Nyheter om Drive


Drive in-konsert ble en suksess: – Dette er f... meg legendarisk!

Klovner i Kamp leverte på scenen, folk koste seg i bilene og arrangørene kan se tilbake på en historisk aften i Lillestrøm.
Les mer om:

Utreder samdrift for deponi og gruve i Brevik

SKIEN: Miljøvernminister Sveinung Rotevatn har pålagt Direktoratet for Mineralforvaltning og Miljødirektoratet å utrede muligheten for samdrift i gruvene i Brevik. Om det er mulig å drive både gruve og deponi. Noe Norcem sier det ikke er.
Les mer om:

Billettene går unna til kveldens historiske arrangement på varemessa: – Vi oppfordrer folk til å bruke hodet

I kveld står Klovner i Kamp for landets første drive in-konsert. Stedet er Norges Varemesse og det er strenge restriksjoner i disse korona-tider.

Norsk dugnad til Hellas

Vi kom fra Somalia. I dag er vi med på å drive Norge videre. Vi er legene som tar deg imot når du er syk, vi er saksbehandleren din hos NAV.
Les mer om:

Seier nei til stenging av Trollstigen(pluss)

Ordførar Yvonne Wold (SV) i Rauma vil stenge Trollstigen i sommar for å drive rassikring av den berømte turistvegen. Det er eit dårleg forslag, meiner varaordførar Viktor Valdal (H) i Fjord.
Les mer om:

Stenger Mixkiosken på Åfarnes(pluss)

– Ny ferjekai gjør det umulig å drive kiosken.
Les mer om:

Mistenkte guttegjeng for å drive hærverk

Politiet lette etter dem to ganger – uten hell.
Les mer om:

Rauma-ordføreren vil stenge Trollstigen i sommer

Ordfører Yvonne Wold i Rauma vil stenge Trollstigen i sommer for å drive rassikring av den berømte turistveien.

Vil stenge Trollstigen i sommer for å rassikre

ISTERDALEN (TV 2) Ordfører Yvonne Wold i Rauma vil stenge Trollstigen i sommer for å drive rassikring av den berømte turistveien.

Eliteserieklubbene får trene organisert igjen

Norsk Toppfotball er lei av å vente på avklaring fra helsemyndighetene om organisert trening og vedtok mandag kveld at organisert trening for Eliteserien og OBOS-ligaen kan vende tilbake til treningsfeltet fra 1.april. Vedtaket innebærer fortsatt at klubbene følger myndighetenes råd om uteaktivitet. Spillerne kan trene i små grupper på opp til fem personer så lenge alle holder én meters avstand til hverandre. Les: Den tidligere United-kapteinen har funnet ungdomskilden hos Conte «Vi har ventet på rådene fra helsemyndighetene som vi skulle få via fotballforbundet.

Her er planene for Tolvsrød Torg – se bildene!

For tiden brukes store deler av det som skal bli Tolvsrød Torg til drive in-kino. På sikt skal området blir en møteplass for 25.000 mennesker.
Les mer om:

Epidemien kan stanse Kinas vekst

Koronaepidemiens økonomiske fall kan føre til stopp i Kinas økonomiske vekst og drive ytterligere 11 millioner mennesker i Øst-Asia til fattigdom, sier Verdensbanken mandag.
Les mer om:

Kritisk for AtB – kan gå tom for penger i mai(pluss)

AtB ber fylkeskommunen garantere for korona-underskudd, «dersom AtB forsvarlig skal kunne drive videre».
Les mer om:

Kristine Dameklær på Lambertseter lar seg ikke knekke: – Har vi overlevd nesten to år med oppussing rundt oss, skal vi overleve nå også

Kristine Dameklær var sjeleglade for endelig å drive butikk som normalt igjen etter nesten to år med bygningsarbeid rundt dem. – Korona skal ikke grave oss ned, sier daglig leder Lise Ringlund.
Les mer om:

Kathrin H. Aslaksby fra Olestølen Mikroysteri deltok sammen med 70 andre osteprodusenter på landets første ostesymposium

Nylig var over 70 representanter for norske gardsystri samla på Thorbjørnrud Hotell i Jevnaker for å høste av hverandres erfaringer og dermed også kunne heve kvaliteten på produktene som blir laga. Fra Valdres deltok Kathrin H. Aslaksby. I tillegg til å drive gard- og stølsysteri i Øystre Slidre, er hun også sekretær i Norsk Gardsost som sto som arrangør av samlinga.

Natt til søndag stiller me klokka ein time fram

– Når vi stiller klokka fram, blir natta en time kortere. Vi kan heldigvis glede oss over lysere kvelder framover, seier næringsminister Iselin Nybø. Ho har ansvar for Justervesenet, og med det også full kontroll på nøyaktig tid her i landet. Departementet har samla eit knippe spørsmål og svar om sommartid og vintertid: Hva skjer i Europa? Europakommisjonen la i 2018 frem forslag om å avvikle ordningen med å stille klokka frem og tilbake. Nå lurer mange på hva som er status for forslaget.

Er det trygt å kjøpe eller selge ting brukt?

Dette bør du tenke på om du skal drive med brukthandel i coronakrisen.
Les mer om:

Næringslivsloggen 27. mars: Lone skal drive blomsterforretning

Vi bringer deg siste nytt fra det lokale næringslivet.
Les mer om:

Sagosen om Neymar: – Jeg har sett ham drive med styrketrening. Det er ikke akkurat skremmende

Sander Sagosen om rivaliseringen med Alexander Sørloth, og styrketreningen til Neymar.
Les mer om:

Får levere øl på trappa: – Dette kommer til å bety veldig, veldig mye

MIDT-TELEMARK: Formannskapet i Midt-Telemark vedtok onsdag formiddag at Lindheim ølkompani får drive nettsalg og kjøre ut øl til kundene. – Veldig viktig for oss, sier Ingeborg Lindheim, som kjører ut øl allerede fra fredag.
Les mer om:

Så lenge har Oilers penger til å drive

I verste fall går resten av 2020 uten aktivitet og drift grunnet koronakrisen. Det skal Oilers klare, sier Tore Christiansen. Men så er det stopp.

Så lenge har Oilers penger til å drive

I verste fall går resten av 2020 uten aktivitet og drift grunnet koronakrisen. Det skal Oilers klare, sier Tore Christiansen. Men så er det stopp.

Drev turistanlegg – konkurs ett år etter etableringen

Selskapet ble etablert i februar i fjor for å drive turistsenteret ved Målselvfossen. Nå har de begjært oppbud.
Les mer om:

Ungdomsgjeng bak vold, trusler og skadeverk

Ungdommer mellom 14 og 18 år står bak vold, trusler og skadeverk på Nodeland. Korona-viruset gjør at politi og kommune i stor grad må drive forebyggende arbeid uten å møte ungdommer ansikt til ansikt.
Les mer om:

Oslo idrettskrets ber om politihjelp for å hindre aktivitet på fotballbaner

Selv om fotballbanene i Oslo er stengt, velger flere å drive uorganisert aktivitet på banene. Nå ber Oslo idrettskrets om hjelp fra kommunen og politiet.