Nyheter om Do


Her kan du sikre deg hytte og et mål tomt til under en halv million

Nesten en halv million for 20 kvadratmeter hytte, som mangler do og innlagt vann og avløp, kan kanskje virke vel stivt på innlandsmarkedet.
Les mer om:

Fra Sogndal til Øygarden

Sogndal Fotball og Øygarden er enige om en overgang for forsvarsspiller Stefan Antonijevic. Like før ØFK treningen på Ågotnes Stadion dro hovedtrener Bryant opp et uventet ess fra ermet. Stefan Antonijevic hadde da nettopp bestått medisinsk test og skrevet under for en permanent overgang til ØFK! Les: Xavi får gigantlønn for å redde Barcelona Stefan kommer fra Sogndal Fotball der han i 2019 sesongen bidro på Fosshaugane Campus.

Influencer Hushpuppi arrestert i Dubai siktet for svindel

Influencer-livet på Instagram er stort sett ikke det samme irl. Når det kommer til påvirkeren Hushpuppi, som har 2,4 millioner følgere på Instagram, lever han i sus og dus som en usedvanlig rik finansmann. Hans bio lyder: Real Estate Developer. Hushpuppi har blitt kjent for å poste bilder av seg selv omringet av luksus.

Tenk deg om når du går på do ute(pluss)

Mens naturperlene i nord fylles med forventningsfulle feriegjester, preges flere turområder av toalettpapir. – Vis hensyn i naturen.
Les mer om:

Første del av Barcelonas byttehandel er gjennomført

Når Arthur har vært i Torino på søndag for den obligatoriske telle-fingre-og-tær testen, da blir det Juventus-drakt på brasilianeren. Italiensk og spansk media er enige om at signaturene settes og overgangen blir levende til neste sesong. Ifølge Mundo Deportivo må Juventus ut med i underkant av ni hundre millioner kroner.
Les mer om:

L´Equipe: United interessert i «utstøtt» supertalent

Kraftutrykkene sitter litt løst i dag, vi skal innrømme det. Likevel, det fanger oppmerksomheten vår når en spiller som angivelig skal ha bli bedt om å forlate Arsenal, linkes til Prosjekt Solskjær og en haug andre giganter. The Guardian har hengt seg på ryktet om at Matteo Guendouzi er bedt om å forlate London-klubben, og spurte Mikel Arteta rett ut om det stemte.

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk som gjør sommeren enda varmere! Mens vi krysser fingrene for at Ms. Rona ikke blusser opp igjen… 730.no kuraterer et godt og variert norsk musikk-utvalg. Njut kliss nye toner fra hele landet nedenfor. Gabrielle «Sånn som deg» Trenger du sommer-anthem? Vi også. Gabby til unnsetning. Helt ærlig, ingen gjør det sånn som henne. Håper hun tar med denne og spiller på absolutt alle festivaler neste år, slik at vi kan danse av oss COVID-19. Skrevet av bergensdronningen selv, produsert av henne, Anders Kjær og Nicolay Tangen Svennæs.   GABIFUEGO feat.

Plastisk kirurgi? Madison Beer forklarer bildene

Madison Beer må stadig forsvare seg. For en drøy uke siden beklaget artisten sin romantiserende omtale av en av kontroversiell klassiker. Men #MadisonBeerIsOverParty trendet ikke bare på Twitter på grunn av en bok.

Hvorfor skal kroppen min debatteres?

Det er ganske spesielt å diskutere om jeg finnes, om jeg skal ha rett til å anerkjennes og til og med hvilken do jeg skal gå på.
Les mer om:

Snart får gjester i Øyriket tilgang til do(pluss)

Fortvilte gjester leter forgjeves etter toaletter når de besøker Øyriket.
Les mer om:

I år er dette et ekstra stort problem

Du har sikkert hørt det, men mange har glemt det. I do skal kun tiss, bæsj og dopapir. Glemmer du det, kan det ble svært ekkelt.
Les mer om:

Har stått i do-kø i 15 år(pluss)

– Dette er ei skam. No må noko skje snart, seier Arne Sandnes, grunneigar og tidlegare ordførar i Norddal. Han er lei av å mase om å få på plass eit do ved Slettvikane, på vegen mellom Valldal og Trollstigen.
Les mer om:

Gir seg i Paris Saint-Germain etter Champions League

Brasilianske Thiago Silva som har rukket å bli 35 år gammel skal ha fått tilbud om å bli lengre i Paris Saint-Germain, men både L’Equipe og RMC Sport skriver at han når Champions League er ferdig spilt. Finalen skal spilles på The Estádio do Sport Lisboa e Benfica i Portugal søndag 23 august. Les: Fantastiske Haaland ga Premier League-klubbene krystallklar melding Sportsdirektør Leonardo erkjenner at brasilianske midtstopperen at den åttende og nåværende sesongen av PSG vil være den siste.

Madison Beer blir «kansellert» på grunn av bok

Madison Beer beklager. Kanselleringskulturen er langt fra et tilbakelagt kapittel. Nærmest daglig må kjente fjes svare for noe de har sagt eller gjort, enten det er noe nytt, eller noe som skjedde for en dekade siden. I dag trendet #MadisonBeerIsOverParty på Twitter. Grunnen? Lolita fra 1955. 21 år unge Madison Beer er nemlig begeistret for den kontroversielle klassikeren til Vladimir Nabokov.  Og hun er ikke alene om det.

Bayer Leverkusen har sluppet Kai Havertz!

Det har vært en haug med rykter rundt Kai Havertz. Spesielt turen over til Premier League virker spesielt troverdig. Nå bekrefter Leverkusen-direktøren at noe skjer i løpet av kort tid. -Det er mange klubber som er intreresserte. Kai har vært hos oss i ti år, og jeg kjenner at han ønsker å ta det neste skrittet i nær fremtid. Det er vi nødt til å respektere, sier direktør Fernando Carro til Kölner Stadt-Anzeiger. I nær fremtid.

Fem tips for uteferie: – Slik går du på do

Her er fem tips til årets uteferie.
Les mer om:

Slik går du på do på tur: – Grav et hull uten å ødelegge gresset

Her er fem tips til årets uteferie.
Les mer om:

Hanne (57) fant rotte i do – to dager på rad: – Jeg er vanligvis ikke så redd av meg, men nå har jeg hylt som en stukken gris!

– Egentlig synes jeg mus og rotter er litt søte, men rotter som plasker i doskåla er bare ekkelt, sier Hanne Eldby. Nå banker SV-politikeren i Østensjø på dodøra for å skremme uønskede gjester før hun går inn.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk og en helg som stort sett lover solskinn. Nå koser vi oss? 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 62 nye norske sanger og valgte ut disse 11 til å representere vår dose med ny norsk musikk. Ulrikke «What Would You Do For Love?» Hva ville du gjort for kjærligheten, mon tro? Vi har i alle fall lagt vår umiddelbare elsk på denne nedstrippede, vokaldrevne perlen fra Ulrikke Brandstorp. Produsert av Ben Adams.   Yomi «Ligge lavt» La oss holde det lowkey. Det vil i alle fall Yomi Baisa, her via musikk fra Clairmont.
Les mer om:

Østensjøpolitiker Hanne (57) fant rotte i do – to dager på rad: – Jeg er vanligvis ikke så redd av meg, men nå har jeg hylt som en stukken gris!

– Egentlig synes jeg mus og rotter er litt søte, men rotter som plasker i doskåla er bare ekkelt, sier Hanne Eldby. Nå banker SV-politikeren i Østensjø på dodøra for å skremme uønskede gjester før hun går inn.
Les mer om:

Harry Potter: Daniel Radcliffe er lei seg for det J.K. Rowling skrev på Twitter

Daniel Radcliffe aka Harry Potter er ikke enig med J.K. Rowling, skaperen av Harry Potter. Oppdatert 10. juni: Nå utdyper J.K. Rowling hva hun mener i et langt innlegg publisert på egen nettside. Joanne har fem punkter som begrunner hvorfor hun frykter trans-aktivister. Hun skriver blant annet at hun er redd for at noen identifiserer seg som mann for å slippe å være kvinne, og er redd for at de skal angre. Hun frykter også at en smertefri «overgang» til et nytt kjønn kan sette kvinner i fare.

Celtic tviholder på Arsenal -og Leicester mål

Odsonne Edouard har spilt for Celtic siden sommeren 2017. Først på utleie fra PSG, så permanent i 2018. Nå har 22-åringen blitt litt for effektiv foran motstandernes mål. Celtic har hatt stor glede av spissens 22 scoringer 27 kamper, men dette har også fått Premier League-klubber til å se sitt snitt til å stjæle Celtics beste spillere. Les: Tottenhams største ressurs er også det største usikkerhetsmomentet Ifølge Goal er både Arsenal og Leicester klare for å bla opp rundt 350 millioner kroner og en attraktiv lønn for å friste den unge franskmannen sørover.

Her driter folk rett ved badeplassen, og papiret blåser rundt. Nå er Marian og naboene lei.

Naboene til den populære badeplassen plages av folk som må på do. – De trodde tydeligvis at de satt bortgjemt for å gå gjøre fra seg, så de ble overraska da vi kom rett forbi på stien, sier Marian Nelson.
Les mer om:

Toalettbesøk kostet taxisjåføren 10.000 kroner – tre år senere endres reglene

Sissel Merete Busch ble utestengt fra å kjøre pasienter til og fra sykehus fordi hun var på do. Nå innrømmer Bodø Taxi at de gjorde noe feil.
Les mer om: