Nyheter om Direktør


Saltenposten satser knallhardt på bedre nettdekning - går over til to dager med papirutgave i uka fra nyttår

Redaktør Frank Øvrewall og direktør Geir Olsen lover mer stoff fra redaksjonen, selv om det fra nyttår vil komme to papirutgaver av Saltenposten i uka.

Fikk sniktitte på NRKs nye storsatsing: – Varmen og menneskemøtene er slående

Det tok åtte måneder med diskusjoner før NRK i det hele tatt fikk skru på kameraet. UNNs påtroppende direktør er svært tilfreds med sluttproduktet.
Les mer om:

Blir i Innovasjon Norge ut mai

Hans Martin Vikdal (61) er konstituert som administrerende direktør i Innovasjon Norge fra januar. Anita Krohn Traaseth skal være rådgiver i selskapet ut mai.
Les mer om:

Coop Extra flytter noen meter over veien og inn i det gamle Bunnpris-bygget på Torp

– Om alt går i orden håper vi å kunne åpne ny butikk i slutten av februar, sier viseadministrerende direktør Bjørn Tore Skau i Coop Øst.
Les mer om:

Anita Krohn Traaseth blir i Innovasjon Norge ut mai som rådgiver

Hans Martin Vikdal (61) er konstituert som administrerende direktør i Innovasjon Norge fra januar. Anita Krohn Traaseth skal være rådgiver i selskapet ut mai.
Les mer om:

Krevde halvering av lederlønn

Fylkespolitiker Vidar Kleppe i Demokratene ba fylkestinget om å be Sørlandet kunstmuseum om å halvere lederlønningen til direktør Reidar Fuglestad.

– Bussholdeplasser i Valdres må utbedres

Standarden på bussholdeplasser i Valdres er langt lavere enn den burde være, dersom kollektivtilbudet skal være et konkurransedyktig framkomstmiddel, mener administrerende direktør i JVB, Helge Kvame.
Les mer om:

Betanien må kutte 12 mill.

SKIEN: Endrede rammebetingelser fra Staten gjør at Betanien må kutte rundt 12 millioner kroner. - Jeg håper vi ikken må legge ned hele rehabiliteringstilbudet, sier direktør Terje Danielsen.

Ny konsernsjef på Kverneland

Dai Watanabe, administrerande direktør i Kverneland Group, blir frå første januar neste år erstatta av Kazunari Shimokawa.

TONO varsler gigantkrav mot RiksTV

Den langvarige rettskonflikten alene kostet TONO 8,8 millioner kroner i sakskostnader med forsinkelsesrenter, ifølge Dagens Næringsliv, og kravet er allerede sendt over til RiksTV. Nå som Høyesterett har fastslått at RiksTV har erstatningsplikt for klarering av musikkrettigheter i sendinger kringkastet fra utlandet, vil det komme krav om tilbakebetaling for flere år med sendinger i kanaler som TV3, Viasat 4, Max, TVNorge og Fem. LES OGSÅ: Phil Collins tar med seg superstjerne til Sverige. Konflikten har rullet i rettssystemet i seks år og utenfor retten i enda flere år før det.

Strømskag: – Jeg er ikke bitter på Remme(pluss)

Overlege Kjell Erik Strømskag sier at hans ønske om direktør Remmes avgang er faglig motivert.
Les mer om:

Ferde-sjef: «Vil gå flere måneder før vi får rushtidsavgift igjen»

– Jeg tror ikke vi vil få rushtidsavgift på Nord-Jæren igjen før langt ut i februar, sier Trond Juvik til Aftenbladet. Han er administrerende direktør i Ferde, det regionale bompengeselskapet som er ansvarlig for innkrevingen av bompenger på Nord-Jæren.
Les mer om:

Reite går fra Sparebank1 til BN Bank

Endre Jo Reite (45) bli direktør for personmarked i BN Bank, opplyser banken i en pressemelding.
Les mer om:

Direktør vil utsette sykehusavgjørelse

Administrerende direktør i Helse Sør-Øst ber eget styre utsette behandlingen av utbyggingen på Gaustad og Aker til 2019.

Føretakstillitsvalt: – Støttar ikkje Strømskag

Strømskag har ikkje støtte mellom overlegane om at direktør Espen Remme bør gå av.
Les mer om:

- Organisasjonen tror ikke på direktøren lengre(pluss)

Overlege Kjell Erik Strømskag ved Molde sjukehus ber administrerende direktør Espen Remme i Helse Møre og Romsdal om å trekke seg fra stillinga si. I et åpent brev til Remme skriver Strømskag blant annet at Remme har gjort flere uheldige grep siden han ble direktør i 2015.

Se hvem som har kjøpt seg inn i Dignio – har fått inn 23 millioner fra 30 nye eiere

Investorene sto i kø da Dignio nylig la ut nye aksjer i selskapet. – Vi måtte si nei til flere, forteller direktør Lars Dahle.
Les mer om:

Innlandet får nytt sykehus til åtte milliarder

Administrerende direktør Cathrine Lofthus har levert en innstilling til styret i Helse Sør Øst, der hun fastslår at Innlandet får åtte milliarder kroner til ny sykehusstruktur etter 2024. Altså vil hun at Mjøssykehuset settes først i prioriteringskøen etter Drammen.

Gjett hvor den nye sjefen for skogeierne kjøper materialene til sitt nye hus

Per Skorge (57) blir ny administrerende direktør i Norges Skogeierforbund etter nærmere ti år i sjefsstolen i Norges Bondelag. - For meg blir det viktig å jobbe for at vi får utnyttet verdien i hele tømmerstokken, sier Skorge til bladet Skog. - Det ligger ingen dramatikk i jobbskiftet. Da jeg ble ansatt i bondelaget i 2009 ba jeg om en tiårs kontrakt. Jeg må innrømme de årene går farlig fort når en ser tilbake, men jeg mener fortsatt at t i år i sjefsstolen på et sted er nok både for organisasjonen og personen, sier Skorge, som også er fembarnsfar og forpakter gård i Maridalen.

– En dyr, svært påkostet film med store scener

Nærmere bestemt produsent Synnøve Hørsdal, administrerende direktør i Maipo Film, som i mange år har kjempet for at «Sonja» skulle nå lerretet. I 2011 ble hun forelagt ideen til en TV-serie. Men Hørsdal ville ha film, hun satte i gang manusforfattere – og hentet inn Anne Sewitsky i deres tredje samarbeid. – Det er tilfredsstillende når vi er kommet hit, men det har vært et enormt langt løp, sier Hørsdal til NTB når det er én uke igjen til førpremieren, før det norske kinopublikummet får møte skøyteikonet 1.

Remme: – Ikke «aktuell tematikk» å si opp(pluss)

Direktør Espen Remme opplevde vekst i antall ansatte forrige gang han ble pålagt å kutte årsverk. Nå skal det gjøres et nytt forsøk.
Les mer om:

- Tilgangen er god

Direktør for medisin og helsefag, Jan Frich i Helse Sør-Øst HRF, sier at det i Agder er god tilgang og kapasitet innenfor psykisk helsevern i spesiali...

Vil ha mer leting og flere felt til Nyhamna(pluss)

– Vi må lete mer i Norskehavet og fylle opp den ledige kapasiteten som er i Polarled, sa direktør Ingrid Sølvberg i Oljedirektoratet under Desemberkonferansen i Kristiansund torsdag.

Delingskultur i en førerløs verden

5-10 år vil det ta før førerløse biler blir vanlige og rundt 2025 tar det av. Det spådde administrerende direktør Øystein Herland i Volvo Norge på Digital Agenda sist tirsdag.