Nyheter om Direktør


Går fra Microsoft til Atea

Tidligere salgs- og partnerdirektør i Microsoft Norge, Henrik Høst, blir ny direktør for region øst i Atea.

Skolseg ny direkter i Mjøsen Skog

Steffen Skolseg (50) blir ny administrerende direktør i Mjøsen Skog fra nyttår.
Les mer om:

Direktør Karen fann draumejobben på høgskulen

– Å utvikle Høgskulen i Volda er kjempeviktig for heile regionen. Eg har fått draumejobben som får vere med på dette.
Les mer om:

- Det er hyggelig å hedre far

Anna-Synnøve Bye, tidligere administrerende direktør for Fosen Mekaniske Verksteder AS, og hennes familie donerer Norges raskeste redningsskøyte til Redningsselskapet.

«Øker forbrukermakten»

Direktør Randi Flesland i Forbrukerrådet forsvarer dagligvareportalen.

«Kraftsamanslåing får ikkje noko å seie for våre planar»

– Vi har i over eitt år kjent til planane om å slå saman kraftselskapa Sogn og Fjordane Energi (SFE), BKK og deler av Hydro, seier Fredrik Behrens som er administrerande direktør i Sunnfjord Energi.

Denne helgen er en av årets største visningshelger med over 2100 boligvisninger bare i Oslo.

– Dette er nok den største visningshelgen i året. Vi forventer en veldig travel helg, sier administrerende direktør Grethe W. Meier i Privatmegleren.
Les mer om:

Denne helgen er en av årets største visningshelger med rundt 3300 boligvisninger bare i Oslo.

– Dette er nok den største visningshelgen i året. Vi forventer en veldig travel helg, sier administrerende direktør Grethe W. Meier i Privatmegleren.
Les mer om:

- Senter er kanskje blitt mer et symbol enn noe annet

Fylkesmannen tok med seg sin direktør for kommunalstaben og en seniorrådgiver da hun besøktebåde Ørland og Bjugn før felles kommunestyremøte den 22. august.
Les mer om:

Tror på fortsatt boligprisvekst

Administrerende direktør Baard Schumann i Selvaag Bolig vil bygge færre boliger det neste halve året enn planlagt, men har fortsatt god tro på boligmarkedet i Oslo. 
Les mer om:

Derfor får sykehusdirektøren fortsette i jobben

Fagforeningene på sykehusene i Arendal og Flekkefjord har bedt om en ny sykehusdirektør fordi de ikke lenger har tillit til direktør Jan-Roger Olsen. I ettermiddeg var styret i Sørlandet sykehus samlet til et ekstraordinært møte for å avgjøre saken.

Har ikke fått noen dokumentasjon fra sykehusdirektøren

– Vi har bare fått en muntlig henvendelse fra administrerende direktør Jan-Roger Olsen, sier assisterende fylkeslege i Aust- og Vest-Agder, Aud Garmann Askevold.
Les mer om:

– Jeg vil gjerne og vet jeg burde spare. Men så kommer det så mange andre fristelser forbi

Unge sparekunder skal kapres ved hjelp av kampanjer og mobilapper. Administrerende direktør Bernt Zakariassen i Verdipapirfondenes Forening tviler på om det hjelper.
Les mer om:

Slakter de nye flyrutene

– Vi ser særdeles alvorlig på den situasjon vi har kommet i, sier direktør Lars Peder Brekk på Brønnøysundregistrene. Samferdselsråd Svein Eggesvik (Sp) vil legge press på samferdselsministeren.

«Feilmeldinger brukt til personangrep»

Tillitsvalgte påpeker at direktør og fagdirektør i Sørlandet sykehus ikke har stoppet tilfeller der meldinger om sykehusfeil har blitt brukt til personangrep fremfor å forbedre systemet.
Les mer om:

Innkaller til åpent møte

Mye tyder på at i alle fall deler av styremøtet om mistillit mot direktør Jan-Roger Olsen i Sørlandet sykehus kommer til å gå for åpne dører.
Les mer om:

Retten mener smidighet kunne dempet splittelsen

Splittelsen i Møre og Romsdal kunne vært unngått med en smidigere behandling av tidligere direktør Astrid Eidsvik.

Derfor hoppet Hushovd i havet

Lørdag morgen inviterte Scandic Ishavshotell i Tromsø til utendørs spinningtime med Thor Hushovd. Da timen var over kom direktør Svein Arild Mevold med en forfriskende utfordring til både Hushovd og deltakerne.

Helse Førde meiner legeforeninga overdriv

Konstituert direktør Børge Tvedt og fagdirektør Kristine Longfellow i Helse Førde tilbakeviser påstandane frå legeforeininga om at akuttkirurgien i Førde er i fare på grunn av legemangel.
Les mer om:

– Remme må levere!

– Nå må direktør Espen Remme i Helse Møre og Romsdal og direktør Stig A. Slørdahl i Helse Midt-Norge ta inn over seg bestillingen fra en samlet Mørebenk på Stortinget: Fellessjukehuset skal ha barneavdeling! sier KrFs Steinar Reiten til Romsdals Budstikke.

Remme: – Dette er en historisk dag for oss

Administrerende direktør i Helse Møre og Romsdal, Espen Remme er svært godt fornøyd med at regjeringa lover penger til byggestart for nytt sykehus på Hjelset i Molde i 2018.

Skyfritt møte om Blidensol

– Partene er innstilt på å få til en kommunal overtakelse av drift og bygningsmasse ved Blidensol, sier Per Haarr, direktør for levekår i Stavanger kommune.
Les mer om:

Mann (18) drept av bjørn i dyrepark i Sverige

En familie var med inn i innhegningen da en bjørn angrep en 18 år gammel dyrepasser. Han døde av skadene.  –Åpenbart noe som ikke har fungert, sier direktør for dyreparken.
Les mer om:

Fra nødhjelp til presidentens rådgiver

De beordret åpning av hjelpesendingstraileren på grensen, med mange hundre sekker: Jeg kan ikke gjøre den typen arbeid, jeg er jo direktør! sa Beint Hansen.
Les mer om:

Lover kamp mot oljeboring

SKIFTE: Robert Eriksson har blitt direktør for Norske sjømatbedrifters landsforbund. Han har stor tro på oppdrettsnæringens jobbmuligheter, men da må konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja stanses.