Nyheter om Dynamo


En av Europas råeste målscorere og Chelsea-flopp kandidat til å ta jobben til Frank Lampard

Smak på navnet Shevchenko. Bringer det noen gode minner (for de som har rukket å løpe en halv maraton rundt solen)? Ukraineren som lett faller i kategorien fotballegende, nevnes nå som kandidat til managerjobben i klubben han ikke lyktes. Det begynte i 1998/99-sesongen da Dynamo Kiev-spilleren ble toppscorer i Mesterligaen med 10 scoringer. AC Milan tok hintet og bragte den allsidige angrepsspilleren til San Siro.

Pochettino skal gjøre livet skikkelig surt for Barcelona og Koeman

Thomas Tuchel fikk en nesten-triumf i Champions League-finalen forrige sesong, men nesten holder ikke når du leder klubben til oljefondet i Paris. Nå er Mauricio Pochettino klar for comeback i toppen av europeisk fotball. Pochettino hadde også en nesten-suksess med tap i Champions League-finalen med Tottenham. Men heller ikke Daniel Levy syntes dette holdt, etter å ha puttet milliarder av kroner fra klubbens banker i byggingen av ny stadion. Litt paradoksalt blir det jo at en nesten-suksess skal erstatte en annen nesten-suksess.

Malmö komet trigger enorm interesse fra Chelsea, AC Milan og PSV og nå sist Atalanta

Atalanta kom sist på banen, men er samtidig også først med å komme med et konkret bud. Svenske Kvällsposten skriver at Malmö FF-kometen Anel Ahmedhodzic trolig blir solgt til det som bli Allsvenskan sitt største salg gjennom tidene. Budet Atalanta skal være på litt over 70 millioner kroner, men det er et stykke unna det den svenske klubben krever og det de trolig vil kunne få. De har sagt de minimum skal ha 95 millioner kroner for forsvareren, men med så mange konkurrenter på banen kan prisen godt bli enda høyere.

Dynamo Dresden solgte 72 000 spøkelsesbilletter

2020 har introdusert noen nye ord og et av de er spøkelsesbilletter. Kreativiteten har vært stor alt fra utskårede pappfigurer til digitale avatarer.

Like greit, United skal ta seg av den tøffeste motstanderen i første kamp

Ole Gunnar Solskjær har sikkert klikket på resultatet av Champions League-trekningen og sett hva han går glipp av. Trøsten i å tilhøre nestbeste selskap, er at United får muligheten til å slå den tøffeste motstanderen først. Vinner United mot Real Sociedad, klubben som har rystet gigantene i La Liga denne sesongen, har gjengen fra Old Trafford bevist at de også ville ha sparket fra seg i Champions League.

Tøff motstand for Solskjær

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær får beintøff motstander i Real Sociedad, som leder La Liga. Molde møter på sin side tyske Hoffenheim, som har Håvard Nordtveit i stallen. Kampene spilles 18. og 25.

Ronaldo lyder nå kallenavnet CR750

Dynamo Kiev klarte ikke å stanse Pirlos angrepsbølger på Juventus Stadium. Når Cristiano Ronaldo så utsiktene til å kunne notere seg milepælen CR750, som betyr mer fundament til en evigvarende legendestatusen, da blir det fort scoringer. Nå nøyde Ronaldo seg med én scoring denne kjølige CL-kveld, men nok til at portugiseren nådde sin 750. scoring i karrieren. Les: Sorry Fred, Michael Owen nekter deg å spille i United-drakt 750! 102 for Portugal, 5 for Sporting, 75 for Juventus, 118 for Manchester og 450 for Real Madrid.

Juventus knuste Dynamo Kiev

Cristiano Ronaldo scoret sitt mål nummer 750 i karrieren da Juventus enkelt slo Dynamo Kiev 3-0. Federico Chiesa og Alvaro Morata scoret de to andre målene. Dommer Stephanie Frappárt ble historisk som den første kvinnelige hoveddommeren i en mesterligakamp.

Ronaldo jubilerte med sin 750. scoring – Barcelona ydmyket Tokmac & co.

(Juventus - Dynamo Kiev 3–0, Ferencváros - Barcelona 0–3) Cristiano Ronaldo (35) nådde en milepæl av de sjeldne da Juventus la press på Barcelona - som på sin side hadde få problemer med Tokmac Nguen (27) og kompani.

Ronaldo jubilerte med sin 750. scoring – Barcelona ydmyket Tokmac & co.

(Juventus - Dynamo Kiev 3–0, Ferencváros - Barcelona 0–3) Cristiano Ronaldo (35) nådde en milepæl av de sjeldne da Juventus la press på Barcelona - som på sin side hadde få problemer med Tokmac Nguen (27) og kompani.

Utrolig milepæl

(Juventus - Dynamo Kiev 3–0, Ferencváros - Barcelona 0–3) Cristiano Ronaldo (35) nådde en milepæl av de sjeldne da Juventus la press på Barcelona - som på sin side hadde få problemer med Tokmac Nguen (27) og kompani.

Frappart blir historisk

Franske Stéphanie Frappart (36) blir første kvinne til å dømme i herrenes Champions League når hun leder kampen mellom Juventus og Dynamo Kiev i Torino onsdag kveld.

15 United-spillere fikk fyken av Mourinho – her spiller de nå

José Mourinho hadde planene om å gjøre United great again da portugiseren entret Old Trafford i 2016. To og et halvt år senere hadde United vært gjennom en periode med nesten-suksess og kaos i skjønn forening. Ingen skal kunne si at det var kjedelig med Mourinho ved roret. Selv om portugiseren selv hevder han ikke fikk spillere han trengte, var aktiviteten på salgssiden hvertfall høy under Mourinho. Hele 15 spiller ble solgt i perioden (pluss de som gikk på free transfer). Teamtalk har tatt jobben med å sjekke hvor det har blitt av spillerne Mourinho kvittet seg med.

Regner med at 4,4 milliarder er nok for å holde på tenåringssensasjonen Pedri

Barcelona har en drøm om at de har funnet den nye Messi, både Ansu Fati og Pedri er meget gode kandidater, men det skal godt gjøres å holde høyt nivå i 20 år slik den argentinske mesteren har gjort. Den 17 år gamle «wonderkid» Pedri er ekstremt teknisk og rask. Han er bare 174 cm høy noe som er uvanlig kort for en angripende midtbanespiller, teknikken og høyden over havet gjør at mange sammenligner han med sitt idol. -Goal skriver at klubben virkelig binder tenåringen til masta med en utkjøpsklausul på 400 millioner euro, eller som det blir på norsk 4,4 milliarder kroner.

Koronakaos i Dynamo Kiev foran Barcelona-møte

Ni av spillerne i den ukrainske fotballklubben Dynamo Kiev har avgitt positive virustester foran mesterligaduellen mot Barcelona onsdag.
Les mer om:

Koronakaos i Dynamo Kiev foran Barcelona-møte

Ni av spillerne i den ukrainske fotballklubben Dynamo Kiev har avgitt positive virustester foran mesterligaduellen mot Barcelona onsdag.
Les mer om:

Ni Dynamo-spillere har covid-19

Ni av spillerne i den ukrainske fotballklubben Dynamo Kiev har avgitt positive prøver på covid-19 foran mesterligaduellen mot Barcelona onsdag. Det bekreftet klubben selv i en uttalelse mandag, melder NTB. – Som følge av positive covid-19-tester vil en rekke spillere ikke kunne hjelpe laget i Barcelona, het det der. Keeperne Georgij Bushchan og Denys Boyko, forsvarsspillerne Vitalij Mykolenko og Oleksandr Karavajev samt midtbanespilleren Mykola Sjaparenko er blant spillerne som er rammet.
Les mer om:

Tokmac direkte fra Ferencváros-garderoben: – Kun fordi du er fra Drammen!

Tokmac Nguen stilte til intervju med TV 2 direkte fra Ferencváros-garderoben etter 2-2 mot Dynamo Kiev.
Les mer om:

Kan nye stjerneskudd hjelpe Lionel Messi med å løfte Champions League trofeet?

Det siste året har det vært skrevet mye i norske aviser om Barcelona og deres kjøp av nye spillere, samt deres salg av en rekke andre. I tillegg har det flere ganger blitt uttalt at de har et overgangsår, noe som kan kraftig svekke deres forventede vinnersjanser for året. Så hvordan ser egentlig det kommende året for Barcelona ut, og hva er vinnersjansene deres med en rekke nye, unge spillere på banen? Større endringer enn noen gang I sommer var Barcelona klare for å gjennomføre omfattende endringer i klubben, i større grad enn noen gang tidligere.

Avgjort etter første kamp: Ingen kan nekte Bayern München Champions League-titlen

Juventus sikret seier en forventet mot Dynamo Kiev, PSG ble lurt av Solskjær og gjengen, Real Madrid knelte mot Shaktar, Barcelona passerte den enkle ungarske hindringen, Dortmund ble lurt av Lazio, RB Leipzig vant lett mot sin tyrkiske motstander, Liverpool snek seg såvidt forbi Ajax. Dette gir oss en miks der toppklubbene fra forrige sesong enten vant som forventet, eller trynet i første kamp. Bortsett fra de regjerende mesterne. Hvis du spør Jürgen Klopp om hvilke klubber han helst vil unngå i Champions League, kommer Diego Simeone og gjengen garantert høyt på lista.

Tokmac Nguen storspilte mot favorittklubben – Messi-magi for Barcelona

(Barcelona – Ferencváros 5–1, Dynamo Kiev – Juventus 0–2) Norske Tokmac Nguen fikk prøve seg mot favorittklubben på Camp Nou - og storspilte. Det samme gjorde imidlertid Lionel Messi, som førte an da Barcelona vant stort.

Tidligere partner rakker ned på Jürgen Klopp

Noen som husker Zeljko Buvac? Ikke nå mange, nei. Buvac hevder han selv aldri har hatt behovet for å stikke seg selv frem, men når du disser verdens kanskje beste manager, da har du et markeringsbehov. Buvac fulgte Jürgen Klopp som assistenttrener i 17 år. Mainz, Borussia Dortmund – og Liverpool. At Buvac spilte en stor rolle i suksessen som fulgte Klopp, er udiskutabel. Klopp beskrev Buvac selv som «The Brain» i partnerskapet.

Drømmetrekning for Liverpool, mens United fikk knalltøff trekning

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United skal møte Paris Saint-Germain i gruppespillet i mesterligaen. Det blir et revansjoppgjør for kvartfinalen i 2019.United trakk også Leipzig fra seedingsnivå tre. Der spiller Alexander Sørloth. Det ble klart under torsdagens trekning i sveitsiske Genève. Der kom det også fram at Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund møter den russiske seriemesteren Zenit St. Petersburg og italienske Lazio. Både United og Dortmund var seedet på nivå to i trekningen.United er tilbake i det gode selskap etter å ha spilt i europaligaen sist sesong.

DIREKTE SE tysk 3-liga: SG Dynamo Dresden – Waldhof Mannheim

I dag viser vi i samarbeid med German Fotball. Den tyske 3-liga-kampen mellom SG Dynamo Dresden – Waldhof Mannheim. Kampen har avspark 13:00! PS: Fungerer ikke streamen så gå til YouTube!
Les mer om:

Champions League-nedtur for Midstjø og Svensson

Fredrik Midtsjø og Jonas Svensson i AZ må glemme Champions League-fotball denne sesongen. Dynamo Kiev slo nederlenderne 2-0 i 3. kvalifiseringsrunde.
Les mer om: