Nyheter om Due


Da kafeen gjorde denne endringen for morgengjestene skjøt salget i været

– Jeg var redd kundene ville bli forvirret, men de er veldig fornøyde, sier Marit Due Akerholt på Bare Barista Jernbanen.
Les mer om:

Masker med minne

DET ER ein fredag i februar. På eine stolen i spisestova ligg julegåvene lødde. Øvst ligg ein ny badedrakt klar til badeanlegg-opning. Å kunna ta symjetak i eit heilt nytt badeanlegg, ser ho verkeleg fram til. Underteikna er blitt tipsa om ein suldalssokk som Kari har laga. – Nei, det er nå ikkje så voldsomt. Det er fleire år sidan den blei til. Det kvite sokkeparet er festa med ei nål på ein grøn papp.

Plukka ut til nasjonalt talentutviklingsprogram

Eirik Stave (13) frå Ørsta er ein av tretten pianistar som har kome gjennom nålauget til Barratt Due sitt «talentutviklingstiltak på klaver for ambisiøse pianistar».
Les mer om:

Jostein (25) er en syngende snekker: – Jeg startet firmaet like før jeg kom inn på skolen

SKIEN: Jostein Fahre legger ikke hammeren på hylla, selv om han endelig har kommet inn på Barratt Due Musikkinstitutt. Nylig startet han snekkerfirma. – Jeg blir ofte bedt om å ta en trall mens jeg snekrer.
Les mer om:

Byen har vinterdrakten på

Det er ikke bare-bare å være due i dag!
Les mer om:

Studie-forberedende musikkhøyskole på gang?

Barratt Due musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole utreder ny høyskole for konservatorie-forberedelse i Oslo.
Les mer om:

Due er due og due duger

Rogaland kan kanskje ikke leve av duer etter at oljen tar slutt, men at Rogaland er Norges due-fylke, er det liten tvil om.
Les mer om:

Stoke har funnet manageren som skal lede ferden tilbake til Premier League

På tirsdag hadde Gary Rowett sin siste dag som manager for Stoke. Klubben som rykket ned fra øverste divisjon i England, kunne ikke akseptere at de ikke var i Championship-selskapet som skulle kjempe om opprykk. Dette betyr at Stoke er på jakt etter sin 4. manager på tolv måneder.

Henrik Zetterberg tvunget til å slutte: «De kan ikke gjøre noe»

Det er en av Sveriges aller største idrettsstjerner ishockeyspiller Henrik Zetterberg som må må legge skøytene på hylla. – Det er lett å forstå hvordan 1082 kamper kan slite på kroppen.

Erik (39) tok VM-sølv i skeet

Lerdueskytteren Erik Watndal tok sølv VM i skeet fredag. Amerikanske Vincent Hancock vant. I finalen bommet Watndal på sin tiende due.
Les mer om:

Får ikke nok av sol og varme - men snart snur det

– Vannet er herlig, sier Nina Due, som tok en svømmetur på Hvalstrand i går. Men tro ikke høsten er varmere enn normalt.
Les mer om:

Microsoft to slash size of Windows 10's monthly updates

The smaller updates will make their debut with the release of Windows 10 version 1809, due in September.
Les mer om:

How to disable fast startup in Windows 10

IDG NEWS: Windows 10 has several quality of life features that are on by default and fast startup is one of them, allowing your PC to boot up much faster due to it never fully turning off.
Les mer om:

Thorbjørn (18) fikk drømmen oppfylt: – Målet er å bli verdensberømt

PORSGRUNN: Først kom han inn på Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo. Så fikk Simon Thorbjørnsen Anders Vangen-prisen på 30 000 kroner. – Pengene skal ikke bare gå til kebab og brus, spøker 18-åringen.

Kan bli kunstfaglig fakultet ved Høyskolen Kristiania

Har signert intensjonsavtale om mulig innlemming med Høyskolen Barratt Due, Norges dansehøyskole og Musikkteaterhøyskolen
Les mer om:

Skarverennet avlyst på grunn av dårlig vær

Det som skulle være Marit Bjørgens siste skirenn og Therese Johaug sitt comeback er avlyst på grunn av dårlig vær. Værmeldingen sier opp mot stiv kuling, 15 meter per sekund fra nordvest på Finse lørdag. Yr har sendt ut obsvarsel med kraftig vind i fjellet i Sør-Norge. Der står det at det natt til lørdag kan øke til liten storm, 22 meter per sekund i østlige strøk. Ikke alle er enige i avlysningen Har ikke #Skarverennet lært noe av Birkens fadese-avlysning i 2014?! Det blåser sterkt, ja. Men i ryggen. Under skyfri himmel.

Zlatan er ikke den eneste som har problemer med sin landslagssjef

Janne Anderson tok over det svenske landslaget etter den mye mer avslappede og velkledde Erik Hamrén. For et par år siden sjokkerte Zlatan Ibrahimovic Sverige med å fortelle han gir seg på landslaget. – Nå vil han tilbake, men Janne Anderson er ikke imponert. Les: «Sjansen for å se meg i VM er skyhøy» «De store blir alltid kritisert fordi det selger aviser» Karim Benzema som er en av Frankrikes største stjerner og en av verdens beste angrepsspillere har også et trøblete forhold til sin landslagssjef Didier Deschamps.

Fikk stående applaus på «Olsenbanden»-premiere

Etter 12 år i BærmudaMini, sto Oskar Due Rinde (18) på scenen sammen med teatergruppen for siste gang. 
Les mer om:

«Grillet» due, skidronning og «klaka» toalett

Ernst A. Lersveen er ankommet Sør-Korea.
Les mer om:

Norske eksperter: Klar kobling mellom Russland og Den nordiske motstandsbevegelsen

Det finnes koblinger mellom Russland og den nazistiske organisasjonen Nordisk Motstandsbevegelse, sier forsker Johannes Due Enstad. Målet skal være å skape splid.
Les mer om:

Har bidratt til bedre folkehelse på en morsom og inspirerende måte

Finalist til Årets navn og ildsjel 2017 i Nordre Aker: Øivind Due Trier (51) har mye av æren for at vi har logget 143.000 stolper gjennom året som har gått.
Les mer om:

Solveig Kringlebotn blir professor

Kringlebotn, som blant annet er sanglærer ved Barratt Due musikkinstitutt, har fått personlig opprykk til professor.
Les mer om:

Erling på ekspedisjon i Finnmark

Erling Due Bergseth (29) har sammen med fire andre deltakere vært med Himmeljegerne ut på ekspedisjon i Finnmark. Turen ble vist på TV2 Sumo.
Les mer om:

Sveaas foreslås som styreleder

Den nye storeieren Christen Sveaas foreslås som ny styreleder. Eilif Due er den eneste som foreslår gjenvalgt.
Les mer om:

Satte opp hinder for å fjerne «dueproblem»

En butikk i Kristiansand satte opp tråd for å hindre en due i å komme inn til ungene. Dyrebeskyttelsen får mange bekymringsmeldinger om tilsvarende hendelser.
Les mer om: