Nyheter om Drap


– Kan ergre oss grønn over det(pluss)

To dager tok det før kriminalteknikerne visste at de sto overfor et drap da de begynte etterforskningen på Sjøvegan i juli 1998.
Les mer om:

Politiet: 57 vitne er avhøyrd etter bensinstasjon-drapet

POLITIHUSET I BERGEN (NRK): Den drapssikta og dei to som er sikta for medverknad til drap er fengsla i fire nye veker.
Les mer om:

Politiet ber om forlenget fengsling etter drap ved bensinstasjon i Bergen

Politiet ber om forlenget fengsling for tre personer som er siktet i forbindelse med knivdrapet ved en Circle K-stasjon ved Danmarks plass i Bergen i februar.
Les mer om:

Terrorforsker: Grotesk at han oppfordrer til drap på barn

Blant de drepte i terrorangrepet i Christchurch var det flere barn. I sitt såkalte manifest skriver Brenton Tarrant at det er viktig å hindre at barn av ikke-europeere når voksen alder. – Grotesk, sier ekstremistforsker til NRK.
Les mer om:

Australsk høyreradikaler siktet for drap i Christchurch

En australsk høyreradikaler viste tegnet for hvit makt da han lørdag ble siktet for drap i forbindelse med terrorangrepet på to moskeer i Christchurch.
Les mer om:

Drapssiktet i moské-massakrer varetektsfengsles i tre uker

Mannen som er siktet for drap etter terrorangrepet mot moskeer på New Zealand, skal sitte i varetekt fram til 5. april.
Les mer om:

Terroristen møtte i retten

Mannen som er mistenkt for terroraksjonen som krevde 49 liv i New Zealand, møtte i retten lørdag. I det korte rettsmøtet ble han siktet for ett drap og fengslet fram til 5. april.
Les mer om:

Brenton Tarrant utpekt som gjerningsmann. Publiserte rasemanifest og sendte drap direkte

- Bare en vanlig hvit mann, 28 år gammel. Født i Australia i en arbeiderklassefamilie, skriver siktede Brenton Tarrant. Minst 49 mennesker er drept i angrepet på New Zealand.
Les mer om:

Dette vet vi om terrorangrepene på New Zealand

En mann er siktet for drap etter fredagens terrorangrep mot to moskeer i Christchurch på New Zealand, som har krevd minst 49 menneskeliv.
Les mer om:

– Australsk høyreekstrem terrorist bak angrep i moské på New Zealand

49 mennesker er drept og 20 alvorlig såret i angrep mot to moskeer i Christchurch på New Zealand. Tre er pågrepet, deriblant en som er siktet for drap.
Les mer om:

49 drept i terrorangrep i moské på New Zealand

49 personer er drept i terrorangrep ved to moskeer i Christchurch på New Zealand og 48 personer er alvorlig skadet. Foreløpig er én mann i 20-årene siktet for drap.
Les mer om:

Far dømt for forsettlig drap i Høyesterett

Høyesterett setter straffen til tolv års fengsel for den 32 år gamle mannen, som er dømt for forsettlig drap på sin ti uker gamle sønn.
Les mer om:

Tidligere britisk soldat tiltalt for drap etter Bloody Sunday

En tidligere britisk soldat tiltales for drap på to menn og drapsforsøk på fire andre på «Bloody Sunday» i 1972, opplyser påtalemyndigheten i Nord-Irland.
Les mer om:

Tiltalt etter «Bloody Sunday» i Nord-Irland

Ein soldatveteran er tiltalt for drap og drapsforsøk under «Bloody Sunday» i Nord-Irland i 1972.
Les mer om:

36-åring som er siktet for drap og drapsforsøk, er fengslet i fire uker

Den 36 år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 63 år gammel kvinne på Landås i Bergen, er varetektsfengslet i fire uker. Han nekter straffskyld.
Les mer om:

Sikta for drap og drapsforsøk på mor og far – fengsla i fire veker

BERGEN TINGRETT (NRK): Son (36) nektar straffskuld for knivdrap og drapsforsøk på foreldra i Bergen. Mannen sin helsetilstand blir viktig i etterforskinga vidare.
Les mer om:

Mann (38) nekter for drapet på Marie-Louise Bendiktsen

I 1998 ble Marie-Louise Bendiktsen (59) funnet drept. 21 år senere møter en 38 år gammel mann i retten tiltalt for drap.
Les mer om:

Følg Sjøvegan-saken: Tiltalte fortsetter sin forklaring

En mann er tiltalt for drap, voldtekt og ildspåsettelse i forbindelse med drapet på Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i 1998. Onsdag starter rettssaken.
Les mer om:

Gjekk vidare til landsfinalane i Oslo

En mann er tiltalt for drap, voldtekt og ildspåsettelse i forbindelse med drapet på Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i 1998. Onsdag starter rettssaken.
Les mer om:

Drapssiktet i Bergen erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drap og drapsforsøk på to slektninger i Bergen, erkjenner ikke straffskyld. Mannen har forklart at han stakk begge med kniv.
Les mer om:

Den nye store? Slett ikke!

KRIM: Noen forfattere synes å tro av krimromanen deres får enorm kraft hvis bare historien inneholder enda flere bestialske drap, enda flere grufulle skjebner. Å, så feil de tar.
Les mer om:

Mann siktet for drap og drapsforsøk – er i slekt med ofrene

En 36 år gammel mann i Bergen er siktet for drap på en kvinne og for drapsforsøk på hennes ektemann, opplyser politiet. Alle tre er i slekt.
Les mer om:

Sønn (36) siktet for drap på mor og drapsforsøk på far

Det var en 63 år gammel kvinne som ble funnet død i Nattlandsveien i natt. Sønnen er siktet for drap på henne og drapsforsøk på far (59).
Les mer om:

Mann siktet for drap og drapsforsøk med kniv: – Familien opplever en bunnløs sorg

POLITIHUSET I BERGEN (NRK): Den drapssiktede er kjent for politiet fra før, og familien har vært bekymret for helsetilstanden hans. Nå skal han ha drept moren med kniv.
Les mer om: