Nyheter om Drap


Pågrepet Guaidó-rådgiver anklages for å hente inn leiemordere

Venezuelas regjering hevder opposisjonslederens rådgiver Roberto Marrero er hjernen bak en plan om å hente inn leiemordere for å gjennomføre drap i Venezuela.
Les mer om:

Utrecht-mistenkt siktes for drap og terror

Nederlandsk påtalemyndighet mener mannen som er mistenkt for trikkeskytingen i Utrecht hadde et terrormotiv. Han er nå drapssiktet.
Les mer om:

– Jeg har aldri åpnet en kapsel og lagt noe oppi

KRISTIANSAND / OSLO (TV 2): Den 43 år gamle kvinnen som står tiltalt for to overlagte drap ved å forgifte ofrene, nekter for å ha blandet sovemedisin i helsekostkapsler.
Les mer om:

Siktelsen mot Utrecht-mistenkt

Nederlandsk påtalemyndighet mener mannen som er mistenkt for trikkeskytingen i Utrecht mandag hadde et terrormotiv. Han er siktet for drap og terror.
Les mer om:

18-åring angrep tiltalt i dobbeltdrapssak i Trondheim

Den 18 år gamle mannen som er tiltalt for drap på to jevnaldrende kamerater i Trondheim, ble torsdag angrepet i retten av en annen 18-åring.
Les mer om:

Da Hollywood skulle fortelle om mord og kirkebranner

Det var jaggu på tide. Det var det første som slo meg da jeg fikk vite om Jonas Åkerlunds filmatisering. Det neste som slo meg var: Men det blir garantert ræva. Fascinasjonen for temaet er fullt forståelig, og det er den perfekte historien, spesielt siden true crime alltid har vært populært, og dens popularitet er stadig stigende. Med tanke på at de tok tittelen fra boken, «Lords of Chaos: The Bloody Rise of the Satanic Metal Underground», regnet jeg med at de ville gå i samme felle som tabloidene.

Trinity (9) ble funnet død i koffert – nå er moren hennes siktet for drap

Koffert-drapet som ryster Los Angeles har tatt en ny vending.
Les mer om:

Trinity (9) funnet drept i koffert

Drøye to uker etter at «mysteriejenta» ble funnet i en koffert, er moren blitt siktet for drap.
Les mer om:

Gode minner om drapstiltalt (38): – Jeg kunne ikke tro at han hadde gjort noe sånt

Ansatte på asylmottaket der 38-åringen bodde i 1998, ble sjokkerte da de 20 år senere fikk vite at han var siktet for drap.
Les mer om:

Aktor konfronterte drapstiltalt kvinne i Kristiansand

Kvinnen som er tiltalt for to overlagte drap og forgiftning i Kristiansand, ble onsdag gjentatte ganger konfrontert av aktor om hva hun har sagt og gjort.
Les mer om:

Direkte: Fortsetter forklaringen sin i retten

Sjubarnsmor dømt for to drap - forklarer seg i ankesaken.
Les mer om:

Registrerte seg på «Kompiskjøring»: Ble kontaktet av drapsmann som ville bli kvitt et lik

Én uke etter at han kjørte en mann til Oslo i forbindelse med en narkotikahandel, ble 23-åringen på ny kontaktet av den samme mannen. Denne gangen ville han ha hjelp til å fjerne spor etter et drap.
Les mer om:

Den drapstiltalte kvinnen i Kristiansand forklarer seg for første gang

Den 43 år gamle kvinnen som er tiltalt for to drap og forgiftning i Kristiansand, vil onsdag forklare seg for første gang etter at hun ble siktet i 2017.
Les mer om:

Dømt for to drap – nå forventer hun full frifinnelse

KRISTIANSAND/OSLO (TV 2): I tingretten ble hun dømt til 21 års forvaring. Nå forventer syvbarnsmoren (43) full frifinnelse i lagmannsretten.

Følg ankesaken direkte

Tingretten fant 43-åringen skyldig i to drap og dømte henne til 21 års forvaring. Tirsdag starter ankesaken i Agder lagmannsrett.
Les mer om:

Vi fulgte ankesakens første dag direkte

Tingretten fant 43-åringen skyldig i to drap og dømte henne til 21 års forvaring. Tirsdag startet ankesaken i Agder lagmannsrett.
Les mer om:

– Kan ergre oss grønn over det(pluss)

To dager tok det før kriminalteknikerne visste at de sto overfor et drap da de begynte etterforskningen på Sjøvegan i juli 1998.
Les mer om:

Politiet: 57 vitne er avhøyrd etter bensinstasjon-drapet

POLITIHUSET I BERGEN (NRK): Den drapssikta og dei to som er sikta for medverknad til drap er fengsla i fire nye veker.
Les mer om:

Politiet ber om forlenget fengsling etter drap ved bensinstasjon i Bergen

Politiet ber om forlenget fengsling for tre personer som er siktet i forbindelse med knivdrapet ved en Circle K-stasjon ved Danmarks plass i Bergen i februar.
Les mer om:

Terrorforsker: Grotesk at han oppfordrer til drap på barn

Blant de drepte i terrorangrepet i Christchurch var det flere barn. I sitt såkalte manifest skriver Brenton Tarrant at det er viktig å hindre at barn av ikke-europeere når voksen alder. – Grotesk, sier ekstremistforsker til NRK.
Les mer om:

Australsk høyreradikaler siktet for drap i Christchurch

En australsk høyreradikaler viste tegnet for hvit makt da han lørdag ble siktet for drap i forbindelse med terrorangrepet på to moskeer i Christchurch.
Les mer om:

Drapssiktet i moské-massakrer varetektsfengsles i tre uker

Mannen som er siktet for drap etter terrorangrepet mot moskeer på New Zealand, skal sitte i varetekt fram til 5. april.
Les mer om:

Terroristen møtte i retten

Mannen som er mistenkt for terroraksjonen som krevde 49 liv i New Zealand, møtte i retten lørdag. I det korte rettsmøtet ble han siktet for ett drap og fengslet fram til 5. april.
Les mer om:

Brenton Tarrant utpekt som gjerningsmann. Publiserte rasemanifest og sendte drap direkte

- Bare en vanlig hvit mann, 28 år gammel. Født i Australia i en arbeiderklassefamilie, skriver siktede Brenton Tarrant. Minst 49 mennesker er drept i angrepet på New Zealand.
Les mer om: