Nyheter om Do


Warner Bros. slipper alle 2021-filmene sine rett på HBO Max samtidig med kino

Warner Bros. gleder sine HBO-abonnenter. Det historiske, men fremoverlente, gigantiske Hollywood-studioet gjør det dog svært vanskelig for kinobransjen. I kveld annonserer Warner Bros.

Gravid? Nei, bare to kilo med kokain

Gravid-trickset er en klassiker blant smuglere. Det gikk dog dårlig for denne brasilianske kvinnen som poserte som høygravid. Gravid var hun ei. Under kjolen hadde hun en stor vannmelon med over 2 kilo kokain fordelt på fire klosser. (Polícia Militar do Estado de São Paulo) Kvinnen skulle smugle kokainen via buss fra São Paulo til Rio De Janeiro, men politiet ble tipset i forkant ifølge AlBawaba. Den oppfinnsomme, men uheldige, smugleren hadde fått kokainen fra Paraguay, og dopet skulle trolig med i en container som skulle shippes fra Brasil til Europa. Selv om Polícia Militar do Estado de São

Harry Styles kaster skygge på kjole-kritiker Candace Owens

Det var ikke alle som elsket at Harry Styles stilte i kjole på forsiden av Vogue forrige måned. Kritikeren som fikk mest oppmerksomhet er den konservative forfatteren Candace Owens. Hun mener tilsynelatende at sterke menn ikke kan kle seg i såkalt feminine plagg. Til sine 3,2 millioner følgere skriver Candace Owens at det ikke eksisterer noen samfunn som kan overleve uten sterke menn Forfatteren mener at Østen vet dette, mens Vesten stadig blir mer og mer feminisert.

- Det er ganske stille når det eneste som skjer er at noen sovner på do

I Holt lensmannsdistrikt har det vært en rolig helg. Så langt i hvert fall.
Les mer om:

Sovnet - og tilbragte kvelden på do

Fredag kveld sovnet en kvinne på et kjøpesenter. Det var det ingen som oppdaget.
Les mer om:

Angrepet som kan koste United 170 millioner kroner

Det var før West Bromwich-kampen meldingen kom fra Manchester United om at klubben var utsatt for et kriminelt cyperangrep. United skal ha klart å stå imot, men har vært lite lystne på å svare hva som skjedde. Ifølge Goal kom ryktene på fredag om at United hadde blitt truet til å betale millioner av pund for å hindre at sensitiv informasjon fra klubben skulle bli lagt ut for allmenheten. Høres ut som et vanlig kriminelt opplegg.

Young Thug skryter av Elton John, disser André 3000 fra Outkast

Young Thug og André 3000 er to av Atlantas største rapnavn gjennom tidene. Stjernene fra to forskjellige generasjoner har mye til felles, blant annet en eksentrisk stil og melodisk teft langt over snitt. André 3000 figurerer hyppig på rapperes topp 5-lister… Men det virker ikke som Young Thug er så fan av OutKast-medlemmet. For å si det mildt. Til tross for at han også er fra ATL. – Jeg kan ikke rappe to André 3000-sanger for deg. Jeg har aldri gitt noe oppmerksomhet til ham. Aldri i mitt liv, sier Thug til T.I. under et intervju for podcasten ExpediTIously. T.I.

På «71 grader nord» med tarmsykdom: – På do 1700 meter over havet

Mario Riera er innlagt på sykehus med ulcerøs kolitt, en sykdom han måtte håndtere i vill norsk natur på «71 grader nord».
Les mer om:

Skrivebordet til Donald Trump trender på Twitter

Det ble litt roligere på Donald Trump-fronten etter at han tapte presidentvalget. Men i dag trender 74-åringen nok en gang på Twitter. For en gangs skyld er anledningen av det lystigere slaget. Donald Trump holdt nemlig thanksgiving-tale fra en bitteliten pult Ja, et parodisk knøttlite skrivebord var nok for å få Donald Trump og #TinyDesk til å trende på Twitter i USA. Flere lurer på om den sittende (hehe) presidenten skal ha en Tiny Desk-konsert slik som sangstjernene. Someone at the White House is trying to make Trump look like a fool before he leaves.

Do you have a security tools gap?

IDGNS: Studies show that most CISOs think they have a security tools gap, but a deeper dive into the issue uncovers a much more complex dynamic.
Les mer om:

- På do 20 ganger daglig

«71 grader nord»-aktuelle Mario Riera risikerer å få utlagt tarm dersom tilstanden ikke bedrer seg.
Les mer om:

Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

Machine Gun Kelly x Downfalls High: Sydney Sweeney med Chase Hudson gjør folk forbanna

Euphoria møter TikTok via Machine Gun Kelly: Velkommen til Downfalls High. Den kreative artisten og skuespilleren Richard Colson Baker (30) alias Machine Gun Kelly lager film av sitt nye pop/punk-album Tickets To My Downfall. I dag kom første teaser, men folk er ikke bare gira.

Charli D’Amelio gråter på Instagram, får støtte fra James Charles

Oppdatert søndag morgen: Nå har Charli D’Amelio jaggu nådd 100 millioner følgere på TikTok. Gratulerer! Les opprinnelig sak nedenfor  Selv om hun er verdens mest populære TikTok-er får ikke Charli D’Amelio bare kjærlighet. De siste par dagene har det stormet rundt 16-åringen og hennes 19 år gamle storesøster Dixie. Vi oppsummerer saken her. Charli og Dixie tåler nok kritikk, men det finnes jo grenser for hva man skal finne seg i Kort fortalt handler kritikken om at søstrene fremstår som barnslige og bortskjemte i en ny YouTube-video. Dixie brekker seg av maten de får servert av en kokk, som er

Jeanett med klar oppfordring på verdens toalettdag: – Ikke kast hva som helst i do(pluss)

Torsdag markeres verdens toalettdag, og for å sette søkelys på behovet for tilfredsstillende toalettforhold, har Jeanett Aas Johansen en bønn.
Les mer om:

Får ikke gått på do i arbeidstiden

71 prosent av langtransportsjåførene har ikke hatt tilgang til toalett i arbeidstiden. Det er uakseptabelt, mener Yrkestrafikkforbundet.
Les mer om:

Har funnet alt fra gebiss til dunjakke i kloakken: – Skjønner ikke hvordan det er mulig

Hvordan klarer man å stappe en hel dunjakke ned i do og skylle ned? Dårlig dovett skaper trøbbel for avfallsselskap.
Les mer om:

Ny undersøking – Halvparten av barn og unge spelar dataspel med 18-årsgrense

Hvordan klarer man å stappe en hel dunjakke ned i do og skylle ned? Dårlig dovett skaper trøbbel for avfallsselskap.
Les mer om:

Dominik Szoboszlai har blitt for stor for Østerrike

Den 20 år gamle RB Salzburg-kometen Dominik Szoboszlai beveger seg nærmere og nærmere en overgang til noe større og bedre. -Hans agent benytter interessen fra verdenspressen etter han i forrige uke sendte Ungarn til EM i 2021 med et fantastisk mål mot Island. Utviklingen til 20 åringen de siste sesongene har vært sterk, Østerisk presse sammenligner hans utvikling med Erling Braut Haaland til tross for at de har en totalt forskjellig spillestil. – mens den norske målmaskinen sammenlignes med en maskin eller en brøytebil er Dominik Szoboszlai elegant, superrask og smidig.

Her er den upyntede sannheten om det nordmenn kaster i toalettet: – Det har blitt et mareritt

Advarer med at det du kaster i do ikke blir borte.
Les mer om:

Tidligere Chelsea-kjempe lover United-supporterne et vanvittig fyrverkeri

Noen som ikke husker Gus Poyet? Den uruguayanske midtbanespilleren ruvet i Premier League. Først hos Chelsea, så Tottenham. Nå lover han at United-supporterne har noen skikkelig godsaker i vente. Vi har sagt det hele tiden, nå backer Poyet argumentet for at Manchester Uniteds nødløsning i høst kommer til å fungere som alt annet enn nødløsning. Edinson Cavani. 33-åringen ble hentet ut fra tilværelsen som sauegjeter etter at han ble kassert hos PSG som takk for lang og tro tjeneste foran motstandernes mål.

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Satt innelåst på offentlig do i to timer(pluss)

Rob satt innelåst på et toalett i Grøtfjord i to timer. Nøklene lå i Tromsø sentrum.
Les mer om:

Hamilton rørt og stolt etter nok en verdensmestertittel

“Simply Amazing My Brother” – Bubba Wallace hyller Lewis Hamilton for historisk F1-prestasjon, og vi i Sporten slenger oss med. Lewis Hamilton er nær uslåelig og vil fortsette å vinne så lenge han har motivasjon til å fortsette. Lewis Hamilton vant tidligere i dag sitt syvende verdensmesterskap i Formel 1. Det flommer over av gratulasjoner blant annet fra Bubba Wallace.
Les mer om:

Over 60 klager på coronadiskriminering i Sverige

Den svenske diskrimineringsombudsmannen (DO) har fått inn over 60 klager fra svensker som føler seg krenket av myndighetenes coronaråd.
Les mer om: