Nyheter om Dyb


To måneder etter gjenåp­ningen har kinoen flere begrens­ninger – kan ta måneder før de er tilbake der de var

Snaue to måneder etter at Kristiansand kino gjenåpnet, er det flere begrensninger i visningstilbudet deres. Men for familien Dyb holder det at de har et tilbud.
Les mer om:

Tom Vegar er i krigsmodus: – De oppfører seg som pirater. Hvorfor ligger de her i fjæra og holder helvete med oss?

Tom Vegar Kiil i Hasvik er rasende etter at tre store fiskebåter kom inn Breivikfjorden i helga. I styrehuset til MS «Loran» kjenner skipper Trond Olav Dyb seg ikke igjen i kritikken.
Les mer om:

Dommerrangering for 2020-sesongen

NFFs dommerkomité har oppnevnt hoveddommere, assistentdommere og veiledere i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen, 1. divisjon kvinner og PostNord-ligaen for fotballsesongen 2020. Les: City nedlagt, nå skal Solskjær få United-spillerne til å fungere hele veien I fjor var det flere som la merke til at Premier League-dommer Bobby Madley (34) flyttet til Norge til sin kjæreste og han fikk da dømme kamper på i fjerdedivisjon her hjemme. Han har helt klart kvalifikasjonene i orden.

Supertynne butikkdukker provoserer

De syltynne utstillingsdukkene hos kleskjeden Zara på Sandvika storsenter fikk Ellen Dyb Wedeld fra Kolsås til å se rødt.
Les mer om:

Fornyet kritikk mot Røe Isaksen om Innovasjon Norge

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) får kritikk for å ha visst at styreleder Per Otto Dyb i Innovasjon Norge måtte gå før Dyb selv ble informert.

Kristiansunder trekker seg fra styret i Innovasjon Norge

Per Otto Dyb har trukket seg som styreleder i Innovasjon Norge. Ifølge Aftenposten skyldes det at han mener styret er overkjørt av næringsministeren.
Les mer om:

Styrelederen i Innovasjon Norge trekker seg

Per Otto Dyb har trukket seg som styreleder i Innovasjon Norge. Ifølge Aftenposten skyldes det at han mener styret er overkjørt av næringsministeren.
Les mer om:

Rår folk til å passe på: – Vasskadar større problem enn innbrot

Innbrot i husa våre er ikkje lenger det største problemet når mange dreg på påsketur, seier forsikringsmann Kjell Godø Dyb.
Les mer om:

Kristoffer Skolem vant poker-NM

Kristoffer Skolem (27) vant en intens heads up-duell med Kjell Ove Dyb i poker-NMs main event. Skolem sikret seg med det førstepremien på i overkant av 1,4 millioner kroner.
Les mer om: