Nyheter om Drive


Den billigste GT-racingen du kan drive med

Grisekjøring forbindes ofte med uansvarlighet, men i Porsche 944 Cup kan du kjøre så fort du vil, risikofritt og billig. Bak rattet treffer vi både alpinstjernen Ingemar Stenmark og svenskeprins Bernadotte.
Les mer om:

Franck Kessie sendte regjerende Afrikamestrene ut av turneringen i går, snakker om å flytte til London i dag

Franck Kessies kontrakt med AC Milan går ut i juni 2022, noe som gjør ham tilgjengelig på en gratis overgang, men Rossoneri ønsker å få til en overgang januar for å unngå han forlater Italia for ingenting. 25 år gamle Franck Kessie er den komplette midtbanespilleren som i tillegg til å da ekstreme defensive kvaliteter har en fysikk som kan bane seg vei gjennom selv de tetteste forsvarsverker. Han var ettertraktet allerede før Afrikamesterskapet, hans prestasjoner på Douala Stadium i Kamerun i går sørger for at alle interesserte parter får det travelt.

Mistet roret med 800 tonn olje om bord: – Kunne blitt en nasjonal katastrofe

Da det 190 meter lange fartøyet begynte å drive mot kysten av Andøya, tok skipperen på KV «Harstad» en sjefsavgjørelse.
Les mer om:

Macron vil «puste nytt liv» i Europas demokratiske verdier

Frankrikes president Emmanuel Macron sier han vil gjøre EU mektigere, men anklages av politiske rivaler for å drive valgkamp.
Les mer om:

26 ansatte mister jobben: – Det er ikke mulig å drive videre

Statsforvalterens knusende rapport ble kroken på døra for den private institusjonen.
Les mer om:

Flytter fra Ski for å drive hotellet videre: – Det er et stort prosjekt

MIDT-TELEMARK: Eivind Ellingsrud og familien flytter fra Ski til Midt-Telemark for å satse på et nytt prosjekt. – Vi har ventet på at barna skal bli store nok. Nå går de siste året på ungdomsskolen og det er tid for å se etter noe nytt og spennende.
Les mer om:

– De hadde en drive til å hjelpe meg opp på to bein

Foreldrene med nøkkelrolle i jakten på OL-formen - flyttet inn til Thingnes Bø.
Les mer om:

Er fortsatt tvunget til å holde stengt: – Tiltakene treffer urettferdig

Mens mange tilbud har åpnet opp igjen, må lekeland og spillehaller holde stengt. – Vi kan, og har, klart tidligere å drive helt forsvarlig, sier daglig leder ved Fangene på Fortet i Nydalen.
Les mer om:

Stenger dørene etter 14 måneder: – Vanskelig å drive restaurant i en pandemi

Kun et drøyt år etter at den indisk- og pakistanskinspirerte restauranten åpnet, skal den nå selges.
Les mer om:

Strømsjokk for idrettslagene: – Har ikke engang råd til å steke vafler

Idrettslagenes strømkostnader var i gjennomsnitt to og en halv gang så store i november og desember 2021 som året før. Det er nok til å skape store konsekvenser for mange idrettslag. I Høybråten og Stovner er de usikre på om de i hele tatt har råd til å drive på videre om det ikke kommer endringer raskt.
Les mer om:

Angrer ikke: - Bryr meg ikke om janteloven

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen skulle drive gård i beste sendetid på TV 2. Den blide nordlendingen har alltid bydd på seg selv.
Les mer om:

Avinor: Vil ha lokale butikker på flyplassene

Avinor lyser nå ut et bredt spekter av kontrakter innen retail, kiosk og servering til en samlet verdi av over 8 milliarder kroner. Tilbudskonkurransen gir både små og store aktører attraktive muligheter til å drive virksomhet på Norges fire største flyplasser.

Selger spektakulære reiselivsopplevelser i Norge – pengene havner i utlandet

Utenlandske operatører seiler til Nord-Norge for å drive hvalsafari i norsk natur. Men i motsetning til norske bedrifter trenger de ikke å skatte til Norge. Frp mener dette skaper urettferdig konkurranse.
Les mer om:

Seljakten er allerede over: – Kvotene burde vært høyere

Over 100 hadde søkt om å få drive seljakt i år, men for de fleste jegerne ble det med drømmen: Årets kvote på Vestfoldkysten var tatt ut etter bare to dager.
Les mer om:

Cornelia og Stephen har over en halv million følgere

Den første koronasommeren flyttet et norsk-amerikansk par til Norge, for å drive nettbasert kunstskole. Hele verden vil avsløre de gamle mesternes hemmeligheter.
Les mer om:

– Taper penger på å holde åpent

Barry’s bootcamp kan igjen åpne dørene, men når de kun kan slippe inn 20, vil de drive med tap.
Les mer om:

Nå skal bystyret avgjøre: Byrådet vil kun ha tre elsparkesykkel-aktører

Byrådet foreslår at kun tre av dagens 12 aktører får tillatelse til å leie ut elsparkesykler på offentlig grunn i Oslo. Selskaper som ønsker å drive utleie må konkurrere om disse tillatelsene.
Les mer om:

Byggevareprisene synker, men strømsjokket kan drive dem kraftig opp igjen

Høye strømpriser rammer dobbelt, mener isolasjonsprodusenten Glava: – Det vil få en ganske stor innvirkning på hva det koster å bygge hus i Norge.
Les mer om:

Hovland og golfstjernene blir Netflix-serie

PGA bekrefter onsdag at touren blir Netflix-serie. Det er Vox Media Studios og produsentene bak suksesserien «Formula 1: Drive to survive», Box to box films, som skal produsere den kommende golf-serien. Dermed kan seerne få større innblikk i livet til golfstjerner som Viktor Hovland. Profiler som Hovland, Justin Thomas, Dustin Johnson og Colin Morikawa har sagt seg villig til å medvirke i serien. Innspillingen skal foregå gjennom hele 2022.
Les mer om:

Julie (27) skal drive Fredrikstads nye – og trolig minste –treningssenter

Nok et treningssenter har åpnet i Fredrikstad sentrum. Dette er noe litt utenom det vanlige.
Les mer om:

Nytt år, nytt hus og ny salong for Ann Mari: - Første kunde kommer til onsdag

I oktober i fjor annonserte Ann Mari Rønningen at hun ikke kom til å drive velværesalongen ved samme navn, i Gågata lenger. Nå er hun klar til å ta i mot kunder i familiens splitter nye hus på Glastadheia.
Les mer om:

Kjøpmann Geir (51): – Det er så herlig å bli møtt med et «hællæ!»

Geir Madsen (51) synes det har gått over all forventning å drive den nystartede Rema 1000-butikken på Årum, men han blir ikke rik med det første.
Les mer om:

Kjøpte seg gårdsbruk: - Dette har alltid vært drømmen min

VALEBØ: Nå har han kjøpt seg gården Vala Nordre, og en drøm kan realiseres . - Jeg har hatt i alle år hatt et sterkt ønske om å drive et økologisk gårdsbruk, forteller han. Nå vurderer Frank Ralle (68) å selge seg ut på Raset etter 40 år.
Les mer om:

Oppdrettere saksøker staten for å få drive anlegg nær koraller

Tre selskaper tar staten til retten for å ha blitt nektet å drive oppdrettsanlegg i Kinn kommune. Avslaget kom etter funnet av et stort rev av blomkålkoraller.
Les mer om:

Har flyttet inn med 100 ansatte i flotte lokaler i Ekeberghallen: - Vi vil drive et idrettens Rikshospital

Med et knallsterkt fagmiljø har Idrettens Helsesenter samlet seg i de gamle lokalene til Oslo Idrettskrets i Ekeberghallen. Nå mangler kun to operasjonsstuer og en røntgenavdeling før senteret er komplett.
Les mer om: