Nyheter om Double


Her er årets 23 beste skrekkfilmer så langt – ifølge anmelderne

Skrekk & gru hører med i vintermørket. Men grøssere kommer i variert kvalitet – for å si det mildt. Så hva skal man se? Kanskje denne listen kan være til hjelp. Her er de beste engelskspråklige skrekkfilmene som ble utgitt mellom januar – november 2019, basert på prosenter med positive anmeldelser ifølge Rotten Tomatoes. Du er sikkert ikke helt enig i listen, samtidig som den helt sikkert har et par filmer som du ikke har sett. Desimaler er ikke tatt med i prosenttallene.

Vi har prøvekjørt Mitsubishi L200 Double Cab: En bil for tøffinger og tøft terreng

De fleste av oss jobber ikke som entreprenører, på anlegg eller skal på biltur der vei blir til krøttersti. Vi går nok glipp av en artig kjøreopplevelse.
Les mer om:

Stjernespekket gave til fansen fra 2009

Men «Zombieland: Double Tap» er litt for forelsket i seg selv.
Les mer om:

Zombie-moro for hele familien

«Zombieland: Double Tap» byr på like mye gørr og blod som den første filmen, men klarer heldigvis å ta historien videre i stedet for å bare repetere.
Les mer om:

«Zombieland: Double Tap»: Mangler krutt

Hele stjernegalleriet er tilbake igjen i «Zombieland: Double Tap», men blodspruten står ikke helt i taket.
Les mer om:

Summer Walker inspirerte Drake til å lage to nye låter klokken halv åtte om morgenen

VM i koselig kompliment? Drake er fanboy når det kommer til Summer Walker og hennes «debutalbum» Over It. Jamfør DM-er fra kanadieren som 23-åringen postet på nettet. Tilbakemeldingen bør være de fleste artisters drøm å få: – Du fikk meg akkurat til å skrive to sanger, skriver Drake til Summer. – Klokken er 7:30 her. – Albumet er sinnssykt, fortsetter Drizzy og legger til hylgråtende smiley. – At jeg inspirerer deg er sinnssykt, svarer hun. Usnau tilbakemelding for Summer LVRN/Interscope/Universal) Drake skriver også at «Fun Girl» er hans favoritt. Han legger i alle fall til en haug av kokend

Mandalitt imponerte i rankingstevne

Christer Andersen fikk 2. premie i single og 3. premie double i U15-klassen i Haugerud.
Les mer om:

Verdensmester i bowling på nytt, 20 år siden forrige gang

Tore Torgersen vant sist helg den prestisjetunge øvelsen «All Event» i VM for Veteraner (+ 50 år). Seieren var et faktum nøyaktig 20 år etter at han vant samme øvelse i Bowling-VM i 1999. Årets mesterskap, som fant sted i Las Vegas, hadde deltagelse fra 159 spillere fra over 40 land. Tore Torgersen har i en årrekke vært Norges ledende bowlingspiller, med flere norske mesterskap og internasjonale turneringsseire. Hans største bragd har vært VM-gullet fra Abu Dhabi i 1999.

Ruud røk ut i double i US Open

Casper Ruud og makkeren Miomir Kecmanovic fra Serbia var sjanseløs til avansement i doubleturneringen i US Open. De tapte i strake sett i 3. runde mandag.
Les mer om:

Ruud og makker vidare i double

Casper Ruud og hans serbiske makker Miomir Kecmanovic er klar for 3. runde i US Open etter ein imponerande siger over Raven Klaasen (Sør-Afrika) og Michael Venus (New Zealand). Klaasen/Venus er tredjerangerte i turneringa. Ruud og makkeren vann første sett med 6-4, men blei utklassa med 0-6 i det andre. I det tredje slo dei tilbake, braut motstandarens andre serve og vann 6-4. Kampen tok ein time og 54 minutt.

Dette skiller smarte spillere fra glade amatører

Jeg skal være den første til å innrømme befinner jeg med i ikke smart kategorien, det å spille er ypperlig underholdning og da slipper jeg garden og har mindre fokus. – Likevel det morsomst å vinne så de fleste tingene jeg gjør når jeg spiller «smart» har jeg med når jeg bare slapper av eller prøver et nytt spill.  Veldig mange blir alt for seriøse for fort og mister noe av gleden med å spille, derfor når du orienterer deg bruk lite penger eller spill helt gratis, let etter bonuser og steder som lar deg faktisk spille litt før du spiller for alvor.
Les mer om:

Sol Campbell er ferdig etter åtte måneder

Noen som ikke husker kjempen hos Tottenham, Arsenal og det engelske landslaget? 44-åringen bestemte seg nylig for å søke lykken som manager og fikk muligheten i League 2.

Internett hater den nye logoen til Snapchat

Topp ti tweets. Hvis du våknet til synet av et digitalt mareritt i dag, så er du ikke alene. Snapchat har nemlig valgt å klusse til sin egen logo med et ekstra tykt omriss. Borte vekk er det søte spøkelset slik vi kjenner det – Snapchat-logoen har nemlig blitt thicc over sommeren. Jada, det er en ikke-sak, og vi er sikkert vant til den om et par-tre dager.

Bekreftet: Wolverhampton gjør det igjen!

Vi har egentlig ventet på det. Når Wolverhampton har vært ute på spillermarkedet de siste årene har det gjerne endt opp med noen som kan vifte med et portugisiske pass.

Guardiola har resignert: «Hvis han vil til en annen klubb kan han gjøre det»

Manchester City har bevist at de er best i verdens tøffeste liga og i ulike cuper. Pep Guardiola regnes som en av de aller beste managerne i verden.

En av The good guys» Peter McNamara er død

Peter McNamara er for mange symbolet på klassisk tennis, alltid ulastelig antrukket, ingen utbrudd på banen eller krangling, bare god tennis.  McNamara hadde en lang og suksessfull karriere med tre Grand Slam-titler i double, og han var på sitt beste rangert som den sjuende beste tennisspilleren i verden. I 1979 vant han doubleturneringen i Australian Open, og i 1980 og 1982 vant han doubleturneringen i Wimbledon.

Bekreftet: Manchester City har lagt opp løpet for sin kommende stjernekeeper – sendes på utlån

City så tidlige potensialet i den amerikanske landslagskeeperen. De kjøpte 24-åringen av Columbus Crew i vinter, men lot han bli i USA, der spilletid var garantert. Nå får Steffen teste seg mot verdensstjernene i Bundesliga. For Fortuna Düsseldorf, klubben som endte på en helt grei 10. plass i Bundesliga forrige sesong. OFFICIAL: Zack Steffen has joined Fortuna Dusseldorf on a season-long loan from Manchester City. Good luck, @zackstef_23! #MCFC pic.twitter.com/E40aeqkcBt — City Xtra (@City_Xtra) July 9, 2019 Les: Neymar Sr.

Serena Williams: – Ble nesten tatt av nervene

Serena Williams har 23 Grand Slam-titler i single og 16 i double, men lørdag ble hun nesten overveldet av nerver før en 1.-rundekamp i Wimbledon.
Les mer om:

Ruud-makker friskmeldt

Casper Ruud skulle egentlig ha spilt førsterunden i double i Wimbledon onsdag, men partneren hans fikk en smell som gjorde at kampen ble utsatt til torsdag.
Les mer om:

Pamela Anderson kaller fotballspilleren et monster

Kjærlighet er vanskelig, selv for Pamela Anderson. Etter mer enn to år sammen med den franske fotballspilleren Adil Rami (33) langer hun i dag ut mot ham på Instagram. Baywatch-superstjernen skriver at hun føler seg lurt av Olympique de Marseille-forsvarsspilleren, men det stopper ikke der. Pamela Anderson oppsummerer sviket i Instagram-bildeteksten, men utbroder via et titalls kommentarer nedenfor.  View this post on Instagram It’s hard to accept The last (more than) 2.years of my life have been a big lie.

Barcelona og Valencia bytter trolig keepere

Lenge så det ut til at Jasper Cillessen ville finne veien til Stamford Brigde og Chelsea etter at han en stund har ønsket seg videre bra Barcelona, men på grunn av kjøpsforbudet ser det ut til at han fortsetter i La Liga og istedenfor byttes med Valencia keeper Neto.  Jasper Cillessen har vært reserve for Marc-André ter Stegen i Barcelona målet de siste sesongene..

Thiem tilbyr Serena Williams å spille double

Australske Dominic Thiem, rangert på fjerdeplass i verden, har tilbudt Serena Williams å spille doubles sammen under Wimbledon, for å legge disputten fra French Open bak seg. Thiem beskyldte Williams for å ha «dårlig personlighet» etter at han ble bedt om å flytte en pressekonferanse for å gi plass til Williams, som har vunnet 23 Grand Slam-titler. Hun er også favoritt til å vinne Wimbledon 2019 hos de aller fleste norske oddssider. «Det var sannsynligvis ikke Serenas feil. Hennes prestasjoner er utrolige, sensasjonelle.» uttalte han på tirsdag.

Andy Murray er tilbake etter operasjon

Dagens tennisnyhet er en god og uventet en, den britiske tennisspilleren Andy Murray hadde spilt med smerter i lang tid før han tok en hofteoperasjon som kunne gi han en liten mulighet for å forlenge sin imponerende karriere.  Murray har meldt seg klar til å spille double i ATP-turneringen i Queen’s Club i London 17. juni.

Casper Ruud utslått også i double

Noen timer etter at Casper Ruud forsvant ut av singleturneringen i Roland-Garros mot Roger Federer ble det tap også i doubleturneringen.
Les mer om:

Ruud ute også i double

Noen timer etter at Casper Ruud forsvant ut av singleturneringen i Roland-Garros mot Roger Federer ble det tap også i doubleturneringen. Der viste argentinerne Federico Delbonis og Guillermo Durán seg litt for sterke. De tok seg til 3.runde med 6-2.
Les mer om: