Nyheter om Dollar


«Selger» Rånåsfoss til nabokommunen for 12,2 millioner

I 1867 kjøpte USA Alaska av tsaren for 7,2 millioner dollar. Nå går Rånåsfoss til Nes for 12,2 millioner kroner.
Les mer om:

Inngikk forlik med Amazon

Den 83 år gamle regissøren krevde opprinnelig 68 millioner dollar i erstatning etter at Amazon brøt kontrakten mellom dem fra 2017. Ifølge den skulle Allen produsere fire filmer, men Amazon gikk ut av avtalen selv uten å vise den første filmen «A Rainy Day In New York». LES OGSÅ: Gullpalmevinneren har ankommet Norge. Amazon svarte på søksmålet med at Woody Allen hadde brutt kontrakten da han kom med støtende kommentarer om metoo-bevegelsen. Oscar-vinneren er blitt beskyldt for å ha begått overgrep mot datteren Dylan Farrow da hun var sju år gammel.
Les mer om:

Summer Walker sier nei til fans som ber om klem – fordi hun er en empat

Summer Walker setter pris på at fans kjøper meet & greet-billetter til konsertene. Men i det siste har flere klaget over måten den nye R&B-stjernen håndterer møtene. Blant annet får fansen beskjed om å ikke røre henne. Klemmer kommer ikke på tale. Nå forklarer Summer at årsaken til dette er at hun er en empat. Altså en person med evnen til å føle andres følelser.

Strømmegigantene vil ha slutt på deling av kontoer

Taper milliarder av dollar årlig på at brukerne låner vekk passordene sine til andre.
Les mer om:

Netflix og HBO vil stoppe deling av passord

Flere store strømmetjenester og TV-kanaler går nå sammen for å få en slutt på at folk deler passord og låner bort kontoene sine til hverandre, skriver TV 2. Det var Bloomberg som først skrev om saken, og ifølge nyhetsbyrået taper betal-TV-bransjen 6,6 milliarder dollar, om lag 60 milliarder kroner, i inntekter på grunn av passorddeling og piratkopiering i år. LES OGSÅ: TV-skjermen lokker filmstjerner. Det er ventet at inntektstapet kan vokse til over 9 milliarder dollar innen 2024.
Les mer om:

Tapte 7 millioner dollar

Omsetningen økte, men finansielle tap gjorde at rederikonsernet Wilh. Wilhelmsen måtte notere et underskudd på 7 millioner dollar i tredje kvartal 2019.

Har inngått forlik med Universal Music om musikkrettigheter

Bandet ble kjent gjennom filmen «This is Spinal Tap», eller «Hjelp, vi er i popbransjen» på norsk, som kom ut i 1984.
Les mer om:

Her er årets 23 beste skrekkfilmer så langt – ifølge anmelderne

Skrekk & gru hører med i vintermørket. Men grøssere kommer i variert kvalitet – for å si det mildt. Så hva skal man se? Kanskje denne listen kan være til hjelp. Her er de beste engelskspråklige skrekkfilmene som ble utgitt mellom januar – november 2019, basert på prosenter med positive anmeldelser ifølge Rotten Tomatoes. Du er sikkert ikke helt enig i listen, samtidig som den helt sikkert har et par filmer som du ikke har sett. Desimaler er ikke tatt med i prosenttallene.

Vurderer å bytte navn til Christian Genius Billionaire Kanye West

Kanye West bekrefter at han fortsatt ønsker å bli president i 2024. Kanskje kan han få noen tips fra Donald «Jeg er et veldig stabilt geni» Trump? Chicago-sjefen har i likhet med den amerikanske presidenten lite sans for janteloven, og han er ikke redd for å stemple seg selv som både velstående og genial. Under et uanmeldt besøk hos Fast Company Innovation Festival i New York fortalte Ye at han vurderer å bytte navn til Christian Genius Billionaire Kanye West.  Navnebyttet blir i så fall bare for et års tid, men det blir da hans offisielle navn på alle papirer. Bakgrunnen er blant annet at For

Equinor selger eierandeler i skifergassfelt i Texas for nesten tre milliarder

Equinor har solgt 63 prosent av sin eierandel i operatørselskapet Eagle Ford til Repsol for 325 millioner dollar – nærmere tre milliarder norske kroner.
Les mer om:

Equinor selger eierandeler i skifergassfelt i Texas for nesten tre milliarder

Equinor har solgt 63 prosent av sin eierandel i operatørselskapet Eagle Ford til Repsol for 325 millioner dollar – nærmere tre milliarder norske kroner.
Les mer om:

Equinor selger eierandeler i skifergassfelt i Texas for nesten tre milliarder

Equinor har solgt 63 prosent av sin eierandel i operatørselskapet Eagle Ford til Repsol for 325 millioner dollar – nærmere tre milliarder norske kroner.
Les mer om:

Equinor selger eierandeler i Texas for nesten tre milliarder

Equinor har solgt 63 prosent av sin eierandel i operatørselskapet Eagle Ford til Repsol for 325 millioner dollar – nærmere tre milliarder norske kroner.
Les mer om:

Equinor selger andel i skifer-felt i Texas for nær tre milliarder

Equinor har solgt 63 prosent av sin eierandel i operatørselskapet Eagle Ford til Repsol for 325 millioner dollar – nærmere tre milliarder norske kroner.
Les mer om:

BROCKHAMPTON kommer med ny dokuserie – se trailer!

Brockhampton deler sniktitt på sin nye dokumentarserie. Det amerikanske hip-hop-kollektivet jobber stadig med å endre stereotype innen sjangeren. LA-gutta kombinerer pop, hip-hop og tradisjonelle boyband-elementer – åpenbart en vinnende kombo. I den kommende serien Keeping the Band får vi se hva som foregår bak kulissene i «verdens beste boyband». KEEPING THE BAND NOVEMBER 2019 pic.twitter.com/lZGCPNzaPm — BROCKHAMPTON (@brckhmptn) November 5, 2019 Utifra snutten kan vi anta at ikke alt er en dans på roser. — Dere oppfører dere ikke som artister akkurat nå.

USA: Twitter-ansatte spionerte for Saudi-Arabia

Ifølge amerikanske myndigheter skal de ha hentet ut informasjon om regimekritikere. Som betaling fikk de titusenvis av dollar og designerklokker.
Les mer om:

Hun er presidentens nye våpen: – Å si nei til Trump, er å si nei til Gud

Paula White (53) taler i tunger og er blitt søkkrik på å lokke millioner av dollar ut av TV-seere. Nå er TV-predikanten blitt Donald Trumps nye våpen for å holde på evangelisk kristne velgere.
Les mer om:

Kanye West-konsert sammenlignes med Fyre Festival  

Kanyes Brunchella gikk ikke helt som planlagt. Yeezy har den siste tiden vært travelt opptatt med å promotere sitt nye album, Jesus Is King. Rapperen fløy airpool karaoke med James Corden, spilte hele utgivelsen i LA og organisert en spesiell gudstjeneste-brunsj-kombo i Baton Rouge, Louisiana. Sistnevnte gikk dog ikke så bra som småbarnsfaren kanskje hadde tenk seg. Det var gratis inngang til eventet, men lokale arrangører ga publikum mulighet til å å betale 55 dollar eller 500 kroner for å få med brunsj på kjøpet.

Frykter at «Terminator: Dark Fate» kan floppe totalt

Kanskje skulle han ikke kommet tilbake denne gangen, den godeste Arnold Schwarzenegger. Den siste filmen i serien, «Terminator: Dark Fate», kan nemlig være på vei til å floppe, dersom vi skal se an tendensene allerede nå, få dager etter premieren. I sin første helg på kinoene i USA har man så langt regnet ut at den har sørget for 29 millioner dollar til billettlukene, noe som er langt under forventet beløp, melder Variety.

Skinnjakka fra filmklassikeren solgt for over to millioner kroner

Det var skuespilleren og sangeren selv som sto bak auksjonen i helgen. Inntekene gikk til et kreftsykehus i den australske byen Melbourne som hun var med på å starte. Anslagsvis 500 gjenstander fra nå 71-årige Olivia Newton-Johns lange karriere gikk under hammeren. De tettsittende, svarte buksene hun hadde på seg i «Grease» i 1978 ble sammen med et signert bilde solgt for 162.500 dollar. LES OGSÅ: Filmbransjen raser mot ny Netflix-funksjon. – Det føles overhodet ikke leit å gi slipp på disse gjenstandene. Det er bare ting, og jeg prøver å ikke bli knyttet til ting.

Terminator: Dark Fate flopper

I’ll be baaack Sorry, Hollywood. Folk ser ut til å være lei av Terminator. Det hjelper ikke at originalens hovedpersoner Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton teamer opp med filmskaperen James Cameron for første gang siden Terminator 2: Judgement Day fra 1991. Ifølge Box Office Mojo har den sjette filmen, Terminator: Dark Fate, kun spilt inn 123 millioner dollar på kino på verdensbasis i premierehelgen.

Ikonisk filmkostyme under hammeren

– Buksene har en ødelagt glidelås, og jeg måtte sys inn i dem fordi de var laget på 1950-tallet, sier Newton-John (71) til Reuters Television. Det utfordrende, svarte skinnantrekket var å se i en av de ikoniske scenen i «Grease», der hennes tekkelige ungpikekarakter brått dukker opp som sexy utfordrer med sigarett i munnen – før hun og John Travolta bryter ut i sluttduetten You’re The One That I Want. LES OGSÅ: Publikumsfavoritt tilbake til Oslo. Plaggene forventes å innbringe opp mot 200.000 dollar, ifølge auksjonshuset Julien’s Auctions i Los Angeles. The post Ikonisk filmkostyme under hamm
Les mer om:

Amerikansk statsgjeld passerer 23 billioner dollar

Den amerikanske statsgjelden har passert 23.000.000.000.000 dollar for første gang. Fordelt på innbyggere skylder da hver amerikaner nesten 640.000 kroner.
Les mer om:

Lover 20 billioner til helse

Elizabeth Warren vil investere 20.000 milliarder dollar, tilsvarende 180.000 milliarder kroner, på offentlige helsetjenester over en tiårsperiode hvis hun blir USAs president.
Les mer om:

Formel 1: Se de nye bilene og få med deg de nye reglene

Filosofien bak 2021-regelverket er å skape et grep under bilen slik at bilene bedre kan følge og kjempe mot hverandre. – Det har vært en lang vei hit, ikke minst fordi Det internasjonale motorsportforbundet, FIA, sammen med Formel 1-eiere, Liberty Media, har forsøkt å komme til et kompromiss med lagene om de omfattende endringene i reglene for sesongen 2021. I stedet for bare å fortelle dem hvordan fremtiden er. Torsdag før USAs Grand Prix ble reglene presentert. Regler som er godkjent av alle parter, men som fremdeles kan finjusteres på visse områder. Les: Avslørende undersøkelse.