Nyheter om Dyr– Lang tunnel alt for dyr(pluss)

Skal ny E136 gjennom Romsdalen legges i tunnel for å unngå konflikt mellom landskapsvern, gårdsbruk, elva og jernbanen, vil vegløsningen koste 3,2 milliarder kroner.
Les mer om:

– Lang tunnel altfor dyr(pluss)

Skal ny E136 gjennom Romsdalen legges i tunnel for å unngå konflikt mellom landskapsvern, gårdsbruk, elva og jernbanen, vil vegløsningen koste 3,2 milliarder kroner.
Les mer om:

Eg blei ingen jeger

Haustens store eventyr blir det kalla. Jegerar på jakt etter eit bytte. Kva er motivasjonen for å drive jakt i dag? Og korleis rustar dagens jegerar seg til å drepe eit dyr?
Les mer om:

Vil ha strengere straffer etter avsløring om seksuelle overgrep mot hunder

Redaksjonskomiteen i Frp har anbefalt vedtatt et forslag om høyere straffer for seksuell omgang med dyr.
Les mer om:

Støtt tv-aksjonen!

Vi elsker havet alle sammen. Det er fordi den er vakker, den kjøler oss ned, gir oss frisk luft og det bor så mange fantastiske dyr der.
Les mer om:

Bløffer Brexit-Boris britene om mat og dyr?

Mandag demonstrerte Boris Johnson at det er uvisst om regjeringspartiet vil overholde løfter om gull og grønne skoger etter Brexit.
Les mer om:

Berget bjørner, gaupe og puma fra boligbrann

Da det brøt ut brann i en bolig på Ringerike ba huseieren nødetatene om å redde flere utstoppede dyr fra flammene.

Kanskje skal du ikke gjøre noen ting, hvis du kommer over et dødt dyr

Leser kom over en død grevling, ved turvei og Maridalsveien. Hva gjør man eventuelt?
Les mer om:

Mikrobryggeriet har tapt 5,2 millioner de siste to årene: – Vi har lært at vi skal holde oss til det vi kan!

Tormod Stene-Johansen og de øvrige Nøisom-eierne sier de har lært at de ikke skal holde på med ting de ikke kan, og at tapet på 5,2 millioner kroner de siste to årene har vært en dyr lærepenge.
Les mer om:

Ta vare på havet! Søndag kan du bidrag gjennom tv-aksjonen

Miljøagentene i Fredrikstad mobiliserer til søndagens tv-aksjon: – Havet er verdens største leveområde. Det er hjemmet til enormt mange dyr og planter. Vi trenger det.
Les mer om:

En av tre elger er skutt under jakta

Etter en drøy uke med elgjakt er det innrapportert 12 skutte dyr. Kvoten i Fredrikstad er i år på 37 dyr. Jaktlaget i Onsøy leder an med sju dyr.
Les mer om:

Solbakken-sparkingen kan bli dyr

Ståle Solbakkens sluttpakke ligger an til å bli svært kostbar for FC København, skriver den danske avisen Ekstra Bladet. I følge dem skal nordmannen skal ha en årslønn på snaut 15 millioner kroner. Solbakken forlenget i fjor sin kontrakt til etter sesongslutt 2023, så dersom FCK må betale ham ut for hele den gjenstående perioden kan det dreie seg om ca. 39 millioner kroner. En avtale om et noe redusert beløp vil trolig komme inn i regnestykket dersom Solbakken går ut i arbeid før sommeren 2023.

Siri sa opp jobben fordi ferja er for dyr

Familien i Norddal brukar 56.000 kroner i året på ferje for å kome seg på jobb. No har fylket varsla prisauke og det fekk Siri Melchior til å ta eit dramatisk val.
Les mer om:

Først mente de utbyggingen ble altfor dyr og trakk i bremsen - så tok det helt av: - Utrolig kjekt å kunne gi ordrer fra verandaen

40 millioner kroner har Botnhamn Sveis AS investert de tre siste årene. Det er det dobbelte av bedriftens årsomsetning. 
Les mer om:

Flammehav i Brasils våtmarker: Bruker fiskeskinn til å hjelpe brannskadde dyr

Verdens største tropiske våtmarksområde i Brasil brenner, og plante- og dyrelivet er i stor fare. De brannskadde dyrene man klarer å redde ut av flammene, får hjelp til å lege sårene med fiskeskinn.
Les mer om:

Brann i låve på Male(pluss)

Det skal ikke være dyr inne i låven.
Les mer om:

Kvikksølv, årelating og dyr var våpen i kampen mot 1700-tallets skamfulle epidemi

Kjønnssykdommer spredte seg i Norge på 1700-tallet. Men smittet de bare gjennom sex?
Les mer om:

Svingte unna dyr - kjørte av veien

Les mer om:

Topp 9 norske låter som kom i dag

Norsk musikk lyser opp høsten. 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom alle slipp – og her samler vi som vanlig et utvalg. Hygg deg + vennligst ha en god og smittefri helg! Yomi med Isah «Lightskin» Digg norsk karamell/sjokolade-R&B via Oslo og Stavanger Den fortsatt bare 18 år gamle Stovner-gullgutten Yomi og hele Norges Isah teamer opp – og de begge sikler på søtsaker.

14 siktet for overgrep mot dyr

Politiet har avdekket det de beskriver som den mest omfattende saken noen sinne som går på seksuell misbruk av dyr. Torsdag ble den 14 personen pågrepet.
Les mer om:

Stemningen var stor, men det endte med gigantsmell for Fredrikstad-bedrift: – Det har vært en dyr lærepenge

Prestisjeprosjektet Haslevangen i Oslo skulle gi Solid Entreprenør rekordinntekter. I stedet ble det et enormt tapssluk.
Les mer om:

Datter reagerer på prishoppet på korttidssenteret – prisen doblet seg for samme oppfølging på samme sted

Moren (88) til Solveig B. Olsen bor på Fredrikstad korttidssenter i påvente av ledig, fast sykehjemsplass. Men selv om hun fortsatt er på samme sted og får den samme oppfølgingen som da hun ble innlagt, har plassen blitt over dobbelt så dyr.

Hus og hytte: Kan bli billigere

Endringer i eiendomsskatten er godt nytt for mange boligeiere, men ikke om boligen din er for dyr. Og endringer i BSU-fradrag kan være dårlig nytt.
Les mer om: