Nyheter om Drive


Vil noen drive hotell på Hjelmeland?

HJELMELAND: Over 200.000 gjester har overnattet på Spa-hotell Velvære siden oppstarten i 2006. Et helt nytt konsept må på plass dersom det skal bli flere spa-helger på Hjelmeland.
Les mer om:

Får drive sin egen butikk på Magneten(pluss)

Som den første skoleklassen i landet får en klasse ved Verdal videregående skole drive sin egen butikk.
Les mer om:

«Når foreldrenes ambisjon er større enn utøvernes, trår man over en grense som er sårbar»

Stig Inge Bjørnebye (49) sier han ser mange foreldre som jager etter suksess, på vegne av sine egne barn. – Jeg er fortsatt overbevist om at de fleste foreldrene og barna i norsk idrett er fornuftige, men det er veldig synlig hvem som ikke er det. De verdiene foreldre over tid overfører til barna vil være avgjørende om barna trives og kanskje til og med lykkes i idretten, sier den tidligere fotballproffen. Stig Inge Bjørnebye, sportslig leder i Rosenborg Ballklubb, engasjerer seg alltid når det kommer til spørsmål om barne- og ungdomsidretten.

Boreal kutter antallet avganger på Høgsfjorden

Boreal Sjø lovet døgndrift da rederiet ble tildelt løyve til å drive Høgsfjord-sambandet, men tilbudet blir ikke fullt så godt.
Les mer om:

Gina (26) skal drive videre

I snart ti år har Gina Djuve Heggebø (26) jobbet hos den tradisjonsrike blomsterforhandleren i Strandgata. Nå har hun overtatt butikken og har store planer for framtiden.
Les mer om:

Spa-hotellet på Hjelmeland er konkurs

Hotellet er eigd av Enkel Bygg og Butikk as, som Leif Magne Kleppa og Sigbjørn Lerstøl står bak, og Kleppa seier til avisa Strandbuen at det er dei sjølv som er dei største kreditorane. 40 på lønningslista Hotellet som har drive i 13 år har rundt 20 årsverk, men om lag dobbelt så mange på lønningslista. – Me hadde eit godt år i fjor, men i år har det blitt for tøft. Nå er me ute av det, og me har ikkje nokon plan for å driva vidare, seier Kleppa til Strandbuen.

– Jeg hadde aldri trodd for få år siden at vi skulle jobbe fulltid med dette

PORSGRUNN: Å drive Litteraturgarasjen har blitt en fulltidsjobb for paret som står bak. Denne uka er det duket for Bjørg Vik-dagene og nysatsingen Bombasta, og for første gang har arrangørene forhåndssolgt over 1000 billetter.
Les mer om:

Mann svindlet egen bedrift: Får ikke lenger drive for seg selv

Er dømt for lignende forhold tidligere.
Les mer om:

Abid Raja: - Ikke min hensikt å kalle Frp nazister

Venstre-politikeren beskyldte Frp for å drive med brun propaganda, men tar nå selvkritikk i et Facebook-innlegg.
Les mer om:

Abid Raja: – Ikke min hensikt å kalle Frp nazister

Venstre-politiker Abid Raja beskyldte Fremskrittspartiet for å drive med «brun propaganda». Nå tar han selvkritikk.

Ulrikke Falch oppfordrer til boikott av blivakker.no

Valgresultatet i Kristiansand får oppmerksomhet langt utenfor det blide Sørlandet. I en oppklarende nettsak hos NRK forteller tre journalister litt om bakteppet i byen som førte til at det innvandringskritiske partiet Demokratene ble det tredje størst i Kristiansand. Det er mye å ta tak i her, men en av tingene mange bet merke i er engasjementet til gründeren Einar Øgrey Brandsdal. Einar Øgrey Brandsdal har ifølge Kapital (via NRK) en formue på 800 millioner takket være de populære nettbutikkene Netthandelen og Blivakker.no.  Sistnevnte er en stor favoritt blant norske kvinner da nettbutikken

Nå håper hun at kommunen overtar(pluss)

Eier og daglig leder May-Lisbeth Kristiansen (47) sier det var umulig å drive Skjervøys eneste private barnehage videre.
Les mer om:

Frp-topp: Venstre får komme seg ut av regjering hvis de ikke har annet å drive med

Frp-topp Frank Sve er rasende på Venstre etter anklager om «brun propaganda».
Les mer om:

– Venstre bør forlate regjeringen

Partileder Siv Jensen og resten av Frp krever en beklagelse etter at Abid Raja (V) kritiserte partiet for å drive «brun propaganda». Den etterlyste unnskyldningen lar derimot vente på seg, og tidligere justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) mener derfor at Venstre bør forlate regjeringen.

– Du trenger ikke ligge på brygga for å drive et trivelig utested

Fjeldberg Marina Pub har verken flotte skiferheller eller pittoreske grøntanlegg å by på. – Men vi har en genuin atmosfære som gjestene tydeligvis liker. Dette sier Gøran Tiller (48) som har skapt et populært utested midt i Fjeldberg båthavn.
Les mer om:

27 nye selskaper startet i Telemark - ny attraksjon i skjærgården

TELEMARK: Hele 27 nye selskaper ble startet opp i forrige uke. Her kan du se hva selskapene Tomatprat og Reflekologene skal drive med. I Siljan blir det kamp om håret og skjærgården i Bamble får en ny attraksjon.
Les mer om:

MDG-topper på bygda: – Vi kan ikke drive å kjøre buss overalt

LØTEN (NRK): Flere fylkestopper i MDG kjører selv bil og sier nei til bomstasjoner. De mener distriktspolitikken til partiet ikke kommer godt nok fram.
Les mer om:

Til salgs: – Vanskelig å drive fiskeanlegg fra Ålesund(pluss)

Utfordringer tilknyttet avstand og tilgang til råstoff har gjort at Torsken havprodukter er lagt ut for salg.
Les mer om:

Hun hadde egentlig lagt opp på toppnivå. Så ringte Molde.

Moldes nysignering måtte bare hive seg rundt da trener Helle Thomsen plutselig slo på tråden. Men egentlig skulle hun drive med noe helt annet denne sesongen.
Les mer om:

Hun hadde egentlig lagt opp på toppnivå. Så ringte Molde.

Moldes nysignering måtte bare hive seg rundt da trener Helle Thomsen plutselig slo på tråden. Men egentlig skulle hun drive med noe helt annet denne sesongen.
Les mer om:

– Jeg prøver å vise at også musikk kan ha en rolle

– Føler du noen ganger at du er født for sent? – Jeg skulle i hvert fall av og til ønsket at jeg var født et par generasjoner før. Jeg mistenker at jeg hadde vært en god hippie! ler Moddi, som har spasert barfot inn på Spellemann-scenen og tilsynelatende alltid går i frikete strikkegensere. – I stedet ble du født inn i en tid der engasjementet er for nedadgående? – Det er jeg uenig i. Sangene skrev jeg for et år siden. Vi var i studio akkurat da Greta Thunberg gjorde sin første skolestreik for klimaet.
Les mer om:

Skremmende aktuell TV-serie

Bare idet seneste utbruddet av ebola i Kongo krevde over 2.000 menneskeliv.
Les mer om:

For mangfold og fellesskap

Det å drive lokalpolitikk i Longyearbyen kan være utfordrende. Noe av det jeg synes er mest krevende er at det nærmest forventes at man skal ha rasistiske holdninger.
Les mer om:

Avdødes instru­menter og fallskjerm skal granskes: – Vi tar lærdom av ulykken

– Dette er en avansert form for fallskjermhopping som man ikke får lov til å drive med før man har foretatt 1000 hopp, sier daglig leder Andreas Håland Hemli i fallskjermklubben Skydive på Voss.
Les mer om: