Nyheter om Do


Kjøpesenter lover musikk på do for å overdøve tisselyder

Senterleder gikk hardt ut mot det han trodde var hærverk. Nå angriper han problemet på en helt ny måte.
Les mer om:

Vil løse do-problemet i Kristiansand

Turister og folk på bytur må få lov å gå på do på byens utesteder i stedet for på de offentlige toalettene. Det mener Arve Stokkelien (H) som langt på vei får støtte av ordfører Harald Furre.

– Gutter er også redde for å gå på do

Både gutter og jenter synes det kan være flaut å bruke offentlige toaletter, tror psykolog Peder Kjøs. – Det tok ett år før jeg turte å gå på do på jobb, forteller Nicolai Magnus Wahl (26).
Les mer om:

Ut mot «jentetrend»: – Man skal ikke være redd for å gå på do

Kjøpesenter-leder frykter unge jenter skrur på vannet på fullt mens de er på toalettet.
Les mer om:

Ber jenter slutte å skamme seg på do: – Tisselydar er ikkje farleg

Fleire offentlege toalett blir fløymde over fordi ungdom let vatnet renne for å overdøyve lydane frå dobesøket. Eit tabu, meiner «Helsesista».
Les mer om:

Frykter jente-trend på do skal gjøre skader for millioner

Kjøpesenter må skifte gulv etter at jenter lot vannet renne over mens de var på toalettet. – Det er flaut for jenter å gå på do, forklarer tenåringsjenter.
Les mer om:

På denne skolen gjør elevene engelskleksa på do

Én av to skoler har prøvd ut alternativer til tradisjonelle hjemmelekser.
Les mer om:

Er avhengig av hjelp – frykter rådmannens kutt

Assistenter hjelper Erik Strøm med alt fra å gå på do til å dra på konserter. Nå frykter han at noe av hjelpen og mye av livskvaliteten vil forsvinne hvis rådmannen i Bærum får kutte som han vil.
Les mer om:

Har ikke gitt opp drømmen i Chelsea

Brasilianske Kenedy har vært i Chelsea siden han var 19. Selv om han nå er utenbys for å skaffe seg spilletid, lever drømmen fortsatt. Kenedy er denne sesongen leid ut til Newcastle og Rafael Benitez. Det skal gjøre sitt for at han får oppfylle drømmen om å bli mester med Chelsea. Er andre turen til Newcastle, så begynner å føle seg hjemme. (foto: newcastle) Midtbanespilleren med det fargerike navnet Robert Kenedy Nunes do Nascimento, har allerede fått med seg tre kamper denne sesongen. -Det handler ikke om at jeg ikke fikk suksess i Chelsea.
Les mer om:

Naboene fortviler over trailersjåfører: – Det stinker urin. Det er ekkelt!

Trailersjåførene lar bilene stå på tomgang hele natta og går på do i nabolaget. Naboene fortviler.
Les mer om:

Naboene fortviler over støyete trailersjåfører: – Det stinker urin. Det er ekkelt!

Trailersjåførene lar bilene stå på tomgang hele natta og går på do i nabolaget. Naboene fortviler.
Les mer om:

Rett fra fengsel til kamp mot Lionel Messi og Barcelona

Jeg er litt usikker på om vi skal kalle det en solskinnshistorie, men vi synes ihvertfall det er noe vi kan skrive om. Huesca rykket opp i La Liga denne sesongen til alle sin store overraskelse. – Det kan minne litt om Ranheim sitt opprykk til Eliteserien. Huesca ligger på en overraskende 6.plass i La Liga etter 2 kamper med 4.poeng. Sammenligner man Huesca med La Liga gigantene som Real Madrid, Atletico Madrid og Barcelona er de en hobbyklubb. Mens Huesca har 115 tusen følgere på Twitter er det 28,9 millioner som følger Barcelona sin hovedkanal på spansk.

– Vi må bare venne oss til å gjøre denne typen drittjobber

– Dette er en unødvendig drittjobb dersom folk hadde vært litt mer observante på hva som kan skylles ned i do, sier Kjell Marka.
Les mer om:

Forskning: Kontaktlinser som kastes i do brytes ned og kan ende som mikroplast

Et stort antall brukte kontaktlinser kastes feil og bidrar til problemet med plastforurensning i havet og naturen, ifølge ny forskning.
Les mer om:

3 reasons companies fail to assess the scope of a data breach

IDG NEWS: Best advice: Understand your data, have proper event logging in place, and test your incident response plan. (You do have one, don’t you?)
Les mer om:

«Treng do ein neger å gifta deg med? Ferdig omskåren, med eller otan AIDS»

Den 22. juli fant flere innbyggere i Vinje kommune lapper med rasistiske budskap i postkassene sine. Frances Mulbah har bodd på Rauland i 15 år – nå har hun begynt å låse døren.
Les mer om:

Bikkjeslagsmål hos Arsenal!

Trener Unai Emery har fått muligheten til å gjøre endringer denne sommeren som vil slippe ut deler av «Arsene Wenger-spøkelset» fra Emirates allerede første sesong. Nå lurer det bråk i kulissene. Skikkelig bråk. Det har pågått en maktkamp på styrerommet til Arsenal mellom USA og Russland.

Alisson skal redde Liverpool-supporterne fra magesår

Vi føler fortsatt med Loris Karius. Selvtilliten ser ikke ut til helt å være lappet sammen igjen. I USA var det på nytt noen valg som vitnet lite om en toppkeeper. Bildet av Alisson som gjør seg klar til tjeneste virker derfor helende på Liverpool-supporterne. Selv om vi heier på Karius, har også vi begynt å innrømme at dette ikke kan fortsette i lengden. Vi legger ved bildene og håper en eller annen coach hvisker de magiske ordene i øret til tyskeren. Ikke gi deg, Karius! Larsen scores Dortmund 3rd. Karius should do better with that.

Hun skulle bare en tur på do - prislappen ble 10 000 kroner

Disse reisetabbene koster deg flesk i ferien din.
Les mer om:

Dette skriver HA om i dag

Møkkete do ved Koigen i Hamar. Gåsmøkk i Stange. Slik får du glad hund. Fotballkampene til HamKam, Ottestad og Brumunddal. Dette er bare noen få av sakene vi skriver om i dag.

Rydder sommerperle for 300 millioner

Søppelet på Langøyene i Oslofjorden skal ikke lenger tyte ut på sidene. Med på kjøpet får badegjester og campingturister rent drikkevann og tidsriktig do og dusj.
Les mer om:

Lynet slo ned i Sirdal

Søppelet på Langøyene i Oslofjorden skal ikke lenger tyte ut på sidene. Med på kjøpet får badegjester og campingturister rent drikkevann og tidsriktig do og dusj.
Les mer om:

Er vi forelsket i Russland nå?

MOSKVA (VG) 12. mars 2015: Chiquito do Carmo, eller Quito som de kaller ham, stormet gjennom det mongolske forsvaret og ga Øst-Timor ledelsen 1–0 foran 9.000 jublende mennesker i hovedstaden Dili.
Les mer om:

Frem og tilbake er akkurat like langt

Det er en spiller Manchester United manager Jose Mourinho åpent innrømmet han liker til tross for at det var Louis van Gaal som var ansvarlig for å bringe til Old Trafford.   Etter VM i Brasil i 2014 kom Daley Blind «sammen» med Louis van Gaal da han overtok roret i Manchester United. Vi vet alle hvordan det gikk, Mourinho har vært dyktig til å minne oss om det. Nå ser den siste fra van Gaal eraen å være på vei ut døra. 28 år gamle Daley Blind blir likt fordi han kan benyttes i mange roller, noe som de fleste klubber har behov for.