Nyheter om Disney


Friends gjenforenes for lansering av HBO Max

Grattis til fans av Friends!

Har du lagt merke til dette i Disney-filmene?

De aller, aller fleste elsker Disney - om de så er åpne om det eller holder kjærligheten skjult. Men visste du at filmene inneholder en rekke overraskende hemmeligheter - eller har du like stålkontroll på Disney-universet som meg?
Les mer om:

Den amerikanske versjonen av Parasite skal ha med Avengers-stjerne?

I forrige måned ble det kjent at sør-koreanske Bong Joon-ho teamer opp med amerikanske Adam McKay for HBO-serien Parasite – basert på årets store Oscar-vinner. Etter intense buderunder mellom blant andre Netflix og HBO, trakk altså sistnevnte det lengste strået.

– Jeg sang på en lunsj for Disney. Jeg tror sjefene var ganske begeistret.

En liten løgn bidro til at Aurora fikk rollen som «stemmen» i «Frost 2». Nå merker hun og teamet rundt henne stor pågang i USA.
Les mer om:

Disney+ vokser over all forventning

Har fått halvparten av Netflix’ brukere på tre måneder.
Les mer om:

Disney+ røper hvor mange abonnenter de har etter tre måneder: 26,5 millioner

Kembosuksess for Netflix’ og HBOs nye konkurrent. I kveld røper Disney+ at de nå har 26,5 millioner abonnenter kun tre måneder etter at streaming-tjenesten ble lansert, ifølge Deadline. «Kanalen» finnes foreløpig i seks land, og lanseres i åtte nye land 24. mars. Men kongeriket vårt er ikke topp pri? Norge og resten av Norden skulle opprinnelig også få Disney+ den sammen datoen, men denne lanseringen har blitt utsatt til «sommeren». Samtidig med Norden, rulles Disney Plus også ut i Belgia og Portugal.

Disney gjenoppliver «Bambi»

Disney gjør stor lykke med sine nyversjoner av gamle, tegnede klassikere.
Les mer om:

I samtaler om å utvikle en ny «Star Wars»-film

Waititi høstet hele seks Oscar-nominasjoner for sin andre verdenskrigssatire om en gutt som har Hitler som fantasivenn og oppdager at moren skjuler en jødisk jente på loftet. Nå er han ifølge Variety en av de mest etterspurte filmskaperne i bransjen. LES OGSÅ: Karl Sundby er død. Nylig hadde Taika Waititi regi på sesongfinalen av «The Mandalorian», som Lucasfilm laget for Disney Plus. Mens han spilte Hitler i «Jojo Rabbit», sikret han seg en cameorolle som droiden Ig-11 i TV-serien. The post I samtaler om å utvikle en ny «Star Wars»-film appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

At samene i «Frost» ikke hadde mørk hud ble for mye for amerikanerne

Hvorfor jubler samiske miljøer for å bli representert hos Disney, mens amerikanere er sinte på deres vegne?
Les mer om:

Ewan McGregors «Star Wars»-comeback satt på vent

En av de virkelig store snakkisene i forbindelse med fjorårets D23-arrangement var avsløringen om at Ewan McGregor ville vende tilbake til «Star Wars»-universet i rollen som Obi-Wan Kenobi. Tidligere denne måneden kom det dessuten meldinger om at også en annen gammel kjenning kan komme til å dukke opp i serien til Disney+, nemlig «Star Wars»-skaper George Lucas’ personlige favorittkarakter Jar Jar Binks. LES OGSÅ: Stort intervju med «The Lighthouse»-skuespiller Willem Dafoe. Nå melder imidlertid Variety at serien er satt på vent. Grunnen skal ifølge nettstedet være at strømmetjenesten og Lucas
Les mer om:

Disney flytter frem Europa-premieren på sin nye strømmetjeneste – blir å se i Norge til sommeren

Europa-premieren på den nye strømmetjenesten Disney+ er blitt flyttet frem én uke – til 24. mars.
Les mer om:

Fremskynder europeisk lansering for Disney+

Men Norge er ikke blant de første lanseringslandene.
Les mer om:

Disney+ til Norge i sommer

Netflix' storkonkurrent bekrefter.
Les mer om:

Disney flytter frem Europa-premieren på sin nye strømmetjeneste – blir å se i Norge til sommeren

Da blir den tilgjengelig i Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Østerrike og Sveits. Flere vesteuropeiske markeder, inkludert Belgia, Norden og Portugal, vil følge sommeren 2020, melder Deadline. LES OGSÅ: Mer «Hjem til jul» i 2020. Disney har ikke oppgitt årsaken til datoendringen. Prisen blir 6.99 euro i måneden, mens et årsabonnement vil koste 69.99 euro.

Vanessa Hudgens og Zac Efron: Internettet ønsker seg en ny sjanse for High School Musical-paret

Zanessa for life? Eller ei? Det er HJERTESKJÆRENDE at det ni år lange forholdet til Vanessa Hudgens og Austin Butler er slutt… Ordet på Hollywood-gatene er – til og med – at paret nylig ble forlovet. View this post on Instagram Etter ni år er det nå slutt mellom Vanessa Hudgens og Austin Butler. Her er de avbildet på premieren til Once Upon A Time In Hollywood, hvor Tex – karakteren til Austin – får kjørt seg.

George Lucas’ favorittkarakter kan gjøre uventet «Star Wars»-comeback

En av de virkelig store snakkisene i forbindelse med fjorårets D23-arrangement var avsløringen om at Ewan McGregor ville vende tilbake til «Star Wars»-universet i rollen som Obi-Wan Kenobi. Obi-Wan Kenobi ble først udødeliggjort av Alec Guinness i den originale «Star Wars»-trilogien på 1970- og 1980-tallet før McGregor spilte en yngre utgave i prequel-trilogien som ble rullet ut mellom 1999 og 2005.

Oscar-nominasjon til Aurora-låt

Auroras rolle i «Frost 2», der stemmen hennes er å høre både i sangen og i selve filmen, er kalt «Fjellenes stemme» av Disney. «Du er ikke en stemme, du er en ringelyd i ørene mine», synger Idina Menzel som Elsa til den mystiske sirenestemmen, sunget av Aurora. LES OGSÅ: Flere Bowie-utgivelser på vei i 2020. Låten er nominert i kategorien beste originalsang. Den er skrevet av låtskriverparet Robert Lopez og Kristen Anderson-Lopez. The post Oscar-nominasjon til Aurora-låt appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Magi er nøkkelen i Netflix’ skrekkelige nye serie Locke & Key

Tar opp kampen mot Disney+. Om bare noen uker slipper Netflix Locke & Key, en overnaturlig ungdomsserie basert på grafiske romaner av Joe Hill og Gabriel Rodriguez. Joe Hill har gjort stor suksess som tegneserieskaper, men er nok aller mest kjent for å være sønnen til forfatterparet Tabitha og Stephen King. Locke & Key følger en søskenflokk på tre. Faren er offer for et brutalt drap, og barna overtar huset hans i Massachusetts.

Marvel i forhandlinger med Christian Bale for Thor: Love and Thunder

Scoop for Marvel Cinematic Universe og eieren Disney? Christian Bale skal i være i forhandlinger om en rolle i Thor: Love and Thunder, ifølge Collider. Ryktene om superstjernens mulige MCU-planer er ikke bekreftet, og det er sjelden kost at skuespillere fra DC-verdenen går til konkurrenten. Briten, som spiller Batman i The Dark Knight-trilogien til Christopher Nolan, er nå aktuell mot Matt Damon i kritikerroste Ford v.

Sett av over 300.000 på fem dager – Disney sier «disse tallene knuser rekorder»

Nå har oppfølgeren oppnådd å ha den største, fem dagers åpningshelgen noensinne – både med tanke på besøk og inntekter, heter det i pressemeldingen fra Disney. På de fem dagene etter Norgespremieren 1. juledag ble «Frost 2» nemlig sett av 300.986 kinogjengere. LES OGSÅ: De mest leste konsertanmeldelsene i 2019. Bare på selve premieredagen benket nesten 112.000 nordmenn seg i kinosalene.
Les mer om:

AURORA er essensiell i Frozen 2 ❄️

AURORA tar oss med bak kulissene. Har du rukket å se Frost 2 aka Frozen 2 ennå? Over en måned etter USA var det endelig norgespremiere for Disney-storsatsningen første juledag. Som forventet slo Elsa, Anna og resten av gjengen alle rekorder innen sin sjanger.  Den første dagen alene ble det solgt 70 000 billetter.

Anmeldelse: Terapi for Shia LaBeouf i Honey Boy

Shia LaBeouf er en snodig kar. Ikke bare er han skuespiller. 33-åringen er produktiv performance-kunstner, danser i Sia-musikkvideoer, poster inspo-snutter på YouTube («JUST DO IT!»), fritidsrapper og er YEEZY-klesinspirasjon for Kanye West.

Kraften er fremdeles med Star Wars

Bare de to tidligere kapitlene i «Star Wars»-sagaen, «The Force Awakens» og «The Last Jedi», har gjort det bedre i en desember-premiere, ifølge Disney. «The Rise of Skywalker» er den siste filmen i oppfølgertrilogien. Avslutningsfilmen har splittet anmelderne, men har blitt en publikumsfavoritt. LES OGSÅ: Strømmegodbitene vi gleder oss til. Filmen er den tredje mest sette dette året, slått av «Avengers: Endgame» og «Løvenes konge», også disse fra Disney. I Norge sørget filmen for årets beste premieredag på kino og ble sett av nær 70.000 onsdag 18.

Strømmegodbitene vi gleder oss til

HBO har julepakken klar – med tre store serienyheter på løpende bånd. Ikke minst er strømmegiganten aktuell med kommende «The Outsider», en serie basert på Stephen King-boken med samme tittel. Dette er en serie det knytter seg betydelig spenning til, og datoen interesserte må merke seg er 13. januar. Da kommer to av seriens ti episoder. Deretter vil det komme én ny episode ukentlig, på mandager. LES OGSÅ: 23 kvinner svarer Weinstein. Opptakten til mysteriedramaet er det brutale drapet på en gutt i en amerikansk småby.

7 grunner til at Hjemme alene 3 er undervurdert

Hva kan toppe julestemningen mer enn en julefilm? Ikke mye. Hvert år får vi nye julefilmer, men nye favoritter får vi sjelden. Klassikerne går i repetesjon. For eksempel Grinchen, som funker like godt når en 16-åring ser den for første gang i 2019. En annen klassiker er selvsagt Hjemme alene, hvor Kevin (Macaulay Culkin) blir glemt igjen hjemme mens familien drar på ferie, mens han i oppfølgeren ikke er hjemme alene, men alene på et fly til New York. Fem år senere kom Hjemme alene 3. Idéen er forholdsvis lik, men gutten – Alex, spilt av Alex D. Linz – er ny.