Nyheter om Dyne


Natt på museet - med overnatting

Nå er det mulig å booke de første overnattingene på Trondheim kunstmuseum! Hver overnatting har plass til åtte gjester. Hver gjest får tildelt hver sin seng i Sovesalen, med en god og varm dyne og dynetrekk fra selveste Britannia Hotell.

Her våknet de opp til 18,7 grader i dag: – Skyene fungerer som en varm dyne

Lavtrykk er som regel forbundet med dårlig vær. Men for nordlige deler av landet betyr det sommertemperaturer i dag. Men i slutten av uken kan det komme snø.
Les mer om:

Politiet har arrestert 28-åring for drapet på Faith Hedgepeth (19): – Et ni år gammelt mordmysterium er løst

Faith ble funnet blodig, pakket inn i en dyne og delvis avkledd 7. september 2012.
Les mer om:

Brannmann fant de drepte barna under dyna: – Jeg hadde aldri sett for meg at vi skulle havne i noe sånt

Brannvesenet rykket ut etter melding om at en brannalarm hadde gått av i en leilighet i Lørenskog. I leiligheten ble to barn funnet drept under en dyne.

Tiltalt mor var gråtkvalt i retten: Forsøkte å tenne på seng

De to små barna som ble drept av sin tiltalte mor, ble funnet av brannvesenet under en dyne. Moren påstår at hun ikke husker noe fra drapsnatten.
Les mer om:

Folk vil bo i det nye feltet: - Det er en fjær i hatten at vi solgte en tomt i januar

Selv om vinteren har lagt sin hvite dyne over Tjennheia på Vegårshei, er det full aktivitet i det nye byggefeltet. Mange tomter er allerede solgt, og nå begynner husene å poppe opp.

TV3 om sex uten dyne på «Paradise Hotel»: Deltagerne gir litt mer faen

Maria Moen Nordli hadde sex første dagen på «Paradise Hotel». Hun tviler ikke på at høstens sesong fremstår drøyere.
Les mer om:

Tok seg inn i bolig og stjal fireåring sin dyne

En mann tok seg inn i en bolig på Jordal i Oslo natt til mandag og stjal en fire år gammel jente sin dyne. Hundepatruljen sporet opp gjerningsmannen, som hadde lagt seg til å sove med dynen.
Les mer om:

Evangeline Lilly dropper korona-karantene, til tross for kreftsyk far

Koronaviruset lærer oss mye om folk. Noen er mer hensynsløs enn andre, men det er generelt mange kjendiser som trekkes frem i lyset nå. Mange tar nok dumme valg uten å dele det, men de som åpenlyst setter liv i fare får jaggu høre det. Sist ut er skuespilleren Evangeline Lilly.

Odd Ståle krøp langs gulvet i svart tykk røyk da han plutselig kjente en hånd: – Han reagerte ikke

Røykdykkerne måtte spyle ned korridoren i Grønnegata 103 før de kunne gå inn på grunn av varmen. Der fant de en beboer under en dyne.
Les mer om:

I åtte år åpnet Ingebjørg hjemmet for rockestjerner - slik takket de for seg

BØ: Ei madrass på gulvet, ei dyne og ferske rundstykker til frokost – det var som regel nok til å få stjernene til å føle seg hjemme i Ingebjørg Nordbøs hus. – I starten var jeg full av respekt for de folka, men jeg forsto fort at de var vanlige folk, sier hun.
Les mer om:

Mobil under lading satte fyr på dyne

Det har vært to dynebranner på et halvt døgn i Bergen og omegn. I hvert fall den ene skyldtes mobil som lå på lading.
Les mer om:

KingSkurkOne om sitt mørkeste partyminne: – Det ble en wrestling slamdown

Endelig fredag! I dag tar vi en prat med Adrian alias KingSkurkOne, som i tillegg slipper ny låt i dag. Grattis! Man har oftest litt mer tid i kalenderen til fjas når det tikker mot helg, og det utnytter vi. I fredagsfjas brekker våre favorittfjes ned sitt favorittfjas aka helge(u)vaner. Nordstrand-rapperen gjør gull på gull, og «Bængshot» fra 2017 har over 11 millioner streams. På norsk! I dag slipper han låta «Sedativ Kjegle». Låta er produsert av Marius Palme alias Palme alias Makko Makeba. – Jeg skulle i studio med noen andre artister.

FRIdagsfjas med Mona Berntsen

Fredag = favorittspalte, favorittfjas, favorittfjes. Denne uken er det den norske dansestjernen Mona Berntsen som brekker det ned! Selv verdens beste jenter blekner ørlite på dansegulvet når man ser hvem Mona har danset med. Oslo-jenta har delt scene med blant andre Chris Brown, Cardi B, Justin Bieber, Justin Timberlake og Madonna. – Det har vært en fin men hard reise, hvor jeg er takknemlig for alt i mellom de store mulighetene, og sitter igjen med mange fine minner fra treningsperioder og studiotid med fine kolleger opp mot en opptreden, sier Mona til 730. Mona Berntsen ble et kjent fjes ett

FREDAGSFJAS: Ida Fladen

Det skal ikke gå stille i dørene når vi ringer helgen inn. I vår semi-faste spalte Fredagsfjas blir vi litt bedre kjent med våre favorittfjes. Denne uken er det godjenta Ida Fladen som deler om sitt helgefjas og planer for den kommende sommeren. Lesere med superhukommelse husker kanskje at vi hadde en Fredagsfjas med Ida Fladen helt tilbake i 2013, men seks år etter må det da være lov å gjenta gleden. I en jungel av podcast har den tidligere NRK- og TV 2-profilen seilet til topps med Ida med hjertet i hånden.

Skolen vil spare strøm. Foreleser hadde på utejakke og sykepleierstudentene tok med dyne. – Helt absurd

– Vi senket temperaturen i bygget fordi vi nå går inn i sommermåneder, men så har det vist seg å være uvanlig kaldt etter årstiden, forklarer Asbjørn Seim.
Les mer om:

En bobiljomfru mister møydommen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Det finnes vel knapt en bilist her til lands som ikke har forbannet en treg bobil i bakkene foran på et eller annet tidspunkt. Jeg har er i hvert fall skyldig i å ha tenkt den tanken.Det føltes nesten som en invasjon i det sekundet mai bikket over til å bli juni, og det varte til de siste feriepuljene i tysk næringsliv ebbet ut i midten av september. HERLIG AVKOBLING.

Bernt ventar over 1400 lam

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vår betyr lemming for mange bønder på Jæren. På Jæren varierer sauetlalet hjå bøndene mykje. Medan andre ventar nokre få, ventar bonde Bernt Undheim på Herikstad i Hå meir enn 1400 lam. Han er ein av dei største sauebøndene i Rogaland. Foto: Jorunn Erga Steinsland Kort avstand til sauene - Her bur eg.Bernt Undheim (65) opnar døra inn til sauehuset og viser inn i eit lite rom. Rommet har store vindauge ut mot sauene.

«Jeg måtte jo ha noe å tørke meg med»

Da tiltaltes far ble funnet død i badekaret lå det en dyne på gulvet. Under begravelsen skal tiltalte ha sagt «jeg måtte jo ha noe å tørke meg med».
Les mer om:

Volda-mann oppbevarte hagle under dyne(pluss)

Ein mann i slutten av 60-åra, busett i Volda kommune, er tiltalt for brot på våpenlova.
Les mer om:

Brann i eldresenter var ulmebrann i dyne

Like etter klokken halv tre tirsdag ettermiddag melder politiet om at det har oppstått brann i et eldresenter nord for Steinkjer.

Skavlan gjør narr av egne seertall

Komiker og programleder deler dyne i London.
Les mer om:

Fangstfamilie lager kortreist dyne til 25.000 kroner

Svalbard fangst satser mot det lokale markedet. Edderdundyne i skipssekk er et felles familieprosjekt.
Les mer om:

Slik får Frisk ekstra krefter i sluttspill - Pakker spaghettikjele inn i dyne

Spaghetti, kjøttsaus, en gammel pinnekjøttkjele og en dyne er Frisks oppskrift til ekstra krefter i sluttspillet. Det er musikk i ørene til ernæringsfysiolog på Olympiatoppen.
Les mer om: