Nyheter om DirektørLinjebygg fra underskudd til overskudd(pluss)

Prezioso Linjebygg AS i Molde fikk i fjor et underskudd før skatt på 15,5 millioner kr. Adm. direktør Terje Hellum sier konsernet i år definitivt vil få overskudd.

AC Milan erklærer sin kjærlighet til venstreback

Sampdoria var litt usikre på om venstreback Ivan Strinic ville gjøre det bra da han i sommer kom fra Napoli. – Derfor skrev de bare under på en avtale frem til denne sommeren. Det har for å si det gått som en kule og det har ført til interesse fra en rekke klubber som kan få styrket stallen gratis. Sampdoria direktør Daniele Pradi er skuffet, men kan ikke gjøre noe annet enn å bekrefte AC Milan har samtaler med Sampdorias venstreback Ivan Strinic for en overgang i sommer og sier: “Strinic ‘har kontrakt med Sampdoria denne sommeren, og gir ham fri til å snakke med andre klubber.

Kommunestyret reagerer sterkt på konflikten ved UNN. Her er deres krav til Helse Nord

Kommunestyret i Tromsø reagerer sterkt på situasjonen som er oppstått rundt UNN og Helse Nord i etterkant av striden rundt PCI-tilbud i Bodø og direktør Tor Ingebrigtsens påfølgende avgang.
Les mer om:

Bardudøl blir ny direktør i Norges Råfisklag

Svein Ove Haugland blir ny administrerende direktør i Norges Råfisklag.
Les mer om:

Helse Nord-sjefen tar selvkritikk for håndtering av «trusselsaken»

Administrerende direktør i Helse Nord Lars Vorland erkjenner at helseforetaket sliter med en tillitskrise ved Universitetssykehuset Nord-Norge. I dag var det allmøte med UNN-ansatte.

Ålesund inngår millionavtale

Administrerende direktør i Helse Nord Lars Vorland erkjenner at helseforetaket sliter med en tillitskrise ved Universitetssykehuset Nord-Norge. I dag var det allmøte med UNN-ansatte.

Lundteigen om kostnadssprekken på Stortinget: Presidenten sparker nedover

Per Olaf Lundteigen (Sp) mener stortingspresident Olemic Thommesen (H) sparket nedover da Stortingets direktør Ida Børresen gikk av. Sp-veteranen mener den nye kostnadssprekken på 500 millioner også bør sende Thommesen ut av presidentkontoret.

Peppes går for comeback i Haugesund

– Folk i Haugesund fortjener kvalitetspizza til en lav pris, sier administrerende direktør Espen Hoff i Peppes Pizza.
Les mer om:

- Ikke tilfeldig at ny bank havnet i Moelv

I dag åpnet Næringsbanken sine lokaler i Åsmarkvegen 2 i Moelv. Administrerende direktør Øystein Snuggerud mener plasseringen ikke er tilfeldig. "Midt i væla", som de selv sier her i Moelv, mener Snuggerud.
Les mer om:

Direktøren for Festspillene i Nord-Norge gir seg før tiden

Maria Utsi har besluttet å gi seg som direktør for Festspillene i Nord-Norge i 2019, ett år før åremålet går ut.
Les mer om:

Nå satser Komplett stort på nye typer varer: – Dette er vår viktigste og dristigste satsing noen gang

– Dette er vår viktigste og dristigste satsing noen gang, sier direktør Anton Hagberg om den nye markedsplassen for netthandel som Komplett nå bygger opp.
Les mer om:

Svein Ove er ny direktør i Råfisklaget

Svein Ove Haugland er ny administrerende direktør i Norges Råfisklag.
Les mer om:

Algoritmene må temmes

– Vi må ikke sveve i den villfarelsen at vi skal gjøre alt som er teknisk mulig. Direktør Bjørn Erik Thor i Datatilsynet skriver om teknologi som må styres av lover og regler.

Hun er den nye sjefen for 2900 ansatte i skole og barnehage

HELGEINTERVJUET: En tydelig og direkte dame som ikke er redd for kamp. Barnehagene, skolene, barnevernet og helsestasjonene i Stavanger har fått en sterk direktør i Helene M. Ohm.
Les mer om:

Arve Løberg slutter i Trønder-Avisa

Administrerende direktør Arve Løberg (63) og styreleder Jon Håvard Solum har fredag informert styret i Trønder-Avisa om at Løberg ønsker å fratre som selskapets øverste leder etter 17 år i selskapet.
Les mer om:

Kunstsilo-kampen: Vil bygge bro mellom frontene

– Det er langt igjen til hele befolkningen ønsker Kunstsilo velkommen. Å bygge broer mellom frontene er en oppgave vi må ta alvorlig, sier direktør Reidar Fuglestad ved Sørlandets Kunstmuseum.

Stortingsdirektør Ida Børresen går av etter milliard-byggesprekk

– Som Stortingets direktør har jeg hatt ansvar for dette byggeprosjektet, sier Børresen.
Les mer om:

Stortingets direktør trekker seg

Stortingets byggeprosjekt er beregnet å koste 2,32 milliarder kroner – en sprekk på 1,2 milliarder.Stortingsdirektør Ida Børresen går av.
Les mer om:

- Veksten i 2017 kommer fra det vi produserer lokalt(pluss)

Mascot Høie hadde en omsetning på over 300 millioner kroner i 2017. Administrerende direktør Glenn Andersen forteller at veksten kommer fra varene som blir produsert på Brekstad.

En ripe i lakken for Siv Jensen

Hvis det er slik at det var ytre press og til slutt Frps gruppemøte som fikk bestemme Statistisk sentralbyrås retning og direktør, er det svært alvorlig.