Nyheter om Dollar


Amber Heard anker dommen

Filmstjernen Amber Heard anker dommen der hun ble funnet skyldig i å ha ærekrenket eksmannen Johnny Depp og dømt til å betale ham 10 millioner dollar.
Les mer om:

Nesten en million stjålet i innbrudd hos NBA-stjerne

Nesten 100.000 dollar ble stjålet i et innbrudd hos den tidligere basketballstjerna Vince Carter (45) i Atlanta i helga. Carters kone og barn var hjemme.
Les mer om:

Twitter-styret anbefaler Musk-salg på 44 milliarder dollar

Styret i Twitter anbefaler aksjonærene å selge selskapet til Tesla-sjef Elon Musk for 44 milliarder dollar, ifølge en børsmelding tirsdag.

Håver inn penger på «gratis» Diablo Immortal

«Gratis»-spillet Diablo Immortal innkasserte over 240 millioner kroner (24,3 millioner dollar) i løpet av de to første…
Les mer om:

Prisen på Bitcoin er igjen på over 20.000 dollar

Prisen på én bitcoin har igjen steget til over 20.000 dollar, etter at den lørdag for første gang siden 2020 havnet under dette nivået.
Les mer om:

Du kan bare glemme å se sport i fremtiden, med mindre du har Apple TV

Apple som har en strategi at de skal eie absolutt alt og Major League Soccer (MLS) har avtalt at Apple TV-appen vil tilby streaming av hver eneste MLS-kamp de neste 10 årene. Apple hevder at seere «over hele verden» kan «se alle MLS, Leagues Cup og velge MLS NEXT Pro og MLS NEXT-kamper på ett sted – uten noen form for reklameavbrudd i lokale sendinger eller behov for en tradisjonell pakke med betal-TV». Allerede er en rekke sporter, spesielt i USA kjøpt, noe som betyr at alle andre kanaler stenges ute.

Stort hopp for styringsrenten i USA

USAs sentralbank hever styringsrenten med 0,75 prosentpoeng, det største rentehoppet på 28 år. Det skjer som følge av høy inflasjon, børsfall og styrket dollar.
Les mer om:

Stort hopp for styringsrenten i USA

USAs sentralbank hever styringsrenten med 0,75 prosentpoeng, det største rentehoppet på 28 år. Det skjer som følge av høy inflasjon, børsfall og styrket dollar.
Les mer om:

USAs sentralbank hever renta

USAs sentralbank hever styringsrenten med 0,75 prosent, det største rentehoppet på 28 år. Det skjer som følge av høy inflasjon, børsfall og en styrket dollar.
Les mer om:

USA forbereder seg på rentehopp

USAs sentralbank ventes onsdag å heve styringsrenta som følge av høy inflasjon, børsfall og styrket dollar, kanskje med hele 0,75 prosent, tror økonomer.
Les mer om:

200.000 nordmenn er dollarmillionærer

Stadig flere nordmenn har verdier for mer enn én million dollar. I Norge er det nå 200.
Les mer om:

Trump-tilhengere reagerer etter avsløring: - Forferdet

Kjæresten til Donald Trump junior, Kimberly Guilfoyle, skal ha fått 60.000 dollar for å bruke 2,5 minutter på å introdusere den daværende presidentsønnen under arrangementet i Washington D.C. 6. januar før stormingen av Kongressen.

Hovland vraker saudiarabisk golfliga

Spekulasjonen har stormet rundt Viktor Hovland og om han ville bytte til den saudiarabiske golfligaen. I en uttalelse fra Norges golfforbundet forteller de at han blir i PGA-touren. – Viktor bekrefter at han blir på PGA. Han bekrefter at han ikke har noen planer om å delta i Liv-serien. Det skriver Tom Rosenvinge, kommunikasjonssjef i Norges Golfforbund, i en melding til NRK. Søndag skrev NRK om den saudiarabiske golfligaen, kjent som Liv Invitational Golf Series, som satser milliarder på å få med de beste golfspillerne i en ny tour.

Hun satte fart i dialogen. Equinor ett steg nærmere avtale om milliard-investering

30-40 milliarder dollar. Det er verdien på investeringen som nå planlegges gjennomført i Lichi-regionen i Tanzania, ifølge landets egne anslag. Equinor er en av to internasjonale olje- og gasselskaper som har underskrevet på at de vil bidra til gigantavtalen.
Les mer om:

Real Madrid fikk 100-millionersbudet avslått, Chelsea albuer seg frem og sikrer signaturen

Utenom sesongen er de største klubbene i fortsatt kamp med hverandre. Det vanker spisse albuer, skitne trips og mye penger når Real Madrid, Chelsea, City, AC Milan, PSG og resten skal rigge seg for neste Champions League-sesong. I London går det mot en signeringsseier over Real Madrid. Det er den hyperaktive overgangsjournalisten Romano som hevder Real Madrid fikk budet på 18-åringen Gabriel Sionina avslått. MLS-klubben Chicago Fire vet godt de sitter på en juvel i keepertalentet.

Bitcoin-kursen når laveste nivå på halvannet år

Kursen på bitcoin falt 10 prosent mandag til under 25.000 dollar, det laveste nivået siden desember 2020.
Les mer om:

Bunnotering for yen og rupier mot styrket dollar

Forventninger om renteøkning i USA styrket dollaren og sendte indiske rupi og japanske yen til nye bunnoteringer mandag.
Les mer om:

Schwartzel vant 46 millioner i første LIV-turnering

Tidligere Masters-vinner Charl Schwartzel ble 4,75 millioner dollar rikere da han vant den første turneringen på den omstridte LIV-touren lørdag. Sørafrikanerens individuelle seier ga ham 4 millioner dollar, og siden laget hans vant, ga det ham 750.000 dollar til. Hennie Du Plessis ble nummer to. Schwartzel har ikke vunnet en PGA-turnering eller en turnering på europatouren siden 2016. Turneringene spilles over tre runder på 18 hull hver, uten kvalifiseringsgrense og med 48 spillere fordelt på tolv firemannslag. LIV Golf er finansiert av det statlige fondet i Saudi-Arabia.

Voldtektssøksmål mot Ronaldo avvist

Kvinnen som anklaget fotballstjernen Cristiano Ronaldo for voldtekt, har fått sin sak avvist av retten i Las Vegas. Den portugisiske fotballspilleren ble i september 2018 anklaget for voldtekt av en kvinne fra Nevada, som hevdet hun ble voldtatt av Ronaldo i en hotellsuite i Las Vegas i 2009. Saken ble henlagt av politiet i 2018 grunnet manglende bevis, men i ettertid gikk kvinnen til søksmål mot Ronaldo og krevde mer penger enn det hun fikk i forliket mellom partene i 2010. Da skal Ronaldo ha betalt 375.000 dollar for å droppe anklagene, men portugiseren har alltid benektet for å ha voldtatt

Verdensbanken godkjenner ytterligere Ukraina-bistand

Verdensbanken kunngjorde tirsdag ytterligere 1,5 milliarder dollar i støtte til Ukraina. Dermed er den totale støttepakka oppe i 4 milliarder dollar.
Les mer om:

Amerikansk rapport avviser at Ghani forlot Kabul med millioner i kofferten

Afghanistans tidligere president Ashraf Ghani tok ikke med seg millioner av dollar da han flyktet fra Kabul i august i fjor, ifølge en amerikansk rapport.

Google tapte injuriesak mot australsk politiker

Google må betale mer enn 500.000 dollar til den australske ekspolitikeren John Barilaro for ærekrenkelser.
Les mer om:

Den argentinske superstjernen Carlos Tevez takker for seg

Man vet aldri, det kan komme en klubb som har mer penger enn vett som vil komme med et tilbud til fotballegende Carlos Tevez som i praksis har vært pensjonert i flere år, i hvert fall mentalt!. Nå melder en rekke argentinske medier at et av landets aller største stjerner har lagt fotballskoene endelig på hylla. 38 åringen som har en lang og imponerende karriere å se tilbake på har stått uten klubb det siste året. Carlos Tevez ble hentet til Europa av West Ham i 2006, men det var først på utlån hos Manchester United året etter han virkelig startet å sette sine spor i fotballverden.

Mest lest siste uke