Nyheter om Drammen


Nå blir det sommerstengt på jernbanen: – En maraton, ikke en spurt

Fra lørdag 2. og til og med 31. juli blir det stengt for togtrafikk mellom Asker og Drammen, Gulskogen, Sande og Spikkestad.
Les mer om:

Strømsgodset-spiller beklager råkjøring

Strømsgodtset-spilleren Tobias Gulliksen innrømmer at han torsdag ble tatt for råkjøring i en laserkontroll mellom Drammen og Sande. – I går kveld kl. 22.30 tabbet jeg meg ut big time. Jeg tråkket alt for hardt på gassen i noen sekunder på en strekning mellom Drammen og Sande. Jeg ble tatt i politiets laserkontroll og målt til 148 km/t i 70-sonen, skriver han i et Instagram-innlegg. 18-åringen beklager for hendelsen. – Det finnes ingen god nok unnskyldning. Jeg var dum, jeg var uansvarlig. Jeg fortjener straff – og tar den jeg får.

Hos Siyamak kan du bli tatt på fersken i kassa: – Dette er jo ikke greit

Dagligvarekunder som tar seg friheter har fått Bama til å begynne med plastlokk på jordbærkurvene. I Drammen har butikksjef Siyamak sine egne triks for å avsløre «selvplukkerne».
Les mer om:

Langt nede etter rødt kort og tap: – Det svir ganske så heftig innvendig nå

(Strømsgodset-LSK 3-0). Tre baklengsmål, rødt kort til Gjermund Åsen og sesongens første tap. Nok en gang måtte LSK reise hjem fra Drammen uten poeng.
Les mer om:

Lillestrøm gikk på årets første smell: – Den dårligste prestasjonen vi har hatt i år

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset-Lillestrøm 3–0) Strømsgodsets Ipalibo Jack (24) gjorde det på Lillestrøm-måten da han steg til værs og headet inn 1–0 på Marienlyst. Det skulle bli verre for LSK – og aller verst for Gjermund Åsen.

Drammen-marerittet vil ingen ende ta: LSK med sitt første serietap for sesongen

(Strømsgodset-LSK 3-0). Det er liten tvil om at Marienlyst er en bane LSK trives svært dårlig på, og de siste 12 årene har de kun fått med seg tre uavgjortresultater fra Drammen. Søndag gikk de gule og svarte på nok en smell i Drammen.
Les mer om:

LSK møter sin verste motstander siden 2010: – Vi har respekt for alle, men vi er ikke redd for noen

Blant arenaer som LSK har besøkt jevnlig siden 2010, er det ingen steder Åråsen-klubben har reist hjem med færre poeng enn fra Marienlyst i Drammen.
Les mer om:

Mann pågrepet etter boligbrann

En mann i 50-årene er pågrepet etter boligbrannen i Drammen.
Les mer om:

Andrii (35) kunne dra fra Ukraina fordi han har tre barn: – Frykter å bli sett ned på

BERGEN/OSLO/DRAMMEN (VG) Andrii Gromovyk (35) og Vitalii Melnychuk (31) fikk dra fra Ukraina fordi de er fedre til tre og fire barn. Andrii tror mennene som kunne flykte kan få det vanskelig når de en dag returnerer til hjemlandet.
Les mer om:

Raser: - Dette er bare trist!

På en café i Drammen kan du bestille «sommerkroppen kyllingsalat» til lunsj.
Les mer om:

Elger skapte problemer på E18 ved Drammen

E18 ble søndag kveld stengt i nordgående retning i Kobbervikdalen i Drammen fordi en elgku og en kalv gikk i veien. Elgene har kommet seg tilbake i skogen.
Les mer om:

Reagerer kraftig på menyen: – Hårreisende!

Café Picasso i Drammen har markert enkelte retter på menyen med bikiniikon i tillegg til å gi en av rettene navnet «sommerkroppen» kyllingsalat. Det får flere til å reagere
Les mer om:

Storby-toppene ber regjeringen snu i Kristiansand-saken: «Uakseptabel overkjøring»

Ap-toppene i Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø, Stavanger og Drammen gir sin støtte til Kristiansand.

Aps storbyordførere støtter Kristiansand og forlanger at Støre snur

Aps toppolitikere i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Tromsø støtter kollega Jan Oddvar Skislands kamp mot oppsplitting av Kristiansand.

Bombegruppa sendt fra Oslo i forbindelse med gravearbeid

Bombegruppa i Oslo har bistått etter funn av en steinblokk i Drammen.
Les mer om:

Det kan bli kinostreik fra torsdag

79 kinoansatte i Oslo, Bergen, Trondheim og Drammen går torsdag ut i streik dersom meklingen mellom Fagforbundet og Virke ikke fører fram.

Rødgrønt brudd i Drammen

Senterpartiet og Venstre trekker seg ut av det rødgrønne samarbeidet i Drammen etter at partiene ønsket å stanse et stort sykehjemsprosjekt i kommunen.
Les mer om:

Botheim gjorde slutt på pinen: Sendte Norge til EM-sluttspillet

DRAMMEN (VG) (Norge – Aserbajdsjan 2-1) U21-landslaget slet lenge mot nestjumboen Aserbajdsjan. Men til slutt dukket klubbløse Erik Botheim opp. Kapteinen sendte Norge til EM for første gang på 10 år.
Les mer om:

Første EM på ti år: – Helt forbanna utrolig

DRAMMEN (Aftenposten): Norges unggutter er EM-klare. Erik Botheim ble helten etter tøffe måneder: – Mye rart har skjedd, sier Botheim.
Les mer om:

Botheim gjorde slutt på pinen: Sendte Norge til EM-sluttspillet

DRAMMEN (VG) (Norge – Aserbajdsjan 2-1) U21-landslaget slet lenge mot nestjumboen Aserbajdsjan. Men til slutt dukket klubbløse Erik Botheim opp. Kapteinen sendte Norge til EM for første gang på 10 år.
Les mer om:

Saktegående kø mellom Kragerø og Drammen: – Kilometer med kø

Vegtrafikksentralen sør skriver i en Twitter-melding at det er tett trafikk og stedvis saktegående kø mellom Kragerø og Drammen.
Les mer om:

Ville selge passtime for 1.000 kroner: – Forstår reaksjonene til folk

Det er lang ventetid på både passtime og ferdigprodusert pass i Norge om dagen. Nils fra Nordmøre skulle egentlig til Drammen for å ordne pass, men la timen ut for salg da han fikk en time nærmere seg selv.
Les mer om:

Overtidsbragd av U21-laget kan gi EM-plass

Norges U21-lag snudde 1-2 til 3-2 på overtid i toppkampen mot Kroatia, og la eit godt grunnlag for EM-deltaking i Romania og Georgia neste år. Roko Simic gav Kroatia 1-0 etter berre fem minutt. Norge fekk utlikning ved Erik Botheim åtte minutt før pause. Simic gav Kroatia leiinga på ny etter 79 minutt, og gjestene såg ut til å sikre seg gruppesigeren som gir EM-plass. Men to minutt på overtid utlikna Jesper Daland, og fem minutt på overtid sette kaptein Jørgen Strand Larsen inn 3-2 i Drammen. Dermed er Norge eitt poeng bak Kroatia, og med ein kamp til gode.

Norske drømmeminutter snudde alt: – Det er noe veldig spennende på gang

DRAMMEN/OSLO (VG) (Norge U21 - Kroatia U21 3–2) Drømmen om EM-sluttspill så ut til å ryke for de norske ungguttene. Så snudde alt på fire magiske overtidsminutter.
Les mer om:

DRAMMEN/OSLO (VG) (Norge U21 - Kroatia U21 3–2) Drømmen om EM-sluttspill så ut til å ryke for de norske ungguttene. Så snudde alt på fire magiske overtidsminutter.
Les mer om: