Nyheter om Do


Norske Trine livredd under skytedrama: «Jeg er låst inne på do. Noen skyter her»

Trine Amundsen Olsen (42) og familien havnet midt opp i søndagens skytedrama på Field’s kjøpesenter i København. Innelåst på do var hun redd for at familien ikke kom seg i sikkerhet.
Les mer om:

Spleiselag sørger for 13 millioner til ny båt med sterkere kran og do

De ansatte i Skjærgårdstjenesten gleder seg til mai 2023. Da får de en ny og større båt. Med toalett ombord!
Les mer om:

Fant pasientlister med helseopplysninger på do og i parkeringshus

I løpet av fem år sendte Akershus universitetssykehus over 100 avviksmeldinger til Datatilsynet.

Sendte tekstmeldinger til moren: «Vi er sperret inne på do, det er skyting»

Fredag sto Magnus Stensaker (32) innelåst på do med frykt for å dø. Mens dramaet utspilte seg utenfor, sendte han tekstmeldinger til moren.
Les mer om:

Har det som trengs – men trengende slipper ikke inn

Hva gjør folk som må på do i bykjernen? I Haugesund sentrum finnes ikke et eneste offentlig toalett.
Les mer om:

For 12 millioner kan du ligge i senga og se rett inn på do: – Løsninger utenom det vanlige

En uvanlig eiendomsmulighet på Føynland.
Les mer om:

Avlyste Qatar-kamp etter press frå fansen

Watfords planlagde treningskamp mot landslaget til Qatar i Austerrike 10. juli, er avlyst etter at klubbtilhengarane protesterte. Årsaka er Qatars haldning til menneskerettane. Gruppene "Proud Hornets" og "Women of Watford FC" gav klart uttrykk for misnøye med at kampen skulle spelast, og varsla protest-markeringar på tribunene. Derfor valde klubben å trekkje seg frå kampen. - Det blei klart for oss at dette var ein kamp vi ikkje skulle spele, seier ein talsmann for klubben. Qatar har strenge LGBTQ-lover, der mellom anna homoseksualitet er forbode. – Vi er glade for at dei har lytta til oss.
Les mer om:

Sky Sports: Der kom tilbudet til Jesse Lingard

Jesse Lingard har sine siste dager som United-spiller. Med VM-sluttspillet noen få måneder unna, men plassen i VM-troppen godt utenfor rekkevidde, har spilleren en solid jobb foran seg hvis han ikke skal se sluttspillet fra pub krakken. Dermed blir klubbvalget avgjørende for Lingard. Velger 29-åringen en klubb som betaler best og kan friste med tittelsjanser, men som henviser Lingard til benken, er dette løpet kjørt. Denne uken kom tilbudet Lingard bør si ja til.

Who do you call when the cops kill?

Okei da, det vil nok aldri være så ille at folk frykter politiet på det nivået der. Norge er tross alt ett av landene i verden hvor vi har mest tillit til politiet.
Les mer om:

Fullt på akuttmottaket på Ahus: – En situasjon vi ikke ønsker å være i

NORDBYHAGEN (VG) Selv om pandemien har avtatt, fortsetter syke pasienter å strømme inn dørene. Ifølge en bekymringsmelding er det dager hvor ansatte sliter med å finne tid til å gå på do og å spise.
Les mer om:

Kobler do-vaner til alvorlige tilstander

Hvis du ikke går på do for å bæsje når du kjenner det trykker på, kan det få negative følger for helsa di.
Les mer om:

Rudy Giuliani var Trumps valgfusk-strateg: – Skyllet ettermælet sitt ned i do

Den tidligere borgermesteren i New York hadde lenge heltestatus etter sin innsats under og etter terrorangrepet 11. september 2001. Mer enn 20 år senere står han ribbet tilbake, uten ære.
Les mer om:

Låste seg inne på do da hun skulle forklare seg i retten

NOTODDEN: Kvinnen skal ha blitt sparket, slått, brent og tvunget til å spise fet mat. Da hun ble bedt om å forklare seg i retten onsdag, låste hun seg inne på do.
Les mer om:

Utstøtt Arsenal-spiller overbevist William Saliba kan overtales til å droppe The Gunners

Det ble inget lykkelig fotballopphold i London for Matteo Guendouzi. Det begynte bra i Arsenal-drakta da han ble hentet fra Lorent i 2018, men da Mikel Arteta tok over tøylene viste det seg etter hvert at de to ikke hadde samme syn på opplegget hos Arsenal. Guendouzi starter neste sesong med permanent overgang til Marseille, nå jobber 23-åringen for å overtale en annen Arsenal-spiller om å holde seg unna London. William Saliba er Arsenal-spilleren som fortsatt venter på muligheten hos Arteta.

Calvin Ramsay hentes til Liverpool

Han blir 19 i juli, denne sesongen ble han kåret til Scottish Premierships beste unge spiller. Skottland har en rik tradisjon på å bringe frem forsvarsspillere på øverste nivå i Premier League, Andy Robertsen, Kieran Tierney og Nathan Patterson (fra Rangers til Everton i januar). Calvin Ramsay er nestemann opp. Speidere fra de større klubbene har valfartet til Aberdeen de siste månedene for å få med seg fenomenet Ramsay.

Ble anbefalt en tur hit – reagerer sterkt på toalettforholdene: – Jeg mistet lysten til å gå på do

Per Rolness var pasient på LHL-sykehuset og fikk anbefalt en tur til Trandumskogen, men det han husker best fra besøket var ikke minnesmerkene og historien.
Les mer om:

Lingard endelig i forhandlinger med den perfekte klubben

Jesse Lingard. Tidligere up and coming fra akademiet, løftet for alvor frem av Jose Mourinho, matchvinner i FA Cupfinalen 2016. De siste sesongene har det vært alt annet enn en naturlig fortsettelse av de første sesongen hos United. Ute av den engelske landslagstroppen, 548 minutter på banen denne sesongen der spillerne han konkurrer med om spilletid ofte har underlevert. Fratatt muligheten av Rangnick til å ta avskjed med supporterne i siste hjemmekamp, selv da United ledet 3-0 over Brentford med 18 minutter igjen av kampen.

Står bom fast på vedtak om rivning av utedo – mener at hyttefolk kan gå på do på andre måter

Statsforvalteren finner ingen grunn til å gå tilbake på sitt utedo-vedtak på Papper. Både Statsforvalteren og Hvaler kommune har ment at en hyttefamilie kan gå på do hos naboen.
Les mer om:

Eksklusivt: Todd Boehly’s vinnende Chelsea-bud rakner

Det er mye rusk i budet til den amerikanske milliardæren og deleier av Los Angeles Dodgers, Todd Boehly. – Han selv er «clean», men det er ikke lov å eie to klubber i Premier League samtidig. -Allerede har en Tottenham fan og minoritetseier måttet trekke seg fra Boehly’s konsortium. «Krisen er imidlertid opp imot Clearlake Capital som sitter på den største posten (62%). De mistenkes for å være finansiert av Saudi Media, som tidlig ble ekskludert fra prosessen. Fortsatt helt åpent selv om en «vinner» er annonsert!.

– Du vet kanskje ikke hvem jeg er, men jeg landets finansminister....

Fredagskommentar: Det er viktig å ha tillit til landets ledere. Men enda viktigere er det å komme seg på do når man trenger det. Bildet er forresten fra Lundetangen pub – der Trygve Slagsvold Vedum var gjest for en tid tilbake. Mer om finansministeren litt senere.

NVE til brønneiere: – Spar på vannet nå

Krana var tom, de fikk ikke dratt opp i do og måtte vaske klær hos andre i tørkesommeren 2018. Nå frykter familien at det samme skal skje igjen.
Les mer om:

Rodrygo skulle signere med Liverpool

I den vanvittige Champions League-semifinalen mellom City og Real Madrid var det Benzema som for evig og alltid blir stående som matchvinner i 3-2 seieren (6-5 sammenlagt), men det var en brasiliansk innbytter som gjorde det mulig. Hadde det vært opp til Jürgen Klopp, hadde Rodrygo aldri stått på San Bernabeu denne kvelden i Real-drakt. Det er Rodrygos agent som nå deler historien om spilleren som senket Guardiola og City med scoringer i det 90. og 90.+1 minutt og sendte Real til ekstraomganger.

Når hunden min går på do i utmark, lar jeg bæsjen ligge sammen med kurukene og hestepærene. Det skulle bare mangle

Eksperten svarer: Er det funnet en alvorlig feil i den nye eneboligen?
Les mer om: