Nyheter om Drangedal


Dansk firma dømt til å betale 4,6 millioner kroner til Holte gård

SKIEN: Ingen representanter fra det danske firmaet IHJ Scandinavia A/S møtte opp i Nedre Telemark tingrett etter at de var saksøkt av Holte gård Drangedal AS. Nå er det danske firmaet dømt til å betale drøye 4,6 millioner kroner til Holte gård, samt betale Holte gårds saksomkostninger på 275 000 kroner.

Tyven fikk én sjanse til å gjøre opp for seg. Den muligheten tok han ikke

DRANGEDAL: Tjuven som stjal 27 sekker med ved av Drangedal produkter as, har ikke benyttet «angrefristen» han fikk. Nå blir saken anmeldt til politiet.
Les mer om:

Vedtjuv fanget på kamera – gis én sjanse til å angre

DRANGEDAL: I nattens mulm og mørke stjal en tjuv 27 sekker av den tørreste veden til Drangedal produkter as.
Les mer om:

Har vært i familiens eie siden 60-tallet. Nå selger May Helen landemerket for fem millioner

DRANGEDAL: May Helen Kåsa Tørnes har lagt Esso-stasjonen på Bostrak ut for salg, med en prisantydning på fem millioner kroner.
Les mer om:

Smilefjes Drangedal

Les mer om:

Vestmarpolene økte mer enn landsgjennomsnittet: En hvitvin topper for første gang i Kragerø

Vinmonopolutsalgene i Kragerø og Drangedal hadde en høyere vekst enn både Telemarks- og landsgjennomsnittet i 2018. Årsaken er trolig en god hyttesesong både vinter- og sommerstid. For sannsynlig første gang topper en hvitvin salgslistene i Kragerø, mens rødvinen holder stand i Drangedal.
Les mer om:

Ingen andre klarte det samme som Ida Emilie (23)

ÅL: Ida Emilie Herfoss (23) fra Drangedal var den eneste som skjøt fire fulle hus. Det holdt til 4. plass i NM i skiskyting søndag.
Les mer om:

Brann på Neslandsvatn stasjon - svart røyk fra hovedbygget

DRANGEDAL: Det brenner i en bygning på Neslandsvatn stasjon.
Les mer om:

– Slakterianlegg til 2,5 millioner kroner fungerer ikke

DRANGEDAL: Holte gård Drangedal AS har saksøkt et dansk firma, etter at de kjøpte et slakterianlegg som ikke fungerer. – Vi kunne nesten like så godt slaktet på gamlemåten, sier Magnus Olsen, som forteller at de har tapt rundt fire millioner kroner på kjøpet.

Her vil kommunen ha aktivitetshus og svømmehall til 78 millioner

Drangedal kommune ønsker å investere flere titalls millioner kroner i et aktivitetshus og etter hvert også svømmehall. Prislappen på dette er så langt beregnet til 78,2 millioner kroner.
Les mer om:

Jente (10) ble skadd for livet i ulykke: - Man ikke kan akseptere verken å bli drept eller invalidisert for livet bare fordi man oppholder seg i ei blå løype

DRANGEDAL: Høyesterett skal ta stilling til om en skikjører kan holdes ansvarlig etter at han påførte ei ti år gammel jente varige mén i en alpinulykke i Gautefall.

Jente (10) ble skadd for livet i ulykke: - Man ikke kan akseptere verken å bli drept eller invalidisert for livet bare fordi man oppholder seg i ei blå løype

DRANGEDAL: Høyesterett skal ta stilling til om en skikjører kan holdes ansvarlig etter at han påførte ei ti år gammel jente varige mén i en alpinulykke i Gautefall.

Nyansatt leder jubler over uventet pengedryss

DRANGEDAL: Drangedal frivilligsentral er i oppstartsfasen og Trine Anette Larsen Østenå ble nylig ansatt som daglig leder. Etter bare en snau måned i den nye jobben, fikk hun en hyggelig overraskelse.
Les mer om:

Alf Rune har kjøpt bedehuset i Kroken – nå undersøker de hva det kan brukes til

– Vi er i dialog med Drangedal kommune og Vegvesenet.
Les mer om:

Alvorlig skiulykke skal behandles i Høyesterett

DRANGEDAL: For snart to år siden ble ei dansk jente alvorlig skadet da hun ble truffet av en 17-åring som kom kjørende ned bakken på Gautefall skisenter. Den nå 19 år gamle mannen ble dømt i både tingretten og lagmannsretten, og nå skal saken opp i Høyesterett.

Nå er denne kroa konkurs

DRANGEDAL: Sagodden Kro på Neslandsvatn har slått seg selv konkurs.
Les mer om:

Må selge alle bussene - men Ole Kristen og resten av sjåførene får beholde jobben

Da Drangedal bilruter tapte anbudskampen om bussruter i Drangedal, Kragerø og deler av Bamble til Nettbuss, er konsekvensen at selskapet kommer til å selge hele bussparken. I dag består bussparken av 32 busser i forskjellige størrelser, hvor de eldste er fra 2007 og de nyeste fra 2012/13.

Renoveringsobjekt til mer enn én mill. over takst

DRANGEDAL: Småbruket har over to km. med strandlinje. Med 11 budgivere gikk småbruket langt over takst.
Les mer om:

En idrettsprofil har gått bort

DRANGEDAL: Den kjente skiprofilen Jan Bjørn Gare fra Drangedal har gått bort i en alder av 60 år.
Les mer om:

Uskyldig

Magnus Straume var mistenkt for å ta penger fra en eldre kar i Drangedal. Nå er han renvasket.
Les mer om:

Magnus Straume renvasket: – Det er en enorm lettelse

DRANGEDAL: Den profilerte AP-politikeren Magnus Straume fra Drangedal er renvasket etter at statsadvokaten nå har henlagt saken mot han som intet straffbart forhold.
Les mer om:

Sputnik og Vivian har samlet inn en og en halv million kroner – nå lodder de ut en splitter ny bil

DRANGEDAL: For åtte år siden hadde de sin første basar. Siden har de sørget for at nærmere 100 foreldreløse barn i Thailand får omsorg og tak over hodet. Nå lodder de ut premier for 250 000 kroner.

Selger småbruk med 2,2 kilometer strandlinje for 1,6 millioner

DRANGEDAL: Et eldre småbruk med over to kilometer strandlinje ligger nå ute for salg i Drangedal.
Les mer om:

– Dropp Black Friday – bli med på Grønn fredag!

DRANGEDAL: – Utsikten blir ikke finere om man har en skalljakke som er av den nyeste årsmodellen, men godt utstyr og gode klær må en ha for at naturopplevelsen skal bli god. Bli med på Grønn fredag og finn dine neste, brukte utstyrsskatter!
Les mer om:

Butikk fikk store skader etter brann - politiet mener to tenåringer står bak

DRANGEDAL: Politiet har siktet to tenåringer fra Drangedal, etter brannen hos Coop Neslandsvatn i begynnelsen av oktober.
Les mer om: