Nyheter om Direktør


Malm Orstad AS har snudd fra 40 mill. i minus til 6 mill. i pluss det siste året

Administrerende direktør Lauritz Haringstad Løvø i Malm Orstad AS er likevel forsiktig når han snakker om framtida.
Les mer om:

Valkyria: Nå åpner Lisebergs største og dyreste attraksjon

– Det har vært et tøft prosjekt, men resultatet er verdt all venting i verden, sier administrerende direktør i Liseberg.
Les mer om:

Et helt liv på Stiklestad(pluss)

Turid Hofstad har inntatt en ny rolle, etter 20 år som direktør for Stiklestad Nasjonale Kultursenter. Hun lover å ikke bli en sjuende mor i huset. Men hun skal henge rundt ei stund til. – Det er da så innmari mye spennende på gang.

Ansatte i fornøyelsesparker raser ned i vekt

BØ (NRK): Norske fornøyelsesparker har en av sine beste og travleste sesonger på mange år. – Jeg har snart gått av meg ti kilo, sier direktør i Bø Sommarland René Sas.
Les mer om:

– Fylket kan gå på en stjernesmell

– Ved å finansiere Nordøyvegen over 40 år kan fylket gå på en stjernesmell. Det sier assisterende direktør ved Transportøkonomisk institutt, Kjell Werner Johansen.
Les mer om:

Har forlatt Sør Afrika i retning Sagaøya

Ryktene har florert en stund, men nå er det bekreftet at tidligere Rosenborg-trener Erik Hamrén tar over det islandske fotballlandslaget.

Tiemoué Bakayoko på vei til Serie A

Og plutselig har AC Milan fått penger igjen, etter en økonomisk sommerkrise har klubben nå på nytt fått nye eiere og nye penger.  AC Milan sier selv de har kommet langt i sine samtaler med Chelsea og å hente deres midtbanestjerne Tiemoué Bakayoko. Milan har behov for å gjøre noe med det defensive midtbanespillet,  defensiv dagens alternativer Lucas Biglia og Manuel Locatelli leverer begge under forventning og AC Milan manager Gennaro Gattuso  har vært tydelig ovenfor styret at behovet som en ekstraordinært midtbanespiller er stort. Les: «Dealen» alle ventet på i kjølvannet av Ronaldo-overgang

Manchester United superstjerne skal være enig med Barcelona

For noen dager siden kunne vi skrive om hvordan Barcas nye tekniske direktør Eric Abidal og Paul Pogba gjennomførste et hemmelig møte Beverly Hills og har siden det snakket om en overgang. Les: Paul Pogba i møte med ny klubb Det at Frankrike vant VM med Paul Pogba i toppform gjorde at Manchester United manager Jose Mourinho kom med nok en uttalelse som ytterligere bygget opp under superstjernens misbehag.

Direktør i fylkeskommunen trekker seg etter brudd på etiske retningslinjer

Kulturdirektør Arild Moen i Vestfold fylkeskommune har fratrådt sin stilling på grunn av brudd på Vestfold Fylkeskommunes etiske retningslinjer.
Les mer om:

150 høyskolestudenter står på venteliste for hybel

I Halden og Fredrikstad er det nå ingen ledige studenthybler, men 150 som står på venteliste. – Vi ønsker å bygge flere hybler og er i gang med arbeidet, sier direktør for Studentsamskipnaden i Østfold, Rita Hirsum Lystad.

Ny direktør i Nord-Troms Museum

Nord-Troms Museum opplyser i en pressemelding at det blir en ny direktør på museet i høst.
Les mer om:

Fra nå av må du si Direktør Maldini og bukke lett

Det er mange tidligere fotball-helter som senere i sin karriere har gått inn i administrative fotball jobber og fått makt, de mest opplagte eksemplene er Michel Platini som ble president i UEFA og Karl-Heinz Rummenigge som ble styreleder i Bayern München.  Nå går AC Milan legenden Paolo Maldini inn som klubbens nye direktør for sport og utvikling. Official Statement: Paolo Maldini returns to AC Milan https://t.co/9rHwdxswLC — AC Milan (@acmilan) August 5, 2018 Det er en meget lojal spiller som nå vender tilbake til klubben, han var en av verdens beste forsvarsspillere og var en del av AC Mil

Sårbare barns rettigheter

Takk til direktør i Statped Tone Mørk, som setter fokus på sårbare barns rettigheter i Fædrelandsvennen 30/7.
Les mer om:

Fjord1 vil ha tøffare miljøkrav frå staten

Administrerande direktør Dagfinn Neteland i Fjord1 meiner politikarane er for forsiktige med å stille krav til miljøomstilling.
Les mer om:

Sikkerhetsekspert om Sandbergs Iran-reise: – Går imot alle sunne prinsipper

Jack Fischer Eriksen, direktør i Næringslivets sikkerhetsråd (NSR), reagerer kraftig på flere aspekter ved Sandbergs Iran-tur. Statsråden burde vite bedre, mener han.
Les mer om:

Paul Pogba i møte med ny klubb

Paul Pogba soler seg fortsatt i glansen etter VM-triumfen. Hva som skjer den neste uken før overgangsvinduet stenger er vanskelig å si. Vi håper på at franskmannen tar en sesong til hos United for virkelig å vise at han er blant verdens store – også i ligaspill. Derfor liker vi det lite at nr. 6 er observert i møte med ny klubb. Ifølge Tuttosport er den 25-årige verdensmesteren observert i møter med Barcelonas tekniske direktør Eric Abidal i USA. Tema skal ha vært diskusjon av en mulig overgang. Så kjærlig blir man som verdensmester.

Ser lyst på fremtiden

Quality Hotel 33 på Økern har nylig feiret sitt 10-årsjubileum. Med ny direktør ser man lyst på fremtiden og har klare mål om å bli enda bedre.
Les mer om:

– Sykkeltraseen sparer parkeringsplassene(pluss)

Direktør Ole-Jonny Korsgaard i Harstadregionens Næringforening er storfornøyd med at sykkeltraseen ikke sluker parkeringsplassene i Storgata.
Les mer om:

Finn Tveter er død

Tidligere direktør i Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) Finn Tveter er død, 70 år gammel.
Les mer om:

Direktør Stig Arne Engen har sagt opp i TIL: - Veldig synd

Har fått et tilbud han ikke kunne si nei til.
Les mer om:

Direktør Stig Arne Engen har sagt opp i TIL: - Veldig synd

Har fått et tilbud han ikke kunne si nei til.
Les mer om:

Svensk forsker ut mot SAS-sjefen

Svensk varemerkeekspert retter kritikk mot fraværende direktør Rickard Gustafson i et selskap i krise: – Det går ikke å la presserådgivere ta rollen som selskapets ansikt utad.
Les mer om:

Svensk forsker ut mot SAS-sjefen

Svensk varemerkeekspert retter kritikk mot fraværende direktør Rickard Gustafson i et selskap i krise: – Det går ikke å la presserådgivere ta rollen som selskapets ansikt utad.
Les mer om: