Nyheter om Duplo


Brassband-gjengen ut på tidsreise; avgang i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Når Bjerkreim Brassband i år igjen, for 11. gongen på like mange år, set opp eit breitt anlagt musikalsk show, er Anne Margrethe Vikeså nok ein gong hyrt inn til å trekkja i nokon av dei viktigaste trådane. Ho er manusforfattar og produsent, har ansvar for scenografien og er i tillegg ein av solistane i «Tilbake til framtiden».Drøymer idear - Mot slutten av natta, rett før eg vaknar, pleier eg å ha nokså klare idédraumar.

Siemens etablerer base på Vikeså

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den dansktyske vindmølleprodusenten Siemens skal leiga lagerlokale i bygget som tidlegare husa fabrikken Duplo Element, og som Bjerkreim kommune kjøpte av Bjerkreim Eiendom i fjor.- Viktig aktør i sentrum - Siemens har signert leigeavtale for godt og vel 400 kvadratmeter.

Flytter sag fra Vikeså til Hellvik

For å gi plass til en sag som ble brukt hos Duplo Element AS på Vikeså, arbeides det nå med et nybygg på Hellvik.
Les mer om:

Avvikler driften ved Duplo Element

Produksjonen ved Duplo Element på Vikeså er snart over. - Vi klarer ikke å få til bærekraftig produksjon i et tøft marked, sier styreleder.
Les mer om:

Eitt år til med plasthallar

Både Duplo Element og Felleskjøpet søkte om to år til med plasthallar på eigedommane sine på Vikeså. Dei fekk bare eitt år.
Les mer om:

Permitterer halve Duplo-staben

Halvparten av staben til Duplo Element på Vikeså har ikkje noko arbeid å gå til måndag morgon.
Les mer om: