Nyheter om Direktør


Ekstra styremøte om gull-pensjon-anke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Møtet arrangeres som telefonmøte 23. mai. Den eneste saken på sakskartet er «vurdering av anke - Tingrettsdom angående tvist om forståelse av pensjonsavtale.»Tidligere administrerende direktør Jan-Roger Olsen vant i tingretten frem i pensjonstvisten mot sin tidligere arbeidsgiver Sørlandet sykehus.I november 2017 ble Olsen enig med sykehuset om å forlate stillingen sin sommeren 2018.

Konst. direktør Nils Kvernmo varsler nedbemanninger i Helse Møre og Romsdal.

Eksterne økonomer fra Helse Midt skal bidra i kuttprosessen, men Kvernmo avviser at Helse Møre og Romsdal nå er satt under administrasjon.

Full splittelse i betent sykehuskonflikt – ledere forlot møte i protest

Sykehusleder fra Sandnessjøen skal ha blitt kritisert foran 100 ansatte på budsjettmøte. Tillitsvalgte reagerer sterkt på at administrerende direktør ikke grep inn mot det de mener er brudd på arbeidsmiljøloven.
Les mer om:

Salget av nye boliger falt seks prosent i april

– Boligsalget i april var bra, tatt i betraktning av at vi i år hadde påsken i april, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentene.
Les mer om:

– Nå kjenner også vi et behov for å uttrykke oss(pluss)

I et brev til administrerende direktør og styret for helseforetaket i Møre og Romsdal kommer personalet ved føde- og barselavdelingen i Molde med sine meninger.

«Det er rart å tenke på at folk sitter og diskuterer meg. Men det går fint, jeg er ikke spesielt skvetten»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det ble ganske stor ståhei da Marte Gerhardsen (46) ble innstilt som ny direktør for Utdanningsetaten, etter Astrid Søgnen, og som måtte gå etter mange år i sjefstolen. Ikke bare fordi Marte Gerhardsen ikke hadde noen bakgrunn fra oppvekst- og utdanningssektoren, men også fordi noen hevdet at dette var en ren partiansettelse.

Elveforkjemperne får Oslo bys høyeste utmerkelse

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Sissel Rønbeck og Ida Fossum Tønnessen ble tildelt Oslo bys høyeste utmerkelse, St. Hallvard-medaljen, for deres verdifulle innsats for hovedstaden. Prisen ble delt ut av ordfører Marianne Borgen i Oslo rådhus, 14. mai. - Sissel Rønbeck og Ida Fossum Tønnessen har begge gjort elvene i Oslo tilgjengelige for Oslos befolkning.

Espen Remmes høgre hand går av som direktør

Også kommunikasjonsdirektør Trine Kvalheim sluttar i leiinga i Helse Møre og Romsdal.

Kulturminnefondet gir 220.000 kroner til Gammelskolen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Skifertaket lekker og bærer preg av råteskader, men nå ser det ut til å bli en løsning for Gammelskolen.Kulturminnefondet har nemlig fattet vedtak om å gi et tilsagn på 220.000 kroner for arbeidet huseieren nå skal legge ned i taket.

Jobboptimisme i Oslo

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi må tilbake til 2013 for å finne en like stor andel bedrifter som meldte at de skulle rekruttere det kommende året. Selv om optimismen dempes av en svak vekst i virksomheter som planlegger nedbemanning, er det gode jobbmuligheter for arbeidssøkere med etterspurt kompetanse, sier direktør Sonja Skinnarland i NAV Oslo.Minst like spennende er det kanskje å vite hvilke typer virksomheter som ser for seg nyansettelser.

Han er ny sjef for en av Fosens største bedrifter(pluss)

Frode B. Hansen er ansatt som administrerende direktør i Ørland-bedriften Mascot Høie.
Les mer om:

Gruvesjef blir fabrikksjef

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter at Svein Hansen tidligere i år valgte å si opp jobben som fabrikksjef for å gå tilbake som skolesjef i Flekkefjord, har NorDan vært på leting etter en erstatter til fabrikken på Moi.Nå er det gjort, og Knut Petter Netland er ansatt i stillingen. Netland kommer fra stillingen som gruvesjef på Titania.- Knut Petter har god erfaring fra industri.

Hesselberg har flytta frå Sola til Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ein totalleverandør av truck og ein leverandør av nye og brukte spesialmaskinar, med tilhøyrande utstyr, er på plass i nye lokale i næringsparken. Begge selskapa er del av det same Hesselberg-konsernet.- Eg vil takka eigarane våre, som er villige til å satsa så stort. Eg tek det som ei stor tillitsfråsegn til dei tilsette.

Ptil-sjefen: – Vi har hatt for stor tillit til oljeselskapene

– Vi har hatt for stor tillit til at oljeselskapene retter opp feil, erkjenner direktør Bente Myhrvold i Petroleumstilsynet. Nå varsler hun skarpere lut.

Prøvesvar: Farlig avfall funnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå har vi fått analyseresultatet, og det viser at det er forurenset masse, bekrefter direktør Leif Dybing på Dalane Folkemuseum overfor avisen Agder.Det er uklart hva det vil koste å få rydde opp i avfallet. Prisen på dette er avgjørende for Vitenmuseets fremtid. - Målet er at prisen på avfallshåndteringen skal være klart til styremøte i Dalane Folkemuseum onsdag.

Mener Nord-rektoren tar feil om uteleie av lokaler i Steinkjer(pluss)

– Nord-rektoren tar feil når hun sier at det er lett å leie ut lokalene de er forpliktet på til andre, sier Bjørn Kalmar Aasland, administrerende direktør i Steinkjerbygg.

Bare en av tre bønder har handsfree i traktoren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Drøyt to av ti svarer at slikt utstyr finnes, og at det alltid eller regelmessig benyttes.

Kan bli kraftig vekst i strømforbruket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Europeiske land erstatter fossil energi med strøm for å redusere klimagassutslippene, viser ny studie fra NVE. I Norge er det først og fremst industri, datasentre, og petroleumsnæringen som driver forbruket opp. - Flere elbiler vil ikke gi noen stor oppgang i forbruket av strøm i Norge. I bygninger sørger energieffektivisering for at strømbruken går ned.

Direktør frå Vigrestad gjer heile NVE inhabil i vindpark-sak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Direktøren i Norges vassdrags- og energidirektorat, Kjetil Lund, er frå Vigrestad og har nær familie som kjempar mot etablering av vindmølle på Friestad i Hå.

Regjeringen ønsker at flere gjør som Torbjørn (22)

– Det er tragisk når slikt skjer, seier direktør Jan Ketil Smørdal ved Circus Agora. Fredag fall ein mannleg sirkusartist sju meter under ei førestilling.

Sirkusdirektør i sjokk etter fallulykke

– Det er tragisk når slikt skjer, seier direktør Jan Ketil Smørdal ved Circus Agora. Fredag fall ein mannleg sirkusartist sju meter under ei førestilling.
Les mer om:

Smørdal i sjokk etter sirkus-ulukka: Artist datt sju meter rett ned

– Det er tragisk når slikt skjer, seier direktør Jan Ketil Smørdal ved Circus Agora. Fredag fall ein mannleg sirkusartist sju meter under ei førestilling.
Les mer om:

Silje Moen fra Rogne, 31 år og ny hotell-dronning på Beitostølen

I dag er første arbeidsdag for Silje Moen som ny direktør ved Radisson Blu Beitostølen. Hun blir dermed en av de aller yngste kvinnelige direktørene i den store og verdensomspennende Radisson-kjeden.
Les mer om:

Sirkusdirektøren: – Jeg takker Gud for at det ikke gikk verre(pluss)

– Dette er det verste en sirkusdirektør kan oppleve. Nå takker jeg Gud for at det tross alt gikk såpass bra, sier direktør for Circus Agora, Jan Ketil Smørdal.
Les mer om:

Bompengedebatten: – Man må holde politikerne på avstand

Bompenger og veiprising bør bestemmes av fagfolk, sier direktør Gunnar Lindberg ved Transportøkonomisk institutt.
Les mer om: