Nyheter om Diesel


Klar for ny runde «Fast and Furious»

Det melder Variety. Theron spilte Cypher også i film nummer åtte. Helen Mirren blir på ny å se som gangstermammaen Magdalene Shaw. LES OGSÅ: Hollywood-legenden Rip Torn er død. Allerede er det kjent at Vin Diesel, Michelle Rodriguez og John Cena blir å finne i filmen – som følger etter del 7 og 8, som tilhører noen av de mest inntektsbringende filmene noensinne. The post Klar for ny runde «Fast and Furious» appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Oslo-byrådet ville ha minst 80 kroner i bomtakst i rushen - Høyre reagerer

Byrådet i Oslo gikk i 2016 inn for at en personbil (diesel) skulle betale minst 80 kroner i Oslo-ringen i rushtidene. Etter årets opprør mot bompenger, ble plutselig politikken at nok er nok.
Les mer om:

Åpnet tankingsflåte for småbåter på Vestnes(pluss)

Sist fredag ble en ny tankingsflåte for småbåteiere åpnet på Vestnes. Her kan de fylle både diesel og bensin.
Les mer om:

Vil ha grønn kollektivtransport

Regjeringen vil ha en rask utbygging av infrastruktur for alternative energikilder over hele landet. Diesel og bensin skal erstattes av batterier, hydrogen og biogass.
Les mer om:

Audi SQ8 med V8 diesel, 435 hk og 900 Nm

Dieselmotoren er på ingen måte død. Sent i sommer kommer kupe-SUV-en SQ8 med Europas kraftigste V8 dieselmotor.
Les mer om:

Flere hundre liter diesel i elva: Finner ikke kilden

PORSGRUNN: Flere hundre liter tyntflytende olje lakk ut i Porsgrunnselva natt til onsdag. Kilden er ennå ikke funnet, og politiet er koblet inn i saken.

Leder: Svenskene overtar toget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) Det kan bli flere positive endringer Ikke før hadde NSB skiftet navn til VY, så kom nyheten om at svenske SJ Norge og overtar Nordlandsbanen og flere andre strekninger i Norge. Om ett år får vi togsett med nye logoer. Utover det å bli slått av svenskene, som alltid er litt bittert, tror vi ikke nødvendigvis det blir noe tap for de som er tilhenger av toget, Tvert i mot kan det bli flere positive endringer.

Rundt 100 liter diesel har lekket ut fra lastebil ved Romsdalsmuseet

Molde brannvesen og Molde vann og avløp jobber med å samle opp dieselen som har rent ned i overvannsnettet.

Kjørte turistbåt til Svalbard: Fikk verken kontrakt, lønn underveis eller tilbakebetalt utlegg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Alle bør få en ny sjanse, men nå har det gått så lenge, og det har ikke skjedd noe, sier Olav Hanto, som kjørte båten til Svalbard.Å starte en ny turistbedrift på Svalbard krever at man tør å satse. Ikke bare må man ha ideene og trekke til seg kunder, man må også ha kontroll på kostnader, ansatte og utstyr.

Tenk, når du er ute og går, eller nyter sola: Vil jeg egentlig ha flere biler akkurat her?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)5. juni er miljødagen, barna og fremtidens dag. Med klimastreikene og økt engasjement sier barna ifra. De ber om hjelp, men får de det?SV tar barna og fremtiden på alvor. SV både lokalt og i Oslo har gått foran og jobbet for økt bevissthet rundt hvor skadelig biltrafikken er.

Første cruiseskip som får hjemmehavn i Longyearbyen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette blir verdens mest miljøvennlige skip. I tre timer skal det kunne kjøre på bare strøm, uansett hvor i verden det befinner seg, sier Atle Brynestad.Skipet, Sea Dream Innovation, skal tilpasses sikkerhetskravene i den såkalte polarkoden.

Audi tar sjanser

Satser på diesel og dårligere prestasjoner, «fordi folket vil ha det», ifølge Audi.
Les mer om:

Une Bastholm forsvarer bompenger som et nødvendig onde for å redde miljøet i byen

– Bilen kan absolutt være et gode, sier Miljøpartiets Une Aina Bastholm. Hun mener bompenger er nødvendig onde og partiet vil ha fem kroners avgiftshopp på bensin og diesel.
Les mer om:

Aldri før har Stine (33) betalt mer for drivstoffet

Måtte betale 18,69 kroner for 95 blyfri og 17,33 for diesel i Tromsø onsdag. – Jeg fyller slik at jeg klarere meg til prisen går ned igjen.
Les mer om:

Slik fungerer det nye bompengesystemet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Du har helt sikkert sett de nye bomarmene som er montert rundt i byen de siste månedene. Fra 1. juni, et halvt år forsinket, vil det nye bomsystemet være i drift. Da vil det være tre "bomringer" i og rundt hovedstaden - den eksisterende Osloringen (22 passeringspunkt), og de nye Indre ring (38) og Bygrensen (23). Til sammen blir det 53 nye passeringessteder.

Her satser de for fullt – på diesel

Dette er diesel som får blodet til å bruse!
Les mer om:

Her satser de for fullt – på diesel

FRANKFURT (Broom/TV 2): Dette er diesel som får blodet til å bruse!
Les mer om:

Bil luktet diesel – tre menn pågrepet

Mistenkt for drivstofftyveri.
Les mer om:

Leserinnlegg: Svalbard - fra kullavhengighet til fornybarforbilde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mars 2019 var den 100. måneden på rad med temperatur over normalt på Svalbard. Temperaturen på Svalbard har allerede økt 3-5 grader på 40-50 år, og kan øke med skremmende 10 grader dette århundret.I lys av dette er det et betydelig paradoks at Svalbardsamfunnet helt og holdent er bygget på fossil energibruk. Det kan og må vi gjøre noe med.

Tankbil fullastet med bensin og diesel sto i brann på Kjelle

Brannmannskaper rykket ut etter dramatisk melding om brann i en tankbil søndag morgen.
Les mer om:

Fornyer, elektrifiserer - og satser på diesel!

A4 er blitt solgt i tusener på tusener av eksemplarer, men utsettes for stadig tøffere konkurranse. Nå svarer Audi.
Les mer om:

Margareths energi

Margareth Øvrum vet alt om oljå. Men ikke om hun skal fylle bensin eller diesel på bilen sin.
Les mer om:

Har allerede spart millionbeløp - nå skal det spares enda mer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Her hadde vi håpet å redusere den årlige energikostnaden med 30 prosent. Så langt har vi klart 45 prosent, og det er fortsatt mange tiltak vi kan gjøre, sier Dag Arne Husdal.Han står i Svalbardhallens tekniske rom, hvor all fjernvarme, ventilasjon og varmen i bassenget styres.Hallen er ett av stedene der Longyearbyen lokalstyre (LL) har sett veldig gode resultater.

Ny salve fra Frp mot bomringen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Oslo Frp har, fram til fremveksten av listepartiet «Nei til mer bompenger», vært den klareste motstanderen av de nye bomringene. Nå går Carl I. Hagen, Aina Stenersen og Petter N. Myhre til bystyresalen med et privatforslag i hendene.

Norske biler kjørte med mindre palmeolje på tanken

Norske biler har langt mindre palmeolje på tanken, men ifølge Regnskogfondet førte palmeoljen til 300.000 tonn høyere klimagassutslipp enn med fossil diesel.
Les mer om: