok gullmedalje i alle de individuelle øvelsene; 1 meter, 3 meter og tårn. I tillegg sikret hun og Sola-karen Espen Valheim førsteplassen i mixed tårn synkron.

Topp 14 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk fra norske artister. I denne spalten velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Vær så god. Frank Walker x Astrid S «Only When It Rains» Rennebus baddest bish stjeler showet på singelen til Frank Walker. Dessverre ikke fetteren til Alan Walker, men en kanadisk EDM-produsent signert til Manager Myles. Jepp, den unge Miami-mentoren til Kygo. Astrid synger at man må ha regn for at det skal bli vekst. Inspo!   Madcon «Callin You» Plutselig får vi to singler med Tshawe og Yosef på rad.

Het pangstart for Ane Karoline (21)(pluss)

Hun satser alt for å følge drømmen om å jobbe med dyr. Nå tar Ane Karoline Tvedt Dyrstad et års permisjon fra helsesekretærjobben og satser fulltid på hundepensjonatet.
Les mer om:

Lene har best lederlønn i Nordkapp og jobber døgnet rundt

Da Lene Marthinsen var 14 år, ble hun kjærest med Fred Jonas Dyrstad og fikk jobb i kassa på svigerfarens bensinstasjon. I dag er 45-åringen sjef for stasjonen alene, og jobber døgnet rundt.

Ane (21) viderefører kenneldriften etter Linda Bjørnes(pluss)

Linda Bjørnes måtte selge livsverket på grunn av sykdom, nå skal Ane Karoline Dyrstad fra Inderøy føre drømmen videre.
Les mer om:

TRXD til Treskofestivalen

Den norske duoen Truls Dyrstad og David Atarodiyan, som lager musikk i EDM-sjangeren (elektronisk dansemusikk), er siste tilskudd i artistrekka som spiller opp til fest under den femte Treskofestivalen.
Les mer om:

Fire entreprenører kjemper om det siste store oppdraget på Dyrstad-Sprova-Malm(pluss)

Fredag var det anbudsåpning på det siste store oppdraget på Fylkesvei 17 fra Dyrstad til Malm.
Les mer om:

– Det sykeste jeg har opplevd!

Iselin Toft Dyrstad (26) fra Mandal var nærmest i sjokk på Klosterskogen torsdag kveld. Kusken derimot, var ikke det spor overrasket over det som skjedde.
Les mer om:

Har forvandlet gammel skole til næringspark(pluss)

Det begynte nærmest som en fleip, men har blitt en næringspark med over 20 bedrifter. Åge Johnsen angrer ikke på at han tok utfordringen fra Harry Dyrstad på strak arm.
Les mer om:

Spennende oppbrudd

Morten Dyrstad (44) kunne ikke la sjansen gå fra seg. Nå er han innstilt på å være lenge i Arktis.
Les mer om:

– Våknet av at gulvet gynget

Kirsti Dyrstad Granhus og familien fikk en brå oppvåkning under ferien i Hellas i natt.
Les mer om: