Nyheter om Direktør


Klopp hadde 15 minutter på seg

Det tok den tidligere sjefen hos Liverpool kvarteret med Jürgen Klopp før han var villig til å gi tyskeren nøklene til Anfield. Men hadde ikke tyskeren overbevist umiddelbart, kunne Liverpool stått uten trofeene som nå står linet opp foran dem. Ian Ayre leder nå Nashville i MLS, men var direktør på Anfield mellom 2014-17.

Legenden Fabio Capello digger Contes to Premier League-varp

Ashley Young skal inn til medisinsk test på fredag, mens Christian Eriksens agent hadde middag med Inters direktør torsdag kveld. Capello tar det for gitt at også Eriksen setter seg på flyet til Milano, og beskriver Inters to Premier League-overganger som genistreker. -Young er ideell på venstresiden i et tremanns-forsvar. Han er god med begge bein, har blikket, jobber hardt, er alltid fokusert og alltid tilgjengelig.

Knut Thorvaldsen blir midlertidig leder for Norsk olje og gass

Viseadministrerende direktør Knut Thorvaldsen blir konstituert direktør for Norsk olje og gass når Karl Eirik Schjøtt-Pedersen slutter 28. januar.

Derfor vant de prisen

SKIEN: -Blomsterhandler og administrerende direktør Erling Ølstad er svært opptatt av å drifte Mester Grønn på en måte som både sikrer lønnsomhet og dermed arbeidsplasser, og samtidig pushe selskapet til å bli mer bærekraftig.
Les mer om:

Korsvoll-mann er ansatt som ny sykehusdirektør

Et samlet styre i Oslo universitetssykehus (OUS) har tilsatt Bjørn Atle Bjørnbeth som administrerende direktør. Han skal nå jobbe videre med realiseringen av et nytt OUS.

Verdensmester i kickboksing blir Tesla-sjef i Molde(pluss)

Henriette Kitel, direktør ved Thon Hotel Moldefjord, har fått jobben som sjef for Tesla-avdelinga som åpner i Molde i vår.
Les mer om:

Tilsynssjefen er bekymret. Fortsatt skjer det for mange alvorlige ulykker på norske plattformer

Med flere tilsyn finner Petroleumstilsynet flere feil på plattformene. Direktør Anne Myhrvold mener oljeselskapene burde ha ordnet opp selv.

The New York Times anbefaler å reise til Jevnaker

– På grensen til absurd, uttaler direktør ved Kistefos-museet om at kommunen er kommet på den amerikanske avisgigantens liste over anbefalte reisemål for 2020. 

Varsler permitteringer i Dyreparken Overnatting

Svak ordreinngang gjør at Dyreparken Overnatting varsler permitteringer. Men både direktør og tillitsvalgt avdramatiserer.
Les mer om:

Ny sjef i Vikersundbakken

Den tidligere storhopperen Per Bergerud er ansatt som leder i Vikersundbakken. Bergerud vant rennet i Vikersund i 1980, to år før han tok VM i laggull i Oslo i 1982 og fem år før han ble individuell verdensmester i Seefeld i 1985. Les: Cruyff junior får endelig sjansen I de senere årene har Per Bergerud blant annet vært administrerende direktør for skiskytter-VM i Holmenkollen, leder for Skiforeningen, samt leder for Holmenkollrennene. I fjor ledet han orienterings-VM i Østfold.

Per Bergerud sjef i Vikersund

Den tidligere storhopperen Per Bergerud er ansatt som leder i Vikersundbakken. Bergerud vant rennet i Vikersund i 1980, to år før han tok VM i laggull i Oslo i 1982 og fem år før han ble individuell verdensmester i Seefeld i 1985. I de senere årene har Per Bergerud blant annet vært administrerende direktør for skiskytter-VM i Holmenkollen, leder for Skiforeningen, samt leder for Holmenkollrennene. I fjor ledet han orienterings-VM i Østfold.

Solamøtet: De er best på nyskaping

Erlend Sødal, administrerende direktør og May-Helen Holme, forskningsleder laksernæring, kunne juble etter Solamøtet. Skretting Norge er best, mener jury.

Harstads innflytterteam vekker oppsikt: – Et knallbra initiativ, sier næringsdirektør Lene fra Tromsø(pluss)

Fungerende direktør for Næringsforeningen i Tromsøregionen, Lene Wium, er blant de mange i landsdelen som har latt seg inspirere av Harstads nye innflytterteam.
Les mer om:

«Helt absurd. Jeg elsket jo henne»

Han var direktør med millionlønn. Nå er han tiltalt for drapet på sin norske samboer.
Les mer om:

Skare går av på grunn av sykdom - Stordalen tar over

SKIEN: Haavard Skare går av som administrerende direktør i Bratsberg Næringseiendom AS.

Xavi bekrefter: Jeg har snakket med Barcelona

Det gikk kraftige rykter om at Barcelonas sportsdirektør og administrerende direktør har vært en sving innom Qatar for en prat med Xavi. – Barcelona har sett seg lei på manager Ernesto Vaverde som de aller fleste i klubben nå mener mangler det lille ekstra. Les: Beckham lurer i sivet Nå bekrefter den tidligere Barcelona stjernen Xavi at samtaler har funnet sted. Xavi er trener i Qatar-klubben Al Sadd som ikke har tenkt til å gi slipp uten kamp.

Av alle gutta på toppen tjener Ed Woodward best

Edward Gareth Woodward, slik at hans oppføring lyder, er en regnskapsfører, en investeringsbankmann. og tredje og sist på listen er han konserndirektør i Manchester United Football Club. Det er hans tre jobber.

– Beholder arbeidskraft som ville blitt værende uansett

Administrerende direktør i Oxford Reseach mener Trainee Sør er en håndsrekning til dem som ikke trenger det. – Ikke det våre søkere sier, svarer trainee-sjef.
Les mer om:

Disse ønsker jobben som direktør i DSB

Fem menn og én kvinne ønsker å ta over stafettpinnen som direktør i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).
Les mer om:

Hemmelig møte med Barcelona legende

Barcelonas ledelse har holdt et hemmelig møte med Xavi Hernández som i løpet av sine 18 år på Barcelonas sin midtbane ikke bare ble en klubblegende, men også av de aller fleste ble sett på som en av tidenes beste midtbanespillere. Det er kaldt på fotballtoppen. Her er suksessen flyktig, og jo større klubben er, jo mer suksess tar det for en manager å beholde jobben sin. – Det har Ernesto Valverde fått erfare.

ESPN: Xavi i møte om drømmejobben i Barcelona

Vi har vel ventet på det. Både at Ernesto Valverde nærmer seg exiten fra Camp Nou og at Xavi kommer seg tilbake som «frelseren». Det er ESPNs kilde som hevder at Barcelonas sportsdirektør Eric Abidal og direktør Oscar Gray møter Xavi i Qatar på fredag for å diskutere hans mulige retur som manager for sin tidligere arbeidsgiver. Les: Steffen Iversen lanserer seg selv som Eliteserietrener Valverde er forventet å gi seg til sommeren.

– Vi fikk ingen signaler fra departementet om feilpraktisering

– Jeg vil sterkt beklage overfor de berørte at ordningen ble praktisert feil i min periode, sier tidligere direktør for arbeids- og velferdsetaten, Joakim Lystad.
Les mer om:

Færre så norsk film på kino i året som gikk

Tallene, hentet fra bransjeorganisasjonen Film & Kino, er tiårets laveste besøkstall, skriver Kampanje. Direktør Kjersti Mo for Norsk filminstitutt peker på mangelen av store publikumsvinnere som en mulig årsak. – Vi vil selvfølgelig helst ha slike filmer hvert år. Det var «Skjelvet» som gjorde det store utslaget i 2018, og gjorde det spektakulært, på flere vis. I 2019 kom det relativt få norske filmer på kino, og det var bare seks filmer på vårparten og en opphopning på høsten.
Les mer om: