Nyheter om Double


Doubletap for Eikeri i Praha

Ulrikke Eikeri og den franske makkeren Elixane Lechemia er ute av WTA-turneringen i tennis i Praha etter tao for et rumensk par i double i 1. runde.
Les mer om:

Doubletap for Eikeri i Praha

Ulrikke Eikeri og den franske makkeren Elixane Lechemia er ute av WTA-turneringen i tennis i Praha etter tao for et rumensk par i double i 1. runde.
Les mer om:

WAP: Folk er sure fordi Kylie Jenner gjester den drøye videoen til Cardi B og Megan Thee Stallion

Cardi B og Megan Thee Stallion er ikke subtile på sin ferske singel «WAP». Initialene står for «Wet Ass Pussy», og på låten sampler de Frank Skis «There’s Some Whores In This House» fra 1992. Kraftig kost på en fredag morgen. Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, you fuckin’ with some wet-ass pussy Bring a bucket and a mop for this wet-ass pussy Give me everything you got for this wet-ass pussy …Og sånn fortsetter det gjennom hele den Ayo n Keyz-produserte låten ♡ Musikkvideoen matcher selvfølgelig sangen, selv om den er noe mindre drøy.

Snoop Dogg og Dr. Dre sammen i studioet med Kanye West

Snoop D O double G med Dr. D-R-E (og Ye). Noen klarer å holde på vennskap hele livet. Snart 30 år etter at Snoop Doggy Dogg debuterte med «Deep Cover» alias «187», produsert av Dr. Dre, jobber de to California-kongene fortsatt sammen. I helgen postet Snoop bilde av han og Dre sammen i et studio i Beverly Hills med «Bac2gether again» som caption. Det ble sporenstreks full baluba i kommentarfeltet. – Ooo, please gi oss ett album til! La den gode doktoren gjøre hver låt! Alt vi trenger er 10 låter, skriver Lil Mosey. Warren G vil også være med? Dr.

Cardi B brukte 60 timer på sin nye tatovering

Cardi B har vært tålmodig med sin nye tattis. Men resultatet har blitt fargesprakende – og mye – akkurat slik Cardi liker det. Den gigantiske tatoveringen går fra ryggen og nedover låret, med blomster, en sommerfugl og en kolibri. – Såååå, her er den, skriver Bronx-jenta fornøyd. – Det tok meg flere måneder, men nå er den endelig ferdig. Se snutten Cardi B postet: Grammy-vinneren takker den California-baserte tatovøren Jamie Schene – som selv takker rapstjernen. Han har reist rundt med Cardi for å få den ferdig. – Takk, Cardi B!

Snoop Dogg vil battle JAY-Z på Instagram Live

Live konserter på nettet begynner mange å bli forsynt med. Men Instagram Live-battles, hvor artister «battler» hverandre via sine største låter, holder koken. Det er i alle fall gøy å snakke om hvem som bør møtes DMX sier at han bør kjøre Verzuz-battle mot JAY-Z. 50 Cent sier at forslaget om at han battler Ja Rule ikke utgjør mening, og at 50 heller bør kjøre mot Snoop Dogg. Men California-veteranen på sin side føler at det bør bli han mot New York-kongen: Snoop Dogg vs. JAY-Z. – Biggie gikk bort, og så eide Nas det i en stund og så tok JAY-Z over i flere år.

KBK-duo med finaleseire i Danmark

Jonas Østhassel og Marie Mørk fra Kristiansand Badmintonklubb vant i helga mixed double sammen, samt hver sin single-finale.

730 x Kråkesølv: Dette må du aldri gjøre i Bodø

Kråkesølv har levert nydelig norsk musikk i over et tiår, og nå er endelig deres sjette album ute i verden. Kristoffer Magnus Nohr Unstad, Fredrik William Olsen, Petter Waldemar Nohr Unstad og Jørgen Smådal Larsen har tatt saken i egne hender, de har nemlg både skrevet, produsert og gitt ut musikken selv. Godt jobba, gutta! I sommer turnerte Bodø-bandet for å feire 10-årsjubileet til debutalbumet Trådnøsting. Snart legger de ut på releaseturné for Force Majeure, hvor de titter innom både Bergen, Trondheim, Tromsø, Bodø og Oslo. Vi tok en prat med Kråkesølv om musikken, livet og Bodø.

KBK-spiller vant gull og sølv på hjemmebane

Kevin Elson (16) slo seg til gull i single og sølv i mixed double i ungdommens badmintonmesterskap i Kristiansand.
Les mer om:

Ruud utslått også i double

Australian Open-eventyret er over for Casper Ruud etter at han og makkeren Miomir Kecmanovi fra Serbia røk ut av doubleturneringen onsdag. 1. rundekampen mot den sterke doubleduoen Raven Klaasen og Oliver Marach endte med tap 2-6, 6-4, 3-6 i sett. Etter å ha tapt det første settet 2-6, slo Ruud og Kecmanovi tilbake i det andre. Da så mulighetene for avansement plutselig ut til å være gode. Sett nummer tre endte imidlertid i en ny nedtur. Tirsdag røk Norges beste tennisspiller ut av singleturneringen i Australia. (NTB)
Les mer om:

Dopingsjokk: Verdenseneren forklarer den positive prøven

Robert Farah er rangert som verdens beste tennisspiller i double og har vunnet 15 ATP-titler, deriblant Wimbledon og US Open. Nå er han dopingtatt. Selv bedyrer han sin uskyld.
Les mer om:

KBK-duo vant eliteturnering

Mads Marum og Vilde Espeseth slo seg til topps i mixed double i Oslo. Flere andre KBK-spillere imponerte også.
Les mer om:

For en United-kveld – og for en Solskjær-kveld!

Jose Mourinho var tilbake på Old Trafford og var klar for å vise sin tidligere arbeidsgiver at de aldri burde ha sendt ham på dør. Pressen var klare med vinklingen der reven Mourinho satte på plass jyplingen Solskjær. Så skjedde det mange har ventet på. Når det gjaldt som mest lyktes United – til og med på hjemmebane – og til og med med scoring på straffespark. Here’s how #MUFC will line up for #MUNTOT — Manchester United (@ManUtd) December 4, 2019 For en United-kveld!

Denne veabuen er unik

Meryll Abrahamsen fra Veavågen har vunnet The Double i 2019. Lørdag spilte hun det siste kvarteret da LSK Kvinner knuste Vålerenga i cupfinalen.

Her er årets 23 beste skrekkfilmer så langt – ifølge anmelderne

Skrekk & gru hører med i vintermørket. Men grøssere kommer i variert kvalitet – for å si det mildt. Så hva skal man se? Kanskje denne listen kan være til hjelp. Her er de beste engelskspråklige skrekkfilmene som ble utgitt mellom januar – november 2019, basert på prosenter med positive anmeldelser ifølge Rotten Tomatoes. Du er sikkert ikke helt enig i listen, samtidig som den helt sikkert har et par filmer som du ikke har sett. Desimaler er ikke tatt med i prosenttallene.

Vi har prøvekjørt Mitsubishi L200 Double Cab: En bil for tøffinger og tøft terreng

De fleste av oss jobber ikke som entreprenører, på anlegg eller skal på biltur der vei blir til krøttersti. Vi går nok glipp av en artig kjøreopplevelse.
Les mer om:

Stjernespekket gave til fansen fra 2009

Men «Zombieland: Double Tap» er litt for forelsket i seg selv.
Les mer om:

Zombie-moro for hele familien

«Zombieland: Double Tap» byr på like mye gørr og blod som den første filmen, men klarer heldigvis å ta historien videre i stedet for å bare repetere.
Les mer om:

«Zombieland: Double Tap»: Mangler krutt

Hele stjernegalleriet er tilbake igjen i «Zombieland: Double Tap», men blodspruten står ikke helt i taket.
Les mer om:

Summer Walker inspirerte Drake til å lage to nye låter klokken halv åtte om morgenen

VM i koselig kompliment? Drake er fanboy når det kommer til Summer Walker og hennes «debutalbum» Over It. Jamfør DM-er fra kanadieren som 23-åringen postet på nettet. Tilbakemeldingen bør være de fleste artisters drøm å få: – Du fikk meg akkurat til å skrive to sanger, skriver Drake til Summer. – Klokken er 7:30 her. – Albumet er sinnssykt, fortsetter Drizzy og legger til hylgråtende smiley. – At jeg inspirerer deg er sinnssykt, svarer hun. Usnau tilbakemelding for Summer LVRN/Interscope/Universal) Drake skriver også at «Fun Girl» er hans favoritt. Han legger i alle fall til en haug av kokend

Mandalitt imponerte i rankingstevne

Christer Andersen fikk 2. premie i single og 3. premie double i U15-klassen i Haugerud.
Les mer om:

Verdensmester i bowling på nytt, 20 år siden forrige gang

Tore Torgersen vant sist helg den prestisjetunge øvelsen «All Event» i VM for Veteraner (+ 50 år). Seieren var et faktum nøyaktig 20 år etter at han vant samme øvelse i Bowling-VM i 1999. Årets mesterskap, som fant sted i Las Vegas, hadde deltagelse fra 159 spillere fra over 40 land. Tore Torgersen har i en årrekke vært Norges ledende bowlingspiller, med flere norske mesterskap og internasjonale turneringsseire. Hans største bragd har vært VM-gullet fra Abu Dhabi i 1999.

Ruud røk ut i double i US Open

Casper Ruud og makkeren Miomir Kecmanovic fra Serbia var sjanseløs til avansement i doubleturneringen i US Open. De tapte i strake sett i 3. runde mandag.
Les mer om:

Ruud og makker vidare i double

Casper Ruud og hans serbiske makker Miomir Kecmanovic er klar for 3. runde i US Open etter ein imponerande siger over Raven Klaasen (Sør-Afrika) og Michael Venus (New Zealand). Klaasen/Venus er tredjerangerte i turneringa. Ruud og makkeren vann første sett med 6-4, men blei utklassa med 0-6 i det andre. I det tredje slo dei tilbake, braut motstandarens andre serve og vann 6-4. Kampen tok ein time og 54 minutt.

Dette skiller smarte spillere fra glade amatører

Jeg skal være den første til å innrømme befinner jeg med i ikke smart kategorien, det å spille er ypperlig underholdning og da slipper jeg garden og har mindre fokus. – Likevel det morsomst å vinne så de fleste tingene jeg gjør når jeg spiller «smart» har jeg med når jeg bare slapper av eller prøver et nytt spill.  Veldig mange blir alt for seriøse for fort og mister noe av gleden med å spille, derfor når du orienterer deg bruk lite penger eller spill helt gratis, let etter bonuser og steder som lar deg faktisk spille litt før du spiller for alvor.
Les mer om: