Nyheter om Drive


Møter stengt teaterdør

Ny rapport anbefaler teatre å åpne om sommeren for å trekke flere kultur­turister. – Ikke deres oppgave å drive Norge-branding, sier teater­forening.
Les mer om:

Vil leie ut hele Malungen fra Beijing

Den kinesiske forretningsmannen Xue Yi Yang i YangYang Malungen kommer ikke til å drive gjestegården selv. Innlandet Næringsmegling søker nå nye drivere til stedet. Kineserne ønsker også å leie ut de to visningshyttene.
Les mer om:

Grønnsakene vannes som aldri før(pluss)

– Jeg har sluttet å fortelle hvor bra vi har det, sier bonde Stig Arild Oldervik. På Frosta priser de seg lykkelige over vannet som gjør det mulig å drive landbruk, selv i tørketider.
Les mer om:

– Vanskelig å drive restaurant i Norge

Kunya Rattanaanu (40) er daglig leder for nye Jusmin Thai Restaurant i sentrum av Haugesund. Hun beskriver det som en stor overgang fra å drive restaurant i Thailand.

Skolekameratene bruker sommeren på å drive sin egen bedrift

Ved Stonglandet skole står to biler omringet av mennesker som med ivrige stemmer og aktive hender er langt unna å ta sommerferie. Dette er en del av introduksjonsprogrammet for flyktninger i Tranøy kommune.
Les mer om:

Kolleger knallhardt ut mot plastikkirurgene som oppsøkte unge jenter på Instagram

– Det er flaut på vegne av oss andre som forsøker å drive seriøst, mener daglig leder for en av Norges største klinikker.
Les mer om:

- Å gjøre business og å gjøre noe bra for samfunnet trenger ikke være motsetninger

Er det mulig å drive et PR-byrå med god samvittighet? Ja, mener valnesfjæring Markus Lind og samboer og gründer Mai-Bente Paulsen.
Les mer om:

Kom med machete og balltre for å drive inn narko-gjeld(pluss)

Politiet mener å ha oversikt over motiv og involverte i trusselepisoden på Fergeland.
Les mer om:

Christine sa opp jobben for å satse som bonde: – Avhengig at folk vil betale for høyere kvalitet

Hun var siviløkonom i en godt betalt jobb. Så flyttet Christine Clausen (51) ut på landet for å drive med økologisk høylandsfe: – Med litt innsats tror jeg det er mulig å leve av gårdsdriften, sier hun.
Les mer om:

Denne restauranten åpner igjen til høsten

Den nye driveren er endelig på plass i det tomme restaurantlokalet på Løkketangen. – Det er et kjent fjes i Sandvika som skal drive stedet, sier Morten Lid i Oslo Areal.
Les mer om:

Da nazistene fikk sette dagsorden

Almedalsuken på Gotland skulle være en oppvisning i demokrati. I stedet fikk Den Nordiske Motstandsbevegelsen drive meningssensur ved hjelp av vold og trusler.
Les mer om:

Skal bruke 500 millioner på å kreve inn 2 milliarder

Bompakken på Jæren får plass til fire veiprosjekter. Kostnaden med å drive bommene kan bli på nær en halv milliard kroner.
Les mer om:

Nå kan du kjøpe Peppes Pizza i Gamlebyen

Går du med en drøm om å drive spisested, kan du nå sikre deg et spisested som har holdt det gående i byen i nesten 40 år: Tirsdag ble Peppes Pizza i Gamlebyen lagt ut for salg.
Les mer om:

- Campingplassen er en hobby

- Å drive campingplass om sommeren er blitt en livsstil, sier lærer Siv Westermann Schøning.
Les mer om:

Mener politikerne kan ha brutt loven ved å godta oppdrett i verdensarvområdet

Nordland fylkesråd ga verdens største oppdrettsselskap tillatelse til å drive lakseoppdrett i verdensarvområdet ved Vega-øyene. Anerkjent jusprofessor mener avgjørelsen kan være lovstridig fordi ingen vet hva det vil bety for blant annet ærfuglen.
Les mer om:

Fikk endelig godkjenning: – Den beste nyheten vi kunne få

På dagen et halvt år etter at Lolandsheimen fikk beskjed om at de ikke fikk rammeavtale med Helse Sør-Øst fikk de godkjenning til å drive videre.
Les mer om:

Mener oppdrettsnæringen kan stryke Vega fra verdensarvlista

FNs organisasjon for utdanning, vitenskap, kultur og kommunikasjon (UNESCO) raser mot fylkesrådets vedtak om å la Marine Harvest drive oppdrett i ett av landets åtte verdensarvområder. Selskapet mener det er fullt mulig å ivareta både verdensarv og havbruk.
Les mer om:

Ja, det er behov for nyanser i energi og klima-debatten

ENERGI: Oljen og gassen er og vil være det mest lønnsomme vi kan drive med.
Les mer om:

Markus flytta til Oslo for å følge draumen sin om å drive med teater, men også for å finne ein kjærast(pluss)

– I monologframsyninga mi kler eg av meg, kroppen min er dekt med skjellsord som Jævla homo, gay, fag, skrive med sprittusj. Men det er også ord som fabulous, diva og slut.
Les mer om:

Opnar for oppdrett ved verna natur

Nordland fylkesråd gjev løyve til å drive fiskeoppdrett i verdsarvområdet i Vega kommune. Avgjerda møter hard kritikk frå både naturvernarar og stortingspolitikarar.
Les mer om:

Åpna landhandelen for full musikk

Da Kristina Gyllensvärd og Eivind Dølerud lørdag ettermiddag inviterte til åpning av Fagernes Landhandel, rakk de knapt åpne dørene før folk sto i kassa, men først bød de to musikerne sammen med det siste medlemmet i Trio Gyllensvärd, Oddbjørn Skeie, på musikalske smakebiter. – Velkommen. Det er det her vi er mest vant til å drive med. Det vi skal begynne med nå, det kan vi ikke, så det må vi lære oss, innleda Eivind Dølerud.
Les mer om:

Drømmen er ikke knust, men den tar litt tid å oppfylle

- Alt er tilrettelagt for å drive restaurantdrift på eiendommen, forteller styreformann i Villa Biermann AS. Men du må nok smøre deg med tålmodighet før du får servering i Biermann-hagen.
Les mer om:

Magi på Teateret

Fredrik Moe tryllet i Norske talenter i 2017. I sommer skal han drive magi på Teateret.
Les mer om:

Tønsberg bystyre sa nei til etablering av ny privatskole

Selskapet Heltberg Grunnskole Tønsberg kom ikke over det første hinderet på sin vei mot etablering av privat grunnskole i Tønsberg. Et stort flertall i Tønsberg bystyre anbefaler ikke at selskapet får drive undervisning i kommunen. Utdanningsdirektoratet avgjør.
Les mer om: