Nyheter om Dragon


Vant én million kroner, nå kommer han til Fredrikstad

Forrige uke vant Dag Johan Haugerud den prestisjefylte svenske filmprisen Dragon Awards for sin siste spillefilm «Barn». Prisen er på en million svenske kroner. Nå kommer Haugerud til Fredrikstad og snakker om nok en filmperle: «Lyset fra sjokoladefabrikken».

Prisdryss til norske filmer på internasjonal filmfestival

«Barn» mottok den prestisjefylte millionprisen Dragon Award for beste nordiske spillefilm, opplyser Norsk filminstitutt i en pressemelding. «Barn» konkurrerte med sju andre nordiske filmer og vant premien på én million svenske kroner. LES OGSÅ: Gode nyheter fra Seinfeld. Blant skuespillerne i filmen er Thorbjørn Harr og Henriette Steenstrup. Sistnevnte vant også festivalens skuespillerpris for sin rolle i filmen. – Noen av de aller viktigste filmopplevelsene jeg har hatt, har jeg hatt på Göteborg Filmfestival.

Golden Globe 2020: Her er vinnerne

Tre timer lange Golden Globe sneglet seg gjennom søndagsnatten i regi av Hollywood Foreign Press. Som en slags oppvarming til neste måneds litt mer gjevere Oscar-utdeling. Ricky Gervais var igjen vert. Mange mener Rickys vitser er stadig mindre morsomme, til fordel for «sjokkerende» kommentarer.

Golden Globe 2020: Se hvem som fikk flest nominasjoner

Hollywood Foreign Press Association har avslørt sine Golden Globe-nominasjoner, som bør bli en pekepinn på hva Oscar-gjengen liker best på filmfronten. Med både filmer og serier er Netflix den største potensielle vinneren, med hele 34 nominasjoner.

Det finnes en alternativ Game of Thrones-slutt

Den forhatte finalen kunne vært unngått. Det er ingen ringere enn Oslos egne Kristofer Hivju som avslører at det faktisk ble spilt inn en alternativ avslutningsepisode. –  Vi spilte inn en alternativ slutt… Det var mest for gøy. Jeg vet ikke om jeg har lov til å fortelle dere om det, forteller Kristofer i en panelsamtale. Det var under Game Of Thrones: A Celebration i London at skuespilleren røpte disse detaljene. Men selv ikke press fra salen fikk Hivju til å røpe flere detaljer om den potensielle episoden. – Jeg vil ikke forteller dere det.

HBO tar en 180: Games of Thrones fortsetter med forløperen House of the Dragon

Tirsdag kveld kom det rapporter om at den mye omtalte, kommende spinoff-serien til Game of Thrones med Naomi Watts brått er lagt på is. Les saken her: HBO dropper den nye Game of Thrones-serien? Nå er det klart at dette stemmer. Men HBO lager en annen serie fra GoT-universet. Ifølge Independent har giganten gitt grønt lys til House of the Dragon, basert på George R. R.

Den nye fancy filmen til Will Smith flopper

Er den gigantiske filmstjernestatusen til Will Smith i ferd med å falme? Aladdin ble en kommersiell suksess, men nye versjoner av Disney-klassikere har trofaste tilhengere. Hollywood har vært spente på om mange vil lokkes til kino for å se Gemini Man; hans nye 138 millioner dollar dyre, originale blockbuster (som ikke er tilknyttet en franchise/IP). Til tross for å ha med en verdens mest kjente skuespillere (og største Instagram-stjerner), indikerer torsdagens visninger før fredagens premiere at interessen er laber. Ifølge Variety spilte filmen inn 1,6 millioner dollar på torsdag, noe som gjør

Kit Harington ble «litt forbanna» da han leste manuset til Game of Thrones sesong 8

Saken inneholder spoilere. I dag er tre måneder siden Game of Thrones ble avsluttet for godt. Å si at det var delte meninger om sesong 8 er en underdrivelse. Mange fans ble skuffet. Øverst på klagelisten var kanskje ikke drapet på The Night King, som unge Arya Stark fikk gleden av å utføre. (Mens Bran Stark, som i sesong 4 viste oss Night King for første gang, ble kongen. Prikk prikk prikk.) Mange hadde dog trolig håpet på å få se Jon Snow ta rotta på White Walkers-lederen. Inkludert Kit Harington selv. Han har gledet seg ekstra mye.

Le av Game of Thrones’ nye memes (og gråt litt over anmeldelsene)

Denne saken inneholder selvsagt spoilers. Noen veiver fortsatt Game of Thrones-flagget, men det er liten tvil om at seriens siste sesong har fått overraskende lunken mottakelse. Episode 5, The Bells – seriens nest siste – er intet unntak.

Nå har HBO photoshoppet bort Starbucks-koppen fra Game of Thrones :)

Som du vet; søndag natt gikk Game of Thrones på en flau smell. Ingen foran eller bak kameraene la merke til at Daenerys Targaryen, karakteren til Emilia Clarke, hadde en Starbucks-kopp foran seg i en av scenene. Men etter mye latterliggjøring har HBO elegant fikset feilen. Episoden «The Last of the Starks», regissert av Emmy-vinner David Nutter, er nå uten Starbucks Eller om du vil; Starkbucks. Før (HBO) Etter (HBO) Før (HBO) Etter (HBO) HBO kommentere blemmen mandag kveld. Men de er artige. Den virkelige feilen er nemlig at Daenerys fikk latte.

Vellykket SpaceX-oppskytning

En Falcon-rakett med den nye SpaceX-kapselen Crew Dragon om bord er nå på vei mot Den internasjonale romstasjonen (ISS).
Les mer om:

Norske Idex i asiatisk samarbeid

Spesialisten på løsninger for fingeravtrykk og samarbeidspartner Chutian Dragon som produserer smartkort inngår samarbeid med Pax, som leverer betalingssystemer internasjonalt.
Les mer om:

Folk var kjappe til å lage nye memes fra Game of Thrones

Spoleringsalarm! Memes røper deler av handlingen. Starten på slutten. 730 har allerede servert 16 tanker vi sitter igjen med etter premieren til Game of Thrones’ sesong 8; det ikoniske showets avslutning. Fansen virker tilfreds, selv om noen syns handlingen og alle navnene blir forvirrende. (Er ikke det slik GoT skal være?) Andre tok til Facebook og særlig Twitter og sutret om at episoden varte bare («bare») 54 minutter. De neste fem episodene (ja, sesongen har bare seks episoder) er dog lenger. Suksess for HBO-flaggskipets comeback ble det lell. Premieren på episoden «Winterfell».

SpaceX-romkapselen Crew Dragon tilbake på jorda

Den ubemannede amerikanske romkapselen Crew Dragon fra SpaceX har plasket ned i Atlanterhavet og dermed fullført et vellykket seks dagers oppdrag i rommet.
Les mer om:

romkapsel tilbake på jorda

Den ubemannede amerikanske romkapselen Crew Dragon fra SpaceX har plasket ned i Atlanterhavet og dermed fullført et vellykket seks dagers oppdrag i rommet.
Les mer om:

Crew Dragon framme ved romstasjonen

Den ubemannede romkapselen Crew Dragon er framme ved Den internasjonale romstasjonen (ISS).
Les mer om:

SpaceX-fartøy på vei mot romstasjonen

Alt gikk etter planen da romkapselen Crew Dragon og testdukken «Ripley» ble skutt opp fra Florida i USA.
Les mer om:

SpaceX har skutt opp romkapsel

Selskapet SpaceX har skutt opp romkapselen Crew Dragon fra Florida i USA.
Les mer om:

SpaceX-fartøy på vei mot romstasjonen

Alt gikk etter planen da romkapselen Crew Dragon og testdukken «Ripley» ble skutt opp fra Florida i USA.
Les mer om:

SpaceX skjøt opp romkapsel

Romkapselen Crew Dragon ble vellykket skutt opp i morgentimene lørdag.
Les mer om:

SpaceX tester nytt fartøy – oppskytingen betegnes som vellykket

Selskapet SpaceX har tidlig imorges skutt opp romkapselen Crew Dragon fra Kennedy Space Center i Florida. Oppskytingen ble betegnet som vellykket.
Les mer om:

Hos Mr Bet er det allerede sommerferie

Det formelig bobler over av farger og moro hos online casinoet Mr Bet, det er tusenvis av spill å velge imellom, jo mørkere det er ute jo bedre er det å være inne og spille et av de over 1000 spillene du kan velge mellom. Det er lett å få favoritter man spiller igjen og igjen, men et godt råd er å innimellom prøve et spill du ikke har prøvd før.

Her er den tredje versjonen av Lisbeth Salander - se hardkokt klipp

Oppfølgeren til The Girl with the Dragon Tattoo har nye skuespillere.
Les mer om:

Vellykket oppskyting - norsk teknologi på vei til romstasjon

Romfartøyet Dragon med unik norsk værinstrument ombord er på vei til den internasjonale romstasjonen etter vellykket oppskyting ikveld.
Les mer om:

Synnøve Macody Lund i amerikansk Lisbeth Salander-film

Har rolle i oppfølger til remake av «The Girl With The Dragon Tattoo».
Les mer om: