Nyheter om Do


«Enten så går det bra, eller så går det over»

BETRAKTNING: Var ikke karakteren som forventet så gikk jeg på do og gråt. Heldigvis har jeg lært noe siden den gang.
Les mer om:

Surprise-album fra Eminem: Får kritikk for tekst om Ariana Grande

Eminem har sluppet sitt andre surprise-album på rad. I 2018 fikk vi Kamikaze, gjestet av Joyner Lucas, Jesse Reyez og Royce Da 5’9. Det ferske slippet Music to Be Murdered By har flere og større samarbeid. På albumet finner vi blant andre nylig avdøde Juice WRLD, Ed Sheeran, Anderson .Paak, Young M.A, Don Toliver og Q-Tip. Både tittelen og albumcoveret er inspirert av Jeff Alexanders album Alfred Hitchcock Presents Music To Be Murdered By fra 1958. Inspired by the master, Uncle Alfred!

Do svidanija: - Vi har sett frem til denne dagen

I nesten fire måneder sperret trålervraket for godstrafikk. Tromsø Havn krever nå økonomisk kompensasjon fra det russiske rederiets forsikringsselskap.

Hvor kan du gå på do langs Sjøfronten?(pluss)

Romsdals Budstikkes lesere etterlyser et offentlig toalett i storutbyggingen av byens sjøfront til nesten 400 mill. kroner. Vi sjekket ut dagens tilbud!
Les mer om:

Stephen King slepes på internett etter Oscar-kommentar

Litt ugrei kommentar eller? Stephen King hisset på seg et par stykker da han i går valgte å dele noen bemerkninger om Oscar-nominasjonene. The Shining-forfatteren har, i kraft av sin status, muligheten til å nominere filmer i tre kategorier: beste film, beste tilpassede manus og beste originale manus. 72-åringen ville forklare sitt vurderingsgrunnlag, men uttalelsen kunne nok oppfattes feil… Stephen hadde nemlig ganske sterke meninger om hva han prioriterer når det kommer til «kunst».

Cardi B vil bli politiker

Cardi B 4 President? Belcalis Marlenis Almanzar alias Cardi B avslører at hun drømmer om å bli politiker. Rapperens Twitter-tirade kom tilsynelatende ut av det blå. Men hvorfor søker Cardi plutselig denne karriereveien? Ideen skal ha blomstret mens 27-åringen så på krigsdokumentarer.

«Dodraugene» gir terningkast til toaletter: – Vi går jo på do hele tiden, så hvorfor ikke

«Dodraugene» ble inspirert av Michelin-guiden, og laget en humorkonto på Instagram for å anmelde toaletter.
Les mer om:

Justin Bieber får kritikk for sin lansering av Yummy og kamp om førsteplassen på Billboard Hot 100

Oppfordrer Justin Bieber og Scooter Braun fansen til å nesten jukse for å få ham til nummer 1? Det er fire år siden Justin slapp sitt forrige album, og comeback-singelen «Yummy» lanserer han i alle fall med særdeles tungt og systematisk. Mange synes noen av taktikkene hans er veldig tvilsomme. At 25-åringen oppretter TikTok-konto (låten kan virke mer eller mindre konstruert for å gå viralt hos TikTok), ber sine kjendisvenner (som BTS) til å poste «Yummy» og lager «Yummy»-spill, etc.

Justin Bieber teaser dokumentar ved å fortelle om flått-virus

Justin Bieber ser ut til å alliere seg med TMZ for denne nyheten. Samtidig som Justin lanserer sin dokumentarserie, røper sangeren at han i fjor ikke ble diagnostisert med depresjon, men med borrelia alias Lymes sykdom. Det er uklart hvordan han fikk sykdommen, som trolig ble forårsaket ved flåttbitt. Symptomer er blant annet utslett, feber og hodepine. Justin Bieber poster hele TMZ-saken og skriver at mange tisket om formen hans uten å vite sannheten. View this post on Instagram While a lot of people kept saying justin Bieber looks like shit, on meth etc.

Queen-legenden Brian May snakker ut om «depresjon» og «håpløshet»

Det har vært et økt fokus på mental helse i tradisjonelle og sosiale medier de siste ukene etter Ari Behns tragiske bortgang 1. juledag. Mange sliter, spesielt i de mørke vintermånedene. Queen-gitarist Brian May åpnet nylig opp om sine tunge dager i et innlegg på Instagram. LES OGSÅ: NME hyller norsk band. Under et bilde av seg selv deler gitarlegenden blant annet følgende: «Mesteparten av romjulen har jeg ikke ønsket å vise ansiktet mitt, fordi ansiktet mitt var dystert. Det er noe ved denne tiden på året som lammer meg. Depresjon, håpløshet, frykt… Jeg blir oppslukt. Er det logisk? Nei.

Mens taxisjåfør Pål Lægran var på do ble drosjen hans stjålet(pluss)

Taxisjåførene i Steinkjer fulgte sporet etter drosjen som ble stjålet, og klarte selv å få stoppet bilen. De tok hånd om tyven til politiet ankom stedet.
Les mer om:

Joaquin Phoenix’ Golden Globe-tale skaper reaksjoner

Påpeker Hollywoods hyklerske holdninger Ingen Golden Globe uten politiske bemerkninger. The Hollywood Foreign Press-utdelingen er nesten like kjent for krasse taler og politiske protester som for sine gjeve priser. Nattens utdeling var intet unntak. Da Joaquin Phoenix vant for sin innsats i høstens stor-suksess Joker brukte han anledningen til å dele ut både ros og ris til sine eminente kolleger. – Vi vet alle at dette ikke er noen jævla konkurranse, begynner 45-åringen, etter å freidig nok først ha plassert Globes-troféet på gulvet. Selv om mye av Joker-stjernens tale ble sensurert grunnet st

Influencer samler inn millioner til Australia ved å selge nakenbilder

Nå er hun bannlyst av både Instagram og sin egen familie. Det er naturlig å føle seg rådvill når katastrofen inntreffer. Du har kanskje gitt en femtilapp via Facebook-innsamling, men finnes det noe annet vi på andre siden av jorden kan gjøre for å hjelpe Australia? Los Angeles-jenta Kaylen Ward aka The Naked Philanthropist tok saken i egne hender.  (Twitter/lilearthangelk) 20-åringen jobber som influencer og sexarbeider på nett, og fant ut at det mest effektive kunne være å bruke arbeidet for å støtte en viktig sak. Kaylen bestemte seg derfor for å selge nakenbilder i bytte mot en donasjon på

Streamingtips: Topp 6 serier fra 2019

Hvor mange av disse har du rukket å se? Det blir sjeldent manko på serietips. Men hvilke er virkelig verdt tiden din? Etter å ha tittet på et hundretalls serier fra inn- og utland har vi valgt ut serienyhetene fra 2019 som gjorde aller størst inntrykk. Vi har kun listet opp nye favoritter, altså de som startet med første episode/sesong i året som gikk. Tre av dem er korte og avsluttende, tre er lengre og har allerede bekreftet en ny sesong. Til slutt endte vi på én norsk, én svensk og fire engelskspråklige.

50 Cent beefer med French Montana på grunn av en Bugatti

50 Cent avslutter dekaden med det han har blitt mest kjent for: Trolling. Det begynte med at French Montana postet et snutt av seg selv med sin nye bil; en Bugatti Veyron til 1,5 millioner dollar. (Som trolig koster tre ganger så mye i Norge.) Bronx-rapperen ga den til seg selv som julepresang etter flere dager på overvåkning på sykehus. Som seg hør og bør ble videoen akkompagnert av en breial caption. View this post on Instagram FRESH OUT OF ICU WOKE UP IN THAT NEW BUGGATTI!!! LIL GIFT TO MYSELF!

Lizzo slår tilbake mot kroppskritikk

Lizzo, den regjerende dronningen av clap-backs, slår til igjen. Med kjendisstatus kommer også kritikk, og «Good As Hell»-sangeren har fått merke suksessens bakside. Den amerikanske forfatteren og samfunnsdebattanten, Dr.

Anmeldelse: Terapi for Shia LaBeouf i Honey Boy

Shia LaBeouf er en snodig kar. Ikke bare er han skuespiller. 33-åringen er produktiv performance-kunstner, danser i Sia-musikkvideoer, poster inspo-snutter på YouTube («JUST DO IT!»), fritidsrapper og er YEEZY-klesinspirasjon for Kanye West.

Vaskefillene går rett i do i julestria. - Hele grenda kan fylles med kloakk

Storrengjøring av hjemmet i førjulstiden etterfulgt av mye julemat, går hardt utover renseanleggene. I verste fall kan du få et realt kloakkproblem om du ikke er forsiktig.
Les mer om:

Vaskefillene går rett i do i julestria: – Hele grenda kan fylles med kloakk

Storrengjøring av hjemmet i førjulstiden etterfulgt av mye julemat, går hardt utover renseanleggene. I verste fall kan du få et realt kloakkproblem om du ikke er forsiktig.
Les mer om:

Billie Eilish og FINNEAS forklarer genistrekene bak «bad guy»

Hvordan ble monsterhitten laget? Billie Eilish og Finneas O’Connell alias FINNEAS plukker fra hverandre «bad guy» – og vi er så fascinert! Den geniale duoen avslører hvor mye arbeid – og rare detaljer – som ligger i hymnen. Spoiler: Australske trafikklys er involvert. Hvem skulle tro at det tok så mange forsøk å si «duh» perfekt? Både 17-åringen og co-produsenten Finneas er perfeksjonister og det skinner gjennom i snutten. Se søsknene brekke ned «bad guy» her: Billie har tidligere fortalt at låten handler om hvordan folk fremstiller seg selv og andre: – Den opprinnelige ideen for låten er fol

Etter overkjøringen av Liverpool: «Det merkeligste jeg har sett»

Aston Villa kjørte over Liverpool med 5-0. Ikke så ofte vi får skrevet dette, nei. Men på tirsdag skjedde det faktisk. For Villa-manager ble dette en selsom opplevelse. -Det er nok den merkligste kvartfinalen i en større turnering som jeg har sett eller vært involvert i, sier Dean Smith ifølge BBC. Det merkelige var nok lagoppstillingen til verdens beste klubb som bestod av en gjeng unggutter. Les: Bild: Erling Haalands lønnskrav -Liverpool spilte riktig godt, så de vil være skuffet over resultatet.

Billie Eilish hyller Greta Thunberg: – Hun baner vei

«Beæret over å bli sammenliknet med henne». Billie Eilish er nok mest kjent for musikken sin, men LA-jenta er heller ikke sky når det kommer til å fronte hva hun mener. 17-åringen lagde oppstuss da hun spilte på American Music Awards i en t-skjorte med slagordet «NO MUSIC ON A DEAD PLANET». Ett uttrykk mye brukt av musikk-kollektivet for klimahandling Music Declares Emergency. Nå tar Billie miljøaktivismen sin til nye høyder – på sin vanlige direkte måte. (Instagram/amas) NME kårer godjentas debut WHEN WE ALL FALL ASLEEP WHERE DO WE GO til årets album 2019.
Les mer om:

Amazon betaler 225 millioner for Rihanna-dokumentar

Musikkdokumentarer er hot vare om dagen. Kanskje ikke på kino, men i alle fall hos strømmetjenestene. Forrige uke ble det klart at Apple TV+ punget ut 25 millioner dollar for en dokumentar om Billie Eilish. Den R. J. Cutler-regisserte filmen følger 17-åringen i tiden etter debutalbumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?