Nyheter om Dollar


«The Sims» blir realityshow

Vinneren stikker av med 100 000 dollar.
Les mer om:

X-Men fyller 20 år – her er 20 fakta

X-Men har bursdag. Det klassiske Marvel-verket, som var forut for sin tid, fyller 20 år i dag. En bekmørk skygge over jubileet – og alle hans filmer – er at regissør Bryan Singer (Bohemian Rhapsody) er anklaget for overgrep mot mindreårige gutter. Han ble derfor fjernet fra produksjonen av fjorårets X-Men: Dark Phoenix. Etterforskning pågår.

Vil betale det som kreves for N’Golo Kante

Den kinesiske forretningsmannen Zhang Jindong (god for 8,7 milliarder dollar) som eier Inter Milan lovte Antonio Conte da han overtok managerstolen i mai i fjor at det ikke skulle stå på penger, så lenge laget har en positiv utvikling. Begge holder det de lover, i sommer vil den italienske storklubben stå som en av få som kan og vil bruke mye penger. – Italienske Gazzetta dello Sport skriver at N’Golo Kante er start ønsket av Antonio Conte og at Chelsea skal være villige til å la sin franske midtbanekriger forlate Stamford Bridge i sommer til en god pris.

PUMA mener sport kan samle en hel verden: Lanserer kolleksjon i kampen mot korona

Puma sin nye, freshe Unity-Collection hyller merkets sportsarv. I dag lanserer det globale sportsmerket Puma en kolleksjon kalt Unity. Her retter de søkelyset mot hvilke verdier de selv står for, samtidig som de feirer sin sportsarv. I Unity hylles både sportens forenende effekt, i tillegg til at sportsmerket donerer 200.000 dollar til N.N. COVID-19 Solidarity Response Fund. Som merke har Puma alltid stått for fellesskap og mangfold.

Libanon på kanten av stupet

Libanon trenger akutt hjelp på flerfoldige milliarder dollar, men forhandlingene med IMF har kjørt seg fullstendig fast.
Les mer om:

Hjemvendte australiere får regning for karantene

Australiere som må i karantene etter å ha vendt hjem fra utlandet, får nå en regning på flere tusen dollar for det obligatoriske hotelloppholdet.
Les mer om:

Etter sin død er Juice WRLD og Pop Smoke nummer 1 og 2 på albumlisten

Juice WRLD og Pop Smoke er ikke med oss lenger. Men musikken deres er i full vigør. Det tredje albumet til Juice – Legends Never Die – og debutalbumet til Pop – Shoot for the Stars, Aim for the Moon – er i skrivende stund på første- og andreplass hos Apple Music. Dette er hovedlisten med alle albumene som streamer mest i alle sjangere. Se også: Juice WRLD freestyler til Eminem-svisker i 50 minutter Juice alias Jarad Anthony Higgins 2. desember 1998 – 8.

Elon Musk fyker forbi Warren Buffett og blir den syvende rikeste i verden

Mannen bak SpaceX og Tesla har nå en formue på 70,5 milliarder dollar, men ligger langt bak verdens rikeste mann, Jeff Bezos.
Les mer om:

The Sims Spark’d: EA annonserer The Sims som realityserie

The Sims som virkelighet? Nesten. Folk kan i alle fall delta irl. 20 år etter at spillet ble født, annonserer EA Games nå realityshowet The Sims Spark’d. Konseptet går ut på at de beste spillerne i verden skal konkurrere om å bygge de beste historiene. Det hele følger et ganske tradisjonelt format hvor deltagere blir gitt et oppdrag, så skal en jury bestemme hvem som vinner prisen på 100 000 dollar. The Sims Spark’d (EA) Men det er en vri. Det hele foregår inne i The Sims 4. På sikt skal «vanlige» gamere få delta. Første episode av serien vises på TV via TBS 17.

182.000 nordmenn er dollarmillionærer

Stadig flere nordmenn har verdier på mer enn én million dollar, ikke medregnet egen bolig. Ved årsskiftet var 182.000 nordmenn dollarmillionærer.
Les mer om:

182.000 nordmenn er «dollarmillionærer»

Stadig flere nordmenn har verdier på mer enn én million dollar, ikke medregnet egen bolig. Ved årsskiftet var 182.000 nordmenn «dollarmillionærer».
Les mer om:

182.000 nordmenn er «dollarmillionærer»

Stadig flere nordmenn har verdier på mer enn én million dollar, ikke medregnet egen bolig. Ved årsskiftet var 182.000 nordmenn «dollarmillionærer».
Les mer om:

GASHI gikk fra oppvekst i flyktningleirer til deal med JAY-Z

GASHI er et navn som kommer til å prege musikkverdenen fremover. Men han er ingen nykommer – og historien hans er sterk. Den Libya-fødte artisten Labinot Gashi, med albanske foreldre fra Kosovo, vokste opp i flyktningleirer i Afrika og Europa, før familien flyttet til USA da han var 10 år. Nærmere bestemt New York, hvor drømmen om en artistkarriere begynte å vokse. Som seg hør og bør ble det mer vanskelig enn Brooklyn-nykommeren trodde, og etterhvert endte han opp som hjemløs i NYC. GASHI forteller at han vekslet mellom å sove på en Wendys-restaurant og t-banen. Lille Labinot Gashi etter noen

Signerte milliardkontrakt

Patrick Mahomes har skrevet under på en 10 år lang kontraktsforlengelse med Kansas City Chiefs. Avtalen er den største som er inngått i idrettshistorien. Quarterbacken var den store stjerna da Kansas City Chiefs vant sin første Super Bowl siden 1970 i februar. Fram til kontraktsslutt i 2031 kan Mahomes tjene opptil 503 millioner dollar, over 4,7 milliarder kroner, og er garantert over 4 milliarder i løpet av kontraktsperioden. Den tidligere rekorden ble holdt av baseballspiller Mike Trout som signerte en kontrakt verdt 425 millioner dollar i 2019.

Influencer Hushpuppi arrestert i Dubai siktet for svindel

Influencer-livet på Instagram er stort sett ikke det samme irl. Når det kommer til påvirkeren Hushpuppi, som har 2,4 millioner følgere på Instagram, lever han i sus og dus som en usedvanlig rik finansmann. Hans bio lyder: Real Estate Developer. Hushpuppi har blitt kjent for å poste bilder av seg selv omringet av luksus.

Mann stoppet på vei ut av Norge med mye kontanter - så fikk han spørsmål om hvor pengene kom fra

En mann i 50-årene fra Sandefjord ble stoppet på Larvik-fergen med 26.000 dollar – tilsvarende 247.000 kroner – i kontanter.

Mann tatt med en kvart million kroner i dollar på ferge

En mann i 50-årene fra Sandefjord ble stoppet på Larvik-fergen med 26.000 dollar – tilsvarende 247.000 kroner – i kontanter.
Les mer om:

Coe hardt ut mot Russland

Russisk friidrett har ikke betalt en dopingbot på 960 millioner kroner ilagt av Det internasjonale friidrettsforbundet. Fristen gikk ut onsdag. Det russiske friidrettsforbundet var ilagt en kraftig bot på ti millioner dollar som følge av flere dopingsaker. Derfor har de også vært utestengt fra internasjonale konkurranser siden 2015. Halvparten av boten skulle vært betalt innen 1. juli.
Les mer om:

Biden samler inn mer penger enn Trump

Joe Biden samlet i juni inn 141 millioner dollar til valgkampen, mye mer enn det president Donald Trump fikk inn.

Kanye West overrasker Kim Kardashian med forhekset skog på badet

KimYe holder kjærlighetskoken. Kanye West vet i alle fall at små overraskelsker i hverdagen er viktig. Som for eksempel å få laget en magisk skau på badet som overraskelse for kona. – Så jeg kommer hjem og hele badet er dekorert som en fortryllende forhekset skog, og det er så vakkert og så visuelt søtt, sier firebarnsmoren i telefonsnutten nedenfor. Se Kanyes enchanted forest-surprise til Kim Kardashian på badet: Kim, som fyller 4o i oktober, røper ikke hva ektemannen skrev på kortet som lå i skogen. Men kanskje det var en gratulasjon ettersom hun ENDELIG er dollarmilliardær. Noe Kanye, som

Tesla er verdens mest verdifulle bilprodusent

Selskapet har en markedsverdi på 205 milliarder dollar og går forbi Toyota.
Les mer om:

Maleri fra Astrup Fearnley solgt for norsk rekordsum

Maleriet «Triptych Inspired by the Oresteia of Aeschylus», som har vært utstilt på Astrup Fearnley-museet, er solgt på auksjon for 84,6 millioner dollar.
Les mer om:

Ikke lenger etterlyst av sveitsisk politi

Umar Farooq Zahoor (44) ble i 2004 etterlyst av sveitsisk politi for å ha laget en falsk bank og svindlet investorer for 20 millioner amerikanske dollar. 44-åringen rømte fra Sveits og i fjor ble saken lagt bort på grunn av foreldelse.
Les mer om:

WHO: Vaksine og behandling vil koste over 30 milliarder dollar

Utvikling og produksjon av tester, vaksine og behandling av covid-19 kommer til å kreve over 30 milliarder euro det neste året, ifølge WHO.
Les mer om:

Pumper 15 milliarder inn i fotballen

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) annonserte i går at de vil bidra til å gjøre de økonomiske utfordringene som følge av corona-pandemien mindre. FIFA vil pumpe ut 1,5 milliarder dollar nesten 15 milliarder kroner for å hjelpe til med å sparke fotballen igang igjen, – Og denne gangen får kvinnefotballen et kraftig løft. En del av bistandspakken inkluderer ren støtte, i tillegg kan forbund og klubber kan også få låne penger rentefritt.