Nyheter om Donald Trump


CNN-journalister sa opp etter at artikkel om Trump

Tre gravejournalister i CNN har sagt opp jobbene sine etter at kanalen trakk en artikkel om koblinger mellom president Donald Trump og Russland.

Verdens befolkning misliker Trumps politikk 

Bare 22 prosent av befolkningen i 37 land i en verdensomspennende undersøkelse har tro på USAs president Donald Trump.

Tre CNN-journalister går av etter omstridt artikkel

CNN trakk en artikkel om angivelige koblinger mellom et russisk investeringsfond og personer rundt president Donald Trump. Nå forsvinner journalistene som sto bak.

Trump skylder på Obama for russisk valginnblanding

President Donald Trump mener forgjengeren Barack Obama må ta skylden for mulig russisk påvirkning av valget i USA i fjor.

Donald Trump driver et farlig spill om Iran

I skyggen av krigen mot IS i Syria og Irak truer en væpnet konflikt mellom USA og presteskapet i Teheran.

Verdens befolkning misliker Trumps politikk 

Bare 22 prosent av befolkningen i 37 land i en verdensomspennende undersøkelse har tro på USAs president Donald Trump. 

Delvis medhold til Trump

USAs høyesterett har gitt president Donald Trump delvis medhold i å stenge landets grenser for personer fra seks muslimske land i 90 dager.

Høyesterett tillater midlertidig store deler av Trumps innreiseforbud

USAs Høyesterett setter tidligere kjennelser til side, og tillater Donald Trump å innføre deler av det omstridte innreiseforbudet fram til de skal behandle saken i høst. – En klar seier, sier presidenten.

Høyesterett lar Trump delvis innføre omstridt innreiseforbud 

USAs høyesterett har gitt president Donald Trump delvis medhold i å stenge USAs grenser for personer fra seks muslimske land i 90 dager.

Vitner mot Trump

UVÆR: Tidligere FBI-sjef James Comey anklager Donald Trump for å forsøke å stanse etterforskningen av russisk påvirkning i presidentvalget.
Les mer om:

Trump brøt id-tradisjon i Det hvite hus

Administrasjonen til USAs president Donald Trump brøt en langvarig tradisjon da det ikke ble invitert til id-feiring for å markere slutten på ramadan i år.

Trump tror fremdeles han får avviklet Obamacare 

Til tross for at fem republikanske senatorer har varslet at de ikke vil støtte ham, er president Donald Trump optimist og tror på innføring av en helsereform.

Schulz: – Kan ikke stole på uberegnelige Trump

Lederen for de tyske sosialdemokratene, Martin Schulz, vet ikke om det er mulig å stole på USA. Han stoler uansett ikke på den «uberegnelige» Donald Trump.

Trump: Obama visste om Russland, og gjorde ingenting

I et intervju med Fox News går Donald Trump i strupen på Barack Obama, og anklager den tidligere presidenten for å sitte og se på at Russland hacket den amerikanske valgkampen.

Macron og Schwarzenegger sammen for miljøet  - mot Trump

President Donald Trump har fått en kraftfull duo mot seg i miljøkampen: Frankrikes president Emmanuel Macron og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger - the Terminator.

Spicer: Trump bekymret for mulig russisk innblanding

President Donald Trump er bekymret for at Russland eller et annet land kan ha blandet seg inn i valget. Han kritiserer forgjengerens håndtering av saken.

Mener Trump bruker samme triks i Russland-skandalen som da skilsmisse og kreditorer truet

Gwenda Blair brukte år på å skrive ei bok om Donald Trump og familien hans. Hun er ikke overrasket over måten den amerikanske presidenten nå håndterer Russland-etterforskningen på.
Les mer om:

– Det dummaste Trump kan gjere er å fjerne Mueller

Donald Trump meiner at spesialetterforskar Robert Mueller har for tette band til den sparka FBI-sjefen James Comey. Men Trump har lite å vinne politisk ved å fjerne Mueller, meiner USA-kjenner.
Les mer om:

Johnny Depp hinta om «attentat» mot Donald Trump

Under ein tale på Glastonbury-festivalen i går kveld, hinta Johnny Depp om at det var lenge sidan sist ein sitjande president blei drepen av ein skodespelar.

Trump sier han ikke har gjort opptak av Comey-møter

President Donald Trump sier han ikke har gjort lydopptak av samtalene han hadde med tidligere FBI-sjef James Comey. 

Trump: – Har ikke opptak av Comey-samtalene

President Donald Trump sier han ikke har lydopptak av samtalene han hadde med tidligere FBI-sjef James Comey.

Trump avviser at han har hemmelige opptak av Comey

For én måned siden hintet Donald Trump om at han hadde gjort lydopptak av den tidligere FBI-sjefen. Nå nekter han for å ha slike opptak.
Les mer om:

Trump vil bygge solcellemur mot Mexico

President Donald Trump ønsker å dekke muren langs grensa til Mexico med solceller, for å finansiere byggingen. – Flott med solceller, men det betaler nok ikke muren, sier tidligere professor ved NTNU.

Trump med mur-ide

Donald Trump innser at Mexico ikke kommer til å betale for den omstridte grensemuren han vil bygge. Presidenten satser i stedet på å kle muren med solceller.

Trump hevder å ha fått en strålende idé

Donald Trump innser trolig at Mexico ikke vil ta regninga for den omstridte grensemuren han vil bygge. Derfor satser han nå på solenergi.    
Les mer om:

Mest lest siste uke