Nyheter om Drive


Mirakelpredikanten: – Skulle ikke drive barnehjem, bare bygge dem

Svein-Magne Pedersen forsvarte sin nødhjelp i India overfor VG, etter å ha møtt opp hos den kristne TV-kanalen Visjon Norge mandag kveld. Der skulle han fortelle «sannheten om barnehjem i India».
Les mer om:

Kulturprisvinneren: – Brun pub er ikke et skjellsord – det er en hedersbetegnelse

PORSGRUNN: – Det er veldig tøft av juryen å løfte fram en pub til kulturprisen. Det er ikke lett å drive i pub i Porsgrunn med alle regler og forskrifter bransjen må følge, og prisen er en enorm anerkjennelse for at det vi gjør er viktig, sier pubdriver Anne Øverland i Karjolen pub.

Kronikk: Lokker med gratis musefeller og premier

Ikke alle får anledning til å fangste fjellrev på Svalbard fordi det er mange søkere i forhold til antall fangstområder. Har du likevel en drøm om å drive fangst så har du sjansen nå! Vi trenger nemlig musefangere på Svalbard.
Les mer om:

Ap-Huitfeldt beskylder Erna Solberg for kynisk abort-spill for å beholde makten

Anniken Huitfeldt (Ap) beskylder statsminister Erna Solberg (H) for å drive et «uverdig» og «kynisk» spill om abortloven, og hevder at bakteppet er Solbergs kamp for å beholde statsminister-makten.

Søknadene tar all tid

– Livet er for kort til å drive på slik vi har gjort den siste tiden. Det må lages enklere systemer for å hjelpe bøndene gjennom kriser, sier Gustav Fystro.
Les mer om:

​Hurtigruten investerer over 7 mrd i grønn teknologi - skal seile på død fisk

Som det første cruiserederiet i verden skal Hurtigruten bruke biogass laget av blant annet avfall fra fiskeindustrien til å drive skipene sine - blant annet MS Nordnorge.

​Hurtigruten investerer over 7 mrd i grønn teknologi - skal seile på død fisk

Som det første cruiserederiet i verden skal Hurtigruten bruke biogass laget av blant annet avfall fra fiskeindustrien til å drive skipene sine - blant annet MS Nordnorge.

Ta et bevisst valg - bruk de lokale butikkene

KRONIKK: Julehandelen er en viktig del av livsgrunnlaget til mange butikker, og de mindre, selvstendige butikkene har ikke marginer til å drive lønnsomt dersom de skal følge kjedenes prisdumping og megasalg.
Les mer om:

Moland Pedersen sier han ikke sitter i FEAS-styret for å drive politikk. Det er betryggende, men hvorfor sitter han der da?

Nestleder Arne Sekkelsten i Fredrikstad Høyre: – Det vil overraske meg dersom kommunen ikke hadde vært tjent med flere profesjonelle styrer.

Ringere fra hele Valdres skal på kurs mandag-det vil høres!

Mandag 19. november vil kirkeklokkene ringe i Hedalen, og de vil ringe mye! Dette fordi ringere fra Valdres samles i Hedalen for å drive opplæring. Det er klokkinist Henning Andersen som er instruktør.
Les mer om:

Dette tjente kulturtoppene i fjor

Jon Terje Johnsen tjente godt på å drive kulturscenen Foynhagen i fjor, og Nøtterøymannen havner øverst på inntektslista av kulturtoppene i fjor.
Les mer om:

Vil tydeliggjøre skillet mellom lunsjted og middagsrestaurant(pluss)

Britt Iren Melgård Thane (45) – fant kjærligheten i Steinkjer og flyttet tilbake etter 26 år i Trondheim for å drive Chez Mathilde. – Jeg har alltid drømt om å drive et sted med gode mat og vinopplevelser, sier hun.

Rett på sak i vedsak

Rune Garli og Arne Brufladt har startet Valdres vedsenter i Etnedal. Firmaet skal drive med produksjon og salg av ved til fastboende og hytteeiere i Valdres. Det planlegges å opparbeide et egnet produksjonsareal, og å sette opp en produksjons- og lagerhall.
Les mer om:

Sånn bor vi: – Vi må drive Tufte gård på vår måte

Da fjøset på Tufte gård var i ferd med å rase ut, ble Olaf og Aina nødt til å gjøre noe. Snart kan de ta imot enda flere bedriftsbesøk.
Les mer om:

Fjogstad-bonden får ingen hjelp hos Fylkesmannen

På Fjogstad vil bonde Neri Svandalsflona (84) drive gårdsbruk, men kommunen vil ikke leie ut sine to landbrukseiendommer til ham. Kommunen har fått dispensasjon hos Fylkesmannen til å leie ut til en sauebonde som bor mer enn 18 kilometer unna.
Les mer om:

Boganes: Ikke forsvarlig for oss å drive hvis det blir lockout

Boganes lindrende enhet i Stavanger kan ikke drives forsvarlig for pasientene hvis 15 sykepleiere rammes av lockout. Derfor vil Attendo be myndighetene gripe inn allerede tirsdag.
Les mer om:

Bjørn Moe tildelt Pilt Ola-prisen

Turistverten Bjørn Moe har sendt utallige turistar på laksesafari med overlevingsdrakt i Suldalslågen og drive med reiseliv i ei årrekke. Det blir sett pris på.
Les mer om:

Verdensrekordholder dopingutestengt i åtte år

Den taiwanske vektløfteren Lin Tzu-chi (30) må se langt etter å drive idrett etter å ha blitt utestengt for doping i åtte år.
Les mer om:

Hva er fake news?

Runar Løvlie anklager i Fvn den 8/11 avisen for å drive med fake news når avisen ifølge Løvlie alltid setter Trump i et dårlig lys.
Les mer om:

Har drive barnebruktmarknad i åtte år: - Det har blitt meir akseptert å kjøpe brukt

RANDABERG: I åtte år har to søstre arrangert bruktmarknad med leiker, kle og utstyr til born. Dei har merka ei tydeleg endring.
Les mer om:

Dårlig veiledning gjør at mange kvinner velger bort teknologi

Du har hørt det før: Teknologi skal løse mange utfordringer og drive samfunnet fremover i årene som kommer. Derfor trenger vi at flere jenter velger teknologifag. Den 7. november kommer prosjektet «Jenter og teknologi» til Fredrikstad.
Les mer om:

– Veien blir til mens vi går(pluss)

Det tenker disse damene som skal drive ny skobutikk.
Les mer om:

Vigdis (64) og Georg (68) gir seg etter 45 år(pluss)

- Å drive bensinstasjon har vært en livsstil, kan ekteparet Vigdis (64) og Georg (68) fortelle.
Les mer om:

– Jeg går gjerne i fengsel, men kun for researchen sin del

Maria Lavelle kunne gjerne gått i fengsel for å drive research. Men det spørs om hun ville trivdes der.
Les mer om:

Donald Trump trår til for republikanske kandidater før mellomvalget

Donald Trump reiser søndag til Georgia og Tennessee for å drive kampanjevirksomhet for henholdsvis Brian Kemp og Marsha Blackburn før tirsdagens mellomvalg.