Nyheter om Direktør


– Jeg stresses ikke av press, jeg skjerpes av det(pluss)

Årets sommermål for direktør Anne Lie Myklebostad var å få norske turister til Molde, og så lokke dem til å bli lenger. Møt 53-åringen som tok over direktørstolen 12 dager før landet stengte ned.
Les mer om:

Direktør i Hurtigruten går av mens selskapet granskes

Driftsdirektør Bent Martini går midlertidig ut av Hurtigruten sin ledelse mens selskapet etterforskes av politiet.

- Vi deler ut gevinsten en ny maskin gir oss som bonus til de ansatte

Selbak-bedriften AS OM BE Plast har investert 5 millioner kroner i nye maskiner og nytt personell. OM BE har idag den høyeste omsetning og ordrereserve i bedriftens historie. – Vi deler ut den gevinsten som en ny maskin gir oss som bonus til de ansatte, sier direktør Bjørn Lie.
Les mer om:

Roma salget gjennomført

Thomas Daniel Friedkin som har blitt mangemilliardær på salg av Toyota i midtøsten digger å eie ting som har med sport å gjøre. – I går kveld ble hans Friedkin Group enig om betingelse for kjøp av Serie A klubben Roma. Selve overtagelsen er planlagt gjennomført i slutten av måneden, men allerede i dag er dokumenter gitt til CONSOB, myndighetene som har ansvaret for å regulere det italienske verdipapirmarkedet.

Borussia Dortmund-direktør Hans-Joachin Watzke: «Har ikke snakket med Manchester United»

De siste ukene har vi kunnet lese at Borussia Dortmund og Manchester United skal ha sittet i intense forhandlinger om Jadon Sancho, det kommer i skarp kontrakt med hva direktør Watzke har å si. Hans-Joachin Watzke kan fortelle det overhodet ikke har vært noen kontakt mellom partene, hverken direkte eller gjennom mellommenn. – Den personlige avtalen mellom Sancho og United skulle være i boks og klubbene skulle være enige om summen med Manchester United ønsker å dele 120 millioner euro i tre betalinger.

Alan Walker og Bjørn Eidsvåg fjernet fra dansk YouTube

Tono er sammen med Teosto i Finland og danske Koda i forhandlinger med YouTube-eier Google om en ny, felles nordisk avtale – i stedet for tre lokale avtaler med landenes komponist- og låtskriverorganisasjoner. Den danske avtalen utløp allerede i april og ble forlenget midlertidig. Google skal ha krevd en reduksjon i sin midlertidige betaling på nær 70 prosent i forhold til den gamle avtalen, noe Koda ikke ville gå med på. Dermed besluttet Google seg for å ikke vise innholdet fra Kodas medlemmer i sin videotjeneste.

Sjøoffisersforbundet: – Kapteinen kan overhodet ikke klandres

Norges sjøoffisersforbund er krystallklar på at kapteinen ikke kan klandres for koronasmitteskandalen på MS Roald Amundsen. – Det er rederiets ansvar alene, sier administrerende direktør i forbundet.

•Dansk direktør kjøpte på mye omtalte Storhaugen •Konkursrytter kjøpte omstridt eiendom •Så mye fikk Ikea for tomta

I Tromsø alene ble det solgt boliger for 1,1 milliarder kroner i juli – hvorav flere enkeltsalg til over ti millioner kroner hver.

Arsenal må kutte jobber

Koronapandemien får store konsekvenser for Arsenal. Laget som fant FA-cupen forrige uke må kutte 55 stillinger etter pandemien har ført til tapte inntekter. – Alle våre viktigste inntektskilder er betydelig redusert. Inntektene fra rettighetsavtaler, på kampdager og fra andre kommersielle aktiviteter er alle blitt hardt rammet, og disse innvirkningene vil i hvert fall fortsette inn i den kommende sesongen, sier sportssjef Raul Sanllehi og administrerende direktør Vinai Venkateshami i en uttalelse.

Nav-sjefen etter totalslakt: – Jeg har god tro på organisasjonen

Hans Christian Holte tok imot totalslakt av organisasjonskulturen i Nav på sin andre dag som direktør. Han varsler et omfattende arbeid for å rette opp feilene.
Les mer om:

Gladmelding fra lokal industrigigant: – Vi forventer å øke bemanningen i Fredrikstad

Soyagiganten Denofa har som målsetting å kommersialisere nye proteinkilder og ønsker å hente proteiner fra insektlarver og marine organismer. Administrerende direktør Hans Petter Olsen sier at et pilotanlegg for insektlarver på Øra kan stå ferdig allerede i år.

Nav-sjefen etter totalslakt: – Jeg har god tro på organisasjonen

Hans Christian Holte tok imot totalslakt av organisasjonskulturen i Nav på sin andre dag som direktør. Han varsler et omfattende arbeid for å rette opp feilene.
Les mer om:

Nav-sjefen etter totalslakt: – Jeg har god tro på organisasjonen

Hans Christian Holte tok imot totalslakt av organisasjonskulturen i Nav på sin andre dag som direktør. Han varsler et omfattende arbeid for å rette opp feilene.
Les mer om:

Andreas er ny toppsjef

Ny administrerende direktør i rørleggerbedriften Nilsson AS.
Les mer om:

Ble stående igjen på fergekaia med 30 andre reisende «fordi de ikke hadde bil»

Heidi og Torbjørn fikk ikke plass på ferga Moskenes-Bodø. Beskjeden var at de ikke hadde bil og ble ikke prioriterte. – Det stemmer ikke, sier direktør i Torghatten Nord.

En sjef som så alle: RB-veteran Ole Egeland død

Ole Egeland er død, 91 år gammel. I nesten 20 år var han disponent/direktør i Romerikes Blad.
Les mer om:

Smitteutbruddet på Hurtigruten øker i omfang

Minst 35 ansatte på Hurtigruten er koronasmittet, mens nærmere 400 passasjerer er satt i karantene. – Vi er veldig lei oss, sier direktør Daniel Skjeldam.
Les mer om:

Smitte­utbruddet på Hurtig­ruten øker i omfang

Minst 36 ansatte på Hurtigruten er koronasmittet, mens nærmere 400 passasjerer er satt i karantene. – Vi er veldig lei oss, sier direktør Daniel Skjeldam.
Les mer om:

Smitteutbruddet på Hurtigruten øker i omfang

Minst 36 ansatte på Hurtigruten er coronasmittet, mens nærmere 400 passasjerer er satt i karantene. – Vi er veldig lei oss, sier direktør Daniel Skjeldam.
Les mer om:

Coronautbruddet på Hurtigruten: – Vi kunne gjort ting annerledes

33 ansatte på Hurtigruten er coronasmittet, mens nærmere 400 passasjerer er satt i karantene. – Vi er veldig lei oss, sier direktør Daniel Skjeldam.
Les mer om:

Over 30 Hurtigruten-ansatte testet positivt for covid-19

36 ansatte på Hurtigruten er koronasmittet, mens nærmere 400 passasjerer er satt i karantene. – Vi er veldig lei oss, sier direktør Daniel Skjeldam.
Les mer om:

Hellas er nordmenns nye feriefavoritt

Etter Spania ble erklært «rødt», har billettsalget til en annen feriefavoritt økt: – Dette blir høstens slager, sier direktør i Finn Reise.

Stordalen har ikke planer om flere hotellraid: – Et hyggelig unntak

Petter Stordalens Nordic Choice Hotels snapper opp konkurshotellet First Marin Hotel i Bergen. Hotellkonsernet har fått 131 millioner i kontantstøtte, men administrerende direktør Torgeir Silseth avviser at skattebetalerne har finansiert hotelloppkjøpet.
Les mer om:

Ralf Rangnick slutter i Red Bull

Ralf Rangnick forlater stillingen sin hos Red Bull etter å ha blitt koblet med et comeback til fotballens verden.