Nyheter om Drap


Overlevende om skrekkulykka: - Han svingte brått til venstre

23-åring siktet for uaktsomt drap etter MC-tragedie i USA.
Les mer om:

Seriemorder dømt til sju livstidsdommer

Den gresk-kypriotiske seriedrapsmannen Nikos Metaxas innrømmer drap på fem kvinner og to barn.
Les mer om:

Kypriotisk offiser fikk sju livstidsdommer for sju drap

En gresk-kypriotisk offiser som har tilstått å ha drept fem utenlandske kvinner og to av deres døtre, er dømt til livsvarig fengsel sju ganger.
Les mer om:

Snuser på to filmer

«The Killer’s Game» er en filmatisering av Jay Bonansingas thriller om en leiemorder, spilt av Dave Bautista, som får beskjed om at han er dødelig syk. Siden han er katolikk, vil han ikke ta sitt eget liv – men legger ut en bestilling på sitt eget drap. LES OGSÅ: Chance The Rapper avlyser i Skandinavia. Diagnosen viser seg å være feil, men da er leiemorderkollegene ivrig i gang med jakten. Ifølge Deadline ligger Ice Cube an til å spille den beste av dem. View this post on Instagram Gangsta rap made me do it. A post shared by Ice Cube (@icecube) on Jun 19, 2

Merkel maner til hardere kamp mot nynazister etter drap på politiker

Tysklands statsminister Angela Merkel sier man må trå hardere til mot nynazistiske strømninger etter en lokalpolitiker ble drept av en mistenkt høyreekstremist.

Nicki Minaj får kritikk for å ha med kjæresten i musikkvideoen

OPPDATERT: I sin nyeste podcast-episode av Queen Radio forteller Nicki at hun skal gifte seg med Kenneth Petty. Rapperen sier at hun ikke er gravid. (Les den originale saken nedenfor.) Fire uker uten å poste noe på Instagram var nok til at folk sa at Nicki Minaj hadde forsvunnet. (Hennes nye singel og «plagiatvideo» med Chris Brown og G-Eazy ble fort glemt.) Men i dag slapp hun sin egen solosingel «MEGATRON», akkompagnert av en lettkledd snutt. 36-åringen får også hjelp av sin enda mer lettkledde kjæreste Kenneth Petty. Han dukker opp ca.

Likviderte mann i Oslo – kan være ute om halvannet år

Her går den portugisiske 41-åringen inn på en bensinstasjon i Oslo og skyter Aqeel Shahzad (31) tre ganger. Fredag ble han dømt for overlagt drap og ti år i fengsel.
Les mer om:

Mistenkt for å ha drept to – sendes hit i sommer

Drapssiktede Makaveli Lindén (20) risikerer å bli dømt for drap i både Norge og Belgia. I sommer sendes han til psykiatrisk avdeling i Trøndelag for at sakkyndige skal vurdere om han kan dømmes til fengsel i Norge.

- Lovet 78 mill. for drap. Svindlet

Politiet mener at en tenåringsjente skal ha blitt lovet millioner av dollar via nettet for å drepe sin egen venninne. I virkeligheten skal det hele ha vært en svindelsak.
Les mer om:

Slik var hans mørke verden

Drapstiltalt gutt (17) var svært opptatt av drap, vold og voldtekt.
Les mer om:

Ny Michael Jackson-dokumentar: – Sterke bevis for drap

Ti år etter popikonet Michael Jacksons død, er det fortsatt strid om hva som skjedde den skjebnesvangre natten. Tre tidligere etterforskere kommer nå med nye detaljer i en Jackson-dokumentar.  
Les mer om:

Ferland Mendy: Satt i rullestol – nå kjøpt av Real Madrid

Som 15-åring ble Mendy fortalt at han aldri kom til å spille fotball igjen. Etter en hofteoperasjon ventet tilværelsen i rullestol. På onsdag beviste den franske landslagsspilleren en gang for alle at mye er mulig. Rundt 470 millioner kroner betaler nå Real Madrid for Lyon-spilleren. Når Real i tillegg gir 24-åringen seksårs-kontrakt, da jobbes det langsiktig. Ferland Mendy – Press resistance and the ability to go past players. Some rare clips in there, there's a reason why Real considers him to be M12's heir. pic.twitter.com/QJLK0ixxzs — A.

Bjarne Berntsen med gladmelding til Viking fansen

Viking har under Bjarne Berntsens ledelse kravlet seg tilbake til toppen av Norsk fotball, borte er det slappe laget vi så for noen sesonger siden.  – Bjarne Berntsen har vært trener for Viking i tre perioder.

Emiliano Sala saken har tatt en dramatisk vending: Mann arrestert for drap

Det som ble omtalt som en ulykke kan vise seg å faktisk være et drap. Emiliano Sala døde i en flystyrt da han var på vei fra Nantes i Frankrike til Cardiff i Wales sammen med piloten David Ibbotson den 21. januar. Fotballspilleren var da på vei for å sluttføre kontrakten med Cardiff.  Piloten er fortsatt ikke funnet, mens Sala ble funnet og erklært død like etterpå.  Britisk politi har tatt ut siktelse mot en mann og mener at flyet ikke styrtet av «naturlige årsaker» men at det ligger en ulovlig handling bak.

Siktet for drap på 298 personer – lever i frihet i Moskva

Han ledet opprørerne i Øst-Ukraina for fem år siden og ble onsdag siktet for drap i forbindelse med nedskytningen av MH17. «Strelkov» avviser alle anklager og går fritt rundt i Moskvas gater.
Les mer om:

Mann mistenkt for uaktsomt drap etter Emiliano Salas død

En mann er arrestert mistenkt for drap «som følge av en ulovlig handling» i forbindelse med dødsfallet til fotballprofilen Emiliano Sala.
Les mer om:

Politiets IT-feil kan ha kostet dem drapsmannen til Emilie (17)

Vi står med et uoppklart drap, hvor det nå viser seg å være feil i teleopplysningene som hele etterforskningen er bygget på, sier familiens bistandsadvokat.
Les mer om:

Tiltalte (17) skrev om grov vold mot kvinner på engelsktentamen

NORD-GUDBRANDSDAL TINGRETT (NRK): Tirsdag fikk retten se tegninger, filmmanus og tekster om vold og drap, laget av 17-åringen.
Les mer om:

Høyreekstremist pågrepet for drap på lokalpolitiker i Tyskland

Politiet tror det lå et høyreekstremistisk motiv bak drapert på den innvandringsvennlige politikeren Walter Lübcke.
Les mer om:

Mann varetektsfengsles etter dødsfall i Trondheim

En mann i 50-årene er siktet for uaktsomt drap etter at en person ble funnet død i en leilighet i Trondheim i helgen.
Les mer om:

Mann siktet for uaktsomt drap etter dødsfall i Trondheim

En mann i 50-årene er siktet for uaktsomt drap etter at en person ble funnet død i en leilighet i Trondheim i helgen.
Les mer om:

Amanda Knox tilbake i Italia

Amerikanske Amanda Knox kom med krass kritikk av mediene da hun talte på en italiensk konferanse, fire år etter at hun ble frikjent for drap i Italia.
Les mer om:

Mann siktet for uaktsomt drap etter dødsfall i Trondheim

En mann er siktet for uaktsomt drap etter at en person ble funnet død i en leilighet i Trondheim i helgen.
Les mer om:

Død person funnet i leilighet i Trondheim – en siktet for uaktsomt drap

En mann i 20-årene ble funnet død i en leilighet i Trondheim natt til lørdag. En mann (50) er varetektsfengslet i fire uker, siktet for uaktsomt drap.
Les mer om:

Slo to personer i ansiktet med knyttet neve og truet med drap

Frifunnet for vold på grunn av gjengjeldelsen.
Les mer om: