Nyheter om Due


Kommunen vurderer grep ved Borøy-eiendom: — Vi vil prøve å få til skilting på en grei måte

Miljø-, plan- og prosjektrådgiver i Tvedestrand kommune Martin Due Tønnessen forteller at han jobber med å finne en god løsning både for allmennheten og for grunneierne.

Henter gammel kjenning i håp om å redde plassen

Bare Schalke 04 gjør det dårligere i Bundesliga enn Köln, etter hjemmetapet 2 – 3 mot Mainz på søndag var klubben kjappe med å bytte manager, ut døra med øyeblikket virkning Markus Gisdol og inn en kar som de kjenner godt 67 år gamle Friedhelm Funkel. Funkel som ledet Köln i 2002/03 har en tøff, men ikke umulig oppdage, det er seks serierunder igjen og tre poeng opp til trygg plass, første mulighet i poengjakten blir borte mot Leverkusen på lørdag. «Laget har gjort gode prestasjoner i det siste, men har ikke fått uttelling.
Les mer om:

Randi (13) satser på cello – tilbudt plass i juniorensemblet til Barratt Due

Randi Winnem Tvedt har fått tilbud om plass i juniorensemblet til Barratt Due. – Til høsten blir det mange Oslo-turer, smiler den ambisjonsrike unge damen.
Les mer om:

Ciljan har fått svar på kneskaden: Seriestarten ryker

RBK-lege Reidar Due anslår at Per Ciljan Skjelbred er ute i minst seks uker.
Les mer om:

Skjelbred må ta MR av kneet

Rosenborg-stjernen Per Ciljan Skjelbred kan bli satt ut av spill på grunn av en kneskade. Trønderen må ta en MR-sjekk av kneet. MR-undersøkelsen kommer i kjølvannet av en smell i kneet hans for litt over en uke siden, melder Adresseavisen. Rosenborgs medisinske sjef, Reidar Due, bekrefter at det er en skade på leddbåndet. – Per har pådratt seg en skade av det mediale leddbåndet i høyre kne. Han skal undersøkes av ortoped, og vi skal ta et MR-bilde, sier han.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Casper Ruud er strålende fornøyd med sin høyeste ATP plassering noensinne

Casper Ruud klatret til 24. plass på verdensrankingen til ATP mandag.

RBKs treningskamp avlyst

Stjørdals-Blink skulle spille mot Rosenborg i en treningskamp fredag. Slik blir det ikke bekrefter RBK-lege Reidar Due overfor Adresseavisen.

Skulle tilbake til Skandinavia – valgte selvfølgelig Sandefjord

Frederik Due har spilt for HB Køge og Randes før turen gikk over dammen. De siste to årene har det blitt spill for Hartford og Orange Coutny på dansken. Da tiden var klar for å vende tilbake til hjemtraktene falt valget på Eliteserien. Og Sandefjord. Les: Stabæk casher inn på Emil Bohinen -Jeg hadde et stort ønske om å vende tilbake til Skandinavia nå, og derfor passet det meg veldig godt. Jeg har hørt mye bra om Sandefjord, så jeg gleder meg utrolig mye til å komme i gang, sier Fredrik Due til klubbens hjemmside. Unfortunately it wasn’t enough for points.

Midtstopper Joel Matip ute resten av sesongen

Liverpool manager Jürgen Klopp er overbevist om at belastningen for Joel Matip ble for stor etter at midtstopperne Joe Gomez og Virgil van Dijk. – Skadeproblemene i Liverpool sin forsvarsrekke ser ikke ut til å få noen ende, sist torsdag i kampen mot Tottenham, en kamp de vant 3 – 1 fikk Joel Matip en smell som førte til en båndskade i ankelen. Liverpool bekrefter i dag at 29 åringen er ute resten av sesongen: «Dessverre har vi erfart at Joel blir ute resten av sesongen.

Data ethics: A Nordic perspective

This article is part of a three-piece series DAMA is running on data ethics, during the first quarter of 2021. The themes touched upon in this series are derived from DAMA’s chapter on data handling ethics in DMBoK2, which can be found here. Article number one is aimed at establishing data handling ethics and its connection to data governance.

JDK 16: The new features in Java 16

IDGNS: Due in March, the next Java upgrade targets primitive classes, sealed classes, records classes, a vector API, and ports for Windows on ARM64 and Alpine Linux.
Les mer om:

Ranheim spiller Ole Sæter får oppfylt sin drøm

Det er klart at når du vokser opp i Trøndelag finnes det ikke noe større enn på signere for Rosenborg. – Det her nettopp det som har skjedd med Ranheim spiller Ole Sæter. 24 åringen, som absolutt vet hvor målet står har skrevet under en kontrakt ut 2023. Overgangen er i boks, noe både Rosenborg og Ranheim bekrefter. Les: «Jeg har vært trener i Sevilla, PSG og Arsenal og jeg har aldri sett en midtstopper som Pau Torres» «En drøm som går i oppfyllelse» 24-åringen spilte 19 kamper for Ranheim i OBOS-ligaen og noterte seg for åtte mål og to assists.

RBK-spillere testes tre ganger. Flere profiler må stå over den første uka

Rosenborg-lege Reidar Due har kortet ned ferien for å få spillerne «korona-klarert» til sesongoppkjøringen starter mandag.
Les mer om:

For software developers and IT, the self-service seems like a dream come true.

IDGNS: But then the bill comes due. 11 reasons to hate the cloud.
Les mer om:

Hauk spiser due

Les mer om:

Young Thug skryter av Elton John, disser André 3000 fra Outkast

Young Thug og André 3000 er to av Atlantas største rapnavn gjennom tidene. Stjernene fra to forskjellige generasjoner har mye til felles, blant annet en eksentrisk stil og melodisk teft langt over snitt. André 3000 figurerer hyppig på rapperes topp 5-lister… Men det virker ikke som Young Thug er så fan av OutKast-medlemmet. For å si det mildt. Til tross for at han også er fra ATL. – Jeg kan ikke rappe to André 3000-sanger for deg. Jeg har aldri gitt noe oppmerksomhet til ham. Aldri i mitt liv, sier Thug til T.I. under et intervju for podcasten ExpediTIously. T.I.

Tar selvkritikk for treningskamper

Rosenborg må koronateste alle sine spillere etter å ha spilt treningskamper under landslagsoppholdet, blant annet mot en virussmittet Nardo-spiller. Det melder Eurosport. Flere A-lagsspillere spilte for Rosenborgs 2.-lag i treningsturneringen mot Levanger og Nardo, blant dem Emil Konradsen Ceïde, Tore Reginiussen, Per Ciljan Skjelbred og Rasmus Wiedesheim-Paul. I etterkant av turneringen fikk en av Nardo-spillerne påvist koronasmitte.

Ny pod med Smith & Due: – Visste du at musa er glad i søtsaker?

Det blir mye latter og humor i den siste podcasten til Smith & Due.
Les mer om:

CIOs grapple with how to jumpstart innovation amid pandemic

IDGNS: IT leaders turn to emerging technologies from strategic vendors and VC partners to help keep collaboration and innovation humming in a work world gone remote due to the coronavirus.
Les mer om:

Liverpool slipper å møte 4 av kanonene hos Chelsea

Det er ingen grunn til å vente: Favorittene til å vinne Premier League kan like godt gjøre opp med en gang. De regjerende mesterne møter vinneren på sommerens overgangsvindu allerede på søndag. Liverpool møtte et fremadstormende Leeds som var så underernært på Premier League-spill at Klopp og gjengen nesten måtte gi fra seg poeng. På søndag er det Chelseas tur.

Neve Campbell vender tilbake i Scream 5

Scream gir seg ikke. Horror-franchisen til Wes Craven fortsetter etter hans død – med den samme gjengen. I kveld annonserte Neve Campbell at hun igjen tar rollen i Sidney Prescott. Hun har blitt overtalt av regissørene Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett fra det Los Angeles-baserte filmkollektivet Radio Silence. «Vi klyper oss selv i armen! Det er vanskelig å uttrykke hvor mye karakteren Sidney Prescott har formet vår kjærlighet for filmer», skriver Radio Silence i pressemeldingen. «Å få sjansen til å jobbe med Neve er virkelig en drøm som går i oppfyllelse.

Smith&Due

Les mer om:

Trondenesdagene inviterer til konsert

Harstad-artisten Inger Nordvik har sin bakgrunn fra klassisk musikk med utdannelse fra Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo, men som låtskriver har hun valgt å trekke inn elementer fra både jazz, art-pop.
Les mer om:

Advarsel: Styr langt unna Liverpool i sesongoppkjøringen!

Stuttgart avsluttet forrige sesong med målkalas og kunne euforisk feire opprykk til Bundesliga. Etter at festen var over har klubben jobbet steinhardt for å gjøre seg klar til å møte Bayern München og de andre uten å måtte «ta en Barcelona». Da ble det sikkert sett på som et varp å ha sikret seg treningskamp mot selveste Liverpool. Stuttgart åpner Bundesliga-sesongen 19. september mot Freiburg. Tyskerne akter å være godt forberedt til åpningskampen og hadde sikret seg en treningskamp mot en av verdens beste klubber (vi ser glatt bort fra Champions League denne sesongen).