Nyheter om Drammen


Anbefaler ikke videre etterforskning av Therese-saken

Kripos’ cold case-enhet anbefaler ikke videre etterforskning av Therese-saken, om Therese Johannessen som forsvant fra Fjell i Drammen 3. juli 1988.
Les mer om:

Brann i høyblokk i Drammen

Det brant i en leilighet i 10. etasje på Fjell i Drammen mandag formiddag. Brannvesenet har kontroll på brannen.

Urædd-sjefen raste etter tre røde kort og ellevilt opprykksdrama: – Det er en skam

DRAMMEN: (Åssiden – Urædd 2-0, 2–0 sammenlagt) Urædd-trener Stig Haddal var rasende på dommertrioen etter at opprykket til 3. divisjon glapp.
Les mer om:

Drap på rusinstitusjon opp for retten i Drammen

En mann i 30-årene møter mandag i Drammen tingrett, tiltalt for å ha drept en mann på en boinstitusjon for rusavhengige.
Les mer om:

Spiss Sebastian Pedersen reiser ikke tilbake til Strømsgodset

Florø lånte Strømsgodset spiss Sebastian Pedersen i høst og fikk et løft mot slutten av sesongen. Pedersen var ifølge lokalavisen med på å løfte laget med sin energiske spillestil og to mål.

Her åpnet en helt ny restaurant i dag: – Folk reiser til Drammen for å få denne typen mat

Forrige driver gikk konkurs, men det stopper ikke syrerne Mohammed og Isa fra å prøve lykken med restauranten Alshami i Rådhusgaten.
Les mer om:

Advarer mot «EU-kontroll av helsa»

DRAMMEN (NRK): Stadig flere friske mennesker går til legen for å sjekke om de er syke. Det har ingen hensikt viser ny studie, og det å sjekke seg for mye kan gjøre mer skade enn man tror.
Les mer om:

Nå vil det gå flere tog

SKIEN: Nye tog settes opp mellom Skien og Tønsberg, pluss Skien og Drammen. Det blir også økt kapasitet på toget fra Skien til Oslo.
Les mer om:

Målt til 170 km/t i 70-sonen

En 18 år gammel mann har fått beslaglagt førerkortet etter at han ble målt i 170 km/t i 70-sonen i Drammen natt til søndag. Den unge mannen må nå trolig innstille seg på fengsel.

Horneland mener det er en «fotballskandale» om Europa-spill ryker

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset – Rosenborg 3-3) Pål André Helland (29) mener «skandale» er et dekkende begrep hvis Rosenborg ikke spiller i Europa neste år. Trener Eirik Horneland (44) er også brutalt ærlig i sin vurdering.

RBK-Godset: Målfest og uavgjort

Det ble en høydramatisk affære da Strømsgodset møtte Rosenborg i Drammen fredag kveld. Even Hovland sørget for ledelse for gjestene. Deretter scoret hjemmelaget to før timen var spilt. Det første etter en svært omdiskutert straffesituasjon, men dommeren mente Kristoffer Tokstad ble taklet i bakken av keeper André Hansen. Straffen ble i hvert fall ekspedert i mål av Mikkel Maigaard.

Helland svarer Keita: – Han er sjarmerende som alltid, han

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset-Rosenborg 3–3) Mens Pål André Helland (29) regner med at Muhamed Keita (29) har punget ut 10.000 kroner til Barnekreftforeningen etter et tapt veddemål, varsler Keita at han vil ha revansj og omkamp.
Les mer om:

Mange meldinger om egg-kasting og forsøpling på halloween: – Jeg blir forbanna!

Politiet har fått inn mange meldinger om rampestreker på halloween. Kiran Anwar fra Drammen er en av mange som opplevde å få egg kastet på huset.

Thomas (14): - Jeg hadde aldri trodd at vi ville få en slik nominasjon. Dette er veldig stort

Thomas Braaten (14) fra Tvedestrand og Silje Moen Knutsen (14) fra Drammen er nominert i klassen Morgendagens utøver på årets Motorsportgalla.

Nye lyktestolper kom i feil farge – nå må de demonteres og omlakkeres

DRAMMEN (NRK): I Drammen fjernes flere nye lyktestolper. Årsaken er at de har feil gråfarge.
Les mer om:

Nav stoppet utbetalingene til Tove fra Rana fordi en mann i Drammen har hennes personnummer: – Det skal jo ikke gå an!

Tove Winje-Mathisen vet ikke sin arme råd. En mann i Drammen har hennes personnummer, med det resultat at hun blir skattet for hans inntekt, som er så høy at Nav stopper sine utbetalinger til 55-åringen i Rana.
Les mer om:

Norsk bowlingseier i EM for nasjonale mestere

Bowlingspilleren Glenn Morten Pedersen vant i helgen «European Champions Cup 2019» i Tyrkia. Denne årlige turneringen for nasjonale mestere er høyt anerkjent, og er tidligere vunnet av en rekke meritterte europeiske utøvere. Glenn Morten Pedersen fra Drammen Tigers Bowlingklubb vant tidligere i år Kongepokalen i Bowling-NM, og var følgelig kvalifisert for årets «European Champions Cup» som ble arrangert i Ankara i regi av det europiske bowlingforbundet, ETBF.

Rett fra fest til åtte timers busstur – slik varmer Godsets 12. mann opp til skjebnekampen

Ekte kjærlighet forplikter, og for den harde kjernen i Godsetunionen betyr det at man frivillig tar en åtte timers busstur til Haugesund etter et par timers søvn. Godset fra Drammen er i hardt vær, og nå handler alt om å overleve.
Les mer om:

Drapssiktet mann (38) er tidligere dømt for vold i parkeringshus

Mannen som er siktet for knivdrap på sin egen onkel i Drammen er tidligere dømt for å slå ut en tann på en tilfeldig person i parkeringshuset på Gulskogen senter.
Les mer om:

Nevø (38) siktet for knivdrap

Mannen som er siktet for å ha knivdrept en mann i 50-årene i Drammen, er avdødes nevø.
Les mer om:

Drapssiktet mann varetektsfengsles i Drammen

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha knivdrept en annen mann i en garasje i Drammen, samtykker til fire ukers varetektsfengsling. 
Les mer om:

Knivdrap Drammen: Nevø (38) siktet og erkjenner faktiske forhold

Politijurist Ann Iren Svanes Mathiassen i Sør-Øst politidistrikt bekrefter overfor VG at det er avdødes nevø (38) som er siktet for drapet på sin onkel. Han erkjenner de faktiske forhold, men ikke straffskyld.

Håper å få Drammen-helten med videre: – Vi er enige om at det ikke er noen hensikt å diskutere dette noe videre, før framtiden hans i Tyskland er klar

Marko Maric hylles for keeperspillet i Drammen. Nå håper klubben å forlenge avtalen med sisteskansen. Men de må vente en stund på en avklaring.
Les mer om:

Mann knivdrept i garasjeanlegg i Drammen

En mann ble tirsdag kveld knivdrept i et garasjeanlegg i Drammen. Gjerningspersonen, som selv meldte fra til politiet, har en familierelasjon til den avdøde mannen.
Les mer om:

Døde etter knivstikking

En mann i 50-årene er død etter knivstikking i Drammen tirsdag kveld.
Les mer om: