Nyheter om Dvergsdal


Rival raser etter Johaug-gullet

NM i terrengløp ble flyttet to timer. - Ganske bortkasta, sier motbakkeløper Eli Anne Dvergsdal.
Les mer om:

Molde er et steg nærmere seriegull

Ei lang influensasjuke i sommar var på nippet å øydeleggje Eli Anne Dvergsdal sitt håp om finaleplass i fjellmaratoncupen Golden Trail Series.
Les mer om:

Her har Eli Anne (27) akkurat sprunge inn 50.000 kroner

Ei lang influensasjuke i sommar var på nippet å øydeleggje Eli Anne Dvergsdal sitt håp om finaleplass i fjellmaratoncupen Golden Trail Series.
Les mer om:

Plutselig var kjæreste­paret fanget mellom to elver

Karianne Dvergsdal Bøyum og Eirik Bøyum var innesperret mellom Førde og Vassenden i flere timer. Til slutt berget de seg ut i grabben på en gravemaskin.

Karianne (25) og Eirik (28) måtte evakueres med gravemaskin

FØRDE (VG) Karianne Dvergsdal Bøyum (25) var på vei hjem til Fjærland i Sogn og Fjordane med kjæresten, da de og flere andre biler ble innesperret mellom to elver.
Les mer om:

Karianne (25) og Eirik (28) måtte evakueres med gravemaskin

FØRDE (VG) Karianne Dvergsdal Bøyum (25) var på vei hjem til Fjærland i Sogn og Fjordane med kjæresten, da de og flere andre biler ble innesperret mellom to elver.
Les mer om:

Ble reddet ut av gravemaskin

- Det var både spennende, skummelt og gøy samtidig, sier Karianne Dvergsdal Bøyum.
Les mer om:

Se hvilke 22 spillere som starter kveldens Hå-slag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Varhaug har hatt en tung start på sesongen, men fikk en skikkelig opptur i form av en 5-3-seier mot Solas andrelag for noen dager siden.Nærbøs sesongstart har vært blytung. På de fire første kampene har det bare blitt ett poeng.

Se Flint - Bryne II direkte fra kl. 13.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brynes andrelag spiller i ettermiddag sesongens femte kamp i 3. divisjon. På de fire første har det blitt to seire og to tap. Som sist, mot Storm, preges laguttaket av at a-laget spiller kamp. Unntaket er Andreas Juvet Hoppestad, som reiser til Halden for å sitte på benken med a-laget i morgen.Mot Flint er nevnte Hoppestad, Petter Øfsteng, Sondre Svalestad Hovland og Torben Dvergsdal de eneste fra a-troppen.

Frøyland fikk det enklere mot Varhaug enn mot Viking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Varhaug 2-0 (2-0)Det var tilbake til hverdagen for Frøyland mandag kveld. Viking var byttet ut med Varhaug, og tilskuertallet var redusert fra 1031 til godt under 100. Men denne kampen var minst like viktig for Frøyland - og for Varhaug. For Frøyland handlet det om å komme skikkelig i gang med seriespillet etter en amputert start, og det handlet om å vise at det er i toppen en skal være.

Se Storm - Bryne II direkte fra kl. 13.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er klart for den første virkelig store testen for Brynes andrelag. I dagens bortekamp mot Storm, som holder til i Skien, stiller juniortrener Jørn Hagen med et svært ungt mannskap. Et ikke helt toppet juniorlag, for å være mer presis.

Se Viking II - Bryne II direkte fra 18.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne har en tilnærmet skadefri a-tropp, der bare Pål Aamodt er ute av spill en stund til. Det betyr at andrelaget kan starte med 11 friske og raske a-lagsspillere i kveldens lokaloppgjør mot Viking II i 3. divisjon avd. 3.

Se Bryne II - Start II direkte fra kl. 18.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brynes andrelag serieåpner i 3. divisjon mot Starts andrelag på Bryne stadion i kveld. Dette er den siste kampen i første serierunde i 3. divisjon avd. 3.Bryne IIs lag: Andreas Hoppestad - Ola Johannes Elvedahl, Pål Fjelde, Petter Øfsteng, Rune Pedersen Bore - Sander Ystanes, Sean Aerts, Sondre Hovland - Ola Mæland, Vetle Lunde Myhre, Torben Dvergsdal.

Kan denne gjengen kjempe om opprykk?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bare ett lag rykker rett opp fra 2. divisjon. Det er mange som vil ha førsteplassen. Noen sier det høyt, som for eksempel EIK, Fredrikstad og Arendal, mens andre snakker litt lavere om sine høye ambisjoner. 2. divisjon avdeling 2 ligger an til å bli et rotterace av dimensjoner.Jan Halvor Halvorsen har hatt en lang vinter på seg til å få spillerne til å forstå prinsippene som ligger til grunn for 4-3-3.

Klarer Varhaug å ta med seg alle poengene hjem fra Ålgård?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lokalfotballen er godt i gang med 2019-sesongen, og torsdag kveld møtes Ålgård og Varhaug i 4. divisjon avdeling 2.Begge lag har spilt to seriekamper hittil i år. Ålgård åpnet med 1-1 hjemme mot Lura, før det ble samme siffer borte mot Kopervik. Sondre Dvergsdal og resten av Varhaug-spillerne åpnet 2019-sesongen sterkt med borteseier på Klepp stadion, men fikk seg en i fleisen da Haugesund 2 kom på besøk til Varhaug.

Slik gikk det da Klepp møtte Varhaug i serieåpningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp - Varhaug 1-2 (0-1)Mål: 0-1 Gabriel Håland (18), 1-1 Dardan Shabi (76), 1-2 Sondre Dvergsdal (str. 80)Serieåpningen på Klepp stadion ble som ventet jevn. Begge lagene skapte sjanser i først eomgang, der Varhaug alt i alt kanskje var bittelitt bedre enn vertene. Den eneste scoringen sørget Gabriel Håland for. Han så at ballen lå på 30 meter og at keeper var langt ute.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Se hvilke spillere Halvorsen starter med i debuten

Torben Dvergsdal får spille én omgang på sin gamle hjemmebane.
Les mer om:

Varhaugs toppscorer klar for Bryne

Torben Dvergsdal skal spille fast for andrelaget i 3. divisjon i 2019, men har høyere ambisjoner enn dét.
Les mer om:

Varhaugs toppscorer og Fram-ving trener med Bryne

Torben Dvergsdal og Harmohan Singh viser seg fram.
Les mer om:

Anmelderen forstår ikke inneholdet i boka mi

Dvergsdal tar ikke opp noen av motargumentene i boka mi. I stedet for å referere kritikken min, hevder han at jeg framstår som «en skolelærer med rød rettepenn». Hvor opplysende er det?
Les mer om:

Seier til Sjur Røthe - 5 sekunder foran nr. 2

Sjur Røthe og Eli Anne Dvergsdal var raskest blant samtlige deltakere tirsdag kveld.
Les mer om:

Slik gikk det i fotballslaget om Hå

Torben Dvergsdal og Ovar Undheim Høyland ble de store heltene da Nærbø fikk besøk av Varhaug i 4. divisjon.