Nyheter om Direktør


Styreleder i Omsorgsbygg i Oslo trekker seg – direktøren ber om samtaler om sin rolle

Administrerende direktør Per Morten Johansen i Omsorgsbygg ansatte datter og svigersønn i jobber som ikke ble utlyst
Les mer om:

Styreleder i Omsorgsbygg i Oslo trekker seg – direktøren ber om samtaler om sin rolle

Administrerende direktør Per Morten Johansen i Omsorgsbygg i Oslo skal diskutere rollen med styret. Samtidig har styreleder Øivind Christoffersen trukket seg.

Trekker seg etter Omsorgsbygg-skandalen

Styrelederen i Omsorgsbygg går av etter etter avsløringer om ansettelser av familie og venner i det kommunale milliardforetaket. Også administrerende direktør har bedt om samtaler.
Les mer om:

- Imponerende!

Direktør Frank Wehus i teknologibedriften Effera er svært begeistret for flekkefjordsbedriften AMV.
Les mer om:

Erik Heim skal produsere laks i USA: Ny toppsjef for lakseeventyret i Fredrikstad

Bernt Olav Røttingsnes (48) har overtatt som administrerende direktør i Nordic Aquafarms etter Erik Heim. Røttingsnes har de siste årene vært daglig leder i Seagarden Group AS og startet i Fredrikstad 1. oktober.

Arkivets verdier

Direktør Audun Myhre var ikke til stede på møtet i Arkivet 25. september, men likevel kommer han med kritikk i Fvn 8. oktober av opptredenen til undertegnede – som angivelig ikke var i samsvar med vanlig folkeskikk – og heller ikke i mitt innlegg i avisen viste god vilje overfor meningsmotstandere.
Les mer om:

Fredrikstad får opp mot 30 nye statlige arbeidsplasser

Helfo vil samle hele det nasjonale kontrollmiljøet i Fredrikstad. Nå søker de ny direktør.
Les mer om:

Idar Sønstabø ordførarkandidat for KrF i Bjerkreim

Etter sist valperiode sa Idar Sønstabø takk for seg i lokalpolitikken og har sidan konsentrert seg fullt og heilt om jobben som administrerande direktør i Dalane energi. Til kommunevalet neste er han tilbake - som Bjerkreim KrF sin toppkandidat.

Marco van Basten velger familien fremfor FIFA

En av Nederland sine store spillere Marco van Basten med fortid i Ajax og AC Milan har funnet ut at han ikke lenger å være en fotball pamp. 53 åringens tid som teknisk direktør i FIFA er over ved utgangen av måneden. Han gir seg for å være mer med familien. Les: Etterforsker kampfiksing i Champions League Van Basten har jobbet i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) siden 2016. Han har hatt ansvaret for teknisk utvikling. Den tidligere måltyven kom med flere radikale forslag i løpet av sine to år i FIFA.

Direktøren fyller 60

Administrerende direktør Bjørnar Tromsdal fyller 60 år i dag. Det er ingen ubetydelig merkedag for en mann som har prøvd mer enn de fleste – på både godt og vondt.
Les mer om:

Evry-leder blir toppsjef i Dips

Etter 31 år som gründer og toppsjef for Norges ledende e-helseaktør Dips, overlater administrerende direktør Tor Arne Viksjø roret til den erfarne it-lederen Kolbjørn Haarr.
Les mer om:

Bodø-selskapet får ny toppsjef

Etter 31 år som gründer og toppsjef for Norges ledende e-helseaktør DIPS, overlater administrerende direktør Tor Arne Viksjø (64) roret til den erfarne IT-lederen Kolbjørn Haarr (58).
Les mer om:

Fotballforbundet har forlenget og utvidet med Leif Gunnar Smerud

NFF har forlenget kontrakten med U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud, samtidig som han får utvidet ansvar i den nye eliteavdelingen. Norges Fotballforbund og landslagssjef på U21 herrer Leif Gunnar Smerud er enige om et fornyet engasjement som landslagssjef på U21 fra årsskiftet, i en kombinasjon med et ansvar som teknisk sjef med et spesielt fokus på systematikk, tilrettelegging for landslag og sammenhengen fra nedre til øverste nivå i landslagskjedene for begge kjønn. Les: Manchester United på shopping i Norge U21-posisjonen gjøres dermed til et sentralt «omdreiningspunkt» for talent- og

AC Milan brøytet seg vei foran Liverpool

Både PSG og Liverpool har meldt sin interesse for en brasiliansk playmaker. Dette hindret ikke Serie A-klubben å snike seg fremover i køen. Lucas Paqueta. Vi regner med å skrive mye om denne 21-åringen fremover. Midtbanespilleren har fått sitt gjennombrudd med spill på Flamengo det siste halvannet årer. På 24 kamper i 2018 smalt det inn 9 scoringer fra brasilianeren. PSG og Liverpool har vært skikkelig interesserte i spilleren, men AC Milan har et stort fortrinn: Direktør Leonardo. Døråpner til Brasils skattekammer.

Krever forklaring på hvordan toppsjef kunne ansette datter, svigersønn og forlover

– Nye opplysninger kan gjøre situasjonen enda mer alvorlig for både direktør Per Morten Johansen og styreleder Øyvind Christoffersen i kommunale Omsorgsbygg, sier bystyrepolitiker.

Manchester Uniteds spillerkjøp avhenger av minst 50 personer

Jose Mourinho er øverste ansvarlig for de sportslige resultatene. Men hvem sørger for at United-manageren får de riktige spillerne? Manageren har selvfølgelig stor påvirkning på spillerkjøp. Men det bærer ikke tegn på tilfeldigheter når maskineriet med speidere settes i gang.

– Det er viktig å ha et mål selv om svært få tror at det er mulig å nå det

Det sier direktør Tore Furevik ved Bjerknessenteret for klimaforsking. Det vil bli veldig vanskelig, for ikke å si umulig, å begrense den globale oppvarmingen til 1,5 grader.
Les mer om:

Disse vil bli ny direktør i Bodø kommune

Syv søkere på listen.
Les mer om:

Stormen-konflikten kan ende i retten

Stormen konserthus-konflikten fortsetter. Styret står fast ved varselet de har gitt til direktør Rolf Cato Raade (54). Nå sier hans advokat at saken kan få rettslige følger.
Les mer om:

Fotballforbundet skjønner det ikke er noe særlig å spille i snøstorm

Vel, det er en sannhet med modifikasjoner, neste år blir det sen seriestart, men så i 2020 kliner de til med vinterfotball igjen.  Tidlig og sen seriestart i Eliteserien avløser hverandre annethvert år de neste fire sesongene.

– Statsbudsjettet inviterer til fortsatt skyhøy grensehandel

– Det er ubegripelig at regjeringen velger å takke nei til massevis av gode innspill fra handelsnæringen, og i stedet sier ja til fortsatt skyhøy grensehandel, sier Harald Andersen, direktør for Virke Handel.

Siri Kalvig og Nysnø får 400 millioner

Det betyr at klima-investeringsfondet Nysnø AS totalt vil ha 600 millioner kroner å investere med. Administrerende direktør Siri M. Kalvig er fornøyd.

The Mirror: Jose Mourinho får sparken

Stemmer det The Mirror nå skriver, at Manchester United manager Jose Mourinho får sparken må vi innrømme det ikke kommer som en overraskelse. – De er ute av Cupen, gir fra seg poeng i Champions League og ligger nede på en 10.plass i Premier League, alt mens en av verdens mest suksessrike fotballpersonligheter Zinedine Zidane står og banker på døra.  The Mirror skriver at manageren ikke lenger har styrets tillit.

Lundestad overrasket over fredspristildelingen

Tidligere direktør for Nobelinstituttet, Geir Lundestad, sier til NRK at han er overrasket over at Denis Mukwege og Nadia Murad tildeles Nobels fredspris.
Les mer om:

Disse vil bli kulturhussjef

I juni neste år slutter Ola Magnus Løkholm som direktør ved Kulturhuset i Harstad. Løkholm har hatt stillingen i 20 år.
Les mer om: