Nyheter om Double


Solskjærs hastverk kan bare bety én ting

United-supporterne pustet lettet ut da Solskjær og gjengen forlot Real Sociedad på perongen i andre omgang og fosset inn til 4-0 seier i Europaligaens 16. delsfinalekamp. For det første, tåpelige poengdelinger fra Premier League var historie. For det andre, United begynner allerede å få valuta for 200-millioner kroners investeringen. Amad Diallo fikk ikke mange minuttene på banen, men likevel. Opplevelsen av å være i gang for real var viktig, selv om det ikke er altfor mange ukene siden 18-åringen landet i Manchester.

Nok en seier for Ruud

Casper Ruud og makkeren Miomir Kecmanovic tok seg til andre runde i double i Australian Open med å slå Robin Haase og Oliver Marach 2–1 i sett. Det skjedde bare noen få timer etter at nordmannen tok seg videre til tredje runde i singelturneringen. Da slo han Tommy Paul 3–1 i sett. Dermed blir det noen hektiske dager for Casper Ruud i Australia. I tredje runde i singel venter Radu Albot fra Moldova, mens Ruud og hans serbiske makker skal ut mot Marcelo Arevalo fra El Salvador og Matwe Middelkoop fra Nederland andre runde av dobbeltturneringen.

Hva er det egentlig Solskjær og United har holdt på med?

Han var en av de up and coming under José Mourinho og hadde så mye energioverskudd at han like godt etablerte sitt eget klesmerke. Så kom Solskjær, og Lingard møtte den første første skikkelige motstanden i karrieren. Hvem er egentlig «skyld» i 28-åringens bråstopp? Svaret er selvfølgelig sammensatt, men når debuten hos West Ham dager etter overgangen resulterer i scoring, da begynner vi å lure litt. Helt nye omgivelser, helt nye medspillere og scoring. Rettelse: to scoringer!

Sport Bild: RB Leipzig satser på dansk dynamitt

Vi har ventet på det siden Kasper Dolberg valgte overgang til Nice i 2019.

Cupmestere!

Vålerenga Kvinner har sikret The Double for 2020.
Les mer om:

Han kan rykke ned, hun kan ta The Double: – Snakker minst mulig om fotball

Rikke Nygard (20) kan toppe året med The Double med Vålerenga på søndag, mens Halldor Stenevik (20) kjemper i nedrykksstriden med Strømsgodset.
Les mer om:

Ruud-avansement i double

Casper Ruud og hans makker Taylor Fritz gjekk vidare til andre runde i double i tennisturneringa i Paris. Dei tapte det første settet 6-7, men banka sørafrikanske Raven Klaasen og japanske Ben McLachlan 6-1 i det andre og 10-5 i det tredje settet. Ruud og Fritz møter Wesley Koolhof og Nikola Mektic i åttedelsfinalen onsdag.
Les mer om:

Sesongen over for Ruud

Casper Ruud har spilt sin siste singelkamp for sesongen. Nordmannen skal i aksjon i double i Paris Masters. Tirsdag møter han og amerikanske Taylor Fritz duoen Raven Klaasen og Ben McLachlan. Deretter dropper 21-åringen turneringen i Sofia neste uke og vender hjem til Norge. Det bekrefter far og trener Christian Ruud til NTB.
Les mer om:

Melania Trump – eller bruker Donald en fake Melania Trump?

Melania Trump er trending på Twitter. Eller rettere sagt #FakeMelania, som nå har tusenvis av innlegg på plattformen. Folk er overbevist om at Donald Trump stilte med en stand-in for kona denne uken – og at han har gjort det før. Mange trodde først at Donald hadde med den ekte Melania. Ettersom hun tilsynelatende ikke ønsket å leie lanke med DT etter torsdagens debatt. Se video med Melania Trump og ektemannen hvor de går bort fra scenen i Nashville: It wasn’t Melania. She reported two days ago she was too sick to attend any of his super spreader events.

Trodde vi aldri skulle oppleve: Mourinho prater opp Prosjekt Solskjær

Forrige gang det skjedde var under José Mourinho i 2017. Etter en sur exit fra Old Trafford og tre år senere, tror José Mourinho at retningen til Solskjær leder til mål. Hvor målet selvfølgelig er titler, titler, titler. Før søndagens kamp mellom Tottenham og Manchester United møtte engelsk presse en Jose Mourinho som ikke viste antydning til å bruke energi på å slenge sure kommentarer i retning Ed Woodward og gjengen.

Ruud og Eikeri ute av French Open

Både Casper Ruud og Ulrikke Eikeri måtte si takk for seg i French Open, men bare i double. Fredag spiller Ruud på hovedarenaen i single. Ruud og makker Miomir Kecmanovic tapte mot John Peers og Michael Venus. Eikeri og Aliona Bolsova tapte mot Hayley Carter og Luisa Stefani.
Les mer om:

Hadde åtte matchballer, men tapte NM-finalen

Kristiansanderen Emma Wåland og makker Natalie Syvertsen hadde alle muligheter til å vinne NM-gull i double, men måtte ta til takke med sølvet.
Les mer om:

Hadde sju matchballer, men tapte NM-finalen

Kristiansanderen Emma Wåland og makker Natalie Syvertsen hadde alle muligheter til å vinne NM-gull i double, men måtte ta til takke med sølvet.
Les mer om:

Bekreftet: RBK hentet islandsk landslagsspiller

Hólmar Örn Eyjólfsson er tilbake på Lerkendal. Han skrevet kontrakt ut sommeren 2023. Det opplyser klubben selv på sin hjemmeside. Islendingen kommer gratis til Rosenborg, etter han ble fristilt fra kontrakten med den bulgarske klubben Levski Sofia. De som har fulgt klubben lenge, vet at han var en fastbrikke på laget da Rosenborg tok The Double to år på rad i 2015 og 2016 og spilte Europa League-fotball i sin forrige periode på Lerkendal. Høsten 2016 ble islendingen solgt til israelske Maccabi Haifa, før han dro videre til bulgarske Levski Sofia i 2018.

When in trouble, double!

Les mer om:

Rådvill US Open-vinner: – Er det lov å klemme henne?

Laura Siegemund og Vera Zvonareva så hjelpeløst på hverandre etter å ha vunnet double i US Open. Tyskeren spurte dommeren om råd: – Er det lov å klemme henne?
Les mer om:

Rådvill US Open-vinner: – Er det lov å klemme henne?

Laura Siegemund og Vera Zvonareva så hjelpeløst på hverandre etter å ha vunnet double i US Open. Tyskeren spurte dommeren om råd: – Er det lov å klemme henne?
Les mer om:

Eveline Karlsen: 6 ting du må vite om ansiktsrens!

Eveline Karlsen deler enda flere gode hudpleietips med 730s lesere. Les første del her! Som en av landets aller største skjønnhetsprofiler vet Eveline godt hvor viktig rens og pleie av ansiktet er. Gode rutiner er essensielt for å oppnå en frisk og vakker hud, enten den skal sminkes eller ikke. Dagens agenda: Ansiktsrens. Vi stilte Eveline Karlsen seks kjappe spørsmål om temaet. Bli litt klokere på 1-2-3! Eveline, hva er egentlig de viktigste grunnene til å rense huden? – Det er viktig å rense huden både morgen og kveld, fordi vann ikke løser opp oljer og smuss.
Les mer om:

John Lennons morder fikk nei til prøveløslatelse for 11. gang

John Lennons morder må fortsatt sone. Mannen som drepte John Lennon, Mark David Chapman, har nå fått avslag på sin søknad om prøveløslatelse – for 11. gang, ifølge New York Daily News. Søknaden, som inkluderer høring med eksperter, kan sendes inn annenthvert år. Forrige gang fikk han avslag blant annet fordi han fortsatt blir ansett som en trussel for samfunnet. Mark David Chapman skjøt og drepte John Lennon utenfor hans leilighet på Manhattan 8.

YouTube-stjernen Eveline Karlsen deler sine beste hudpleietips ✨

Eveline Karlsen deler sine beste hudpleietips! Eveline Karlsen (28) er en av Norges største skjønnhetsprofiler med 75 000 abonnenter på YouTube og over 70 000 følgere på Instagram. I dag deler hun også litt kunnskap med 730s lesere. Se de beste rådene nedenfor! For et drøyt år siden tok Eveline Karlsen spranget bort fra fast jobb som reisende opplæringsansvarlig hos en stor parfymerikjede.  – Jeg jobbet der i over fem år.

Doubletap for Eikeri i Praha

Ulrikke Eikeri og den franske makkeren Elixane Lechemia er ute av WTA-turneringen i tennis i Praha etter tao for et rumensk par i double i 1. runde.
Les mer om:

Doubletap for Eikeri i Praha

Ulrikke Eikeri og den franske makkeren Elixane Lechemia er ute av WTA-turneringen i tennis i Praha etter tao for et rumensk par i double i 1. runde.
Les mer om:

WAP: Folk er sure fordi Kylie Jenner gjester den drøye videoen til Cardi B og Megan Thee Stallion

Cardi B og Megan Thee Stallion er ikke subtile på sin ferske singel «WAP». Initialene står for «Wet Ass Pussy», og på låten sampler de Frank Skis «There’s Some Whores In This House» fra 1992. Kraftig kost på en fredag morgen. Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, you fuckin’ with some wet-ass pussy Bring a bucket and a mop for this wet-ass pussy Give me everything you got for this wet-ass pussy …Og sånn fortsetter det gjennom hele den Ayo n Keyz-produserte låten ♡ Musikkvideoen matcher selvfølgelig sangen, selv om den er noe mindre drøy.

Snoop Dogg og Dr. Dre sammen i studioet med Kanye West

Snoop D O double G med Dr. D-R-E (og Ye). Noen klarer å holde på vennskap hele livet. Snart 30 år etter at Snoop Doggy Dogg debuterte med «Deep Cover» alias «187», produsert av Dr. Dre, jobber de to California-kongene fortsatt sammen. I helgen postet Snoop bilde av han og Dre sammen i et studio i Beverly Hills med «Bac2gether again» som caption. Det ble sporenstreks full baluba i kommentarfeltet. – Ooo, please gi oss ett album til! La den gode doktoren gjøre hver låt! Alt vi trenger er 10 låter, skriver Lil Mosey. Warren G vil også være med? Dr.

Cardi B brukte 60 timer på sin nye tatovering

Cardi B har vært tålmodig med sin nye tattis. Men resultatet har blitt fargesprakende – og mye – akkurat slik Cardi liker det. Den gigantiske tatoveringen går fra ryggen og nedover låret, med blomster, en sommerfugl og en kolibri. – Såååå, her er den, skriver Bronx-jenta fornøyd. – Det tok meg flere måneder, men nå er den endelig ferdig. Se snutten Cardi B postet: Grammy-vinneren takker den California-baserte tatovøren Jamie Schene – som selv takker rapstjernen. Han har reist rundt med Cardi for å få den ferdig. – Takk, Cardi B!