Nyheter om Dybvik


Ny mann i sjefsstolen

Terje Dybvik tar over redaktørrollen i Fosna-Folket frem til nyttår.
Les mer om:

«Rema 1000-slagordet er en mulig måte å beskrive prosessen på»

«Konstitueringene av kommunestyrer i Fosen denne uka ble en demonstrasjon i ulike veier å gå for å nå målet», skriver redaksjonssjef Terje Dybvik i denne kommentarartikkelen.
Les mer om:

«Når «gammelpæng» kommer på avveie»

«Selv har jeg ikke noen store summer med «gammelpæng» liggende i skuffer og skap», skriver blant annet redaksjonssjef Terje Dybvik i denne kommentarartikkelen.
Les mer om:

«Er det forhold som politiet absolutt burde vært ute på, som har blitt droppet?»

«Antallet oppdrag politiet rykker ut på har falt med 64.000 etter at politireformen ble innført.» Det skriver blant annet redaksjonssjef Terje Dybvik i denne kommentarartikkelen.
Les mer om:

Tror plassen sikres: – Topping av laget er uaktuelt

(Kløfta - Lørenskog 2 3-2) Nedrykksfaren er ikke helt over for Lørenskogs rekruttlag, likevel utelukker assistenttrener Rune Dybvik at de vil hente inn flere spillere fra A-laget foran de to siste kampene.

«Dette er noe vi har mer eller mindre i genene»

«Naturopplevelsene, og de sosiale aspektene, under den store sanketida er en bonus for alle som velger å ta del i den», skriver blant annet redaksjonssjef Terje Dybvik i denne kommentartikkelen.
Les mer om:

«Hvis disse veggene kunne snakke …»

«Har gamle hus og bygninger utviklet en form for sjel?» Det spørsmålet stilles av redaksjonssjef Terje Dybvik i denne kommentarartikkelen.
Les mer om:

«Vi blir samtidsvitner for hvordan livet har artet seg som bjugninger, ørlendinger, roansbygg og åfjordinger»

«For en god del vil det nok sitte langt inne å ikke lenger kalle seg bjugning og roansbygg når de nye kommunegrensene blir en realitet», skriver redaksjonssjef Terje Dybvik i denne kommentarartikkelen.
Les mer om:

Monica og Runa fra Trondheim ble begge norgesmestere i historisk mesterskap

Monica Dybvik og Runa Hjertø sørget for at Trondheim Fridykkerklubb tok hjem fire medaljer i helgen.
Les mer om:

Monica og Runa fra Trondheim ble begge norgesmestere i historisk mesterskap

Monica Dybvik og Runa Hjertø sørget for at Trondheim Fridykkerklubb tok hjem fire medaljer i helgen.
Les mer om:

«Dette må betegnes som risikosport»

«Jeg har sagt det før og sier det gjerne igjen: å arrangere utendørs sommeraktiviteter på våre breddegrader, må betegnes som risikosport», starter denne kommentarartikkelen til redaksjonssjef Terje Dybvik med.
Les mer om:

«Det fantes en åpen utvei for et mulig bedre liv, langt, langt der borte»

Historien til dem som emigrantene etterlot seg er også vel verdt å få med seg, skriver redaksjonssjef Terje Dybvik i denne kommentarartikkelen.
Les mer om:

«Flere er redd for flått enn å møte bjørn eller ulv i norsk natur»

Nå slår EU på stortromma ved å bevilge 55 millioner kroner til forskning på flått, skriver redaksjonssjef Terje Dybvik i denne kommentarartikkelen.
Les mer om:

Stortalent Isak Dybvik Määttä har signert proffkontrakt

Det er lite som tyder på at noen klarer å stoppe Aalesund sin ferd tilbake til Eliteserien, de har bare tapt 4 poeng på de 11 første kampene og leder OBOS-Ligaen med fem poeng ned til Sandefjord.  Nå fortsetter Aalesund å rekruttere fra sine samarbeidsklubber. Les: Lee Bowyer fikk beholde managerjobben likevel Det er veldig stort. Jeg setter stor pris på å ha fått kontrakt. Dette har jeg jobbet for så lenge jeg har spilt fotball, sier stortalentet fra Langevåg fornøyd. Han har nettopp signert på en avtale med en varighet på to og et halvt år.

«Bompenger er en brennhet potet – igjen»

«Bompenger er til stadighet et aktuelt tema», slår redaksjonssjef Terje Dybvik fast i denne kommentarartikkelen.
Les mer om:

Bohinen sammenligner AaFK-talent med Lillestrøm-legenden Tom Lund

Lars Bohinen leter fram store ord når han skal beskrive Isak Dybvik Määttä (17) etter sin første kamp fra start på A-laget.
Les mer om:

Bohinen sammenligner AaFK-talent med Lillestrøm-legenden Tom Lund

Lars Bohinen leter fram store ord når han skal beskrive Isak Dybvik Määttä (17) etter sin første kamp fra start på A-laget.
Les mer om:

Unge Lørenskog-rekrutter feide Fet av banen: – Skjønner godt at det ikke er moro å bli rundspilt av 18-åringer

(Lørenskog 2 – Fet 10-0). Selv Lørenskog-trener Rune Dybvik forsto hvorfor Fet-spillerne resignerte i andre omgang av lagenes oppgjør mandag.
Les mer om:

«Det er innen rekkevidde for hvermannsen å beherske dette»

«Å kunne bruke kart og kompass er etter mitt syn elementær lærdom, på lik linje med å kunne svømme», skriver redaksjonssjef Terje Dybvik i denne kommentarartikkelen.
Les mer om:

Raljering med viktig rapport om kjønnsforskjeller i skolen

Pedagog Eldar Dybvik slakter Stoltenberg-utvalgets mandat og rapport om kjønnsforskjeller i skolen. Dybvik drar paralleller til tida med fysiske avstraffelser i skolen. Dette mener han er betegnende for hvordan gutter nå skal innordnes i skolesystemet, formodentlig gjennom Stoltenberg-utvalgets anbefalinger.
Les mer om:

«Å framtvinge en hjertestans hører så definitivt inn i kategorien ugreit»(pluss)

«Det ekstreme er gjerne det som kan fascinere unge, unge som ikke alltid vil vurdere konsekvensene fullt ut», skriver redaksjonssjef Terje Dybvik i denne kommentarartikkelen.
Les mer om:

Her har de gått med overskudd i 17 år

Dybvik Sport AS Meløy har nå gått med årlige overskudd i til sammen 17 år sammenhengende, ifølge regnskapstallene.
Les mer om:

– Det verste er om tunnelinnslaga blir tetta att

HARAMSØY/LONGVA (NRK): Milliardprosjektet Nordøyvegen står i fare for å havarere. – Det verste er om tunnelinnslaga berre blir tetta att, seier Eli Karin Dybvik.
Les mer om:

«Før var det å finne likesinnede i nabolaget ikke så enkelt»

«Jeg er sikker på om du har en eksklusiv fascinasjon for enten trillebårhjul, smale trapper, rosa blomster, sparkstøttinger fra før 1935 eller utbrente lyspærer, så er det i dag flere der ute som ynder å sysle med akkurat det samme som deg», skriver redaksjonssjef Terje Dybvik i denne kommentarartikkelen.
Les mer om: