Nyheter om Drive


Se bilder fra bakeriet på Nabbetorp

Det omstridte bakeriet på Nabbetorp er solgt til Oslo-mannen Frode Barth. Han har helt andre planer for lokalene enn å drive med bakeverk.
Les mer om:

Brygger Mike fra Oregon Fosens aller mest eksotiske øl?(pluss)

Blant utstillerne under reiselivs- og småskalakonferansen på Ørland Kysthotell denne uka stilte Michael Patrick Malott fra Reins Kloster. – Ølbrygging gir deg både anledning til å drive med vitenskap samtidig som du får gjøre noe som er kreativt, sier Malott.
Les mer om:

Vurderer å sluttføre jobbene(pluss)

Bobestyrer Erling Malm i advokatfirmaet Malm i Narvik forteller at det vurderes om banken skal drive videre for å avslutte påbegynte jobber.
Les mer om:

Dette er sentrumskafeens nye eiere: – Vi har lyst til å drive det litt annerledes

Ny meny, nye åpningstider, nytt interiør. Slik blir nye kafé Globus.
Les mer om:

Astrid S med omfattende turné i sikte

Turneen begynner i Norge i mars, og går deretter gjennom Europa og USA helt fram til slutten av mai 2020, fremgår det av en pressemelding. – Endelig skal jeg på en ny verdensturné. Jeg gleder meg veldig til å reise og spille ny musikk, møte nye mennesker og se nye steder. Jeg er så glad i det jeg driver med og håper folk vil komme på konsert slik at jeg kan drive med dette for resten av livet, hilser artisten selv i samme melding. LES OGSÅ: Denne praksisen vil Netflix og HBO ha slutt på. Her fremgår det videre at artisten har tatt noen klimagrep i forbindelse med den forestående turneen.

Går så det ryker i e-sigaretter

De har ikke lov til å drive reklame for det de selger, men spesialforretningen PGVG på Sem har kraftig omsetningsvekst i e-sigaretter med tilbehør. Planen er å åpne fem til ti nye butikker neste år.
Les mer om:

Nå er de gamle lokalene til Borge Rør til salgs

Drømmer du om å drive forretning på Selbak? Nå er lokalene der den tradisjonsrike rørleggerbedriften Borge Rør holdt til til salgs.
Les mer om:

Cathrine skal drive Skåtøy Kafé videre

Hun kom til Kragerø for seks år siden på grunn av kjærligheten, og har blitt riktig så glad i byen også. Selv om hun innrømmer å ha tenkt: Hva har jeg gjort!
Les mer om:

Noen nøyer seg med minstekravet, andre legger en million i potten – 35 nye selskaper denne uken

TELEMARK: Denne uken har Telemark fått 35 nye selskaper. Her er oversikten over hva de skal drive med, hvem som står bak og hvor mye de satser. Noen legger seg på minstekravet, andre legger en million i potten.
Les mer om:

Nanna ønsker fortsatt å drive butikk, men det blir ikke her

Nå er dørene i Lykke i gågaten stengt for godt. Nanna Hoberg håper å drive butikk fortsatt, men da i et annet lokale.
Les mer om:

LESARBREV: Kraftskattesaken må på rett spor

Rapporten fra Kraftskatteutvalget har sendt sjokkbølger gjennom hele vannkraft-Norge. Protestene mot forslagene fra utvalget er massive fra kommuner og kraftbransjen. Utvalgets mandat var å foreslå skattemessige og andre forbedringer i rammeverket for å fremme investeringer i vannkraft og økt produksjon av fornybar energi. Men et samlet vannkraftmiljø er nå tydelig på at forslagene fra kraftskatteutvalget ikke vil utløse én eneste kilowattime mer fornybar energi, tvert imot.

Busselskapet PKS: – Vi driver ikke rutetransport

Selskapet blir anklaget av sine konkurrenter for å drive rutetransport uten gyldig ruteløyve. Men PKS driver med dør-til-dør-transport til og fra flyplasser, og har ingen faste ruter de følger, påpeker styreleder.
Les mer om:

Busselskapet PKS: – Vi driver ikke rutetransport

Selskapet blir anklaget av sine konkurrenter for å drive rutetransport uten gyldig ruteløyve. Men PKS driver med dør-til-dør-transport til og fra flyplasser, og har ingen faste ruter de følger, påpeker styreleder.
Les mer om:

Busselskapet PKS: – Vi driver ikke rutetransport

Selskapet anklages av sine konkurrenter for å drive rutetransport uten gyldig ruteløyve. Men PKS driver med dør-til-dør-transport til og fra flyplasser, og har ingen faste ruter de følger, påpeker styreleder.
Les mer om:

Kronene og hodene ruller i Helse Nord-Trøndelag(pluss)

Jeg trodde de skulle drive kostnadseffektive sykehus. Nå ligner det mer et galehus.
Les mer om:

Grunneier må fjerne brygge og volleyballnett: – Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte, det blir en kald rivejobb 1. januar

– Vi kommer ikke til å drive krig med kommunen. Vi retter oss etter pålegget så det blir en kald rivejobb 1. januar.
Les mer om:

Slik skal han drive flerbrukshuset(pluss)

Øystein Ramdal skal ha hovedansvaret for driften av det nye flerbrukshuset i Leksvik.
Les mer om:

Valgkamp betyr fortsatt brexitkamp for britiske politikere

Det er ingenting som tyder på at britiske politikere får pause fra brexit, selv om de nå er fri fra debattene i Parlamentet og kan drive valgkamp på heltid.
Les mer om:

USA beskylder Iran for å drive atomutpressing

USA beskylder Iran for å drive «atomutpressing» etter at landet opplyste de ville starte anriking av uran som er i brudd med den internasjonale atomavtalen.
Les mer om:

Etnedal kafé stengt – av helsemessige årsaker

Plutselig hang det en lapp på døra om at det ble for innviklet å drive. Nå står folk i Etnedal uten kafè og catering.
Les mer om:

Fortsatt yngst på inntektstoppen: - Jeg bare gnur på

Fredrik Grotle (23) jobber turnus som elektriker. Det gir ham frihet til å drive eget selskap på si, og det gir ham en plass på inntektstoppen i Tvedestrand.
Les mer om:

Leonie og Andrés flyttet fra Haag til Telemark — Nå driver de kafé

Timingen var perfekt da det nederlandske ekteparet fikk forespørsel om å drive Bankplassen på Brokelandsheia videre.
Les mer om:

IT’s drive to improve the customer experience

IDG NEWS: CIOs are hiring BRMs and BPOs, embedding IT in the business and sending IT staff into the field — all in a quest to better court business customers.
Les mer om:

Nasjonalpark kan skape næringsflukt i Lyngen(pluss)

– Hvis vi ikke kan legge til rette for turisme i enkelte områder i den fantastiske og vakre naturen vår, hvordan skal vi da kunne drive og utvikle turisme?
Les mer om: