Nyheter om Drøbak


Kjøkkenkjøpet til en kvart million ble et mareritt for Ann-Christin og Alexander: - Hadde glemt å skru inn 50 skruer

Samboerparet i Drøbak kjøpte kjøkkenet hos Kvik i Ski. Det angrer de sterkt på i dag. Kjøkkenet ble påbegynt for over 15 uker siden. Nå først nærmer de seg slutten.
Les mer om:

Mestermøte i Åsgårdstrand

29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre og landslaget i seiling møtes i Åsgårdstrand 11. og 12. oktober for å kjempe om kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester». Seilsporten har mange ulike båtklasser som det kåres norgesmestre i, men nå på tampen av seilsesongen skal det avgjøres hvem som er aller best av dem alle. I Mesternes Mester møtes alle mestrene på like vilkår og seiler i samme båttype, kjølbåten J/70, som benyttes i seilsportsligaen.

Bringsværd: – Thore Hansen er en drage

– Av alle de kunstnere jeg kjenner, er Thore – av mange forskjellige grunner – den kunstneren jeg beundrer mest. Det liker han sikkert ikke å høre, men sånn er det, sa Tor Åge Bringsværd da forfatteren i helgen åpnet Thore Hansens utstilling i Avistegnernes hus i Drøbak.
Les mer om:

Etterlengtet seier for Amanda og FFK

(Drøbak Frogn2 – FFK 2-3) Amanda Fingarsen ble tomålsscorer, da FFKs damer tok en etterlengtet seier i 3. divisjon.
Les mer om:

Delfiner leker i Oslo: – Dette er en aldri så liten sensasjon!

Rett utenfor Huk på Bygdøy leker nå en delfinart som bare er sett innenfor Drøbak to ganger tidligere.
Les mer om:

Bilen ble kondemnert, men bombrikken levde et nytt liv i en annen bil: – Fy f... så frekke folk kan være

Kathrine Falck fra Drøbak fikk konstatert av verkstedet at bilen hennes måtte kondemneres. Nå sliter hun med inkasso på ubetalte bompasseringer.
Les mer om:

Kathrines bombrikke begynte å leve et nytt liv: – Fy f... så frekke folk kan være!

Kathrine Falck fra Drøbak fikk konstatert av verkstedet at bilen hennes måtte kondemneres. Nå sliter hun med inkasso på ubetalte bompasseringer.
Les mer om:

Bilen ble kondemnert, men bombrikken levde et nytt liv i en annen bil: – Fy f … så frekke folk kan være

Kathrine Falck fra Drøbak fikk konstatert av verkstedet at bilen hennes måtte kondemneres. Nå sliter hun med inkasso på ubetalte bompasseringer.
Les mer om:

Se FK Tønsberg – Drøbak Frogn direkte

FK Tønsberg tar i mot Drøbak Frogn til 3. divisjonskamp lørdag. Se kampen direkte på tb.no fra klokken 16.00.
Les mer om:

Slik ruster Ruter seg til flere bomstasjoner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Det forteller markedsdirektør Ellen Rogde i Ruter.1. juni settes det nye bompengesystemet i Oslo i drift. Fra omlag halvparten i dag, anslås det at 3/4 av alle bilreiser i Oslo må passere en bomstasjon fra og med neste måned. Les mer om det nye bomsystemet, og hva det vil koste deg å kjøre bil i Oslo, her.Styrker busstilbudet Rogde forteller at Ruter de siste årene har rigget kollektivtilbudet for passasjervekst.

En kunstforening som ikke tar pause

Lørdag 25. mai åpner sommerutstilling nummer 63 i regi av Råde Kunstforening. Utstillingslokalet Galleri Gamle Tomb huser for anledningen fire kunstnere: Tor-Magnus Lundeby, Råde, Yvonne Jeanette Karlsen, Fredrikstad, Torill E. Woldheim, Halden og Kaja Vedvik, Drøbak.

Her sparker Isabell Herlovsen i gang byens nye jente-satsing

(FFK - Drøbak/Frogn 2 3-3) Her setter landslsagsprofil Isabell Herlovsen i gang byens nye jentefotballsatsing med et historisk avspark torsdag.
Les mer om:

FFK (kvinner) - Drøbak/Frogn II, direkte 9/5 kl.19:30

Kvinnelagets første offisielle kamp ⚽ Bengt-Eigil Ruud (kommentator) og Kristoffer Bjerkelund (video og produsent)

Havhesten dykkeklubb blant landets ti beste på å rydde i «spøkelsesteiner»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MILJØ: - Tapte fiskeredskaper forsøpler havet og dreper fisk og skalldyr. Disse dykkerne gjør en kjempeinnsats i kampen mot spøkelsesfiske og forsøpling, sier fiskeriminister Harald T. Nesvik i en pressemelding som Nærings- og fiskeridepartementet har sendt ut mandag. I en egen app kan fritidsfiskere melde ifra om mistet fiskeutstyr, hva som er mistet og hvor det ble mistet.

Mann pågrepet etter innbrudd og mulig ransforsøk i Drøbak

En mann ble natt til mandag pågrepet i Akershus etter at han forsøkte å stjele fra en restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks.
Les mer om:

Mann truet folk med øks etter å ha forsøkt å stjele kasseapparat

Like etter midnatt natt til mandag opplyste politiet at en mann forsøkte å stjele et kasseapparat fra Peppes Pizza i Drøbak.
Les mer om:

– Å kysse, hva var det igjen?

Det ble «rulling», grillmat og neglestell da beboerne ved Ullerud Helsebygg i Drøbak fikk besøk av Follorussen tirsdag. – Det er alle tiders, sier Marit Hansen (93).
Les mer om:

Grethe (69) trimmer hjernen og kroppen for å holde sykdommen på avstand

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det startet med at fingrene ikke ville lystre på tastaturet.Det var en høstdag i 2006, mens Grethe Kant (69) var jobb på Valnesfjord skole, at hun merket at noe var annerledes. Bekymret fortalte hun fysioterapeut Margreet Passchier om fingrene, særlig på venstre hånd, som begynte å svikte.- Hun trodde det var Parkinson.

Faller i havet - kjent badepark stenger delvis

Synkehull og store steiner som raser ut i Drøbak.
Les mer om:

Badeparken i Drøbak raser ut i havet

Den tradisjonsrike Badeparken i Drøbak i Oslofjorden er i ferd med å forfalle og fremstår med en rekke alvorlige skader før badesesongen for alvor setter inn.
Les mer om:

Barnets far holdt noe hemmelig for kona helt til barnedåpen startet

– Jeg gråt nesten hele tiden. Det var liksom ikke til å tro, sier småbarnsmoren Evelin Øiestad om barnedåpen i Drøbak kirke lørdag. Verken hun eller gjestene visste hva som ventet.
Les mer om: