Nyheter om Dubai


Norske flypassasjerer får avbestille gratis etter angrepene på Sri Lanka

Flyselskapet Emirates, som flyr nordmenn til Sri Lanka via Dubai, tilbyr nå passasjerer gratis avbestilling og ombooking etter angrepene på Sri Lanka.

Stor spennvidde fra W

W er et greit bilmerke. Det stammer fra Dubai og har ganske mange RUF-Porsche-detaljer innabords. De dukket opp i Shanghai med superbilene sine, men også med to andre. En stor SUV og en smart, funky selvkjørende.
Les mer om:

12 norske podcaster for påskeferien

Gratulerer med påskeferie! Gitt at du ikke har jobb-påske, da. Vi vil nødig at du skal kjede deg, og vil i den anledning anbefale 12 norske podcaster du kan sluke eller ha som bakgrunnsstøy. Flittige studenter og folk med jobb uten ferie kan for all del lese videre, det er jo ikke noe i veien for at du kan hører et par episoder til og fra jobb/skole. Felles for alle podcastene nedenfor er at de får oss til å le, noen gjør oss også litt klokere og samfunnsengasjert.

Press på Dubai etter pågripelse av britisk kvinne

En 55 år gammel britisk kvinne er anholdt i Dubai etter å ha kalt eksmannens nye kone for en «hest». Nå øker presset mot Dubai for å la kvinnen komme hjem.
Les mer om:

Risikerer fengsel i Dubai: Nå snur kvinnen som ble kalt for «en hest»

Den 14 år gamle dattera er årsaken til at Laleh Shahravesh (55) kan slippe fengsel i Dubai.
Les mer om:

Gull-ektepar slått personlig konkurs av kemneren

De skylder millioner i straffeskatt. Dagbladet avslørte luksuseiendomer i Dubai og hvordan store verdier ble overdratt til sønnen i Oslo.
Les mer om:

Bærum-Buick red inn 50,7 mill. kroner lørdag

William Buick (30), oppvokst i Bærum, nå første-jockey hos Godolphin-stallen i Dubai, red lørdag inn over 50 millioner kroner i det som kalles «The Richest Day in Racing».
Les mer om:

Dubai avviser at det finnes avtale med R. Kelly

R. Kelly forsøkte i helga å gå rettens vei for å få opphevet utreiseforbudet han er ilagt, slik at han kan reise til Dubai. – Før han ble arrestert, hadde Kelly signert en kontrakt om å holde mellom tre og fem opptredener i Dubai i De forente arabiske emirater i april 2019. Han ber om tillatelse til å reise til Dubai for opptredenene.
Les mer om:

Stina tok en sterk bronsemedalje i Special Olympics

Stina Nygård fra Bryne svømmeklubb svømte inn til bronse i 50 meter fri under Special Olympics World Summer Games i Dubai i helgen.
Les mer om:

Meldte inn verdier for 100 millioner kroner i Dubai

Flere nordmenn melder fra om eiendommer de ikke har ført på selvangivelsen etter Dagblad-avsløringer.
Les mer om:

Stina (15) er klar for OL i Dubai

Svømmeren Stina Nygård fra Lye skal delta i Special Olympics.
Les mer om:

Utrolige Roger Federer har vunnet sin ATP turnering nr 100

Den 37 år gamle sveitseren Roger Federer er på ingen måte ferdig med å vinne, 6.600 dager etter han vant sin første i Milan har han tatt sin ATP tittel nr 100 i Dubai Tennis Championships. Grand Slam-mester ganger 20 – slo Stefanos Tsitsipas 6-4 6-4 i finalen. Les: Pangstart for Ole Kristian Selnæs! Made it to 100! Thank you for all your support #RF100 pic.twitter.com/o6lWHsXFhf — Roger Federer (@rogerfederer) March 2, 2019 Federers første ATP-tittel kom på Milan Indoors den 4.

Norwegian får refs etter influencer-tur til Dubai

Forbrukertilsynet mener Norwegian brøt markedsføringsloven da de sendte norske influencere på omstridt tur til Dubai.
Les mer om:

400.000 har sett Linn (22) i Dubai: – Det jeg er virkelig redd for, er ubrukt potensiale

Sandefjord-kvinnen er ikke redd for å sloss med sverd eller å falle 12 meter rett ned. – Det jeg er virkelig redd for, er ubrukt potensiale, sier den beintøffe 22-åringen.
Les mer om:

12 norske podcaster du bør høre i vinterferien

Gratulerer med vinterferie! Eller ja, for noen deler av landet er det denne uken, mens resten av landet er velsignet med ferie neste uke. Vi vil nødig at du skal kjede deg, og vil i den anledning anbefale 12 norske podcaster du kan sluke eller ha som bakgrunnsstøy. Flittige studenter og folk med voksenjobb uten vinterferie kan for all del lese videre, det er jo ikke noe i veien for at du kan hører et par episoder til og fra jobb/skole. Felles for alle podcastene nedenfor er at de får oss til å le, noen gjør oss også litt klokere og samfunnsengasjert.

Magnar Ødegaard får sjansen til å redde karrieren i Allsvenskan

Magnar Ødegaard har spilt i en rekke norske klubber og vært en del av landslaget i alle de aldersbestemte lagene. Han var nære å signere med Serie A klubben Brescia Calcio for nesten 10 år siden og nå endelig blir han utenlandsproff; i Sverige.   Etter fire år i Tromsø gikk hans kontrakt ut ved sesongslutt uten at Magnar Ødegaard hadde en klubb å gå til.

Best og verst fra blogg-Norge: Januar

Baby, Dubai og clickbait.
Les mer om:

Red inn 2,3 millioner kroner

William Buick fra Eiksmarka red inn 2,3 millioner kroner i Dubai.
Les mer om:

Ranieri før United-kampen: Det skjedde i Serie A!

Fulham trenger et mirakel og mirakelmannen er på plass. Men når det gjelder sammenligning med det som skjedde i Leicester, ber Claudio Ranieri oss om å arkivere det som et særtilfelle. -Jeg tror vi må la det som skjedd i Leicester ligge. Det var et eventyr. Men som manager for Calgliari og Parma var situasjonen lik den i Fulham. I Cagliari lå vi på bunn av tabellen i den første delen av sesongen og det samme var i Parma. Begge ble reddet fra nedrykk, sier Ranieri ifølge Sky Sports. Glem dette.

David Beckham får endelig sin statue

Før kampen mot Chicago Fire, 2. mars, skal statuen avdukes i LA. Dermed skal Beckham huskes som en av de store ikonene i MLS. David Beckham er mer opptatt av nåtid og fremtid, der det jobbes intenst med å sette sammen klubben Inter Miami, men hans tidligere klubb LA Galaxy har bestemt at engelskmann fortjener å bli husket som LA-mann. ESPN har fått bekreftet fra klubben at statuen blir plassert foran hovedinngangen, og skal avdukes av Beckham før kampen mot Chicago. Gjorde MLS en megatjeneste.

Galopp: William Buicks hattrick ga milliongevinst

Stjernejockeyen William Buick fra Bærum vant tre ritt og sikret arbeidsgiveren 2,3 millioner kroner i Dubai torsdag.
Les mer om:

En av Eliteseriens vakreste på plass i Dubai

Det er klart det er forskjell mellom seriemesteren i Allsvenskan AIK og Stabæk som slet i bunnen av Eliteserien sist sesong.

Intern konkurranse driver Manchester United mot målet

Denne helgen kan Manchester United plassere seg på den utrolig verdifulle 4. plassen i Premier League. To unge spillere driver hverandre frem for at dette skal skje. Vinner United mot Fulham på lørdag og Chelsea taper mot City, har Solskjær nådd sitt første mål om å nå topp fire. To lagkomiser hos United skal pushe hverandre til å nå dette målet. -Marcus og jeg har satt som mål å utfordre hverandre. Det varierer fra kamp til kamp. En kamp kan det være skudd, den andre kan det være touch på ball.

Liverpool kan ikke bli redde

(Liverpool – Leicester 1–1) Liverpool hadde vært i sola i Dubai for å samle krefter, men så ganske slitne ut i snødrevet mot Leicester.
Les mer om: