Nyheter om DirektørSilje (32) nådde drømmen – blir direktør for unikt hotell på Romerike

– Jeg vet ikke om noen kandidat som har bedre innsikt i hva som trengs for å lykkes enn Silje.
Les mer om:

Millionkjøp etter resultatfremleggelse

Styremedlem i Aker BP, direktør i Orkla og president i Avance Gas gjør millionkjøp.

Lokalt hotell inn på lista med Grand, Ullensvang, The Thief og Solstrand

I en knalltøff hotell-hverdag, har Hotell Banken i Haugesund klart å bli sett av nettgiganten Tripadvisor. Det tar eierne Jan Tindeland, Leif Harald Endresen og fungerende direktør Camilla Husby seg gjerne en kaffe på.

McCabe mener uttalelser om Trump-fjerning er framstilt feil

FBIs tidligere fungerende direktør Andrew McCabe mener hans beskrivelser av diskusjoner om å avsette Donald Trump er blitt framstilt feil.

Grei timepris for litt ubehag

Direktør Erling Valvik sier at «kunstnere trodde de kunne gå kjøkkenveien til gode penger» da Cultiva ble etablert. Selv går han ut hovedinngangen med fire millioner i lommene.
Les mer om:

Kraftselskap: – Folk må forberede seg på mulig strømbrudd

Vesterålskraft har satt inn ekstra beredskap under den kommende stormen i helgen. Halvard Pettersen, administrerende direktør i selskapet sier at folk må forberede seg i tilfelle det vil oppstå strømbrudd.
Les mer om:

Oljeforbundstopp vil ikke fjerne tilsynsdirektør

Safe-klubben i Equinor mener Anne Myhrvold må erstattes som direktør i Petroleumstilsynet. Men sentralt i fagforeningen er tonen en annen.

Sandnes Sparebank fikk rekordoverskudd i 2018 - deler ut 53 millioner til kundene

Aldri tidligere har Sandnes Sparebank hatt et større overskudd etter skatt enn i 2018. Trine Stangeland, administrerende direktør i banken, sier til Aftenbladet at hun også er spesielt godt fornøyd med vekst i antall kunder, og redusert risiko på bankens engasjementer.

Manchester United mot PSG ga TV 2 Sumo-rekord

135.000 kunder var samtidig inne for å se Champions League-kampen mellom Manchester United og PSG. Dette er ny rekord for TV 2 Sumo. Den forrige rekorden ble satt 13. januar da Manchester United møtte Tottenham i Premier League. Da var det 105.000 samtidige kunder som så kampen. – Etter at Ole Gunnar Solskjær tok over som manager i Manchester United har interessen for engelsk fotball skutt i været, og vi opplever en stor vekst av nye kunder til TV 2 Sumo. Vi håpet selvsagt på å sette rekord i kveld, men at tallene skulle bli så høye kunne vi knapt drømme om.

De tar over hos MHWirth

Pete Miller blir styreleder hos MHWirth, Eirik Bergsvik administrerende direktør. Begge har tidligere hatt topposisjoner hos NOV.
Les mer om:

Styrelederen i Grep sier direktøren har tillit men det spørsmålet har ikke styret behandlet

SKIEN: Styreleder i Grep, Trond Ballestad, sa tirsdag at administrerende direktør i Grep, Thor Fjellvang, har styrets tillit. Men spørsmålet er ikke behandlet i styret for Grep.

Gutter, Paul Scholes har tatt manager-jobben!

På mandag starter et nytt kapittel i Paul Scholes´fotball-liv. Ikke som spiller, ikke som klubbeier, men som manager. Nå er det kanskje ikke så mye å skryte av å ta over jobben i League Two, men når det snakkes om United-legenden, Paul Scholes, blir det raskt en nyhet. Nå på mandag har den tidligere midtbanespilleren sin første dag på jobb på Boundry Park. Welcome, Paul. (foto: oldham, twitter) Les: PSG tvinges til Plan D mot United Kontrakten gir i første omgang Scholes atten måneder på å gjøre noe «stort» med Oldham Athletic.

Tilsynsdirektør under press får også Equinor-støtte

En rekke sentrale tillitsvalgte i Equinor mener direktør Anne Myhrvold i Petroleumstilsynet ikke har fortjent å fortsette i jobben. Leder Per Martin Labråthen i Industri Energi Equinor ser helt annerledes på det.

Erling Valvik får med seg fire millioner fra Cultiva

Erling Valvik får med seg fire millioner kroner når han til sommeren går av som direktør for Cultiva.
Les mer om:

Nå går fastrentene noe ned

- Det er mange som lurer på om de skal binde renten, sier Nina Schanke Funnemark, administrerende direktør i Lånekassen.

Det dårligste folkehelse­forslaget i nyere, norsk tid

Utvalgsleder Camilla Stoltenberg kommer med det dårligste folkehelseforslaget i nyere, norsk tid. Hva sier direktør for Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, om det?

Ny E39 og det grønne skiftet

Naturvernforbundets Peder J. Pedersen og Arvid Andersen spør i en kronikk vår adm. direktør Ingrid Dahl Hovland om hvor det grønne skiftet er.

- Kunne ikke si nei til denne sjansen

SKIEN/BERGEN: – Det var vanskelig å si nei til sjansen til å bli med en verdensledende aktør, sier administrerende direktør Roman Stoiber i Grenland Energy til TA.

Video av trailere som ikke kommer seg av flekken opprører: – Livsfarlig

Selv med kjetting på flatmark, sliter utenlandske semitrailere: – Det er ikke en kjeft som spør om du er kvalifisert, sier administrerende direktør i Lastebileierforbundet.
Les mer om:

Plogfabrikken auka omsettinga med 100 millionar

- Hadde me hatt meir kapasitet, ville omsettingsauken blitt endå større, seier administrerande direktør Magne Svendsen.
Les mer om:

YouTube med ny lansering i Norge

– Dette er en separat og tryggere strømmetjeneste for barn, med en hel rekke foreldrekontroller som gjør det mulig å skreddersy opplevelsen slik at den blir riktig for hver enkelt barnefamilie, sier direktør Greg Dray i YouTube Kids i Europa. I den nye appen vil det bli lettere for foreldre å begrense seertiden og håndplukke videoinnhold for barna: Med en integrert tidskontroll kan foreldre begrense skjermtiden for barna til for eksempel 20 minutter.

Administrerende direktør fikk pris etter kjønnsskifte

I september i fjor sto Caroline Farberger frem og fortalte at hun hadde skiftet kjønn. Mandag kveld ble hun hyllet på avisens QX' årlige Gaygala i Stockholm.
Les mer om:

Bersås leiar for Haugaland Kraft, indre Ryfylke

Den nye leiaren for Suldal og Sauda har vore tilsett i Suldal Elverk sidan 1988. I 15 år hadde han permisjon frå jobben og var då tillitsvalt i fagforeininga EL og IT Forbundet. Sommaren 2016 var Bersås tilbake i jobben på elverket. Spennande stilling – Det er med skrekkblanda fryd, men spennande å få vera med å leia avdelinga i indre Ryfylke, seier Bersås, som vart oppmoda om å søkja på jobben.