Nyheter om Do


– Det var som å se en stor, rød knapp der det står «don't do it»

– Kjedsomhet! Det sier Magdi i Karpe om hvorfor han og Chirag har leid Oslo Spektrum for en måned i 2021 og kjører utrolige ti konserter der.
Les mer om:

Timothée Chalamet forklarer endelig den «surrealistiske» kvelden med Kanye West og Kid Cudi

Vi har så mange spørsmål! Timothée Chalamet gjestet Jimmy Fallons talkshow i natt, men det var ikke bare skuespillerkunster som ble drøftet. Fallon spør nemlig om det vi alle har undret over: Hvordan gikk det til at Timothée befant seg på en middag med Pete Davidson, Kim Kardashian, Kid Cudi og Kanye West? Nå ser det endelig ut til at vi får en forklaring på det bisarre møtet. – Kid Cudi er en av mine favorittartister.

– Vil gjøre noe ingen har gjort før

– Når vi har gjort én ting, må vi gjøre noe vi ikke har gjort før. Og nå gjør vi noe ingen andre har gjort før i det hele tatt, sier Magdi. – Det er en stor beslutning, som føles både helt hinsidig og naturlig på én gang. LES OGSÅ: Karpe med 10(!) konsert i Oslo Spektrum. Selv Disney On Ice kjører «bare» åtte kvelder på samme arena. Nå inntar to rappere i midten av 30-årene hovedstadens storstue ti kvelder til ende. Det er Chirag fornøyd med: – Uansett hvordan det går, er det et kulturbidrag i seg selv. Et norskspråklig band som overtar Oslo Spektrum i én måned.

Magdi fra Karpe samler ønsker fra fansen: – Alt på listen min skal oppfylles

I august 2021 skal Karpe spille i Oslo Spektrum. Ti ganger. Samtidig planlegger de noe spesielt og mystisk i den helt andre enden av skalaen. – Mellomting synes jeg er vanskelig, sier Magdi til 730. Karpe åpner for første gang dørene til Festiviteten i Skien – den 128 år gamle kåken de kjøpte i fjor. Men ikke for alle. Prakthuset er nesten 3000 kvadratmeter stort, men bare 20 håndplukkede fans får komme om gangen. Totalt får 100 oppleve det duoens management beskriver som «noe helt utenom det vanlige».

– Gi oss en do og en vask(pluss)

Vinterstengning av rasteplasser og toalett skaper frustrasjon hos yrkessjåførene, og bidrar til alt annet enn kvinnerekruttering til bransjen.
Les mer om:

Caitlyn Jenner kan ikke en eneste Kanye West-låt

Fortsetter å sjokkere på reality-TV. Caitlyn Jenner er visst ikke lei av rampelyset riktig ennå. For tiden er realitystjernen å se på kjendisversjonen av Robinson – I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!

Billie Eilish er strømmevinneren – og første kvinne som topper albumlisten globalt

Billie Eilish topper både strømmetjenestens liste over de ti mest spilte artistene her på berget, så vel som at hennes album When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

Følg verdenscup langrenn for kvinner

Hva kan det du skyller ned i do avsløre om dine daglige vaner? Forskere vil bruke data fra kloakken for å finne løsninger på store samfunnsutfordringer.
Les mer om:

De undersøker avløpsvannet ditt for å løse store samfunnsutfordringer

Hva kan det du skyller ned i do avsløre om dine daglige vaner? Forskere vil bruke data fra kloakken for å finne løsninger på store samfunnsutfordringer.
Les mer om:

Glemte igjen barnas julegaver på Lillestrøm stasjon – naboen fant dem uten å vite det

Janne Johannessen var uheldig og glemte igjen julegavene til barna på do på Lillestrøm stasjon. Til alt hell var det naboen Jaime Rivera som fant dem – men de to visste ikke at de var naboer.
Les mer om:

9 dark secrets of DevOps

IDG NEWS: Organizations are increasingly turning to DevOps in support of digital transformations. Here is a clear-eyed view of what you are getting into when you do.
Les mer om:

«Merkelig å få en seks års avtale eller bare seks måneder»

Brighton-manager Graham Potter var overrasket over at klubben så raskt ville forlenge med ham, og at de tilbød ham seks år. Graham Potter har bare vært i jobben i seks måneder. Les: Manchester Evening News: Prislapp på 600 millioner kroner satt på United-mål «Jeg følte meg bare som ‘ok, takk og ja ok’. Det var ikke mye å tenke på for å være ærlig. Vi har hatt en fantastisk velkomst og jeg har en god følelse av klubben og byen,»sa Potter til Sky Sports. «Vi har fortsatt mye å gjøre.

Båtfører gikk på do og lot full far overta roret – faren ble siktet for fyllekjøring

SKIEN: En 52 år gammel mann, som var full da han sto ved roret i en båt i Eidangerfjorden, er frikjent for fyllekjøring.
Les mer om:

Se så mye livet til Billie Eilish har endret seg siden 2017

I 2018 slapp Vanity Fair en video hvor Billie Eilish svarer på de samme spørsmålene de stilte henne i 2017. Nå er 2019-utgaven av intervjuet her. Siden sist har hun rukket å bli en av verdens største popstjerner. 17-åringen – som spilte på by:Larm i Oslo i fjor (!) – vant to priser under nattens American Music Awards, blant annet for beste nye artist. Mange lurer trolig på hvor mye «bad guy»-stjernens liv har endret seg – igjen. Til og med Billie, som stort sett forholder seg nonchalant, virker litt freaka ut over hvor mye som har skjedd på noen år. (Instagram/billieelish) Spoiler: Nå har hun

Skulle innom bensinstasjonen for å gå på do – havnet midt i et masseslagsmål: – Det er blod på bilen min

Da Mario Linnerud stoppet innom Esso-stasjonen, ble han møtt av at et titall personer var i slagsmål.
Les mer om:

Billie Eilish spør barn: WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?

Det er ikke kjempelenge siden Billie Eilish Pirate Baird O’Connell selv var et barn. Los Angeles-jenta har allerede oppnådd mer enn de fleste artister kan drømme om, så man glemmer kanskje at hun fortsatt er mindreårig. Men Billie fyller altså ikke 18 før neste måned. Sangtekstene hennes er også av det dystre slaget, men det betyr ikke at Jimmy Kimmel & co ikke klarer å lage koselig content av det. Late Night-programlederen satte nemlig Billie Eilish i et rom med barn.
Les mer om:

Elever og foreldre slår alarm om skoletoalett. Dør og vegg ramlet over gutt som satt på do

Elevene sto maktesløse med sine klager over toalettene på Glomfjord skole. FAU måtte slå alarm for at noe skulle skje.
Les mer om:

Forskere har utviklet en spray som skal hindre avføring i å feste seg i do

Et glatt belegg i toalettskåla kan bidra til å spare enorme mengder vann i verden - samt gjøre den renere - hevder forskerne som har utviklet belegget.
Les mer om:

Stjerneregissøren Spike Lee med nytt prosjekt

«Dat Cat Iz Literally Out Of Da Bag» – katta er ute av sekken – het det fra Lee på Instagram, der han delte bilde av tegneserieromanen, som utkom første gang i 2012. Lee er også i gang med å skrive endelig manus sammen med forfatteren selv og Selwyn Seyfu Hinds, tidligere redaktør av hiphopmagasinet The Source, skriver Pitchfork. LES OGSÅ: OverOslo med legendarisk navn på plakaten. «Prince of Cats» utspiller seg på 1980-tallet i Brooklyn i New York, og er rotfestet i hiphopkulturen med DJ-er og MC-er, breakdancing og graffiti.

Taylor Swift pusser fansen på sine to motstandere – «kan ha krysset etisk grense»

Swift skal kåres til tiårets artist under American Music Awards, og hevder hun ikke får lov til å fremføre sine gamle hitlåter fordi det er å regne som nyinnspilling. På Twitter, der hun har 85 millioner følgere, ba hun derfor torsdag ettermiddag fansen om hjelp til å «la Scott Borchetta og Scooter Braun få vite hva dere føler om dette». LES OGSÅ: Team Me til Oslo og Trondheim. Dermed kan Swift ha krysset en etisk grense, skriver The Verge: For allerede fredag var over et dusin såkalte Swifties i gang med såkalt «doxxing» – å finne og publisere privat informasjon, i dette tilfelle Braun og Bor

Videopremiere: Gabrielle vil bare danse til d morning

Gabby vil bare feste til daggry. Med den perfekte kombinasjonen av sårbare følelser og ultimat kulhet bergtar bergensbaben sitt norske publikum. Nå bringer Gabrielle helgefølelsen på forskudd med sin nye video for «Til d morning». Låten er produsert av stjerna selv, i samarbeid med Syver Storskogen og Henrik the Artist.

Anmeldelse: The Irishman er – ikke overraskende – et mesterverk

Jeg skal bare si det med en gang; det er ikke alltid dette ordet blir brukt riktig om filmer, men det er sjelden en film fortjener det mer; Martin Scorseses The Irishman er et mesterverk. Den 3,5 timer lange fortellingen om livet til Frank «The Irishman» Sheeran er et monster av en film. En mektig beretning om å se tilbake på et liv og sine valg. Men før vi hyller filmen og snakker om dens betydning for Martin Scorsese og film i seg selv: Sittende på et eldrehjem forteller Frank Sheeran om sitt liv som en leiemorder for mafiaen.

everything i wanted: Billie Eilish slapp ny singel i natt

I forrige uke teaset Billie Eilish «everything i wanted»; den første singelen utgitt etter debutalbumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?. Nå er den her! Sjekk ut 17-åringens nye singel nedenfor. Billie Eilish Pirate Baird O’Connell, som hun egentlig heter, holder det nedpå og nydelig når hun synger om en person hun er interessert i – men som ikke viser samme interesse tilbake.