Nyheter om Do


Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

Premier League kommer ikke med ny dato

Engelsk fotball blir utsatt på ubestemt tid og Premier League-klubber ønsker at spillere skal gå ned i lønn. Premier League starter ikke opp igjen i begynnelsen av mai. Nå vil ikke Premier League komme med en tid det starter først når helsemyndighetene gir råd om at det er trygt. Les: Tuttosport: Juventus tar innersvingen på Liverpool I mars ble turneringen suspendert til 30. april på grunn av coronaviruset.

Mann arrestert etter å ha bæsjet i prøverommet, ødelagt en bil og stjålet et kassaapparat

En mann i 50-årene ble arrestert torsdag ettermiddag etter å ha gått på do i et prøverom, ødelagt en bil, og stjålet et kassaapparat.
Les mer om:

Tiger King: John Finlay ser ikke sånn ut nå lenger

Snakk om glow up! John Finlay er blant de søtere innslagene i den spinnville Netflix-dokumentarserien Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. Eksmannen til Joe Exotic er sjarmerende som få, men tidvis så han også litt herja ut. Hvis det er lov å si. Eller som han sier selv til E!: – Jeg så ut som en rusa hillbilly. I et nytt intervju forteller John at det var seriens produsent som foreslo at han skulle sitte skjorteløs under intervjuene i Netflix-serien. Han mener også at serien fremstiller ham i et dårlig lys.
Les mer om:

Er Ellen DeGeneres egentlig slem? NikkieTutorials setter fyr på ryktebålet

De som tilbringer mye tid på Twitter (eventuelt Jodel) har trolig fått med seg ryktene om Ellen DeGeneres. Det sies nemlig at den berømte talkshow-verten – som tilsynelatende har godhet i DNA-et sitt – egentlig er en drittkjerring. Historiene om slemme-Ellen skal være velkjente i Hollywood, men av ukjente grunner har de aldri nådd frem til folk flest.  Den seneste uken har mange ugunstige rykter om Ellen blitt delt på Twitter. Ingen har selvfølgelig håndfaste bevis, så ta det med en klype salt.

Toosie Slide: Den nye Drake-singelen blir neste store karantene-challenge på TikTok

OPPDATERT: Nå er musikkvideoen her! Les saken fra forrige måned om singelen og dansen nedenfor.

Dette kaster folk i do: - Vi finner alt fra bleier, vaskemopper, filler, engangshansker og våtservietter

SKIEN: Langt flere enn normalt er hjemme om dagen, og det merkes også på våre avløpsanlegg. Nå er det viktig å huske på at kun det som er ment for toalettet fortsatt skal dit. Alt annet har vi avfallsdunker til.
Les mer om:

– Risi­kerer å få kloakken inn i huset

De siste døgnene har Kristiansand ingeniørvesen hatt flere utrykninger til tette kloakkpumper. Nå ber de folk la være å kaste våtservietter i do.
Les mer om:

Koronakrisen fører til noen ordentlige drittjobber for kommunen: – Veldig dumt

Kaster du våtservietter i do? Da må du vite at du kan ødelegge pumpestasjoner, forårsake kloakkutslipp i sjøen og smitte kommuneansatte.
Les mer om:

Klubbeier sa plent nei til Donald Trump

Dette er både en snodig, kul og litt oppløftende historie. Det snodige er klubbeieren, det kule er nei´et til Donald, det oppløftende er en mulig vaksine mot coronaviruset. Dietmar Hopp er over gjennomsnittet eksentrisk og har fått sine hatmeldinger for de ufiltrerte og diskriminerende meldingene sine. Den nå 79-årige milliardæren viste også en spesielt god teft da han kjøpte 5. divisjonsklubben Hoffenheim for ti år siden.

Kyllinger havnet i «koronakarantene» på badet

- Da har man selskap når man er på do, sier Birk Nyheim (9).
Les mer om:

MGP-fans raser mot NRK for Ulrikke Brandstorp: – Rotter!

Aldri kødd med Melodi Grand Prix-blodfansen. I dag ble det kjent at Ulrikke Brandstorp ikke kommer til å representere Norge under den internasjonale Eurovision Song Contest-finalen i 2021. – Drømmen min er knust, skriver hun på Instagram. Årets finale ble som kjent avlyst på grunn av det hersens koronaviruset, men de deltagende landene har ulike strategier når det kommer til utvelgelsen av bidrag for 2021.  Noen sender årets artist direkte til den internasjonale finalen neste år – med en ny låt.

Stavanger kommune med bønn: Ikke kast engangskluter i do

Stavanger kommune ber innstendig om at folk ikke bruker toalettet som avfallsdunk. En kommunal avløpspumpe er allerede ødelagt på grunn av økt bruk av engangskluter og våtservietter, og samfunnskritisk personell må brukes på unødig reparasjonsarbeid.
Les mer om:

Nytt brennhett tema på bordet hos Premier League

Den engelske ligaen og klubbene følger som resten av befolkningen daglig med på med virusspredning og omfang. Målet er å gjennomføre sesongen på en forsvarlig måte.

Tottenham betraktelig styrket til sesongavslutningen

Mens fotballen har stått på vent de siste ukene har Harry Kane brukt tiden godt. Når Premier League er klar, er Tottenhams viktigste spiller det samme. For Mourinho og Tottenham-supporterne er dette selvfølgelig lyse nyheter i mørke tider. Les: Tro det eller ei, Loris Karius på vei tilbake til Premier League Spilles Premier League-sesongen ferdig, har Tottenham adskillig større sjanser til å spille seg forbi Sheffield United, Wolverhampton, Manchester United og true Chelsea på 4. plass.

Bodde på do i to år – nå har han egen bolig og ny jobb

KVITESEID: Etter å ha reist landet rundt og solgt Folk er Folk fant rumenske Cristian ut at det var noe eget ved Kviteseid. Nå har han etablert seg i bygda med tak over hodet og splitter ny jobb.
Les mer om:

Billie Eilish med beskjed til hamstrerne

«Dette er alvor, men jeg ser mange ungdommer rundt om verden som går på klubber eller drar til stranden og bare henger. Det er virkelig uansvarlig», skriver hun på Instagram – og legger til: «Ikke få panikk. Det er tilstrekkelig med det vi trenger til alle, ikke bunkre opp». LES OGSÅ: Tøffe tider for platebutikker – Big Dipper må stenge. Sangeren, som er aktuell med Bond-filmlåten «No Time To Die», meddeler også at hun kommer til å utsette de resterende konsertdatoene på «Where Do We Go No»-turneen sin. The post Billie Eilish med beskjed til hamstrerne appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Alarmen gikk hos Bjørn i Færder kommune: – Dette skal ikke kastes i do!

Engangsservietter som kastes i do gir store driftsproblemer for kommunens avløp. Nå har Bjørn Erikstad i Færder kommune en klar beskjed til innbyggerne.
Les mer om:

103 år gammel artistlegende med oppmuntrende videohilsen

Fredag fylte britiske Lynn 103 år, og på Twitter og i en ny video minner hun fansen om teksten på låten «We’ll Meet Again» som bidro til å styrke britenes moral under andre verdenskrig. «Keep smiling through; Just like you always do; Til the blue skies drive the dark clouds far away», skriver hun. LES OGSÅ: Filmfestivalen i Cannes utsettes. – Over hele verden opplever mennesker nå en vanskelig tid.
Les mer om:

John Obi Mikel taper millioner på kritikk

John Obi Mikel sier i et intervju med The Athletic at han lider økonomisk etter å ha sagt opp kontrakten sin i Trabzonspor som et resultat av hans kritikk av tyrkisk fotball. John Obi Mikel ble terminert tidlig denne uken fra sin kontrakt med det tyrkiske topplaget Trabzonspor da han nektet å fjerne et innlegg fra Instagram som kritiserte tyrkisk fotball for å ha fortsatt å spille mens corona-pandemien herjer. – Ironien, hvis det er noen, rett etterpå bestemte Tyrkiske sportsmyndigheter å pause all idrett.

Syngende kjendiser latterliggjøres

Hvem blir først til å lage «We Are The World» anno 2020? Eventuelt en ny versjon av norske «Sammen for livet» eller «Venn»? Mange artister holder solo-konserter fra stua, men nå har noen tatt det et steg videre.  View this post on Instagram Insta-konsert med Luna, Chrissy og John.

Stenger toaletter som koronatiltak: Sjåfører må gå på do bak bilen

Toaletter og dusjer langs veiene er blitt sperret av for å begrense koronasmitte. De som jobber med å frakte mat, medisiner og renholdsartikler gjennom landet vårt, frykter at de går rundt som smittebomber.
Les mer om:

Kristofer Hivju isolerer seg etter koronasmitte

– Vi er ved god helse. Jeg har bare milde forkjølelsessymptomer, melder skuespilleren selv på Instagram. Hivju minner om at det finnes mennesker som er mer utsatt for smitte, blant annet dem med en bakenforliggende sykdom, og han ber derfor folk om å være forsiktig. LES OGSÅ: Idris Elba smittet av koronaviruset. – Vaske hendene, hold 1,5 meters avstand fra hverandre, gå i karantene, bare gjør alt du kan for å for å stoppe viruset fra å spre seg.

Mens resten av Norge hamstrer mat, må vi i karantene vente i fire dager til neste ledige utkjøring

Fredagstacoen må vente til mandag … Og sorry, kjære toåring, du får lære deg å gå på do fordi vi er tomme for bleier, som tidligst kan leveres på mandag.
Les mer om:

Tom Hanks og kona på sykehus med koronavirus i Australia

Den amerikanske filmstjernen og kona befinner seg i byen Gold Coast i delstaten Queensland på østkysten av Australia, ifølge The Guardian. Der var de i gang med innspillingen av den nye filmen til Baz Luhrmann om Elvis Presley. Både skuespilleren Tom Hanks og kona, artisten Rita Wilson, har fått påvist koronaviruset. LES OGSÅ: Spellemannprisen vil ikke bli arrangert som planlagt. De to er begge 63 år gamle og kom med en kunngjøring på Instagram onsdag. – Hei, folkens. Rita og jeg er her i Australia. Vi følte oss litt trøtte, som om vi var forkjølte, og hadde litt vondt i kroppen.