Nyheter om Direktør


Helse sør-øst stiller utflagging av IT-systemer i bero

Programmet for å flagge ut IT-systemene i Helse sør-øst settes på hold, sier administrerende direktør Cathrine Lofthus til NRK.

Avventer IT-utflagging

Programmet for å flagge ut IT-systemene i Helse sør-øst settes på hold, sier administrerende direktør Cathrine Lofthus til NRK.

- Vi trenger en direktør som ikke snakker oss ned

- Vi har tatt opp med direktøren gjentatte ganger at vi trenger en direktør som ikke snakker oss ned, sa hovedtillitsvalgt Anne Amdal fra Fagforbundet til partiledelsen i KrF.

– Digg å feie over Arendal

En smørblid administrerende direktør kunne konstatere at Start iallfall er best i sør i OBOS-ligaen etter å ha sett Start vinne 3-1 mot Arendal. – Det har vært en veldig fin uke med masse energi. Det har vært superspennende denne…

– Mange positive signaler

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, hadde nok ønsker at Arendal lå noe høyere på tabellen slik at rivaliseringen hadde blitt noe mer intens, men utover det er han meget godt fornøyd med responsen og trøkket rundt Start de…
Les mer om:

Jubler for 500 nye årsverk i nord

– Nå nærmer vi oss neste kapittel i oljeeventyret i Nord-Norge, sier en optimistisk direktør i Petro Arctic Kjell Giæver.

Lundestad: – Fint at Liu er fri, men omstendighetene er dystre

Tidligere direktør for Nobelinstituttet Geir Lundestad er glad for at fredsprisvinner Liu Xiaobo er løslatt. Men nyheten følges av et dystert kreftbudskap.
Les mer om:

Disse gründerbedriftene har hatt høyere verdiskapning

Innoventus Sør-tilknyttede bedrifter har hatt en verdiskapning på over 820 millioner siden 2001. – Bedrifter tilknyttet en inkubator har høyere verdiskapning enn dem uten tilknytning, sier administrerende direktør.
Les mer om:

Kritikk mot direktøren

Tillitsvalgte opplever mangelfull oppfølging fra direktør Jan-Roger Olsen av helseministerens vedtak om videreføring akutttilbudet i Flekkefjord.

Går fra Helsenett til Uninett

Roar Olsen tar over som administrerende direktør i Uninett etter Petter Kongshaug.
Les mer om:

Erik Forgaard er ny direktør i Ullevaal Stadion

I ny stilling.
Les mer om:

Direktør tiltalt for grovt bedrageri

Politiet mener direktøren (36) lurte et teleselskap til å gi ham 35 SIM-kort med en avtale om å betale regningene på etterskudd. Nå er 36-åringen tiltalt for grovt bedrageri.
Les mer om:

Vurderer å trekke oppsigelsen i Start – investor på vei inn i klubben

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, sa opp jobben i mars, men vurderer nå å fortsette.
Les mer om:

Flovik fredes i Tromsø

Bård Flovik får fortsette som trener i Tromsø inntil videre. Etter et krisemøte i dag sier administrerende direktør Stig-Arne Engen til avisa iTromsø at de har valgt å frede Flovik. Men klubbledelsen kommer til å møtes igjen etter søndagens kamp mot Sandefjord for å vurdere situasjonen på ny.

Norsk olje og gass: – Kuttene har vært nødvendige

– Men kostnadskutt og effektivitet skal aldri gå ut over verken arbeidsmiljø eller sikkerhet, sier viseadministrerende direktør Knut Thorvaldsen i Norsk olje og gass.

– Ordet «terror» kan bli utvannet av norsk media

Ordet «terror» er så mye brukt at det mister slagkraft, mener språkprofessor og tidligere direktør i Språkrådet Sylfest Lomheim.
Les mer om:

Flere avdelinger stengt i sommerferien

Flere avdelinger i Helse Møre og Romsdal holder feriestengt og hvert år blir det vanskeligere å få tak i vikarer. – Det veldig mange enheter som har store problem med å rekruttere kvalifiserte vikarer, sier assisterende direktør Helge Ristesund.

Nå får han nytt toppverv i oljebyen

Tor Arnesen, administrerende direktør i Shell i Norge, skal lose ONS og oljemessen inn i en framtid med renere energi, som ny styreleder.

«Svært uheldig»

Helse Sør-Øst sin outsourcing av IKT-tjenester havner nå på styrebordet i Sørlandet sykehus. Direktør Jan-Roger Olsen betegner saken som svært uheldig fordi det nå blir forsinkelser i å få oppdatert gamle datasystemer.

Hotellsatsinga held fram

Satsinga på Hotell Ivar Aasen held fram. Snart er ny direktør på plass, fasaden vert pussa opp, og etter sommaren opnar «Påfuglen».
Les mer om:

Denne lærdølen fryktar framtida for norsk lastebilnæring

– Urovekkjande for norsk transportnæring og trafikktryggleik på norske vegar, meiner administrerande direktør Geir A. Mo.
Les mer om:

Lastebileigarforbundet: – Fleire utanlandske vogntog på vegane

– Urovekkjande for norsk transportnæring og trafikktryggleik på norske vegar, meiner administrerande direktør Geir A. Mo.
Les mer om:

Ny direktør i LOS

Margit Unander er ansatt som ny administrerende direktør i LOS Privat.
Les mer om:

Ny direktør i LOS

Margit Unander er ansatt som ny administrerende direktør i LOS Privat.
Les mer om:

– Utmerket at de undersøker Filminstituttet

Det mener tidligere og mangeårig direktør i NFI, Jan Erik Holst. Han tror det er den nye ordningen som gir penger til Hollywood som Riksrevisjonen ønsker å se på.

Mest lest siste uke