Nyheter om Disney


Tatiana Maslany får rollen som She-Hulk i Marvel-serien til Disney Plus

Tatiana Maslany har blitt valgt ut av Disney+ og Marvel til å spille She-Hulk. Eller som ble kalt i Norge; Lady Hulk. Dette kommer snart til å bli annonsert, ifølge kildene til Variety. Kanadiske Tatiana Maslany, som har vunnet Emmy for sine mange hovedroller i BBC America-suksesserien Orphan Black, skal spille advokaten Jennifer Susan Walters; kusinen til Bruce Banner alias Hulk. Ved en feiltagelse får hun en blodoverføring fra Bruce, men i motsetning til fetteren har hun mer kontroll på sine grønne superkrefter. Disney+ annonserer premieredatoen snart. Jessica Gao er serieskaper, manusforfat

Chris Evans kommenterer NSFW-lekkasjen – se video

Chris Evans snakker om NSFW-bildet. I natt twitret skuespilleren det som ser ut som en vag bekreftelse på at kamerarullen som skal ha blitt postet på hans Instagram-konto – med blant annet bilde av en penis – faktisk tilhører ham. Noe mange i helgen avfeide som fake news. 39-åringen, best kjent som Captain America, stiller nå på talkshowet til Tamron Hall og bekrefter at dette faktisk skjedde. Det virker i alle fall slik. Captain America (Marvel/Disney) Intervjuet er ennå ikke ute, men Tamron har delt noen sekunder av praten. – Det kalles å snu et surt ansikt oppned, Tamron, sier Chris Evans i

The Mandalorian sesong 2: I kveld kom første trailer

The Mandalorian sesong 2 fikk sin første trailer i kveld. Samme dag som sesong 1 til Star Wars-spin-off-serien ble rullet ut i Norge via ankomsten til Disney+ alias Disney Plus. (Hvorfor slapp de ikke hele sesongen?) Den nye smakesnutten røper ikke mye, men byr på mange glimt som garantert gjør fansen gira. Showstjeleren Baby Yoda, eller The Child som han egentlig kalles, er selvfølgelig med. (Her som en liten reddhare.) Se første trailer for The Mandalorian sesong 2: "Wherever I go, he goes." Watch the brand new trailer for #TheMandalorian and start streaming the new season Oct.

Nå lanseres Disney+ i Norge : – Strømmekrigen er i gang for fullt

Filmgiganten tar opp kampen om seerne i åtte nye land. Det kan få store konsekvenser for de norske strømmetjenestene. Men Disney+ har én utfordring.
Les mer om:

Svimlende tap for Disney World

Parken skulle egentlig være et fristed for amerikanere og utenlandske turister som trengte et avbrekk fra hverdagen. Men nå står de dårlige nyhetene i kø.
Les mer om:

Svimlende tap for Disney World

Parken skulle egentlig være et fristed for amerikanere og utenlandske turister som trengte et avbrekk fra hverdagen. Men nå står de dårlige nyhetene i kø.
Les mer om:

Svimlende tap for Disney World

Parken skulle egentlig være et fristed for amerikanere og utenlandske turister som trengte et avbrekk fra hverdagen. Men nå står de dårlige nyhetene i kø.
Les mer om:

Startproblemer for Disney+

Fungerer ikke på mange enheter.
Les mer om:

Disney+ vil vurdere å vise norskprodusert innhold

– Vi er selvfølgelig oppmerksom på norsk og nordisk innhold, sier Norden-sjef for underholdningsgigantens nye strømmetjeneste.
Les mer om:

Disney+ er lansert

Mange melder om store problemer med å logge seg inn.
Les mer om:

Disney+ er nå tilgjengelig i Norge

Fra og med i dag kan du abonnere på den lenge annonserte Disney+.
Les mer om:

Frisk nyvinning fra Star Wars-universet

Star Wars-serien «The Mandalorian» blir endelig tilgjengelig i Norge denne uka, når strømmetjenesten Disney+ lanseres tirsdag. Den er tro mot opphavet, men samtidig forfriskende annerledes.
Les mer om:

Zendaya og John David Washington i Netflix’ Malcolm & Marie fra Euphoria-skaperen

Zendaya som kjæresten til John David Washington – filmet i karantene. Netflix bekrefter at de har sikret seg filmen Malcolm & Marie med stjerneparet. John David Washington spiller en filmskaper, mens Zendaya Maree Stoermer Coleman har rollen som kjæresten. Når de kommer hjem etter en filmpremiere, begynner de å snakke om sin fortid – før diskusjonen tar en uventet vri som tester deres forhold. Vi kan takke COVID-19 for filmen. I sommer ble shooten til Euphoria sesong 2 avbrutt av pandemien, og Zendayas usedvanlig trange timeplan ble brått åpen. Hun spurte derfor Sam Levinson om han kunne skriv

The Mandalorian feat. Baby Yoda til Norge i neste uke

– Jobben som dusørjeger er komplisert… Sitatet fra The Mandalorian er en ganske grei oppsummering for vår nye Star Wars-helt, som 15. september kommer til norske skjermer sammen med Disney+. Den Boba Fett-inspirerte karakteren, som befinner seg mellom Return of the Jedi og The Force Awakens, har en hissig trigger-finger og en frynsete moral. Men det går verst utover skurkene. Baby Yoda alias The Child (Disney Plus) I motsetning til blockbuster-filmene er serien mer nedstrippet – eller om du vil; lowkey. Men ikke på en billig måte.

Neve Campbell vender tilbake i Scream 5

Scream gir seg ikke. Horror-franchisen til Wes Craven fortsetter etter hans død – med den samme gjengen. I kveld annonserte Neve Campbell at hun igjen tar rollen i Sidney Prescott. Hun har blitt overtalt av regissørene Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett fra det Los Angeles-baserte filmkollektivet Radio Silence. «Vi klyper oss selv i armen! Det er vanskelig å uttrykke hvor mye karakteren Sidney Prescott har formet vår kjærlighet for filmer», skriver Radio Silence i pressemeldingen. «Å få sjansen til å jobbe med Neve er virkelig en drøm som går i oppfyllelse.

Disney-film får hard medfart i sosiale medier: – Boikott filmen

Disney får kraftig kritikk for å filme «Mulan» i deler av Kina der regjeringen blir anklaget for alvorlige menneskerettighetsbrudd.
Les mer om:

Samler hele Simpsons-katalogen

Fra 15. september er nemlig 30 sesonger – og over 600 episoder av «The Simpsons» sammen med «The Simpsons Movie» – å finne i Disney+ sitt utbud i Norge. Det var i 1990 at den gule familien begynte sin karriere på skjermene, og Bart, Homer, Marge, Lisa og Maggie ble snart populære i store deler av verden.

9 nostalgiske filmer og serier vi vil se på Disney+!

Den norske lanseringen av Disney+ nærmer seg med stormskritt, men hva kan man egentlig finne hos streamingtjenesten? Disney+ byr på nye produksjoner som Star Wars-serien The Mandalorian, men mesteparten av katalogen består naturlig nok av gammelt innhold. Så hvorfor ikke starte med noen favoritter fra barndommen? Nedenfor lister vi opp 9 nostalgiske favoritter vi regner med å finne hos Disney+.  Den norske versjonen av tjenesten skal, med noen få unntak, inneholde alt fra den amerikanske utgaven. Det vil si at vi får mer enn 7300 episoder og 500 filmer fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Fox

Anmeldelse: The New Mutants bommer totalt

X-Men-universet er nok kjent for de fleste. Men hold dere fast, for nå kommer The New Mutants.  Storfilmen har i flere år hatt overraskende mye trøbbel før den nå traff kinolerretet.

- En hodepine for Netflix

Disney + lanseres i Norge denne uka.
Les mer om:

Disney bekrefter kjempelansering i Norge

30 «Marvel»-filmer og Skywalker-sagaen er blant trekkplasterne når strømmetjenesten Disney+ lanseres i Norge den 15. september. Her er hele listen med filmer og serier.
Les mer om:

Nicolas Cage gir liv til vodkadrikkende drage

Med på moroa er filmskuespilleren Nicolas Cage som både produserer serien og gir stemme til den animerte dragen Highfire. TV-serien skal blande dataanimering med ekte skuespill. I romanen har dragen Highfire tidligere styrt over verdens drager, som Lord Highfire, men nå tilbringer han tiden sin i et nedslitt hus i et sumpområde i Louisiana. Her går det mye i vodka og TV-titting.
Les mer om:

Nettet får ikke nok av Jaimaican Adele

Adele er ikke kjent for å fornærme folk. Men i dag er det flere som kritiserer et bilde London-stjernen har postet på Instagram i forbindelse med festivalen Notting Hill Carneval. Adele får også støtte, mens andre tyr til humor. Notting Hill Carneval har for første gang på over 50 år blitt kansellert på grunn av COVID-19.  Festivalen er en av verdens største feiringer av karibisk kultur, og alle er velkommen. Adele poster et bilde fra fjorårets feiring hvor hun både bærer «bantu knots» i håret og et jamaikansk flag på brystet i form av en bikinitopp. Begrepet Bantu knots, eller Bantu-knuter, s

Chadwick Boseman minnes av Black Panther-regissør Ryan Coogler

Chadwick Boseman var et unikt menneske. Dette kommer tydelig frem via Black Panther-regissør Ryan Coogler, som i kveld minnes sin venn via en hjerteskjærende vakker tekst. Ryan Coogler hadde lite eller ingen kjennskap til Chadwicks kreftdiagnose, som han fikk to år før innspillingen av den ikoniske superheltfilmen. Regissøren, som sammen med Chad hadde begynt å jobbe med Black Panther 2, skriver at skuespilleren ville skjerme andre mot sin lidelse. Ryan Coogler minnes Chadwick Boseman: Før jeg deler tankene mine om bortgangen til den store Chadwick Boseman, vil jeg si kondolerer til familien h

Beyoncé deler videoen til Brown Skin Girl feat. Blue Ivy, SAINt JHN & WizKid

Beyoncé feirer alle nyanser av brun hud. Nå har Queen B lagt ut musikkvideoen til «Brown Skin Girl» feat. Blue Ivy, SAINt JHN, & Wizkid. Se den smellvakre snutten Beyoncé nedenfor. (Instagram/beyonce) Utenom datteren har hun med sin Destiny’s Child-«søster», Kelly Rowland, supermodell-O.G. Naomi Campbell og den kenyansk-meksikanske Oscar-vinnende skuespilleren Lupita Nyong’o (12 Years a Slave, Black Panther, Us). – Vi ville at alle karakterer skulle bli filmet i kongelig lys.