Nyheter om Due


Messi fortviler: – Ballen var som en kanin

Lionel Messi slakter standarden på banene i Copa America, mens en due fikk kjørt seg i kvartfinalen.
Les mer om:

To nye RBK-spillere er blitt syke. Horneland har en hel ellever slått ut.

RBK-lege Reidar Due tror likevel ikke noen står i fare for å miste helgas kamp mot Tromsø.
Les mer om:

Neymar ute med nok et langt skadeavbrekk

Brasil spiller uten Neymar (27) i kommende Copa America. Han humper rundt på krykker etter ankelskaden han pådro seg i treningskampen mot Qatar tidligere i uken. Superstjernen er ute i fire uker bekrefter hans egen klubb Paris Saint-Germain. Les: Trist: Neymar får igjen altfor mye tid til reklameoppdrag Lørdag kom diagnosen; han har skadet leddbånd i høyre ankel. Operasjon er heldigvis ikke nødvendig. #Neymar to be sidelined for four weeks due to ankle injury https://t.co/EZqaUch76I pic.twitter.com/OwL0QCUEH1 — CGTN (@CGTNOfficial) June 9, 2019 Copa America spilles i Brasil (14.

Ellingsruddagene: Knakk koden og ble Supa Stars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Elias og Daniel Sørby har laget sangen «Rubikskoden» hjemme på gutterommet, og brødrene var en av flere påmeldte til årets Supa Star-konkurranse under Ellingsruddagene. Men det var ikke nok å kun synge om rubikskoden, Elias, mens han sang, løste også selve kuben under forestillingen på scenen. Et originalt og kreativt innslag syns redaksjonen, og det samme gjorde dommerne som ga brødrene førsteplassen.- Dette er kjempekult.

Ole Gunnar Solskjær henter Swansea talent Daniel James

Det er en meget iherdig og «moderne» midtbanespiller som ble den første signeringen til OIe Gunnar Solskjær i Manchester United. – I dag kunne klubben bekreftet at de har kommet til enighet med Swansea om en overgang for Daniel James (21). Det bekrefter de røde djevlene på sine hjemmesider. Les: Roma i ferd med å lande på overraskende managervalg United og James har også blitt enige om spillerens personlige betingelser.

Beathe Due

Beathe Due, Pro-rektor ved Noroff School of Technology and Digital Media, har gjestet Digitaliseringspådden. Hun har tidligere ledet kontorfellesskapet Tøyen Startup Village og mener at bedrifter har mye å tjene på samlokalisering.
Les mer om:

Voldtektssaken henlegges

Det opplyser fransk påtalemyndighet. En ung kvinnelig skuespiller anmeldte 70-åringen for voldtekt i Depardieus bolig i Paris i august i fjor.
Les mer om:

Due reddet sjåføren fra fartsbot

- Også dua hadde fortjent bot, skriver politiet.
Les mer om:

Helland mister Sarpsborg-kampen

Rosenborgs Pål André Helland trøbler med et lår og spares i søndagens kamp i Eliteserien mot Sarpsborg, bekrefter RBK-lege Reidar Due overfor Adresseavisen. Det er usikkert hvor lenge vingen er satt ute av spill. Venstreback Birger Meling kan derimot bli klar etter ankelskaden tidligere enn antatt.

ESPN: Manchester United klar for ny keeper til 1,2 milliarder kroner

For noen få måneder siden ble David de Gea hyllet etter spektakulære redninger da United surfet på medgangsbølgen. Nå begynner det hele å lukte litt Loris Karius. Har David de Gea mistet konsentrasjonen? Selv om keepere er som andre dødlige og gjør feil, fremstår United-keeperen plutselig som usikker og fomlete. Til spanjolens forsvar fremstår de siste ukenes United-lag også som fomlete. Noe som har fått de Gea til å miste konsentrasjonen?

Sexfest stoppet plateselskapets bursdagsfeiring

PNKSLM har de siste årene vokst frem som et av Sveriges mest spennende plateselskap med artister som ShitKid, Les Big Byrd, Sibille Attar, Sudakistan og Boys. Når plateselskapet nå fyller seks år var tanken å arrangere en stor bursdagsfeiring, noe som har blitt gjort flere ganger før. Dessverre har ikke saker og ting gått plateselskapets vei. LES OGSÅ: Billettrekorder for «Avengers». – Vi har hatt litt uflaks med denne bursdagsfesten. Det har hvilt en forbannelse over den siden starten, sier PNKSLMs Luke Reilly og fortsetter: – Dette er det tredje lokalet vi har fått «bekreftet» til festen.

375 kunstnere åpner atelierene sine i helgen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: «Oslo Open» arrangeres søndag 28. april.Hvordan jobber en kunstner? Hva er et atelier? Under Oslo Open kan du besøke Oslos kunstnere på deres arbeidsplass, over hele byen og i ditt eget nabolag. Se kunsten på nært hold før den havner i et galleri eller på museum!

Da kafeen gjorde denne endringen for morgengjestene skjøt salget i været

– Jeg var redd kundene ville bli forvirret, men de er veldig fornøyde, sier Marit Due Akerholt på Bare Barista Jernbanen.
Les mer om:

Masker med minne

DET ER ein fredag i februar. På eine stolen i spisestova ligg julegåvene lødde. Øvst ligg ein ny badedrakt klar til badeanlegg-opning. Å kunna ta symjetak i eit heilt nytt badeanlegg, ser ho verkeleg fram til. Underteikna er blitt tipsa om ein suldalssokk som Kari har laga. – Nei, det er nå ikkje så voldsomt. Det er fleire år sidan den blei til. Det kvite sokkeparet er festa med ei nål på ein grøn papp.

Plukka ut til nasjonalt talentutviklingsprogram

Eirik Stave (13) frå Ørsta er ein av tretten pianistar som har kome gjennom nålauget til Barratt Due sitt «talentutviklingstiltak på klaver for ambisiøse pianistar».
Les mer om:

Jostein (25) er en syngende snekker: – Jeg startet firmaet like før jeg kom inn på skolen

SKIEN: Jostein Fahre legger ikke hammeren på hylla, selv om han endelig har kommet inn på Barratt Due Musikkinstitutt. Nylig startet han snekkerfirma. – Jeg blir ofte bedt om å ta en trall mens jeg snekrer.
Les mer om:

Byen har vinterdrakten på

Det er ikke bare-bare å være due i dag!
Les mer om:

Studie-forberedende musikkhøyskole på gang?

Barratt Due musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole utreder ny høyskole for konservatorie-forberedelse i Oslo.
Les mer om:

Due er due og due duger

Rogaland kan kanskje ikke leve av duer etter at oljen tar slutt, men at Rogaland er Norges due-fylke, er det liten tvil om.
Les mer om:

Stoke har funnet manageren som skal lede ferden tilbake til Premier League

På tirsdag hadde Gary Rowett sin siste dag som manager for Stoke. Klubben som rykket ned fra øverste divisjon i England, kunne ikke akseptere at de ikke var i Championship-selskapet som skulle kjempe om opprykk. Dette betyr at Stoke er på jakt etter sin 4. manager på tolv måneder.

Henrik Zetterberg tvunget til å slutte: «De kan ikke gjøre noe»

Det er en av Sveriges aller største idrettsstjerner ishockeyspiller Henrik Zetterberg som må må legge skøytene på hylla. – Det er lett å forstå hvordan 1082 kamper kan slite på kroppen.

Erik (39) tok VM-sølv i skeet

Lerdueskytteren Erik Watndal tok sølv VM i skeet fredag. Amerikanske Vincent Hancock vant. I finalen bommet Watndal på sin tiende due.
Les mer om:

Får ikke nok av sol og varme - men snart snur det

– Vannet er herlig, sier Nina Due, som tok en svømmetur på Hvalstrand i går. Men tro ikke høsten er varmere enn normalt.
Les mer om:

Microsoft to slash size of Windows 10's monthly updates

The smaller updates will make their debut with the release of Windows 10 version 1809, due in September.
Les mer om:

How to disable fast startup in Windows 10

IDG NEWS: Windows 10 has several quality of life features that are on by default and fast startup is one of them, allowing your PC to boot up much faster due to it never fully turning off.
Les mer om: