Nyheter om Direktør


Ny direktør skal utvikle Kraftriket

Siden Kraftriket ble etablert i 2017 har Bjørg Brestad vært daglig leder. Nå skal en ny direktør utvikle selskapet.
Les mer om:

Nasjonalmuseets milliardærsamarbeid: – Manglar sidestykke i USA

– Eg veit ikkje om eit einaste offentleg museum i USA som har ein så tett kontraktfesta forbindelse til sine støttespelarar, seier norsk direktør ved amerikansk kunstmuseum.
Les mer om:

Geir Pollestad (Sp): – Mattilsynet er i krise

Geir Pollestad (Sp) håper en uavhengig gransking kan gjenopprette tilliten til Mattilsynet. – Vi er avhengig av tillit fra Stortinget, svarer direktør.

Thorleif Leifsen døde søndag

PORSGRUNN: Thorleif Leifsen, tidligere direktør i Skagerak og konsernsjef i energiselskapet Vardar, døde søndag.
Les mer om:

Zlatan Ibrahimovic: «Jeg ville gjøre en bedre jobb enn noen som er der nå»

Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic har begynt å snakke om hva som kan skje etter den aktive karrieren er over, i en samtale med De Telegraf forteller han med sedvanlig selvsikkerhet at han gjerne blir direktør i en fotballklubb. Zlatan som nå spiller i LA Galaxy fikk et boost da han sommeren 2004 dro til Amsterdam fra ungdomslaget til Malmö FF.

Har du fått dette tilbudet av det som ser ut til å være Rema 1000? Da er det ren svindel

– Dette er et rent svindelforsøk, og tas på alvor, sier direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Rema 1000, Mette Fossum.
Les mer om:

Har du fått dette tilbudet fra «Rema 1000» - da bør du være på vakt!

– Dette er et rent svindelforsøk, og tas på alvor, sier direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Rema 1000, Mette Fossum.
Les mer om:

Har du fått dette tilbudet av det som ser ut til å være Rema 1000? Da er det ren svindel

– Dette er et rent svindelforsøk, og tas på alvor, sier direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Rema 1000, Mette Fossum.
Les mer om:

Minus-år for Veen-familien - men ingen børssmell

Et resultat fra nesten 900 millioner kroner i pluss i 2017 til 85 millioner kroner i minus i fjor kan virke dramatisk. - Men det er det overhodet ikke. Fjoråret var relativt «flatt», sier Kjell Skappel, administrerende direktør i TD Veen AS.
Les mer om:

Lesere melder om fortsatt søl i veien, nå vil busselskapet teste ut nye lokk

- Det siste nå er at driftssjefen ønsker å «eliminere» enhver risiko for at bussene kan ha sølt noe, sier administrerende direktør Jan Volsdal i busselskapet Nobina AS.
Les mer om:

Matbutikkene i Østfold taper terreng, og det er en spesiell grunn til det

– Grensehandelen rammer særlig butikkene i Østfold hardt. Det høye norske avgiftsnivået sender nordmenn rett inn i svenske butikker, mener Ingvill Størksen, direktør for Virke Dagligvare.

23.505 pasienter møtte ikke til time på sykehuset i 2018

Ventetiden på sykehusets poliklinikker kunnet vært kortere hvis flere hadde møtt opp til avtalt time, mener Nina Hope Iversen, direktør ved klinikk for somatikk i Kristiansand.

JAY-Z rykker inn i cannabis-bransjen

– I’m not a businessman; I’m a business, man Forretning, forretningsmann eller ei. JAY-Z forvalter i alle fall sin formue stort sett med omhu, med flere selskaper i porteføljen. – I am a hustler baby, I’ll sell water to a well Han kjøpte TIDAL for 56 millioner dollar. For så å selge en tredjedel til Sprint for 200 millioner dollar. Nå rykker hip-hop-verdenens første dollarmilliardær inn i enda en bransje; lovlig cannabis. Nærmere bestemt det California-baserte weed-selskapet Caliva. Her går Shawn Carter inn i ett års partnerskap under tittelen Chief Brand Strategist.

Hvaler Ap: Viktigere å ansette flere sykepleiere, enn å ha en ekstra direktør

Varaordførerkandidat Espen E. Linderud: – Hvaler Ap ønsker i tillegg at vi er en bærekraftig selvstendig kommune med god prioritering av hvordan pengene brukes, der vi mener det er viktigere å ansette flere sykepleiere, enn å ha en ekstra direktør.
Les mer om:

Alexis Sanchez forteller La Liga gigant han godtar massivt lønnskutt

Alexis Sanchez har etter et vellykket Copa America skjønt han trenger å bygge opp igjen sin karriere og image og han ser at Ramon Sanchez-Pizjuan Stadion er stedet å gjøre det.  Alexis Sanchez’s agent har gjennomført samtaler med Sevillas direktør for fotball Monchi, ifølge rapporter i Spania. (Den tidligere keeperen som stod hele sin karriere mellom stengene for Sevilla, kom «hjem» i april.

Hun blir ny toppsjef i Node

Anne Lene Dale er ansatt som ny administrerende direktør i næringsklyngen GCE Node.
Les mer om:

Skal utvikle selskapet med ny direktør

Kraftriket AS søker ny direktør.
Les mer om:

Tar med seg 20 ansatte og flytter inn i 1000 kvadratmeter på Herøya

PORSGRUNN: – Dette er en viktig etablering for industriparken, sier direktør Sverre Gotaas i Herøya industripark.
Les mer om:

Pappa til barnet som ikke fikk spille i løpet av en hel turnering reagerer

Det er mange ledere av barnefotball som tror de leder A laget for Barcelona eller akkurat har fått managerjobben i Manchester United. – De av oss som har barn som spiller fotball har helt sikkert opplevd det som en far har skrevet i et avis innlegg.  Fotballforbundet reagerer kraftig, men det spørs om det hjelper. – Er du først ekskluderende som leder av et lag, er det ingenting som kan endre på det. Les : Leo Borg ute av kvalifisering til junior turneringen i Wimbledon All lærdom viser at hvis ikke laget er inkluderende og trygt for de som er med, forsvinner de en etter en.

Ny direktør i oppvekst- og utdanningsavdelinga

Maren Ørjasæter Aaland er ansatt som direktør for oppvekst- og utdanningsavdelinga hos Fylkesmannen. Hun begynte i sin nye stilling 1. juli.
Les mer om:

Slutt for Nille på Lund

Nille på Lund legges ned. Årsaken er at de sliter med positiv drift, ifølge administrerende direktør i Nille.
Les mer om:

Rapporten om DPS sin fremtid er klar

Arbeidsgruppa som har vurdert det framtidige pasienttilbudet i psykisk helsevern og rus til befolkningen i Valdres, har nå sluttført sitt arbeid og overlevert sin anbefaling til administrerende direktør i Sykehuset Innlandet.
Les mer om:

Rikstoto-sjefen går av - hevder omstridt prinsesse Märtha-avtale er grunnen

Rikstotos direktør Harald Dørum har sagt opp sin stilling etter 13 år som direktør.
Les mer om:

Øystein E. Søreide blir ny administrerende direktør i Abelia, tiltrer 1. oktober

Går fra stilling som bydelsdirektør i bydel Grorud i Oslo.
Les mer om: