Nyheter om Do


Lil Nas X mister førsteplassen etter 19 uker, gratulerer etterfølgeren

Beklager, Lil Nas X… Etter å ha satt Billboard Hot 100-rekord med 19 uker på nummer 1, rykker Billie Eilish opp til toppen. (Instagram.com/billieeilish) Hennes globale landeplage «bad guy» har ligget på andreplass i ni uker. Dette er 17-åringens første nummer 1 på Billboard Hot 100. Da Lil Nas X fikk høre at «Old Town Road» ble jekket ned, var han rask til å velsigne henne med lykkeønsker. congratulations to billie eilish!! u deserve this!! — nope (@LilNasX) August 19, 2019 – Gratulerer til Billie Eilish!

Norskopplæring med Sigrid Raabe

What do you know about stepping in the salad? Lesere av denne saken trenger trolig ikke lynkurset nedenfor.
Les mer om:

Her går Kristopher Schau på do midt under konserten – fortsetter å synge

Midt under konserten på Jessheimdagene onsdag måtte vokalisten i The Dogs et lite ærend ... (Videoen vises med tillatelse fra The Dogs).
Les mer om:

Etterlyser handling på Helganes

Nils Bjarne Vold (V) står på den store fyllinga, eller steinørkenen som han kallar tunnelmassen ved riksveg 13 og Helganes bru, rundt fem kilometer ovanom Suldalsosen.

Rafael Benitez forteller deg hele historien om kaoset hos Newcastle

Steve Bruce er sjefen på St. James´Park som skal få supporterne til å glemme deres Benitez. For den spanske manageren var like populær som eier Mike Ashley er upopulær. Nå deler den tidligere Liverpool-manageren noen tanker med oss om tiden før exiten fra Newcastle. For at supporterne ikke skal sitte igjen med inntrykket av at Benitez forlot dem med lett hjerte, kommer nå forklaringen (vi tok like godt med hele greie fra Goal.com): «When I joined Newcastle in 2016, I did it with all my heart.

Lil Uzi Vert avlyser Findings Festival

– Lil Uzi Vert må dessverre kansellere konserten på Findings grunnet uforutsette hendelser. Vi håper å se han på Bislett en annen gang. Findingsfavoritten Broiler avslutter i stedet fredagen og lover fest! Dette skriver Findings Festival i sin pressemelding. Dette er altså ikke første gangen Lil Uzi Vert har avlyst planlagte konserter denne sommeren. Han har avlyst andre festivaler i Europa, inkludert Wireless i England og Woo Hah! i Nederland. LES MER: Lil Uzi Vert dropper flere festivaler denne sommeren. Som erstatter har altså Findings Festival hentet inn Broiler.

Slet med sterke smertestillende

Steinar Albrigtsen (62) fikk Oxycontin mot smertene etter kreftoperasjonen han gjennomgikk i fjor høst. Han tok oppgjør med tablettene ved å kaste dem i do.
Les mer om:

Gata 19: Er du en av de heldige, kan du få sitte på Gatas mest eksklusive do

På Gatafestivalen kan du slippe å tørke selv på do.
Les mer om:

YouTuber anklages for dyremishandling

Nå etterforskes hun av LAPD. Alt er ikke alltid som det ser ut? Brooke Houts er en populær YouTube-personlighet med over 330 000 følgere. Siden 2014 har videoene hennes fått nesten 20 millioner visninger. Den siste tiden har Brooke hovedsakelig publisert videoer om livet som nybakt hundemamma.  Brooke forteller i en av videoene at det er vanskeligere enn man skulle tro, men det ser likevel ut som at hun klarer seg greit (nok). For bare en uke siden sa Los Angeles-jenta at hunder reagerer dårlig på straff, og at hun derfor ikke bruker det som metode når hun trener valpen sin: Nå ser det dog (

Hva skjedde egentlig på slutten av Euphoria?

Rue: – I fuckin’ hate this town… 

Jules: – If I could, I’d burn it to the fucking ground.

Avslører kjent kjæreste? Les 730s FREDAGSFJAS med Victoria Karlskås Andersen ✨

Det er fredag, og du vet hva det betyr. …Fredagsfjas med våre favorittfjes!

Bekreftet: Ikonet Dani Alves har nok en gang signert kontrakt

Han er 36 år og har vunnet seks ligamesterskap og tre Champions league-trofeer med Barcelona. Han har hatt noen korte opphold også hos Juventus og PSG, der han rasket med seg noen liga-titler. Nå rir en av de største forsvarsikonene i moderne fotball hjem til Brasil. Til Sao Paulo. Her har klubb og spiller blitt enige om å holde hverandre i hånden frem til slutten av 2020. Vi tenker det er spesielt kult å vende tilbake til Brasil, som nasjonal helt etter sommerens Copa América triumf. Les: Bedre enn Ronaldo: Nå er han kjøpt for 265 millioner OFFICIEL !

Skjegg, clout eller kjærlighet? Shawn Mendes og Camila Cabello kliner på ferie

Onde tunger vil ha det til at kjærligheten mellom Shawn Mendes (20) og Camila Cabello (22) ikke er ekte. Paret benekter helt oppskriftsmessig at de faktisk er et par, men blir stadig sett i hverandres armer – også i offentligheten. Nå har «Señorita»-sangerne tatt det et steamy steg videre. Shawn og Camila er på ferie i Florida, og i det vi antar er et privat badebasseng får de jaggu ikke være i fred.  Canadieren og cubaneren kysser og koser mens andre svømmer rundt dem.

Mann innelåst på do - brannvesenet rykket ut

Mandag ettermiddag melder brannvesenet at de hadde et noe annerledes oppdrag.
Les mer om:

Våg-sølv i Dana Cup etter straffedrama

Våg FKs G14-lag fikk sølv i helgas Dana cup etter straffesparkkonkurranse i finalen mot brasilianske Pequeninos do Jockey.
Les mer om:

Anmeldelse: De Press – Do the Tjernobyl

Det låter picture-perfect slik det gjorde da De Press i dukket opp i Christensens hjemby i 1981 sammen med engelske Echo & The Bunnymen og spilte på en illegal klubb, skriver vår anmelder Tom Skjeklesæther.
Les mer om:

Guardiola har resignert: «Hvis han vil til en annen klubb kan han gjøre det»

Manchester City har bevist at de er best i verdens tøffeste liga og i ulike cuper. Pep Guardiola regnes som en av de aller beste managerne i verden.

Fransk unggutt med sterke defensive egenskaper på vei til Arsenal

Bare 18 år gammel har Saint Etienne-midtbacken William Saliba vist hva han duger til, noe som har gjort han meget ettertraktet. I det som ble hans gjennombruddssesong 2018/19 var han en av de med best defensiv statistikk i Ligue 1. – Nå er det bestilt legetime i forkant av en overgang til Arsenal. Gunners skal å ha avtalt en overgang på 27 millioner pund med den franske klubben for noen dager siden, men planen er at den franske unggutten skal dra tilbake til Ligue 1 på utlån for å få ytterligere første lagserfaring.

Sommerpyntet do til unnsetning(pluss)

Bystranda i Steinkjer har fram til i år manglet en viktig fasilitet. Med hjelp fra Ramirent og Lindseth reklame har kommunen nå sørget for toalett til trengende badere.
Les mer om:

Aston Villa legger inn bud på 150 millioner kroner for assist-konge

Et ikke ukjent fenomen: manager lopper sin tidligere klubb for deres beste spillere. Dean Smith er intet unntak.

Bekreftet: Felipe Luis har fått ny klubb

Det har vært lenge varslet, men kan nå endelig bekreftes. Veteranen Felipe Luis gir seg etter åtte sesonger hos Atletico Madrid og tar flyet hjem. Her venter spill for Flamengo, som hadde det beste tilbudet til venstrebacken med 44 A-landskamper, 333 kamper for Atletico Madrid, 132 for Deportivo og 26 kamper i Premier League for Chelsea. Les: Sky Sports: Newcastle henter toppscorer fra Bundesliga | Felipe Luís é o novo reforço do Flamengo.

Ryan Adams bryter tausheten etter overgrepsanklagene

Ryan Adams har ligget lavt i terrenget i sosiale medier siden en rekke kvinner i februar sto frem i en artikkel i New York Times og beskyldte ham for seksuelle overtramp og følelsesmessig misbruk. Den gang avviste Adams alle anklager i sosiale medier og utsatte de tre albumene han skulle utgi i 2019 på ubestemt tid. Han avlyste også en planlagt turné i Storbritannia. LES OGSÅ: KOMMENTAR: Burde vi skille kunsten fra kunstneren? Nå er Adams tilbake på Instagram og Twitter og har kommet med flere oppdateringer der de siste dagene.

N´Golo Kanté forlater Chelseas treningsleir

Etter at Eden Hazard forlot Stamford Bridge trenger Chelsea alt de har av verdensklasse.

VIDEO: Donald Trump snakker om A$AP Rocky etter seneste oppdatering fra Sverige

Se surrealistisk snutt! 30. juni bekreftet svensk politi at A$AP Rocky ble pågrepet i Stockholm etter å ha slengt en svensk gutt sidelengs utenfor Max Hamburger. Rocky ble deretter varetektsfengslet 5. juli i to uker. Amerikaneren er ennå ikke siktet, men høringen ble i dag utsatt til 25. juli.