Nyheter om Drammen


– Etter suksessen i fjor er det utrolig morsomt å kunne presentere et enda sterkere program i år

– Etter suksessen i fjor er det utrolig morsomt å kunne presentere et enda sterkere program i år, sier daglig leder Jon Christian Thomassen hos Frukt & Grønt. Restauranten i Tollbugata i Drammen er arrangør i samarbeid med Romfarer United og Byen Vår Drammen. LES OGSÅ: Løvenes konge brøler igjen. I tillegg til Kvammen og Waldemar er foreløpig Maria Solheim, Fredrik Høyer/Bendik Baksaas og Karethe Eriksen booket til festivalen. Allerede i sitt første år ble arrangementet godt mottatt, og rundt 1.500 publikummere var innom festivalområdet i løpet av helgen, opplyser arrangørene overfor GAFFA.no.

Elleve personer evakuert etter brann i tomannsbolig i Drammen

Elleve personer er evakuert etter at det begynte å brenne i en tomannsbolig i Konggata i Drammen mandag morgen. Brannvesenet har kontroll.

Hva med å revurdere John Arne Riise?

Ting kan egentlig ikke bli stort verre i Strømsgodset. – Etter dagens 2 – 1 tap på Åråsen skal man lete lenge etter lyspunkter på et lag som bobler over er personlige feil.- Strømsgodset har like mye selvtillit som en liten gutt første skoledag.  Vi er faktisk litt imponert over sportssjef Jostein Flo på vei hjem til VG faktisk klarer å ha en positiv tone: «Det gjøres for mange personlige feil, altfor mange. Og selv om det er fremgang, du ser at kollektivet begynner å komme nå, så fortsetter motgangen.

Jostein Flo og Strømsgodset på bunn: – Det er mørke skyer over hele klubben

DRAMMEN (VG) Strømsgodsets problemer stikker dypt. Jostein Flo erkjenner at veldig mange piler peker nedover for eliteseriens bunnlag. Lillestrøm søndag blir en av en lang rekke skjebnekamper.
Les mer om:

Mann tiltalt for drap i Drammen

En mann i 30-årene er tiltalt for drap etter at en mann døde på en boinstitusjon for rusavhengige i Drammen i slutten av juni 2018.
Les mer om:

Dykkerberedskapen er et problem i Telemark

NOTODDEN: I 2017 druknet det 13 personer i Telemark og i 2018 var tallet syv, men beredskapen består av noen få frivillige dykkere. Ved drukningsulykker må Telemark som regel lene seg på bistand fra Kongsberg, Drammen eller Oslo.

Marte (20) tilbake i norgestoppen i NM

Etter tre tunge sesonger i bassenget fikk Marte Løvberg fra Lambertseter en herlig opptur under NM i Drammen.
Les mer om:

«Fingrene av bærene»

Jordbærkunder prøvesmaker og fyller opp kurvene sine. Nå har en butikk i Drammen satt opp skilt for å unngå dette.
Les mer om:

Tok tre NM-medaljer

(DRAMMEN / FAUSKE) Håvard Strand Brustad (19) svømte inn til ett gull og to bronse i det som kanskje var hans siste NM.

Fire medaljer til Kongstensvømmerne: – Supergøy

Kongstensvømmerne imponerte i Drammen og tok totalt fire medaljer under NM i langbane.
Les mer om:

Ungdomshus i Tønsberg: Se til Drammen!

Se hva de har fått til i Drammen på huset de kaller Fellesverksted. Der har de kommet i gang med masse ulike aktiviteter

Dani Alves den første som har vunnet 40 trofeer

Brasils triumf i Copa America på søndag kveld forsvinner i mylderet av trofeer i kabinettet til Dani Alves. Den 36 år gamle spansk/brasilianske høyrevingen har utrolige 40 troféer vunnet i sin glitrende karriere etter søndag kvelds 3-1-seier over Peru. Les: John Obi Mikel takker for seg – men ikke helt Parabéns Peru, vice-campeão #CopaAmerica 2019!

Zlatan Ibrahimovic har ydmykt plukket ut tidenes beste lag

Det er ingen overraskelse når den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic ydmykt har plukket ut tidenes beste lag. – Vi vet han er over gjennomsnittet glad i seg selv og det er en av tingene vi elsker han for. Zlatan er selv som 37 år gammel den beste spilleren i verden (ref Zlatan). Nå har han på Instagram satt opp drømmelaget, hvor han har plukket ut den beste på hver posisjon. Zlatan FC – The Hungry lions! Les: John Arne Riise fikk ikke drømmejobben, vraker Drammen   Se dette innlegget på Instagram   My favourite team of all time.

Agent Raiola bringer det siste om Matthijs de Ligt: Enige om noe

Det meste er skrevet om 19-åringen de siste månedene. Vi begynner å bli like lei som dere, og kutter derfor dette ned til uttalelsen til de Ligts agent. -De ligt har kommet til enighet med Juventus. Nå venter vi på at forhandlingene blir ferdig mellom de to klubbene, sier Mino Raiola ifølge De Telegraaf. Les: John Arne Riise fikk ikke drømmejobben, vraker Drammen Video: Ajax defender Matthijs de Ligt welcomes his former teammate and friend Frenkie de Jong in a special way with Barcelona's official anthem.

Om noen år kan Norge risikere å måtte møte Jürgen Klopp

Ikke for å skremme Liverpool-supporterne, men de må begynne å forberede seg på et liv etter in Klopp we trust. Da vi for en måneds tid siden skrev at Liverpool-manageren, ifølge ESPN, har gitt beskjed om at han trenger et hvileår når kontrakten løper ut sommeren 2022, ble det fyrt av hissige kommentarer. Les: ESPN: Klopp venter med å forlenge med Liverpool Fake news! Men hva hvis Klopp oppnår det han kan med Liverpool (er allerede godt på vei etter Champions League-triumfen), hva da? Jürgen Klopp after the final. Pure emotion.

John Arne Riise fikk ikke drømmejobben, vraker Drammen

John Arne Riise hadde planen klar, kids med ny kone, ny jobb som hovedtrener for Strømsgodset og bygge nytt hus i Drammen. – Alt gikk på skinner foruten jobben.

I gang med sitt siste NM

(FAUSKE/DRAMMEN) Håvard Strand Brustad (19) vil gjerne avslutte med medaljer og norsk rekord før han gir seg med svømmingen og flytter utenlands.

Arne orker ikke mer etter 29 år i politiet og må ha pause: – Jeg har sett folk som gråter på jobb

DRAMMEN: Innsatsleder Arne Guddal elsker jobben, men mener politireformen har gått for langt. Fra og med i september tar han et års pause fra yrket han har hatt i nesten 30 år.

Godset i krise, Stabæk-keeper hylles: - Kanskje den beste i Eliteserien

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset-Stabæk 0–2) Stabæk hadde finessen, marginene og den beste keeperen. Nå fortviler Strømsgodset-sjefen over en spillergruppe preget av frykt.

Mathilde Hammer (17) tok NM-bronse

Mathilde Hammer fikk en perfekt start på NM langbane i Drammen. På åpningsdagen svømte hun inn til bronsemedalje på 100 meter bryst i juniorklassen.
Les mer om:

Kongstensvømmerne offensive før NM

Torsdag starter NM langbane i Drammen. Der skal 16 lokale utøvere fra Kongstensvømmerne kjempe for personlig rekorder og edelt metall.
Les mer om:

John Arne Riise vraker Drammen – kjøpte luksusvilla på Nøtterøy: – Dette gikk fort

Manageren til eks-fotballproff John Arne Riise bekrefter at boligplanene til Riise-paret er snudd på hodet. En gåtur hos mamma Berit Riise endret alt.

John Arne Riise vraker Drammen - kjøpte luksusvilla i Tønsberg: – Dette gikk fort

Manageren til eks-fotballproff John Arne Riise bekrefter at boligplanene til Riise-paret er snudd på hodet. En gåtur hos mamma Berit Riise endret alt.

Vraket Drammen - kjøpte luksusvilla i Tønsberg

Tre uker før terminen byttet kjendisparet ut boligdrømmen i Drammen med skjærgårdsluksus på Nøtterøy.

Sønn knivstakk far i Drammen

En 19 år gammel mann er pågrepet etter at han sloss og stakk faren i 40-årene i ryggen med en kniv i Drammen tirsdag kveld.
Les mer om: