Nyheter om Donald Trump


Tysk politi beslagla 5.000 ecstasy-piller formet som Donald Trump

Far og sønn tatt med ecstasy-piller i form av hodet til Donald Trump til en verdi av 360.000 norske kroner.
Les mer om:

Bannons Breitbart langer ut mot Trumps nye Afghanistan-politikk

Amerikansk høyreside sammenligner Donald Trump med Barack Obama og legger skylden for den nye Afghanistan-politikken på hans sikkerhetsrådgiver.

Taliban: Afghanistan vil bli en gravplass for USA

Taliban truer med at Afghanistan vil bli en gravplass for USA etter at president Donald Trump ga grønt lys for å sende ytterligere 4.000 soldater til landet. 

Kritiserte Pakistan og krevde hjelp fra India

President Donald Trump brukte sterke ord om Pakistan da han i natt talte om USAs militære innsats i Afghanistan i tiden fremover.

Gjør narr av Trump etter solformørkelse

President Donald Trump får gjennomgå på internett etter at han ikke brukte briller for å beskytte seg da han så mot solen under solformørkelsen i USA.

– Han e jo ikkje heilt god

I over et halvt år har Donald Trump stått ved roret i USA. Følger vesterålingene med på hva som skjer over dammen, og hva synes de om den kontroversielle presidenten? Vi har spurt fem på gata.

Trump snur om Afghanistan

Donald Trump vil ikke lenger trekke ut alle amerikanske styrker ut av Afghanistan, men ønsker å fortsette kampen mot terrororganisasjonene i landet.

Trump har snudd om Afghanistan: – Sikkerhetstruslene er enorme

WASHINGTON, D.C. (VG) Tidligere har Donald Trump uttalt at USA bør trekke ut alle sine styrker. Som president sier han at han har innsett at det ikke er den beste løsningen nå.

Trump snur om Afghanistan: Langt vanskeligere når du sitter i Det ovale kontor

USAs president Donald Trump sier instinktet hans først sa at amerikanske styrker må trekkes ut av Afghanistan, men etter nøye overveielser har han endret mening.

Derfor har Donald Trump endret mening om Afghanistan-politikken

USAs president Donald Trump ville ikke snakke om konkrete militære planer da han holdt en direktesendt tale om Afghanistan. Etter lange diskusjoner har han endret mening om Afghanistan.

USA gjør nok et forsøk på å knuse Taliban

President Donald Trump varsler nå en ny strategi mot Taliban, den siste i en lang rekke amerikanske forsøk på å nedkjempe den afghanske opprørsgruppa.

I dagesvis har forskere advart mot å se på solen ...

Donald Trump var blant millioner av amerikanere som gikk ut for å oppleve det sjeldne fenomentet. Men han var alene om å vinne internett – igjen.

Paul Auster: – Blir Trump gjenvalgt, flytter jeg til Norge

Den amerikanske suksessforfatteren Paul Auster er sjokkert: – At 60 millioner mennesker kunne stemme på Donald Trump? Den idioten!
Les mer om:

Tidligere president Pervez Musharraf i VG-intervju: – Pakistan er misforstått

Pervez Musharraf ser på India som en fiende, mener Donald Trump vet lite, og tror pakistanere i Norge kan bidra med å rette opp et feilaktig bilde av Pakistan.

Republikanerne støtter opp om Trump

USAs president Donald Trump har fått mye kritikk for sine uttalelser etter opptøyene i Charlottesville denne uken, men en ny meningsmåling viser at han fortsatt har støtte blant republikanske velgere.

Professor Ole O. Moen om Trump: – En livsfarlig mann

– Alt Donald Trump sier og gjør bunner i en ekstrem kunnskapsløshet, sier professor i amerikansk historie, Ole O. Moen.

Ekteparet Trump står over prestisjetung prisutdeling

USAs president Donald Trump og hans kone Melania melder at de står over årets Kennedy Center Honours. Det er fjerde gang på 40 år at en president uteblir.

Varsler «et skred» av lekkasjer etter Bannons avgang

President Donald Trump har kvittet seg med nok en person fra sin innerste sirkel. En alt-right-forkjemper varsler nå et «skred» av lekkasjer.

Leiesoldater, fly og iphone mot Taliban

President Donald Trump drøyer med å bestemme seg for en ny strategi for Afghanistan. Samtidig blir en plan om privatisering av krigen stadig mer konkret.

Leiesoldat med eget flyvåpen og svært gode kontakter i Det hvite hus

Erik Prince, som gjerne vil privatisere krigen i Afghanistan, har egne fly og helikoptre – og venner og familie tett på USAs president Donald Trump.

Kan Bannon bli en martyr?

Steve Bannon sørget kanskje for at Donald Trump vant presidentvalget. Nå lover han å gå til krig for presidenten, som sparket ham, fra sin gamle arbeidsplass i media.
Les mer om:

Fire av disse seks er nå fjernet fra Det hvite hus

WASHINGTON/OSLO (VG) Av alle menneskene rundt Donald Trump på bildet, er bare visepresident Mike Pence igjen i Det hvite hus.

Trump kvitter seg med Bannon

Donald Trump har kvittet seg med sjefstrateg Steve Bannon. Det hvite hus bekrefter at Bannon slutter i jobben.

Talsperson bekrefter: Bannon ferdig som sjefstrateg

Det hvite hus bekrefter at Steve Bannon slutter i jobben som sjefstrateg for USAs president Donald Trump.

Talsperson bekrefter: Bannon ferdig som sjefstrateg

Det hvite hus bekrefter at Steve Bannon slutter i jobben som sjefstrateg for USAs president Donald Trump.